#همسر_بهانه_جو
💠اگر همسرتان بهانه جویی میکند :
🌱بهترین کار به هنگام بهانه گیری همسرتان این است که او را به حال خودش رها کنید.
♨️یادتان باشد مقابله به مثل کردن، وضعیت را وخیمتر می کند و ماحصلی جز جنگ و دعوا نخواهد داشت.
💥بپذیرید به هر دلیلی "شغلی، شخصی، اجتماعی و…" ، همسرتان آشفته و مضطرب است و بهانه جویی در خانه را به عنوان راهی برای تخلیه هیجان منفی خود انتخاب کرده است. او با بهانه جویی می خواهد استرس و اضطراب درونی خود را کاهش دهد.
🍃پس شما باید هوشیارانه عمل کنید و با توسل به سکوت، غائله را بخوابانید.
👌 مطمئن باشید همسرتان پس از آرامش به سراغ تان می آید و با صحبت كردم از شما دلجويي ميكند.
─┅═ঊঈ💞🌹💞ঊঈ═┅─
👩⚕#زوج_درمانی_و_خانواده_درمانی
🆔 @zojdarmany 💑
#زندگی_عاشقانه
💠رازهای داشتن یک زندگی عاشقانه
💞 از سازش با همسرتان نترسید. همیشه سعی کنید نظرات هر دو نفرتان را در ترازو بگذارید
و آن طرفی را که سنگین تر است، انتخاب کنید و این را نشانه ضعف خودتان ندانید.
💞 هر وقت اتفاق بدی برایتان افتاد، به یاد بیاورید که با گذشت زمان فقط خاطرهای از این روزها باقی خواهد ماند و تلاشتان را
برای مدیریت روابطتان بیشتر کنید.
💞 هر روز همسرتان را در آغوش بگیرید.
نزدیکی و صمیمیت فیزیکی در رابطه شما تاثیر مثبتی خواهد گذاشت.
💞 در همه زمینهها به خصوص احساستان با یکدیگر شریک شوید. در غیر این صورت هیچ گاه به تفاهم نخواهید رسید.
💞 برای خودتان هم وقت بگذارید و کارهایی را که دوست دارید، انجام دهید. اگر شما برای
رشد و پیشرفت خودتان وقت نگذارید، شریک زندگی خوبی نخواهید بود و بالطبع رابطه ایده
آلی نخواهید داشت.
💞 هر چند وقت یک بار همسرتان را سوپرایز کنید.
به عنوان مثال بدون هیچ دلیلی برای همسرتان هدیه بخرید.
─┅═ঊঈ💞🌹💞ঊঈ═┅─
👩⚕#زوج_درمانی_و_خانواده_درمانی
🆔 @zojdarmany 💑
💕💕💕💕
#کیفیت_رابطه_جنسی
💋 موارد مشترک در بین زن و مرد که در کیفیت رابطه جنسی آنها موثر است 💋
❤️1- گام نخست آرامش روحی و روانی
عواملی نظیر اضطراب، استرس ، ترس ، ناراحتی و نگرانی ،خستگی و عدم تمرکز میتواند در مراحل برانگیختگی یا تحریک ، فرایند رباطه جنسی و ارضای جنسی مرد و زن موثر باشد لیکن زوجین قبل از همبستر شدن به این نکته توجه کنند آیا در شرایطی هستم که لذت ببرم و لذت را تقدیم کنم یا اینکه باید نقش بازی کنم ؟
اکثر افرادی که در دوران عقد اقدام به برقراری رابطه جنسی میکنند به علت ترس از بارداری یا ... نمیتوانند از رابطه جنسی خود لذت ببرند
💚2- زمان تکراری ، مکان تکراری ، پوزیشنهای تکراری
از عوامل مشترک دیگر موثر در روابط جنسی زوجین، برقراری رابطه جنسی در زمانهای تکراری یا مکان تکراری است اکثر زوجین تنها شبها آن هم تنها در اتاق خواب اقدام به معاشقه یا برقراری رابطه جنسی میکنند این در حالیست که تنوع در برقراری رابطه چه در زمان و چه در مکان نقش بسزائی در فرآیند رابطه جنسی دارد همچنین استفاده از حالتهای جنسی تکراری و قابل حدس زدن ، وقتی شما نتوانید حدس بزنید که رفتار بعدی همسر شما در معاشقه یا رابطه جنسی چیست مسلما لذت بیشتری را تجربه خواهید کرد
💙3- قیاس کردن همسر با بازیگران فیلم های پورنو ممنوع
متاسفانه به علت عدم دسترسی به منابع آموزشی معتبر و دسترسی آسان افراد به فیلمهای پورنو ، غیر طبیعی نیست که تصور افراد از رابطه جنسی برگرفته از اعمال و رفتارهای بازیگران فیلم های پورنو باشد تا جایی که انتظار دارند همسرشان همانند بازیگران این فیلمها عمل کنند ، این یک اشتباه بزرگ است افرادی که انتظار دارند همسر آنها همانند روسپی های فیلم های پورنو رفتار کنند ، درک مناسبی از رابطه جنسی ندارند ، رابطه جنسی فرآیندی دو سویه جهت انتقال عواطف و لذت از روح و تن یکدیگر است نه صرفا انجام برخی اعمال غیرمتعارف جهت تامین غریزه جنسی
❤️4- صحبت کردن راجع به رابطه جنسی
زوجین توجه داشته باشند لازم و ضروری است که راجع به نیازهای جنسی خود و فانتزیهای جنسی خود ( تخیلات جنسی ) با یکدیگر صحبت کنند هر رفتاری که از جانب شمابرای همسر تان لذت بیشتری بهمراه دارد را ازاو بخواهید بازگو کند.
