💢 نامسأله گی کاندیدای مجتهد!
(مجتهدِ نظری یا جامعِ عملی خلوص و وحدت؟!)
❓آیا #مساله_واقعی میدان ریاست جمهوری۱۴۰۳، مجتهدِ فقه نظام بودن یا نبودن است؟!
یا خلأ کسی که بتواند #جامع نیروهای درون نظام در راستای جمع بین دوگانه سخت: وحدت و خلوص۱ باشد؟! که نه دولت را سهامی و چندپاره کند و به نام وحدت، راهبری در مسیر انقلاب و آرمانهایش را گم کند و نه صرفا با خلوص گرایی توان و مقبولیت کار با بخشی از نیروهای انقلاب -به زعمش خالص تر- را داشته و به #امر_ملی ضربه بزند!
اینها (مجتهدِ فقه نظام / جامع ظرفیت ها و فعلیت های نظام) دو حد وسط متفاوتند و هریک به سمتی می برند.
حتی اگر "از قضا" بر یک معمم بنشینند اما "لزوما" شرط دومی، معمم بودن نیست.
می توانم درک کنم که طرح کنندگان این پیشنهاد، حتی رئیس جمهور شهید را دیده اند که جمع کننده بوده اما نسخه های دیگری هم به او در اقتصاد و... تحمیل شده است لذا در اینباره از او بیشتر را خواسته اند.
❗️ بنظر حقیر -اقلا در مقطع کنونی- دومی مساله ماست و نباید با صورت اولی صورت بندی شود!
حتی اگر منصب ریاست جمهوری -به تعبیر رهبر انقلاب- جای مطهری ها باشد، اقلا در مقطع کنونی آیین نامه شورای نگهبان نه او را، که حتی رجایی و خامنه ایِ سال۶۰ را هم طبق ضوابطش تایید صلاحیت نمی کند! فعلا -درست یا غلط- قرار است بروکراسی از خود ارتزاق کند و نصاب های اجرایی و بروکرات بودن بر مطهری بودن چربیده است.
از آنسو، مجتهدان فقه نظام -که حتی کارنامه اجرایی هم داشته باشند- فقط اگر جامع آن ظرفیت ها و فعلیت ها شوند، مفیدند نه صرفا مجتهد فقه نظام بودن!(پس از حد وسط اصلی سخن بگوییم نه عوارض دیگر)
ای بسا صاحب نظر شدن در عرصه ای از نظامات -بخصوص وقتی به کلمه #اجتهاد_شرعی هم تیک بخورد- راه بر نظرات دیگر که بسا در همان مسیر انقلاب و آرمان هایش، صائب تر یا کارآمدترند ببندد و مخل به جهت جامع بودن گردد!
وای اگر یافته های اجتهادی فقه نظامشان مثلا "جمهوریت" اش کمتر از استاندارد امام و قانون اساسی باشد! یا مثلا در مساله اساسی کشور -یعنی "اقتصاد"- فقه نظامش به بار ننشسته باشد!
آنوقت قاتق نان، قاتل جان میشود!
اینکه الان چند مجتهد فقه نظام داریم که در "همه مسائل اساسی کشور" مطابق با استانداردهای قانون اساسی به نظام رسیده و شخصیت اجرایی مورد تایید شورای نگهبان هم داشته باشد را بیشتر از قبیل "قصد و عدم وقوع" می بینم!
بهشتی در این مقیاس -به تعبیر رهبر انقلاب اسلامی- تکرار نشده است! ۲
نمی دانم چرا بجای خواستن رئیس جمهوری که قانون اساسی را #متناظر_و_بدون_تنازل اجرا کند دائم دنبال اختراع چرخی هستیم که در فرآیند حکمرانی از مجامع تصمیم سازی متعددی باید بگذرد و به یک فرد منحصر نیست؟!
اما آن نگرانی که برخی، جامع کامل بین وحدت و خلوص نبوده یا نیستند؛ هم دغدغه درست و بجایی است که البته حلش منحصر به مجتهد فقه نظام نیست.
جمع کننده ای مثل #رئیس_جمهور_شهید به شرط اطلاع کامل از مکتب و رویکردهای اساسی انقلاب و قانون اساسی به اقتصاد و فرهنگ و سیاست، هم می تواند "خلوص انقلابی" را حفاظت و هم به سمت وحدت و "ملی ماندن امر ملی" راهبری کند.
بگردیم همچین کسی را بیابیم یا با تغییر رویه ها -ولو به شکل نسبی- بسازیم!
