🔷مذاکره، پیشنهاد خردمندانهای نبود اما رأی آورد
🔷مردم گمان میکنند دین در مدیریت حرفی ندارد، لذا سراغ غربیها میروند
💠بدبختی بشریت این است که شخصیتهای معنوی و دینی را بهعنوان «مدیر» و افراد «باتدبیر» نمیشناسد. تصور عامه مردم نسبت به افراد باتقوا اینگونه است که «او آدم خوبی است و پشت سرش نماز میخوانیم» اما در عمل، مدیریت را بهدست گرگها میسپارند!
🔹مردم گمان میکنند که دین با مدیریت ارتباطی ندارد و دینداران، مدیریت بلد نیستند، لذا مدیریت را به افرادِ کمتر دیندار میسپارند و بدبخت میشوند؛ نهفقط در کشور ما بلکه در همهجای دنیا اینگونه است.
💠اینکه مردم بین سیاستورزی و ایمان فاصله میگذارند، یکی از دلایلش طلبهها و حوزههای علمیه هستند. وقتی دستورات دینی را در باب مدیریت و معیشت، برای مردم توضیح ندهیم، مردم فکر میکنند که دین در این زمینه حرفی ندارد، لذا بهسراغ غربیها میروند درحالیکه حرفهای دین در اینباره بسیار دقیق و هوشمندانه است.
🔹مدیریت افراد باتقوا بسیار هوشمندانه است اما خیلی از مردم از درک آن عاجزند؛ لذا در جامعهای که رشد عقلی پیدا نکرده، خوبها تنها میمانند و رأی نمیآورند.
💠در کشور ما، مردم به کسی رأی دادند که گفت «مذاکره، مشکلات را حل میکند» این پیشنهاد، هوشمندانه و خردمندانه نبود ولی با تصورات و برداشت مردم، جور در میآمد، لذا مردم به آن رأی دادند.
🔹پیشنهاد دیگر این بود که «مذاکره فایدهای برای مردم ندارد» این پیشنهاد با اینکه هوشمندانهتر بود اما از طرف مردم پذیرفته نشد ولی خیلی طول نکشید که مفیدنبودن مذاکرات به اثبات رسید.
👤 علیرضا پناهیان
🚩حرم رضوی- ۹۷.۰۵.۲۲- قسمت اول
👈متن کامل در: @Panahian_text
گنجینه ای از مطالب ناب مهدوی ولایی معنوی شهدایی معرفتی و....👇👇
http://eitaa.com/joinchat/1327431703C6a2d9b1729
🔷بسیاری از اختلاف نظرها ناشی از اختلاف عمل و سبک زندگی است!
🔷انسان راحتطلب، از آنهمه رنج مجاهدانۀ کربلا درس مذاکره میگیرد!
💎 #سبک_زندگی_مؤثرتر_از_آگاهی_و_ایمان (جلسه سوم)- ۱
⭕️ رفتار و سبک زندگی انسان بر روی فکر و اندیشۀ او هم اثر میگذارد. بسیاری از اختلاف نظرها ناشی از اختلاف عمل و سبک زندگی است! چون انسان هرطوری زندگی کند و هرطوری عمل کند، ذهنِ توجیهگرِ او، رفتارش را توجیه میکند.
⭕️ یک آدم تنبل و راحتطلب، از معارف اسلامی، قسمتهای راحت دین را میبیند و تئوریزه میکند. مثلاً بیشتر قسمتِ مربوط به صلح و سازش -مانند صلح امام حسن(ع)- را میبیند و آن را برجسته میکند.
⭕️ انسان راحتطلب، از کربلا و آنهمه رنجهای مجاهدانه و عزتمندانۀ کربلا، قسمتِ مذاکرهاش را میبیند! این ناشی از فکرش نیست، ناشی از شخصیت اوست.
⭕️ شما فکر میکنید سیاسیون ما واقعاً نمیتوانند بفهمند که نمیشود به آمریکا اعتماد کرد؟! میتوانند بفهمند اما کسی که راحتطلب باشد، نمیتواند این واقعیت را باور کند لذا میگوید «قولِ کَری تضمین است!» یعنی به همۀ تجربۀ بشر و عقل خودش میگوید «نه!» این ناشی از رفتار انسان است.
👤 علیرضا پناهیان
🚩دانشگاه امام صادق(ع)- ۹۷.۰۶.۲۱
📢صوت در: @Panahian_mp3
🔻متن کامل در: @Panahian_text
گنجینه ای از مطالب ناب مهدوی ولایی معنوی شهدایی معرفتی و....👇👇
http://eitaa.com/joinchat/1327431703C6a2d9b1729
🔹توییت علیرضا پناهیان/اشعث در سه مرحله خیانت کرد: ۱.تحمیل مذاکره ۲.ناراضیتراشی و ../ چرا مردم به ابوموسی اشعری رای دادند که مذاکره را خراب کرد؟
#توییت
@Panahian_ir
گنجینه ای از مطالب ناب مهدوی ولایی معنوی شهدایی معرفتی و....👇👇
http://eitaa.com/joinchat/1327431703C6a2d9b1729
🌀 تحلیل علیرضا پناهیان از سخنان اخیر روحانی درباره مذاکره و اتحاد
#توییت
@Panahian_ir
گنجینه ای از مطالب ناب مهدوی ولایی معنوی شهدایی معرفتی و....👇👇
http://eitaa.com/joinchat/1327431703C6a2d9b1729
🌀 سقوط یک جامعۀ ایمانی در امتحان الهی از کجا شروع میشود؟
🌀 وقتی جامعه به ایمان خودش پشت کند و بخواهد بر خلاف توصیۀ دین چیزی را تجربه کند، در این صورت یا نابود میشود یا هزینه میدهد.
🌀 الان که هزینۀ مذاکره با دشمن را دادیم، معلوم شد اگر مذاکره نکرده بودیم هم دشمن کوتاه میآمد!
______
👈🏻 بخشهایی از متن گفتگوی تلویزیونی علیرضا پناهیان در شب شهادت امام جواد(ع) در کاظمین:
🔹 وقتی یک جامعۀ ایمانی، امتحان میشود، معمولاً سقوطش از کجا شروع میشود؟ سقوط جامعۀ ایمانی در امتحان الهی از آنجایی است که به ایمان خودش پشت میکند و میخواهد یک چیزی را برخلاف توصیۀ دین، خودش تجربه کند تا آن را بپذیرد!
🔹 اگر مؤمنین حقیقت را با «اشاره» دریافت کردند و پذیرفتند، ایمان خودشان را نشان دادهاند و این موجب سربلندی در امتحان الهی است. اما وقتی بخواهند یک چیزی را برخلاف توصیۀ دین تجربه کنند؛ یا در جریان آن تجربه، نابود میشوند، یا اینکه هزینه میدهند.
🔹 مثلاً امیرالمؤمنین(ع) مردم را دعوت کرد که پای رکاب حضرت بایستند، اما مردم خواستند که مذاکره و صلح را هم با ابوموسی اشعری، تجربه کنند؛ لذا هزینۀ سنگینی به جامعه تحمیل کردند. مردم زمان امامحسن(ع) هم دوباره خواستند صلح و مذاکره با معاویه را تجربه کنند، لذا نابود شدند.
🔹 در زمان ما هم یک جریان اجتماعی آمد و گفت: «بیایید مذاکره با دشمن را تجربه کنیم» درحالیکه از اول معلوم بود این تجربه اشتباه است؛ این را امام و رهبری و همۀ هوشمندان فرموده بودند. اما بالاخره این مذاکره را تجربه کردیم و هزینه دادیم و عقب ماندیم. الان معلوم شده است که اگر مذاکره نکرده بودیم هم، دشمن جرأتِ جنگیدن نداشت و حتی در تهدیدهای خودش هم کوتاه میآمد.
🔹 جامعۀ ایمانی وقتی امتحان بشود، یکدفعه کفر نمیورزد و نمیگوید «اصلاً من ایمان ندارم!» بلکه سراغ یک مستمسک میرود که یک وجاهتی داشته باشد؛ مثلاً میگوید «حالا بگذار تجربه کنیم!» اما تجربهکردن همان و پشتکردن به ایمان همان! نتیجهاش هم نابودشدن یا هزینهدادن است!
🔹 البته تجربه، چیز خوبی است و اگر به تجربه اعتنا نکنیم، میشود «شقاوت»! کمااینکه علی(ع) به ابوموسی اشعری-که سرپرست تیم مذاکرهکنندۀ حضرت بود- فرمود: اگر تجربه و عقل را زیر پا بگذاری، شقی هستی! (نهجالبلاغه/نامه۷۸) به تجربه باید اعتنا کرد، اما وقتی تجربه را بهانه قرار بدهیم که از ایمان فاصله بگیریم، در امتحان الهی زمین میخوریم.
