طرح درس جهتگیری تخصصی.pdf
906.1K
🖇طرح درس جهتگیری تخصصی
🖊مجتبی فرهنگ
#جهتگیری_تخصصی
ˇˇ🌿@activism_ideas🌿ˇˇ
هدایت شده از 🇵🇸🇱🇧کنشگری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹سبد کنشگری حجاب
♨️حجاب، از میدان تا حاکمیت
⭕️سال ۱۴۰۳ دارای موقعیت مهمی برای مسئله حجاب در جمهوری اسلامی است.
⚠️ته نشینِ جنبش زن، زندگی، آزادی در حال اجتماعی سازی بی حجابی و گسترش آن هستند!
♻️این فتنه و غفلت را بایستی با حرکت های مردمی و حاکمیتی مهار کرد.
🔰مجموعه کنشگری با بررسی ۳۰۰۰ محتوا، سبد عملیاتی و تبیینی را در حوزه حجاب فراهم کرده است که کنشگران در این حوزه را از جهت محتوا و ایده بی نیاز میکند.
🔻برای استفاده از این سبد، دو اقدام را میتوانید انجام دهید:
الف) هشتگ #حجاب را در کانال دنبال کنید و حدود ۳۰۰ محتوای فاخر را مشاهده کنید.
ب) به اطلس بانوی انقلابی (کلیک کنید) مراجعه کنید و نظام موضوعات حجاب را از آنجا انتخاب کنید.
💠پیشنهادمون اینه که به تلگرام یا ایتا کانال کنشگری مراجعه کنید.
🌷کنشگر مسئله #حجاب باشید
🌿ˇˇ@Activism_ideasˇˇ🌿
هدایت شده از نوشته های مجتبی فرهنگ
🏷بسترهای مرسوم شبکه سازی
🖋مجتبی فرهنگ
●اتصال اشخاص و مجموعه ها به یکدیگر جهت هم افزایی از طریق مختلفی می توان به سرانجام رساند. در این بخش می خواهیم «گونه های مرسوم» شبکه سازی که به موفقیت ها و یا شکست هایی منجر شده است را مرور کنیم.
●رویدادها و جشنواره ها
از روش های مرسوم شبکه سازی مجموعه ها و اشخاص، برگزاری رویداد و یا جشنواره است. هرساله با فراخوان های سراسری توسط ارگان های مختلف، سعی می شود با برپایی غرفه و پاویون های متنوع، افراد به معرفی خود و ارتباط گیری بپردازند. اشخاصی که با ارائه محصولات و اقدامات خود در قالب کاتالوگ، بروشور، استند و کلی بخش های مختلف میخواهند با شناخت از یکدیگر به هم متصل شوند.مصلی تهران شاهد برگزاری چنین مراسم های زیادی می باشد که عموما توسط وزارت خانه مربوطه این برنامه ها انجام می شود. هنوز درباره اثرگذاری این گونه از اقدام، گزارشی منتشر نشده است!
●کافه ها
فضای طیف سیاسی اصلاح طلبان غالبا برای شبکه سازی افراد و بخش های مجموعه های خود با ایجاد زیرساخت های شهری در نقاط خوب شهری توانسته است لجنه هایی را برای دورهمی افراد فراهم کند. این روش برخلاف مدل قبلی در دسترس تر می باشد و برای متکفل کافه ها نیز دارای درآمدزایی های بالایی می باشد. عموم کافه ها در کشور دارای فضای روشنفکری و تا حدود قابل توجهی غیرهمسو می باشد فی المثل کافه های اطراف دانشگاه تهران براساس مشاهدات فقط دو مورد دارای فضای مذهبی می باشد!
