هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
چند کلمه درباره نظرسنجی
🔹نظرسنجی، اگر دقیق و بیطرفانه و مبتنی بر روش های علمی باشد، می تواند ما را تا حدود زیادی با برخی نگرش ها و انگاره های جامعه مورد بررسی آشنا کند.
♦️در این میان، معمولا محافل ذی نفع و دارای سوگیری، برای غلبه دادن ترجیح خود، اقدام به نظرسازی در قالب نظرسنجی می کنند.
🔹از نظرسنجی های کارشناسی مراکز ذی ربط که بگذریم، نظرسنجی های مجازی دارای بالاترین ضریب خطا و احیانا دستکاری است.
♦️اولا گروه ها و کانال ها معمولا دارای اکثریت همسو هستند و بنابراین مثل هم رای می دهند. ثانیا روش ها و از جمله رُبات هایی هستند که به شکل انبوه، جعل نظر در نظرسنجی های مجازی می کنند و خرید و فروش می شوند.
🔹اما دقیق ترین نظرسنجی های علمی و دانشگاهی نیز، دارای تاریخ مصرف هستند و حداکثر، واقعیت همان روز نظرسنجی را بازتاب می دهند؛ و الزاما نمی توان به آینده تعمیم داد.
♦️در نظرسنجی های دو دهه اخیر شاهد بوده ایم که نتایج نظرسنجی در چند هفته منتهی به انتخابات، تصویری را ارائه می کرده که در هفته یا روزهای آخر، کم یا زیاد تغییر کرده است.
🔹در انتخابات سال ۱۳۹۲، نظرسنجی اصلاح طلبان در هفته آخر نشان می داد محمد رضا عارف ۸ درصد، و حسن روحانی ۱۱ درصد آرا را دارد و حال آن که روحانی، ۵۰/۰۷ آرا را کسب کرد.
♦️در انتخابات سال ۱۳۸۴، اصلاح طلبان چنان از پیروزی مطمئن بودند که چهار نفر، جداگانه نامزد شدند. حتی مرحوم هاشمی در دور اول با ۶٫۱۶ میلیون رای نفر اول شد؛ و احمدینژاد فقط ۵٫۷۱ میلیون رای کسب کرد.
🔹احتمالا اگر آن زمان نظرسنجی دقیقی صورت می گرفت، چیزی شبیه همین نتیجه را نشان می داد. اما در فاصله یک هفته تا دور دوم، در حالی که رای هاشمی به ۱۰٬۰۴۶٬۷۰۱ نفر رسیده بود، رای احمدی نژاد تا ۱۷٬۲۴۸٬۷۸۲ نفر صعود کرد.
♦️انبوه کانال های زنجیره ای مدعیان اعتدال و اصلاحات، به عنوان یک شگرد تبلیغاتی و با نظرسنجی های مجازی (دستکاری شده)، چنین القا می کنند که نامزد آنها بالای ۵۰ درصد رای دارد (!) و حال آن که می دانند رای او در نظرسنجی های واقعی میدانی، در حدود ۱۵ تا ۱۹ درصد قرار دارد.
@IMANI_mohammad
7.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پزشکیان در سال ۱۴۰۰: بنزین باید ۲۵ هزار تومان شود
🔹پزشکیان در یک نشست دانشجویی: بنده معتقدم که بنزین را باید به قیمت بازار آزاد یعنی ۲۵ هزار تومان بدهند.
🔸این صحبتهای پزشکیان در جلسات اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل در خصوص ماجرای آبان ۹۸ و افزایش قیمت بنزین در سال ۱۴۰۰ مطرح شده است.
🆔 @istarnews_ir
هدایت شده از ماست و قیمه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پورمحمدی : طرح هاتون بدین ما اجرا کنیم
قاضیزاده: دست غیرخودی بدیم معلومنیس چی در بیاد
😎😎😎
#حلال_اولسون
🤣 قیمه ها رو بریز تو ماستا 👇
😂 @mastogheymeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معرفی میشود:
#وحید_اشتری
اشتری:
قوه قضاییه فاضلاب جمهوری اسلامی است....
↙️حال توقع دارید چنین موجودی بیرون از زندان تنفس کند؟!
6.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 توضیح طرح مذاکراتی «اقدام متقابل» دولت قالیباف توسط مجید شاکری
یعنی امتیاز بدیم برای حق خودمون تا امتیاز بگیریم
هدایت شده از سید صمصام الدین قوامی
✍با کنار رفتن نامزد ها به شدت مخالفم.
@qavami
هدایت شده از سید صمصام الدین قوامی
✍هرکس بهتر از منافع مردم و مصالح انقلاب دفاع کند به رای آوردن نزدیک تر است.
@qavami
هدایت شده از انعکاس~ احمد کارآمد
پزشکیان: توییتر محل آموزش است و باید رفع فیلتر شود!
🗣 احمد کارآمد
📲 @karamad110