هدایت شده از برساخت
🔹نشریه تحلیلی نشنال اینترست گزارش داده است که کمکهای تسلیحاتی آمریکا به اسرائیل و همچنین انجام عملیات نظامی این کشور در غرب آسیا از زمان آغاز جنگ غزه، دستکم ۲۲.۷۶ میلیارد دلار هزینه داشته است.
🔹این نشریه تأکید کرده است که ارسال سامانه دفاع موشکی تاد و ۱۰۰ پرسنل آمریکایی برای عملیات و پشتیبانی از آن، هزینه حمایتهای آمریکا را بیشتر هم کرده است، ایالات متحده این سامانه را از بیم حملات سهمگین ایران به سرزمینهای اشغالی ارسال کرده بود.
فراموش نکنیم که در اعتراضات مردم آمریکا بر علیه جنگ افروزی نتانیاهو نیز بحث اصلی این بود که چرا بخش قابلتوجهی از مالیات مردم آمریکا صرف ماجراجوییهای اسرائیل در منطقه می شود.
@barsakht
هدایت شده از برساخت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺فایز الدویری، ژنرال بازنشسته پاسخ میدهد:
🔹چگونه حزب الله در یک جنگ نامتقارن ، بلند مدت و پارتیزانی و البته با حملات پهپادی خود دغدغه و هراسی جدید برای اسرائیل به وجود آورده است؟
آیا تونل های حزب الله برای حملات موشکی آماده میشوند؟؟
@barsakht
هدایت شده از برساخت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️چرا ترامپ رای آورد؟
🔹عملکرد سال آخر ترامپ قابل قیاس با عملکرد سال آخر بایدن نیست و عملکرد دموکرات ها بهتر بوده است.
🔹اما چرا هریس رای نیاورد و ترامپ پر سر و صدا با کلی پرونده قضایی رای آورد.
🔹 این ویدئو از زاویهای متفاوت به این موضوع پرداخته است.
@barsakht
هدایت شده از برساخت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا جنگنده های F35 رژیم صهیونیستی توانستند وارد ایران شوند؟
https://eitaa.com/barsakht/734
@barsakht
چشم انداز پیروزی ترامپ در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا
#دلار
#چین
#ایران
https://eitaa.com/barsakht/737
📝 امام خامنهای مدظلهالعالی: کتاب پروتکل های دانشوران صهیون را بخوانید و از خواندن آن غفلت نکنید...
🔸کتاب پروتکل های دانشوران صهیون، توسط گروه اتاق تحلیل #برساخت خلاصه شده و در قالب یک فایل PDF، تقدیم عزیزان می شود.
👇👇👇👇👇👇
لینک دانلود::
https://eitaa.com/barsakht/738
هدایت شده از برساخت
میدان اصلی نبرد را گم نکنیم!
@barsakht
اولویت اصلی «بنیامین نتانیاهو» در برخورد با ایران نه حمله نظامی که بمباران تبلیغاتی است.
او 12 سپتامبر 2002 در جلسه استماع «کمیته اصلاحات دولتی» مجلس نمایندگان آمریکا با تأکید بر اینکه استفاده از گزینه نظامی در مقابل ایران برخلاف عراق لازم نیست؛ گفت:
«ایران برای مثال 250 هزار دیش ماهورهای دارد؛
اینترنت دارد؛
به رؤسای سیا گفتم اگر میخواهید در ایران تغییر رژیم انجام دهید، لازم نیست [جاسوسبازی] کنید فقط کافی است فرستندههای خیلی بزرگ و قوی بگیرید و سریالهای «محله ملرُز»، «بورلی هیلز» و از این چیزها برای مردم ایران پخش کنید.
همینها باعث خرابکاری و توطئه میشود. مردم و جوانها نگاه میکنند و میخواهند همانطور باشند و اینها ظرفیتهای موجود داخلی برای ایجاد اختلاف در ایران است؛ کشوری که بازترین جامعه را در منطقه دارد.»
@barsakht
هدایت شده از برساخت
🇮🇷دربارۀ دیدار پزشکیان با عناصر «تجزیۀ قومی» و ضدّ هویت ایرانی:
@barsakht
۱- در تاریخ ایران، هیچ رئیس جمهور و شاهی نمیتوان یافت که با عناصر ضد هویت ملی یا فعالان تجزیۀ قومی جلسۀ دوستانه برگزار کند.
۲- در ایام تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری، عناصر قومگرا و ضد هویت ایرانی، یک ستاد تبلیغاتی در تبریز برای پزشکیان گشوده بودند. ساماندهی این کار بر عهدۀ چه کسانی بود؟
۳- پس از ورود پزشکیان به پاستور، برخی عناصر فعال جریان تجزیۀ قومی و دارای سابقۀ اغتشاش و فعال در فضای رسانه به نفع برخی دولتهای همجوار با او دیدار کردهاند. از جمله اتهامات یکی از اینها که مصاحبۀ خود با پزشکیان را منتشر کرده بود، توزیع پول در اغتشاشات قومیتی سال۸۵ بود.
