#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
پيام به گردهمايى جانبازان، در روز ميلاد حضرت ابوالفضل العباس (ع) پيام به گردهمايي جانبازان، در روز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.......:
پيام به دومين دوره ى مجلس خبرگان رهبرى
پيام به دومين دوره ي مجلس خبرگان رهبري بسم اللَّه الرّحمن الرّحيم خداوند متعال را سپاسگزاريم كه به ملت عظيم الشأن ايران توفيق انتخاب جمعي از نخبگان و زبدگان ملت را عنايت فرمود و مجلس مبارك خبرگان، طبق اصل يكصدوهفتم قانون اساسي، براي دومين بار با تأييدات الهي و توجهات حضرت وليّ اللَّه اعظم (روحي فداه) تشكيل گرديد. مجلس فعلي اين كمبود بزرگ را دارد كه از انفاس قدسيه و ارشادات حكيمانه ي حضرت امام خميني (قدّس سرّه) كه چون زلال رحمت الهي، به جان و دل نازل ميشد و فروغ هدايت و معرفت را در محفل خاص و عام ميافروخت، محروم است. اين حرمان را پس از توكل به خداوند (جلّ وعلا) و استمداد از تفضلات وليّ عصر (عجّل اللَّه فرجه)، بايد با احساس مسؤوليتِ مضاعف و تلاش و مجاهدت روزافزون از سوي همه ي آحاد مسؤولين نظام، بخصوص مركز با عظمت و حساسي چون مجلس محترم خبرگان، تا آن جا كه ممكن است، جبران كرد. اين مجلس محترم كه مجمع گروهي از علماي بزرگ و مجتهدين و برجستگانِ در آگاهي و تعهد اسلامي و انقلابي
است، حساسترين وظايف را در نظام جمهوري اسلامي برعهده دارد و ضامن بقا و استمرار نظام
اسلامي در خطيرترين لحظات است و طبيعي است كه محل اميد ملت و همه ي دوستداران انقلاب و نيز مورد بغض و طمع دشمنان و بدخواهان باشد. اين معني بايد موجب شود كه منتخبين محترم ملت و قبول كنندگان اين امانت عظيم، در نهايت هوشياري و آمادگي و با اعتماد به وعدههاي الهي، در اين سنگر مقدس به وظيفه ي مهم خود پرداخته و كيد دشمنان و وسوسه ي خناسان را باطل سازند. نظام مقدس اسلامي، با استقامت و پافشاري بر اهداف والاي الهي و استمرار مجدانه ي خود بر صراط مستقيم انبيا و اوليا و ايستادگي در حمايت از مظلومين و ستيزه با ستمگران و مجاهدت در راه قسط و عدل اسلامي و نهراسيدن از تهديدها و فشارها و لطماتي كه در اين راه از سوي نظام سلطه ي جهاني بر او وارد آمده، توانسته است فروغ اميد را در دل محرومان و زجركشيدگان در سراسر جهان برافروزد و زنده نگهدارد و به آنان شجاعت و قدرت اقدام ببخشد. چهره ي دنياي امروز، بوضوح با آنچه در روزگار پيش از ظهور دولت اسلامي
بود، متفاوت است و جهان، دوراني حساس و در حال تبديل از دوره يي به دوره يي ديگر را ميگذراند. شك نيست كه ايمان اسلامي و عمل صالح بر اساس آن، ميتواند نقش بزرگي در اين تغيير و تبديل ايفا كند و ساختار زندگي بشر را به سمت صلاح و كمال سوق دهد و بنابراين، چشم جهاني به سوي جمهوري اسلامي است كه پرچم معزز اسلام را با دستهاي نيرومند اين ملت بزرگ و بي نظير و با فداكاريهاي بسيار و با خون شهداي بي شمار، برافراشته نگاهداشته و اقتدار ايمان
