✅امام زین العابدین علیه السلام فرمود:
🌷♥حق مادرت این است که بدانی او تو را چنان برداشته که کسی دیگری را بدان گونه برنگیرد و از میوه دل خود تو را چنان خورانده که هیچ کس دیگری را بدان سان نخوراند و به راستی تو را به گوش و چشم و دست و پای و پوست و تمام اندامهایش (به تمام وجود خود) نگهداری کرده و بدین نگهداری به خوشرویی و دلشادی مواظبت در پیوسته و هر ناگواری و درد و گرانی و نگرانی (دوران بارداری را) تحمّل کرده چنان که دست تطاول (آفات) را از تو دور ساخته و تو را بر زمین نهاده و خرسند بوده است که تو سیر باشی و او خود گرسنه ماند و تو جامه پوشی و او برهنه باشد و تو را سیراب کند و خود تشنه ماند و تو را در سایه دارد و خود زیر آفتاب باشد و با بیچارگی خود تو را نعمت بخشد و با بیخوابی خود تو را لذّت خواب چشاند و شکمش ظرف هستی تو بوده و دامنش پرورشگاهت و پستانش چشمه نوشت و جانش نگهدارت، سرد و گرم دنیا را برای تو و به خاطر تو چشیده است پس به قدرشناسی از این همه او را سپاس گزار، و این قدردانی را نتوانی جز به یاری و توفیق خداوند.
#تحف_العقول
#ولادت_حضرت_زهرا س
#اندیشه_دینی
🆔👉 @Andyshedini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#روز_مادر
✴️مرحوم علامه مصباح یزدی ✴️
🔴مقام معنوی حضرت زهرا در کلام بزرگان عرفان و معنویت
💐مرحوم آيتا... شاهآبادي، استاد عرفان امام خميني(ره) درباره عظمت حضرت زهرا(س) میگفت:
«مقام قرب پروردگار محقق نمیشود مگر از طريق خانم حضرت زهرا (س).»
💐امام خمینی(ره) میفرمود:
«فاطمه يك زن معمولى نبوده است؛ يك زن روحانى، يك زن ملكوتى، يك انسان به تمام معنا انسان، تمام نسخه انسانيت، تمام حقيقت زن، تمام حقيقت انسان. ... تمام هويت هاى كمالى كه در انسان متصور است و در زن تصور دارد- تمام- در اين زن است. زنى كه اگر مرد بود، نبى بود؛ زنى كه اگر مرد بود، به جاى رسول اللَّه بود. ... از مرتبه طبيعت شروع كرده است، حركت كرده است؛ حركت معنوى؛ با قدرت الهى، با دست غيبى، با تربيت رسول اللَّه- صلى اللَّه عليه و آله و سلم- مراحل را طى كرده است تا رسيده است به مرتبهاى كه دست همه از او كوتاه است.» (صحيفه امام، ج7، ص: 337 )
💐آیتالله مصباح یزدی(ره) میفرمود:
«ما که نمیشناسیم خانمی بهتر از حضرت زهرا (سلام الله علیها) در عالم آفریده شده باشد. خانمی که خدای متعال به عبادتش بر همه فرشتگان مباهات کند: «يَا مَلَائِكَتِي انْظُرُوا إِلَى أَمَتِي فَاطِمَةَ؛» (ای فرشتگان من! به بندهام فاطمه بنگرید!)»
@Ahmadhoseinsharifi
@Andyshedini
🌐 معیار ارزش انسانها چیست؟/خاطرهای از علامه جعفری(ره)
🔹علامه محمدتقی جعفری(ره) میگفتند: عدهای از جامعهشناسان دنیا در دانمارک جمع شده بودند تا در بارهی موضوع مهمی به بحث و تبادل نظر بپردازند. موضع این بود: ارزش واقعی انسان به چیست؟ معیار ارزش انسانها چیست؟ هر کدام از جامعهشناسان، صحبتهایی داشتند و معیارهای خاصی را ارائه کردند. بعد، وقتی نوبت به بنده رسید، گفتم: اگر میخواهید بدانید یک انسان چهقدر ارزش دارد، ببینید به چه چیزی علاقه دارد و به چه چیزی عشق میورزد. کسی که عشقاش یک آپارتمان دوطبقه است، در واقع، ارزشاش به مقدار همان آپارتمان است. کسی که عشقاش ماشیناش است، ارزشاش به همان میزان است.
