.......:
زندگي در كنار آدمخوارها!
------------------------------------------- -
رفتند مردم را مسيحي كنند، تا آن عنصر استعماري بتواند به آن جا بيايد و كار خودش را انجام بدهد. كشيشها هم ميدانستند كه براي چه دارند كار ميكنند - اين طور نبود كه ندانند - اما ببينيد براي خاطر همين هدف، چه مصايبي را تحمل كردند؛ مصايبي كه اصلاً با پول قابل جبران نيست؛ مثلاً يك نفر برود هفت سال در نقطه مجاور نقطه آدمخوارها زندگي بكند! انسان اين چيزها را در كتابها ميخواند، در بعضي از گزارشها ميبيند، در بعضي از فيلمها و رمانها هم هست و من از اينها اطلاع دارم و ميدانم كه در اين سالهاي استعمار چه شده است. در همين كشور ما، يك نفر كشيش را از يك كشور اروپايي به اصفهان و تهران و مناطق ديگر كشور آوردند. سالهاي متمادي يك آخوند مسيحي دور از وطن در اين جا با سختي زندگي كرده و با سوءظن مردم مواجه بوده است: اين كافر است، اين نجس است. در دوراني كه مردم نسبت به اين گونه مسائل حساسيت بيشتري داشتند - دوران تعصبات، دوران آن استحكام اعتقاد ديني
مردم - به اين جا آمدند و زندگي كردند؛ به اميد اينكه بتوانند چهار نفر را مسيحي كنند، و همان كاري كه در آفريقا كردند - خيال باطل - بتوانند در اين جا هم بكنند. البته نتوانستند بكنند، اما سالها ماندند. تاريخچه قاجاريه را بخوانيد؛ مستشرقي بوده كه سالها در ايران زندگي كرده و دو جلد كتاب به عنوان تاريخ ايران نوشته است. او مدتهاي متمادي در منطقه جنوب خراسان و بيرجند و زابل و همين جاها زندگي كرده و كتاب خود را نوشته است. ببينيد او از
كشيشهاي خودشان كه در اين جا بودند، چه چيزها نقل ميكند. (نقل شده در ديدار روحانيون دفتر نمايندگي ولي فقيه در امور اهل سنت سيستان و بلوچستان ۲۷/۸/۱۳۷۰)
#خاطرات مقام معظم رهبری
https://eitaa.com/zandahlm1357
وَ إِذا مَسَّ الْإِنْسانَ الضُّرُّ دَعانا لِجَنْبِهِ أَوْ قاعِداً أَوْ قائِماً فَلَمَّا كَشَفْنا عَنْهُ ضُرَّهُ مَرَّ كَأَنْ لَمْ يَدْعُنا إِلى ضُرٍّ مَسَّهُ كَذلِكَ زُيِّنَ لِلْمُسْرِفِينَ ما كانُوا يَعْمَلُونَ «12یونس»
وهنگامى كه ضررى به انسان برسد، در حالى كه به پهلو خوابيده يا نشسته و يا ايستاده است، ما را مىخواند، ولى چون ضرر را از او برطرف ساختيم، چنان به راه خود مىرود كه گويى هرگز ما را براى گرفتارى كه به وى رسيده بود، نخوانده است! اينگونه براى اسرافكاران، عملكردشان زيبا جلوه مىكند.
19.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽تلاوتی کمیاب وزیبا از شیخ مصطفی اسماعیل
➖➖➖➖➖➖➖🔷➖🔷
📖غاشیه
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
13.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽تلاوتی بسیار زیبا وکمیاب از استاد شعبان عبدالعزیز صیاد
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
14.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دعای عهد تصویری
https://eitaa.com/zandahlm1357
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
هر روز با امام رضا
@zandahlm1357
@HashtominEmam
آرشیو
مطالب صفحه هرروز با امام رضا (ع)
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
.......: ارزيابى مقام امام على (ع) مقدمه وقتى دانستيم كه ابراز دوستى مأمون با على بن ابيطالب و فرز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.......:
سوء استفاده از لقب مهدى
منصور نيز قصد كوبيدن علويان را از طريق استدلال داشت. ولى براى اين كار شيوه ديگرى را به كار گرفته بود. چون مى ديد كه مردم بسيارى (به جز امام صادق) مهدى بودن « محمد بن عبدالله علوى » را پذيرفته اند، تصميم گرفت كه اين پديده را نيز پايمال كند. لذا فرزند خود را مهدى لقب داد تا چون به خلافت برسد تكرار اين لقب ذهن مردم را كم كم از محمد بن عبدالله علوى دور گرداند.