و عجز جهاندارانِ دنياطلب را به همه نشان داده است. وظيفه ي ما آن است كه با پايداري خود در مقابله با تهديد و تطميع سلطه گران، اين پرچم را همچنان برافراشته نگهداشته، از هيچ فداكاري يي دريغ نكنيم، تا بتوانيم نقش و مسؤوليت تاريخي يي را كه برعهده ي ما در اين برهه از زمان گذارده شده است، به بهترين وجه ايفا كنيم. بديهي است كه مسؤوليت و تكليف رهبري در اين عرصه از همه سنگينتر است و خبرگان محترم با توجه به اين حقيقت است كه بايد مسؤوليت خود را در تشخيص و تعيين و اعانت رهبر در هر دوره انجام دهند. اكنون مدنيت بشري شاهد آن است كه كشوري با نظام ولايت فقيه - يعني حاكميت دين و تقوا - اداره ميشود. اين، براي بشريت كه انواع نظامهاي بشري را آزموده و در هيچيك درمان دردهاي اساسي خود را نيافته، آزمايشي مهم و تعيين كننده است. همه ي ما بايد به ياد داشته باشيم كه اگر اين نظام مقدس بتواند جسم و جان انسانهاي تحت قدرت خود را به آرامش و آسايش برساند، فقر و جهل و بي ايماني و تبعيض و بي عدالتي را ريشه كن كند و در صحنه ي جهاني، با اين دردهاي مزمن بشر به مبارزه برخيزد، بزرگترين خدمت را به تاريخ انسانيت عرضه كرده و راهي تازه به روي آنان گشوده است. اين كار، مستلزم آن است كه از رهبر تا مسؤولانِ طراز اول و تا آحاد مسؤولان، هريك بر حسب مراتب مسؤوليت خود، لحظه يي از مجاهدت باز نايستند و هيچ تهديدي را مانع راه خود ندانند و به هيچ وسوسه يي تسليم نشوند. اين حقيقت نيز اهميت كار
خبرگان منتخب ملت را بيشتر هويدا ميسازد و بار امانتي را كه بر دوش گرفته اند، سنگينتر ميكند. از خداوند متعال، با ابتهال و تضرع درخواست ميكنم كه ما را مشمول هدايت و عنايت و حمايت خود قرار دهد و دست قدرت خود را مانند همه ي دوران دوازده ساله ي گذشته، پشتيبان اين نظام و اين ملت سازد و ما را متمسك به حبل متين و كهف حصينِ ولايت رسول اعظم و اهل بيت مكرّم (صلوات اللَّه عليهم) و مشمول ادعيه ي زاكيه ي حضرت وليّ اللَّه اعظم (روحي فداه) قرار دهد و رحمت و فضل خود را بر تربت پاك قائد معظم و رهبر عظيم الشأن انقلاب، حضرت امام خميني (قدّس سرّه) نازل سازد. والسّلام عليكم
و رحمةاللَّه - يكم اسفند ۱۳۶۹ - سيّد علي خامنه اي
#پیامهای مقام معظم رهبری
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
اتحاد مأموريت سلاطين فاسد، ممانعت از اتحاد مسلمانان است. در عين اين كه دولتها و قدرتها و اداره كنن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.......:
ارتش
حضرت امام قلباً براي ارتش احترام قائل بودند.
واقعيتها به ما ثابت ميكنند كه ارتش جمهوري اسلامي ايران در ميان ارتشهاي همگن خود در هر نقطه ي عالم يك ارتش ممتاز است.
بحمداللَّه امروز ارتش ما، يك ارتش متدين است.
امروز ارتش در چشم مردم، عزيز است.
اعتقاد و ايمان قلبي نقش بسيار سازنده يي در تقويت ارتش دارد.
ارتش، يك سرمايه و ذخيره و اندوخته براي اين ملت است.
#کلمات قصار نویسنده ؛آیت الله العظمی سید علی خامنه ای(دام ظله)
https://eitaa.com/zandahlm1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵مقطعی پرقدرت وفوق العاده جذاب وشنیدنی
ازمحفل معروف
قمر رحمن قصارالسور
حلب سوریه
1957م .
