دو قطبی انتخابات سال ۱۴۰۰
1⃣اخلاق و انصاف ❌ توهین و دروغ
2⃣برنامه مدون و کارشناسی ❌ بی برنامگی یا پراکنده گویی و کلی گویی
3⃣می توانیم و می شود ❌ نمی توانیم و نمی شود
4⃣ کارنامه موفق مدیریتی ❌ کارنامه شکست خورده و تکرار دولت حاضر
5⃣ احترام به شعور ملت ❌ عوام فریبی و حرف های پوپولیستی
6⃣پاسخ به سوالات مجری ❌ حاشیه رفتن و خارج از موضوع حرف زدن
7⃣حفظ انسجام ملی ❌ تعصب و قبیله گرایی آذری زبان ها
8⃣تواضع و علمی حرف زدن ❌ متکبرانه و پُز مدرک دادن
9⃣ امید آفرینی در مردم ❌ القای یأس و دلسردی
🔟سوال از مشکلات امروز کشور ❌ فرار از پاسخگویی و بی مسئولیتی
1⃣1⃣ تلاش برای گره گشایی از مشکلات ❌ سعی در دیده شدن و به حساب آمدن
#مناظرات
#انتخابات
#ایران_قوی
https://eitaa.com/AminM313/737
حمله به جمهوریت❗️❗️
یکی از افتخارات نظام جمهوری اسلامی این است که ملت ریشه داری که دارای تنوع قومی و زبانی و حتی در برخی مناطق تنوع عقیدتی است، را زیر پرچم واحد، متحد و مهربان نگه داشته است. دشمنان این جمهوریت همیشه تلاش کرده اند تا با ترفند های مختلف این یکپارچگی را از بین ببرند، ولی نتوانسته اند.
متأسفانه در مناظره اول انتخابات ریاست جمهوری، جناب همتی و مهرعلی زاده حرکتی انجام دادند که از آدم تحصیل کرده امروزی خیلی بعید بود، بلکه از افرادی که مدیریت کلانی چون ریاست بانک مرکزی و استانداری اصفهان را نیز داشتند دور از انتظار بود.
این دو نفر چنان مردم ترک زبان را برای رای به خودشون دعوت کردند که گویی چندین قرن به عقب برگشته ایم و در عصر تعصبات قومی قرار داریم و وظیفه اهالی هر منطقه رای دادن به هم استانی خودش است.
طبق باور این دو نامزد، مردم آذربایجان شرقی، اردبیل، همدان و زنجان اشتباه کردند که درسال۸۸ بجای میرحسین موسویِ آذری زبان به احمدی نژاد رای دادند.
یا در سال ۹۶ مردم سمنان اشتباه کردند که به رئیسی بیشتر از روحانی رای دادند.
آیا بنظر این آقایون، در سال ۸۴ اصفهانی ها مرتکب خطا شدند که در بین نامزدها، کمترین رای را به مصطفی معین دادند؟
و آیا مردم لرستان بخاطر رای پایین در سال ۸۸ به کروبی باید سرزنش شوند؟
نظر این دو نامزد نسبت به اهالی کرمان که در مرحله دوم انتخابات سال۸۴ به رقیب مرحوم هاشمی رفسنجانی بیشتر اقبال نشان دادند، چیست؟
ملت ایران در این چهل و چند سال در تحریم و جنگ و کرونا کنار هم بوده و خواهندبود. ولی سوال اینجاست؛ افرادی که توجهی به انسجام جمهوریت ندارند، چگونه قرار است رئیس جمهور بشوند⁉️ این افراد در ساده ترین قضیه امنیتی که می تواند تحریک احساسات قومی را از طرف بیگانگان به دنبال داشته باشد را چرا درک نکرده اند⁉️
📢آقایان مراقب باشند؛ جمهوریت، انسجام ملی و امنیت کشور را فدای چند رأی نکنند.