●سامانه ها و پایگاه های مجازی
راحت ترین الگوی برای شبکه سازی، ایجاد اطلاعات و شناسنامه از اشخاص و مجموعه ها می باشد. ستادهایی که ملاحضات حفاظتی نداشته باشد با نشر این داده ها علاوه بر شفافیت اطلاعات، بدنبال شبکه سازی نیز می باشند. آنچه که معلوم است این روش شاید کم موثرترین روش برای شبکه سازی می باشد. تلاش هایی همچون «اپلکیشن هم افزا» ، «اطلس فرهنگی کشور» دارای تفاوت هایی با سایر کارهای موجود باشد.
●نهادهای دغدغه مند
بیش از نوزده مجموعه در کشور، دغدغه شبکه سازی را دارند. ان چیز که مشخص است غالب شبکه سازی هایی که توسط نهادهای موجود صورت گرفته است، به شکست منجر شده است!
علت این امر را بایستی در نبود روح اشتراک گذاری و اخوت ایمانی و نداشتن الگوی آزموده شده برای شبکه سازی باید یافت! البته در این بین این مجموعه ها توانسته اند به موفقیت هایی نائل شوند اما در مقایسه با نهادهای حاکمیتی موجود که به صورت رقابت های غیرسازنده، اقدامات جزیره ای انجام میدهند رو به جلو می باشند.
●راهیان استان
گاهی برای شناسایی بخش ها و لایه های شبکه، نیاز به سفرهای شناسایی از طریق پیش قراولی و ارتباط با نمایندگان استانی می باشد. حضور در استان ها و ارتباط گیری با مجموعه های هابِ مردمی جهت ارتباط چهره به چهره می تواند دایره شبکه سازی را افزایش دهد. مشقت های این نوع از سفرها برایم بسیار سخت بود اما برکات زیادی نیز برای فرد می تواند داشته باشد. تجربه مدرسه حرکت یک روش جهاد گونه از سفر چندماه در استان های کشور می باشد که باید به دوستان خدا قوت گفت.
●دورهمی ها
دعوت از دوستان و همکاران در یک میهمانی برای صرف پذیرایی و آشنا شدن با یکدیگر یکی از روش های شبکه سازی است. افطاری های اقای علی_اکبر یکی از گونه های شبکه سازی اشخاص است که مشاهده کردم. هر شخص با معرفی سه دقیقه از مجموعه خود و نیازهایی که دارد به هم متصل می شدند
●آنچه که در رشته قلم به میان گذاشته شد، شاید الگوی اثربخش شبکه سازی نباشد! اما در حال حاضر الگوهای شبکه سازی مرسوم کشوری، این روش ها می باشد.
#شبکه_سازی
#جبهه_سازی
ˇˇ🌿@mogtaba_farhang🌿ˇˇ
#پرونده_ویژه
♨️معرفی ابزارهای کاربردی فضای مجازی مورد نیاز کنشگران میدان
💯جهت توضیح این پرونده به مطلب پایین مراجعه کنید
🏷معرفی پرونده
🏷نظام دسترسی | قسمت اول
🏷نظام دسترسی | قسمت دوم
🏷نظام دسترسی | قسمت سوم
🏷نظام دسترسی | قسمت چهارم
🏷نظام دسترسی | قسمت پنجم
#سامانه_کنشگری
ˇˇ🌿@activism_ideas🌿ˇˇ
#پرونده_ویژه
🏷رصد و معرفی سامانه ها و پلتفرم های کاربردی
🔰مساله ما در این پرونده چیست؟
امروزه کنشگران فرهنگی برای یافتن محتوا، ایده و برطرف کردن نیازهایشان به جهان گسترده ی اینترنت مراجعه می کنند و با انبوهی از مطالب مواجه می شوند. مساله ساده به نظر می رسد اما بررسی تمامی سایت ها و مطالب موجود در عمل ممکن نیست. راه حل های گوناگونی برای حل این مشکل به وجود آمده اند از جمله موتورهای جستجوگر مانند گوگل، بینگ و ... که با استفاده از آن ها می توانید کمی آسان تر به محتوای مورد نظر خود دسترسی داشته باشید.