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
14.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دعای عهد تصویری
https://eitaa.com/zandahlm1357
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
هر روز با امام رضا
@zandahlm1357
@HashtominEmam
آرشیو
مطالب صفحه هرروز با امام رضا (ع)
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
ن معمر و حماد بن نعمان حضور داشتند. رمضان سال دويست و يك هجرى. (۹۸) حميد بن مهران در فكر فرورفته بو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
يحيى بن
اكثم متوجه شد كه امام هرگز از وليعهدى خشنود نيست و از مأمون هم اطمينان ندارد. اگر جز اين بود، اين نوشته هاى امام چه معنا داشت كه: « خداوند چشم هاى خائن و آن چه را در دلها پنهان است، مى شناسد. » و يا: « اگر پس از وى زنده ماندم.؟ و يا: « جامعه و جفر برخلاف اين مطلب مى گويند. »
مأمون با لبخندى سرد، نگرانى هاى خود را پنهان مى ساخت. او وانمود مى كرد كه به فضل مى نگرد. فضل آماده بود تا بنويسد:
رسم اميرمؤمنانكه خدا عمرش را دراز گردانداين است كه مضمون كامل اين مكتوب را در حرم سرورمان محمد (ص) ميان روضه و منبردر اجتماع عمومى و انظار هاشميان و ديگر بزرگان و لشكريان مى خواند. بدين گونه اميرمؤمنان اين پيشوايى را بر همه مسلمانان لازم ساخت تا شبهه اى كه براى نادان پديد آمده است، از ميان برود. « خداوند هرگز مؤمنان را به اين حال وانمى گذارد (۹۹) كه مؤمن و منافق از يكديگر شناخته نشوند. »
اينك بايد قاضى مى آمد تا مى نوشت:
يحيى بن اكثم بر مضمون كامل اين نوشتار گواهى مى دهد. »
بشر بن معمر نوشت: « بشر همانند اينان گواهى داد و با دست خودش اين گواهى را نوشت. »
پيش از آن كه مجلسيان پراكنده شوند، مأمون فرمان داد تا جشنى برپا كنند تا سران لشكرى و
كشورى و همه طبقات مردم به همراه بزرگان دو خاندان علوى و عباسى در آن حاضر شوند.
#دانستنیهای امام رضا علیه السلام
https://eitaa.com/zandahlm1357
.......:
سلاح پیامبران
امام رضا علیه السلام به یاران خود میفرمودند:
«سلاح پیامبران را همیشه همراه داشته باشید! »
گفتند: «اسلحه ی پیامبران چیست؟ »
حضرت فرمودند: «دعا» [۱]
امنیت و ایمان
----------
[۱]: . اصول کافی، ج ۲، ص ۳۶۸ برای اطلاع بیشتر از دعاهای امام رضا علیه السلام به کتاب صحیفة الرّضا علیه السلام که حاوی دعاهای ارجمند آن حضرت است، مراجعه کنید.
امام رضا علیه السلام برای طلب امنیت و ایمان این دعا را زمزمه میکردند:
«یا من دلّنی علی نفسه و ذلّل قلبی بتصدیقه، اسئلک الأمن و الایمان فی الدّنیا و الآخرة؛ ای خدایی که مرا به سوی خود راهنمایی کرده و دلم را با پذیرش خود رام ساخته است؛ از تو در دنیا و آخرت امنیت و ایمان میخواهم! » [۱]
----------
[۱]: . همان، ج ۲، ص ۵۷۹
یک قمقمه دریا....
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
☑️متن شبهه و سوال👇👇👇👇👇 در مورد دجال شما قبلا گفتید که در روایات سنی ها وجود داره یه مطلب هست در مور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☑️متن شبهه و سوال👇👇👇👇👇
سوالی داشتم در مورد اعداد ابجد که چقدر واقعین؟
و آیا اینکه خودمون میتونیم چله بگیریم یا باید دعا رو بدون ذکر تعداد بخونیم؟ و اینکه برای ذکر و دعا باید استاد بگیریم؟
که از ایشان اجازه و نحوه دعا و تعداد رو بپرسیم؟ این استاد چه کسی هست ؟
ببخشید اینا در گروهی بحث بود خواستم از استاد عبادی جواب درست رو بدونم.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅متن پاسخ به شبهه👇👇👇👇👇
🌀اصل چله گرفتن رو هیچ احدالناسی رد نکرده، اصل چله گرفتن رو قطعا هیچ کسی رد نکرده و در مباحث ما آمده حالا اختلافاتی در کم و کیفش هست.