۴- یکی از اعضای جلسۀ دیدار با رئیس جمهور، زمان عضویت شورای شهر، فقط در یک مورد آشکار شده ۳۰ هزار دلار رشوه دریافت کرده و به حکم دادگاه مجازات شده است!
۵- در تمام دنیا، مواضع، دیدارها و حتی حرکات بدنی شخصی در حد رئیس جمهور کشور مهمی مثل ایران را دارای «پیام» دانسته و آن بررسی و تحلیل میکنند. پیام جلسۀ یک ساعتۀ پزشکیان با عناصر ضدّ هویت ملی و دارای سوابق سوء سیاسی، اجتماعی، اخلاقی و مشتهر به ضدیت با ایران چیست؟
۶- اقدام پزشکیان در جلسه گذاری با عناصر یادشده، چه تاثیری میتواند در رویکرد دستگاههای دولتی مناطق آذرینشین به موضوع قومیتگرایی و عناصر ضدایرانی داشته باشد؟
@barsakht
۷- آیا جلسهگذاری رئیس جمهور با عناصر خط تجزیۀ قومی که آشکارا از حمایت رسانهای و سیاسی برخی دولتهای همجوار و آمریکا و اسراییل برخوردارند، گامی در راستای قبحزدایی از تجزیهطلبی و وطنفروشی نیست؟
۸- مسئول ارتباط پاستور با خط تجزیۀ قومی کیست؟ برخی کسانی که از تبریز به پاستور رفتهاند، شائبۀ دو تابعیتی دارند (لیست کمیسیون امنیت مجلس پیشین) و برخی هم حداقل نسبت به تجزیۀ قومی حساسیتی ندارند!.. از مهدی پزشکیان سخن میگویند که در فضای مجازی، نشانههای ارتباط او با عناصر تجزیهگرا وجود دارد. آیا مهدی هاشمی را به یاد میآورید؟ او با دولت هاشمی چه کرد؟ هیچ پسری، مسئول عمل پدر نیست...اما پسر پزشکیان حتما میداند، چند صد هزار پدر به خاطر ایران بیپسر شدهاند؟
۹- پزشکیان، پزشک است و چنانکه بارها گفت، کارشناس نیست. اما حرفهای غیرکارشناسی در ایام انتخابات از او صادر شد که مشوق پانترکیسم بود. از جمله گفت: «اگر پانترکیسمی وجود دارد بهخاطر بیعدالتی ماست!»
۱۰- جلسه با عناصر تجزیۀ قومی چنان قبیح بود و اعتراضها چنان زیاد که معاون اطلاعرسانی ریاست جمهوری دربارهاش توضیح داد. آن جلسه حتی اعتراض طرفداران بنام پزشکیان را برانگیخت. اقتصاددان طرفدار او در همایشی به صراحت غیرقابل تحمل بودن چنان جلسهای را متذکر شد؛ «رئیس جمهور مردم ایران باشید، ایران...»
۱۲- از سال ۷۶ در سایۀ مناقشات سیاسی داخلی، دور تازهای از فعالیتهای سازمان یافتۀ «جریان تجزیۀ قومی» در مناطق مختلف ایران از جمله آذربایجان آغاز شد. مقام معظم رهبری ۱۹ تیر۷۹ در جمع کارگزاران نظام و رئیس جمهور وقت؛ « مطلب هشتم، مقابله جدّی با عوامل تجزیه قومی در کشور است...
بخصوص خطاب من به کسانی است که در این بخش صاحبان مسؤولیتند؛ چه در وزارت کشور، چه در جاهای دیگر. توجّه کنید؛ امروز انگیزه تحریک قومیتها جدی است...
اقوام ایرانی مسلمانند و به این آب و خاک دلبستهاند؛ عزّت و رفاه خودشان را در ایرانِ سربلند و آزاد مشاهده میکنند؛ اما دشمن مشغول تحریکات است. تحریکات دشمن را نباید دست کم گرفت. مراقب باشید. این از جمله مسائل بسیار مهم است...»
✍ استاد جلال محمدی ( تحلیلگر و کارشناس مسائل قفقاز)
@barsakht
هدایت شده از برساخت
.
شاهکار دیگری در متن برجام!
@barsakht
🔹وزیر امور خارجه در گفت و گوی ویژه خبری: "در اکتبر 2025 (مهر 1404) زمان پایان قطعنامه 2231 شورای امنیت خواهد بود. زمانی که آن قطعنامه به شکل خودکار منحل شود، مکانیسم هایی چون اسنپ بک کارآیی نخواهند داشت. لذا احتمالا قبل از آن، اگر توافق جدیدی میان طرفین حاصل نشود، ما با شرایط بحرانی روبه رو خواهیم بود و ممکن است کشورهای اروپایی که هنوز در برجام هستند، به دنبال استفاده از مکانیسم اسنپ بک باشند".