🔹 اما کسی که عشقاش خدای متعال است ارزشاش به اندازهی خداست. علامه فرمودند: من این مطلب را گفتم و پایین آمدم. وقتی جامعهشناسان صحبتهای مرا شنیدند، برای چند دقیقه روی پای خود ایستادند و کف زدند. وقتی تشویق آنها تمام شد، من دوباره بلند شدم و گفتم: عزیزان! این کلام از من نبود، بلکه از شخصی به نام علی (ع) است. آن حضرت در *«نهجالبلاغه میفرمایند: «قِیمَةُ کُلِّ أمْرِئٍ مَا یُحْسِنُهُ» / «ارزش هر انسانی به اندازهی چیزی است که دوست میدارد».* وقتی این کلام را گفتم، دوباره به نشانهی احترام به وجود مقدس امیرالمؤمنین علی (ع) از جا بلند شدند و چند بار نام آن حضرت را بر زبان جاری کردند.
✔️با ما همراه باشید.
👇👇
#اندیشه_دینی
#علامه_جعفری
@Andyshedini
✴️زن در مرد تأثیر فراوان داشته است.
تأثیر زن در مرد از تأثیر مرد در زن بیشتر بوده است.
مرد بسیاری از هنرنماییها و شجاعتها و دلاوریها و نبوغها و شخصیتهای خود را مدیون زن و خودداریهای ظریفانه زن است، مدیون حیا و عفاف زن است.
#اندیشه_دینی
#شهید_مطهری
@Andyshedini
🔸فرقه شیطان پرستی مدرن در سال ۱۹۶۶ در سانفرانسیسکو به موجودیّت و فعالیّت خود رسمیت بخشید. فرقهای که در بستر تاریخی خود دیرینهای در تاریخ جادوگری و ارتباط با شیاطین دارد که به مدد مدرنیته؛ در مبانی فرهنگی، اجتماعی، فلسفی و تصویری گسترش پیدا کرد.
🔸 شیطانپرستی مدرن پدیدهای ابتدا به ساکن و یا دفعی و آنی در جهان نبوده است بلکه غباری چند صد ساله را بر پیشانی دارد؛ که توانسته است برای خود جایی باز کند و چندان چیز غریبی برای غربیان آنگونه که برای شرقیان است، نباشد.
⁉️و امّا یک پرسش مهم:
اینک جهان را چه شده است که دوباره شیطان جان گرفته و سر از هزار توی پنهان و آشکار دین، فلسفه و هنر جهان مدرن و پست مدرن در آورده است؟
🔸 بازگشت مجدد و پر رنگ شیطان در آمریکا و کشورهای اروپایی از فرقههای اجتماعی گرفته تا سینمای هالیوود و موسیقیهای متال و راک و... داستان را از صرف یک فرقه انحراف و ضاله با چند موزیک ویدئو فراتر میبرد.
🔻پاسخ این پرسش در مفهوم: اپوکالیپس (Apocalypse) یا آخرالزمان نهفته است.
🔸نگاهی به تورات و باب مکاشفات يوحنای انجيل مسأله را روشن میکند. سالهاست، دین يهود مدعی است که آن مسیحی که ظهور کرد، مسيح دروغین بود و مسیح منجی در آخرالزمان ظهور خواهد کرد و دین مسیحیت که معتقد است مسیح پس از به صلیب کشیده شدن به آسمان عروج کرد تا در ظهوری دیگر به زمین باز گردد؛ در انتظار مسیحای آخرالزمان به سر میبرند و هر از گاهی تاریخی برای ظهور او تعیین میکنند. آخرین تعیین وقتها، سالهای ۲۰۰۰ و ۲۰۱۲ بود که آن را سال پایانی جهان میدانستند.