#مناظرات
#انتخابات
#ایران_قوی
https://eitaa.com/AminM313/741
#صدای_جمهور
انتخابات سال۹۶ ریاست جمهوری هم زمان با انتخابات پنجمین دوره شوراهای شهر و روستاها برگزار شد و در نتیجه آن ملت ایران هرسه نهاد مهم قوه مجریه، مقننه و شوراها را به جریان اعتدال و اصلاح طلب ها سپرد تا با هماهنگی بیشتر این سه نهاد مشکلات کشور راحت تر مرتفع شود. از طرف دیگر همه امیدها به مذاکرات هسته ای و تیم وزارت خارجه و شخص جناب ظریف بود.
اسفند ماه ۹۸ نزدیک شده بود و مردم از دولت شش ساله تدبیر و امید و از مجلس چهارساله موافق دولت و نافرجامی برجام، دلسرد و ناامید بودند و در نتیجه انتخابات ۹۸ مجلس شورای اسلامی، مشارکت مردمی به ۴۵ درصد رسید.
سوال اینجاست که چرا کسی از جمهوریت احساس نگرانی نکرد؟!! چرا کسی دلیل عدم اقبال مردم به صندوق ها را ناکارآمدی دولت و مجلس و شورای هم حزب ندانست؟!! چرا اکثریت کرسی ها را جناح مقابل جریان مسندنشین توانست بدست آورد؟!! چرا از لیست تهران مجیدانصاری، کواکبیان و محجوب و.. نتوانستند دوباره از مردم رای اعتماد بگیرند؟!!!
(جناب) آقای همتی و مهرعلیزاده؛ جمهوریت وقتی آسیب دید که شما و جریان های حامی تان صدای مردم را نشنیدید و مشکلات ملت در بورس و صف مرغ را نادیده گرفتید و بازهم از دولت روحانی حمایت کردید و امروز در دل خوشحال از عدم احراز صلاحیت هایید چرا که کاهش مشارکت احتمالی را به گردن شورای نگهبان خواهید انداخت و دیگر نیازی ندارید پاسخگوی ناکارآمدی خود در برابر ملت باشید و در ظاهر خود را نگران از کاهش مشارکت نشان می دهید و خود را منتقد وضع موجود می دانید و برای کسب رای از ملت هر توهین و دروغی را سرهم می کنید.
آیا صدای اعتراض جمهور، نسبت به تدبیر و امیدتان را نمی شنوید⁉️
مطمئن باشید ملت ایران در ۲۸ خرداد با حضور حداکثری در انتخابات، پاسخ بی کفایتی های بانیان وضع موجود را خواهد داد.
#مناظرات
#انتخابات
#ایران_قوی
#دولت_سوم_روحانی❌
https://eitaa.com/AminM313/744
یک فعالیت تبلیغی_ رسانه ای چهار ویژگی مهم نیاز داره🔰
❇️ مثل شِکَر باشه⬅️ تا بتونه مخاطب را جذب کنه.
❇️ مثل نمک باشه⬅️ تا مخاطب را تشنه کنه.
👌حواسمان باشه؛ مخاطب نباید خسته بشه.
👌دقت کنیم هدف ما تعمیق مردمه، نه تحمیق آنان.
#انتخاب_صحیح
#ایران_قوی
https://eitaa.com/AminM313/712
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبری شجاع دلسوز فهیم و البته صبور
امام یک ملت، در کنار ظلم و فساد و تبعیض با #جهل نیز مبارزه می کند.
رهبر جامعه مردم را نه با زور و تحمیل، بلکه با شعور و تدریج در مسیر تعالی، منسجم و استوار می کند.
مردم سال ۹۲ به شعار "مذاکرات برای رفع تحریم" رای دادند،
پدر امت بدبینی خود را نسبت به طرف مقابل در مذاکرات اعلام کرد، ولی به انتخاب مردم احترام گذاشت و مانند پدر ی آینده نگر شروطی برای مذاکرات به تیم ایرانی ابلاغ کرد. باز هم مجریان ایرانی کوتاهی کردند و شرط های رهبری اجرا نشد.
