eitaa logo
" زندگانی عالمان "
7.6هزار دنبال‌کننده
247 عکس
94 ویدیو
12 فایل
《 ‌‌‌﷽ 》 ‌ #سیره_رفتاری و #گفتاری عالمان شیعه، در ابعاد مختلف تعاملات خود، نکات کمتر دیده شده.. ✔️ و درس زندگی.. مطالب ۴ روز اول هفته: @Movatteoon313 مدیریت و ۳ روز آخر هفته:‌ @MahdiAqayari "لطفا مطالب را با لینک منتشر کنید"
مشاهده در ایتا
دانلود
سرگذشت خودنوشت استاد شهید مطهری.pdf
حجم: 2.7M
سرگذشت خودنوشت استاد شهید مطهری بر اساس اسناد ساواک. " زندگانی عالمان " 🔰eitaa.com/Alemin
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍀 از ۱۵ سالگی حتی یک غیبت نکرده‌ام 🍀 ▪️ حجّت الإسلام حاج شيخ غلام فشارکی از اصدقا نقل کرد که ما به درس مرحوم آیت الله می‌رفتیم؛ روزی ناگهان طلبه‌ای در درس بلند شد و به ایشان گفت نظرتان را درباره یکی از علما بیان کنید! ▪️ ایشان جواب داد از ۱۵ سالگی تا الآن که ۷۵ سالم است تا به حال غیبت شخصی را نکرده‌ام؛ اگر این حرف‌ها که درباره‌ی این آقا می‌گویند دروغ باشد که تهمت است و اگر راست باشد غیبت است. ▪️ در این هنگام همه حاضرین در جلسه از این کلمه استاد که در طول عمر یک غیبت نکرده‌اند بهت زده شدند. نکته: به نظرم اینکه انسانی یک عمر یک بار هم غیبت نکرده باشد خودش کرامتی است؛ چون غیبت نکردن وقتی مجلس و فضا مناسب باشد بسیار بسیار سخت و با است! 📚 العین الحلوة، ص۱۴۱ [تالیف استاد سید باقر موسوی درچه‌ای] 🔰eitaa.com/Alemin "زندگانی عالمان"
38.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍀 خاطرات آیت الله سید جعفر شبیری زنجانی از شهید آیت الله بهشتی 🍀 " زندگانی عالمان " 🔰eitaa.com/Alemin
" زندگانی عالمان "
🍀 آیت الله احمدی میانجی و جوان جویای همسر 🍀 🔹 جوانی خدمت #آیت_الله_احمدی_میانجی رسید و پرسید: نمی‌د
🍀 نماز میت عجیب 🍀 🔹 حجت‌الاسلام حاج شیخ مهدی احمدی میانجی از حجت‌الاسلام نقل کرد که قبل از انقلاب در قم بودم که وسط هفته در حالت بی‌قراری عجیبی پیدا کردم؛ برای آرامش به «فاروج» محل خودمان رفتم. ایام هم ایام تبلیغی نبود، ولی باز به خاطر این بی‌قراری به روستایی که سابقاً برای تبلیغ به آنجا در آن اطراف می‌رفتم، مسافرت کردم. برف همه جا را پوشانده بود. موقع عصر درب خانه میزبان سابقم را زدم. او درب را باز کرد و تا چشمش در این موقع سال که مناسبت تبلیغی نبود به من افتاد، او را بهت گرفت، چیزی نگفت و مرا به خانه دعوت کرد. 🔸 شب هر دو در یک اتاق خوابیدیم. نصف شب خواب دیدم که روستا به نام «کبری خانم» که به بچه‌ها قرآن درس می‌دهد، فوت کرده است و او را تشییع می‌کنند و در مراسم تشییع جنازه او فقهای بزرگ از قبیل شیخ انصاری شرکت کرده‌اند. برای اسم مرا صدا زدند و گفتند میت وصیت کرده است که ایشان بر او نماز بخواند. من با وجود امثال شیخ انصاری خجالت می‌کشیدم که برای نماز پیشقدم بشوم، لذا نرفتم ولی باز اسم من را خواندند. این بار شیخ انصاری به من گفتند: «بروید میت وصیت کرده که شما نماز او را بخوانید» و من رفتم ولی ناگهان از خواب پریدم و از هول خواب در رختخواب نشستم. 🔹 میزبان هم بیدار شد و سؤال کرد که چی شده؟ من دیدم ساعت حدود دو بعد از نصف شب است؛ فقط سؤال کردم کبری خانم حالش چطوره؟ او هم گفت خوبه، عصر او را در کوچه دیدم. من هم از خوابم چیزی نگفتم و دوباره خوابیدم. 🔰eitaa.com/Alemin "زندگانی عالمان"
" زندگانی عالمان "
🍀 نماز میت عجیب 🍀 🔹 حجت‌الاسلام حاج شیخ مهدی احمدی میانجی از حجت‌الاسلام #اسماعیل_شوشتری نقل کرد که