هنوز به حسب نظر سنجی ها میزان مشارکت زیر۵۰٪ است!۳
"امر ملی" با حماسه ملی رقم می خورد؛ "حماسه ملی" ، "رقابتِ" جمع کننده های نیروها و ظرفیت های کشور را می خواهد.
...........................
۱. ر.ک: رهبر انقلاب اسلامی۸۹/۵/۳۱
۲. https://eitaa.com/m_ghanbarian/4170
۳. https://eitaa.com/rushdisu/1797
این یادداشت له یا علیه هیچ کاندید معلوم یا احتمالی نوشته نشده است.
#انتخابات
📝 محسن قنبریان ۱۲خرداد۱۴۰۳
☑️ @m_ghanbarian
🔹مساله ی اصلی در انتخابات چیست؟
🔸راجع به انتخابات؛ حدود سه هفته به انتخابات باقی است....
شنیدم گفته شده که نامزدها در مناظرات و در گفتگوها نظر خودشان را در باب فضای مجازی بگویند یا در باب سیاست خارجی بگویند؛ نه آقا، مسئلهی اصلی مردم فضای مجازی و سیاست خارجی و ارتباط با این دولت و آن دولت نیست؛
🔸مسئلهی اصلی مردم چیزهای دیگر است؛ مسئلهی اصلی مردم بیکاری جوانها است، مسئلهی اصلی مردم معیشت طبقات ضعیف جامعه است، مسئلهی اصلی مردم مافیای وارداتی است که کمر تولید داخلی را میشکند، مسئلهی اصلی مردم سیاستهای غلطی است که فلان جوان مبتکر را که میتواند کار انجام بدهد مأیوس میکند.
🔸[اینها را] میشنویم؛ بنده گزارشهای متعدّدی دارم که یک شخصی یا یک جمعی با انگیزه وارد میشوند، یک کار مهمّی را شروع میکنند، یک تولیدی را انجام میدهند، بعد به جای اینکه این تولید تشویق بشود و محصول خریداری بشود، ناگهان میبینیم که درِ واردات باز شد و مشابه این تولید وارد شد! اینها را بیچاره میکنند.
🔸اینها کشاورز را بیچاره میکنند. من همین روزها به مسئولین محترم تذکّر دادم؛ [مثلاً] کشاورزِ تولیدکنندهی پیاز یا تولیدکنندهی سیبزمینی زحمت میکشد، بعضی از اشخاص و سیاستها او را به خاک سیاه مینشانند؛ سود زحمت او را دلّال میبرد، به او چیزی نمیرسد. مسائل اصلی مردم اینها است؛ کسانی باید بیایند با اینها مقابله کنند.
کشور به معنای واقعی کلمه سعادتمند خواهد شد اگر چنانچه زمامدار قوّهی مجریّه کسی باشد که بتواند این مسائل را حل و فصل کند. البتّه مسائل فرهنگی و سیاسی هم در جای خود دارای اهمّیّت است که باید به آنها هم برسند، [امّا] فعلاً مسئلهی فوری و اصلی کشور مسائل اقتصادی است که بایستی با جدّیّت دنبال بشوند و نامزدهای محترم به این زمینه بپردازند، با مردم حرف بزنند، مردم را قانع کنند، مردم بدانند که چه اتّفاقی خواهد افتاد"
📆۱۴۰۰/۰۳/۰۶
👤 | #حکمرانی_مردمی
🌱 | #رهبری_و_دولت
🔻کنشگرباشید🔺
╰┈➤ ❝[@activism_ideas]❞
🔴 اشتباه دسته جمعی که بارها از سوی ایرانیان در انتخابات ها تکرار شد!
🔸 آیا کاندیداها و هواداران آنها به احترام "ایران" متوجه اشتباه خود خواهند شد؟
🔸 پیام مهم رهبر معظم انقلاب که همه نسبت به آن مسئول هستند...
۱۴۰۳/۳/۱۴
🔻 در تمام طول سالهای گذشته همواره در انتخابات نه در ایران بلکه در تمام دنیا یکی از آسانترین شیوه های پیروزی استفاده از تکنیک دیو و دلبر، دو قطبی سازیهای حیثیتی و تعریفی خیر و شر گونه از صحنه ی انتخابات برای هواداران بوده است.
به طوری که هواداران یکی دیگری را خائن به مملکت و هواداران آن یکی این نامزد را مخالف پیشرفت و رفاه و آزادی ملت بدانند.
