این جای کوچک، مهمترین نقطه روی زمین است. دفتر کار من، اتاق فرماندهی و عملیات کتاب رسان و کامپیوتر مفید. خود آقا میفرمایند هر جا که هستید، فکر کنید آنجا مهمترین نقطه روی زمین است.
گردانمون کوچیکه. حدود ۲۰ نفر شدیم، ولی اهداف و ارادههامون ته نداره. چون
«اپسیلون (یعنی ماها) × شهدا = بینهایت»
ما از اینجا با کتابهامون، مهمات میفرستیم برای بچههایی که در خط مقدم دارند پرپر میشند. تا نه تنها خط شکسته نشه، بلکه پیشروی هم بکنیم. الان خانوادهها همون یگانهایی هستند که در خط مقدم در حال جنگیدناند و چشم به راه رسیدن مهمات (کتابها) خوب.
دائما با خودم میگفتم خدایا وظیفه عملیاتی من توی این دنیا چیه، چرا هیچ دستور العملی از اون بالا نمیاد؟! فقط میدونستم که یک کار بزرگی باید انجام بدم. ولی چی؟ و کجا؟ نمیدونستم. تا اینکه کتابرسان متولد شد.
۵ سال پیش، در شروع کار، برد توپ خونمون در حد همین مجتمع تابان بود ولی کم کم از مشهد رد شد و الان تا دورترین نقاط ایران رو هم پشتیبانی میکنیم. خیلی امید داریم به زودی به یمن، آمریکا و اروپا هم برسیم. نخندید، میرسیم انشاالله.
هر روز به نیت جنگیدن از خواب بلند می شم، با خودم میگم امروز یک روز جدیده و باید تعداد بیشتری از خانوادهها رو با کتابهای خوب و این معارف بیکران آشنا کنم.
چهار سال طول کشید تا خودش رو پیدا کنه. ولی شب جمعهای بود، ساعت ۱:۲۰ دقیقه، که حاج قاسم اسم عملیات را صادر کرد. و دیگه ما اون آدمهای سابق نشدیم.
دلم مدام هوای حاج قاسم و چمران را میگیره. همیشه به خودم و بچه ها میگم این ماها نیستیم که کار در کتابرسان را انتخاب میکنیم، این کتاب رسان هست که انتخاب میکنه کی توفیق خدمت در این میدان نبرد رو داشته باشه.
دلیلش هم وجود این همه دوستای کار درسته، که فقط در بُعد مادی اگر جای دیگهای باشند، کلی درآمد بیشتری میتونند بگیرند، ولی اینجا خالصانه کار میکنند...
به هر حال امام زمان انشاءالله وقتی که ظهور کردند، برنامهشون این نیست که دائما با معجزه مردم را هدایت کنند تا حکومتشون مستقر بشه. ایشان قطعا به زیرساختهای نرم افزاری و سخت افزاری نیاز دارند و انشاءالله کتاب رسان قطعه ای از این پازل باشد.
@ketabresan
پ.ن: قصد داشتم درباره کتابرسان، چیزی بنویسم. جوادآقای یاراحمدی، بخوبی زحمتش رو کشیدند و من متنشون رو تقریباً کامل اینجا قرار دادم. کمی بیشتر ۴ سال هست که این کار رو با جواد آقا شروع کردهایم و در این سالها ، بعد از لطف خدا و حضرات معصومین، بیش از همه کمک امام و آیتالله قاضی و بعد هم شهدا رو همراهمون دیدهایم
@ali_shamlu
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ویدئوی کوتاه رو ببینید و کتاب «کهکشان نیستی» رو توی این روزهای نورانی مطالعه کنید. کتاب، از کتاب رسان قابل تهیه است.