🔻ساز و کار اسنپ بک یا همان ماشه به طرف اروپایی این اجازه را می دهد که به صرف بهانه جویی بتواند تحریم های جمع شده ذیل قطعنامه 2231 را یکجا و بدون نیاز به جلب نظر دیگر اعضای شورای امنیت برگرداند!
@barsakht
🔻طبق مکانیسم ماشه (Snapback) در برجام، اگر یکی از طرفها به این جمعبندی برسد که طرف دیگر به تعهداتش پایبند نیست، میتواند به کمیسیون مشترک شکایت کند.
🔻اگر در بازه زمانی ۳۵ روزه، موضوع شکایت آنگونه که شاکی میخواهد حل و بررسی نشود، شاکی میتواند موضوع حل نشده را به عنوان دلیلی برای توقف اجرای تعهدات برجام در نظر بگیرد و شورای امنیت را مطلع کند. پس از آن، شورای ۳۰ روز فرصت دارد تا درباره استمرار تعلیق تحریمها یا بازگرداندن آنها، قطعنامه صادر کند.
🔻اگر در این مدت، شورا نتواند قطعنامه ای صادر کند، تمام تحریمهای قبل از برجام، به طور خودکار بازمیگردند و قابل وتو از سوی اعضای دائمی شورا (چین و روسیه) نیست بلکه «عدم بازگشت تحریم ها» قابلیت وتو دارد.
🔻یعنی رای گیری برای «بازگشت تحریم ها» انجام نمی شود بلکه برای «ادامه تعلیق تحریم ها» انجام می شود که حتی اگر شورا به آن رای ندهد، یک عضو دارای حق وتو می تواند رای را وتو کرده و عملا تحریم ها بازگردند..
✓محمد ایمانی
@barsakht
هدایت شده از برساخت
اضلاع سهگانۀ واگراییهای دهۀ هفتاد:
حضور دیروز در امروز
1️⃣. برنامۀ تعدیل اقتصادی و گرایش به نظام اقتصادی لیبرالسرمایهداری در دولت سازندگی، یکی از اضلاع طرح تحوّل ایدئولوژیک (یا تجدیدنظرطلبی و یا به تعبیر آیتالله خامنهای، واگراییهای دهۀ هفتاد) بود که از اواخر دهۀ شصت به این سو به اجرا درآمد. این طرحِ ترمیدوری، سه ضلع مشخص داشت:
@barsakht
🔴الف. تجدیدنظرطلبی دینی – معرفتی که سرشناسترین نمایندۀ آن، عبدالکریم سروش بود. سروش در سلسله مقالات قبض و بسط تئوریک شریعت، نخستین گام را در این راستا برداشت و در طول سالهای بعد نیز، با ایدهها و افکار دیگر، آن را بسط داد و تکمیل کرد. جریان روشنفکری شبهدینی که بخش عمدۀ آنها، همان چپ اسلامی در دهۀ شصت بودند، در مدت اندکی، تغییر ایدئولوژی دادند و از سوسیالیسم معطوف به آموزههای شریعتی و رادیکالیسم شبهانقلابی، ماهیّت لیبرالی یافتند و با گذشتۀ خویش، بدرود گفتند. حلقۀ صد و ده نفری کیان، به قطب و گرانیگاه تحوّل فکری در جامعه تبدیل شده بود؛ چنانکه دانشگاهها نیز به سیطرۀ همین جریان درآمده بود. در ظاهر، همهچیز آرام و مهارشده بود، اما در زیرپوستِ واقعیّت بیرونی، دگردیسیهای فکری در حال رخدادن بودند.
🔴ب. تجدیدنظرطلبی سیاسی که نیروهای چپ در مجمع روحانیون مبارز(روزنامۀ سلام)، سازمان مجاهدین انقلاب(هفتهنامۀ عصرما)، مرکز بررسیهای استراتژیک نهاد ریاستجمهوری و حلقۀ کیان(ماهنامۀ کیان) آن را مطرح و منتشر کردند و درونمایۀ اصلی آن، اجرای برنامۀ توسعۀ سیاسی به منظور دموکراتیزاسیون بود. بیشترین سهم را در اینباره، سعید حجاریان داشت. برایناساس، خاتمی از طرح توسعۀ اقتصادی عبور کرد و جانب توسعۀ سیاسی کرد. این هر دو طرح، تجدّدی بودند؛ چراکه توسعه، یک طرح تجدّدی است و بههیچرو، به خدمت غایات انقلابی گمارده نمیشود. چپ مذهبی، آنچنان تغییری کرده بود که حیرتزا بود؛ بهطوریکه از نهایت پیوستار در آن سو، به نهایتِ این سوی پیوستار حرکت کرده بود.
🔴ج. تجدیدنظرطلبی اقتصادی که نیروهای تکنوکرات در دولت سازندگی و در پرتو حمایتهای هاشمیرفسنجانی، آن را محقّق ساختند و اقتصاد آزاد و لیبرالی را در ایران حاکم نمودند. در حالیکه در دولت میرحسین موسوی، سند اقتصادیِ ناپختهای تنظیم شده و در مجلس به تصویب رسیده بود، هاشمیرفسنجانی آن را نادیده گرفت و بهصورت پنهانی، سیاست تعدیل اقتصادی را در پیش گرفت اما بعدها آشکار گردید که وی جهتگیریِ اقتصادی متفاوتی را برگزیده است. برخی تحلیلگران، دولت نخست هاشمیرفسنجانی را دوران پروستریکای اقتصادی جمهوری اسلامی خواندند؛ چراکه در این دوره، چرخشهای اقتصادی بزرگی به وقوع پیوست که همگی برخاسته از برنامۀ تعدیل اقتصادی بود. درحالیکه برنامۀ تعدیل اقتصادی، سیاستهایی چون آزادسازی قیمتها، خصوصیسازی، ادغامشدن در بازار جهانی، سرمایهگذاری خارجی و گشایش دروازههای اقتصادی، تقدّم رشد بر عدالت و ... را تجویز میکرد، ارزشهای اقتصادی دهۀ نخست انقلاب بر استقلال اقتصادی و عدالت اجتماعی تکیه داشتند.
@barsakht
2️⃣. درحالیکه طرح تجدیدنظرطلبی دینی - معرفتی در عرصۀ عمومی و به واسطۀ فعالیّتهای روشنفکران شبهدینی و سکولار انجام میگیرد، دو طرح تجدیدنظرطلبی اقتصادی و سیاسی، به ترتیب در دستورکار دولتهای سازندگی و اصلاحات قرار گرفت. طرح تجدیدنظرطلبی یا اصلاحطلبی در سه عرصۀ فرهنگی، سیاسی و اقتصادی، شرایط ساختاری متفاوتی را پدید آورد و انقلاب و جامعه را از مسیر غایات اولیهاش دور ساخت. واقعیّت این است که پس از پایانیافتن جنگ و رحلت امام خمینی، به دلیل اینکه بخشهایی از حاکمیّت دچار دگردیسی ایدئولوژیکی شده بودند و یا از آشکار شدن آن هراس نداشتند، پذیرش برنامۀ اقتصادی القاشده از بانک جهانی و صندوق بیناللملی پول، با مقاومتها و موانع جدّی روبرو نگشت. در این دوره، اعتنا نشد که اسلام نیز بهمثابه یک مکتب جامع، واجد نظام اقتصادیِ مستقل است که با هیچیک از نظامهای اقتصادی سوسیالیستی و لیبرالیستی، مطابقت ندارد. هاشمیرفسنجانی معتقد بود که باید به سوی دستیابی به جامعهای مرفّه و صنعتی حرکت کنیم؛ و به تعبیری، خواهان برقراری نوعی سرمایهسالاریِ اسلامی بود. ما همچنان گرفتار تبعات و لطمات این طرح سهضلعی در اقتصاد و سیاست و فرهنگ هستیم. اگرچه انقلاب، تا مرز ترمیدور پیش رفت و در آستانۀ استحاله قرار گرفت، اما جانِ سالم به در برد؛ ولی زیستجهانی که حاصل این سیاستها و رویکردها بود، هم فضای حاکمیّت را آلوده کرد و هم سبک زندگی را در جامعه، دستخوش امراض هویّتی نمود. آنچهکه امروز از آفات و ابتلائات مشاهده میکنیم، چنین ریشههای تاریخی و عینیِ عمیقی دارند. کشف حجاب، یکی از این فروعِ مترتّب بر این گذشتۀ سیاستی است.
✍️مهدی جمشیدی
@barsakht
هدایت شده از برساخت
محتوای قطعنامه شورای حکام علیه ایران
@barsakht
۱. شورای حکام آژانس بدون توجه به همکاریهای ایران با آژانس، از تهران خواسته است برای حل مسائل ادعایی پادمانی، اقدامات ضروری و فوری انجام دهد.
۲. این قطعنامه، ادعاهای سیاسی ریشه دار در اسناد جعلی رژیم صهیونیستی را تکرار کرده و از ایران میخواهد توضیحات معتبر درباره ذرات اورانیوم با منشاء انسانی در دو مکان اعلام نشده ارائه دهد و آژانس را از مکان فعلی مواد هستهای و/یا تجهیزات آلوده مطلع کند.
۳. قطعنامه خواستار ارائه اطلاعات، اسناد و پاسخهای مورد نیاز آژانس و فراهم کردن دسترسی بازرسان به مکانها و مواد مورد نظر شده است.
۴. در این قطعنامه آمده است که ارائه این اطلاعات و دسترسیها و انجام راستیآزماییهای بعدی توسط آژانس، برای دبیرخانه ضروری است تا بتواند گزارش دهد که دیگر مسئلهای برای بررسی شورای حکام و اقدام بیشتر باقی نمانده است.
۵. قطعنامه شورای حکام با ۱۹ رأی موافق، ۱۲ رأی ممتنع و ۳ رأی مخالف به تصویب شورای حکام رسید.
۶. پیشنویس این قطعنامه از سوی سه کشور اروپایی و آمریکا تهیه شده بود.
#برساخت
برای دریافت تحلیل های مختصر و مفید عضو کانال ما شوید 👇👇👇
https://eitaa.com/barsakht
هدایت شده از برساخت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا رژیمصهیونیستی توسط آمریکا و فرانسه، درخواست آتشبس داد؟!
فشار و سایه سنگین جنگ و ناامنی و ترس بر سر یهودیان ساکن در سرزمینهای اشغالی باعث شد که نزدیک به ۷۰۰ هزار نفر از ساکنان آن از محل سکونت خود آواره شده و یا به خارج فرار کنند...
ترس از ادامه جنگ ، بدترین اتفاق جاری برای اشغالگران است...
در این ویدئو گوشه ای از این فشارهای عصبی را می بینید...
"ما داغون شدیم / کمرمان شکسته / ما دیگر تاب آوری نداریم / ما طاقتمان را از دست داده ایم"
@barsakht
هدایت شده از برساخت
🔷 مقاومت سربلند در جنگ ۶۰روزه
و اهمیت نقشآفرینی ممتاز ایران
@barsakht
۱. آتش بس موقت در جنگ رژیم صهیونیستی و حزبالله لبنان، احتمالا چندان پایدار نباشد، اما خبر مهمی در خود نهفته دارد. این که اسرائیل با وجود شرارت های فراوان و ایراد ضربات جدی، در نقشه اصلی شکست خورده است.
۲. برنامه اسرائیل در آغاز جنگ دو ماه گذشته که با عملیات پیجری و سپس بمباران شدید و ترور دبیر کل و فرماندهان ارشد حزبالله کلید خورد، از پا درآوردن مقاومت لبنان و پیشروی سریع تا بیروت، متعاقب آن شوک بزرگ بود.
۳. حزب الله به مدت یک سال، تمرکز و آرامش را از رژیم جنایتکار صهیونیستی گرفت و شمال سرزمین های اشغالی را برای اشغالگران ناامن کرد تا جایی که چند صد هزار صهیونیست ناچار به تخلیه منطقه شدند. این وضعیت بعد از ۱۴ ماه حکمفرماست و این، سند اقتدار حزب الله است.
۴. اسرائیل با کمک مستقیم پنتاگون و سازمان سیا و برخی سرویس های غربی، ضربه مهمی را در جریان سلسله عملیات تروریستی به حزب الله وارد کرد. اما فواره این عملیات اطلاعات پایه، پس از چند هفته رو به افول گذاشت. حملات دقیق حزب الله و نقطه زنی های حرفه ای شامل مراکز نظامی و امنیتی و اقتصادی تل آویو و حیفا و هدف گیری مقر تیپ زبده گولانی با ده ها کشته، خلاف هدفگذاری اتاق جنگ اسرائیل و آمریکا بود که تصور می کردند حزب الله پس از ترور فرماندهان ارشد، درمانده می شود، دست ها را بالا می برد و جنوب لبنان را تا بیروت، تسلیم ارتش اسرائیل می کند.
۵. بعد از همه تبلیغات پر حجم رسانه ای، ارتش رژیم صهیونیستی جز برخی استثناها، نتوانست حتی تا عمق سه کیلومتری وارد خاک لبنان شود بلکه برخی از این ورود ها، در واقع پا گذاشتن در تله رزمندگان مقاومت و دادن تلفات چند ده نفره و عقب نشینی از سر ناچاری بود.
۶. حزبالله، در جنگی بسیار بزرگ، آسیب دید اما قدرت اطلاعاتی و نظامی و رزمی و تهاجمی خود را بازیابی کرد و توانست ضربات شدید و دقیق و کم سابقه را در همین دو هفته اخیر ساماندهی کند و تا عمق سرزمین های اشغالی فلسطین گسترش دهد. مقاومت لبنان در این جنگ فقط با ارتش فرسوده اسرائیل نجنگیده، بلکه در واقع با ناتو و پنتاگون در مصاف بوده و با این وجود، دقت و شدت ضربات را افزایش داده است.
@barsakht
۷. مهم است که توجه داشته باشیم غرب و ارتجاع عرب در همین دوران کوران جنگ، دولت لبنان را برای خالی کردن پشت حزب الله و پذیرش آتش بس تحت فشار گذاشتند و در کنار این فشار، طیف غربگرا و مزدور هم ضلع دیگر فشار داخلی بودند. با وجود این جنگ ترکیبی، رزم جانانه و شجاعانه حزب الله، یک شاهکار بزرگ بوده و قطعا تاریخ را متفاوت از آرزوی راهبردی غرب خواهد ساخت. در اهمیت ماجرا همین بس که نتانیاهو حالا نه تنها فاتح بیروت نیست، بلکه به عنوان جنایتکار جنگی و نسل کشی در تراز هیتلر و موسولینی ، حکم جلب جهانی دریافت کرده است و این پیروزی، جز با شاهکار مقاومت به ویژه در همین دو ماه اخیر اتفاق نمی افتاد.
۸. جنگ جاری در منطقه ولو برای مدت کوتاهی متوقف شود، ادامه خواهد داشت و آنچه می تواند بازدارنده باشد، به فعلیت رساندن ظرفیت ها و توانمندی ها و اعمال قاطع اقتدار در کف میدان به عنوان پشتوانه دیپلماسی است. این، مصافی گریز ناپذیر میان بانیان نظم فرسوده و نظم جدید جهانی است.
@barsakht
#آتش_بس
#برساخت
برای دریافت تحلیل های کوتاه و مفید عضو کانال ما شوید 👇👇👇
https://eitaa.com/barsakht
هدایت شده از برساخت
به مناسبت ۱۲ آذرماه سالروز تدوین قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
یک کلمه : قانون نیست !
@barsakht
یکی از اولین منابعی که دکتر توسلی رکن آبادی در اولین کلاس دکترای درس جامعه شناسی سیاسی ایران برای دانشجویان معرفی کرد ، کتاب دیرین « یک کلمه » نوشته میرزا یوسف خان تبریزی ملقب به مستشارالدوله در سال 1248 ( یعنی 36 تقریبا سال قبل از مشروطه) بود. او سمت سرکنسول ایران در پاریس را داشت و متد این کتاب را نیز از قانون فرانسه برگرفته بود .
یک کلمه را میتوان به عنوان نخستین سند نوشتاری آغاز مدرنیته در ایران دانست که در خیال مستشارالدوله ، ایرانیان نیز میتوانستند فارغ از تمام بی نظمی ها و نابخردی های دلتمردان ، قانون داشته و شاه و گدا ، آقازاده و مردم زاده در برابر قانون، حقوق و مسئولیتهای یکسان داشته باشند .
@barsakht
میرزا یوسف خان تبریزی در این کتاب علت عقب ماندگی و توسعه نیافتگی ایران را عدم وجود قانونی دانسته که نظم و انضباط کشور و قاعده مندی دوایر دولت و مملکت بر آن اساس استوار باشد چرا که پیشرفت کشور را در گرو قانون مداری و حاکم شدن گفتمان قانونیت میدانست یعنی همان راهی که غرب برای پیشرفت خود به آن تمسک جست .
این کتاب از منابع مهم مشروطیت و آزادی خواهی در ایران آن زمان بود اما جالب اینکه با دستگیری مستشارالدوله، کتاب را آنقدر در زندان به سرش کوبیدند که چشمان نگارنده آب رفت و این سرنوشت اولین قانون خواهی در ایران بود!!
خلاصه اینکه قانون خواهی در ایران سابقه دیرینه ای دارد چه از زمان مستشارالدوله و میرزا تقی خان امیر کبیر که مفهومی به نام کنسطیطوسیون را وارد گفتمان ایرانی کرد تا ندای عدالت طلبی و فسادستیزی برانگیزد و چه در اینک زمانی که ندای فسادستیزی برخی از حکومتمداران اسلامی همچنان پابرجاست و این داستان همچنان ادامه دارد . ..
@barsakht
هدایت شده از برساخت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌پزشکی که تروریست شد
@barsakgt
🔹روایتی هولناک از جنایات جولانی و گروهش، پزشکی که جلاد شد؛ ابومحمد جولانی کیست؟
🔹چگونه یک دانشجوی پزشکی به رهبر یکی از خونریزترین گروههای تروریستی تبدیل شد؟
🔹ابومحمد الجولانی سرکرده گروهک تروریستی تحریرالشام با نام مستعار احمدحسین الشریفا؛ یکی از شخصیتهای پیچیده و تاثیرگذار در جنگ داخلی سوریه است که در سال ۱۹۸۲ در دیرالزور بهدنیا آمد.