انتخابات پیش رو داریم،
و هنوز فرصت جبران است،
رهبر و کشور خود را دریابیم🌺
#انتخابات
https://eitaa.com/AminM313/699
#سید_حسن_از_جنس_محمود
احمدی نژاد همانطور که جوّ گیر شده و فکر می کنه مردم با رد صلاحیت او به "حق رأی خود" پشت می کنند، سید حسن هم فکر می کند "مهرعلی زاده و همتی" بخاطر اسحاق جهانگیری؛ که مردم او و وعده ها و گریه هایش را به راحتی یادشان می آورند؛ فرصت تن کردن لباس نامزد ریاست جمهوری را از دست نخواهند داد.
https://eitaa.com/AminM313/698
طراحی مناظرات
1⃣مناظرات فعلی
نامزدها به راحتی از پاسخگویی طفره رفتند و به موضوعات حاشیه مشغول شدند. هر کس از یک مساله ای صحبت می کردند و سایرین بی توجه به آن بودند و هیچ نظری نداشتند و جلسه غیر از بگو مگو های خارج از متن اولش، خیلی خشک و بی روح بود و بیشتر شبیه مصاحبه بود تا مناظره!!!
مدل پیشنهادی
ابتدا از هر نامزدی یک مساله پرسیده شود و طبق زمان بندی نامزد مربوطه برنامه و نگاه خود را نسبت به آن بیان کند. سپس سایر کاندیداها به نقد دیدگاه او بپردازند و در پایان فرصتی داده شود تا به نقدهای سایر افراد پاسخ بدهد.
فایده مدل جایگزین
۱-هیچ نامزدی توان فرار از پاسخ و به حاشیه رفتن نخواهد داشت.
۲- مناظره حالت علمی و جدی پیدا می کند.
۳-،مردم قدرت مقایسه بین دیدگاه های کاندیداها را پیرامون یک مساله پیدا می کنند.
البته این مدل در دوره های قبل تا حدودی وجود داشت که بهتر بود بصورت کامل ادامه پیدا کند.
#مناظرات
#انتخابات
#ایران_قوی
https://eitaa.com/AminM313/751
مدل مناظراتی ۲
1⃣مزیت های مناظره
با وجود فرصت های متعدد و بیشماری که کاندیداها در رسانه ملی و فضای مجازی و سفرهای استانی دارند ولی مناظرات یکی از اثر گذارترین گزینه ها برای سنجش افراد است و بینندگان برنامه، بهتر به مقایسه نامزدها می پردازند. در این گفتگوها، اخلاق، آرامش، صلابت، تسلط بر موضوع، درک مسائل و اولویت بندی دغدغه های مردم، منطق و نظام باورهای نامزدها به نمایش گذاشته می شود.
2⃣آسیب های مناظرات فعلی
متاسفانه برخی نامزدها در این مناظرات بیش از پرداختن به برنامه های خود و نقد برنامه های سایر کاندیداها، به تخریب و توهین رقبا و خارج شدن از موضوعات و سوالات برنامه می پردازند. در مقابل چشم میلیون ها انسان دروغ و بداخلاقی رواج پیدا می کند و سابقه و آبروی شخصیت های نظام و خانواده های محترمشان لطمه می خورد و مردم بجای فهم نقاط قوت و ضعف برنامه ها، هیجانات کاذب،خطرناک و ناراحتی را تجربه می کنند.
راه حل
مناظرات در دو بخش برگزار شود؛ به این ترتیب که در چند مناظره کارشناسان مورد تایید نامزدها در بخش های مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی همدیگر را به چالش بکشانند، که این کار #رشد_اجتماعی را به دنبال خواهد داشت و مباحث با کمترین سوگیری های ممکن پیش خواهد رفت و در بخش دوم، فقط یک جلسه مناظراتی با موضوع مدیریتی بین همه نامزدها ایجادشود تا مردم آرامش و اخلاق و منطق کاندیداها و شگرد غلبه بر جنگ روانی رقبایشان را در فرایند مقایسه ای کشف کنند.
#مناظرات
#انتخابات
#ایران_قوی
https://eitaa.com/AminM313/753
#نامزد_پوششی
یکی از اتفاقات غیر جالبی که از سال۹۶ بصورت یک فرهنگ وارد رقابت های انتخاباتی ما شد، نامزد ضربه گیر بود. افرادی نه برای کسب کرسی ریاست، بلکه فقط برای حمایت از نامزد اصلی جریان خود به میدان می آیند. یعنی از فرصت رسانه ملی و وقت مردم استفاده می کنند و در آخر کنار می کشند.
