✔️ ارائه طرح تأسیس سازمان ملل متحد سایبری از سوی اوکراین
▫️مقام ارشد امنیت سایبری اوکراین خواستار تأسیس سازمانی جهانی شد که از طریق آن بتوان با اشتراکگذاری اطلاعات از تهدیدات و حملات سایبری احتمالی آگاه شد.
🔻بنا به اظهارات یوری شیهول، رئیس سرویس دولتی حفاظت ویژه ارتباطات و اطلاعات اوکراین، «سازمان ملل متحد سایبری» میتواند موجب اتحاد ملتها در فضای مجازی شده و دولتها را در جهت حفاظت از خویش در جهان سایبری و فیزیکی، یاری نماید.
🔻اوکراین علاوه بر طرح مسئله لزوم تاسیس «سازمان ملل متحد سایبری»، خواستار تغییر تعریف قانونی تجاوز نظامی، مدون سال ۱۹۷۴ و افزودن استفاده از سلاح سایبری به آن شده است. شیهول در این زمینه گفت: «اکنون باید به همراه شرکای خود تکنیکها و روشهای نوین جنگ را بازتعریف کنیم.»
👈متن کامل را در زاویه بخوانید
🆔 @zaviehmag
❌ رد درخواست لغو اصلاحات لایحه ایمنی آنلاین از سوی دولت بریتانیا
🔸میشل دونلان، وزیر فرهنگ بریتانیا، از عدم پذیرش درخواست رد تغییر لایحه ایمنی آنلاین خبر داده است. وی هدف از این تصمیم را امکان تحت پیگرد قرار دادن مدیران رسانههای اجتماعی در صورت عدم محافظت از امنیت کودکان توسط قانونگذاران ذیل این لایحه برشمرده است.
🔻اظهارات دونلان یک روز پس از ادعای بررسی لایحه تحت حمایت ۳۶ نماینده محافظهکار مبنی بر محکومیت مدیران شرکتهای فناوری ناقض قانون به دو سال زندان، مطرح شده است.
🔻به ادعای دیلیتلگراف، یکی از مفاد این اصلاحیه، تفویض مسئولیت مشکلات مربوط به ایمنی آنلاین به پرسنل ارشد شرکتهای فناوری است. هدف از این لایحه، حذف و تعدیل طیف وسیعی از محتوای آنلاین است که به اعتقاد دولتمردان و قانونگذاران بریتانیا آسیبی جدی به کاربران وارد میکند.
👈 متن کامل را در زاویه بخوانید
🆔 @zaviehmag
🔘 تصمیم چین به افزایش رشد صنعت امنیت اطلاعات
🔹در طول هفته گذشته سندی با عنوان «راهنمای نگرش ۱۶ دپارتمان همچون وزارت صنعت و فناوری اطلاعات در زمینه افزایش رشد صنعت امنیت دادهها» در چین منتشر شده است. بر اساس این سند بلندپروازانه نرخ رشد صنعت امنیت اطلاعات در چین تا سال ۲۰۲۵ به ۲۲ میلیارد دلار خواهد رسید.
🔻این کشور همچنین قصد دارد تعدادی از شرکتهای پیشرو و قابل رقابت در سطوح بینالمللی، شرکتهای ویژه و تخصصی را تقویت کرده و از شرکتهای کوچک، غول فناوری بسازد.
👈 متن کامل را در زاویه بخوانید
🆔 @zaviehmag
❇️ شکایت کارگران کارخانه تسلا در آلمان به دلیل شرایط نامناسب کاری
🔘 اتحادیه کارگران فلزکاری آلمان و سیاستمداران این کشور به دنبال شکایت کارگران کارخانه تسلا در شهر براندربورگ از شرایط کاری نامناسب این کارخانه همچون ساعات کاری طولانی، محیط خشک، اوقات فراغت اندک و…، خواستار تحقیق در مورد این شرکت خودروساز شدند.
🔻ایرنه شولز، یکی از اعضای اتحادیه کارگری یاد شده، در بیانیهای اعلام کرده که “کارگران تسلا کار خود در این پروژه را با اشتیاق فراوان آغاز کردند. به نظر میرسد با گذشت زمان این اشتیاق در حال فروکش کردن است.”
👈 متن کامل را در زاویه بخوانید
🆔 @zaviehmag
Generation-Z.pdf
1.09M
🔅 نسل زد و فضای مجازی؛ در اجلاس igf ۲۰۲۲
#گزارش
🔹تفاوت نسلها مسئلهای است که بیشتر جوامع معاصر با آن مواجهاند. این تفاوت در برخی از جوامع اندک و در جوامع درحال گذار قابل توجه است.
