فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روحاني خوش صدا
داستگاه هاي آواز
موسيقي
فرق دستگاه و ساز
تيتراژ بسياري از سريال هاي تلويزيون غم و آه و...
دو دسته براي اهل بيت عيد نگذاشتند:
1- بني اميه و بني عباس
2-منبري هايي كه شب عيد هم روضه مي خوانند
.😉🌸
بهترين دوست
از حضرت محمد (ص) سوال شد کدام همنشین بهتر است؟
فرمود : کسی که دیدن او شما را به یاد خدا اندازد،
گفتار او دانش شما را بیفزاید،
و کردار او شما را به یاد آخرت اندازد.
✍️بحارالانوار جلد 74 صفحه 186
🔆🌸🔆🌸
مولا علی (ع) : دوستی کسانی که به خاطر #خدا دوستند ادامه پیدا میکند، چون عامل آن دوستی، #دائمی است ( ولی ) دوستی برادرانی که به خاطر #دنیا دوست شده اند بریده میشود ، زیرا عوامل آن دوستی ها زود از بین می رود.
غررالحکم، جلد2 ،حدیث 1795 ، 1796
----------------------------
🔆🌸🧲💞
جنگ های خیلی داخلی
پدر و مادری که درگیر جنگ قدرت اند، به فرزندان خود به صورت مشاهده ای آموزش می دهند که برای رسیدن به خواسته های خود در هنگام اختلاف با خواهر یا برادر باید بجنگند!
از سویی کودکان با دیدن این اختلافات مضطرب می شوند و نیز والدین درگیر اختلاف، برخورد بدتری با کودکان دارند که همین امر باعث شکل گیری فضای تنشی میان فرزندان می شود.
پی نوشت:
نویسنده: علی صادقی سرشت (روان شناس)؛ مجله خانه خوبان؛ شماره ۹۳، آذر ۹۵ ،
اثرات سازنده ورزش
🇹🇯🏃🏿♂️🚴♂️⛷🤸♂️🏂🤼♂️🏋️♂️🏊♂️🏌️♀️🏊♀️
پرسش : فوايد ورزش چيست؟
ورزش نقش مهمي در بهبود زندگي شادمانه و عاقلانه و تقويت عضلات بدن، ذهن و روح دارد. در اينجا به مهمترين فوايد ورزش كه در اين نرم افزار از آن سخن به ميان آمده اشاره ميكنيم:
🌸الف) بخشي از فوايد جسمي
کاهش خطر ابتلا به بیماریهای کشنده مانند بیمارهای قلبی، سکته مغزی و سرطان، بهبود وضعیت خواب و افزایش انرژی،کنترل وزن، كنترل فشار خون، پيشگيري از تصلب شرایین، جلوگيري از چاقی (عامل مهم در ابتلا به برخی انواع سرطان)، افزايش سطح ایمنی بدن، فعال شدن آنزیمهای آنتیاکسیدان و حفظ سلولها را از آسیب رادیکالهای آزاد، افزايش حساسیت به انسولین در بيماران ديابتي، كنترل قند خون، كنترل چربی بدن، كنترل وزن.
🌸ب) بخشي از فواید روان شناختي:
تقويت اراده، افزایش هوشیاری، بهبود حافظه، بهبود عملکرد هوشی، افزایش خلاقیّت، افزایش احساس ارزشمندي، خودكارآمدي و عزت نفس، افزايش خودكنترلي، مديريت هيجاني، مقبوليت و تأييد اجتماعي، تنظيم هورمون هاي شادي، كاهش ترشح هورمون افسردگي و استرس (نقش پیشگیري و درماني از افسردگی و اضطراب)، افزايش احساس خوشايند نسبت به سلامت و اندام خود، افزايش اعتماد به نفس، کاهش افت عملکرد روانی و حافظه کوتاهمدت ناشی از افزایش سن یا بازگشت آنها به حد طبیعی.
