حج عربستان: سال آینده مراکز اقامت حجاج در مشاعر اولویتبندی میشود
۱۲ تير ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۹ اخبار ویژه نامهها اخبار حج ۱۴۰۲
وزیر حج و عمره عربستان اعلام کرد که اولویت تعیین مکان اقامت حجاج در مشاعر مقدسه (منا، عرفات و مزدلفه) در موسم حج ۱۴۴۵ هجری قمری (۲۰۲۴ میلادی) بر اساس ترتیب زمانی بستن قرارداد کشورها با عربستان خواهد بود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، توفیق الربیعه وزیر حج و عمره عربستان در چهل و پنجمین جشن اختتامیه سالانه حج تحت عنوان «ختامه مسک » این خبر را اعلام کرد.
الربیعه تاکید کرد: کشورهایی که قراردادهای خود را زودتر ببندند در اولویت انتخاب اماکن مناسب برای زائران خود در قرار خواهند گرفت تا از آمادگیهای اولیه اطمینان حاصل شود و بتوانیم خدماتی متمایز به زائران خانه خدا ارائه دهیم.
تا موسم حج امسال، مقامات سعودی با توجه به ملاحظات خاص و بدون احتساب اولویت انجام تشریفات زیارتی، مکانهای اسکان هیئتهای حج را برای هر کشور در مشاعر مقدسه تعیین میکردند.
الربیعه از اولین برنامه ریزی زودهنگام تشریفات حج در تاریخ عربستان برای موسم 2024 خبر داد و افزود: روز جمعه برنامه اقدامات مقدماتی برای موسم آینده حج به دفاتر امور حج تحویل داده شد که شامل سهم هر کشور و جدول زمانی جدید برای اطمینان از آمادگی اولیه برای موسم 1445 هجری است.
وی ادامه داد: در تاریخ 16 سپتامبر 2023 جلسات مقدماتی آغاز و درگاه الکترونیکی برای ورود اطلاعات، اعلام فهرست شرکتهای دارای مجوز و همچنین عقد قرارداد با اداره کل هواپیمایی کشوری باز میشود. الربیعه افزود که جلسات و ارائه بستههای خدماتی در تاریخ 4 نوامبر 2023 به پایان خواهد رسید.
وی ادامه داد: در 25 فوریه 2024 قراردادهای مربوط به اسکان و مشاعر تکمیل میشود و کشورهایی که قرارداد خود را زودتر ببندند در اولویت انتخاب مکان در مشاعر قرار میگیرند.
الربیعه افزود: در 20 شعبان 1445 برابر با 1 مارس 2024، صدور روادید حج آغاز می شود و تا 20 شوال (29 آوریل 2024) ادامه مییابد و ورود حجاج به عربستان ازاول ذی القعده برابر با می 2024 است .
http://www.zeinabiehbehshahr.ir
لینک زینبیه مدافعان حرم بهشهر
108215c1932cd-1d08-40b4-8d33-1aff950ed837.mp3
7.03M
از زینبیه مدافعان حرم بهشهر - مولودی امام هادی(ع) کیستم من مظهر کل صفات کبریایم
💫﷽
✨ ذکر روز یا ارحم الراحمین صد مرتبه ✨
☀️🌴 #تابستان
📅 سه شنبه
۱۳ تیر ۱۴۰۲
۱۵ ذی الحجه ۱۴۴۴
۰۴ ژوئیه ۲۰۲۳
مناسبت : میلاد امام هادی علیه السلام امام دهم شیعیان جهان
http://www.zeinabiehbehshahr.ir
لینک زینبیه مدافعان حرم بهشهر
♦️عضویت ایران در سازمان شانگهای؛تغییر موازنه ژئوپلیتیکی درمنطقه و جهان
«عبدالغنی محمد عظیموف» تحلیلگر سیاسی تاجیکستان:
🔹انتخاب روز چهارم جولای برای اعلام رسمی عضویت ایران در سازمان شانگهای تصادفی نیست بلکه هدیهای غیرمنتظره از سوی روسیه و چین به آمریکاست.
🔹 پیوستن ایران، نشانه آشکاری از تغییر موازنه ژئوپلیتیکی منطقه و جهان است و جایگاه روسیه و چین را در رقابت با آمریکا و ناتو تقویت خواهد کرد.
🔹 پیوستن ایران به این معناست که نوبت برخی کشورهای عربی که مایل به عضویت در این سازمان هستند نیز رسیده و این به نوبه خود به معنای گسترش جغرافیای این سازمان از شمال به جنوب اوراسیاست.
🚨 از لشکر سایبری قدس
http://www.zeinabiehbehshahr.ir
لینک زینبیه مدافعان حرم بهشهر
بسمه تعالی- از زینبیه مدافعان حرم
فضیلت استقبال وزیارت حاجیان
1_استقبال از مسافر، در زمره ضروریات عرفی است. به فتوای شماری از مراجع، بیرون رفتن از مسجد در حال اعتکاف برای استقبال از مسافر جایز است. مسلمانان به این کار به منزله یکی از سنن و آداب اسلامی اهتمام داشتهاند. تکریم حج گزار که در راه رضای حق با تحمل سختیهای فراوان و هزینه کردن مال و دوری از وطن به حج رفته؛ دستیابی به پاداش اخروی؛ و بهره گرفتن از پاداش حج گزار، بهره وری از معنویت و نورانیت حاجی و برخورداری از دعای خیر او، از مهمترین اهداف این استقبال به شمار میآیند. شاید از همین رو است که در شماری از روایتهاآمده، دیدار حاجی پیش از ورود به خانه تا هنگامی که هنوز غبار سفر بر چهره دارد، سفارش شده تا دیدار با او هنگامی انجام گیرد که هنوز گناهی نکرده و همچنان آمرزیده است و نور حج بر سیمای خود دارد. با توجه به مضامین روایات، برخی استقبال را سنتی حسنه و کاری مستحب شمردهاند.
