پس از واقعه!
۱. خسارات جانی، مالی، اجتماعی و بین المللی ناآرامیهای پس از «بنزین»، بسیار تأسفبار است. این اغتشاشات نه برای اولین بار است و نه برای آخرین بار، آنچه که مهم است، جمع بندی و تحلیل دقیق حوادث، روشن شدن بیتدبیریها و کسب تجربه جدید برای آینده است.
۲. رهبر معظم انقلاب با فداکاری از مصوبات رؤسای 3 قوه حمایت کردند، در حالی که مسئولیت کارشناسی این تصمیم بر عهده خود آنان است و رهبری بر عدم سر رشته داشتن از این موضوع تأکید چندباره کردند.
رؤسای قوه باید قدر این حمایت تاریخی را بدانند و از این پس، با درک صحیح از مشکلات عمیق معیشتی مردم و اطلاع از وضعیت روحی آنان، پروژههای خود را جلو ببرند.
۳. تجربه دوره های قبل نشان داده بود که اگر رئیس دولت، با مردم سخن گفته بود و یارانه مردم نیز از قبل به حساب آنان واریز شده بود، پذیرش تعدیل قیمت برای آحاد جامعه آسانتر صورت میگرفت. سخنرانیهای یزد و کرمان، کاملاً مغایر با سیاستهای نظام برای انجام یک چنین پروژه مهمی بود.
۴. مراجع بزرگوار تقلید و نمایندگان ملت، از هر دو جناح، که با احساس تکلیف نسبت به مشکلات مردم و پس از اعتراضات آنان، موضع گیری دلسوزانه کردند، با رهنمودهای تاریخی رهبر معظم، همراهی کرده و عملاً بر جایگاه رفیع «ولی فقیه» صحه گذاشتهاند. باید از همه آنان سپاسگزار بود.
۵. ضمن تکریم و بزرگداشت شهدای والامقام این حوادث که حق بزرگی بر گردن ملت دارند، باید به سرعت به وضعیت جان باختگان رسیدگی شده و خانواده های برخی از آنان که در این درگیریها بیتقصیر بودند، مشمول کمکهای مالی و انسانی دولت شوند.
۶. ارتباطات عمومی مردم و کسب و کار آنان به دلیل ناتوانی دولت در برقراری سرویسهای پرسرعت مستقل داخلی، به شدت دچار چالش و موجب نارضایتی فراوان شده است.
اگر ادعای مسئولین، در مورد برطرف شدن مشکلات امنیتی، صحیح باشد، باید اینترنت کشود مجدداً و بافوریت برقرار شود.
۷. تکلیف لیدرها و سرشاخههای جنایات این چند روز، باید به سرعت روشن شده و در همین یکی دو روز مردم شاهد مجازات سنگین آنان باشند.
ارعاب، کشتار و غارت مردم جرم کمی نیست که با آن مسامحه شود.
سید عزت الله ضرغامی
👇👇
https://eitaa.com/zarghami
لیدرهای واقعی اغتشاشات، مدیرانی هستند که فرق بین سیاست و راهبرد را با رویه و روش و تکنیک نمی دانند.
کانال دکتر ضرغامی👇
@zarghami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵استقلال بودجه سینمایی🔵
گفتگو سینمایی فریدون جیرانی با مهندس ضرغامی
کانال مهندس ضرغامی 👇
https://ble.im/zarghami
سید عزت الله ضرغامی
🔵سیاهکل🔵 کانال مهندس ضرغامی 👇 @zarghami
#سیاهکل
از نوجوانی علاقمند بودم تا از نزدیک جنگلهای سیاهکل را ببینم. شاید دلیل اصلی آن خاطره ی حرکت مسلحانه ای بود که توسط چپیها در آنجا شکل گرفت و بعدها با یکی شدن چریکهای تهران و مشهد، با نام «سازمان چریک های فدایی خلق ایران» اعلام موجودیت کرد.
چریکهای مارکسیست در 19 بهمن 49 به پاسگاه سیاهکل حمله کردند که در جریان آن معاون پاسگاه کشته شد. آنان هم با دادن تلفات به جنگل بازگشتند و با محاصره اردوگاهشان توسط رژیم تسلیم شده و یکی دو ماه بعد تیرباران شدند.