باید بپذیریم که سالهاست در کشور ما به شکلی افراطی در انتخاباتها مبتلا به این مهم شده ایم.
به طوری که در همین انتخابات مجلس اخیر هم برخی بهترین راه را برای بالا بردن شانس خود، پایین آوردن و تخریب و کوچک کردن سبد رای دیگری دیدند.
🔻 این مسئله که در انتخاباتهای مجلس و ریاست جمهوری تکرار شده چند پیامد ترسناک برای ایران داشته است که موارد ذیل صرفا نمونه هایی از آنهاست:
1️⃣ دیوسازیهای مکرر و ایجاد شبهه درباره دیگران موجب شده بعضا افرادی با این مدل چاره ای جز پیاده شدن از قطار انقلاب پیدا نکنند یا به حاشیه بروند
2️⃣ دیوسازی های مکرر باعث میشود افراد راه ساده ی تخریب را برای پیروزی برگزینند و کار تا به آنجا پیش رود که دیگر کسی برای موفقیت در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری زحمتِ ارائه راه برای حل مشکلات مردم و برگزاری جلسات عمیق برای رسیدن به این موارد را نداشته باشد و هر ۴ سال یک بار با سایبریهایش و سایبریهای استخدامی از موسسات مختلف با تخریب دیگران شانس خود را بیشتر کند...
3️⃣ دیوسازیهای این چنینی باعث میشود هواداران کاندیداها نسبت به هم حس دو رقیب که نه، حتی حس دشمن پیدا کنند و این مسئله بارها و بارها نشان داده که گروه هایی از این دست در مسائل ملی هم به سختی در کنار یکدیگر قرار میگیرند.
🔻 هزار و یک مثال مشابه برای این ماجرا میتوان زد....
من و شما شاید نسبتمان در مسئله ای مانند انتخابات این باشد که مأمور هستیم از کاندیدای مورد نظر خود حمایت کنیم تا بتواند به قدرت برسد. اما نباید فراموش کنیم که این حمایت نباید منجر به این شود که افراد در داخل یک جغرافیا با شکاف هایی که بینشان به وجود آورده ایم نسبت به هم دل چرکین شوند که از این ماجرا ایران آسیب خواهد دید.
انتخابات هر قدر مهم، هر قدر حیثیتی، در نهایت تمام خواهد شد و این وطن است که از کنشگریهای دشمن ساز ضربه خواهد دید.
🔻 رهبر معظم انقلاب در سخنرانی خود تاکید کردند: کشور برای اینکه بتواند کام مردم را شیرین کند به یک رئیس جمهور فعال، پرکار، آگاه و معتقد به مبانی انقلاب نیاز دارد.
در رقابتهای انتخابات اخلاق حاکم باشد. فراموش نکنید که لجن پراکنی کردن به آبروی ملی لطمه میزند.
ایشان همچنین تاکید کردند: این اجتماعات مردم ایران در معادلات منطقه اثر خواهد گذاشت. انتخابات با شکوه و پرعظمت یک دستاورد بزرگ برای ملت ایران است. حماسه انتخابات مکمل حماسه بدرقه شهیدان است.
🔻 جمع بندی بنده از آنچه امروز مطرح شد و آنچه در این سالها دیدم این است: اگر کسی خود را سرباز وطن میداند باید مسئولیتپذیرانه رفتار کند؛ چه در حمایت از کاندیدای خود و چه در نقد کاندیدای مقابل و اگر این مسئله رعایت نشود و کاندیدایی یا حتی هوادارانش در آینده تلخ کامی زهرهای انتخابات را با خود حمل کنند، جامعه از همدلی فاصله میگیرد و هر کسی در این مهم نقش داشته باشد، هم در زمین دشمن بازی کرده و هم به مسئولیت خود در قبال ایران عمل نکرده است.....
اینها از جمله مواردی است که باید آن را يک ضرورت بدانیم تا آنچه به عنوان انتخابات برگزار میشود حداکثر خیر و برکت را برای وطنمان ایران داشته باشد..
در زمین دشمن بازی کردن ممنوع !!
♻️ | #کنشگری_انتخابات
🔻کنشگرباشید🔺
╰┈➤ ❝[@activism_ideas]❞
aydh-ha-w-qalbhay-antkhabaty.pdf
1.46M
♨️قالب ها و ایده های کنشگری د ر انتخابات
♻️ | #کنشگری_انتخابات
🔻کنشگرباشید🔺
╰┈➤ ❝[@activism_ideas]❞
انتخابات به وقت ایران.pdf
1.88M
📗 کتاب | انتخابات به وقت ایران
🔅 پاسخ به سوالات و شبهات انتخابات
📚 | #شبهات_ریاست_جمهوری
🗳 | #انتخابات_ریاست_جمهوری
🔻کنشگرباشید🔺
╰┈➤ ❝[@activism_ideas]❞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😎انتخابات بی تو معنا ندارد مرد...
