📝 نوشتاری پیرامون هفتم صفر...
▪در تاریخ شهادت کریم آل الله امام حسن بن علی علیه السلام اختلاف روایات است.
🛑 دو قول برای روز شهادت حضرت حسن بن علی علیه السلام نقل شده است.
1⃣ بیست و هشتم صفر؛ ✍🏻 بر اساس نقل شیخ کلینی و شیخ مفید و شیخ طبرسی. رضوان الله علیهم
2⃣ هفتم صفر؛ ✍🏻 بر اساس نقل شهید اول، کفعمی، شیخ بهایی، علامه مجلسی، مرحوم صاحب جواهر، شیخ کاشف الغطاء و محدث قمی رضوان الله علیهم
📢 لذا جهت تعظیم کریم آل الله امام حسن مجتبی علیه السلام سزاوار است که در هر دو تاریخ شهادت اقامه العزا کنیم.
🏴ظهور - ان شاء الله - خیلی نزدیک است🏴
الهی بِحَقِ السّیدة زِینَب ْسَلٰام ُاَللّهْ عَلَیْها َّعَجّل لِوَلیکَ الغَریبِ المَظلومِ الوَحید الطرید الشرید الفَرَج🤲🏻
#امام_حسن_علیه_السلام
🏴🕯🖤🕯🏴
🕌@ziarat_et
▪️امام صادق علیهالسلام:
🔸️ امام حسین علیهالسلام با دلی غمزده به شهادت رسید،
پس بر خدا سزاوار است که هر غمزدهای به زیارت او میرود، شاد و مسرور به وطن برگرداند.
🔹️ إِنَّ الْحُسَيْنَ قُتِلَ مَكْرُوباً وَ حَقِيقٌ عَلَى اللَّهِ أَنْ لَا يَأْتِيَهُ مَكْرُوبٌ إِلَّا رَدَّهُ اللَّهُ مَسْرُوراً.
📚 كامل الزيارات، ص ۱۶۷.
💚حسین جان!
میشود این بار زائرانت را با مژده ظهور بدرقه کنی؟
#امام_حسین_علیه_السلام
🏴🕯🖤🕯🏴
🕌@ziarat_et
🚩 در سفر اربعین حتما به زیارت سامراء برویم!
آیا میدانید دوست داشتنی ترین جای روی زمین برای امام زمان علیه السلام کجاست؟
🔹در گزارشی در کتاب کافی شریف اینچنین آمده
بعد از شهادت امام عسکری علیه السلام، سربازان بنی عباس به خانه امام زمان علیه السلام در سامراء هجوم بردند تا آن جناب را به قتل برسانند.
راوی می گوید در این هنگام وجود مقدس امام زمان علیه السلام را دیدم که از خانه خارج شد در حالی که به درگاه خداوند متعال عرضه می داشت:
خدایا تو می دانی که اگر مرا از این خانه نمی رانده و طرد نمی کردند، اینجا محبوب ترین و دوست داشتنی ترین مکان روی زمین نزد من بود.
(یا یکی از محبوب ترین مکان ها)
🔸 أَنَّهُ خَرَجَ مِنَ الدَّارِ قَبْلَ الْحَادِثِ بِعَشَرَةِ أَيَّامٍ وَ هُوَ يَقُولُ اللَّهُمَّ إِنَّكَ تَعْلَمُ أَنَّهَا أحَبُّ الْبِقَاعِ (أو مِنْ أَحَبِّ الْبِقَاعِ) لَوْ لَا الطَّرْد.
کافی شریف ج١ ص٣٣١
📌سامراء مقدسه حرم مطهر امام هادی و امام عسکری علیهما السلام، خانه امام زمان علیه السلام و خانه پدری شیعیان است. از عظمت زیارتش غافل نشویم.
#امام_حسین_علیه_السلام
🏴🕯🖤🕯🏴
🕌@ziarat_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️ اربعین چگونه میتواند به حادثه باشکوه ظهور کمک کند...!!!
🎙استاد#شجاعی
#اربعین_مسیر_ظهور
#امام_زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
🏴🕯🖤🕯🏴
🕌@ziarat_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ حال و هوای زائرین اربعین در سامراء
#امام_حسین علیه السلام
🏴🕯🖤🕯🏴
🕌@ziarat_et
⭕️اعلام استقلال بحرین از ایران
🔹جزیره بحرین واقع در جنوب خلیج فارس، در اوایل دوران قاجار تحت نظر ایران اداره می شد ولی پس از چند سال، انگلیسی ها به بهانه اینکه ایران فاقد نیروی دریایی است، طی قراردادی با قاجار، حفظ امنیت خلیج فارس و بحرین را برعهده نیروی دریایی بریتانیا گذاشتند.
