✍️ بسم الله الرحمن الرحیم
🍃 برگرفته از سخنرانی روز ۲۴ رمضان المبارک، ۹ خرداد ۹۸:
🌸 فرمودند خواندن این سه دعا را هرگز فراموش نکنید، حفظ کنید و بر آن مداومت کنید:
🔸 «اَللّهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ بِاسْمِکَ اَللهِ اَللهِ اَللهِ اَللهِ اَلله، لا اِلهَ اِلاّ هُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظیم.
🔸اَللّهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ بِاسْمِکَ اَللهِ اَللهِ اَللهِ اَللهِ اَلله، اَلّذی لا اِلهَ اِلاّ هُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظیم.
🔸 اَللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ بِاسْمِكَ الْمَخْزُونِ الْمَكْنُونِ الْمُبَارَكِ الطَّاهِرِ الطُّهْرِ الْمُقَدَّسِ».
🍃 "الّلهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج"
💫 هدیه به روح استاد حاجیه خانم اکبری(ره) صلوات
۹۸/۰۳/۰۹
http://eitaa.com/zaynab72
25 رمضان 97_62.mp3
8.59M
🍃 سخنرانی استاد حاجیه خانم اکبری بیست و پنجم رمضان سال ١۳۹۷.
💫 شادی روح مطهر استادحاجیه خانماکبری(ره) صلوات
http://eitaa.com/zaynab72
✍ بسم اللّه الرحمن الرحیم
🌸 سلام بر ضیوف الرحمان
🍃 گفت: چون وقت درآید وضوی ظاهر کنم و وضوی باطن کنم.
گفت: ظاهر را به آب پاک کنم و باطن را به توبه؛
و آنگاه به مسجد درآیم و مسجد حرام را مشاهده کنم؛ و مقام ابراهیم را در میان دو ابروی خود بنهم؛
🌺 و بهشت را بر راست خود و دوزخ بر چپ خود، و صراط زیر قدم خود دارم؛
🌺 و ملک الموت را پسِ پشت خود نگارم؛ و دل به خدای سپارم.
💐 آنگاه تکبیر بگویم با تعظیم و قیامی به حرمت و قرائتی با هیبت و سجودی با تضرّع و رکوعی با تواضع و جلوسی به حلم و سلامی به شکر بگویم.
🌼 نماز من این چنین بود.
✨ دستور العمل برای رفع گرفتاریها:
🍃 عارف نامی آیت اللّه سید علی قاضی برای رفع گرفتاریهای دنیوی و اُخروی این دستور العمل را فرمودهاند:
🔹پنج بار صلوات
🔹سپس قرائت آیةالکرسی در دل خود بدون آوردن به زبان،
🔹آنگاه بسیار بگو:
«اَللّهُمَّ اجْعَلْنی فی دِرْعِکَ الْحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَنْ تَشاء»
تا گشایش یابد.
📚 یادداشتهای خطی آیت اللّه سید محمد حسین طهرانی، جُنگ ۱۸، ص ۱۸۵
۹۶/۰۳/۲۹
💫 شادی روح مطهر استادحاجیه خانماکبری(ره) صلوات
http://eitaa.com/zaynab72
26 رمضان 97_64.mp3
8.09M
🍃 سخنرانی استاد حاجیه خانم اکبری بیست و ششم رمضان سال ١۳۹۷.
💫 شادی روح مطهر استادحاجیه خانماکبری(ره) صلوات
http://eitaa.com/zaynab72
✍️ بسم الله الرحمن الرحیم
🍃 سلام و درود بر ضیوف الرحمان
🔸 مهمترین آداب
🌸 مهمترینِ آدابِ بیرون آمدن از میهمان سرای الهی در ماه رمضان، در این جا آشکار میشود که روزهدار به خویش بنگرد و در واپسین لحظههای این ماه، خود را ارزیابی کند که تا چه اندازه به هدف این میهمانی الهی نزدیک شده است؟ آیا احساس میکند که به یک دگرگونی معنوی دست یافته است، یا در همان نقطهای مانده که در آغاز ماه رمضان بوده است؟
سیّد ابن طاووس رحمه الله در این زمینه، ضمن بیان اعمال روز آخر ماه رمضان، میگوید:
🌼 و از آن جمله است: ارزیابی پروندهی اعمالت از اوّل ماه تا آخرین روز آن و پیش از سپری گشتن آن....