🔰 کارتون رو کی شروع کردید؟
طی یک فرایند یکساله،، توسط یک تیم پنج نفره حدود ۳۰۰ سامانه و پلتفرم فرهنگی احصا و لیست گردیده است که این سامان ها به تناسب موضوع و مسئله محتوا ها و یا ایده های مختلفی را در سامانه های خود به آن پرداخت پرداخت کرده اند.
متاسفانه به واسطه حجم انبوه مطالب در فضای مجازی و وجود زباله های دیجیتال و همچنین عدم داشتن مهارت های سرچ زنی حرفه ای خیلی از این سامانه ها و پلتفرم های فرهنگی مورد استفاده کنشگران قرار نمی گیرد و یا اصلا با آنها آشنایی ندارند
🔰ایده مرکزی و راهبردی تون چیه؟
ایده مرکزی ما این است که مجموعه ای از سایت ها و پلتفرم های فرهنگی را در زمینه های مختلف است که با هدف رفع بیشتر نیازهای فعالین فرهنگی، اجتماعی، تبلیغی و .. را که طراحی شده است، معرفی نماییم. این سایت ها از نظر نوع محتوا و کاربرد متنوع اند و برای استفاده سریع و آسان کاربر ایرانی به وجود آمده است.
🔰 چرا این پرونده رو شروع کردید؟
۱. خیلی از این سامانهها و پلتفرم های فرهنگی، کنشگران مذهبی و فرهنگی آشنایی با آن ندارند
۲. به واسطه پدیده مدیریت در مدیریت (همان عوض شدن مدیران) سرمایه های فرهنگی نظام هضم و حذف میشوند (مانند سامانه باشگاه ایده پردازان مسجدی که در معاونت امور رسیدگی مساجد کشور راه اندازی گردید و بیش از ۴ هزار ایده در آن راه اندازی شد اما در طی فرآیند عوض شدن مدیران، این پلتفرم حذف و دستاوردهای آن امحا گردید). این مرکز با گزارشهای سالانا می تواند حدالمقدور از این دستاوردها راست نماید
#سامانه_کنشگری
🌿ˇˇ@Activism_ideasˇˇ🌿
🇮🇷اکوسیستم پلتفرم های مجازی
🔸به منظور دستیابی بهتر شما عزیزان به این سامانه ها و پلتفرم های فرهنگی_اجتماعی، بعد از بررسی ها گوناگون سعی کرده ایم سامانه ها را براساس یک دسته بندی آنها را تقسیم خواهیم کرد و براساس یک نظام هشتگ به مرور زمان این سامانه ها را معرفی کنیم
▫️ به مرور زمان این متن ویرایش می شود
📌 دسته بندی موضوعی:
#مناسبتی
#فرهنگی
#اجتماعی
#مذهبی
#سیاسی
#مجازی
#تاریخی
#علمی
📌 دسته بندی مخاطب:
#دانش_آموز
#دانشجو
#طلبه
#اساتید
#خانواده
#عام
#مردمی
#نخبگانی
#کنشگر
📌 دسته بندی جغرافیایی:
#هیات
#مسجد
#مدرسه
#دانشگاه
#حوزه
#اندیشکده
#محله
#شهری
📌 دسته بندی کارکردی:
#کتابخانه
#ایده
#تجربه_نگاری
#نرم_افزاری
#اموزش_مجازی
#تعاملی
#خدمات_مجازی
#مهارت_افزایی
#سامانه_تولیدمحتوا
#ویکی_پدیا
#تحلیل_بررسی
#موتور_جستجو
#شبیه_سازی_مجازی
#سوپر_اپلیکیشن
#فروشگاه
#سازمانی
#محتوایی
#بانک_فایل
#پایگاه_رصد
#پایگاه_اماری
#سامانه_کنشگری
🌿ˇˇ@Activism_ideasˇˇ🌿