─┅═ঊঈ💞🌹💞ঊঈ═┅─
👩⚕#زوج_درمانی_و_خانواده_درمانی
🆔 @zojdarmany 💑
💎
#هر_دو_بخوانیم
⁉️چه عواملی باعث میشه که افراد به صورت مداوم روی نقطه ضعف طرف مقابلشون متمرکز بشن؟
🔺🔻اولین دلیل شیوه تربیتی است که معمولا افرادی که در خانواده ایراد گیر بزرگ می شوند به همین شکل عمل میکنند،اضطراب و افسردگی های درمان نشده و عدم آموزش مهارت های ارتباطی با دیگران.
🔺🔻تحقیقات نشان میدهد هر فردی در ده سال اول عمرش به طور متوسط 148 هزار پیام منفی دریافت میکند که عمده این پیام ها
بکن نکن،برو نرو،بشین نشین،ندو،حرف نزن،دست نزن،تو اصلا مسئولیت پذیر نیستی،بی ادب،بی نظم،تنبل،بی فکر و .....
🔺🔻بنابراین از انجا که مغز انسان مثل کامپیوتر و ضبط صوت عمل میکند و طبق آمار 77 درصد مغز انسان سرشار از پیام ها و دستورات و برنامه های منفی که اطرافیان میدهند عامل اصلی عیب جویی تربیت در کودکی است.
🔺🔻واز انجایی که در کودکی پیام ها و دستورات منفی زیادی داده می شود نباید توقع داشته باشیم که خروجی مغز ،مثبت و عاقلانه و منطقی و درست باشد
─┅═ঊঈ💞🌹💞ঊঈ═┅─
👩⚕#زوج_درمانی_و_خانواده_درمانی
🆔 @zojdarmany 💑
#گزیده_کتاب
محرومیت هیجانی چیست؟
جمله ی مرتبط: هیچ کس مرا دوست ندارد
محرومیت هیجانی ( Emotional deprivation ) مثل این است که در زندگی به دنبال گمشده ای می گردید. نوعی احساس پوچی و معنا باختگی دامن گیر شما می شود. شاید بهترین تصویر برای درک محرومیت هیجانی این باشد که ببینیم کودکی که والدینش از او غافل هستند چه احساسی دارد: حس تنهایی, محرومیت و بی پناهی. حسی از غم و دلتنگی و اینکه بر پیشانی سرنوشت شما مهر تنهایی و بی پناهی زده شده است.
🔮تجاربی که منجر به شکل گیری طرح واره محرومیت هیجانی می شوند در مقایسه با تجاربی که به شکل گیری سایر طرح واره ها دامن می زنند, گنگ تر و مبهم تر هستند. سخت بتوان رد پای این تله را در افکار پیدا کرد. دلیل آن را می توان به این موضوع نسبت داد که این طرح واره زمانی در ذهن نقش بسته است که شما هنوز قدرت تکلم نداشته اید. محرومیت هیجانی به این احساس شما دامن می زند که تا ابد تنها می مانید و به نیازهای خود دست نمی یابید و هیچ کس شما را درک نخواهد کرد.
