💢 دولت انقلابی نیجر در پاسخ به تعلیق کمکهای آمریکا به آنها گفته: ما پول شما رو نمیخواهیم از آن برای تامین بودجه برنامه کاهش وزن ویکتوریا نولند (معاون وزیر خارجه آمریکا) استفاده کنید🤣
🔹 کی فکرشو میکرد هیمنه آمریکا اینجوری نابود بشه...
#همینجوری
💢 به اسم حمایت از زن چیزی رو که در فطرت یک زن نیست بهش دادندو اون چیزی رو که خداوند براش قرار داده ازش گرفتند و اسمش رو گذاشتند « آزادی»
🔹 این همون چیزی هست که زن در جوامع غربی بعد از تجربه زیاد بهش رسیده و داره کم کم اونو پس میزنه،در حالی که تو ایران دارن به سمت چیزی میرن که غرب اونو پس زده
#بینش
#دین
#زن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⬅️ فقط یک روز دیگه در لس آنجلس…
🔹پ.ن: کسی که داره جارو میزنه و هیچ واکنشی نداره نشون دهنده عادی شدن این جور صحنه ها در آمریکاست...
#بدون_روتوش
#بینش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 ️متهم پرونده ضربوجرح بانوی آمر به معروف در نارنجستان شیراز در زندان نظامی است
🔹 در پی شکلگیری شایعاتی در فضای مجازی مبنی بر آزادی ضارب بانوی آمر به معروف در باغ نارنجستان شیراز روابط عمومی دادگستری استان فارس اعلام کرد متهم پرونده از زندان عمومی به زندان نظامی منتقل شده است و در حال حاضر در بازداشت موقت به سر میبرد.
🔹 در این گزارش از تعیین وقت رسیدگی به پرونده مذکور خبر داده شده و اعلام شده رسیدگی به اتهامات این فرد بهزودی در دادگاه کیفری ۲ شیراز برگزار خواهد شد.
🔹 در این پرونده ابتدا ۳ نفر شامل یک مرد و ۲ زن بازداشت شدند که ۲ نفر خانم متهم پرونده که همگی قرابت خانوادگی با یکدیگر دارند با قرار تأمین مناسب قضایی به صورت موقت آزاد شدند و متهم مرد همچنان در بازداشت است.
🔹 رییس کل دادگستری استان فارس نیز قبلا اظهار داشته بود وابستگی سازمانی متهم هیچگونه تأثیری در طی شدن روند قانونی پرونده ندارد.
🔹 براساس بررسیهای صورت گرفته مشخص شد خبر منتشرشده در خصوص مسئولیت برادر این متهم در دادگستری یکی از استانها کذب بوده است.
#خبرکوتاه