🌸ج) بخشي از فوايد معنوي
نشاط در انجام عبادات واجب و مستحب، نشاط در معاشرت با مردم، افزايش مديريت خشم، تقويت مديريت شهوت، افزايش صبر، ابزار عفيف بودن، محبوب خدا شدن، حفظ امانت الهي و رعايت حقوق بدن(مؤمن قوي برتر از مؤمن ضعيف)، داشتن جسم و ذهن و روحي قوي براي توفيق خدمت به خود، خانواده، خويشان و جامعه، ابزار غيرت ناموسي و ديني، توانايي جهاد در راه خدا، افزايش همت براي ايجاد عادات سازنده و ترك عادات زشت و گناه آلود، آسان سازي دينداري[1] با بازي و تفريح و ورزش
پی نوشت:
✍️محمدحسین قدیری، نرم فزار ورزیدگی در زندگی،
دانلود نرم افزار: ورزيدگي در زندگي از تلگرام
https://t.me/zendegiearam110/2411
برای دانلود می توانید از سایت راسخون هم کمک بگیرید
https://b2n.ir/698920
🇹🇯🏃🏿♂️🚴♂️⛷🤸♂️🏂🤼♂️🏋️♂️🏊♂️🏌️♀️🏊♀️
🌸
عمه عطار
گاهي اختلافات ما به يك سوءتفاهم كوچك برميگردد. اين امر نشان ميدهد كه ما بايد در روابط اجتماعي خويشتندار باشيم. يك ظرف را راحت ميشود بشكنيم ولي آيا به همان راحتي ميتوانيم آن را مثل اولش ترميم كنيم؟
وقتی از مدرسه اومد گفت: باید درباره عمه عطار تحقیق اينترنتي کنم. همه تعجب کردند و گفتند این دیگه چه تحقیقی است. عصبانی شدم و با توپ پر رفتم مدرسه تا با معلمش صحبت کنم. معلم خندهکنان گفت: عمه عطار نبوده ائمه اطهار« عليهم السلام» بوده.[1]
پی نوشت :
1.محمدحسين قديري، شوخطبعيهاي طلبگي، 293.
عشق #مادرانه
پس از درگذشت پدر، پسر مادرش را به خانه سالمندان برد وهرلحظه از او عیادت می کرد.
یکبار از خانه سالمندان تماسی دریافت کرد که مادرش درحال جان دادن است پس باشتاب رفت تاقبل از اینکه مادرش از دنیا برود، اورا ببیند.
از مادرش پرسید: مادر چه میخواهی برایت انجام دهم؟
مادر گفت: از تو می خواهم که برای خانه سالمندان پنکه بگذاری چون آنها پنکه ندارند و یخچال غذاهای خوب بگذاری، چه شبها که بدون غذا خوابیدم.
فرزند باتعجب گفت: داری جان میدهی و از من اینها را درخواست میکنی؟ وقبلا به من گلایه نکردی!
مادر پاسخ داد: بله فرزندم من با این گرما و گرسنگی خو گرفتم و عادت کردم، ولی می ترسم تو وقتی فرزندانت در پیری تو را به اینجا می آورند به گرما وگرسنگی عادت نکنی....!!
https://eitaa.com/zendegiearam
اولین بخش از برنامه "هنر زندگی - گوش دادن"
http://www.telewebion.com/episode/2196000
💠 علوم انسانی به شکل کنونی مضر است
🔅 ما نمیگوییم علوم انسانی غیر مفید است؛ ما میگوییم #علوم_انسانی به شکل کنونی #مضر است؛ بحث سر این است.
🔅 بحث سر این نیست که ما جامعهشناسی یا روانشناسی یا علم مدیریت یا تعلیم و تربیت نمیخواهیم یا چیز خوبی نیست یا فایدهای ندارد. چرا؛ قطعا خوب است؛ قطعا لازم است. من یکی از حرفهایی که دارم، همین رشتهی #تعلیم_و_تربیت در حوزه است. بحث در این نیست که این علوم مفید نیست؛ بحث در این است که اینی که امروز در اختیار ما قرار دادند، مبتنی بر یک جهانبینی است غیر از جهان بینی ما.