@ketabresan
@ali_shamlu
صراط_جلسه اول_لایو مقدمه.mp3
49.1M
لایو جمعبندی مقدمه کتاب صراط
صراط_جلسه دوم_لایو خلوت(فصل اول).mp3
27.53M
لایو جمعبندی فصل اول کتاب صراط (خلوت)
لایو مرور فصل دوم(فکر)کتاب صراط.mp3
34.82M
لایو جمعبندی فصل دوم کتاب صراط (فکر)
جلسهچهارمصراط_لایوفصلعقل.mp3
37.36M
لایو جمعبندی فصل سوم کتاب صراط (عقل)
لیستی که بنده، در انتخابات شورای شهر مشهد، به آن رای میدهم:
۱. آقای حمیدرضا محروقی کد ۲۷۶۸
۲. خانم رقیه فاضل کد ۲۵۴۱
۳. آقای حمزه شکریان کد ۲۱۶۱
۴. آقای حسین کمیلی کد ۲۶۹۱
۵. آقای محمد جعفری نژاد کد ۱۶۲۴
۶. آقای غلامحسین صاحبی کد ۲۱۸۹
۷. آقای حسنعلی اخلاقی امیری کد ۱۱۷۹
۸. آقای خلیل موحدی کد ۲۹۲۱
۹. آقای مرتضی کامل نواب کد ۲۶۵۵
۱۰. آقای ابوالقاسم وزیری ۴۱۵۲
۱۱. آقای مهدی حسن زاده کد ۱۶۶۹
۱۲. آقای کاظم معتمدی فر کد ۲۸۶۶
۱۳. آقای مصطفی صادق نیا کد ۲۱۹۴
۱۴. آقای محمد مقضی کد ۲۸۸۱
۱۵. خانم نادره شاملو کد ۲۱۲۸
(خاطرنشان میشود از هریک از دو لیست نهضت مردمسالاری دینی و ائتلاف مردمی عدالت، ۱۲ نفر در این لیست هستند)
@ali_shamlu
Chamran (1).mp3
23.9M
سخنرانی شنیدنی استاد شیخ محمدحسن وکیلی، درباره جایگاه عرفانی شهید چمران، و نسبت خودسازی با شهادت
@ali_shamlu
شاید مطلع شده باشید مرحوم محمدحسین فرجنژاد، طلبه فاضل و مجاهد، دکترای فلسفه هنر، عضو هیات امنای انجمن فضای مجازی حوزه، منتقد سینما، صهیونیسم پژوه، و... شام عرفه ، در حالی که به همراه همسر و سه فرزندشان سوار بر موتورسیکلت بودند، تصادف کردند و به رحمت خداوند رفتند. خبر تلخی بود، اما اگر یک فاتحه برای ایشان بخوانید، عرض میکنم که اتفاق عجیبی نبود.
سالهاست آدمهای جهادی زیادی دیدهام، حالا چه در فرهنگ، چه رسانه، چه محرومیت زدایی و... و چه دیگر جبهههای انقلاب اسلامی، که با دست خالی و هزینه کردن از جیب شخصی شان، در حال جنگیدن در میدان هستند، و چندان بهرهای از امکانات و بودجههای حکومتی ندارند.
مثل همین مرحوم فرجنژاد، که در عین زندگی ساده و پرقناعت، پساندازش را خرج چاپ کتابش میکند. چرا؟ چون معتقد بوده کتاب باید چاپ شود و در اختیار جبهه فرهنگی انقلاب قرار بگیرد، اما توی این همه ناشر حکومتی با کتابهایی، گاهی بیخود، کسی پیدا نمیشود کتابش را چاپ کند.
اما چرا بودجهها و امکانات حکومتی، بدست این سربازان واقعی میدان نمیرسد؟ و پروژههایشان مورد حمایت سازمانهای عریض و طویل فرهنگی نظام قرار نمیگیرد؟ خیلی ساده است. چون افق دید و نگاهشان، بالاتر از مدیران و تصمیمگیران این نهادهاست. و بسیاری از مواقع، این مدیران، اهمیت و ارزش مجاهدت نخبگان حقیقی را درک نمیکنند.
نخبه جهادی ما هم چون عادت ندارد خود را، طعمه گزارشکار دادن فلان مدیر فرهنگی کند، یا استقلال فکری خود را فدای حمایت مادی کند، یا نگران سوء استفاده سیاسی اصحاب قدرت از حاصل زحماتش هست، از خیر کمک و همکاری این نهادها میگذرد و کارش را با هزینه شخصی، و قرض و قوله و... پیش میبرد.
همهجا کموبیش همین است. چه دانشگاه، چه صداوسیما، چه دیگر نهادهای نظامی و فرهنگی و... . اما من که تقریباً همه این فضاها و نهادها را تجربه کردهام، باید سربسته عرض کنم، وضعیت حوزههای علمیه از همهجا وخیمتر است، و حوزه، کمتر از همه نهادهای دیگر، هوای نخبگانش را دارد.
البته که اجر این مجاهدت سختکوشانه پیش خداوند محفوظ است و حساب پسدادن مدیران فرهنگی نظام در پیشگاه خداوند و خون شهدا، حسابی است سخت!!!
@ali_shamlu
چند سال پیش توفیق شد و این صندوق رو تاسیس کردیم. هدف، این بود که شرایط سفر کربلا، از طریق وام قرضالحسنه، برای افراد مختلف و مخصوصاً کمبضاعت، تسهیل بشه.
