نترس و غمگین مباش،
قطعا، ما نجات دهنده تو و
خانواده ات هستیم
╲\╭┓
╭🌺🍂🍃
#مثبت_اندیشی
#انگیزشی
@Alachiigh
🌹شهید_حمیدرضا_نوبخت🌹
▪️در جمع نیروهای لشکر 25 کربلا معروف بود، اگر مأموریتی به او محول شود تا پایان مأموریت پوتین را از پایش بیرون نمی آورد. گاه طی شبانه روز یکی دو ساعت بیشتر نمی خوابید.
.
▪️همسنگرانش نام "ناجی فاو" را بر او نهادن. بعد از فتح فاو دشمن به پاتکهایی دست زد ولی موفقیتی کسب نکرد. یکی از این پاتکها در 28 اسفند 1364 در حوالی کارخانه نمک انجام شد. حمیدرضا با یک گردان توانست در مقابل سه تیپ دشمن ایستادگی و مقاومت کند. درگیری به حدی شدید بود که در یک روز چند بار سنگرها میان نیروهای خودی و دشمن دست به دست شد. دشمن یک تیپ را وارد عمل کرد و حمیدرضا با یک گروهان به مقابله برخواست. در آن روز آن قدر آر پی جی شلیک کرده بود که از گوشهایش خون می آمد. آتش دشمن چنان شدید بود که سردارمرتضی قربانی فرمانده لشکر 25 فکر می کرد حمیدرضا دیگر شهید یا اسیر شده است.
.
▪️یک بار که به مرخصی می آمد، فرمانده لشکر خودرویی مدل بالا در اختیارش گذاشت تا به کارهایش برسد. یکی از همرزمانش می گوید: وقتی که در شهر بودم او را سوار پیکان دیدم و با تعجب دلیلش را پرسیدم. پس از اندکی تامل گفت: «این مردم هر چند وقت عزیزی را تشییع می کنند و نمی دانند که ما چه کاره ایم و چه می کنیم. می ترسم که با سوار شدن در آن باعث شوم مردم مرتکب غیبت و گناه شوند؛ فراهم کردن زمینه غیبت به همان اندازه گناه است.»
.
برادرش علیرضا که شهید شد؛ در جبهه ماند و حتی در تشییع جنازه برادر شرکت نکرد و به دادن پیامی به مردم شهر اکتفا کرد.
⭐️شادی روح پاک همه شهدا صلوات
#به_یاد_شهدا
@Alachiigh
❌این چند روز یه نکته گوشه ذهنمه اونجا که .......... به روحانی گفت «شهید روحانی»
به مدارس سمپاد گفت سمباد
به استادار، گفت استاندارد.... صدا از کسی در نیومد
یادش بخیر یاد شهید رییسی افتادم که به کارگرا گفت ناهار خوردی، دوسال سوژه برخی ها بود❗️❗️❌😔😔
#انسان_باشیم👌
#شرف_داشته_اشیم👌
#انتخابات
#جلیلی #قالیباف
#زاکانی #پزشکیان
#پورمحمدی #قاضی_زاده
#رئیسی_عزیز
@Alachiigh
8.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌❌❌❌
🖌رأی ندادن، رأی به دهه۹۰ خواهد بود!
👌شما چه تصمیمی خواهید گرفت؟
#انتخابات
#انتخابات۱۴۰۳
#اصلح
#مشارکت_حداکثری
@Alachiigh
18.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌سخنگوی دولت شهید:👇
سالها با اینستکس و FATF سرکار بودند و سلامت و معیشت مردم را به خارج گره زدند، حالا طلبکار شدند
بهادری جهرمی در اجلاس فرهنگیان در مشهد:
در این دولت هم فروش نفت بالا رفت و هم رکورد تجارت بخش خصوصی شکست.
در سال ۱۴۰۱ توانستیم ۱۱۲ میلیارد دلار و در سال ۱۴۰۲ رقم ۱۱۷ میلیارد دلار تجارت خارجی غیرنفتی داشته باشیم.
در همان دوره قبل اینستکس یعنی سازوکار نفت در برابر غذا و دارو را با دیپلماسی التماسی پذیرفتند، نه تنها هیچ اثر مثبتی نداشت، بلکه بعد از عدم موفقیت، خلق نقدینگی و تورم بالا ایجاد کرد.
امروز میگویند که ترامپ نمیگذاشت نفت بفروشیم ولی بایدن گذاشت؛ ۹ ماه با ریاستجمهوری همان فرد فعالیت کردند ولی باز هم نتوانستند نفت بفروشند.
همان کسانی که مسئولیت داشتند، بهجای پاسخگو بودن طلبکار هستند، میگفتند که تا FATF پذیرفته نشود، نمیتوان واکسن وارد کرد.
♦️نتیجه مسئولیتپذیری شهید رئیسی این بود که با شروع ریاست جمهوری ایشان، در عرض سه ماه از قعر جدول مدیریت کرونا در جهان، به صدر جدول رسیدیم.
#بانیان_وضع_موجود
#پروووویی_نجومی
#شهیدان_خدمت
#انتخابات۱۴۰۳
#اصلح
#مشارکت_حداکثری
@Alachiigh
⭕️👆فساد چای دبش در دولت روحانی شروع و در دولت شهید رئیسی کشف و جلوی اون گرفته شد.
همون جریانی که روی آنتن زنده میکروفون بیتالمال رو پرتاب میکنه؛ وقتی به قدرت برسه بیتالمال رو سهم مفسدان و غارتگران خواهد کرد.
#رشیدپور
#سلبربتی_بیشرف
#دولت_سوم_روحانی
#انتخابات۱۴۰۳
@Alachiigh