برای حمایت از یک نامزد تنها راه و حتی بهترین راه ثبت نام در انتخابات نیست! بلکه می توان بصورت کارشناس در برنامه های رسانه ای نامزد اصلی حضور داشت و به دفاع از او پرداخت. لازمه این کار این است که مدل مناظراتی صدا و سیما اصلاح شود و بجای سه مناظره بین نامزدها، کارشناسان مربوطه در حوزه های تخصصی خود به بحث بپردازند، چرا که همین افراد در آینده جزء تیم دولت منتخب خواهند شد، چه بهتر که مردم برنامه های نامزدها را علمی تر و بانقادی قوی تر دنبال کنند و با بخشی از مجموعه دولت آینده آشنایی پیدا کنند.
اگر چنین اتفاقی بیفتد درصد بیشتری از افراد نیز برای ریاست جمهوری ثبت نام نخواهند کرد، چرا که شرط ثبت نام حضور تا پایان انتخابات است و هیچ فرد احراز صلاحیت شده حق کناره گیری ندارد. در نتیجه جناح ها تلاش می کنند بهترین گزینه هاشون را به رقابت بفرستند.
https://eitaa.com/AminM313/755
یادداشت برای هفته نامه پرتو
موضوع: کدام فیلم باید ساخته شود؟(به دنبال صحبت های رئیس جمهور روحانی)
https://eitaa.com/AminM313/766
#مهرعلیزاده
ایشون از اول ورود به انتخابات برای بحساب آمدن از طرف مردم و سایر نامزدها، ابتدا سراغ جناب خاتمی رفت تا کمی کسب وجهه کند،
البته شاید هنوز دلخوری سال۸۴ بخاطر حمایت اکثر اصلاح طلبان از معین بجای او را، فراموش نکرده است،
ولی باز مدعی برپایی دولت سوم اصلاحات است، دولتی که ۱۶ ساله هنوز محقق نشده است.
قبل از او عارف و جهانگیری که از جریان اصلاحات بودند و به نفع دولت حسن روحانی کنار کشیدند، احتمال کناره گیری جناب مهرعلیزاده به نفع #دولت_سوم_روحانی را تقویت می کند،
چرا که اصلاحات بر این باور است که بین مردم طرفدار چندانی ندارد.
انشاءخوانی در مناظرات به اسم ایشون در تاریخ ثبت شد،
گاهی به حیدر بابا پناه برد تا بلکه آذری ها را در دوراهی تعصب و تعقل قرار دهد،
تنها رقیب خود را رئیسی نامید، البته آقای رئیسی و نامزدهای دیگر نیز او را بحساب نیاوردند،
کودکانه و بی ادبانه به مدرک حوزوی آقای رئیسی متلک انداخت و مغرورانه از مدرک گرفته نشده مهندسی اقتصاد خود دَم زد،
مدرک حوزوی که ۴۲ سال است انقلابی شکوهمند را در جهان معاصر با وجود دشمنی های فلج کننده، حفظ کرده است و باعث حیرت منصفان عالم شده،
تناقض عجیب اینجاست که ایشان به حضور در دولت خاتمی که تحصیل کرده حوزوی است، افتخار می کند،
فقط سوال اینه که چرا ایشون مدرک دانشگاهی جناب رئیسی را ندیده؟
آرزوی رسیدن به اقتصاد آلمان را دارد، ولی متوجه نیست که صدراعظم آن اقتصاددان نیست❗️
خود ایشون سوژه خوبی برای روان شناسان در مورد "سندرم پست بیقرار" است،
#مناظرات
#انتخابات
#ایران_قوی
#همتی
ایشون یعنی جناب آقای همتی؛ رئیس بانک مرکزی دولت دوم آقای روحانی بوده🤨
و
قراره دولت سوم حسن روحانی را تشکیل بده😡
اما بشدت از اینکه خودش را عضو تیم تدبیر و امید بدونه واهمه داره😬