@ali_shamlu
فراخوانی دادیم و از کسانی که تمایل داشتند در این صندوق سهمی داشته باشند ، دعوت کردیم مبالغشون رو به این صندوق هدیه و هبه کنند. با این توضیح که : این وجوه، در هر سال قمری، یکبار برای سفر کربلا (و ترجیحا در اربعین) قرض داده میشه. و اگر زودتر از یک سال برگشت ، از اون برای قرضالحسنه جهت حل نیازهای مومنین استفاده میکنیم. و انشاالله که این صندوق تا زمان ظهور حضرت حجت علیه السلام، فعال باشه.
بعد از فراخوان، مبالغ ریز و درشت، از ده_بیست هزار تومان تا چند میلیون تومان واریز شد و کار رو شروع کردیم. این صندوق، حدوداً چهار ساله که فعاله و غیر از سال گذشته که بخاطر بسته بودن راه، وام کربلا ندادیم، در همه این سالها فعال، و وجوه اون دائما بشکل قرضالحسنه در حال گردش بوده.
در سالهای گذشته، هر سال بیش از صد نفر از کمکهای این صندوق برای سفر کربلا استفاده کردند.امسال هم که کموبیش عزیزانی عازم سفر اربعین هستند، کار پرداخت وام کربلا رو شروع کردهایم. در کانال شخصی ام در تلگرام، ایتا و بله به آدرس ali_shamlu@ در قالب یک فایل پیدیاف، توضیح کاملتری درباره این کار دادهام. کلمه کربلا رو سرچ کنید، پیدا میکنید.
اگر خواستید این صندوق رو در محله، شهر یا روستای خودتون تأسیس کنید، چند تا نکته رو عرض کنم:
دریافت کنندگان رو مستقیم، یا نهایتا از طریق یک واسطه بشناسید، و ازشون چک بگیرید.
ترجیحا مسوولین موسسات خیریه واسط شما باشند. زمان بازپرداخت رو شش تا هشت ماهه درنظر بگیرید. معمولا مقداری تاخیر هم خواهید داشت ، و نهایتاً تا سال بعد پول بهتون برمیگرده.
امیدوارم همه ما قدمی در راه خدمت به زائران اباعبدالله علیهالسلام برداریم. اگر تمایل دارید شما هم در این صندوق شریک باشید به @shamloo21 پیام بدید. اگر نکته یا پیشنهادی دارید بنویسید.
@ali_shamlu
#کربلا #اربعین #امام_حسین #صندوق #صندوق_قرضالحسنه #نجف #سفر_کربلا #حب_الحسین_یجمعنا #مواسات #انفاق #خدمت #امداد #زیارت #زیارت_کربلا #زیارت_اربعین #الحسین_یجمعنا #موکب #زائر_پیاده #مشایه #عمود #الی_الحسین #طریق_الحسین
چهل سالگی... خیلی زودتر از آنچه فکر میکردم رسید.، اما محاسباتم دقیق در نیامد. یکوقتی یقین داشتم که چهل سالگی را نخواهم دید. طوری زندگی میکنم که قبلش، توفیق شهادت پیدا خواهمکرد.
و الان میبینم که زهی خیال باطل! ما کجا و شهادت کجا؟ هنوز خیلی بچهام برای این حرفها...
از خدا خیلی ممنونم. خیلی بیش از لیاقتم، و خیلی بیش از متوسط مردم دنیا، نعمت داشتهام. و خیلی شرمندهام، از اینکه هرچه نگاه میکنم، تقریبا همه این عمر و اینهمه نعمت را در بطالت صرف کردهام.
حسرتم از این سالها: لحظاتی است که بی یاد او گذشته، نمازهایی که بیحال خواندهشده، نافلههایی که ازدست رفته و...
و در آینده: مشتاقم به خدمتگذاری در محضر قرآن و اهلبیت علیهمالسلام، کار جهادی در میدان تربیت اسلامی ، و جنگیدن در جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی.
انقلاب عزیز، علاوه بر جبهه نظامی، در جبهه فرهنگی و اقتصادی هم، حاج ق.ا.س.م نیاز دارد، و وظیفه همه ما این است که از خودمان، برای این میدانها سردار بسازیم.
الان تنها آرزوی دنیاییام برای خودم، رفتن از این دنیا با شهادت، و در مقام علمای ربانی است. شما هم منت بگذارید و اگر زمانی، خواستید برایم دعای خیر کنید، همین دو حاجت را بطلبید.
