8.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 رهبر انقلاب: یقه جنایتکار نباید رها شود/ قوهقضائیه باید به صورت جدی پیگیر جنایات اخیر در محاکم داخلی و خارجی باشد
🔹️حضرت آیتالله خامنهای، صبح امروز در دیدار مسئولان قوه قضائیه:
مسئلهی پیگیری قوهی قضائیه در محاکم حقوقی ــ چه محاکم حقوقیِ داخلی، چه محاکمِ حقوقی بینالمللی ــ دربارهی رسیدگی به این جنایات اخیری است که انجام گرفته. این از آن کارهای بسیار لازم و بسیار مهم است. ما در خیلی از قضایای قبلی باید این کار را میکردیم و کوتاهی کردیم در سالهای گذشته. این دفعه کوتاهی نکنیم. اگر پیگیریِ این موضوع و مراجعهی به دادگاههای بینالمللی و حقوقی و داخلی، همچنین دادگاههای داخلی، اگر بیست سال هم طول بکشد اشکال ندارد. باید دنبال بشود این کار. بایستی یقهی جنایتکار گرفته بشود. بالاخره ممکن است یک دادگاه بینالمللی را انسان متهم کند و واقع هم همین باشد که وابسته باشد به فلان قدرت، خیلی خب، یک روز این جور است، یک روز هم نیست؛ یک روز هم میبینید یک قاضی آنجا پیدا میشود، قاضی مستقلی است. این نکتهی اول که این قضیه را خیلی جدّی بگیرید، خیلی با قوّت، با هوشیاری کامل، ملاحظهی همهی جوانب انشاءاللّه ملاحظه کنید. ۱۴۰۴/۰۴/۲۵
🏴 @tabyinir 🏴
ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه اخیر کار بزرگی انجام داد که از جنس اراده و عزم ملی بود
🔹حضرت آیتالله خامنهای، صبح امروز در دیدار مسئولان قوه قضائیه:
ملت ایران در این جنگ تحمیلیِ اخیر کار بزرگی انجام داد؛ این کار بزرگ از جنس عملیات نبود، از جنس اراده بود، از جنس عزم بود، از جنس اعتماد به نفس بود. اینی که یک ملت، یک کشور، یک نیروی نظامی در یک کشور در خودش این اعتماد به نفس را ملاحظه کند که آماده است با قدرت آمریکا و سگ زنجیریاش در منطقه ــ رژیم صهیونی ــ سینه به سینه بشود و روبهرو بشود، نفْس این اراده، نفْس این اعتماد به نفس، این یک ارزش بسیار بسیار مهمی است.
✏️ملت به اینجا رسیده که مستقیم میایستد سینه به سینهی این قدرت، از او نمیترسد بلکه او را میترساند و آنچه که از دستش هم بر میآید از لحاظ عملیاتی انجام میدهد که این مطلب دوم است مسئلهی عملیات، مسئلهی اول همان روحیه است، همان ایستادگی است.
مردم با ظاهرهای گوناگون و جهتگیریهای سیاسی گوناگون و وزن مذهبی متفاوت پای ایران عزیز آمدند. همه این اتحاد ملی را حفظ کنند
✏️ دیدید دیگر در تلویزیون، اظهارات افراد مختلف را مشاهده کردید. ظاهرهای گوناگون، چهرههای گوناگون، لباسهای گوناگون که هیچ به نظر هم نمیآید که اینها اینجور فداکارانه حاضر باشند حرف بزنند، چون حرف؛ البته حرف با عمل فاصله دارد اما خود نفْس حرف زدن، آن انگیزهای که موجب میشود انسان حرف بزند این وجود دارد. این خیلی مهم است. کسی باور نمیکرد و شد و اتفاق افتاد. اینها همه در افراد با جهتگیریهای سیاسی گوناگون، با جهتگیریهای سیاسی گاهی متقابل، با وزن مذهبیِ کاملاً متفاوت، در کنار هم ایستادند و این وحدت بزرگ را، این اتحاد عظیم ملّی را به وجود آوردند.