🔸این حاکمیت که بیش از ۱۵۰سال به طول انجامید، بعدها به طور مکرر مورد مخالفت ایران واقع میشد ولی هر بار به نحوی با شکست میخورد. در نهایت وقتی که ایران در سال ۱۳۳۶ش در لایحه تقسیمات کشوری، بحرین را استان چهاردهم ایران اعلام کرد، موجی از مخالفت در کشورهای عربی را برانگیخت.
♦️در این میان شاه که نمی خواست حمایت کشورهای عربی را از دست بدهد، به طور ناگهانی، تصمیم خود را مبنی بر چشم پوشی از ادعاهای دیرینه ایران به بحرین اعلام کرد. سپس انتخاب این امر که بحرین زیر سلطه ایران باشد یا خیر را به بحرینیها سپرد و در روز ۲۳ مرداد ۱۳۵۰ جزیره بحرین، استان چهاردهم ایران در پی جدایی از سرزمین مادری اعلام استقلال کرد.
#تقویم_تاریخ
#۲۳مرداد
#استقلال_بحرین
#امام_حسین_علیه_السلام
🏴🕯🖤🕯🏴
🕌@ziarat_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥چگونه صدای حضرت رقیه از خرابه به کاخ یزید رسید؟
💥🎙حجت_الاسلام#راجی
#حضرت_رقیه سلاماللهعلیها
🏴🕯🖤🕯🏴
🕌@ziarat_et
🔹کرامات حضرت رقیه (علیها السلام)
از حضرت رقیه (علیها السلام) ومرقد مطهر آن حضرت،در طول تاریخ، کرامات متعددی بروز کرده است. در این مطلب توجه شما را به یک کرامت شگفت جلب میکنیم:
🔹بگو چند جمله از مصیبت دخترم( رقیه) رابخواند
مرحوم حاج میرزا علی محدث زاده ( متوفای محرم ۱۳۹۶ه. ق)، فرزند مرحوم محدث عالی مقام حاج شیخ عباس قمی رضوان الله تعالی علیها، از وعاظ وخطبای مشهور تهران بودند. ایشان میفرمود: یکسال به بیماری وناراحتی حنجره وگرفتگی صدا مبتلا شده بودم،تا جایی که منبر رفتن و سخنرانی کردن برای من ممکن نبود. مسلم، هر مریضی در چنین موقعی به فکر معالجه میافتد، من نیز به طبیبی متخصص و با تجربه مراجعه کردم.
پس از معاینه معلوم شد بیماری من آن قدر شدید است که بعضی از تارهای صوتی از کار افتاده و فلج شده و اگر لاعلاج نباشد صعب العلاج است.
طبیب معالج در ضمن نسخهای که نوشت دستور استراحت داد و گفت که باید چند ماه ازمنبر رفتن خودداری کنم و حتی با کسی حرف نزنم و اگر چیزی بخواهم و یا مطلبی از زن و بچهام انتظارداشته باشم آنها را بنویسم، تا در نتیجه استراحت مداوم و استعمال دارو، شاید سلامتی از دست رفته مجددا به من برگردد.
البته صبر در مقابل چنین بیماری و حرف نزدن با مردم حتی با زن و بچه، خیلی سخت وطاقت فرساست، زیرا انسان بیشتر از هر چیز احتیاج به گفت و شنود دارد و چطور میشود چند ماه هیچ نگویم و حرفی نزنم و پیوسته در استراحت باشم ؟!
آن هم معلوم نیست که نتیجه چه باشد.
بر همه روشن است که با پیش آمدن چنین بیماری خطرناکی،چه حال اضطراری به بیمار دست میدهد اضطرار میاندازد، این حالت پریشانی است که انسان امیدش از تمام چارههای بشری قطع شده و به یاد مقربان درگاه الهی میافتد تا به وسیله آنها به درگاه خداوند متعال عرض حاجت کرده و از دریای بیپایان لطف خداوند بهرهای بگیرد.