یاعلی.
پ.ن: نکتهای یا نصیحتی اگر داشتید، خوشحال میشم به @shamloo21 بفرستید.
تنها گریه کن، کتاب کم نظیری است، اگر نگویم بینظیر است. ترسیمِ کامل، دقیق، جزیی و روزبه روز از مادر و زن تراز انقلاب اسلامی، در هیچ کتابی به این خوبی اتفاق نیفتاده است.
کتاب از کودکی و نوجوانی اشرفسادات آغاز میشود. بعد، ازدواج ساده و عفیفانه او. در دوران انقلاب، رسما با با یک چریک حرفهای مواجهیم که شرح کارهایش گاهی بهتآور، و گاهی خنده دار است.
در دوران دفاع مقدس، داستان به اوج خودش میرسد و سطربهسطر و کلمهبهکلمه، ما را به دنبال خود میکشد. روایت مجاهدت و کار خستگی ناپذیر راوی در پشتیبانی جنگ، شما را میخکوب میکند. و پایان کتاب هم یک غافلگیری غیرمنتظره برای شما دارد.
در بین کتابهای زنانه و دخترانه دفاع مقدس، این کتاب را فقط میتوانم با «من زنده ام» مقایسه کنم، که البته این یکی جلوتر است.
تمام کتاب،درس سبک زندگی اسلامی و انقلابی است. بیش از هر بحث سیاسی و اعتقادی، میتواند سوالات و شبهات نسل جوان را پاسخ دهد، بشدت پرکشش و گیراست و حسرت میخورم که چرا نسخه سینمایی کتاب، تا بحال تولید نشده است.
بیشتر از این قصه کتاب را توضیح نمیدهم. همینقدر عرض کنم که خواندن کتاب را برای همه علاقمندان انقلاب اسلامی، مخصوصا خانمها، از نان شب واجبتر میدانم. عامیانهاش این میشود که اگر کتاب را خواندید و خوشتان نیامد، هر بدوبیراهی خواستید به من بگویید و منتشر کنید. همین.
@ali_shamlu
1_1440351631.pdf
409.1K
جدول و چکلیست کامل اعمال، اذکار و مراقبات ماه رجب
@ali_shamlu
@ali_shamlu
متاسفم از اینکه جریان اصلی روحانیت، با جشنواره نسبتاً موفق امسال، برخوردی گزینشی و جزیینگر داشتند و برخی امور اهمّ را نادیده گرفتند.
جشنواره فجر امسال، تغییر روند در مسیر این رویداد، و بطور کلی در سینمای ایران را نوید میداد. حضور لااقل ۴_۵ فیلم خوب و عالی، شاهکاری مثل موقعیت مهدی، ساخته شدن اثری فاخر و اهلبیتی مانند بدون قرار قبلی، جایزه نگرفتن فیلم مسمومی مثل ملاقات خصوصی که در دورههای قبل حتما جوایز زیادی میگرفت، توسعه اکرانها به بسیاری از شهرها و... اتفاقات مهمی بودند.
تلاشهای واضح، و بنظرم عامدانهای صورت گرفت که مدیران جدید ارشاد، در برگزاری این رویداد ناموفق نشانداده شوند تا این تغییر ریل اتفاق نیفتد(لو رفتن اسامی برندهها، خروج و قهر برخی فیلمها از مسابقه و...)
در این میان، برخی از موثرین روحانیت و نهادهای حوزوی، بجای تشکر و دستمریزاد گفتن به مدیریت جدید و کمک به تغییر ریل سینما، متمرکز شدهاند روی حرفهای بیربط یکی از عوامل یکی از فیلمها، درباره حلالزادگی و... . که تازه فردموردنظر، تا بحال چندین بار عذرخواهی هم کردهاست.
شبیه این اظهارات در سالهای قبل هم در حواشی جشنواره دیده میشد، اما برخوردی چنین تند و جدی را به یاد نمیآورم.
کاش عزیزان و بزرگان حوزه، نسبت به اتمسفر و فضای کلی حاکم بر فیلمها در سالهای گذشته هم همینقدر غیرت و تعصب بهخرج میدادند و روند بهنسبت مناسبتر امسال را تشویق میکردند.
و کاش این غیرت و واکنش را نسبت به دیگر مظاهر بیدینی، مثل فقر، اختلاس، انحصار، بیعدالتی، تبعیض و... هم از این عزیزان شاهد بودیم.
1_1504443644.pdf
1.09M
جدول و چکلیست کامل اعمال، اذکار و مراقبات ماه شعبان
@ali_shamlu