✨بسم الله الرحمن الرحیم✨
#قراردلهای_بی_قرار
🔶قرار جمعه ها استغاثه به درگاه الهی جهت تعجیل در فرج مولانا المهدی عج
🟢 طرح استغاثه جمعی مؤمنین در ساعات پایانی جمعه ها
_نماز استغاثه به امام زمان(ارواحنافداه)
_دعای استغاثه
_زیارت آل یاسین
_دعای فرج
⏰غروب جمعه ها
#فرهنگی_مجازی_هادی_دلها🍃🌹
بسم رب المهدی 🌹
سلام دوستان حال و احوالتون چطوره؟☺️
میدونید که شهدا خیلی روی حجاب تاکید داشتن و ماهم اینجا هستیم تا با توفیق الهی راه شهدا رو ادامه بدیم🌱
موافق هستید دیگه؟!
خب خداروشکر که موافقید😌🌱
به همین دلیل قراره توی کانال گرانقدر شهید مصطفی صدر زاده هر شنبه مسائل و شبهات حجاب رو ساعت 9 صبح مطرح کنیم و شما تا ساعت 21 همان شب وقت دارید تا راجبش حسابی فکر و تحقیق کنید و جواب ها و نظر هاتونو به ایدی 👈 @Ebrhim_h14 ارسال کنید ☺️
ساعت 21هم جواب استاد و متخصص حجاب توی کانال بارگذاری خواهد شد 😇
و در پایان هر ماه هم ببین کسانی که به شبهات پاسخ میدهند به قید قرعه جایزه تعلق خواهد گرفت 😃🎁🎁
پس بفرمایید 😄👇🏃♂
https://rubika.ir/joinc/CFBBIACC0BKYWKBYKCWADONHSYTFKVTJ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️ حکم شرعی انجام میکرو بلدینگ ابرو چیست؟
🎙 حجتالاسلام والمسلمین وحیدپور
#احکام_شرعی
@zedshobhe
https://eitaa.com/joinchat/3515417411C80906178d5
هدایت شده از یادداشتهای اعتقادی _ فاریاب
📌مهمترین اختلاف انجمن حجتیه با جریان اصیل انقلاب دربارۀ کدام مسئله بود؟
✍️پاسخ
1️⃣مهمترین اختلاف انجمن حجتیه با جریان اصیل انقلاب، به نگاه متفاوت انجمن حجتیه به مسئلۀ قیام و تشکیل حکومت دینی پیش از قیام امام زمان علیه السلام بر می گردد که آنها به استناد برخی روایات، اصل قیام و تشکیل حکومت دینی را نادرست و آن را نامشروع می دانستند.
2️⃣ازاینرو، برای پیروزی انقلاب هیچ اقدامی انجام ندادند، بلکه آن را نکوهش کردند. با وجود این، آنها در بیانیه های رسمی، پس از انقلاب، خود را وفادار به نظام اعلام کردند. یا باید بگوییم که این بیانیه ها، صرفاً ریاکارانه بوده یا آنکه با خوش بینی بلکه خوش خیالی فراوان بگوییم که آنها به اشتباه خود واقف شده بودند.
3️⃣در نقد طاغوتی و نامشروع بودن حکومت دینی در عصر غیبت، باید گفت که چون اسلام یک دین جاودانه و دارای احکام اجتماعی است، خدا آن را فرستاده که تا قیامت در جامعه اجرا شود. پس خواست او نیست که دین فقط در دوره حضور معصوم اجرا شود و بعد از آن تعطیل شود.
4️⃣اجرای دین بدون تشکیل حکومت امکان پذیر نیست، پس خداوند خواستار حکومت دینی برای اجرای دین تا قیامت است. در دوران غیبت که معصوم در دسترس نیست، باید بپذیریم که خواست خدا آن است که فردی که نزدیکترین ویژگیها به امام معصوم را دارد، با تشکیل حکومت، عهده دار اجرای دین در جامعه باشد.
5️⃣او باید مجتهد(دین شناس) مدبر عادل باشد؛ اگر دین شناس نباشد، نمی داند دین چیست تا اجرایش کند. اگر قوۀ تدبیر نداشته باشد، نمیتواند اجرایش کند. اگر هم عادل نباشد، اعتمادی به او نیست.
6️⃣بنابراین روشن می شود که خداوند خواستار تشکیل حکومت دینی در عصر غیبت برای اجرای دین در جامعه است؛ حکومتی که در رأس آن، مجتهد عادل مدبر(ولی فقیه) باشد. بنابراین چنین حکومتی، یک حکومت الهی است نه طاغوتی و روایت مورد استناد انجمن حجتیه شامل این نوع حکومت نمی شود.
👈ادامه دارد ...
✅به کانال یادداشتهای اعتقادی بپیوندید:
🆔@faryab110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و خدا فرمود تو خوشحال خواهی شد
اما ابتدا تو را قوی خواهم ساخت...
#شب_بخیر
@zedshobhe
https://eitaa.com/joinchat/3515417411C80906178d5
#پست_ویژه_شبانه🌙
نماز؛ ارتباطی ساده با خداوند📱
🎙 #استاد_پناهیان
متأسفانه تا مي گوييم نماز خوب، بعضی ها فكر مي كنند: "نمازي كه از اول تا آخرش #اشک بريزي؛ از خوف خدا بلرزي و بترسي يا اينکه آدم مستقيماً با خدا صحبت كند!"
خير! نماز عبادتي نيست كه لازم باشد آن را با حال بخوانيد؛ با اشك بخوانيد؛ با سوز و عشق بخوانيد؛ چون شما خيلي هم که اهل گريه و سوز باشيد به فرموده ي امام علی علیه السلام بعضي وقت ها انسان حال #عبادت دارد، بعضي وقت ها حال عبادت ندارد.
به هيچ وجه عبادتي كه روزي پنج بار بايد بخوانی لازمه اش اين نيست كه با گريه و حال بخواني. اگر بنا بود نماز را با سوز و حال بخواني خدا مي فرمود: نماز را هرگاه حال داشتی بخوان؛ ولی اتفاقاً خداوند متعال دستور نماز را يک جوری داده كه حالت را هم بگيرد!
📚 چکیده ای از کتاب منبر و محراب ؛ از صفحه 49 تا 96 ؛
🔦 مجموعه چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟
@zedshobhe
https://eitaa.com/joinchat/3515417411C80906178d5
دعاهفتمصحیفهسجادیه۩فانی.mp3
1.98M
📖 دعای هفتم صحیفه سجّاديه
▪️ یا مَن تُحَلُّ بِهِ عُقَدُ الْمَکَارِهِ
🎙 با صدای علی فانی
خواندن اين دعا به عنوان یک عملی مجرب برای نجات از بلا ها و فتنه های آخرالزمان است
#دعا
#امام_زمان
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#فرهنگی_مجازی_هادی_دلها🍃