🔹وی دانشجو رشته پزشکی دانشگاه دمشق بود اما پیش از اتمام، بهدلیل گرایش به فعالیت گروهکهای تکفیری، تحصیلاتش را رها کرد.
🔹وقتی ۲۱ساله بود یعنی در سال ۲۰۰۳ و در جریان حمله آمریکا به عراق به القاعده پیوست.
@barsakht
هدایت شده از برساخت
دو مطلب مهم در مورد بحران سوریه:
۱): قطعیت ها و ابهامات بحران سوریه
۲): در سوریه چه اتفاقی افتاده است؟
در کانال تحلیلی سیاسی #برساخت
Eita.com/barsakht
هدایت شده از برساخت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از آمدن حافظ اسد تا رفتن بشار اسد در ۳ دقیقه!!
@barsakht
هدایت شده از برساخت
می دانستید آمریکا برای دستگیری الجولانی ١٠میلیون دلار جایزه گذاشته و ترکیه گروهش را تروریستی می داند؟
الان که او در دسترس است چرا مانند رهبران القاعده در یمن،سومالی،پاکستان، افغانستان و...مورد هدف قرار نمی گیرد؟
چون اکنون بهره می دهد،امروز اسرائیل بعد از۵٧سال بخش دیگری از خاک سوریه را تصرف کرد و این بهره اول است.
@barsakht
@dr_a_ganji
هدایت شده از برساخت
اتاق فکر ناتو:
دیگر نباید به طور علنی از تغییر در ایران صحبت کرد!!!
راهکار ما، تشکیل یک گروه زبده کوچک (small tiger group) برای عصبانی کردن مردم و تدوین جزوههای آموزشی خاص متناسب با این ماموریت است. ما برای...
ادامه در کانال برساخت:
https://eitaa.com/barsakht
هدایت شده از برساخت
🔷 آخرین وضعیت جبهه سوریه:
@barsakht
۱-تنشهای درونی معارضه و همچنین درگیری معارضه با کردها جدی است.
۲-سازماندهی ضد معارضه در مناطق علوی نشین در حال انجام است.
۳-جامعه سوریه از مانور علنی ترکیه مبنی بر ایجاد یک دولت دست نشانده در سوریه ناراضی است.
۴-معارضه سوری قصد ندارد به سرعت فرایند انتخابات را طی کند.
https://eitaa.com/barsakht
هدایت شده از برساخت
🔷 راهبردهای کلیدی برای مقابله با چالش ها و تهدیدات سوریه علیه جبهه مقاومت:
@barsakht
راهبردهای داخلی:
۱. تقویت سرمایه اجتماعی
۲. کاهش شکاف های داخلی
۳. تنوع بخشی به اقتصاد
۴. ارتقاء بیش از پیش بنیه دفاعی نظامی
۵. تقویت تأمین امنیت مرزها
راهبردهای خارجی:
۱. باز آفرینی استراتژی منطقه ای و بین المللی ایران: تقویت روابط با متحدان و شناسایی نقاط ضعف دشمنان
۲.تقویت دیپلماسی منطقه ای و بین المللی: امضای توافقات تجاری همکاریهای امنیتی و فرهنگی و تقویت نقش ایران در سازمانهای بین المللی و ارائه تصویر مثبت از خود از طریق دیپلماسی فعال
۳. مدیریت مقابله نامتقارن با ایالات متحده آمریکا
۴. پرهیز از ورود به شرایط جنگی در عین نمایش اقتدار: این رویکرد نیازمند دیپلماسی هوشمندانه و بیان صریح عدم واهمه از هر نوع رویارویی است در حالی که به دنبال حل و فصل مسالمت آمیز اختلافات باشد.
۵. مهار برخی کشورهای همسایه به عنوان مهم ترین خطر منطقه ای
https://eitaa.com/barsakht
هدایت شده از برساخت
aac_khoshcheshm.mp3
20.58M
👆مصطفی خوش چشم
✍️جبهه مقاومت مسیر پیش رو
5 دی 403
@barsakht
مصطفی خوش چشم:
جهان در حال جا به جایی قدرت از غرب به شرق است
- آمریکا قدرت بازیگریاش را از دست داده استدیگر یک یا دو ابر قدرت در جهان وجود نخواهد داشت بلکه ۴ قدرت وجود دارد
- الان کشورهای بریکس از کشورهای دیگر قدرتمندتر شدندخاورمیانه آنقدر مهم است که هیچوقت رنگ آرامش نمیبیندمدیریت دنیا قرار نیست به همین سادگی تمام شود
- کل دنیا درگیر این جا به جایی قدرت استچرا ایران باید در منطقه قدرت نمایی کند؟
- اگر آمریکا اذیت نمیکرد ما طرحی برای گسترش منطقه نداشتیمدرک درستی از جنگ برای مردم ما وجود ندارد
- امام خمینی(ره) در پاسخ به فردی که مضطرب به ایشان رجوع کرده بود و گفته بود فضای جنوبی کشور را از دست میدهیم گفتند جنگ است دیگر...! وعده خداوند به قوم یهود
- یهودیان یک بار گناه میکنند و دومین بار به دست سرسخت ترین مجاهدین از بین میروندآیا برنامه ترامپ برای ایران جنگ ترکیبی است؟
- به مخالف شجاعت میدهند و موافق را ارعاب میکنند..
