.
📌 پرسش و پاسخ شانزدهم:
📋 با توجه به اینکه دین مبین اسلام، آخرین دین آسمانی است، آیا میتوان نتیجه گرفت که تفکر دینی محصول نوعی فرآیند تکامل تاریخی بشر است؟
❁ تفکر دینی، مبتنی بر وحی است و اصلاً محصول تکامل تاریخی بشر نیست. محتوای همه ادیان آسمانی نیز یکی است و اگر اسلام را کامل ترین ادیان میدانیم، مقصود از این تکامل، هرگز تکامل تاریخی نیست. اگر چه تکامل خطیِ تاریخی و نظریهی ترقی نیز از وهمیات و خرافات تفكر جديد غربی است، اما اگر عین حقیقت هم باشد، باز این دو لفظ تکامل فقط در لفظ مشترکند، نه در معنا.
❁ مقصود از تکامل ادیان، نه آن چیزی است که در بافتههای بی اصل و ریشه «ماتریالیستها» آمده، بلکه کمال در اندیشه دینی به مفهوم تعالى روح است که در آیاتی چون «إِلَى الله الْمُمَصِيرُ» | سوره آل عمران آیه ۲۸ و يا «إِلَى رَبِّكَ المُنتَهَى» | سوره نجم آیه ۴۲، معنا شده است. «تعالیِ ادواری روح کلی بشر» اقتضا دارد که حقیقت دین از طریق وحی، در طی مراحل متعدد نازل شود. حقیقت دین، واحد است و اختلافات نه در اصل که در فروع است و لذا همه پیامبران به تصریح قرآن، مصدق ادیان پیش از خود بودهاند.
❁ انحرافات و تحریفاتی را هم که در ادیان پیش از اسلام روی نموده است، نباید به اصل و حقیقت تفکر دینی باز گرداند؛ چنانکه در قرآن نیز خطاب به اهل کتاب آمده است: «قُلْ يَا أَهْلَ الْكِتَابِ تَعَالَوْا إِلَى كَلِمَةٍ سَوَاءٍ بَيْنَنَا وَ بَيْنَكُمْ أَلاَّ نَعْبُدَ إِلَّا اللَّهَ وَلاَ نُشْرِكَ بِهِ شَيْئًا وَلاَ يَتَّخِذَ بَعْضُنَا بَعْضاً أَرْبَاباً مِنْ دُونِ اللهَّ» | سوره آل عمران آیه ۶۴؛ که اشاره دارد به «كَلِمَةٍ سَوَاءٍ بَيْنَنَا وَ بَيْنَكُمْ»؛ کلمهای که بین ما و شما، ای اهل کتاب، مشترک است: اینکه جز خدا را نپرستیم و به او حتی ذرهای شرک نورزیم و ولایت دیگری را جز او نپذیریم.
📚 کتاب آوینی پاسخ میدهد (۷۲ سوال از #سید_شهیدان_اهل_قلم) صفحه ۷۰.
📷 طرح استوری:
● https://eitaa.com/Doc_d_moghadas/1536
📱 @Doc_d_moghadas
.
6.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
📌 #علی_العهد_یا_قدس [ ۰۱ ]
🌸 شهید مقاومت سید حسن نصرالله:
🔹 ما حزبالله؛ حزبِ اسلام گرایِ شیعهیِ امامیِ اثنی عشری؛ دست بر نخواهیم داشت از فلسطین و دست بر نخواهیم داشت از #قدس و دست بر نخواهیم داشت از ملت فلسطین و مقدسات این امت.
🇱🇧🇮🇷🇵🇸🇮🇷🇵🇸🇮🇷🇱🇧
👈 هميشه خواب روزهدار عبادت نيست، گاهی خيانت است!
● مثلِ زمانی كه پای صهيونيستهای قاتل در ميان باشد ...
👊 وعدهی دیدار ما، فردا جمعه؛ راهپیمایی «روز جهانی قدس» ✊
📱 @Doc_d_moghadas
#سید_حسن_نصرالله #روز_قدس #ماه_رمضان
.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
8.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی، امشب در پیامی تلویزیونی اهمیت راهپیمایی امسال روز جهانی قدس را بیشتر از سالهای قبل ارزیابی و تأکید کردند: «إنشاءالله راهپیمایی امسال، یکی از بهترین، پرشکوهترین و باعزتترین راهپیماییهای روز قدس خواهد بود.» ۱۴۰۴/۱/۷
💻 Farsi.Khamenei.ir
7.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
📌 #علی_العهد_یا_قدس [ ۰۲ ]
👤 شهید سید مرتضی آوینی:
🔹 راه قدس با کاهلی و تن آسایی و دل به جیفه بی مقدار دنیا بستن میانه ای ندارد! راه #قدس ، مرد جنگ میخواهد و مرد جنگ نیز کربلای است و کربلایی مرد میدان عشق است ...
🇮🇷🇵🇸🇮🇷🇵🇸🇮🇷
👈 هميشه خواب روزهدار عبادت نيست، گاهی خيانت است!
● مثل وقتی كه پای صهيونيستها در ميان باشد ...