🔻برخی متفکران جامعهشناس معتقدند که تحولات تکنولوژیک در حوزه رسانه نیز موجب سرعتگیری تفاوتهای بین نسلی میشود. بر اساس معیار رسانهای امروزه شاهد سه نسل «X»، «Y» و «Z» هستیم.
🔻نسل «Z» یا زومرها نام گروهی از مردم است که بر خلاف نسلهای پیشین رویکرد منفعل نسبت به رسانه ندارد و به لطف رسانههای اجتماعی در دسترس خود به کاربری فعال در مواجهه با رسانه بدل شده است.
🔻ارتباط نسل زد با فضای مجازی به قدری مهم شده که در چارچوب هفدهمین رویداد مجمع حکمرانی اینترنت در اتیوپی (IGF٢٠٢٢) نیز پیرامون این موضوع چندین نشست برگزار گردید. در این گزارش به شرح دو نشست منتخب آن با عناوین «آیا نسل زد در فضای آنلاین امنیت دارد؟» و «فناوریهای آنلاین درحال ظهور و تأثیر آنها بر نسل زد» پرداخته شده است.
👈 صفحه این گزارش را در زاویه ببینید
🆔 @zaviehmag
🔘 سهام طلایی پکن در هولدینگهای فناوری چین
🔹نهادهای دولتی چین تصمیم دارند در هولدینگهای فناوری بزرگی همچون علیبابا و تنسنت، سهامی با عنوان سهام طلایی به دست آورند که به عقیده برخی، میتواند موجب افزایش کنترل دولت بر این شرکتها یا همان بازیگران کلیدی عرصه اینترنت در جهان شود.
🔻زمزمه این اقدام در حالی پیچیده است که اتفاقاً دولت شی جین پینگ برای تثبیت رتبه دومی اقتصاد جهان در حال کاهش کنترل خود بر صنایع مرتبط با اینترنت است و بانک مرکزی این کشور راههایی را که منجر به تقویت صنعت فناوری میشود، مورد بررسی قرار داده است.
🔻 اگرچه چگونگی استفاده پکن از مالکیت سهام طلایی مشخص نیست، برخی تحلیلگران غربی ادعا میکنند که این سهام ورای تصاحب یک صندلی و یا یک رأی، دسترسی دولت به دادههای مهم را نیز میسر میکند.
👈 متن کامل را در زاویه بخوانید
🆔 @zaviehmag
💢 ردپای جاسوسافزار رژیم صهیونیستی در تحولات میانمار
⏺ اسناد منتشر شده طی روزهای اخیر نشان میدهند که یک شرکت متعلق به رژیم صهیونیستی به نام «Cognyte»، یک ماه پیش از کودتای نظامی فوریه ۲۰۲۱ میانمار، در مناقصه فروش جاسوسافزار به یک شرکت مخابراتی دولتی در این کشور برنده شده است.
🔻این شکواییه که از سوی حدود ۶۰ نفر از مقامات، دانشگاهیان و متخصصان رژیم صهیونیستی از جمله رئیس سابق مجلس این رژیم مطرح شده است، خواهان انجام تحقیقات جنایی پیرامون معامله مذکور شد.
🔻جاسوسافزار ارائه شده از سوی این شرکت، دولتها را قادر میسازند که تماسها را شنود، پیامهای متنی و ترافیک وب همچون ایمیلها را مشاهده و مکان کاربران را بدون کمک شرکتهای مخابراتی و اینترنتی ردیابی کنند.
👈 متن کامل را در زاویه بخوانید
🆔 @zaviehmag
❇️ محکومیت الگوی تبلیغات رفتاری متا از سوی اتحادیه اروپا
▫️هیئت حفاظت از دادههای اروپا (EDPB)، متا را به پردازش غیرقانونی دادههای شخصی برای تبلیغات رفتاری متهم کرده است. هیئت مذکور همچنین رابطه میان متا و کاربرانش را نامتوازن دانست و از نحوه ارائه خدمات این غول فناوری به کاربرانش انتقاد کرد.
🔻تبلیغات رفتاری برخلاف تبلیغات هدفمند، نوعی از تبلیغات است که در آن محتوا برمبنای ردیابی و نمایهسازی کاربران از طریق نحوه فعالیت آنها، تعیین و سپس نمایش داده میشود.
👈 متن کامل را در زاویه بخوانید
🆔 @zaviehmag
♦️ مروری بر الگوی تبلیغات هدفمند شرکت اپل
❇️ اپل اولین شرکت فناوری است که خود را حافظ حریم خصوصی افراد معرفی کرده است. این شرکت که تا چندی پیش تنها از طریق فروش آیفون، آی پد و مک کسب درآمد میکرد، اکنون تصمیم دارد حاشیه سود خود را با اشتراک خدماتی همچون آی کلود، اپل موزیک، اپل تیوی و افزایش تجارت تبلیغاتی بالا ببرد.