🆔http://eitaa.com/barsakht
هدایت شده از برساخت
تهدیداتی که به نظر می رسد با آمدن ترامپ بر علیه ایران گستردهتر و منسجمتر خواهد شد؛
@barsakht
- تشدید بحرانهای اقتصادی بر علیه
ایران با اتکا به تحریم های فزاینده.
- افزایش تنشهای منطقهای بر علیه محور مقاومت با هدف تضعیف تاثیر گذاری ایران
- تهدیدات نوین برای امنیت ملی با استفاده از چند پارگی های مختلف
- گسترش بیثباتیها و اغتشاشات اجتماعی در ایران بویژه با محوریت اقتصاد
@barsakht
هدایت شده از برساخت
انتخابات در سوریه: ۴ سال بعد!¡!
@barsakht
اخیرا جولانی اعلام کرده است که تدوین قانون اساسی جدید سوریه حدود 3 سال زمان می برد و برگزاری انتخابات هم ممکن است 4 سال به طول بینجامد. ...
حالا مقایسه کنید که در ایران، از فردای انقلاب تا یک سال پس از آن یعنی از 22 بهمن 57 تا بهمن ماه 58 تعداد 5 انتخابات برگزار شده است...
خودتان قضاوت کنید!!
دموکراسی و مردم سالاری واقعی تنها به حرف نیست!!
@barsakht
هدایت شده از برساخت
سرنگونی بشار اسد ؛ از هنر مقاومت تا فرار به روسیه
✍️ محمد رضوی قره قشلاق
@barsakht
بدون تردید سرنگونی نظام سوریه و بشار اسد را می توان در دلایل متعددی جستجو کرد که از جمله آنها می توان به:
- فشار اقتصادی غرب تحت تحریم های سزار یا قیصر
- از بین رفتن اقتصاد گردشگری بعد از ظهور داعش در سالیان قبل،
- به صفر رسیدن صادرات، باقی ماندن داعش در استان ادلب و خیانت واضح ترکیه به کشورهای ایران، روسیه در روند آستانه (2017)،
- نقشه های منسجم آمریکا و رژیم صهیونیستی برای از بین بردن قرارگاه لجستیک مقاومت در سوریه پس از طوفان الاقصی،
- بی ارزش شدن پول سوریه،
- وخامت بسیار شدید وضعیت اقتصادی مردم،
- تغییر رفتار تحریرالشام نسبت به گذشته و ..اشاره کرد..
@barsakht
اما یک عامل بسیار مهم را نیز نباید از یاد برد :
کاری که شهید سردار همدانی در سوریه انجام داده بود.
در تهاجم نخست داعش به سوریه، اشغالگران حتی به نزدیک کاخ بشار اسد نیز رسیده بودند که با تدبیر شهید سردار همدانی، مردم طرفدار بشار اسد مسلح شده و در کنار دیگر رزمندگان به دفاع از سوریه پرداختند و پس از پیروزی و با گذشت زمان نیرویی بالغ بر 120000 را به نام سرباز وطنی یا حشد سوری تشکیل دادند .
با دفع داعش و فشار ارتشی ها، این نیرو به 10000 نفر کاهش پیدا کرد و در آخر نی با فشار قدرت های خارجی کلا خلع سلاح و منحل شد.
در واقع مقاومت در سوریه بدون نیرو باقی ماند و با مرور زمان نیز بدلیل فشارهای اقتصادی سوریه، ارتش این کشور نیز علنا از بین رفت و حقوق ارتشی ها حتی کفاف سیگار ماهیانه آنها را نمی داد.
@barsakht
آنچه که پیشروی تحریر الشام را سرعت بخشید ، عدم وجود ارتش مقاوم و طرفدار نظام اسد بود.
ایران و روسیه نیز واقعیت های میدانی سوریه را بسیار رئالیستی درک کرده و به بشار تذکر داده بودند.
البته خود بشار اسد را نیز باید مقصر دانست که به حقیقت نظام بین الملل تا این اندازه خوشبینانه نگاه می کرد.
ما اینک با سوریه ای مواجه هستیم که حداقل چهار تکه شده و اسراییل علاوه بر تصرف کامل بلندی های استراتژیک جولان، تمام زیرساخت های اقتصادی و رفاهی آن را از بین برده است
تاریخ ، معلم بداخلاق واقعیت هاست!!
@barsakht