♻️نظام دسترسی به ابزارهای مجازی
#قسمت_اول
‼️این بخش بعد از اتمام پرونده، نگارش خواهد شد
#سامانه_کنشگری
🌿ˇˇ@Activism_ideasˇˇ🌿
♻️نظام دسترسی به ابزارهای مجازی
#قسمت_دوم
‼️این بخش بعد از اتمام پرونده، نگارش خواهد شد
#سامانه_کنشگری
🌿ˇˇ@Activism_ideasˇˇ🌿
♻️نظام دسترسی به ابزارهای مجازی
#قسمت_سوم
‼️این بخش بعد از اتمام پرونده، نگارش خواهد شد
#سامانه_کنشگری
🌿ˇˇ@Activism_ideasˇˇ🌿
♻️نظام دسترسی به ابزارهای مجازی
#قسمت_چهارم
‼️این بخش بعد از اتمام پرونده، نگارش خواهد شد
#سامانه_کنشگری
🌿ˇˇ@Activism_ideasˇˇ🌿
♻️نظام دسترسی به ابزارهای مجازی
#قسمت_پنجم
‼️این بخش بعد از اتمام پرونده، نگارش خواهد شد
#سامانه_کنشگری
🌿ˇˇ@Activism_ideasˇˇ🌿
🔰مجموعه بسته های محتوایی سامانه بسته فرهنگی...
📚ادرس پلتفرم بسته فرهنگی👇
🌐https://bastefarhangi.ir
🔖معرفی سامانه
🔸امروزه خدمات و فعالیتهای فرهنگی جایگاه مهمی را در منظومه بایستگی های کشور دارا بوده و حجم زیادی از رهنمودها و تبلیغات رسانهای به این مهم اختصاص داده شده است.
🔸این سامانه با “تجمیع و دسته بندی محتواهای فرهنگی، تبلیغی و …” که به همت تشکل فراگیر گروههای تبلیغی طلاب ایجاد شده پاسخی است برای رفع این “اختلال” و قدمی است برای ارتباط مناسب تر بین “ظاهر و محتوا” و یا به عبارتی “جسم و جان” فعالیتهای فرهنگی.
🔸این سامانه در کنار وجه “مخزن محتوایی” اش پذیرای آثار محتوایی همه مراجعین محترم خود است که پس از اخذ آن از قسمت سخن و محتوای مخاطبان سامانه و بازبینی در معرض همگان قرار می دهد.
#سامانه_کنشگری
🌿ˇˇ@Activism_ideasˇˇ🌿
🔖معرفی سامانه های اپ ساز آنلاین ایرانی🇮🇷
📌با استفاده از این سامانه های ایرانی میتوانید بدون کدنویسی و با کمترین زمان آموزشی اپلیکیشن حرفه ای بسازید
🔸اپ ساز
🌐https://appsaz.ir
🔸اپتو
🌐https://appeto.ir
🔸اپ ادیتور
🌐https://appeditor.ir
🔸پازلی
🌐https://puzzley.ir
🔸خوشه
🌐http://khooshehapps.ir
🔸ایران کد
🌐https://iracode.com
🔸مستر تو اپ
🌐https://mr2app.com
🔸اپ راکت
🌐https://approcket.ir
🔸نوین اپ ساز
🌐https://www.novinappsaz.ir
🔸اپچار
🌐https://appchar.com
💠قوی ترین اپ ساز ایرانی: اپان
🌐https://dnacomm.ir
#سامانه_کنشگری
🌿ˇˇ@Activism_ideasˇˇ🌿
سامانه هم افزایی مدیریت ایران🇮🇷
🔹هدف این سامانه؛ نقش آفرینی به عنوان حلقه های میانی با محوریت مدیریت مردمی برای ارتباط میان مدیران کشور از یک سو و شرکت ها، موسسات و مجموعههای فعال و کارآمد از سوی دیگر به منظور حل مشکلات کشور و نابسامانی های موجود با رویکرد نوآوری، شبکه سازی و حل مساله است.