من هم باچنین پیش آمدی، چارهای جز توسل به ذیل عنایت حضرت امام حسین (علیه السلام) نداشتم. روزی بعد از نماز ظهر و عصر، حال توسل به دست آمد و خیلی اشک ریختم و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله (علیه ع) را که به وجود مقدس ایشان متوسل بودم مخاطب قرارداده گفتم: یا بن رسول الله، صبر در مقابل چنین بیماری برای من طاقت فرساست. علاوه بر این من اهل منبرم و مردم از من انتظار دارند برایشان منبر بروم.
من از اول عمر تا به حال علی الدوام منبر رفتهام و از نوکران شما اهل بیتم، حالا چه شده که باید یکباره از این پست حساس بر اثر بیماری کنار باشم. ضمنا ماه مبارک رمضان نزدیک است، دعوتها را چه کنم؟ آقا عنایتی بفرما تا خدا شفایم دهد.
به دنبال این توسل، طبق معمول کم کم خوابیدم. در عالم خواب، خودم را در اطاق بزرگی دیدم که نیمی از آن منور و روشن بود و قسمت دیگر آن کمی تاریک.
در آن قسمت که روشن بود حضرت مولی الکونین امام حسین (علیه السلام) را دیدم که نشسته است. خیلی خوشحال و خوشوقت شدم و همان توسلی را که در حال بیداری داشتم در حال رویا نیز پیدا کردم. بنا کردم عرض حاجت نمودن، و مخصوصا اصرار داشتم که ماه مبارک رمضان نزدیک است و من در مساجد متعدد دعوت شدهام، ولی با این حال حنجره از کار افتاده چطور میتوانم منبر رفته وسخنرانی نمایم و حال آنکه دکتر منع کرده که حتی با بچههای خود نیز حرفی نزنم.
زیارت
🔹کرامات حضرت رقیه (علیها السلام) از حضرت رقیه (علیها السلام) ومرقد مطهر آن حضرت،در طول تاریخ، کرام
چون خیلی الحال و تضرع و زاری داشتم، حضرت اشاره به من کرد و فرمود به آن آقا سید که دم درب نشسته بگو اشک بریزید، ان شاءالله تعالی خوب میشوید. من به درب اطاق نگاه کردم دیدم شوهر خواهرم آقای حاج آقا مصطفی طباطبائی قمی که از علما و خطبا و از ائمه جماعت تهران میباشد نشسته است. امر آقا را به شخص نامبرده رساندم. ایشان میخواست از ذکر مصیبت خودداری کند،حضرت سید الشهدا(علیه السلام) فرمود روضه دخترم را بخوان. ایشان مشغول به ذکر مصیبت حضرت رقیه (علیها السلام) شد و من هم گریه میکردم و اشک میریختم، اما متاسفانه بچههایم مرا از خواب بیدار کردند و من هم با ناراحتی از خواب بیدار شدم و متاسف و متاثر بودم که چرا از آن مجلس پرفیض محروم ماندهام، ولی دیدن دوباره آن منظره عالی امکان نداشت.
همان روز يا روز بعد، به همان پزشك متخصص مراجعه نمودم. خوشبختانه پس از معالجه، معلوم شد كه اصلا اثري از ناراحتي و بيماري قبلي نيست! پزشك كه در تعجب بود از من پرسيد: شما چه خورديد كه به اين زودي و سرعت نتيجه گرفتيد؟
من چگونگي توسل و خواب خودم را بيان كردم. دكتر قلم در دست داشت و سرپا ايستاده بود، ولي بعد از شنيدن داستان توسلم، بي اختيار قلم از دستش بر زمين افتاد و با يك حالت معنوي كه بر اثر شنيدن نام مولي الكونين، امام حسين عليه السلام به او دست داده بود؛ پشت ميز طبابت نشست و قطره قطره ي اشك بر رخسارش ريخت. او گريه كرد و سپس گفت: آقا، اين ناراحتي شما جز توسل و عنايات و امداد غيبي، چاره و علاج ديگري نداشت. [۱] .
پاورقي
[1] کرامات الحسينيه ج ۲، ص ۸۸، به نقل از توسلات ص ۱۶۸ - ستارهي درخشان شام ص ۲۶۱
#امام_حسین علیه السلام
#حضرت_رقیه علیها السلام
🏴🕯🖤🕯🏴
🕌@ziarat_et
✅ خواص عاشورایی:
عَمرو بن قَرَظه انصاری
🔹 پدر عمرو بن قَرَظه ، قرظه بن کعب، یکی از یاران پیامبر ص است که در جنگ احد و سایر جنگ ها همراه سپاه اسلام بود و در دوران خلافت امام علی علیه السلام نیز با ایشان همراهی کرد.