🔰اما راجع به ابجد و اعداد، این که محاسبه با حروف ابجد بشه، فلان بشه، اینها زیاد قابل قبول نیست و نمیشه این رو به راحتی بپذیریم؛ من نمیگم علم نیست، علم ابجد رو که داریم، اما اینکه بیاییم با علم ابجد همه چیز رو بخواهیم حساب و کتاب📚 کنیم اینجوری نیست؛ مثلاً بعضیها میآیند با حروف ابجد حقانیت امام علی (ع) رو اثبات میکنند، خُب اون طرف سنیها با یکسری کارهای دیگه حقانیت خلفا رو اثبات کردند. پس اینها وحی مُنزل نیست (بحث حروف ابجد و امثالهم).
🔰اما راجع به اذکار، بعضی ذکرها و اکثر ذکرها، نیاز به استاد داره نیاز به دستور استاد اخلاق داره. همه ذکرها دارواند ولی آیا ما میتونیم همه داروها رو بخوریم؟! باید داروی💊 مورد نیاز خودمون رو بخوریم. یک دارو ممکنه برای یک نفر خوب باشه و برای یک نفر بد باشه. ذکرها هم همینه، اذکار هم همینه.
📑بعضی اذکار، عمومیاند و هیچ عددی ندارند؛ هر چی دلت میخواد، مثل ذکر استغفار، مثل ذکر صلوات، مثل همین ذکر تسبیحات اربعه، هم سبحان الله جدا بگی، هم الحمدلله جدا بگی، هم با هم مثل ذکر تسبیحات اربعه بگی📿. خُب اینها ذکر عمومیه، عدد خاصی براش ملاک نیست.
👌ولی بعضی ذکرها واقعا عدد میخواد، عددش هم باید زیر نظر استاد اخلاق باشه، استاد اخلاق کار کرده، نه هر کسی حالا اسمش استاده. مثلاً ما داریم بحث اخلاق مهدوی رو درس میدهیم خُب ما که استاد اخلاق نیستیم مباحث اساتید دیگه رو داریم تکرار میکنیم، همین. استادی که واقعا استاد اخلاق باشه. بحث من اینه ما اصلاً چرا برای چله هِی نیاز به این چیزها داشته باشیم؟
👤حالا استاد مُلایی داخل کانال ایتا که دارن مباحث خوبی رو مطرح کردند. اونایی که ایتا دارن، کانال ایشون برن و از مباحث استفاده کنند. در بحث چله توضیحات خوبی دادند.
🔰ما یک چلهای بگیریم که:
👈۱- هم علمی باشه، همون پیشنهادی که من قبلاً داده بودم که ما با اصل چله مخالف نیستیم؛ علممون بره بالا و چندتا کتاب هم پیشنهاد دادم تو کانال«ما و او».
👈۲- اینکه چلمون معرفت افزا باشه؛ معرفتمون رو به امام زمان(عج) ببریم بالا.
👈۳- سوم اینکه ما یک دعای خاصی رو هیچ شرط نکنیم؛ هر دعایی که دلمون خواست. استاد مُلایی هم که از اساتید مرکز هست همین رو گفت؛ هر دعایی که دستتون اومد و دوست داشتید، کشِش اون رو داشتید. آلیاسین، عهد بخونید، زیارت عاشورا بخونید. هر چیزی که کشش رو داشتید. هیچ شرطی نیست.
👈۴- و نکته چهارم اینکه این ذکرهای مندرآوردی رو بذاریم کنار و چه نیازی هست که ذکر گفته بشه؟ هر چیزی، هر اعمالی رو دوست داشتید، رفتاری رو که دوست داشتید انجام بدید، اون کارهایی که دوست داشتید و دعاهایی که خواستید.
👈۵- اینکه بتونیم یکی از گناهانمون رو ترک بکنیم یا چندتا از گناهانمون رو ترک بکنیم. همه اینها تو این چلهها مهمه عزیزان!