🔹این پلتفرم امسال یک رویداد تحت عنووان هم افزایی مدیریت ایران برگزار نمود که اولین بستر تعامل و همکاری میان مدیران دولتی با شرکت ها، موسسات و مجموعه هایی است که هرکدام محصول، خدمات، ایده یا الگوی خاصی برای حل مشکلات و چالش های کشور دارند.
🔹هم افزا قصد دارد به بزرگترین و گسترده ترین زیرساختی برای تجمع فعالان و نقش آفرینان واحدهای فناور، فرهنگی_ اجتماعی و کسب و کارهای خلاق و نو با مدیران کشور جهت کمک به حل مسائل کشور تبدیل شود.
امکانات سامانه:
📌شناخت نظام مسایل استان ها
📌شناخت گروه های مردمی در عرصه های گوناگون
📌اتاق ها سه بعدی جهت ارتباط با مجموعه های مختلف
🌐https://hamafzairan.ir/
#سامانه_کنشگری
🌿ˇˇ@Activism_ideasˇˇ🌿
✔️وجود بیش از ۳۰۰ مناسبت ملی و مذهبی ظرفیت بسیار مفیدی است که میتوان جریان سازی فرهنگی را با استفاده از این مناسبت ها رقم زد
🔸اگر متناسب با تقویم و مناسبت ها دنبال محتوا هستید از سامانه های زیر استفاده کنید👇
🌱محتوانشر
🌐https://www.mohtavanashr.com
📌اولین پایگاه تخصصی انتشار محتوا بر اساس مناسبت های ملی مذهبی
همیشه در هر مناسبت ملی مذهبی در مسجد محل، پایگاه بسیج و مجموعه ها و تشکلهای فرهنگی و… دغدغه ای وجود دارد برای فضاسازی و ایجاد حس متناسب با مناسبت موردنظر برای مخاطبان آن مجموعه تا بتواند یاد آن مناسبت را در فضای جامعه به اندازه خود زنده نگه دارد. ما در «سازمان فضای مجازی سراج» برای رفع این نیاز و دغدغه برآن شدیم سامانه «محتوانشر» را ایجاد کنیم.
🌱ایام نت
🌐http://ayyamnet.ir
📌اینکه یک تقویم رو میزی داشته باشی و متناسب با اون محتوای رسانه ای روز رو ببینی، یک ایده جذاب است. این پلتفرم با طراحی جذاب سامانه به شکل تقویم رومیزی، متناسب با ایام های مختلف؛ پرونده های رسانه ای متعددی را بارگذاری کرده است.
#سامانه_کنشگری
🌿ˇˇ@Activism_ideasˇˇ🌿
سایت «کالک»🇮🇷
🔸این سامانه صفر تا صد دغدغه و فعالیتهای تشکلهای دانشجویی را پوشش داده است
ادرس سامانه👇
🌐https://kalk.ir
🔺بخشهای مختلف این سایت از جمله تجربیات و اسناد میباشد که از جمع بندی تجربیات دانشگاهها و نظرات کارشناسان به دست آمده و صفر تا صد دغدغه و فعالیتهای تشکلهای دانشجویی را پوشش داده است.
🌱این سامانه حاصل تلاش شبانه روزی اعضای قرارگاه شهید باقری و مجموعه نخبگان دانشجویی است که طی یک سال گذشته بیش ازده هزار نفر ساعت توان برده است.
🔹 هدف اصلی این سامانه مدیریت دانش است که باعث انتقال تجربیات موفق از نسلی به نسل بعد میباشد که خلا در مجموعههای دانشجویی با توجه به سیال بودن بدنه دانشجویی، باعث سردرگمی اعضای آنها میشود.