حمید اشرف و علی اکبر صفایی فراهانی از رهبران سیاهکل و افرادی چون بیژن جزنی، مسعود احمدزاده و امیرحسین پویان فر از بنیانگذاران سازمان محسوب می شوند.
خطای راهبردی چریک ها، عدم محاسبه روحیات و اعتقادات دینی مردم بود که به هیچ وجه حاضر به همراهی با مارکسیستها نبودند و حتی مردم بومی محل، بزرگترین نقش را در دستگیری آنان و تحویل به حکومت ایفا کردند.
امام خمینی(ره) هم هیچگاه به حرکت های مسلحانه ی اینچنینی روی خوش نشان ندادند و معتقد بودند راه سرنگونی حکومت طاغوت صرفاً از طریق آگاهی بخشی به توده ها و اراده جمعی ملت برای تغییر است.
امروز منطقه سیاهکل و دیلمان با جاذبه های توریستی، از نقاط دیدنی و مناظر بدیعی برخوردار است که جا دارد هر ایرانی یکبار هم که شده آنجا را سیاحت کند.
متأسفانه عدم توجه لازم به بضاعت های گردشگری و فقدان سیاستهای رونق بخشی و سرمایهگذاری در این مناطق، کشور را از یک سرمایه بزرگ ملی که به تنهایی می تواند جایگزین صادرات نفت شود، محروم کرده است.
از شاخصهای مهم ارزیابی کارنامه دولت ها و مجالس قانونگذاری، بررسی عملکرد آنان در حوزه توریسم است که معمولا مورد بی اعتنایی است.
#توریسم #مارکسیسم #جنگل #فدائیان_خلق #جاذبه_توریستی #ضرغامی #سرمایه_گذاری #گردشگری #ضرغامی #سید_عزت_الله_ضرغامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵نعمت فضای مجازی🔵
🔶نظارت عمومی در فضای مجازی🔶
کانال مهندس ضرغامی 👇
@zarghami
ارتش ؛
دیروز ۱۴ آذر چهاردهمین سالگرد شهدای سانحه هواپیمایی C-130 بود.
در این حادثه تلخ و ناگوار جمعی از همکاران رسانه ملی، اصحاب رسانه و عزیزان ارتش و دستاندرکاران رزمایش عاشقان ولایت به شهادت رسیدند.
من و امیر پوردستان سخنران مراسم دیروز در بهشت زهرا بودیم.
سخنان امیر ، هم نظامی بود هم ایدئولوژیک، هم راهبرد داشت هم تاکتیک، هم فرهنگی بود و هم عرفانی.
شخصاً لذت بردم.
ارتش جمهوری اسلامی ایران مکتبی ترین ارتش دنیا است.
من میگویم این ارتش، ارتش پاسدار انقلاب اسلامی است و در پاسداری و حراست از انقلاب اسلامی واجد همه شایستگی هاست.
معمولاً در سخنرانی هایم در مراکز مختلف ارتش، ابعاد این شایستگی را باز میکنم تا به مزیت های نسبی خود معرفت بیشتری پیدا کنند.
او از اصحاب رسانه گفت و من از مجاهدت های ارتش.
هرچند این حادثه تلخ بود ولی فرصتهای فراوانی هم ایجاد کرد که اوج آن همبستگی ارتش و نیروهای مسلح و اصحاب رسانه بود.
مانور چابهار با اقتدار تمام برگزار شد. من هم با لباس خبرنگاری گزارش مستقیمی برای شبکه خبر ارسال کردم. مردم هم در آن تشییع باشکوه سنگ تمام گذاشتند و امروز هم پس از ۱۴ سال قدرشناس آنان هستند.
پس از زیارت قبور شهدای اصحاب رسانه و گفتگو با خانواده های معظم آنان، با پدر بزرگوار شهید علی رضا افشار، از غرفه ویژه آن شهید بازدید کردیم.
یه خورده اون طرف تر آش میدادن!
مقر شهید مدافع حرم محسن قطاسلو.