🔸نبرد آرماگدون؛ به عنوان نبرد هستهای نهایی و پایان جهان نامیده شده که پس از آن مسیح برای تشکیل یک حکومت جهانی باز میگردد. در مکاشفات يوحنای انجیل برای این ظهور علائمی نظير: احداث هيكل سليمان، تخریب مسجدالاقصی، بازگشت اسرائيل و يهود به ارض موعود مطرح شده که یکی از علائم مهم؛ ظهور شیطان و آنتی کرایس(دجال، ضد مسيح) است که مردم را به طرف خود میکشاند و شیطانپرستی و ابتذال و اباحیگری را رواج میدهد.
⚠️این علائم و مراحل در مجموع به هفت مرحله میرسند که با نبرد آرماگدون در صحرای مکیدو پایان مییابند.
#شیطان_پرستی
#آخرالزمان
#نبرد_آرماگدون
🖌یعقوبیان، محمدحسن
📚نقد و بررسی شیطانپرستی مدرن، صفحه ۱۳۲
@Andyshedini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ پشت پرده کلیدواژه «حجاب اجباری»
مقایسه نقش زنان در حکومت پهلوی و جمهوری اسلامی
@Andyshedini
آیا ریشه همه آسیب های اجتماعی، فقر است؟
❌ "متلاشى شدن خانواده ها، اختلاف دائمى زن و شوهرها، بد تربيت شدن بچه ها، عادات زشت، اعتياد به مواد مخدر و هزاران درد بى درمان ديگر كه گفتنى نيست.
🔻 🔻 🔻 🔻 🔻 🔻 🔻 🔻
اگر #ايمان رفت، به دنبال آن اين مشكلات خواهد آمد. اگر مىخواهيد جامعه به اين سرانجام منتهى نشود، بايد از اول جلو آن را بگيريد، نسبت به #مسائل_فرهنگى حساس باشيد. نگوييد همه چيز در سايه اقتصاد حل مىشود، بعضى از اين دردها از اقتصاد برمىخيزد.[اما] بسيارى از مفاسد اجتماعى به وسيله پولدارها اجرا مىشود...
كسانى كه فكر مىكنند معضلات اجتماعى با حل شدن مسائل اقتصادى مرتفع مىشود، سخت اشتباه مىكنند...
گاهى فقر اقتصادى و نابسامانى اقتصادى به اين انحرافات كمك مىكند، اما آن ها علت تامه نيست. راه حل آن هم فقط حل مشكل اقتصادى نيست. درست است كه بايد مشكل اقتصادى را حل كرد، اين وظيفه جامعه اسلامى و دولت اسلامى است. اما يگانه وظيفه دولت اسلامى حل مشكلات اقتصادى نيست؛ بلكه اولين وظيفه، #حفظ_دين، حفظ اخلاق، حفظ معنويات و حفظ ارزش هاى معنوى است. بعد از آن حفظ ارزش هاى ديگر لازم است.
🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
البته منظور تقدم و تأخر زمانى نيست، بلكه اين #تقدم و تأخر از لحاظ #رتبه است.
متأسفانه مدتى است به دلايلى، با بيانات، و مقالاتى، به وسيله رسانه ها به ما تلقين كرده اند كه اگر مسائل اقتصادى حل شود، همه چيز درست مىشود. خير، اين گونه نيست. كسانى كه اين حرف ها را مىگويند خودشان را گول مىزنند. شما گول نخوريد. #رفاه_اقتصادى حلاّل همه مشكلات نيست...
✅ البته من نمىخواهم انكار كنم كه بسيارى از مشكلات اجتماعى در اثر فقر ايجاد مىشود، يا حداقل، فقر آن را تشديد مىكند. اما اين گونه تصور نكنيد كه اگر مسأله فقر حل شد همه چيز حل مىشود. گاهى در اثر پول فراوان بلاهاى جديدى پيدا مىشود."