🔻 عمرو برادری هم داشت که روز عاشورا در سپاه عمر بن سعد بود و به امام هم جسارت و حمله کرد. نقل شده که عمرو خود را سپر هر تیری که به سوی امام پرتاب میشد قرار میداد تا به امام گزندی نرسد.
🔸 عمرو بن قرظه به نمایندگی از امام علیه السلام با عمر بن سعد گفتگو کرد. هنگام نبرد شجاعانه با دشمن جنگید و تعداد زیادی از افراد ابن زیاد را کشت.
▫️ سرانجام وی بر اثر زخمهای که خورده بود، زمین گیر شد. در این حال به امام حسین علیه السلام گفت: " آیا به پیمانم وفا کردم؟" امام فرمود: " آری، تو در بهشت پیش روی من هستی". سپس به شهادت رسید.
#امام_حسین_علیه_السلام
#خواص_عاشورایی
#عمرو_بن_قرظه_انصاری
#بصیرت
(مثیرالاحزان، ص۶۰)
#امام_حسین_علیه_السلام
🏴🕯🖤🕯🏴
🕌@ziarat_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥الامان از کسایی که با عظمت امام حسین بازی میکنن!
🎙 حجت الاسلام #فاطمینیا
#امام_حسین_علیه_السلام
🏴🕯🖤🕯🏴
🕌@ziarat_et
حضرت زینب(سلام الله علیها):
▪️«ای اهل شام، از ما در این خرابه امانتی مانده است؛ جان شما و جان این امانت. هر گاه کنار قبرش بروید (او در این دیار غریب است) آبی بر سر مزارش بپاشید و چراغی در کنار قبرش روشن کنید»
📙ریاض القدس، ج۲، ص۲۳۷
#حضرت_رقیه(سلام الله علیها)
#امام_حسین_علیه_السلام
🏴🕯🖤🕯🏴
🕌@ziarat_et
امام صادق سلام الله علیه هنگام زیارت قمر بنی هاشم سلام الله علیه چنین عرض ارادت کرد:
السلام علیک أیها العبد الصالح المطيع للّه و لرسوله و لأمير المؤمنين[۱]؛
السلام على العباس بن أمير المؤمنين المواسی أخاه.[۲]
آری او بود که کمال
مواسات و مساوات و نثار و ایثار را درباره برادرش داشت و از جلوه های مواساتش این بود که لب تشنه به فرات درآمد و با کام خشکیده از آن بیرون
شد، مبادا خود آب بنوشد و خردسالان خیام امام حسین سلام الله علیه تشنه کام باشند.قمر بنی هاشم سلام الله علیه مظهر وفا، فداکاری، مواسات و مساوات بود.
📗[۱]کامل الزیارات ص۲۵۶،۲۵۷
📗[۲]اقبال الاعمال ج۲ ص۵۷۴
📗کوثر کربلا ص۲۷۱،۲۷۲
🎙آيت الله العظمی#جوادی_آملی
#امام_حسین_علیه_السلام
🏴🕯🖤🕯🏴
🕌@ziarat_et
36.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❓چرا حضرت زینب سلام الله علیها جزو چهار زن بهشتی نامیده نشده اند؟!
#حضرت_زینب سلام الله علیها
🏴🕯🖤🕯🏴
🕌@ziarat_et
a5پاسخ به چند پرسش در مورد اربعین اصلی.pdf
1.94M
📖کتاب الکترونیک :
" پاسخ به چند پرسش در مورد اربعین و زیارت قبر امام حسین علیه السلام "
✍نویسنده : احمد پودینه ئی
#امام_حسین_علیه_السلام
🏴🕯🖤🕯🏴
🕌@ziarat_et
⭕️ اشغال پاوه در کردستان توسط عناصر تجزيه طلب ضد انقلاب
🔻یک هفته پس از پیروزی انقلاب اسلامی، توطئه و تهاجم دشمن با حمله احزاب چپ به ویژه حزب دموکرات به مهاباد در اول اسفند 57 آغاز شد و به قصد تشکیل کردستان بزرگ، تهاجم وحشیانه خود را آغاز کردند. آنان قصد داشتند قسمتی از قلمرو حاکمیت ملی و اسلامی ایران را جدا کرده و نقشه های دشمنان ایران مبنی بر تجزیه کشور را به اجرا درآوردند.