🔖 بخش دیگر این سایت که با عنوان بستههای پشتیبانی منتشر شده است، شامل لیستهای اساتید و موسسات در زمینههای مختلف، لیستهای مکان یابی (موسسات، اردوگاهها، حسینیهها، بازدیدهای علمی و...) بستههای چند رسانهای، جزوات و مکتوبات و... است که با هدف ارائه اطلاعات کاربردی جهت پیشبرد برنامهها میباشد.
⚙️ فعالیتهای دانشجویی در سایت کالک در ۱۲ سرویس مختلف شامل (اردویی، شهدا و دفاع مقدس، رشد و کادر سازی، مسائل تشکیلاتی، نقش آفرینی تخصصی، نقش آفرینی حاکمیتی، جهان اسلام و مستضعفین، رسانه و هنر، آزاداندیشی، جهادی، هیئت، جذب و ورودیهای جدید) گردآوری شده است
#سامانه_کنشگری
🌿ˇˇ@Activism_ideasˇˇ🌿
🔰سامانه ستاد پیشرفت🇮🇷
🌱بیشک تقویت گروههای مردمی در مناطق مختلف به جهت تشکیل شبکهای از هستههای پیشرفت منطقهای راهبردی متعالی است که علاوه بر تقویت بنیانهای مردمسالاری دینی و تحقق پیشرفتی پایدار، بر بسیاری از الگوهای توسعهگرا و یا راهبردهای تصدیگرانهی دستگاههای حاکمیتی تفوق داشته و معایب آنها که ازجمله حرکت بر ریل الگوهای مخرب غربی، فربهشدن ساختارهای حاکمیتی، تضییع منابع در اثر بومی نبودن طرحها، عدم اتکا به توان مردمی و عدم بهرهبرداری از سرمایه اجتماعی و ... است را به دنبال نخواهد داشت.
📌عناوین کتاب و جزوات تولید شده:
حاکمیت نوآوری
دستنامه نوآوری اجتماعی
ماشینهای اجتماعی
نبرد پیشرفت
نشا پیشرفت
معماری پیشرفت
تحولات کلان سبک زندگی در ایران معاصر
جنبش اجتماعی جوانان
رهنگاشت پیشرفت منطقهای
موانع پیشرفت منطقهای
💠جهت دانلود این محصولات میتوانید به سایت زیر مراجعه نمایید👇
🌐www.setadepishraft.ir/products
#سامانه_کنشگری
🌿ˇˇ@Activism_ideasˇˇ🌿
📌جعبه ابزار تیم های تولید محتوا
🔰اگر دنبال بهترین سایت ها برای تولید محصولات گرافیکی هستید و بدنبال قالب،عکس،وکتور ویا سایر محصولات هستید که به صورت رایگان باشد از سامانه های زیر استفاده نمایید.
❇️سایت برای دانلود قالب
🌐freevector.com
🌐www.freepik.com
🌐www.vexels.com
🌐www.undraw.co
❇️سایت دانلود عکس
🌐unsplash.com
❇️سایت دانلود اهنگ بی کلام
🌐songsara.net
❇️سایت پوستر ایرانی_اسلامی
🌐tavabin.ir
🌐mahtamedia.ir
🌐postermovement.com/fa/collections
🌐shiaarts.ir
🌐www.asr-entezar.ir
🌐http://khattmedia.ir/
🌐infonegareh.ir
🌐farsi.khamenei.ir/photo-index?type=poster
#سامانه_کنشگری
🌿ˇˇ@Activism_ideasˇˇ🌿
سامانه هم اندیشی شورای عالی انقلاب فرهنگی🇮🇷
📌سامانه جمع نویسی اسناد ملی و متون سیاستی حوزه فرهنگ، علم و فناوری
ادرس سامانه👇
🌐https://hamandishi.sccr.ir/
🔸سامانه هماندیشی شورای عالی انقالاب فرهنگی به عنوان یک ابزار مکمل سندنویسی در این شورا می باشد. این سامانه بدنبال این است که با استفاده از هماندیشی، مشارکت مردم و نخبگان پیرامون اسناد ملی و متون سیاستی، از نظرات آنها استفاده کند و خروجی های خود را ارتقا بخشد.