#معرفت_حسینی
#اندیشه_دینی
#علامه_مصباح_یزدی
🆔 @Andyshedini
🔸اومانیسم الحادی؛ محور کلیدی شیطانپرستی مدرن است. در انسانگرایی الحادی کوشش میشود تا با نفی خداوند و تئیزم، انسان به عنوان خدای این جهان معرفی گردد. این اومانيسم الحادی به شکلی رادیکال و گستاخانه توسط شیطان پرستان تبلیغ میشود.
آنها میگویند: «من از نسلی هستم که جرأت دارد به وجود خدا شک کند. بر توانایی او شک کند. نسلی که جرات دارد او را نقد کند، او را انکار کند... چه کسی تو را خدا نامید؟ چه کسی تو را به این درجه منسوب کرد؟ از کجا آمدی؟ کجا زاده شدی؟ چه کسی تو را آفرید؟ جز این که انسان تو را آفرید.»⁉️
🔸این سخنان گستاخانه تنها از فقر فکری و فلسفی شدید آنتوان لاوی حکایت میکند که بدون دانستن معنای واقعی ممکن و واجب، بیهوده میکوشد تا ممکنالوجودی چون انسان را از فقر امکان ذاتی برهاند و به مقام واجبالوجودی برساند.
🔸طرح فرقهای با این مبانی اگر چه ویژگیهای مخصوص به خود را دارد، امّا پدیدهای متناقض و یا ناسازگار با دوران مدرن نیست. مدرنیته؛ اصلیترین بستر و فرصت مناسب برای طرح و نشر را به آن فرقه داده است.
⚠️فرصتی که در تمام ابعاد فرهنگی، هنری و اجتماعی به شیوع تفکر شیطانپرستی کمک کرد تا تمام تولیدات مکتوب، نمایشی، فلسفی، ادبی و سینمایی را به خدمت بگیرد و در پوسته دروغین آزادی و رهایی انسان، به ترویج زوال اخلاق، بیبندوباری و انکار خداوند پرداخت.
#اندیشه_دینی
@Andyshedini
💫 آنکه از خدا پروا کند، خداوند راه نجات را به اون نشان میدهد
#اندیشه_دینی
@Andyshedini
✴️اسلام محبت و خدمت به خلق را میپذیرد و ستایش میکند و آن را یک ارزش میداند، ولی ارزشی که در اولِ راه است نه در پایان راه.
مسیر به خدمت به خلق منتهی نمیشود. اول از آنجا باید شروع کرد ولی هدف اصلی چیز دیگر است.
#اندیشه_دینی
#شهید_مطهری
🆔@Andyshedini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✴️جایگاه عجیب صحابه در نزد اهل تسنن ✴️
استاد حجه الاسلام قزوینی
#اندیشه_دینی
💜@Andyshedini
🔅 امیرالمؤمنین #امام_علی عليهالسلام:
✍️ منِ استَغنى بِعَقلِهِ زَلَّ
🔴 هر كه عقل خود را كامل بداند، بلغزد.
📚ميزان الحكمه، جلد ۷، صفحه ۵۵۳
🇮🇷 @Andyshedini
#اصالت_نفس
💠 علامه طباطبایی: اگر حقیقت #انسان عبارت باشد از بدن او، همان بدنی که مادرش به دنیا آورده و کلمة مجید هم نام آن باشد، باید در حال جوانی اش او را مجید ننامیم، چه رسد به هفتاد و هشتاد سالگی اش که به طور قطع، بدن زمان تولد را ندارد، و حتماً نام مجید، نام شخص دیگر غیر او خواهد بود....پس این دلیل قطعی است بر اینکه #انسانیت انسان به نفس اوست، نه به بدن او، و نامها نیز نام آن نفوس است نه نام بدنها.