🔹فقط بشینیم. چله بگیریم و دعا بخونیم... نمیگیم بیتأثیره ولی اون تأثیر کامل وقتیه که معرفت افزا و علم افزا هم باشه. خیلی هم سراغ اعداد ابجد و ذکر و اینها نرید. حالا من نمیتونم خیلی بحث رو باز کنم. چیزهایی که علما توصیه کردند و اینها برید و چیز خیلی واضحه.
#پرسش_پاسخ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
👤پاسخ دهنده: #استاد_احسان_عبادی
(👆جزو اساتید مهدویت ، پژوهشگر تاریخ و محقق)
26.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥| دستاوردهای حکومت مهدوی(1)
#کلیپ_مهدوی
🎤حجت الاسلام حائری پور
هدایت شده از #مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
هنر آن است ڪه بمیرے پیش از آنڪه بمیرانندت و مبدا و منشا حیات آنانند ڪه چنین مردهاند...
.......:
@zandahlm1357
.......:
خاطرات: به روایت دیگران
۱
در خمین که بودیم همیشه شاگرد اول کلاس بود. حتی یک روز آمد و دیدم گریه میکند. پرسیدم: « چرا گریه میکنی؟ »
گفت: « برای اینکه به من و یکی دیگر بیست داده اند. » حتی رفته بود به معلمش هم گفته بود. معلم هم جواب داده بود: « من که نمی توانم به تو بیست و پنج بدهم. »
البته مرتضی قبل از اینکه به مدرسه برود خواندن و نوشتن را یاد گرفته بود. حتی وقتی کلاس اول بود، روزنامه هم میخواند. [۱]
۲
مرتضی رشته اش ریاضی بود. یک روز کارت کنکور در دستش بود. گفتم: «مگر نمی خواهی در کنکور شرکت کنی؟ »
گفت: «کارتم را پاره کردم. »
گفتم: «چرا؟ »
گفت: «رشته ریاضی را دوست ندارم. » بعد رفت و در هنرهای زیبا، در کلاس طراحی نشست و در آنجا باز هم شاگرد اول شد. [۱]
----------
[۱]: پدر شهید
[۱]: همان
۳
به نقاشی خیلی علاقه داشت. در همان سالهایی که در کرمان بودیم معلم نقاشی داشت. به نویسندگی هم خیلی علاقه داشت و خیلی چیزها مینوشت. حتی یک کتاب قبل از انقلاب نوشته بود که اسم عجیبی داشت. یادم نیست چیزی بود شبیه «نه از خود... »
موضوعش در مورد ناراحتی مردم و فقر و تنگدستی بود.
از زمانی که به دانشکده رفت به موضوع فقر خیلی حساس بود. یک روز زمستانی وقتی از دانشکده به خانه آمد دیدم پالتو همراهش نیست. پرسیدم: « پالتویت کجاست؟ »
گفت: «دادم به کسی که نیازمند بود. » [۱]
۴
گاهی میدیدم موقع مونتاژ میرود وضو میگیرد و بر میگردد. گفتم: «آقا مرتضی! وسواسی شدی؟ »
گفت: «نه آقا احسان! کار کردن راجع به شهدا حریم خاصی دارد که باید رعایت شود. ماشه دوربین را هم که میخواهی بچکانی باید از قبل مقدمات آن را فراهم کنی. »
حتی میز کار آقا مرتضی رو به قبله بود. [۲]
۵
وقتی میخواست ازدواج کند، یک ساعت مانده به مراسم، داشت کتاب میخواند. گفتند: «بیا آن طرف همه منتظرند... »
گفت: «فلانی برو بگذارشان سر کار. من ده بیست صفحه دیگه مانده، میخوانم و میآیم. » [۱]
----------
[۱]: همان
[۲]: احسان رجبی
[۱]: برادر شهید
لاله ای در فکه
https://eitaa.com/zandahlm1357
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
حکمتها توبه پایه گناه را از بین میبرد. فقر، زیرک را از استدلال باز میدارد. انسان کامل متوجه لغزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا