♦️دیدار مردمی
🔷 دکتر میثم ظهوریان ابوترابی (نماینده مردم شریف مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی)
❗شنبهها صبح ❗
🔷 برای هماهنگی حضور از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۴:۳۰ با شماره تلفن ۳۷۰۵۰۳۶۰_۰۵۱ یا ۰۹۱۵۳۸۰۷۵۰۳ تماس بگیرید.
🌐 Zohurian.ir
📌 @zohurian
13.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ بازدید از شرکتهای دانشبنیان مشهد
بخش اول
🌐 Zohurian.ir
📌 @zohurian
ظهوریان
♦️تغییر مرز تقسیمات کشوری بجای اصلاح حریم شهر
🔸بخشی از گفت و گو با روزنامه قدس درباره بلاتکلیفی مرز محدوده و حریم مشهد
🔹 یکی از موضوعاتی که برای سالها در نظام اداری کشور بلاتکلیف بوده تعیین تکلیف مرز محدوده و حریم شهر مشهد است که این مسئله به ویژه پس از شکل گیری شهرستان طرقبه شاندیز تشدید شد و عملاً بلا تكليف ماند و عمده ترین مسئله ای که سبب ایجاد این مشکل شده نبود تطابق مرز تقسیمات کشوری شهرستانها با محدوده و حریم شهرهاست.
🔹یکی از اسنادی که میتوانست این مسئله را تا حدودی حل کند تعیین تکلیف طرح جامع مصوب شورای عالی شهرسازی و معماری مبنی بر تعیین تکلیف مرز محدوده و حریم شهر مشهد است که در این سند محدوده و حریم شهر مشهد به طور صریح مشخص شده است اما اخیراً مطلع شدیم استانداری بنا دارد در شورای برنامه ریزی استان برخلاف طرح جامع مصوب مشهد، محدوده و حریم شهر مشهد را در بخش غربی تحدید یا محدود کند.
🔹نخستین نکته ای که در این چارچوب لازم است به آن توجه شود تبعات اجتماعی مسئله است. در منطقه مورد اختلاف هسته های سکونتی و روستایی وجود دارد که به طور سنتی خود را متعلق به شهر مشهد میدانند و جدا شدن این مناطق از شهر مشهد می تواند نارضایتی جدی در مردم ایجاد کند. یکی از نقدهای جدی ما نمایندگان مردم مشهد این است که این جنس از تصمیم ها نیاز به پیوست و مطالعه اجتماعی دارد و در حال حاضر هیچ گونه مطالعه ای در مورد نوع نگرش مردم به این مسئله و تبعات اجتماعی و امنیتی احتمالی این تصمیم صورت نگرفته است.
🔹 هرگونه تغییر در محدوده و حریم مصوب شده در طرح شورای عالی شهرسازی و معماری منجر به بی برنامگی و طولانی شدن برنامه ریزی و آسیب هایی مانند ریزدانه شدن اراضی و افزایش خرید و فروش قولنامه ای خواهد شد. همچنین تغییر محدوده و حریم مصوب طرح جامع و تفصیلی را با چالش مواجه خواهد کرد.
🔹 از سوی دیگر در ماده یک قانون تعاریف محدوده و حریم شهر و روستا و شهرک و نحوه تعیین آنها که در سال ۱۳۸۴ در مجلس مصوب شده است بر لازم الاجرا بودن ضوابط و مقررات شهرسازی در محدوده شهر تأکید شده، بنابراین نقض طرح جامع مصوب شورای عالی شهرسازی با این قانون در تضاد است.
🔹 در حوزه اقتصادی نیز عمده کارفرمایان و کارگران کسب و کارها و واحدهای تولیدی مستقر در این محدوده در شهر مشهد زندگی میکنند که عملاً الحاق این مناطق به شهر دیگر این واحدها را در انجام امور جاری اداری با چالشهای زیادی رو به رو خواهد کرد.
🔹 در نامه ای که از طرف مجمع نمایندگان شهرستانهای مشهد و کلات به استاندار خراسان نوشتیم به استناد ماده یک قانون تعاریف محدوده و حریم و همچنین تبصره ذیل بند ۲ دستورالعمل اجرایی این قانون که تأکید شده در مواردی که استانداری تشخیص بدهد میتوان به جای اصلاح حریم شهر مرز تقسیمات کشوری بخش و شهرستانهای ذی ربط را تغییر داد تا مغایرت رفع شود. از استاندار خواسته ایم تا تصمیم گیری در مورد محدوده مورد اختلاف به شکلی باشد که محدوده و حریم مصوب در طرح های جامع و تفصیلی شهر مشهد رعایت و تثبیت شود.
#حریم_مشهد
🌐 Zohurian.ir
📌 @zohurian
7.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️راه های ارتباط با مردم
🔷 بخشی از گفت و گو با برنامه اشاره صدا و سیما
🌐 Zohurian.ir
📌 @zohurian
♦️ بازدید از مرکز ناشنوایان مهرآفرینان سرزمین سکوت
🔹به مناسبت روز بهزیستی در بازدید از مرکز ناشنوایان مهرآفرینان سرزمین سکوت به گفتگو با ناشنوایان پرداختم.
🔸 مسائلی مانند گرانی شدید سمعک، عدم ارائه گواهینامه موتور به ناشنوایان و ناتوانی در آزمونهای شفاهی و کتبی گواهینامه رانندگی از جمله مهمترین مسائل این قشر بود.
مرکز مذکور دستگاهی برای آموزش رانندگی به ناشنوایان ابداع کرده بود که از نقاط مختلف کشور متقاضی آموزش داشت. همچنین امکان برگزاری امتحان کتبی به زبان ناشنوایان را فراهم کرده بود که از عدم استفاده راهنمایی و رانندگی از این ابزار به شدت گله داشتند.
🌐 Zohurian.ir
📌 @zohurian
10.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نطق با موضوع اولویتهای کشور ناظر به لحظه تکوین و تولد دولت چهاردهم
🔷استمرار پروژه احیای عدالت
🔷ایجاد و ارتقاء یک نظام چند لایه و جامع رفاهی
🔷مسئله کار و کارگر و سه موضوع تشکل یابی کارگران، نظام جبران خدمت و امنیت شغلی
🔷مسئله عدالت آموزشی و سه موضوع عدالت تربیتی، کیفیت بخشی به آموزش دولتی و هویت
🔷ضرورت محوریت توانمندی حل مسائل مردم به جای سهمیه بندیهای قومیتی سیاسی و جنسیتی در انتخاب اعضای کابینه
🌐 Zohurian.ir
📌 @zohurian
ظهوریان
#نطق با موضوع اولویتهای کشور ناظر به لحظه تکوین و تولد دولت چهاردهم 🔷استمرار پروژه احیای عدالت 🔷
#متن_نطق میان دستور دکتر میثم ظهوریان
🔸اولویتهای کشور ناظر به لحظه تکوین و تولد دولت چهاردهم
🔹اکنون و در نقطۀ تولد و تکوین دولت چهاردهم، برای استمرار پروژۀ احیای عدالت به عنوان اساسی ترین ارزش برآمده از انقلاب اسلامی که به تعبیر رهبر انقلاب مشروعیت تمام مسئولین جمهوری اسلامی از جمله ما نمایندگان مجلس به تلاش در جهت تحقق آن است، راهی جز طلب کارکرد دولت در زمینۀ تحقق عدالت و رفاه عمومی وجود ندارد. اگر چه مبنای حکمرانی دینی می بایست بر از بین بردن زمینه های بی عدالتی باشد، اما تا زمانی که این زمینه های قوی وجود دارند، جبران آن مستلزم سیاست های رفاهی قوی است. لذا دولت باید به جای تعلیق سیاست رفاه اجتماعی و تحمیل سیاست تعدیل بر مردم، «بازآفرینی رفاه» را مسئولیت نخست خود بداند و محوری ترین تلاش خود را احیای اصل 43 قانون اساسی قرار دهد.
🔹از ابتدای دهۀ هشتاد و تصویب «قانون ساختار نظام جامع رفاه و تأمین اجتماعی»، تا میانۀ دهۀ 90 و ابلاغ محور «استقرار نظام جامع و چندلایۀ تأمین اجتماعی کشور» در سیاستهای کلی برنامۀ ششم توسعه تا انتقال همین بند به سیاستهای کلی برنامۀ هفتم و سپس ابلاغ سیاستهای کلی تأمین اجتماعی توسط رهبری، همواره استقرار یک نظام رفاهی جامع، یک ضرورت معطلمانده بوده که اگر چه در اسناد مختلف مورد تاکید بوده اما کموبیش مورد بیتوجهی دولتها قرار گرفته است.
🔹در این زمینه مسئلۀ «کار و کارگر» و به طور کلی طبقات حقوق بگیر می تواند یکی از اولویت های دولت آینده باشد که مباحث مرتبط با آن را می توان ذیل سه دسته اصلی اول تشکل یابی این طبقات (ایجاد اتحادیه های قوی کارگری و کارمندی که به خودی خود بتوانند حقوق این قشر را در نظام سیاستگذاری کشور احیا کنند)، دوم نظام حقوق و دستمزد و به وِیژه نسبت آن با تورم تحمیلی بر اقتصاد کشور که عمده بار آن بر دوش همین طبقات حقوق بگیر است ولی علیرغم قوانین و اسناد بالادستی مجلس و دولت حاضر به افزایش سالیانه آن به میزان تورم نبوده اند و سوم امنیت شغلی و مسائلی مانند ساماندهی قراردادهای موقت تعریف کرد.
🔹موضوع کلیدی دیگری که در پیش روی دولت چهاردهم قرار دارد، احیای عدالت در نظام آموزش و پرورش است. ناظر به این دغدغه مهمترین اولویتها در میان نظام مسائل آموزشوپرورش در زمانه کنونی ما سه کلان مسئله عدالت تربیتی، کیفیت بخشی به آموزش (به ویژه آموزش دولتی) و ارتقای هویت ملی و دینی است. طبیعتاً مسئله اصلی در این سهگانه، عدالت است و باید نظام حکمرانی ما درک کند، عدالت آموزشی مبدأ بسیاری از مسائل دیگر مانند امکان بخشی به تحرک طبقاتی و انسجام اجتماعی نیز هست و بالعکس بی عدالتی در نظام آموزش و پرورش، فقر و محرومیت ساختاری تولید می کند که دائما در چرخه ای تشدید می شود.
🔹مسئولین نظام آموزش و پرورش باید توجه کنند، تمرکز بر مدرسه دولتی و کیفیتبخشی به آن، باعث خواهد شد از طبقاتی شدن جامعه پیشگیری شود، خانوادهها برای آموزش باکیفیت وادار به کوچ به مدارس غیردولتی (حتی با تحمل فشار اقتصادی) نشوند و مدارس دولتی به تبعیدگاه طبقات مستضعف تبدیل نشوند.
🔹معتقدم باید معیار کلان انتخاب وزاری پیشنهادی به مجلس و رای اعتماد مجلس به وزرا اعتقاد عمیق به چنین نظام ارزشی بر آمده از انقلاب اسلامی و البته برخورداری از توان کافی برای مواجهه با این مسائل و حل آن ها باشد. اگر چه حق رییس جمهور است که کابینه را از افراد همفکر خود انتخاب کند اما به این نکته نیز باید توجه شود که کابینه پیشنهادی نمی بایست شرکت سهامی احزاب و جناح های سیاسی باشد. علاوه بر آن تبدیل کابینه به شرکت های سهامی جنسیتی یا قومیتی نیز اصل انتخاب افراد شایسته و محوریت حل مسائل مردم را به محاق خواهد برد. دولت مقتدر از دل کابینه منسجم قابل تولد است و نه سهمیه بندی هایی که هیچ ریشه ای در حکمرانی عقلایی و دینی ندارد.
والسلام علیکم و رحمه الله
#نطق
🌐 Zohurian.ir
📌 @zohurian