🔸 صبح موقع صبحانه میزبان گفت: صبح که بیرون رفتم به من گفتند: کبری خانم فوت کرده است! و من با مردم برای تسلیت به خانه‌شان رفتیم، دیدم شوهرش خیلی ناراحت است و می‌گوید کبری خانم وصیت کرده است که: «آقای شوشتری بر او نماز بخواند! من در این موقع سال و برف از کجا ایشان را پیدا کنم و بیاورم!!» میزبان گفت: «من به او گفتم نگران نباش آقای شوشتری عصر دیروز با پای خودش آمده است!!» و من نماز ایشان را خواندم. آن موقع فهمیدم که تمام این دل‌شوره‌ها و مسافرت‌ها برای تحقق وصیت این خانم بوده است. 📚 العین الحلوة، ص۱۴۸ [تألیف استاد سید باقر موسوی درچه‌ای] 🔰eitaa.com/Alemin "زندگانی عالمان"
🍀 دعای عوام بهتر مستجاب می‌شود تا علما! 🍀 🔹 شخصی از (ره) پرسید: «این دعاهای عربی را که عامه مردم می‌خوانند، نمی‌فهمند؛ آیا خواندن همان الفاظ آن دعاها -بی آنکه معانی آن را بدانند- اثری دارد؟!» 🔸 جناب علامه طباطبایی فرمودند: «اتفاقاً آن دعاها برای عامه مردم که زبان عربی و معانی آن‌ها را نمی‌دانند بهتر مستجاب می‌شود!» 🔹 «زیرا نفس خود را به نفس امامان (علیهم‌السلام) متصل می‌کنند و از خدا می‌خواهند هر چه امامان با خواندن این دعاها می‌خواستند، به آنان هم بدهد. اما ما به اندازهٔ فهم خودمان از آن دعاها، از خدا می‌خواهیم!» 📚 زمهر افروخته، ص۱۶۰، به نقل از آیت الله شیخ علی سعادت پرور @Asemaniannnnn 🔰eitaa.com/Alemin "زندگانی عالمان"
13.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✔️ کلمات آیت الله جوادی آملی(حفظه الله) درباره آیت الله حسن زاده(ره)... ▪️قدر زر زرگر شناسد... 🔰eitaa.com/Alemin " زندگانی عالمان "
🍀 اثرات زیارت عاشورا 🍀 حجت الإسلام والمسلمين سيد جعفر شبیری فرزند مرحوم حضرت آیت الله سیّد احمد شبیری زنجانی نقل کرد که در سال ١٣٣٦ به فکر زیارت عتبات افتادم و از طرفی نمی‌خواستم که مخارج آن را بر عهده والد بگذارم. ▪️حتی از ابراز آن برای ایشان امتناع داشتم تا مبادا به فکر قرض بیفتند. لذا درگاه باری تعالی عرضه داشتم که من زیارت عتبات را میخواهم با همسفران مناسب و حرکت هم قبل از پنجم رجب باشد (زمان دعا ۲۲ جمادی بود) و مخارج آن هم برسد. ▪️ برای توسل شروع به خواندن غیر معروف کردم، پنج روز بعد از شروع به این زیارت، روزی والده تا مرا دید گفت: برنامه ای هست، سفری هست من گفتم قم یا خارج قم؟ گفت خارج قم گفتم عتبات است؟ گفت آری بعد افزود که مادر خانم بشارتی دیده و بعد از آن متکفّلِ فرستادن شما به عتبات و مخارج آن شده است. ▪️خلاصه من دنبال عکس و مدارک تهیۀ گذرنامه رفتم. گرفتن گذر به واسطهٔ تیرگی روابط ایران و عراق در آن زمان مشکل شده بود. روز پنجشنبه ای به شهربانی رفتم تا برای گذرنامه اقدام کنم دیدم جمعیت فراوانی برای گرفتن گذرنامه آمده اند مسؤول آنجا آمد و گفت تمبر نداریم، شنبه میآید. لطفاً بروید. ▪️ من وقتی خواستم برگردم رو به من کرد و گفت: شما آقازاده آقای زنجانی هستید؟ گفتم آری گفت: من دو تا تمبر داشتم و چون به همه نمی رسید به مردم گفتم شنبه بیایید ولی یکی را به شما میدهم. ایشان با دادن تمبر کار مرا درست کرد و من آمادۀ سفر شدم، ابوی شنبه را برای سفر خوب ندانست روز بعد بلیط گرفتم که روزه رجب بود ولی ماشین عصر حرکت کرد و چنانکه از خداوند خواسته بودم، قبل از پنجم رجب ماشین از قم حرکت کرد وقتی داخل اتوبوس شدم دیدم جمعی از رفقای طلبه هستند دیدم تمام حاجاتم به برکت زیارت عاشورا روا شده است. 📚 العین الحلوة، ص۱۶۳ [تالیف استاد سید باقر موسوی درچه‌ای] 🔰eitaa.com/Alemin "زندگانی عالمان"