البته حق داره، هیچکس حاضر نیست از حسن آقای روحانی دفاع کنه، حتی رئیس بانک مرکزیش و استاندارش🤭
مدرک اقتصاد داره ولی تا حالا به سوالات اقتصادی مجری ها پاسخ نداده🤔
البته شاید نیازی به ارائه برنامه نمی بینه، چون مردم در این سال ها، کارنامه اش را دیدند😠
میل خاصی به موضوع حجاب زنان داره، فکر میکنه دغدغه دختر تحصیل کرده ای که شغل نداره یا سرمایه اش را در بورس از دست داده را میدون😫
ایشون خیلی هم پُز مدرکشون را میدن
ولی فراموش کردند که دوران مدرک گرایی گذشته😁
و
مردم به عملکرد نگاه می کنند نه به مدرکی که خودشون چندتا چندتا در خونه و فامیلشون دارند که داره خاک میخوره🧐
البته مردم عزیز ایران یادتان می آید که بنی صدر هم اقتصاد دان بود و مغروررانه حرف میزد😖
موندم چرا ایشون با این ادعا، حاضر به مناظره با آقای جلیلی نشد😉
نکته آخر اینکه به قول آقای #زاکانی💪 (جناب) همتی خودش را در قد و قواره ریاست جمهوری نمیدونه😔
وإلا بجای این همه هجمه به شورای نگهبان و رقیب هراسی و مظلوم نمایی که مثلا "من تنهام"🤥
برنامه های اقتصادی میگفت و وقت مردم را با حاشیه سازی ها نمی گرفت🤕
#مناظرات
#انتخابات
#دولت_سوم_روحانی ❌
#ایران_قوی
https://eitaa.com/AminM313/757
سایت خبری تحلیلی عصر امروز
یادداشت: شکست های آمریکا از ایران
https://eitaa.com/AminM313/767
📌در پی مناظرات دیروز و صحبت هایی که نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری داشتند، طی چالشی از مخاطبان #صدای حوزه خواستیم که موفق ترین نامزد اولین دور از #مناظرات را همراه با دلیل برای ما معرفی کنند که بدلیل محدودیت تعدادی از نظرات را منتشر میکنیم.
🖊الهي أخرج حب الدنیا من قلبي:
رییسی: چون فرا فکنی نکردن و برنامه هاشونو ارائه کردن
🖊ـ Ahmad
دکتر جلیلی: پاسخ گویی مختصر ومفید درتایم داده شده باادب وحفظ شخصیت خود دیگران و با برنامه البته رای من سید عزیز وبزرگوار ایت الله رئیسی
🖊مرتضی محسنی
جلیلی: برنامه مدون
🖊عاشق شهادت
رئیسی: صداقت
🖊امین
جلیلی: با برنامه ، تشخیص مشکلات اساسی کشور و تحلیل کارشناسی آنها، آرامش ستودنی ، نقد منصفانه و دقیق بانیان وضع موجود، پاسخ به موقع و اثرگذار به شبهات وارده بر خود.
دوقطبی درستِ "ما می توانیم و می شود" را در مقابل "نمی توانیم و نمی شود" را خوب برجسته کرد.
🖊ـ H E
رئیسی: دلیل کارنامه آقای رئیسی است
📎 جمع بندی: #رئیسی موفق ترین و #جلیلی با برنامه ترین
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در هیاهوی تبلیغات انتخاباتی، فراموش نکنیم که عده ای هشت سال با وعده گلابی های برجام، معیشت مردم را به زحمت انداختند.
مردم ایران یادتان می آید که گفتند ترامپ نمی تواند توافق را قبول نکند؟!!!!
مردم ایران یادتان می آید که گفتند اقتصاد کشور تکان نخواهد خورد و ثبات خواهد داشت؟!!!!
گلایه
تبلیغات انتخابات شروع شده و به زمان برگزاری آن نزدیک می شویم.
یکی از خطیر ترین وظایف در جمهوری اسلامی به شورای محترم نگهبان سپرده شده است.