👍برخی از افرادیکه این طرح واره را دارند بسیار پرتوقع می شوند. این طرح واره کیفیتی سیری ناپذیر دارد. میزان محبتی که از اطرافیان می گیرید اصلا اهمیت ندارد. به نظر می رسد که این میزان محبت دریافتی هیچ گاه شما را راضی نمی کند. از خودتان سوال کنید: آیا دیگران مرا آدم نیازمند و پرتوقعی می شناسند؟ یا اینکه خواسته های من از دیگران زیاد است؟
👌تجارب منجر به شکل گیری محرومیت هیجانی
تجاربی را که منجر به شکل گیری محرومیت هیجانی می شود باید در فردی جستجو کرد که مسئول محبت مادرانه به کودک است: فردی که مسئول اصلی محبت عاطفی به کودک است. هرچند در برخی از خانواده ها این نقش مادرانه بر عهده مرد است, اما در فرهنگ ما این نقش بر عهده ی زن است. اگر چه نقش پدر نیز مهم است, اما در سالهای ابتدایی زندگی کودک معمولا مادر محور اصلی دنیای روان شناختی کودک را تشکیل می دهد.
اهمیت رابطه اولیه به این دلیل است که بعدها فرد همین الگوی ارتباطی را در زندگی تکرار می کند. و یک مادر می تواند سرنوشت فرزند خود را با رفتارش تعیین کند. همان طور که قبلا گفتیم طرح واره در انتخابهای مهم زندگی از جمله انتخاب همسر تاثیر گذارند و در زندگی افراد, صمیمی ترین روابطشان رنگ و بویی از تجارب اولیه با مادر را دارد.
🔮اگر کودک کمتر از حد معمول از مادر محبت و عشق دریافت کند, آن گاه سرو کله ی محرومیت هیجانی پیدا خواهد شد. منظور از محبت صرفا رسیدگی به خوراک و پوشاک و نیازهای اولیه کودک نیست, این موارد لازم هست اما کافی نیست.
و محبت این موارد را شامل می شود: در آغوش گرفتن کودک, بوسیدن, نوازش کردن, بازی کردن با کودک, وقت گذراندن با کودک, همدلی کردن با کودک, درک کودک در شرایط بحرانی, حمایت کردن از کودک و .....
ریشه های تحولی محرومیت هیجانی
همان طور که قبلا گفتیم منظور از ریشه های تحولی, سنین اولیه کودکی تا زیر سن 9 الی 11 سال است. در شکل گیری ریشه های تحولی والدین, خواهر برادرها, محیط و همسالان تاثیر به سزایی دارند اما تاثير والدین از سایر موارد مهم تر و پررنگ تر است.
👌ریشه های تحولی مهم محرومیت هیجانی عبارتند از:
1-مادر نامهربان و سرد است. کودک را به اندازه ی کافی بغل نمی کند و او را در آغوش نمی گیرد.*
2-کودک احساس نمی کند از سوی افراد مهم زندگی اش, دوست داشته شده و ارزشمند است.
3-مادر به اندازه ی کافی برای کودک وقت نمی گذارد و به او توجه نمی کند.
4-مادر اصلا از نیازهای کودکش آگاه نیست. برای مادر همدلی با دنیای کودک سخت است. واقعا نمی تواند با کودک ارتباط برقرا کند.
5-مادر نمی تواند کودک را آرام کند. بنابراین کودک نمی تواند خودش را آرام کند یا تسکین دهی دیگران را بپذیرد.
6-والدین کودک را راهنمایی نکرده اند یا حس جهت مندی را در او تقویت نکرده اند. والد فرد مستقل و قدرتمندی نبوده است که کودک به او پناه ببرد.
👌نکات این طرحواره
👌انواع محرومیتها در شکل گیری این طرحواره، دخیلند که عبارتند از:
( این طرحواره قبل از تکلم شکل میگیرد.)
محرومیت از همدلی،محبت وحمایت.
🔴درمان:
محرومیتی که در دوران کودکی را داشتید را درک کنید، احساسات آنرا تعدیل کنید.
مواظب باشید پر توقع محبت نشوید، افراد از نظر عاطفی سرد طرحواره شمارا فعال میکنند آگاه باشین.
📗زندگى خود را دوباره بيافرينيد
👤جفری یانگ
─┅═ঊঈ💞🌹💞ঊঈ═┅─
👩⚕#زوج_درمانی_و_خانواده_درمانی
🆔 @zojdarmany 💑
💎
#مرگ_عاطفی
🥀 مرگ عاطفی همسران چهار مرحله دارد :
🌿مرحله 1: مخالفت
در زمینه عاطفی و در زندگی زناشویی این مسأله به کرات اتفاق میافتد زیرا تعداد تعاملات میان فردی زوجین خیلی زیادتر از انواع دیگر روابط است و به همین نسبت احتمال بروز اختلاف میان آنها بیشتر است. اگر مخالفتهای کوچک خود را بیان نکنید و با توجه به تعداد موارد پیش آمده، از خیر مطرح کردن آنها بگذرید، این مخالفتهای کوچک جمع شده و کمکم به علامت هشداردهنده بعدی یعنی رنجش و عصبانیت تبدیل میشود.