🔹 در جنگ بدر، وقتی مسلمین ۷۲نفر اسیر گرفتند، رسولخدا(ص) فرمود «اینها را باید به قتل برسانیم، ما مأمور نیستیم که اسیر نگه داریم و این کار به صلاح ما نیست...» ولی مردم گفتند: «بگذارید این اسیرها را آزاد کنیم یا مبادله کنیم و بهجایش پول بگیریم، در این صورت بین ما و دشمن خون جاری نمیشود»
🔹 رسولخدا(ص) فرمود: اگر میخواهید، این راه را تجربه کنید، اما بدانید که به همین تعداد، در جنگ بعدی شهید خواهید داد. همینطور هم شد؛ در جنگ اُحد، ۷۲نفر شهید دادند، درحالیکه اگر سخن پیامبر(ص) را ترجیح میدادند، ضرر نمیکردند و هزینه نمیدادند.
👤علیرضا پناهیان
🚩 کاظمین- گفتگوی تلویزیونی–۹۸.۵.۱۰
👈🏻متن کامل:
panahian.ir/post/5584
گنجینه ای از مطالب ناب مهدوی ولایی معنوی شهدایی معرفتی و....👇👇
http://eitaa.com/joinchat/1327431703C6a2d9b1729
🔻
دکتر جمشید کرشاسب چوکسی (استاد زرتشتی دانشگاه ایندیانای امریکا): بیشتر ایرانیان از روی اختیار مسلمان شدند
@uphjnv
گنجینه ای از مطالب ناب مهدوی ولایی معنوی شهدایی معرفتی و....👇👇
http://eitaa.com/joinchat/1327431703C6a2d9b1729
🔻کم کم خواهند گفت روی #حجاب تاکید نکنید!
رهبرانقلاب امروز: آمریکاییها فعلا می گویند در منطقه فعال نباشید، به جبهه مقاومت کمک نکنید، توان دفاعی خود را متوقف کنید. بعدا هم خواهند گفت از قوانین دینی دست بردارید و بر موضوع حجاب نیز تأکید نکنید! خواستههای آمریکا هیچگاه تمامی ندارد.
@Drsalaam
گنجینه ای از مطالب ناب مهدوی ولایی معنوی شهدایی معرفتی و....👇👇
http://eitaa.com/joinchat/1327431703C6a2d9b1729
بعضیها تاریخ را تحریف میکنند که شروع اختلافات از تسخیر #لانه_جاسوسی بوده؛ این تحریف تاریخ است.
اختلاف بین #ملت_ایران با #دولت_آمریکا از ۲۸ مرداد و قبل آن بود که آنها ملت ایران را دچار یک رژیم فاسد وابسته کردند.
98/08/12
👇👇👇
آمریکا همیشه با ملت ایران دشمنی کرده؛ حتی در رژیم طاغوت قبل از انقلاب هم که یک دولت ملی را در سال ۱۳۳۲ ساقط کرد. البته آن دولت هم تقصیر داشت که به آمریکا اعتماد کرده بود. بعد از انقلاب هم که تا امروز همهاش #تحریم و تهدید و بدگویی و مشکلتراشی و نفوذ بوده است.
98/08/12
👇👇👇
آمریکا از آبان ۴۳ که رژیم دستنشاندهاش در ایران، امام عزیز ما را تبعید کرد تا آبان سال ۹۸ هیچ تغییری نکرده؛ #آمریکا همان آمریکا است؛ با همان گرگصفتی و دیکتاتوریِ جهانی و بینالمللی، همان شرارت و حدنشناسی.
بله؛ امروز آمریکا از سال ۴۳ ضعیفتر شده لکن وحشیتر و وقیحتر شده است.
98/08/12
👇👇👇
یکی از راههای بستن نفوذ آمریکا، منع مذاکره است. آمریکای مستکبر که منت میگذارد تا با سران بقیه کشورها بنشیند، سالهاست اصرار میکند با سران جمهوری اسلامی مذاکره کند و ایران امتناع میکند.
این معنایش این است که ملت و حکومتی در دنیا هست که زیر بار قدرت طاغوتی و دیکتاتوری آمریکا نمیرود.
این منع #مذاکره با آمریکا، یک منطق محکمی دارد؛ راه نفوذ دشمن را میبندد، ابهت جمهوری اسلامی ایران را به دنیا نشان میدهد و ابهت پوشالی آمریکا را در چشم جهانیان میشکند.
98/08/12
👇👇👇