ولی به عنوان یک جوان ایرانی چند سوال یا گلایه از این نهاد ارزشی دارم:
۱-تفاوت شایستگی های ضرغامی و سعید محمد با همتی و مهرعلیزاده چه بود که آن دو احراز نشدند ولی این دو تایید شدند⁉️
واقعاً همتی و مهرعلیزاده با این ادبیات و موضع گیری ها و بداخلاقی ها چگونه قرار است سکاندار قوه مجریه باشند⁉️
۲- تکلیف پاسخگویی دولت تدبیر و امید چه خواهدشد؛ دولتی که با وعده ها و دوقطبی های کاذب رای جمع کرد و امروز کشور را به این شرایط سخت اقتصادی رسانده است؟!!
چرا امثال جهانگیری یا آخوندی و .. را تایید نکردید تا امروز پاسخگوی ملت شریف ایران باشند⁉️
چرا کاری می کنید که دولت ها بعد از هشت سال به راحتی پست ها را تحویل می دهند و جوابگوی عملکردشان نیستند⁉️
همین افراد به راحتی در رسانه هاشون به تطهیر خود با چاشنی مظلوم نمایی خواهندپرداخت و بعد از چندسال با شعارجدید وارد کارزار انتخاباتی خواهندشد و تاریخ کشور را آنگونه که میخواهند به آیندگان گزارش می دهند⁉️
۳-وقتی کسی مثل پزشکیان نسبت به عدم احراز صلاحیتش پاسخ میخواهد و مردم را به چالش با شورای نگهبان می کشاند، چرا این نهاد محترم برای روشنگری دلایل خود را نسبت به این نامزد و هر فردی که چنین ادعایی دارد نمی گوید⁉️
امیدوارم شورای نگهبان در مسیر عمل به مر قانون که مطالبا عمومی از ایشان است مستحکم باقی بمانند و افکارعمومی را از شبهات خناسان نجات دهند.
@AminM313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی مهمه که به چه کسی رای بدیم.
یکی زندگی اشرافی دارد و این روحیه را نیز در جامعه ترویج می کند، دیگری ساده زیست است و مخالف ریخت و پاش.
یکی خانواده اش و جناحش خط قرمزش است و دیگری حق و عدالت خط قرمز اوست.
یکی رونق اقتصاد کشور را مشروط به اجازه ابرقدرت ها می داند و آن دگر به ساخت درونی اقتصاد معتقد است.
یکی ارتباط با دنیا را محدود به چند کشور اروپایی قلدر می داند، آن دگر از شرق تا آمریکای لاتین و با اولویت همسایگان را نیز مدنظر دارد.
یکی با دروغ و توهین رای جمع می کند و آن یکی با صداقت و صراحت به مردم احترام می گذارد.
@AminM313
وقتی بیت امام مانند دشمنانِ خطِ امام میشود
از اول انقلاب تاکنون همیشه بیگانگانِ مستکبر سعی کرده اند با ناکارآمد نشان دادن حکومت و ایجاد ناامیدی، مردم را از آمدن پای صندوق های رأی دلسرد کنند. البته ملت ایران در این سال ها با وجود جنگ و تحریم و فشار اقتصادی پای نظام اسلامی ایستاده است و اشتباهات مسئولین و دولت های منتخب خود را با حضور در انتخابات جبران کرده اند.
ولی متأسفانه شاهد هستیم در این دوره عده ای از داخل به دنبال تلقین و پیش بینی حضور حداقلی مردم در انتخابات می باشند.
اما چرا؟!!
۱-سر پوش گذاشتن روی کارنامه ناچیز هشت ساله دولت تدبیر و امید
کارنامه ناچیز دولت در این هشت سال به گونه ای بود که آرزو داشتند از طرف شورای نگهبان احراز صلاحیت نشوند. این افراد با اینکه می دانستند نمی توانند به صحنه رقابت ریاست جمهوری وارد شوند، ولی با پُررویی و قیافه حق به جانب ثبت نام کردند تا چنین القا کنند که کارنامه درخشانی برای دفاع دارند.