پاشو بیا مرد
😂 | #طنز_انتخابات
🔻کنشگرباشید🔺
╰┈➤ ❝[@activism_ideas]❞
✍️ کسی که دینش را به خاطر دنیای دیگران نمیفروشد شروع به کار کرد😁
کابوس هر فتنه گر😁
😂 | #طنز_انتخابات
🔻کنشگرباشید🔺
╰┈➤ ❝[@activism_ideas]❞
واکنش_افکار_عمومی_به_مساله_انتخابات_ریاست_جمهوری_شماره6_1_1_2.pdf
5.15M
✅دماسنج افکارعمومی
📞بررسی و تحلیل واکنش افکارعمومی به مساله چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری
#قسمت_شش
📊 | #رصد_انتخابات_دولت
🔻کنشگرباشید🔺
╰┈➤ ❝[@activism_ideas]❞
🗳 انتخاب تنبل ها
🔹یکی از مشکلات بزرگ در انتخابگری انتخابات تکیه بر "جهل ها" در معیارها برای گزینش نامزدهاست
🔹در تنبلی ها یا خود فریبی هاست که ما علاقمندیم به کسی رای بدهیم که او را نمی شناسیم و یا کمتر می شناسیم یا سوابق او را فراموشش کرده ایم
🔹و این آن تکنیک برتر فریب رسانه ها در معرفی انسانهای منافق برای کسب رای است. کسی را به تو معرفی میکند که یا سابقه ای با موضوع انتخاب تو ندارد یا سوابق آن فراموش شده ...
🔹راهکار ایجاد قدرت تحقیق و توان معدل گیری در شاخص های کلی با
توجه به سابقه و وضع فعلی افرادست
♻️ | #کنشگری_انتخابات
🗳 | #انتخابات_ریاست_جمهوری
🆔@Activism_ideas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب: در رقابتهای انتخابات، اخلاق حاکم باشد.
🗓۱۴ خرداد ۱۴۰۳؛ سیوپنجمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)
♻️ | #کنشگری_انتخابات
🗳 | #انتخابات_ریاست_جمهوری
🆔@Activism_ideas
روایتگری گفتمانی انتخابات.pdf
1.76M
📂مجموعه کامل pdf
🗳روایتگری گفتمانی انتخابات
🔹در منظومه فکری مقام معظم رهبری(دامه ظله)
🔰سرفصل های اصلی
🔹بیان سیر تاریخی ـ دینی انتخابات
🔹ضرورت تبین انتخابات در درگیری تمدنی
🔹نقش انتخابات در تحولات اجتماعی
🔹راهبردهای دشمن در مشارکت حداقلی
🔹مطالبات رهبری در انتخابات پرشور
🔹معادلات کلی در ایجاد مشارکت حداکثری
🔹تبین نقش شهدا در هویت ایرانی ـ اسلامی
🔈 مجموعه صوت
🔸قسمت اول
🔸قسمت دوم
🔸قسمت سوم
🔸قسمت چهارم
🔸قسمت پنجم
🔸قسمت ششم
🔸قسمت هفتم
🔸قسمت هشتم
🔸قسمت نهم
🔸قسمت دهم
🔸قسمت یازدهم
🔸قسمت دوازدهم
🔸قسمت سیزدهم
🔸قسمت چهاردهم
🔸قسمت پانزدهم
🔸قسمت شانزدهم
🔸قسمت هفده هم
🔸قسمت هیجده هم
🔸قسمت نوزده هم
🔸قسمت بیستم
🔸قسمت بیست ویکم
♻️ | #کنشگری_انتخابات
🗳 | #انتخابات_ریاست_جمهوری
🆔@Activism_ideas
تحلیل گفتمان انتقادی سیاستهای ارتباطی رسانهها در انتخابات ریاستجمهوری سال ۱۳۹۶
🔺براساس یافتههای این پژوهش، سیاستهای ارتباطی به سه دسته زیرساختی مانند فلسفه وجودی رسانه، عملکردی مانند تکنیکهای مورد استفاده در رسانه و سیاستهای ارتباطی تصویرساز مانند طراحی دکور، چیدمان، رنگ تقسیم شده است.