پس بنگرد که هنگام ورود به میهمان سرای الهی و حضور در پیشگاه او، چگونه بوده است و معرفتهای خویش را نسبت به خداوند متعال و پیامبرش و ویژگانِ درگاهش و نیز مهمترین کارهایی را که از تکالیف دنیوی و بزرگداشتهای اخروی اوست، ارزیابی کند.
🌺 [نیز بنگرد که] آیا شناخت او نسبت به اینها و علاقه و اشتیاق و روی آوردنش به اینها و نشاط و کشش او به سوی اینها افزوده شده است، یا حال او در کوتاهی و تدبیر ناشایست، مثل آغاز ماه است؟ و همچنین آیا نسبت به تدبیر الهی، در همهی کارهایش حالت «رضا» داشته است؟ یا گاهی راضی بوده و گاهی از انتخاب خداوند در تدبیر کارش، ناخرسند بوده است؟
🌸 و [بنگرد] که توکّلش بر خدای متعال چگونه بوده است؟ آیا نهایت آرامش و قرار به مولای خویش را داشته، یا در تکیه کردن به خدا، گاهی نیازمند تکیه کردن به غیر خدا بوده و وابستگیهای دنیاییاش را داشته است؟
🌱 و [بنگرد که] سپردن کارها به سررشتهدار کارش چگونه بوده و چگونه به آگاهی خداوند از رازهای نهانش مراقبت داشته و در نهان و آشکارش، چگونه با خداوند همدم بوده است؟ و نیز اطمینانش به وعدههای خدای متعال و باورش به انجام گرفتن آن وعدهها چگونه بوده است؟ نیز برگزیدن خدای متعال بر غیر خدا به وسیلهی او چگونه بوده است؟
🌻 و [بنگرد که] محبّتش به خداوند، خواستش برای نزدیک شدن به خداوند، و کوششش در جلب رضای خداوند چگونه بوده است؟ و نیز اشتیاقش به رها شدن از سرای آزمون و رسیدن به منزلگاههای ایمنی از جفا، چه سان بوده است؟
🌿 و [بنگرد که] آیا از انجام دادن تکلیف، احساس سنگینی میکرده، یا آن را از بزرگترین شرافتها میدانسته است؟ نیز نسبت به آنچه خداوند، ناپسند دانسته (مثل: غیبت، دروغ، سخن چینی، حسد، ریاست طلبی و هر چه او را از صاحب دنیا و آخرتش باز میدارد)، چه حالتی داشته و چگونه آنها را ناپسند میشمرده است؟
🌺 و جز اینها [را نیز بنگرد]، از جمله، بیماریهای دینیای که برای برخی از انسانها، گاهی از اوقات، پیش میآید، چگونه برای بهبود هر یک از این بیماریها خدا را سپاس گفته و برای ادای حقّ نعمت پروردگار متعال و خوبی و احسان او اقدام کرده است؟
🌸 و باید خوش حالی او از بهبود بیماریهای دینی، مهمتر از بهبود بیماریهای بدنی باشد و شادمانی او کاملتر از شادیاش برای دست یافتن به ثروت درهم و دینار باشد تا نشان تصدیقِ وجود تفاوت بین بهرهوری از دنیای ناپایدار و آخرت ماندگار باشد.
🌼 پس اگر دید که چیزی از بیماریها و نیّتهای بد او، همچنان بر جای مانده و درمان این ماه با عبادتش، سودی نکرده است، پس بداند که گناه، از ناحیه خود اوست و بلا از سوی خودش است. پس در پیشگاه خداوند -که مولای اوست- بگرید و برای از بین بردن آن، از رحمت خداوند، مدد بخواهد.
🍃 التماس دعا
۹۶/۰۴/۰۴
💫 شادی روح مطهر استادحاجیه خانماکبری(ره) صلوات
http://eitaa.com/zaynab72