این گروه آرزو و تلاش می کنند تا مردم در انتخابات شرکت نکنند تا علت عدم حضور مردم را نارضایتی از عملکرد شورای نگهبان تفسیر کنند نه وضعیت اقتصادی ناشی از بی تدبیری دولت حاضر❗️
۲- ناراحتی از عدم احراز صلاحیت بانیان و شریکان وضع موجود
افرادی که نانشان در دوقطبی سازی جامعه است، فکر می کردند با حضور در انتخابات و با طرح مسائلی چون پادگان و دادگاه و فیلترینگ و کنسرت میتوانند دوباره رأی بیاورند و مسیر دولت فعلی را تکرار کنند. حال که چنین فرصتی ندارند مدام سرود یأس میخوانند تا با دلسرد کردن مردم، علت مشارکت پایبن را عدم فضای رقابتی(دوقطبی کاذب) معرفی کنند.
این متن را نوشتم تا امثال مهرعلیزاده و همتی که دائم در تبلیغات خود به شورای نگهبان حمله می کنند و انتخابات را مهندسی شده می نامند، بدانند که ما نیز اعتراض داریم ولی بگونه ای دیگر❗️❗️
دولت با وجود جناب همتی در رقابت ها، مدعی است باید صدا وسیما به آنها زمان بدهد تا پاسخ اشکالات بجای نامزدها را بدهند!!!
اولا جناب همتی نماینده شماست و باید پاسخگو باشد؟!!
هنوز بر سر قدرت هستید و اینجا و آنجا از عملکرد خود دفاع می کنید و مردم می بینند.
چرا کسی به شورای نگهبان وقت نمی دهد تا در برابر تهمت های زده شده، از عملکرد خود دفاع کند و آبروی نظام را حفظ کند؟!!!
موضوع:
صالح و اصلح از جمله موضوعاتی است که زمان انتخابات ریاست جمهوری خودش را نشان می دهد و موجب شبهات و بحث های گوناگون می شود.
نکته:
این موضوع برای همه جناح ها مطرح است و مختص یک جریان نیست.
مساله:
آیا وظیفه ما رای به صالح مقبول است یا به اصلح غیرمقبول؟!!
آیا نامزد اصلح غیرمقبول باید به نفع صالح مقبول کنار بکشد؟!!
فایده بحث:
۱- نامزدهای غیرصالح به قدرت نمی رسند.
۲-رای بالای نامزد برنده بار روانی زیادی در جامعه و تشکیل و تقویت دولت آینده خواهد داشت.
دیدگاه ها:
۱- وظیفه ما همیشه رای به اصلح است.
۲- تکلیف ما توجه به نامزدصالحی است که مقبولیت مردمی نیز دارد.
۳- تکلیف گرایی بدون دقت به نتیجه، اشتباه است.
۴- آیا تلاش برای اصلح شدن صالح سخت است یا مقبول شون اصلح؟!!
۵- اصلا چه کسی و چگونه صالح و اصلح و مقبول را باید تشخیص دهد؟!!
۶- همه بمانند و طبق نظرسنجی معتبرنزدیک انتخابات ، به نفع مقبول کنار بکشند.
۷- همه بمانند و اجازه دهیم مردم انتخاب کنند و به شعور ملت اعتماد و احترام بگذاریم.
برداشت از این مباحث:
۱-انتخابات در ایران نمایشی و مهندسی شده نیست، بلکه کاملا رقابتی و غیرقابل پیش بینی است.
۲- اکثریت مردم جناحی نیستند و نامزدها را براساس شخصیت و وعده ها و کارنامه هاشون می سنجند و برای همین همه جناح ها درصدد جلب آرای همین جماعت می باشد.
بنده با دیدگاه هفتم موافقم و معتقدم باید یکجایی دوقطبی های خطرناک و تفرقه آفرینی که ناامیدی را بعد از هر دولتی بجای می گذارد را به پایان رساند.
چه اشکالی دارد مردم زمانی بین خوب و خوب تر دچار تردید شوند؟
چه اشکالی دارد مردم از این پس بجای دوقطبی های سنتی، به مقایسه واقعی برنامه ها بپردازند؟
بامید پایان پذیری دوقطبی های کاذب و بوجود آمدن رقابت های برنامه های نامزدها✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مراقب باشیم جای شهید و جلاد را عوض نکنند.
کشور ما قربانی تروریست است.
۱۷هزار نفر از مردم محترم و نخبگان و مدیران کارآمد را ترور کردند.