🔺همچنین در تدوین و اجرای سیاستهای ارتباطی، پژوهشگر قائل به دو دسته بزرگ رسانههای بزرگ استراتژیک مانند صداوسیما و رسانههای کوچک و چابک مانند کانال تلگرامی شده است و نتیجه میگیرد که قدرت عمل، تاثیرگذاری و برقراری ارتباط در رسانههای کوچک و چابک بیشتر و بهتر از رسانههای بزرگ و بروکراتیک است. در این پژوهش عصر فعلی، عصر مدیوکراسی (دموکراسی یا مدیومهای رسانهای) نامیده شده که در آن رسانهها در دنیایی بدون مرز، فارغ از حصار زمان و زبان و البته در جهت منافع خود و وابستگان مالی خود، دموکراسی را پیاده میکنند.
مشاهده نسخه الکترونیک:
🌐https://www.ricac.ac.ir//files/htmlbook/tahlil/index.html
📡 | #کنش_رسانهای_ریاست_جمهوری
🆔@Activism_ideas
🎧مجموعه صوت با موضوع
🗳ریشه یابی علت های مشارکت کم مردم در انتخابات اخیر و راه های برون رفت آن برای ثبیت مشارکت حداکثری
🔹در منطومه فکری مقام معظم رهبری(دامه ظله)
🎙مختاررضائیان
🔈قسمت اول
🔈قسمت دوم
🔈قسمت سوم
🔈قسمت چهارم
🔈قسمت پنجم
🔰سرفصل های کلی
🔸روایت دین از تاریخ انتخابات در فهم جایگاه حقیقی انتخاب مردم
🔸نقش رای مردم در درگیری تاریخی جبهه حق و باطل
🔸چگونگی نصرت امام با حضور حداکثری در انتخابات
🔸جایگاه حیاتی انتخابات در میدان درگیری تمدنی آخرالزمانی
🔸ایجاد جامعه الگو اسلامی به کمک انتخابات
🔸جایگاه تحولات اجتماعی و نسبت آن با حضور هوشمندانه در انتخابات
🔸چگونگی ایجاد مسائل حقیقی برای ساخت دوقطبی حقیقی
🔸فرایند تدریجی اضمحلال و نابودی ارزش انتخابات با بیان مسائل فرعی
🔸راه بازگشت قدرت اصلی انتخابات و نقش حیاتی آن در پیشرفت ایران اسلامی
🔸چگونه میتوان یک حضور حداکثری با افراد شایسته را درانتخابات ایجاد کرد
🔸راهبرد دشمن در ورشکستی گفتمانی واقتصادی کشور در بستر انتخابات
🔸نقش مبلغ و روای انقلاب در تبین جایگاه اصلی انتخابات
🔸راهکارهای کلی در ایجاد مشارکت حداکثری با طراحی رقابت سالم
♻️ | #کنشگری_انتخابات
🗳 | #انتخابات_ریاست_جمهوری
🆔@Activism_ideas
🎧صوت های کوتاه با موضوع انتخابات
🔸مختاررضائیان
🔈صوت اول
🗳حق انتخاب و تکلیف امام در هدایت و تحقق پایان تاریخ
🔈صوت دوم
🗳فهم مسائل حقیقی ، گام اول در شکل گیری انتخابات پرشور جهت تحقق دولت اسلامی است
🔈صوت سوم
🗳حضور مردمی در لایه اشاعه و اقامه بهترین راهبرد مواجه درست با بی حجابی است
🔈صوت چهارم
🗳تنها راه ثبات در حضورانتخابات ، ایجاد دو قطبی ها حقیقی با طرح مسائل حقیقی است
🔈صوت پنجم
🗳چگونه میتوان مسائل اصلی و فرعی را در انتخابات برای مردم تبین کرد
🔈صوت ششم
🗳چگونه رقابت سالم بستر ایجاد تحول واقعی در جامعه است ؟
🔈صوت هفتم
🗳ریشه های اصلی در مشارکت پائین مردم طی سالهای اخیر چیست؟
🔈صوت هشتم
🗳چگونه با ارائه قدرت ارزیابی به مردم میتواند عیار کاندیدها را سنجید؟
♻️ | #کنشگری_انتخابات
🗳 | #انتخابات_ریاست_جمهوری
🆔@Activism_ideas
پویش بهتوان5.pdf
230K
💢 پویش «بهتوان5» حامیان جلیلی
✌️ باید خودمان را پنجبرابر کنیم!