🔻افراد مسلح حزب منحله دموکرات در ادامه تجاوزات خود، در روز ۲۴ مرداد ۵۸، همه راه های ورودی شهر پاوه در استان کردستان را به محاصره و کنترل خود درآورد و به گروهان ها و مراکز سپاه پاسداران یورش برد. آنان پس از به دست گرفتن تمام نقاط حساس شهر و ارتفاعات مهم منطقه، به جنایات متعددی دست زدند که در یک مورد، شهادت دلخراش ۲۵ تن از پاسداران بستری در بیمارستان شهر و ۴۰ نفر دیگر از مردم بود.
🔹در پی این جنایات فرمان امام خمینی(ره) برای آزادسازی سریع شهر صادر شد و پس از جانفشانیهای سردار چمران و سرلشکر فلاحی در طی نبردی سهمگین، این شهر از لوث وجود ضدانقلاب پاک شد.
#تقویم_تاریخ
#۲۴مرداد
#اشغال_پاوه
#امام_حسین_علیه_السلام
🏴🕯🖤🕯🏴
🕌@ziarat_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅کودکان در عراق قلکهایشان را خرج اربعین می کنند
#امام_حسین_علیه_السلام
🏴🕯🖤🕯🏴
🕌@ziarat_et
✅ خواص عاشورایی:
عبدالله بن عُمَیر کلبی و همسرش
🔹 عبدالله بن عُمَیر، دومین شهید کربلا روز عاشورا و همسرش اموهب نیز نخستین زنی بود که در واقعه کربلا به شهادت رسید. عبدالله مردی شریف و شجاع و خوش قامت بود که در کوفه زندگی می کرد.
🔸 ابن عمیر خارج از کوفه بود که شنید مردم برای جنگ با امام حسین علیه السلام آماده می شوند. لذا برای یاری امام، خود را به کوفه رساند. او این تصمیم را با همسرش در میان گذاشت، همسرش از او خواست که با هم راهی کربلا شوند.
🔻 عبدالله، رزمنده ای دلیر و شجاع بود که صبح عاشورا با اذن امام به میدان رفت و شجاعانه جنگید. ولی در هجوم گروهیِ دشمن پس از کشتن دو تن از آنان به جمع شهدا پیوست.
♦️پس از شهادت عبدالله، همسرش ام وهب خود را به بالین او رساند و در حالیکه سر و صورت عبدالله را پاک میکرد، به دستور شمر و توسط غلام او با گُرز به شهادت رسید.
#امام_حسین_علیه_السلام
#خواص_عاشورایی
#عبدالله_بن_عُمَیر_کلبی
#بصیرت
( الارشاد، ج۲، ص۱۰۱ _ بحارالانوار، ج۴۵، ص۱۲ )
🏴🕯🖤🕯🏴
🕌@ziarat_et
⭕️ وقوع جنگ نهروان میان امام علی (علیه السلام) و خوارج
🔹بعد از جنگ صفین و تحمیل حکَمیت بر امام علی (علیه السلام)، عده ای از کوفیان که خود را بازنده ماجرا میدانستند امام را برای جنگ دوباره با معاویه تحریک میکردند. امام هم به آنها میفرمود: پس بیایید به من کمک کنید. آنها میگفتند: تو و ما کافر شده بودیم؛ ما توبه کردیم، تو هم اول باید توبه کنى، آن گاه ما هم تو را یارى می کنیم.
🔻درگیری خوارج با امام زیاد شد و دیگر ریختن خون شیعیان امام را حلال دانستند، لذا دست به جنایات هولناکی در نهروان (نزدیک کوفه) زدند. امام ابتدا برای تعامل با آنان به نهروان رفت و خواست که قاتلان را تحویل دهند. اما آنان امتناع کردند.
🔻امام هم اعلام کردند که به قاتلان رحم نمیکنند. لذا پس از نصایح فراوان و فرصتی که به خوارج دادند جمعی از آنان جد شدند. سپس جنگ نهروان در ۹ صفر سال ۳۸ هجری رخ داد. از سپاه ۱۴۰۰۰ نفری امام کمتر از ۱۴ نفر شهید شدند، حال آنکه از سپاه خوارج (مارقین) کمتر از ۱۰ نفر زنده ماندند.
#تقویم_تاریخ
#۹صفر
#جنگ_نهروان
#امام_حسین_علیه_السلام
🏴🕯🖤🕯🏴
🕌@ziarat_et