eitaa logo
#مجله_مجازی_تازنده ایم_ رزمنده ایم
1.4هزار دنبال‌کننده
49.3هزار عکس
36هزار ویدیو
1.7هزار فایل
#نذر_ظهور ارتباط با ما @Zh4653 @zandahlm1357 سلام خدمت بزرگواران این کانال پیروفرمایشات امام خامنه ای باب فعالیت درفضای مجازی ایجاد شده ازهمراهی شما سپاسگزاریم درصورت رضایت ؛کانال را به دیگران معرفی بفرمایید🍃🍃🍃🍃https://eitaa.com/zandahlm1357
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴چیزی خاصی نیست، یک اختلاف نظر ساده درباره آزادی در مترو خارجی هاست که حل نشده بود، دارن دیالوگ می کنن 😕
🔴 هرکی مثل اینها، تمام اراجیف کانال های معاند را چشم بسته قبول نکند، به مزدور بودن متهم می‌شود!! این خانم که ۲۷ سال در خارج از ایران زندگی میکند از نداشتن حق مالکیت خارجی ها بر بدن خود می‌گوید: ‌‌● wonderslist.com/10-countries-highest-rape-crime
7.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎥 کشف ۳ هزار قبضه انواع سلاح جنگی در لرستان فرمانده انتظامی استان لرستان: 🔹۳ هزار و ۱۰۹ قبضه سلاح غیر مجاز در استان لرستان کشف و در این ارتباط اعضای ۱۵ باند شامل ۲۶ مرد و ۲ زن دستگیر شد. ‌ 🔹از تعداد ۳۱۰۹ قبضه سلاح غیرمجاز، ۶۵۰ سلاح جنگی، ۲ هزار و ۴۵۶ قبضه سلاح کلت کمری، اسلحه شورشی و شکاری و همچنین ۲۴ هزار عدد انواع فشنگ کشف شده است.
🔴 این زن ، وزیر دادگستری ، مهد تمدن و آزادی غرب است . 🤔  🔹 همزمان با ۸ مرد ارتباط داشته و اکنون باردار است ، مردها را به دادگاه برد ،  تا با حکم دادگاه و با آزمایش ژنتیک بابای دختر حرامزاده اش مشخص شود❗️  🔹 این وضعیت مدینه فاضله غرب و غربی هاست❗️ 🔹 چنین جماعتی خود را الگوی عالم و آدم می دانند و برای زنان و دختران عفیف و پاکدامن مسلمان نسخه آزادی تجویز می کنند❗️ 🔹 اما در واقع می خواهند با رواج بی بند و باری جنسی در تمام دنیا ، بوی گند و متعفن و زندگی نکبت بار خود را عادی جلوه دهند❗️ 🔹 حدود ۵۵٪ جمعیت فرانسه با این وضعیت ، روبرو هستند❗️ 🔹 با ، ابتذال فرهنگی غرب و بانیان اصلی و پشت پرده شعار زن - زندگی - آزادی را افشا کنیم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
: 🔴واکسن آنفولانزا در ارتش آمریکا 😐 لامصب دور بازوت اندازه پای فیله از یه سوزن میترسی 😂
🔴آغاز مهلت مجدد ثبت‌نام آزمون دکتری 🔹مهلت مجدد ثبت‌نام آزمون دکتری ۱۴۰۲ از امروز یکشنبه ۱۳ آذر آغاز می‌شود و تا فردا دوشنبه ادامه دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اشاره به جای گلوله‌های روی ماشین می‌کند و می‌گوید: "به جای تیرها نگاه کنید حالا خوددانید یا مثل آدم در خانه بمانید یا به جاده بیایید" این جمله‌ها را علنی می‌گویند تا هم صنف‌های خود را بترساند.
19.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴‌ ️️فعال رسانه‌ای آمریکایی:ما غربی ها در جایگاهی نیستیم که به کسی درس اخلاق بدهیم 🔹‌ ما ادعا میکنیم معتقد به چند فرهنگ گرایی هستیم اما حاضر نیستیم به دیگر فرهنگ ها احترام بگذاریم. 🔹‌ ما در کشوری زندگی می کنیم که در عصر نوین، ۶٠ میلیون جنین را در رحم سقط کردیم، ۶٠ میلیون! 🔹‌ کارمان به جایی کشیده که نمی دانیم زن و مرد چیست و کاملاً سردرگم شده ایم. 🔹‌ ما برای شیطان و هرزگی به بدترین شکل ممکن جشن می گیریم. 🔹‌ پسر بچه ها را به دختر بچه تبدیل میکنیم و انتظار داریم دیگران به ما دیوانه نگویند...
🔴 مالی: اولویت آمریکا حمایت از معترضان ایران است نه احیای برجام 🔹نماینده آمریکا در امور ایران بدون اشاره به کارشکنی‌های آمریکا در مسیر مذاکرات رفع تحریم‌ها، گفت: ایران علاقه‌ای به توافق ندارد و ما بر چیزهای دیگر متمرکز شده‌ایم. 🔹در حال حاضر می‌توانیم در تلاش برای بازدارندگی و اخلال در ارائه تسلیحات به روسیه و تلاش برای حمایت از خواسته‌های اساسی مردم ایران تفاوت ایجاد کنیم. 🔹وقتی قرار است ایران با خواسته‌های غیرقابل قبول بازگردد، به چه دلیل باید روی آن تمرکز کنیم؟ در این برهه از زمان، قصد نداریم بر توافق هسته‌ای تمرکز کنیم زیرا نمی‌توانیم به عقب بازگردیم و دوباره بازی داده شویم.
🔴مصرف آب در تهران رکورد زد! 🔹مرکز کنترل آب تهران:روز جمعه تهرانی‌ها با مصرف ۴۶ هزار لیتر بر ثانیه رکورد مصرف آب را شکستند. 🔹️دهم آذرماه هم مصرف شهر تهران در حدود ۳ میلیارد لیتر بود که به اندازه مصرف آب در تابستان (مرداد و شهریور) است. 🔹️اضافه مصرف از ذخایر سد‌های تهران برداشته می‌شود و ذخایر سد تهران در حال حاضر به زیر ۳۰۰ میلیون متر مکعب رسیده است.
رئیسی: مسئولان در تنظیم لایحه بودجه برای دسترسی ارزان مردم به اقلام خوراکی، آب، مسکن، سلامت و خودرو برنامه‌ریزی کنند.