eitaa logo
‹؏ـقیلہ‌بنے‌هاشم⁶⁹🇵🇸›
3.3هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
4.3هزار ویدیو
149 فایل
اگر‌به‌خاطر«حمایت‌ازوطن»متهم به ساندیس‌خوری می‌شویم؛ماساندیس‌خوری‌را ترجیح‌می‌دهیم به «وطن‌فروشی» ساندیس‌خورهم‌که‌باشیم، الحمدلله جیــره‌خوارِدشمن نیستیم🔥! ناشناس' @AGHILEH_BANIHASHEM_69 کپی : همه جوره حلالِ ..
مشاهده در ایتا
دانلود
ولی اشکای این آقاهه :))🇮🇷
قلبم خب :)♥️🇮🇷
0558948349527.mp3
7.62M
شرح کتاب آنسوی مرگ🌚؛ آقای امینی خواه✨! جلسه: هفتم پ.ن: تایید یا رد این کتاب بر عهده شماست...! بدلیل نکاتی که در ویس‌ها بود در کانال قرار داده شد.
0558947349526.mp3
6.54M
شرح کتاب آنسوی مرگ🌚؛ آقای امینی خواه✨! جلسه: هشتم پ.ن: تایید یا رد این کتاب بر عهده شماست...! بدلیل نکاتی که در ویس‌ها بود در کانال قرار داده شد.
ای بابا ناراحت شدم 😔 غم آخرتون نباشه 😞
توله‌سگای بن‌سلمان چه فشاری دارن میخورن زینک‌اکسید رو بهتون پیشنهاد میکنم 😂👌
هدایت شده از  اخبار تهران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥هم اکنون | شادی خیابانی مردم بعد از پیروزی تیم ملی در چهارراه ولیعصر تهران ✅ اخبار تهران👇 https://eitaa.com/joinchat/2367422697Ccde4d4f394
‹؏ـقیلہ‌بنے‌هاشم⁶⁹🇵🇸›
هستین برای بحث؟😐😔
اوکب ولی گلبم شیکست... دریغ از یه ناشناس که بگه شروع کنیم😐🥺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بسم الله الذی خلق المهدی"عج":)🌻✨
به قسمت سوم رسیدیم ان‌شاءالله که تا اینجا مطالب براتون کاربردی بوده باشه🤲🏼🍭 لطفا قبل از شروع بحث فونت ایتاتون رو روی ۱۷ یا ۱۸ بزارید که برای خوندن متن چشمتون لطمه نبینه🙂
تا تاثیر دوم یعنی بسترسازی برای افکار باطل رسیدیم! خلاصه‌ای از قسمت قبل: انتقال معنا: موسیقی به خودی خود محتوایی نداره بلکه از احساسات و انفعلات درونی ما انسان‌ها، ناشی میشه و معرف غم و شادی، هیجان و آرامش روحی خواننده‌ست. که شنونده با توجه به وضعیت روحی خودش، به سمت اون میره و( تصویر سازی میکنه!) موسیقی فقط شادی و غم رو برای شما نشون نمیده! بلکه میتونه تمام جایگاه‌هایی که یک انسان در ناخودآگاهش داره رو جلوی چشمات بیاره👀؛ یکی از کارکرد‌های موسیقی اینه که غریزه‌ای رو که در وجود انسان پنهانه... دائما خودآگاه نشونش بده(و به شنونده بگه تو به موسیقی نیاز داری) به همین دلیله که وضع جوونا و نجوونای ما اینجوریه!
‹؏ـقیلہ‌بنے‌هاشم⁶⁹🇵🇸›
تا تاثیر دوم یعنی بسترسازی برای افکار باطل رسیدیم! خلاصه‌ای از قسمت قبل: انتقال معنا: موسیقی به خ
‌‌‌‌‌گفتیم که پیام‌رسانی به ۲ صورت ۱.مستقیم و ۲.غیر مستقیم یا القایی که در پیامرسانی القایی (غیر مستقیم) نیاز داریم تا عواطف و هیجانات فرد رو تحریک کنیم تا موضع گیری کمتر و پذیرش بیشتری داشته باشه! و یکی از چیز‌هایی که برای نشر افکار باطل و غلط استفاده میشه، موسیقی هست
حالا... سومین تاثیر: شخصیت سازی پنهان!
‹؏ـقیلہ‌بنے‌هاشم⁶⁹🇵🇸›
حالا... سومین تاثیر: شخصیت سازی پنهان!
موسیقی، بجز فکر و اندیشه سازی برای مخاطب، شخصیت سازی هم میکنه!
‹؏ـقیلہ‌بنے‌هاشم⁶⁹🇵🇸›
موسیقی، بجز فکر و اندیشه سازی برای مخاطب، شخصیت سازی هم میکنه!
‌‌‌‌‌‌در بحث قبل گفتیم که موسیقی از خودش محتوایی نداره بلکه خواننده از اون چیزی که درون وجود شما قرار داره،استفاده میکنه و پیامی به شما القا میکنه مثلا اگه شما نسبت به دنیاخوش‌بین‌ باشید، احتمال تاثیر اون موسیقی روی شما خیلی کمه! اما اگه حتی ذره کمی بدبینی داشته باشید،خواننده میتونه از چیزی که درون خودش هست با اون میزان کم از بدبینی درون شما، استفاده کنه و اون رو در وجودتون به جریان بندازه... تا ناخودآگاه و کم‌کم تفکرات منفی شما نسبت به تفکرات مثبت شما، بیشتر بشه! (برعکسه وضعیت قبلی شما)
‌‌‌‌‌در سال ۲۰۰۳، ۳۵۰۰ دانشجو رو در آمریکا، برای یک تحقیق، براساس نوع شخصیتشون دسته بندی کردن! که ۴ تا تیپ بوجود اومد. جالب اینجا بود که افرادی که باهم در یک گروه بودن، به یک نوع موسیقی مشابه هم علاقه داشتند(علاقه‌شان یکی بود) گروه ۱: افراد افراطی تنوع طلب بود که به سبک‌هایی مثه جاز علاقه داشتند. گروه ۲: افرادی بیش‌فعال... موسیقی مورد علاقه: راک یا هوی متال و مشابه آن گروه ۳: افراد بی‌خیال و مسائل اطرافشون براشون اهمیت نداشت. موسیقی مورد علاقه: پاپ و مشابه آن... گروه ۴: افرادی که از لحاظ اجتماعی، باز بودند موسیقی مورد علاقه: فانک و رپ و مشابه آن... پژوهشگرها بعد این تحقیق اعلام کردند که: ما بعد از اطلاعات وسیعی که انجام دادیم، به این نتیجه رسیدیم که نوع موسیقی که انسان گوش میده، در شخصیتی که برای شخص میسازه (در شخصیت سازی فرد) موثره!
بعضی مواقع، موسیقی همون ضعف شخصیتی شما رو تقویت میکنه! فرض کنین یک آدمی هست که ضعف شخصیتی داره و رگه‌هایی از پارانوئید(بیماری‌بدبینی‌به‌اطراف) در او وجود داره!حالا اگه موسیقیی که بهش گوش میده، موسیقی‌ای باشه که همون ضعف شخصیتی فرد رو تقویت و تحریک میکنه، چه بلایی سر شخص میاد؟! سوال اینجاست که شما از کجا میدونید که کدوم موسیقی، کدوم بعد شخصیتی شما رو تقویت میکنه؟! پس یکی از چیز‌هایی که باعث میشه من از پَسِ شخصیت خود برنیام و نتونم ضعف‌هامو اصلاح کنم، موسیقی هست [اصلاح که نمیکنه هیچ، اون خصلتو تشدید هم میکنه]:/
موسیقی، [عمل] شخصیت سازی رو بطور پنهان انجام میده! و تو با اختیار خودت نیستی!
‹؏ـقیلہ‌بنے‌هاشم⁶⁹🇵🇸›
موسیقی، [عمل] شخصیت سازی رو بطور پنهان انجام میده! و تو با اختیار خودت نیستی!
در فضای موسیقی شما دیگر اهل تحلیل و منطق نیستید؛ و اگر کسی توانست هیجان شما را در دست بگیرد، توانسته است که زمام کل وجود شما را در دست بگیرد!
‹؏ـقیلہ‌بنے‌هاشم⁶⁹🇵🇸›
در فضای موسیقی شما دیگر اهل تحلیل و منطق نیستید؛ و اگر کسی توانست هیجان شما را در دست بگیرد، توانس
‌‌‌‌‌‌تشخیص اینکه چه موسیقیی برای چه بعدی از شخصیت شما مناسبه، حتی از پس موسیقی دان‌ها هم کار سختیه...!
حالا ممکنه یکی بپرسه که چرا یک موسیقی نمیسازن که در جهت مثبت بکار بره...؟ مثلا اگه کسی نماز نمیخونه با گوش دادن به اون موسیقی، نمازخون بشه! در زمان یکی از جنگ‌های اسلام، فردی خدمت حضرت محمد"ص" رسید و عرض کرد: دشمن نوعی موسیقی‌هایی مینوازد که طرف مقابل را تحریک میکند که به آنها پیوندند! آیا ماهم چنین کاری کنیم و موسیقی بنوازیم؟! پیامبر"ص" فرمودند: هرگز! زیرا میترسم شما این موسیقی را بنوازید و دشمن در اثر این اصوات و ارتعاشات بدون آگاهی و اختیار و در اثر القا و جوگیری به ما بپوندد و ما سربازی که این چنین به ما ملحق شود نمی‌خواهیم! گفتند: آن‌ها دارند اینگونه نیروهای مارا جذب میکنند! فرمودند: شما شعار بدهید، زیرا پشتوانه شعار، شهور است! "پشتوانه شعار، شعور است. موسیقی شعور را تسخیر می‌کند؛ ینی اینکه میتونه بدون آگاهی و بصورت ناخودآگاه به شخص جهت بده"