۲ - تأکید بر استقبال از حاجیان در روایات:در روایتی پیامبر (ص) سفارش کرده است: پیش از ورود حاجی به خانهاش او را دیدار کرده، بر او سلام و با او مصافحه نمایید و از وی بخواهید تا برای شما آمرزش جوید؛ زیرا او خود آمرزیده است.
امام سجاد (ع)مردم را به شتافتن برای سلام دادن به حج گزاران و مصافحه و تکریم آنان دعوت میکرد تا در پاداش حاجیان سهیم گردند. بر پایه حدیثی از امام صادق (ع) ثواب معانقه با حج گزاری که هنوز غبار سفر بر چهره دارد، همانند پاداش استلام حجرالاسود است.
لینک زینبیه مدافعان حرم بهشهرhttp://www.zeinabiehbehshahr.ir
مفاتیح شناسی جلسه 40- مورخ 1401/10/22
استاد :سید محمد روحانی قم،شروع: رمضان المبارک ۱۴۴۳ فروردین ۱۴۰۱مجری : موسسه قرآن و عترت بشارت فردوس آل طاها
عناوین بحث:(فصل چهارم از باباول): اعمال روز جمعه(3) - پانزدهم: فراغت از کارهای دنیا، شانزدهم هزار مرتبه صلوات، هفدهم زیارت حضرت رسول (ص) هجدهم :زیارت قبور مومنین ،نوزدهم : خواندن دعای ندبه مفاتیح ص87 و 88
متن درس جلسه 40:
خلاصه اعمال شب و روز جمعه:
اعمال شب و روزجمعه را می شود در چهارعنوان خلاصه کرد .یک عبادت مضاعف مانند قرآن خواندن ، نماز خواندن و دعا کردن، دوم نظافت معنوی مانندغسل جمعه و ناخن گرفتن و سوم ، زیاد شدن علم و دانش.
اگرقرار است مومن خودش راوقف علم و دانش کند یکی از بهترین روزها روزجمعه است لذا سفارش شده نماز جمعه شرکت کند و در نماز جمعه دو خطبه دانش افزا برای مومنین خوانده شود . آیات و روایاتی که تفسیر میشود و احکامی که گفته می شود همه دانش و علم وانسان را زیاد می کند.
اعمال روز جمعه -پانزدهم: فراغت از کار های دنیائی
عنوان پانزدهم که مرحوم محدث قمی آورده است در اعمال روز جمعه می فرماید:خود را از کارهای دنیا آسوده کند و به آموختن مسائل دین بپردازد، نه آنکه روز جمعه را به گشتوگذار و تفریح در باغها و کشتزارهای مردم و همسخنی با اراذل و مردمان بیعار و مسخرگی و عیبگویی از مردم و خندههای قهقهه و خواندن اشعار و غوطهور شدن در کارهای باطل و امثال اینها هزینه کند که مفاسدش بیش از آن است که بیان شود.
حالا اگر ما امروز بخواهیم یک چنین سفارش هایی بکنیم ممکن است نتوانیم، حد اقل این است که از غفلت ها در روز جمعه کم کند چون مردم در روز جمعه برنامه های غفلت افزای زیادی دارند این را به حد اقل برسانیم یک مقدار را برای تفریح حلال در نظر می گیرد مخصوصا با همسر و فرزند بودن ولی این کاری خوبی نیست جمعه که روزتوجه است انسان غفلت خودش را افزایش دهد .شیطان این کار را میکند و ایشان برای تایید نصیحت خودش این روایت را از امام صادق علیه السلام نفل میکند .
از امام صادق(علیهالسلام) نقلشده است:" اف باد (و بدا) به حال مسلمانی که روز جمعه را در هفته هزینه یادگیری مسائل دینی خود نکند و برای این کار( دانش آموختن و مسائل دین را یاد گرفتن)، خود را از کارهای دیگرفارغ(و آسوده) نسازد".
قرآن و احکام و خلاق اسلامی را بیاموزد .
از حضرت رسول(صلیاللهعلیهوآله) روایت شده: "هرگاه در روز جمعه ببینید پیرمردی سرگذشت دوران جاهلیت و کفر را برای مردم بیان میکند، بر سرش سنگریزه بزنید".
کنایه ازاین است که فرهنگ سازی کنید و هم چنین تفکری توبیخ شود که تاریخ های بی ارزش گذشته راتبلیغ می کند که ارزش علمی و معرفتی ندارد و انس و استقامت و نیروهای پایمردی انسان راتقویت نمی کند ازش فاصله بگیرد .
اعمال روز جمعه - شانزدهم : ذکر صلوات
از سفارش های مهم که زیاد تاکید شده مهمترین ذکر جمعه صلوات بر محمد و آل محمد است مرحوم محدث می فرماید هزار مرتبه بفرستد. ظاهرا روایتی است ایشان ازاین روایت استفاده میکندکه هرکس صد مرتبه روز جمعه صلوات بفرستد، روز قیامت روی انسان نورانی شودو انسان زیبا رویی در قیامت شود .
امام باقر علیه السلام می فرماید:" هیچ عبادتی در روز جمعه نزد من محبوتر از صلواتب بر محمدو آل محمد نیست".