🔶 سید محمد حسین، طباطبایی، المیزان فی تفسیر القرآن🔶
#اندیشه_دینی
💜@Andyshedini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ جایگاه عمر بن سعد ملعون که قاتل امام حسین علیه السلام بود در نزد برخی علمای اهل تسنن
🌴🌴 کیفیت پایین
#استاد_قزوینی
#اندیشه_دینی
🆔@Andyshedini
☑️☑️ اوشو همه را با خود به منجلاب می کشاند... (بخش دوم)
▪️ در شماره قبل درباره نکته انحرافی تعلیمات اوشو که کمال انسانی را در لذت طلبی و لذت جویی می داند و برای آن هم حد و حصری قائل نیست نکاتی مطرح شد. اوشو خود را لذت پرست و افکار و نظرات خود را لذتگرایی میداند: «من، لذت پرستم و تا آنجا که میدانم، همه آنهایی که شناخت پیداکردهاند، هر چه هم بگویند، همواره لذت پرست بودهاند!! (1)
🔻 در واقع میتوان گفت سبک ابداعی اوشو کاملاً لذتگراست که انسان را به بهرهوری افراطی از لذتهای دنیوی سفارش میکند و بر اساس آن، اینگونه به پیروان خود القا می کند که تمام لذات زودگذر حتی نوع غیر اخلاقی برا رسیدن به کمال مناسب است!!
▪️ به زعم اوشو حال اگر انسان با این امیال نفسانی و لذت جویی و خوشگذرانیها به مبارزه برخیزد، سدی بلند در برابر کمال خود، کشیده و به خود و انسانیت، خیانت کرده است!
🔻 هر چند گفته های این سرکرده عرفان کاذب بی مبنا و پر از مغالطه و انحراف است اما در کمالخواهی شیطانی و حیوانی اوشو یک ناسازگاری درونی و همچنین یک نوع ناسازگاری بیرونی مشاهده میشود.
▪️ ناسازگاری درونی را میتوان اینگونه بیان کرد:
اولاً: تعدیل غرایز و رعایت تعادل در رفتار، تنها راه رسیدن به کمال است. چون دنیا و تمام نعمتهای آن اگرچه برای آسایش انسان آفریده شده، ولی غرق شدن زیاد در آن مانع کمال است، و فرورفتن در لذتهای آنی و زودگذر انسان را به لبه پرتگاه و سقوط نزدیک خواهد کرد، درحالی که اوشو در تمامی سخنان خود همه را دعوت به لذت پرستی و دنیاگرایی افراطی میکند.
ثانیاً: غرق شدن در رفاه و بی بندوباری جنسی، مساوی است با احساس پوچی. اوشو در سخنان خود رفتار غربیها را نقد کرده و میگوید: «علت خودکشیهای فراوان در غرب، غرق شدن غربیها در آسایش است؛ زیرا همهچیز دارند ولی بازهم در اعماق وجود خود احساس تُهی بودن و پوچی میکنند.»
🔻 حال جالب است که او افراطی گری غربی ها در لذات را نقد می کند و از سویی در دستوراتش انسان را سریعتر از همهچیز بهسوی پوچی پیش میبرد!
👈 اما ناسازگاری بیرونی را میتوان چنین گفت که؛ کمالجویی و سعادت خواهی، یکی از گرایشهای فطری در هر انسانی است و همه تلاش انسان برای پاسخگویی به این گرایش و زدودن نقصها و دستیابی به کمالها و رسیدن به چنین سعادتی است؛ هرچند ممکن است که در بیشتر موارد، در تعیین مصادیق کمال، به خطا برود.
📌 ولی از دیدگاه اوشو، کمالخواهی و سعادتطلبی، همان بهرهوری کامل از لذت جنسی و هواهای نفسانی زودگذر است که نتیجهای جز هلاکت بشریت را در پی نخواهد داشت. (2)
📚 پینوشت:
1. الماسهای اوشو ، ص ۱۳۷. ص ۲۴۶
2. بخشی برگرفته از سایت موسسه بهداشت معنوی و کتاب سایبان خودساخته عرفان مدرن، محمد اسماعیل عبداللهی، ص ۱۳۸.
#عرفان_کاذب
#اوشو
💜@Andyshedini