🔖این سامانه ذیل فرمایش و دستور رهبری به این شورا راه اندازی شده است.
✍️«شایسته است ارتباط و تعامل دبیرخانه شورا با نخبگان علمی و فرهنگی كشور تقویت شده و در جهت ارتقاء مشاركت نخبگان در فعالیتهای شورا ... اقدامات لازم معمول گردد.»
بند 4 پیوست احکام اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی - .۱۳۸۶/۰۳/۱۷
#سامانه_کنشگری
🌿ˇˇ@Activism_ideasˇˇ🌿
سامانه تجربه نگاری امامان محله🇮🇷
ادرس سایت 👇
🌐https://tajrobenegar.ir
این سامانه زیر مجموعه شتاب دهنده یارا می باشد و نوع خدمات این مجموعه شامل موارد زیراست:
📌مشاوره
🔖یکی از اقدامات برای ارتقای سطح تاثیرگذاری امامام محلات، انتقال تجربیات علمی و عملی در راستای رفع و حل مسئله به صورت تخصصی میباشد. یارا در راستای این انتقال با استفاده از ظرفیت افراد مجرب، یک “مرکز مشاوره تخصصی کنشگری” ایجاد نموده است.
📌ارایه محصولات فرهنگی
🔖یکی از نیازهای اولیه هر کنشگر اطلاع و دسترسی به خروجیها و محصولات مرتبط با هر موضوع تخصصی میباشد. بانک این محصولات مرتبط با هر موضوع تخصصی میباشد. بانک این محصولات توسط کارشناسان مرکز یارا در اختیار فعالان فرهنگی قرار خواهد گرفت.
📌آموزش
🔖از نیازهای مستمر فعال در میدان، دسترسی به اطلاعات و محتواهای آموزشی در شاخههای مختلف میباشد؛ با این توجه، یارا در ذیل هر محور خدماتی با ارائه بانک اطلاعات آموزشی ـ محتوایی در هر خدمت، درصدد رفع این نیاز میباشد.
📊دستاوردهای سامانه:
تعداد فیلمهای تجربه نگاری: 327
دقیقه فیلم تجربه نگاری شده:2009
تعداد نفرات تجربه نگاری شده:73
موضوعات تجربه نگاری: 40عرصه
#سامانه_کنشگری
🌿ˇˇ@Activism_ideasˇˇ🌿
🔸مرکز رصد فرهنگی کشور
📌مرکز رصد فرهنگی کشور در زیر مجموعة پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات تاسیس شده است. این مرکز رصد در بستری فناورانه و بینسازمانی شکل گرفته و هدف آن تجمیع دادهها و اطلاعات فرهنگی و به دست دادن تصویری دقیق و شفاف از وضعیت فرهنگ و هنر ایران است.
🔹در وبسایت این مرکز به نشانی www.ircud.irمتن کامل پیمایشهای ملی نظیر موج اول تا سوم «مصرف کالاهای فرهنگی»، موج اول تا سوم پیمایش «ارزشها و نگرشهای ایرانیان» و بسیاری از گزارشها و اطلاعات فرهنگی و هنری ارزشمند در دسترس عموم قرار دارد.
📡در بخش «گزارشهای رصد فرهنگی» این وبسایت متن کامل گزارشهای پژوهشی مهمی با استفاده از جدیدترین دادههای پیمایشی و ثبتی دربارة «فرهنگ اقتصادی ایرانیان»، «ابعاد فرهنگی و اجتماعی خانواده در ایران»، «ارزشهای اخلاقی در جامعه ایران»، «وضعیت نشاط اجتماعی در ایران»، «وضعیت نیروی انسانی دستگاههای فرهنگی کشور»، «روند تغییرات بودجهٔ فرهنگی کشور در چهار دهه اخیر» و .... منتشر شده است.