✏️من حرفم این است، این را حفظ کنید، این را نگه دارند، همه، روزنامهنگار یکجور، قاضی یکجور، مسئول دولتی یکجور، روحانی یکجور، امام جمعه یکجور؛ هر کسی یک وظیفهای دارد در قبال این حالت، این را نگه دارند. این با اختلاف سلیقهی سیاسی منافات ندارد، با اختلاف وزن مذهبی منافات ندارد. این در کنار هم ایستادنِ برای دفاع از یک حقیقت است، دفاع از کشور است، دفاع از نظام است، دفاع از ایران عزیز است.
تاکید رهبر انقلاب بر انجام کارهای لازم و پرهیز از کارهای مضر در شرایط فعلی/ رفع مغالطهها، وفاداری به نظام با زبان، شور و هیجانی عمومی در این شرایط لازم است/ بحث و جنجال در مسائل کوچک، اختلاف نظرهای جناحی و بیصبریها کارهای مضری است
✏️البته یک کارهایی لازم است، یک کارهای مضر است. تبیین لازم است. رفع مغالطههایی که گاهی انجام میگیرد لازم است. اما ایرادهای غیر لازم را به میان کشیدن و دربارهاش بحث کردن و بر روی مسائل کوچک جنجال کردن این مضّر است. اینها با هم فرق دارد. همان ابطال مغالطهای هم که عرض کردیم، آن هم با انواع مختلفی میشود آن را انجام داد. با بهترین شکلش باید آن را انجام بدهند که مشکلی برای کشور به وجود نیاید.
✏️وفاداری به نظام به زبان، در زبان، در اظهار، این چیز لازم و مفیدی است. هم لازم است، هم مفید است. که همه سیاستهای کلی نظام را در همین زمینهی مورد بحث تأیید کنند و حمایت کنند و مورد قبول قرار بدهند. این لازم است اما اینکه یک اختلاف نظرهایی وجود دارد بین افراد، اینها را غلیظ کنند که این مال فلان جناح است، این مال فلان جناح است، این حرفش این جوری است، نه، این مضرّ است. این مضرّ است. بنابراین یک کار لازم است، یک کار مضّر است، ما اینها را از همدیگر باید تفکیک کنیم.
✏️شور و هیجان عمومی مردم لازم است. امروز ملّت ایران یک شور و هیجانی دارد، به خصوص جوانها شور و هیجان دارند، این چیز خیلی خوبی است، این چیز خیلی لازمی است، اما بیصبری مضرّ است. اینکه بیصبری کنند، هی پا به زمین بکوبند که آقا چرا نشد، چرا نکردید، چرا اقدام نشد، فلان، این مضرّ است. یعنی بدانیم کدام کار، کار درستی است، کدام کار کار مضرّی است.
🏴 @tabyinir 🏴
تبیین؛ انجمن فارغ التحصیلان مؤسسه امام خمینی ره
ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه اخیر کار بزرگی انجام داد که از جنس اراده و عزم ملی بود 🔹حضرت آیتالله خامن
دستگاههای نظامی و دیپلماسی کار خود را با قوت ادامه دهند اما با رعایت جهتگیریها. اعتراض به دستگاههای نظامی و دیپلماسی باید با لحن قابل قبول و بعد از اطلاعیابی باشد/ مسئولین با قوت تمام، با روحیهی کامل انشاءاللّه به کارهای خودشان ادامه بدهند.
✏️ دستگاههای مسئول که امروز بحمداللّه مشغول کار هستند، چه دستگاههای مسئول در عرصهی نظامی، چه دستگاههای مسئولان در عرصهی دیپلماسی؛ هر دو لازم است، هر دو لازم است، به شکل درست با جهتگیری درست، هر دو لازم است. اینها بایستی با قوت کار خودشان را انجام بدهند منتها جهتگیریها را توجه کنند. به خصوص در عرصهی دیپلماسی جهتگیری خیلی مهم است. جهتگیریها کاملاً مراعات بشود، دقّت بشود، کار بشود و انجام بگیرد انشاءاللّه.
✏️ممکن است کسی در یک قضیهی مربوط به نظامی یا دیپلماسی یا غیره به یک مسئولی اعتراض داشته باشد، ما نمیگوییم اعتراض را نگویند. چرا، منتها اولاً لحنی که برای بیان اعتراض و بیان انتقاد انتخاب میشود لحن قابل قبولی باشد، ثانیاً بعد از تحقیق باشد. بعد از اطلاعیابی باشد. گاهی اوقات یک چیزهایی را، بعضی انسان، من میبینم در روزنامهها بعضی جاهای دیگر، میبینم بعضی یک حرفهایی میزنند، اعتراضهایی میکنند، ناشی از بیاطلاعی است، نمیدانند چه کار انجام گرفته یا چه کار باید انجام میگرفته و نشده، مثلاً انجام بگیرد. ناشی از بیاطلاعی است. اطلاع درست به دست بیاورند و با لحن مناسب نظراتشان را ابراز کنند. آن مسئولین هم با قوت تمام، با روحیهی کامل انشاءاللّه به کارهای خودشان ادامه بدهند.
🏴 @tabyinir 🏴
🏴 پیام تسلیت آیتالله رجبی در پی درگذشت والده حجتالاسلام والمسلمین دعائی
بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
حجتالاسلاموالمسلمین جناب آقای محمدمحسن دعائی دامت توفیقاته
سلامعلیکم
درگذشت والدهی مکرّمه و مؤمنۀ حضرتعالی را تسلیت عرض میکنم. امید است به کرامت الهی، مهمان سفرهی اهلبیت علیهمالسلام و مشمول عنایت ویژهی حضرت سیدالشهداء (علیه السلام) باشند.
از خدای متعال برای آن مرحومه رحمت و مغفرت، و برای جنابعالی و خانواده محترم، صبر و اجر مسئلت دارم.
محمود رجبی
رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)
۱۴۰۴/۰۴/۲۴
📝 @mahmoodrajabi_ir
🏴 @tabyinir 🏴
حجتالاسلام علیمحمدی: جنگ بین جمهوری اسلامی و صهیونیسم ریشهدار و تمدنی است
💠 مسئول دفتر نمایندگی ولیفقیه در سپاه ایلام گفت: جنگ جمهوری اسلامی با صهیونیسم و حامیان آمریکایی آن، در سطح موشک و پرونده هستهای محدود نمیشود، بلکه نبردی ریشهدار و تمدنی است.
🔺به گزارش روابطعمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، حجتالاسلاموالمسلمین علیاشرف علیمحمدی ظهر چهارشنبه در جمع اساتید، دانشپژوهان و کارکنان مؤسسه امام خمینی(ره) با اشاره به سابقه دیرینه فتنهانگیزی صهیونیسم در طول تاریخ اظهار کرد: جامعه نخبگانی باید به این حقیقت واقف باشد که جریان شیطانی صهیونیسم از عصر حضرت موسی(ع) تا دوران پیامبر خاتم(ص) همواره آتشبیار فتنهها و دشمنیها علیه بشریت و ادیان الهی بوده است.
🔸وی افزود: بخشی از قدرت و نفوذ صهیونیسم ریشه در شیوههای آموزشی و تحریف گری آنان در دوران حضرت موسی(ع) دارد؛ همان مسیری که بعدها در عصر حضرت عیسی(ع) برای نابودی نهضت الهی آن حضرت به کار گرفته شد و خرافات و تحریفهای فراوانی را وارد انجیل کردند تا حقیقت را وارونه جلوه دهند.
🔹حجتالاسلاموالمسلمین علیمحمدی ادامه داد: در عصر پیامبر اکرم (ص) نیز این جریان منحرف بانفوذ در خیبر و دسیسههای آشکار و پنهان، در پی از میان برداشتن انقلاب عظیم اسلامی پیامبر(ص) بود و حتی بارها توطئه مسمومیت حضرت را طراحی کردند که به یاری خداوند ناکام ماند.
👈🏻🖇 مطالعه کامل خبر
🏴 @tabyinir 🏴
◻️«نقش ولایت» در «پیروزیهای ملت»
🔻راز تحول ملت از شهریور ۱۳۲۰ تا خرداد ۱۴۰۴
🖊 احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
در شهریور سال ۱۳۲۰ متفقین به ایران حمله کردند و این زمانی بود که رضاشاه یک ارتش بزرگ، منسجم و قدرتمند در اختیار داشت. اما متفقین توانستند در «هشتاد ساعت» سراسر ایران را اشغال کنند! و ارتش بزرگ شاهنشاهی هم هیچ مقاومتی نکرد! هیچ رد و نشانی از روحیه ملی و باستانی مردم ایران هم یافت نشد! مدعیان ملیگرایی و تئوریپردازان باستانگرایی هم مثل موش در سوراخ خود خزیده بودند!
رضاشاه پهلوی خود را «احیاگر سلسله پادشاهی» و «امتداد سلسله پادشاهان هخامنشی» میدانست. همه افتخارش به ایران قبل از اسلام بود؛ و همه تلاش خود را برای اسلامزدایی و مبارزه با مظاهر دینی مردم به کار گرفته بود! اما این شاه شاهان در همان ساعات اولیه حمله متفقین، قصد فرار از کشور را داشت!
اکنون سؤال این است که چرا در شهریور ۱۳۲۰، علیرغم اینکه هیچ فرماندهی کشته نشد و به هیچکدام از تجهیزات نظامی ارتش شاهنشاهی هیچ خسارتی وارد نشد، در هشتاد ساعت سراسر ایران به اشغال متفقین درآمد؟! اما در خرداد ۱۴۰۴ علیرغم غافلگیری اولیه و ترور فرماندهان ارشد نظامی و تخریب بسیاری از تجهیزات نظامی و پدافندی، در ظرف «هشت ساعت» ورق جنگ برگشت؟ چه تفاوتی وجود داشت؟ مگر شعار رژیم پهلوی ملیگرایی نبود؟ مگر شعار او بازگرداندن شکوه هخامنشیان به ایران نبود؟! پس چرا هیچ (یعنی هیچ) مقاومتی دربرابر تجاوز آشکار دشمنان نداشتند؟! اما در جمهوری اسلامی در دو جنگ تحمیلی، همه ملت پای کار ایران آمدند؟
چطور شد که ملت ایران در شهریور ۱۳۲۰ هیچ مقاومتی دربرابر اشغالگران نداشت؛ اما در جنگ تحمیلی اول و دوم با همه وجود پای کار ایران بود؟ و نه تنها از مهاجمان هراسی به دل راه نداد بلکه هراسی بزرگ در دل آنها ایجاد کرد؟ چه چیزی تفاوت کرده بود؟ چه تغییری در ملت ایجاد شده بود؟ عامل آن تغییر چه کس یا چیزی بود؟
اینجاست که تفاوت وجود یک رهبر الهی، نائب المهدی، مدیر و مدبر و شجاع و متقی با یک دیکتاتور بزدل و بیتقوا و وابسته و بدون پشتوانه دینی نمایان میشود. اینجاست که تفاوت «ملت امام حسین» که عزیزترین فرزندانش را فدای برقراری حکومت اسلامی کرده است با «ملیگرایی و باستانگرایی بدون روح و معنا» معلوم میشود. تفاوت یک نظام مردمی و برآمده از خواست و اراده مردم با یک نظام دستنشانده و وابسته به قدرتها دانسته میشود. این معجزه «روح و معنای ولایی و شیعی» بود که به برکت انقلاب اسلامی در «کالبد وطن» دمیده شده است و ایران را نه تنها برای ایرانیان که برای همه شیعیان و آزادگان جهان به «حرم» تبدیل کرده است.
🏴 @tabyinir 🏴
10.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 اسلامی سازی علوم به چه معنی است؟
🔰برشی از گفت و گوی مرحوم علامه مصباح یزدی و پروفسور محمد لگنهاوزن
💠 مؤسسه امام علی (ع)|
ــ روابطعمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🖥 @iki_ac_ir
📔| به زودی منتشر میشود
کتاب« روششناسی اقتصاد» اثر دکتر محمدجواد توکلی از مجموع آثار گروه اقتصاد پژوهشکده علوم اجتماعی به زودی توسط انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه منتشر میشود.
▫️چکیده:
کتاب روششناسی اقتصاد به بررسی روشهای نظریهپردازی در اقتصاد متعارف و اسلامی و اعتبارسنجی آنها میپردازد. اقتصاددانان از دیرباز تمایل به استفاده از روشهای قیاسی داشتند ولی تلاش آنها برای تبیین و پیشبینی واقعیت بیرونی و تغییر آن، ایشان را مجبور به استفاده از روشهای تاریخی و استقرائی کرده است. این رویه اقتصاددانان را با مشکل تعمیم در استقراء و ناتوانی در ارائه قوانین جهانشمول روبرو کرده است. اقتصاددانان تلاش میکنند با استفاده از تکنیکهایی همچون استفاده از فرض ثبات سایر شرایط به قوانین دقیق برسند و با این اقدام نوعی آزمایشگاه ذهنی برای آزمون نظریههای خود ایجاد کنند. با این وجود هنوز اقتصاددانان با چالش چگونگی آزمون نظریههای اقتصادی مواجه میباشند. تفاوت در مبانی فلسفی و به خصوص مبانی معرفتشناختی، روششناسی اقتصاد متعارف و اسلامی را متمایز کرده است. محققان اقتصاد اسلامی بهواسطه بهرهمندی از منابع وحیانی، باید روشهای فهم متن از جمله روش کشفی را نیز در کنار روشهای قیاسی و استقرائی استفاده کنند.
🟠 دکتر محمد جواد توکلی
🏴 @tabyinir 🏴
📚 برشی از کتاب «حماسه امام سجاد(ع)»
♦️ بعضى فکر میکنند که اگر امام سجّاد(صلواتاللّهعلیه) میخواست در مقابل دستگاه بنىامیّه مقاومت کند، بایستى او هم عَلَم مخالفت برمیداشت؛ یا به مختار ملحق میشد و یا مثلاً به عبداللّهبن حنظله ملحق میشد یا رهبرى اینها را به دست میگرفت و حرکت میکردند و مقاومت مسلّحانهى علنى [میکردند]؛ این تفکّر، تفکّر نادرستى است و بىتوجّه به هدف ائمّه(علیهمالسّلام) است.
اگر ائمّه ازجمله امام سجّاد(علیهالسّلام) در آن شرایط میخواستند به یک چنین حرکات آشکار و قهرآمیزى دست بزنند، یقیناً ریشهى شیعه کنده میشد و هیچ زمینهاى براى رشد مکتب اهلبیت و دستگاه امامت و ولایت در دورانِ بعد باقى نمیماند؛ همه از بین میرفت و نابود میشد. لذا مىبینیم که امام سجّاد در قضیّهى مختار نسبت به او اعلام هماهنگى نکردند؛ اگرچه در بعضى از روایات هست که پنهانى با مختار ارتباطاتى داشتند امّا در اینکه آشکارا با مختار رابطهاى نداشتند شکّى نیست؛ حتّى در بعضى از روایات شنفته میشود که امام سجّاد نسبت به مختار بدگویى میکنند. این هم خیلى طبیعى به نظر میرسد که یک عمل تقیّهآمیزى باشد براى اینکه رابطهاى بین اینها احساس نشود.
♦️ البتّه اگر مختار، پیروز نهایى میشد، حکومت، حکومت اهلبیت میشد امّا اگر شکست میخورد و در صورت شکست، اگر بین امام سجّاد و او رابطهى مشخّصى و واضحى وجود میداشت، یقیناً این نقمت دامن امام سجّاد و شیعیان مدینه را هم میگرفت و همانطور که گفتیم، رشتهى تشیّع قطع میشد.
ثبت سفارش:
B2n.ir/nu8343
🏴 @tabyinir 🏴
✅ به نام وحدت، بهکام تفرقه!
🔻 جنگ دوازده روزه ایران و اسرائیل، پیروزیهای عظیمی در پی داشت که یکی از آنها، انسجام و یکپارچگی امت و ملت و محبوبیت بالای جمهوری اسلامی، نهادهای نظامی، صداوسیما و... بود.
اما متأسفانه برخی از بدخواهان و بدسلیقه های حزبی، همدلی مردم با نظام اسلامی را برنتافته و هر روز به بهانهای، دستاورد عظیم جنگ دوازده روزه را به کام مردم تلخ کرده و تیغی بر پیکر انسجام اجتماعی وارد مینمایند.
🔻یک روز با حمله به مجریان مجاهد و دستاندرکاران شریف صدا و سیما، روز دیگر به بهانه آزادی زندانیان سیاسی و حمله به قوه قضائیه، یک روز با بیانیه سیاسی در حصر، یک روز با حمله به مدیریت و حکمرانی فضای مجازی و دفاع از سکوهای خارجی، یک روز هم با حمله به جایگاه مقدس نماز جمعه، یا حمله به کیهان به عنوان تنها روزنامه ملی کشور، یا حمله به خبرگان و شورای نگهبان و یا حمله به باورها و ارزشهای اسلامی نظیر پوشش اسلامی، جایگاه خانواده، جوانی جمعیت یا هشدار خطر وارد شدن یکی از طرفداران جلیلی به دولت و... هربار با بهانهای درصدد تضعیف انسجام اجتماعی برمی آیند.
🔻 این جریان که خط و مشی آن در برخی روزنامهها از جمله روزنامه های اصلاحطلب مشاهده می شود و کلیه دکههای مطبوعاتی را به خود اختصاص دادند، با آب ریختن به آسیاب دشمن، درصدد حذف جریان مذهبی و انقلابی از حوزه تصمیمگیری، جداسازی امت از ملت به بهانه ملیگرایی، و جداسازی ایرانیت از اسلامیت با حمله به ایران خدایی، عاشورایی، ذوالفقاری و حیدری است.
🔰 کانال رسمی حسین جلالی در ایتا:
آیتالله جنتی؛ نماد استقامت در دفاع از ارزشهای انقلاب
💠 رئیس مؤسسه امام خمینی(ره)، آیتالله جنتی را سرمایهای ارزشمند برای انقلاب و روحانیت دانست و گفت: تخریبها علیه آیتالله جنتی در واقع بهخاطر دفاع تمامقد این شخصیت از ارزشهای انقلاب و نظام است و همچنین حساسیت و پیگیری نسبت به ارزشهای نظام اسلامی سبب شده تا مورد هجمه دشمنان قرار گیرد.
🔺به گزارش روابطعمومی مؤسسه امام خمینی(ره)، آیتالله محمود رجبی در گفتوگو با رسا، با اشاره به ابقای آیتالله احمد جنتی به سمت دبیری شورای نگهبان، به ویژگیهای برجسته علمی، مبارزاتی و شخصیتی ایشان اشاره کرد و گفت: آیتالله جنتی یکی از اساتید برجسته حوزه علمیه از قبل از انقلاب اسلامی بود و همچنین ایشان از یاران نزدیک بزرگان انقلاب همچون علامه مصباح، آیتالله شهید بهشتی و آیتالله شهید قدوسی و از همکاران ما در مدرسه حقانی بود.
🔸آیتالله رجبی با اشاره به فعالیتهای مبارزاتی آیتالله جنتی پیش از انقلاب، تصریح کرد: ایشان از شاگردان و همراهان نهضت امام خمینی (ره) بود و ایشان سابقه عضویت در جامعه مدرسین حوزه علمیه قم را دارد و چندین سال بعد از انقلاب در جلسات این مجمع شرکت میکرد.
🔸عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، آیتالله جنتی را چهرهای انقلابی، مطیع و مدافع امام و نهضت انقلاب اسلامی برشمرد و تصریح کرد: ایشان حضور مؤثر و نقشآفرینی در عرصههای مختلف پس از انقلاب، از جمله حضور در سنگر نمازجمعه و سالها حضور در شورای نگهبان و دبیری این نهاد را داشته است.
👈🏻🖇 مطالعه کامل خبر
ـ
🏴 @tabyinir 🏴