#نکته
#محرم
🔴چگونه وارد #محرم شویم؟
🔹🔹آیا میدانید اثر دهۀ #محرم در #رشدمعنوی ما میتواند بیشتر از ماه #رمضان باشد؟
🔸فقط #عرقخورها نبودهاند که در این مجالس متحول شدهاند. خوبان هم با امام حسین(علیه السلام) به جایی رسیده اند.
🔸آقای قاضی میفرمودند: «اگر کسی بخواهد به مقام توحید برسید، راهی جز أباعبدالله الحسین(علیه السلام) ندارد.»
🔸لذا ما هر چه ضعف اخلاقی داریم معلوم میشود این دهه را درست برگزار نکردهایم.
🔸ما نباید بعد از محرم و عاشورا دیگر مشکلی داشته باشیم.
🔸به امام حسین(علیه السلام) بگوییم: ای امام! اگر من از این محرم بیرون بیایم و آدم نشده باشم، دیگر کسی به من نگاه نخواهد کرد.
🔸با این نگاه به مجلس امام حسین(علیه السلام) نگاه کنیم.
🔸نه با این نگاه که لطف کنیم و برویم برای امام حسین(علیه السلام)گریه کنیم.
🔹🔹اگر ما محرم را درست برگزار کنیم، بعد از عاشورا دیگر نباید مشکلی داشته باشیم.
👤 استاد پناهیان
● @zanvakhanevade
#معرفی_کتاب | همرزمان حسین علیهالسلام
📔 #کتاب_خوب_راه_گشاست 💡
😍 دوست دارید محرم امسال پای منبری باشید که سخنرانش آقا هستند؟
😍 دوست دارید پای منبری باشید که در آن پاسخ بعضی از مهمترین سوالهای زندگیتان را بشنوید؟
💠 میدانید! منظورمان از مهمترین سوالهای زندگی همانهایی است که آن قدر با خودمان این طرف و آن طرف برده و جواب کاملی نیافتیم که انگار هیچ جوابی ندارد یا با اطلاعات اندک و ناقصمان فکر میکنیم خیلی خوب بلدیم. نوع جوابی که برای این سوالات داریم میتواند مدل زندگی کردن ما را تغییر بدهد. گاه با یک جواب اشتباه و تحریف شده روش زندگی ما به کلی تغییر میکند.
📍 محرم سال 1351 آقا هر شب در هیات انصارالحسین تهران سخنرانی داشتهاند و اتفاقا به همان سوالاتی که گفتم پرداختهاند و حالا آن سخنرانیها تبدیل به کتابی شده که اسمش #همرزمان_حسین است.
📚 این کتاب از زاویهای جدید به سوالات نگاه کرده و بعد هم با یک سیر آسان و منطقی شما را به پاسخ کامل و دقیقی میرساند.
🤩 این کتاب ده گفتار دارد که هر کدامشان پیاده شده یک سخنرانی است و میتوان گفت پیشنهادی طلایی برای حالوهوای روزهای محرم امسال است.
● @zanvakhanevade
#خانم_ها_بدانند
🔸 گرچه خیلی از زن ها گمان میکنند با فداکاری تمام و کمال میتوانند یک مرد را عاشق خود کنند، اما واقعیت این است که مردها ترجیح میدهند همسرشان عقاید و نظرات خاص خودش را داشته باشد!
➖ مردها بیشتر به زنان با اعتماد به نفس توجه میکنند و دوست دارند به جای خمیری که به آن شکل میدهند، یک زن قدرتمند و منطقی را انتخاب کنند که دوشادوش آنها برای ساختن یک زندگی خوب انرژی میگذارد.
● @zanvakhanevade
#محرم
بی گریه بر حسین به جایی نمیرسیم..
گریه کنید!..
آنقدر گریه میکنم که بگویند عاقبت
نوکر ز اشک خود سفر کربلا گرفت..
💠 زن و شوهری که در ایام عزاداری بدون خجالت از یکدیگر برای اهل بیت علیهم السلام اشک ریخته و گریه میکنند محبوب یکدیگر میشوند.
💠 گریه علنی همسران برای اهل بیت علیهم السلام و ابراز عشق به آنها، بسیاری از کینهها و دلخوریها را خود به خود شستشو میدهد و دلها را بین زن و شوهر نرم و مهربان میسازد.
گریه علنی و عزاداری پدرو مادر در کنار فرزندان باعث محکم شدن رابطه عاطفی و تقید کودک به شعائر میشود.