🔖«پایگاه دادههای فرهنگی» از دیگر بخشهای وبسایت مرکز رصد فرهنگی است که نمایش تصویری و نموداری وضعیت موجود شاخصهای فرهنگی و هنری کشور به زودی در آنجا منتشر خواهد شد.
#سامانه_کنشگری
🌿ˇˇ@Activism_ideasˇˇ🌿
🔸سامانه نمافر🇮🇷
🔸پیدا کردن آمار و اطلاعات در کشور ما مثل پیدا کردن سوزن در انبار کاه است. نبود شفافیت، انتشار ناقص و نامنظم آمار، منتشر نکردن آمار در قالبهای استاندارد و… بخشی از مشکلاتی است که باید برای پیدا کردن داده با آن دست و پنجه نرم کرد. از طرفی فعالیت، تصمیمگیری و سیاستگذاری در هر حوزهای بدون داشتن آمار و اطلاعات همچون رانندگی با چراغ خاموش در شب است. فقر آماری و مشکل در دسترسی آسان، تحلیل دادههای صنایع فرهنگبنیان و خلاق را سختتر کرده است.
🔹برای حل این مشکل گروه سیاستپژوهی و تحلیل داده نمافر تشکیل شد. نمافر قرار است نمای کاملی باشد از فعالیتهای فرهنگبنیان و اقتصاد خلاق کشور. هدف نمافر جمعآوری و تحلیل دادهها و اطلاعات مرتبط با این حوزه است. از یک سو تصمیمگیریها و سیاستگذاریها در این حوزه را بر اساس داده و اطلاعات تسهیل خواهد کرد و از طرف دیگر چراغ راهی است برای فعالین و کارآفرینان صنایع فرهنگبنیان تا با چشمان بازتری در راه پر پیچ و خمشان قدم بردارند.
🔹بر اساس «سند توسعه نظام صنایع فرهنگبنیان» که در مرکز توسعه فعالیتهای فرهنگبنیان تنظیم شده است، موفق یا ناموفق بودن این صنایع وابسته به عواملی است که ارتباطی چند وجهی با هم دارند. تعامل و در همتنیدگی این عوامل با یکدیگر نظامی را ترسیم میکند که تحلیل بخشهای گوناگون آن را ممکن میسازد. این نظام از ۷ جزء تشکیل شده است که در شکل زیر مشخص است:
۱- حقوقی و نظارت، ۲-تامین مالی، ۳-آموزش و محتوا، ۴-تولید و اشتغال، ۵-ترویج و گفتمانسازی، ۶-بازار و فروش و ۷-مخاطب و مصرف.
📌ارتقاء و بهبود اجزای مختلف این نظام و تعاملات آنها با یکدیگر میتواند توسعه صنایع فرهنگبنیان و خلاق را به همراه داشته باشد. نمافر بر اساس این مدل مفهومی سعی دارد با بررسی دادهمحور هر یک از اجزای این نظام در ایران و جهان، نگاهی نظاممند و یکپارچه به صنایع فرهنگبنیان داشته باشد.
امکانات نمافر:
🔺جمعآوری، ردهبندی و تحلیل آمارها در حوزه صنایع فرهنگبنیان و خلاق
🔺نمایی کلان از صنایع فرهنگبنیان و خلاق
ادرس سایت👇👇👇
https://namafar.ir/
#سامانه_کنشگری
🌿ˇˇ@Activism_ideasˇˇ🌿
💯صفرتاصدعملیات
🌿سبد کنشگری روز دختر🌿
•••
دختران فرشتگانی هستند از آسمان
برای پر کردن قلب ما با عشق بی پایان
•••
🌷هشتگ های این سبد عملیات👇
🌱 | #روز_دختر
♨️کنشگر باشید
🆔@Activism_ideas