🔰 «کنشگری منسجم» به جای اتلاف وقت در فضای مجازی
♻️ | #کنشگری_انتخابات
🔻کنشگرباشید🔺
╰┈➤ ❝[@activism_ideas]❞
پاسخ به 40 شبهات انتخابات.pdf
1.04M
📌 چطور بهانه های عدم شرکت در انتخابات را جواب دهیم؟
✍️ پاسخ به ۴۰ شبهه پیرامون انتخابات...
📚 | #شبهات_ریاست_جمهوری
🗳 | #انتخابات_ریاست_جمهوری
🔻کنشگرباشید🔺
╰┈➤ ❝[@activism_ideas]❞
جمهور.pdf
7.42M
🔰الگونمایی فعالین میدانی در زمینه انتخابات
همزمان با آغاز فرآیند انتخابات ریاست جمهوری ،بسته پیشنهادی انتخابات جهت استفاده شما همراهان عزیز تقدیم میگردد...
همراهان عزیز میتوانند جهت مشاهده فایل تصویری هر کدام از ارائه ها با کلیک بر اسامی درج شده از محتوای ویدیویی ارائه ها، نیز بهره مند شوند
♻️ | #کنشگری_انتخابات
🔻کنشگرباشید🔺
╰┈➤ ❝[@activism_ideas]❞
انتخابات_پیش_رو؛_سمت_وسوی_سیاسی_ایران_کدام_است؟_.pdf
1.15M
📌 انتخابات سیاسی کدام جهت است؟
📖 مراکز فکری غرب، شهید رئیسی را بهعنوان رئیس جمهوری توصیف میکنند که توان مقابله با چالشهای اقتصادی، اجتماعی و سیاسی را نداشت و تنها فضیلتش وفاداری متعصبانه به رهبر انقلاب و اصول انقلابی بود. آنها استدلال میکنند که ارکان قدرت در نظام جمهوری اسلامی بهخاطر حساسیت زیادی که به حفظ ارزشهای اساسی انقلاب دارند، تمام تلاش خود را میکنند تا با مهندسی انتخابات، رئیسجمهوری را بر سر کار بیاورند که حافظ این ارزشها باشد.
راهبرد غرب، اقناع جامعۀ ایرانی برای «بایکوت انتخابات» و «تضعیف پشتوانۀ مردمی دولت آینده» است که پادزهر آن، برگزاری یک انتخابات باشکوه و قدرتآفرین است؛ انتخاباتی که خروجی آن، رئیسجمهوری باشد که نه تنها مانند شهید رئیسی برای حفظ ارزشهای انقلاب، محکم بایستد بلکه با تکیه بر پشتوانۀ مردمی و نخبگانی، بهگونهای با دنیا تعامل کند که مصالح اسلامی و منافع حداکثری ملی به بهترین وجه ممکن محقق شوند. این همان اتفاقی است که در صورت وقوع، یک بار دیگر طعم تلخ «شکست راهبردی» را به دشمنان مردم و نظام جمهوری اسلامی خواهد چشاند.
♻️ | #کنشگری_انتخابات
╰┈➤ ❝[@activism_ideas]❞
♨️امروز در باب تبلیغات کاندیداهای ریاست جمهوری در کشور خودمان و آمریکا مطالبی را یکدیگر مطالعه کنیم
🗳مطالب مرتبط با این موضوع را با هشتگ زیر مطالعه کنید👇
📡 | #کنش_رسانهای_ریاست_جمهوری
🔻کنشگرباشید🔺
╰┈➤ ❝[@activism_ideas]❞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸فیلم تبلیغاتی لاریجانی
🔻 #ازلاریجانی ، به @amirss
«راه حل مشکلات بورس عبور از مداخله گری دولت به زمینه سازی است»
📡 | #کنش_رسانهای_ریاست_جمهوری
🔻کنشگرباشید🔺
╰┈➤ ❝[@activism_ideas]❞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸فیلم تبلیغاتی آقای اسماعیلی😱
📡 | #کنش_رسانهای_ریاست_جمهوری
🔻کنشگرباشید🔺
╰┈➤ ❝[@activism_ideas]❞
SMSJ_Volume 9_Issue 33_Pages 115-130.pdf
661.7K
📥تبیین استراتژی های تبلیغات سیاسی داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری
📡 | #کنش_رسانهای_ریاست_جمهوری
🔻کنشگرباشید🔺
╰┈➤ ❝[@activism_ideas]❞