گریه بر تو از نماز نیمه شب هم بهتر است..😭
#هر_خانه_یک_حسینیه🏡❤️
● @zanvakhanevade
#تربیت_فرزند
📳 کودکانی که مدت زمان زیادی از تبلت یا تلفن همراه استفاده می کنند بدون اینکه فعالیت هایی مانند خمیربازی، نگه داشتن قیچی در دست و خط خطی کردن با مداد و مداد رنگی در برنامه آن ها باشد، در چنین کودکانی عضلات شانه، آرنج و مچ که برای نوشتن ضروری هستند پرورش نمی یابد.
● @zanvakhanevade
#جمعه_مهدوی
⚜ فرازی از دعای #ندبه
🔹 هَلْ اِلَيْكَ يَا بْنَ اَحْمَدَ سَبيلٌ فَتُلْقي
🔆 پسر احمد آیا به جانب تو راهی هست تا ملاقات شوی؟!
● @zanvakhanevade
#خانم_ها_بدانند
🌷 خوشبختی
💕به خاطر درآمد کم همسرتان غمگین و افسرده نباشید و با او درگیر نشوید و خودتان را آزار ندهید. برای کنار آمدن بهتر با این وضعیت به زندگی افراد کم درآمدتر از خود توجه کنید و نعمتهایی را (سلامتی و خانواده خوب و...) که خداوند به شما داده، شکر گذار باشید و به خاطر داشته باشید که ثروت واقعی در ایمان و تقواست .
● @zanvakhanevade
#همسرانه
🌀 مدیریت خانه با کیست؟ مدیریت حقوقی با مرد است و مدیریت عاطفی با زن
🌀 مدیریت داخل خانه با زن است و مدیریت کلان با مرد است
🔻 #آخرین_آمادگی_برای_ظهور (ج۵)- ۲
🔹 دشمن دارد یک جریان سوءتدبیر را در خانواده تزریق میکند، آنهم اینکه جای نقش زن و مرد را عوض میکند، یا اینکه نقشها را مساوی اعلام میکند! لذا مدیریت خانه معلوم نیست دستِ کیست؟
🔹 براساس تفاوتهایی که بین زن و مرد وجود دارد (که در علوم شناختی و روانشناسی و... آمده است) طبیعتاً باید نقشهای متفاوتی برای آنها قائل باشیم، اما بعضیها اصلاً نمیخواهند تفاوت مرد و زن را قبول کنند!
🔹 «تالکوت پارسونز» که چهرۀ برجستهای در جامعهشناسی است، این الگو را که کسب درآمد و رهبریِ خانواده بعهدۀ مرد باشد و وظائف خانهداری و کدبانو گری بعهدۀ زن باشد را بهترین الگو دانسته است. همچنین برخی اندیشمندان غربی میگویند: در هر نظام و سازمانِ انسانی میباید سلسله مراتب وجود داشته باشد و این سلسله مراتب در خانواده ضروری بوده، میبایست فردی از اعضای خانواده در نقش اول باشد و خانواده را مدیریت کند.
🔹 مدیریت خانه با کیست؟ بهطور خلاصه میتوان گفت: مدیریت حقوقی (مدیریتی که جنبۀ پشتیبانی و جنبۀ سرپرستی و هدایت کلی دارد) با مرد است. اما مدیریت عاطفی، با زن است.
🔹 «حرف آخر را در خانه، چه کسی باید بزند؟» آنجایی که پای دل در میان است مامان، آنجایی که پای مدیریت حقوقی در میان است بابا. چه کسی باید دلش در خانه رعایت بشود؟ زن! لذا باید به بچهها گفت «مواظب باش دل مادرت را نشکنی!» و اینکه «مواظب باش غرور بابایت را نشکنی!»
🔹 مرد برایش این مهم است که همسرش از او اطاعت کند، زن هم برایش این مهم است که شوهرش به او علاقه داشته باشد؛ اگر این علاقه نباشد، دلش میشکند. باید این تفاوتها را ببینیم!
🔹 هم خانم باید مدیریت کند و نقشهای مدیریتی خودش را بشناسد، هم آقا. مدیریت کلان خانواده با مرد است و این چیزی است که روانشناسها هم گفتهاند. مدیریت خُرد(مدیریت در محیط خانه) با زن است؛ در دائرۀ داخلی خانه، بالاترین مسئولیتها و مدیریتها به عهدۀ خانم است.
🔹 در داخل خانه، یکی از کارهایی که انجام میشود «تربیت انسان» است و این کار بهقدری مهم و باارزش است که اگر مرد، صد سال هم زحمت بکشد، به شرفِ کار زن در این زمینه نمیرسد.
👤علیرضا پناهیان
🚩دانشگاه امامصادق(علیه السلام)- ۹۸.۶.۱۳
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/5672
● @zanvakhanevade