🌿مرحله 2: رنجش و عصبانیت
در این مرحله شما فرد مقابل را سرزنش و ملامت میکنید و فرد مقابل هم عکسالعمل نشان میدهد و شما را مورد حمله قرار میدهد. خیلی مواقع که سر موضوع کوچک و بیربطی دعوای بزرگی راه میافتد علت آن را باید در جای دیگر و موضوع دیگری جستجو کنید. اگر رنجش و عصبانیت، مدام تکرار شود شما در مقام جلوگیری از آن، با به درون ریختن این عصبانیت و رنجش و انباشت انرژی منفی بسیار در درونتان پا به مرحله سوم میگذارید.
🌿مرحله 3: عدم پذیرش و طرد
بعد از یک دعوای مفصل، در را به هم میکوبید و از منزل خارج میشوید. شما در منزل و زیر یک سقف هستید ولی به یکدیگر بیاعتنایی میکنید و یکدیگر را مورد بیتوجهی قرار میدهید. در واقع طرف مقابل را هم از دیده و هم از دل بیرون میکنید. بیشتر جداییها و طلاقها در این مرحله اتفاق میافتد. این دوره بحرانی ترین دوره اختلافات و در حقیقت زمان به زانو در آمدن آخرین تلاشهای عاطفی طرفین برای بقای زندگی مشترکشان میباشد.
🌿مرحله 4: سرکوب
سرکوبی نوعی احساس کرخی و بیحسی است. شما دیگر احساسات منفی خود را حس نمیکنید اما در مقابل، بهای بزرگی میپردازید و دیگر احساسات مثبت خود را نیز لمس و درک نخواهید کرد. آنچه این مرحله را فاجعهآمیز میکند نوع رابطهای است که بین زوجین وجود دارد. به این ترتیب که همه چیز خوب و مرتب به نظر میرسد و طرفین به ظاهر زندگی خوبی در کنار یکدیگر دارند اما در واقع بسیاری از استعدادها و مهارتهای عاطفی خود را فراموش کردهاند و به یک جسد ماشینی و متحرک تبدیل شدهاند که زندگی محدود و بیطراوتی را دنبال میکند.
─┅═ঊঈ💞🌹💞ঊঈ═┅─
👩⚕#زوج_درمانی_و_خانواده_درمانی
🆔 @zojdarmany 💑
#همسر_خسیس
➕با همسر خسیس مان چه کنیم؟
♨️اول از همه به خاطر بسپاریم که بیماری همسر خسیس ما هیچ گاه درمان نمیشود؛ 👈بنابراین فقط باید تلاش کنیم تا رفتار او را تعدیل و ترمیم کنیم.
💥درمان قطعیای برای این مشکل وجود ندارد؛ فقط با این شیوهها می شود با او مدارا کنیم:👇👇
🍃*مقابله به مثل نکنیم
🍃*پیش از خرید هر وسیلهای برای منزل با همسرمان مشورت کنیم
🍃*برای خریدهای شخصی تنها برویم
🍃*فراموش نکنیم نباید اين افراد را مسخره کنیم یا دائم از آنها ایراد بگیریم
🍃*اگر فرزندمان از رفتار همسرمان رنجید، مقابله به مثل را به او یاد ندهیم
🍃*با دوستان و آشنایان قطع رابطه نکنیم؛ این راه چاره نیست
─┅═ঊঈ💞🌹💞ঊঈ═┅─
👩⚕#زوج_درمانی_و_خانواده_درمانی
🆔 @zojdarmany 💑
#صبور_باشید
♨️پرخاشگری، توهین، تحقیر و سرزنش مثل فشار دادن به پدال گاز در رانندگی کار آسانی است
👌 اما باید منتظر عواقب آن باشید.
❇️هر وقت در زندگی زناشویی با مشکل روبرو شدید به جای آن که پایتان را روی پدال گاز فشار دهید، چند لحظه صبر کرده و به عواقب کارتان فکر کنید.
#مشاوره_خانواده #زوج_درمانی
─┅═ঊঈ💞🌹💞ঊঈ═┅─
👩⚕#زوج_درمانی_و_خانواده_درمانی
🆔 @zojdarmany 💑
#تهدید ♨️
💥تهدیدها معمولاً از سوی شریک زندگی جدی گرفته میشود و باعث خدشهدار شدن حرمت و احترام بینتان خواهد شد.