روزى منصور يكى از غلامان خود را پاى منبر محمد بن عبدالله فرستاد تا ببيند او چه مى گويد. پس از بازگشت تعريف كرد كه محمد مى گفت: « شما ترديدى نداريد كه من مهدى هستم. » منصور از شنيدن اين كلام گفت: « دروغ مى گويد دشمن خدا، چه مهدى او نيست بلكه فرزند من است.
» (۶۶)
سپس براى متقاعد كردن مردم، منصور به سراغ كسانى رفت كه برايش حديث بسازند و بر پيغمبر اين گفته دروغ را نسبت دهند كه « مهدى امّت » همان فرزند اوست. (۶۷) در مورد اينگونه احاديث احمد امين مصرى و ديگران به دروغ و جعلى بودنشان اعتراف كرده اند. (۶۸)
مسلم بن قتيبه مى گويد: « منصور روزى مرا احضار كرد، چون بر او وارد شدم گفت: محمد بن عبذالله به نام مهدى قيام كرده، ولى به خدا سوگند كه او مهدى نيست. مطلبى كه مى خواهم به تو بگويم و تا كنون به كسى اظهار نكردهام اين است كه فرزند من نيز كه درباره اش روايت هم آمده، مهدى نمى باشد. من به اين انتساب تنها تيمّن جسته و آن را به فال نيك گرفته ام. » (۶۹)
مهدى خليفه خودش هم اقرار مى كرد كه اين فقط پدرش بود كه با آوردن رواياتى او را مهدى معرفى كرده بود. (۷۰)
اما اينها هيچ كدام كافى نبود در هيچ يك از اين شگردها عباسيان كارايى نديدند و جريان امور پيوسته برخلاف مصالح ايشان را در برابر علويان نگشايند، چه با اين كار به آنان فرصت مى دادند كه تمام خصوصيات و مزاياى خود را براى مردم به اثبات برسانند. و در برابر، عبّاسيان را نيز شديداً به رسوايى كشانده، پرده از چهره واقعيشان نزد مردم برمى داشتند.
از اين رو، بايد شگردهاى ديگرى به منظور از بين
بردن علويان در پيش گرفت. لذا آنان را شديداً زير نظر مى گرفتند و لحظه اى از حالات و حركاتشان غفلت نمى ورزيدند. البته اين شيوه را سفاح شروع كرد و سپس خلفاى بعد از او همه پيروى كردند. امّا ديدند كه حتّى تهديد و ارعاب كه عليه علويان به منظور لوث كردن شخصيّت و معنويتشان اعمال مى شد، كارگر نمى آمد.
به مصادره اموال علويان، خراب كردن خانهها و محدود كردن كار و كسبشان روى آوردند و به قدرى وضع زندگى ماديشان را به وخا مت كشاندند كه زنان علوى براى گزاردن نماز، لباسهاى يكديگر را از هم قرض مى گرفتند. (۷۱) ولى اينها نيز هرگز پاسخگوى هدف عباسيان نبود…
علويان را از مردم جدا مى كردند، نمى گذاشتند كسى با آنان تماس بگيرد تا بتوانند زمينه باور كردن شايعات و دروغ پردازيهاى خود را فراهم آورند. چه شيوه پسنديده علويان، بويژه اهل بيت، خود هر گونه شايعه اى را تكذيب مى كرد، و رفتار نمونه شان هر افترايى را دفع مى نمود.
آزار و طرد و به زندان افكندن دهها و صدها نفر آن هم در سلول هاى وحشتناكى كه هر كس وارد آنها مى شد اميدى به رهاييش نبود؛ چه ورود به چنين سلول هايى يعني ورود به گور… مسموم كردن شخصيتهايى كه جرأت تجاوز آشكار بر او را نمى كردند اينها هيچ كدام برايشان كافى نبود. آنها در واقع به خون علويان تشنه و در شكنجه شان بسيار تنوع طلب بودند. هر روز شيوه جديدى را مى گزيدند. عدهّ اى را
به ديوارها ميخكوب مى كردند، عده ّاى را مى كشتند، عده اّى را هم در استوانهها قرار مى دادند. اما قتل هاى دسته جمعى علويان روشن تر از آن است كه نيازى به بيان داشته باشد. داستان منصور با اولاد حسن را تقريباً در تمام كتاب هاى تاريخى نوشته اند و همينطور ماجراى شصت علوى، كه به فرمان منصور همه بجز يك تن از آنان كه پسر بچه اى خردسال بود، از دم تيغ گذشتند. (۷۲)
#دانستنیهای امام رضا علیه السلام
https://eitaa.com/zandahlm1357