🍀 کرامتی از حضرت رقیه سلام الله علیها 🍀 حاج غلامرضا سازگار، مداح شهیر و ولائی از آقای از روضه خوانهای قدیمی نقل کردند که در جوانی در زانویم زخم عمیقی پیدا شد و ۷۰ روز در تخت بیمارستان بستری شدم ولی بهبودی نیافتم. ▪️تا اینکه یک روز دکترها کنار تختم آمدند و دربارۀ معالجه من با زبان انگلیسی حرف زدند، من چیزی متوجه نشدم ولی هم اطاقی من که زبان انگلیسی بلد بود به من: گفت‌ دکترها می‌گفتند تنها راه علاج، قطع پا است. بعد به من گفت آقای افشار هر کار می‌توانی انجام بده، من چیزی نگفتم و شب پیش خودم گفتم وقتی گدا به گدایی می‌رود اگر به او چیزی ندهند به مردم می‌گوید به بابایتان بگویید چیزی به من بدهد. ▪️من برای شفا با اشعار متوسل به سلام الله علیها شدم و شروع به خواندن اشعار کردم: بود در شهر شام از حسین دختری/ تالی مریمی ثانی هاجری آسیه فطرتی فاطمه منظری / او سه ساله بود و عقل چهل ساله داشت. با چهل ساله‌ها دم بدم ناله داشت. "زندگانی عالمان" 🔰eitaa.com/Alemin
" زندگانی عالمان "
🍀 کرامتی از حضرت رقیه سلام الله علیها 🍀 حاج غلامرضا سازگار، مداح شهیر و ولائی از آقای #افشار از رو
▪️ناگهان به خواب رفتم و در عالم رؤیا دیدم ابا عبدالله الحسین دارند تشریف می‌آورند و این انگشت او را گرفته و ایشان را به طرف تخت من می‌آورد. حضرت وارد اطاق من شدند فرمودند: افشارا من شعرهای صامت را خیلی دوست دارم، بخوان می‌خواهم گریه کنم! ▪️من همین‌طور خوابیده می‌خواستم بخوانم که حضرت فرمود خوابیده می‌خواهی بخوانی؟ بلند شو! گفتم آقا شما می‌دانید که من ۷۰ روز است که روی تخت افتاده‌ام و قدرت ایستادن ندارم حضرت فرمود: به به ارباب به نوکرش بگوید بلند شو می‌تواند بلندش کند؛ حسین دارد بهت می‌گوید بلند شو‌! بلند شدم و ایستادم و بلند بلند شروع به خواندن کردم و ابا عبدالله هم بلند بلند گریه می‌کرد، ناگهان از خواب بیدار شدم و دیدم من ایستاده‌ام و دارم ایستاده اشعار را می‌خوانم و پرستارها و دکترها و مریض‌ها دورم جمع شده‌اند و دارند گریه می‌کنند. ▪️ صبح مرا برای عکس‌برداری بردند و بعد از دیدن عکس گفتند: این پا سالم است پای دیگرت را بده شاید اشتباه شده گفتم به خدا همین پایم بود! گفتند: الله اکبر پایی که دیشب باید قطع می‌شد امشب سالم است و باید از بیمارستان مرخص شوی؛ شما مرخّص هستی برو. ▪️خبر این کرامت در بیمارستان پیچید در وقت ترخیص همه بیماران با ویلچر و عصا ریختند داخل اطاق من و گریه می‌کردند و می‌گفتند دوباره باید این اشعار را بخوانی تا ما باز هم گریه کنیم و من دوباره برای آنها خواندم و مرخص شدم. ▪️هفته دیگر که به بیمارستان رفتم و گفتم بروم هم‌اطاقی‌ام را ببینم مسئول آنجا گفت آقای افشار تمام مریض‌های هفته قبل به برکت حضور ابا عبد الله شفا گرفتند و تمام اینها مريض جديد هستند. (برگرفته از فایل صوتی موجود) 📚 العین الحلوة، ص ۱۴۴[تالیف استاد سید باقر موسوی درچه‌ای] "زندگانی عالمان" 🔰eitaa.com/Alemin
Rajab 1447.pdf
حجم: 313.8K
🍀 جدول مراقبه‌ی رجبیه 🍀 📝 اعمال و اذکار ماه ؛ طراحی جدید 📿 اعمال آورده شده در جدول ، مخصوص کل ماه است که برای آسانی انجام و دائم‌الذکر بودن، به تعداد روزهای ماه تقسیم گردیده است؛ با انجام اعمال و اذکار هر روز، خانه‌ی مربوط را علامت بزنید. ♨️ مطابق توان و ظرفیت خود اذکار را انتخاب کنید و لازم نیست همه‌ی اعمال را انجام دهید. ✅ به جهت تأکید اساتید اخلاق، دعاهای روزانه ماه رجب نیز به جدول مراقبه اضافه شده‌اند. 📚 اقبال الاعمال و مفاتیح الجنان @Manahejj_Radio "زندگانی عالمان" 🔰 eitaa.com/Alemin