💥فردی که با هر اختلافنظری تهدید به جدایی میکند، قاعدتاً تعهد و وفاداری زیادی به آن رابطه ندارد بنابراین اگر حرفتان با عملتان یکی نیست و تنها از شدت ناراحتی و یا تنبیه طرف مقابلتان تهدید میکنید،
👈بدانید که این کار به شدت باعث تخریب رابطهتان میشود و احساس خیلی بدی را از شما در قلب و ذهن طرف مقابل به جا میگذارد.
─┅═ঊঈ💞🌹💞ঊঈ═┅─
👩⚕#زوج_درمانی_و_خانواده_درمانی
🆔 @zojdarmany 💑
#زمان_مراجعه_به_مشاور
💥بهترین زمان برای مراجعه به مشاور برای حل اختلافات زناشویی :
❣لازم نیست حتما مشکل خاصی در رابطه وجود داشته باشد تا زوجین به مشاور و درمانگر مراجعه کنند هر رابطه ای هر قدر خوب و عالی باشد ، باز هم قابلیت بهتر شدن را دارد. زوج درمانگر با بررسی و تحلیل رابطه؛ زوجین را به قابلیت هایی مجهز می کند تا لحظات بهتری را در زندگی تجربه کنند.
💥در صورت بروز هر یک از مشکلات زیر تماس بایک مشاور ضروری است :
⚡️مکالمه بین زوجین به سختی انجام می شود.
⚡️مجادلات زیاد و ادامه دار است.
⚡️صحبت کردن در باره مشکل باعث خشم بیشتر یا سردرگمی می شود.
⚡️مشکلات روحی مثل افسردگی یا بیماریهای جسمی بروز کرده است.
⚡️خشونت کلامی یا فیزیکی در رابطه مشاهده می شود.
⚡️رابطه جنسی متوقف شده یا با مشکل مواجه شده است.
⚡️اعتماد در رابطه زوجین از بین رفته است.
⚡️فرزندان رفتارهای ناسازگارانه دارند که اکثرا ناشی از فضای ناامن و پر تنش خانواده است.🌹
─┅═ঊঈ💞🌹💞ঊঈ═┅─
👩⚕#زوج_درمانی_و_خانواده_درمانی
🆔 @zojdarmany 💑
❗️همسرتان نمی تواند شما را به ارگاسم برساند?
اگر هنوز هم نمی توانید ارگاسم شوید، می توانیم راهكاری به شما معرفی كنیم. ابتدا از شریك جنسیتان بخواهید به #تحریک سایر قسمت های حساس بدنتان بپردازد. وقتی هر دوی شما بدانید كه می توانید ارضاء شوید، فشار روحی وارد بر شما كمتر خواهد شد.
هرچه طرفتان بیشتر با روشی كه شما برای #رابطه_جنسی داشتن می پسندید انس بگیرد، كم كم می توانید از طریق رابطه جنسی با همسرتان به ارگاسم برسید. اجازه بدهید او همه ی تلاشش را برای ارگاسم كردن شما بدون #استرس به كار گیرد. سعی كنید روش ها و تكنیك ها جدید را بین خود آزمایش كنید تا ببینید كدام برای شما كارآمدتر است.
─┅═ঊঈ💞🌹💞ঊঈ═┅─
👩⚕#زوج_درمانی_و_خانواده_درمانی
🆔 @zojdarmany 💑
#هر_دو_بخوانیم
💠یکی از مهارت های اساسی که می تواند در پایداری ازدواج نقش مهمی ایفا کند👈 "شروع آرامِ مشاجره" است.
🌱#دکتر_جان_گاتمن بر اساس سالها پژوهش یکی از ویژگی های زوجین ناخشنود که نمی توانند رابطهٔ پایدار داشته باشند را این می داند که مشاجرات شان را تند و شدید شروع می کنند.
🌱دقت کنید که، مکالمات معمولاً به نقطه ای منتهی می شوند که از آن شروع شده اند، در نتیجه با لحنی آرام بحث را آغاز کنید.
🚫انتقاد و سرزنش نکنید.
✨از جملات "من" استفاده کنید. واقعه را توصیف کنید و مؤدبانه صحبت کنید.
─┅═ঊঈ💞🌹💞ঊঈ═┅─
👩⚕#زوج_درمانی_و_خانواده_درمانی
🆔 @zojdarmany 💑