🔅 علوم انسانی مثل پزشکی نیست، مثل مهندسی نیست، مثل فیزیک نیست که جهانبینی و نگرش نسبت به #انسان و #جهان در آن تأثیر نداشته باشد؛ چرا، تأثیر دارد. شما مادی باشید، یک جور علوم انسانی تنظیم می کنید.
🔅علوم انسانی ما برخاستهی از تفکرات #پوزیتیویستی قرن پانزده و شانزده اروپاست. قبلا که علوم انسانیای وجود نداشته است؛ آنها آمدهاند همین اقتصاد را، همین جامعهشناسی را در قرن هجدهم و نوزدهم و یک خرده قبل، یک خرده بعد تدوین کردند و ارائه دادند؛ خب، این به درد ما نمیخورد. این علوم انسانی، تربیتشده و دانشآموختهی خود را آنچنان بار میآورد که #نگاهش به مسائل مبتلابه آن علم و مورد توجه آن علم - چه حالا اقتصاد باشد، چه مدیریت باشد، چه تعلیم و تربیت باشد - نگاه #غیر_اسلامی است.
🔅 میبینیم همان شخص متدین در داخل دانشگاه که فرض کنید مدیریت یا اقتصاد خوانده، هرچه با او دربارهی مبانی دینی این مسائل حرف میزنیم، به خرجش نمیرود. نه اینکه رد میکند، نه؛ اما آنچه که شما در باب اقتصاد اسلامی با او حرف میزنید، با یافتههای علمی او، با آن دو دو تا چهار تاهائی که او در این علم تحصیل کرده، جور در نمیآید.
🔅 من با ورود علوم انسانی به حوزهی علمیه اصلا مخالفتی ندارم. من میگویم حوزهی علمیه باید پایه های علوم انسانی مبتنی بر تفکر اسلامی و جهان بینی اسلام را مستحکم بریزد؛ همان کاری که در اول انقلاب جناب آقای مصباح و تشکیلات ایشان شروع کردند؛ که اگر تا امروز ادامه پیدا می کرد، به یک جاهایی میرسید. باید این پایه ها ریخته شود؛ و این ممکن نخواهد شد، مگر اینکه با علوم انسانی آشنا باشیم؛ شکی در این نیست. بنابراین در حوزه علمیه علوم انسانی را بخوانند، اینها را یاد بگیرند، صورتبندی مسائل و عناوین را در این علوم فرا بگیرند؛ بعد برگردند به #مبانی_اسلامی، ببینند مسائل متناظر آنها با تفکر اسلامی چگونه است و چگونه شکل میگیرد. بنابراین من نمیگویم علوم انسانی نافع نیست، می گویم اینی که هست مضر است؛ آنی که باید باشد، لازم است.
📌 بیانات مقام معظم رهبري در دیدار جمعی از اساتید و فضلا و طلاب نخبه حوزه علمیه قم
۱۳۸۹/۰۸/۰۲
#علوم_انسانی
#کلام_رهبری
🍀 بگو مگو و مشاجره يعني مشاركت در جر دادن فرزند
🍀 مشاجره = مشا + جره
https://eitaa.com/zendegiearam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شفقت درماني
آيت الله جوادي آملي:
وقتي بهشتيها از يکديگر سؤال ميکنند چگونه شد شما اينجا آمديد؟
ميگويند راه بهشت از تربيت صحيح خانوادگي ميگذرد، ما با شفقت در خانه با همسرمان، با بچههايمان، با دخترمان، با پسرمان زندگي ميکرديم؛قالُوا إِنَّا كُنَّا قَبْلُ في أَهْلِنا مُشْفِقينَ. اگر خدا فرمود: ﴿قُوا أَنْفُسَكُمْ وَ أَهْليكُمْ ناراً﴾ خود و خانواده خود را از جهنم حفظ كنيد ما با «شفقت» اين آيه را عمل ميکرديم....
👈شهيد سردار #سليماني و #نوزاد