با پدر بزرگوارش، آش رو هم زدیم و با اینکه جا نیفتاده بود یه پیاله خوردیم. تو هوای سرد هر چیز داغی می چسبه. قبول دارید؟!
#اصحاب_رسانه #شهدای_اصحاب_رسانه #شهدای_رسانه_ملی #ارتش_جمهوری_اسلامی #امیر_پوردستان #چابهار #رزمایش_عاشقان_ولایت #شهید_علی_رضا_افشار #شهید_محسن_قطاسلو #آش #ضرغامی #سید_عزت_الله_ضرغامی
کانال مهندس ضرغامی 👇
@zarghami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵ارتش🔵
کانال مهندس ضرغامی 👇
@zarghami
15.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵 دیشب در مراسم روز دانشجو در یاسوج به سوال دانشجویان پیرامون ادعای کذب آقای روحانی در مورد اعتبار 947 میلیون دلاری صدا و سیما پاسخ دادم.
حالا افکار عمومی منتظر عذرخواهی صادقانه ایشان است.
کانال مهندس ضرغامی 👇
@zarghami
🔵 پاسخ «مهندس ضرغامی» به ادعای گم شدن ۹۴۷ میلیون دلار/ خوابزده را نمیتوان بیدار کرد!
رئیس پیشین سازمان صدا و سیما:
🔹اولین بار کلمه گم شدن ۹۴۷ میلیون دلار را به عنوان کار خطای مالی شنیدم آنهم از زبان آقای رئیسجمهور، درست در مقطعی که مساله پرونده برادر ایشان به نتیجه رسید و حکم قضایی صادر شد.
🔹قرینه محذوف ایشان این بود که جای این که برادر من را بگیرید به سراغ نهادی بروید که ۹۴۷ میلیون دلار گرفته است.
🔹ایشان ادعا داشته این مبلغ چه شده و کجا رفته و دوستان هم به من گفتند جواب بده و من گفتم کسی که خودش را به خواب زده نمیتوان از خواب بیدار کرد اما کسی که واقعا خوابیده میشود به او اطلاعات داد و از خواب بیدار کرد لذا جواب ایشان را ندادم زیرا معلوم بود که دنبال گروکشی است چرا که لحظه آخر خبری به او دادند و گفتند که بخوانید.
🔹نه تنها این مبلغ بلکه مبالغی بیشتر از نظر ریالی و ارزی به طور قانونی به عنوان بودجه رسمی و بودجه خاص مثل صندوق ذخیره ارزی که آقای رئیس جمهور مرتب از آن استفاده میکنند در کشور هزینه میشود و تا ریال و دلار آخر توسط دستگاههای نظارتی مورد نظارت قرار میگیرد.
کانال مهندس ضرغامی 👇
@zarghami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵یاسوج
یکشنبه 17 آذر برای سخنرانی مراسم روز دانشجو به یاسوج رفتم.
پرواز نداشت. به ناچار از مسیر شیراز عمل کردیم.
به برف و کولاک خیلی خوبی برخوردیم. خودروها آمادگی نداشتند و جاده هم تا مدتی مسدود شد. مجبور شدیم از ماشین پیاده شویم و قدری راه را باز کنیم تا خودروی برف روب بتواند حرکت کند. در هل دادن ماشین مردم، قدرس احساس ژان والژان بهم دست داد!
طبیعت زیبای مسیر شیراز، سپیدان، یاسوج را از دست ندهید.
*پی نوشت*
بعدازظهر در دانشگاه یاسوج و شب در دانشگاه علوم پزشکی صحبت کردم. شور و نشاط دانشجویان بالا بود.
در هر 2 برنامه، دانشجویان از گروههای سیاسی مختلف، سخنرانیهای پرشوری کردند. مخالفین همه چیز گفتند و همه را متهم کردند. خیلی خوب بود!
مجبورم در برنامه های بعدی در حضور وکیلام پاسخ دهم!!
مقایسه کنید! یک زمان د ر 16 آذر 1332، رژیم در پاسخ به اعتراض دانشجویان، آنان را به گلوله میبندد و امروز، نظام جمهوری اسلامی تریبونهای رسمی دانشگاه را با حفظ امنیت کامل جلسات در اختیار تندترین مخالفان قرار میدهد.