@AminM313
همتی و مهرعلیزاده؛ برنده یا بازنده⁉️
🔶دوقطبی سازی
تنها رقیب خود را جناب رئیسی مطرح می کنند و بقیه را پوششی و تزئینی می نامند. اصلا این جماعت حیاتشان در دوقطبی سازی است تا با مظلوم نمایی و برچسب های دروغین ، افکار عمومی را گمراه کنند و حریف را شکست دهند یا جامعه را متشنج کنند.
🔶اعتبار بخشی به خود
مدرک دکترای اقتصاد و مدیریت مالی خود را به رخ مردم می کشاندند تا جلب اعتماد کنند، حتی مهرعلیزاده، مدرک نگرفته خود را نیز مدام مطرح می کرد.
🔶اعتبار زدایی از رقیب
۱- به نبود تخصص در جناب رئیسی خرده می گرفتند و حتی علوم حوزوی را برای اداره کشور ناتوان معرفی می کردند و دکتری دانشگاهی رئیسی را نیز قبول نداشتند
۲- نقطه قوت دستگاه قضا در برخورد با مفسدان و بازگشایی کارخانجات را به نقطه ضعف رئیسی تبدیل کردند که خود سیستم قضایی مسبب پلمپ این مجموعه ها شده است.
۳-با برچسب "سندروم پست بیقرار" سعی در ایجاد تردید نسبت به نیت و خلوص جناب رئیسی داشتند.
🔶حمله به نظام
انتخابات را مهندسی شده و برنده را نیز از پیش تعیین شده می نامیدند، تا
🔹مظلوم نمایی کنند.
🔹 اوضاع را متشنج کنند.
🔹 برای خود رای جمع کنند.
🔹پیروزی احتمالی رقیب را بی ارزش نشان دهند.
🔶فرار از برچسب "بانیان وضع موجود"
به شدت از دولت روحانی فاصله می گرفتند و به نقد آن می پرداختند تا مورد سرزنش مردم و ریزش رای خود نشوند.
🔶دلواپس آزادی
مشکل مردم را فیلترینگ و حجاب اجباری و موسیقی نشان می دادند و رقیب خود را مخالف آزادی و انحصارطلب معرفی می کردند.
🔶اقتصاد مشروط
حل مشکلات اقتصادی کشور را به مذاکرات و روابط با قدرت های مستکبر گره می زدند.
🔶عوام پسند
سعی کردند به روش های مختلف از قشر های گوناگون برای خود رای جمع کنند.حتی اگر تحریک تعصبات قومی و مذهبی موجب خطرات امنیتی برای کشور باشد، از آن ابایی نداشتند.
🔹 ترکی صحبت کردن
🔹 افزایش جایگاه مدیریتی اهل سنت
🔹 پنج نفر زن در کابینه
🔶القاء یاس در مردم
مدام کاهش مشارکت را پیش گویی می کردند و با زیر سوال بردن رقابت انتخاباتی و مشخص بودن پیشاپیش رئیس جمهور آینده، مردم را از رای دادن ناامید می کردند.
🔰🔰🔰🔰🔰
البته این دو نامزد تا این لحظه بازنده رقابت هستند:
۱-اخلاق انتخاباتی نداشتند و با دروغ و توهین به میدان آمده بودند.
۲- کارنامه قابل قبولی نداشتند تا برای مردم ارائه بدهند.
۳- برنامه مشخصی هم نداشتند و با حاشیه سازی و وعده های عوام فریب به رقابت پرداختند.
#انتخابات
@AminM313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اصلاً برخی جریانات سیاسی در کشور حیاتشان در گرو دوقطبی شدن فضاست.
جناب همتی دوباره قصد دارد مانند هم حزبی هایش دست به دامان حجاب، فیلترینگ و کنسرت بشود تا بلکه رقیب خود را در موضع انفعال قرار دهد و ذهن مردم را از مشکلات اقتصادی سال های اخیر منحرف سازد و دوباره موضوعات فرعی و کلیشه ای و بعضا حل شده را برای کسب رای علم کند.
آقای همتی، رئیس کل بانک مرکزی دولت امید، لطفا حاشیه نروید!
البته دیگر مردم آگاه تر شده اند.