🔻آنچه در این گزارش جالب توجه است میزان و انواع دادههایی است که اپل از کاربران خود جمعآوری و در صنعت تبلیغات استفاده میکند.
🔻اهمیت احاطه به چنین موضوعی زمانی مشخص میشود که بدانیم اپل با چنین سابقهای از جمعآوری مقادیر قابل توجهی داده، نسبت به دیگر شرکتهای رقیب، کمتر به حوزه اطلاعات شخصی وارد میشود و بیش از سایرین نیز قوانین حریم خصوصی را رعایت میکند.
👈 متن کامل را در زاویه بخوانید
🆔 @zaviehmag
🔘 مجازات حبس در انتظار رؤسای شرکتهای فناوری در بریتانیا
🔹علیرغم تلاش ریشی سوناک برای عدم تصویب اصلاحیه لایحه ایمنی آنلاین، مفاد این اصلاحیه در دستور کار قرار میگیرند.
🔻اصلاحیه ذکر شده خواستار مجازات حبس ٢ ساله برای رؤسای شرکتهای فناوری در صورت کوتاهی نسبت به محافظت از کودکان در برابر محتوای نامناسب است.
🔻رسالت لایحه ایمنی آنلاین در ابتدا تنظیم سختگیرانه پلتفرمهایی همچون فیسبوک، اینستاگرام، تیکتاک و یوتیوب بود.
🔻این لایحه در نظر داشت شرکتها را ملزم به حذف محتوای سوء استفاده جنسی و تشویق به خودکشی کند. اما با توقف لایحه «محتوای قانونی اما مضر» به دلیل ادعای نگرانی از خدشه به آزادی بیان، این مفاد از دستور کار خارج شدند.
👈 متن کامل را در زاویه بخوانید
🆔 @zaviehmag
📣 اجلاس بینالمللی کلانداده گوانژو ۲۰۲۳
#رویداد
🔰شهر گوانژو چین، از تاریخ ٤ تا ٦ ژانویه، میزبان کنفرانس بینالمللی کلانداده ٢٠٢٣ (٢٠٢٣ International Conference on Big Data) با محورهای فضای ابری، بلاکچین و اینترنت اشیا بود.
🔻هدف این کنفرانس فراهم آوردن فرصتهای نوین برای متخصصان و کارشناسان از طریق همرسانی ایدهها و تجربیات و تعمیق روابط علمی و تجاری اعلام شده است.
🖌 محورها:
1️⃣ نظام و معماری کلانداده
2️⃣ امنیت و مدیریت دادهها
3️⃣ تحلیل و محاسبات کلاندادهها
4️⃣ علم کلانداده و کاربردهای آن
5️⃣ تئوری بلاکچین و تکنولوژیهای کاربردی
📅زمان: ٤ تا ٦ ژانویه
📍مکان: شهر گوانژو چین
👈 جزئیات بیشتر این رویداد را در زاویه بخوانید
🆔 @zaviehmag
⚠️ چالش اطلاعرسانی حوادث سایبری در آمریکا
❇️ ۲۲ دسامبر ٢٠٢٢، مدیر شرکت «Last Pass»، اعلانی مبنی بر وجود نقض امنیتی برای ۳۳ میلیون مشتری خود ارسال کرده است. اطلاعیه مذکور به گواه کارشناسان امنیتی گمراه کننده و غیرقابل فهم بوده و هیچکس متوجه حجم و اهمیت این اتفاق که دادههای حساس میلیونها فرد و سازمان در معرض هک قرار گرفته، نشده است.
🔻از آنجا که بسیاری از شرکتهای فناوری در کالیفرنیا مستقر هستند و مقادیر قابل توجهی از دادههای ساکنان این ایالت را جمعآوری کردهاند، لازم است قانون حفظ حریم خصوصی و استانداردهای این ایالت، از همه ایالات مبناییتر باشد، اما لزوماً این گونه نیست و برخی ایالات آمریکا الزامات سختگیرانهتر و استانداردهای متفاوتی دارند.
🔻به عقیده کارشناسان، نتیجه این ناهمگونی، قرار گرفتن شرکتها در دوراهی افشاسازی زودهنگام اتفاقات، با وجود اطلاعات ناقص و یا اطلاعرسانی پس از حصول اطمینان از صحت و سقم گزارش و میزان نقض دادهها است.
👈 متن کامل را در زاویه بخوانید
🆔 @zaviehmag