با این حال در این جلسه گفتم، هزینه «حریت» در کشور بالاست و مسئولان قضایی و امنیتی باید بیش از این از خود سعهی صدر نشان دهند و خوب است یک دوره گلستان و بوستان سعدی هم مطالعه کنند.
#سپیدان #شیراز #برف #کولاک #برف_روب #ژان_والژان #16_آذر #روز_دانشجو #آزادی #قوه_قضائیه #گلستان_سعدی #بوستان_سعدی #حریت #گلوله_دانشجو
کانال مهندس ضرغامی 👇
@zarghami
کودکان فضای مجازی!
فضای مجازی با همه فوائد و ظرفیتهای مفید، آسیب های خاص خود را نیز دارد. به ویژه برای کودکان و نوجوانان.
با دعوت دبستان دولتی شهید امیری کیا در خیابان ۱۷ شهریور، برای اولیای دانش آموزان صحبت کردم.
بعد هم با بچه های پر نشاط و شیطون مدرسه، از جمله نوه ام حسین عکس یادگاری گرفتم.
.
* پی نوشت *
.
به اختصار به این موارد اشاره کردم.
۱- کاهش قدرت حل مسئله کودکان، به دلیل افزایش آنتروپی و سرگردانی ذهنی که موجب اخلال در تمرکز آنان می شود.
۲- اختلال در تنظیم پروسه "هیجان" که عمدتاً از طریق چهره به چهره صورت میگیرد. هیجان غیر واقعی و فیک در فضای مجازی امکان رفتارهای طبیعی در فضای واقعی را از بین میبرد.
۳- هویتسازی کاذب که منجر به آرمان سازی کاذب شده و امکان رفتار طبیعی براساس توانمندی های واقعی را سلب میکند. به دلیل عدم انتقال صحیح احساس از طریق "چت" و برداشت های غیر واقعی و ناهمگون از "استیکر" و "ایموجی" و یا زندگی آدم های خاص و سلبریتی، همواره پردهای از خیال و توهمات کودکان را در بر میگیرد و آنان را از دنیای واقعی دور می کند.
۴- به هم خوردن تقویم زمانی و اختلال در خواب، که از اهمیت فوقالعادهای در سلامت جسمی و روانی کودک برخوردار است.
۵- کاهش قدرت ارتباط گیری با دیگران و غفلت دائمی از حوادثی که در زمان حضور در فضای مجازی در اطرافشان میگذرد.
۶- تعارض و اختلاف سنی کودک با همبازی ها در فضای مجازی که در تربیت کودک از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است.
۷- یادگیری رفتارهای پرخطر جنسی.
۸- بلوغ زودرس و ایجاد تعارض بین بلوغ روانی و بلوغ فیزیکی که موجب بروز افسردگی و انفعال در کودک میشود.
۹- بروز اختلال روانی "اعتیاد" ،به ویژه در استفاده از بازیها و ایجاد اضطراب و سوء رفتار در صورت قطع اینترنت و دسترسی ها.
۱۰- اهمیت کنترل مصرف والدین که به نوبه خود الگوی مصرف کودکان هم محسوب میشود.
۱۱- سرعت بالای مهارتهای دسترسی کودکان که به مراتب بالاتر از توانمندی ها و سواد رسانه ای والدین عمل میکند.
۱۲- پیشنهاد کردم برای بچه ها تبلت مستقل نگیرند. برای آنان زمان مصرف مشخصی قرار دهند و از نرم افزارهای کنترل گوشی مانند نرم افزار کنترل والدین توسعه راهکارهای هوشمند امین (انارستان) برای سیستم عامل های اندروید ، نرم افزار دنیای درسا در قالب دو اپلیکیشن مجزا برای کودک و والدین ، نرم افزار کنترل والدین سانیار به عنوان نرم افزار گوشی یابی و کنترل کودک ، سامانه مراقبت از خانواده در دنیای مجازی با نام sfp ، برنامه کنترل فرزند شقایق ، نرم افزار کنترل تماس و پیامک فرزند شارکو و نرم افزار صدف پاساد سیستم پالایش خانگی که وزارت ارتباطات معرفی کرده استفاده کنند.