👊 وعدهی دیدار؛ فردا جمعه راهپیمایی روز جهانی قدس ✊
📱 @Doc_d_moghadas
#شهید_آوینی #روز_قدس #ماه_رمضان
.
7.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🎥 تصاویر هوایی از حضور انبوهِ مردم در راهپیمایی؛ «روز جهانی قدس» در #مشهد
🇮🇷 درود بر ملت شریف و آزادهِ ایران اسلامی عزیز ... ❤️
📱 @Doc_d_moghadas
#علی_العهد_یا_قدس #روز_قدس #ماه_رمضان
.
felestin-@Doc_d_moghadas.pdf
2.15M
📚 کتاب «فلسطین» از منظر حضرت آیت الله العظمی خامنهای مُدظلهالعالی که به اذعان نتانیاهو نقشهی نابودی اسرائیل است.
📱 @Doc_d_moghadas
#معرفی_کتاب #علی_العهد_یا_قدس #روز_قدس
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
📚 کتاب «فلسطين» از منظر، حضرت آیت الله العظمی سید علی خامنهای مُدظلهالعالی؛ مروری است بر دیدگاه ایشان در مورد اهمیت، نقش و جایگاه فلسطین در امت اسلامی.
🔹 این کتاب در هشت فصل به موضوعاتی مانند شبهات مطروحه در مسئلهی فلسطین، آیندهی فلسطین و راه حلهای مسئلهی فلسطین از منظر مقام معظم رهبری میپردازد و توسط حجتالاسلام سعید صلح میرزایی گردآوری شده است.
🎥 نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مهر ماه سال ۱۳۹۴ در سخنرانی مجمع عمومی سازمان ملل متحد، با نشان دادن این کتاب، آن را حاوی نقشهی راه نابودی اسرائیل دانست.
✅ لینک دانلود کتاب:
● https://eitaa.com/Doc_d_moghadas/1543
📱 @Doc_d_moghadas
#معرفی_کتاب #علی_العهد_یا_قدس #روز_قدس
.
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
📌 پاسخ زیبای رهبری به کسانی که، فقط بلدن شعار بدن: «جانم فدای ایران» و ادای «ملی گرایی» در بیارند؛
🌸 امام خامنهای مُدظلهالعالی:
● جانم فدای ایران! خب حالا انشاءالله قربون ایران بروید شما 😁 اما از کِی تا حالا شماها؛ این [سَبک] هیئتها، این تیپهای این جوری؛ کِی تا حالا در مقابل دشمنان ایران سینه سپر کردند؟
● در مقابل دشمن ایران هم، همین جوان حزبالهی باز سینه سپر کرده، جوان انقلابی سینه سپر کرده، سیصد هزار شهید دوران دفاع مقدس کیا بودند؟ بعد از اون شهدایی که ما داشتیم کیا بودن؟ همین بچههای مومن و انقلابی بودند که از کشورشون دفاع کردند ...
📱 @Doc_d_moghadas
#امام_خامنهای #دفاع_مقدس #ماه_رمضان
.
.
#برشی_از_کتاب [ ۰۷ ]
📌 جبهه دانشگاهی خاص؛
🔹 جبهه مثل یک کورهای بود که افرادی که از درون آن بیرون می آمدند، عمدتاً پخته و آب دیده بودند. در جنگ آدم ترسو نمیتوانست شجاع باشد و آدم شجاع، زمینه بروز شجاعتش فراهم بود. آدم با ایمان، به ایمانش استحکام پیدا میکرد و آدمی که ضعف ایمان داشت، امکان نداشت بتواند این ضعف را پنهان کند. هر چیز در جنگ بروز میکرد و رو میشد. همه خصوصیات در جنگ برجسته میشد و چیزی مخفی نمیماند.
🔹 فرماندهان عزیزی چون باکری، همت، زنگی آبادی، کازرونی، میرحسینی و دیگران در دانشکدهها درس نخواندند و در میدان عملی جنگ پرورش یافتند. لذا کسی که فرمانده گردان بود و مسئولیت یک محور را بر عهده داشت، انتخاب او کاملاً دقیق بود. بعضی از برادران اواخر [جنگ] به کلاسهای آموزشی دانشگاه سپاه رفته و یا دورههای «دافوس» را گذرانده بودند، وقتی به جبهه می آمدند دچار مشکل میشدند. چون آن چیزی که خوانده بودند با آن چیزی که در عمل میدیدند، قابل مقایسه نبود.
🔹 شاید اعتراف خوبی نباشد، ولی ما اواخر جنگ مانع میشدیم که فرمانده گردانهایمان به چنین کلاسهایی بروند. چون شاکله جنگ ما به چنین آموزش هایی نمیخورد. ما درگیر یک جنگ نابرابر بودیم و جنگ نابرابر، ابزار و تفکر خودش را میطلبد. لذا تمام دفاع ما در طول جنگ نامتقارن بود.
📚 کتاب «یاران ناب ۱۷» صفحه ۱۴۹. | راوی: #حاج_قاسم
📱 @Doc_d_moghadas
.