۱۳- با توجه به استفاده ۳ تا ۴ ساعته کودکان از بازیهای رایانهای و آثار مخرب فرهنگی و سبک زندگی آن، از بازی های ایرانی تایید شده مانند تولیدات موسسه سراج استفاده کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹️خانه بنیاد مستضعفان🔹️
دانشگاه یاسوج_مراسم روز دانشجو
کانال مهندس ضرغامی 👇
@zarghami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵ضرغامی :زنده یاد موسوی قهار شناسنامه رسانه ملی بود🔵
کانال مهندس ضرغامی 👇
@zarghami
🔵جوان گرایی!
هر وقت که خیلی احساس جوانی میکرده و تصور میکنم هنوز تو دهه شصتم، یکی بهم نهیب میزنه که نوههات رو نگاه کن، خجالت بکش! پا به سن گذاشتهای!
بچهها زود بزرگ میشن! گذران عمرت را از چهره و قد و بالای آنها میتوانید حس کنید. انگار همین دیروز بود که مرتضی را روی باک موتور میگذاشتم و میرفتم بازار دوم نازی آباد برای خرید!
یکی از متفکرین غربی میگوید: «دنیای بدون کودک، تصورش هم وحشتناک است.»
بچهها، با هم رشد میکنن و به تدریج بخشی از وظایف پدر و مادر را نسبت به خودشان بعهده میگیرند. سرجمع هزینهی آنان، از جمع جبری هزینهها کمتر است! تجربه ما که همینه!
*پی نوشت*
جوانگرایی در اداره کشور، یک شعار نمایشی نیست. یک ضرورت انکارناپذیر است.
نسل اول تقریباً از دور خارج شدهاند و ما که به اصطلاح نسل دوم هستیم، باید به تدریج زمینه را برای نسل سوم و چهارم فراهم کنیم.
سازمانها، باید برای این مأموریت، برنامه داشته باشند و این شاخص باید یکی از ملاکهای ارزیابی آنها باشد.
تخصص، مهارت، آشنایی با اقتضائات روز و انگیزه بالا برای موفقیت، در کنار تعهد و صلاحیتهای عمومی، از جمله اولین ویژگیهای ضروری برای عمل به این راهبرد میباشد.
باید امکان تجربه و پذیرش برخی خطاها را برای آنان به رسمیت بشناسیم و با مشاهده کوچکترین اقدامات نادرست مدیریتی روحیهی آنان را خراب نکنیم.
#جوان #جوان_گرایی #مدیریت #نوه #فرزند #موتور #کودک #نوجوان #خطا #مهارت #تخصص #تعهد #تجربه #سید_عزت_الله_ضرغامی
#ضرغامی
کانال مهندس ضرغامی 👇
@zarghami
35.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹️رپ!
توی کوه با این جوانهای خوب و دوست داشتنی آشنا شدم.
کوهنوردی دوران دانشجویی ما با نان و پنیر و خرما می گذشت و بچه های این دوره با جوجه کباب و منقل اجمالاً حال میکنند. خیلی مهم نیست.
مهم اصل ورزش و تقویت جسم و روح است که انصافاً کوهنوردی به خوبی آن را تأمین می کند.
آنها را با مسیر های متنوع و قلههای اطراف آشنا کردم و یک لقمه هم باهاشون زدم.
یه دهن رپ هم برایم خواندن. البته اصل آن از موبایلشان پخش میشد.
محتوای خوبی داشت. به دلم نشست. موسیقی رپ، موسیقی پر هیجان و اعتراضی است و به سرعت با جوانان ارتباط برقرار میکند و آرمانها و عدالتخواهی ما با این موسیقی هماهنگ تر است! نمیدانم چرا خط قرمز بعضیها شده است.
اگر شعر آن خوب تولید شود و اجرای حرفهای و باورپذیر به دنبال آن باشد خیلی حرفها را با همین موسیقی رب میشود زد و باید زد.
چون تنها بودم، زحمت تصویربرداری با موبایل را خودشان کشیدند.
کانال مهندس ضرغامی 👇
@zarghami