سخنرانی حجت الاسلام ناصری در تاریخ 99.12.13.mp3
5.33M
🎙ضرورت پژوهش در علم اخلاق🎙
"شیخ جعفر ناصری (حفظه اللّه)"
#صوت
#سخنرانی
#شیخ_جعفر_ناصری
@Arshiv_Gholam
یکی از مهم ترین کارها در عرصه ی نظری این است که ما عدالت پژوهی را در حوزه و دانشگاه به عنوان یک رشته ی تعریف شده ی علمی بشناسیم، که این امروز وجود ندارد.
نائب المهدی امام خامنه ای
کتاب عدالت، ص 48
#کتاب
#کتاب_عدالت
#سید_علی_خامنه_ای
#رهبر
@Arshiv_Gholam
منظور ما از تعریفی که سابق بر توصیف و شرط توصیف است، تحلیل مفهومی است. یعنی تشریح و توضیح مؤلّفه های مفهومی و عناصر سازنده معرَّف، نه ویژگی ها و اوصاف بیرونی آن...در تعریف مفهومی یا هر نوع تعریف دیگری، آنچه که فراچنگ یک پژوهشگر میآید، علم تصوّری است نه علم گزاره ای.
دکتر احمد حسین شریفی
روش شناسی علوم انسانی اسلامی، 143 تا 145
#کتاب
#علوم_انسانی_اسلامی
#دکتر_احمد_حسین_شریفی
@Arshiv_Gholam
چه کسانی که خبر واحد را را حجّت نمی دانند و چه کسانی که آن را فی الجمله حجّت می دانند، در این مسئله توافق دارند که اگر خبر واحدی دلالت بر این معنا دارد که انجام عملی ثواب است، می توان به آن خبر عمل کرد، حتی اگر شرایط لازم مذکور را نداشته باشد...همه موافقان قاعده تسامح جریان آن را مشروط به شروط و قیودی دانسته اند. درباره گستره شمول این قاعده نیز اختلاف نظرهایی وجود دارد.
استاد محمد تقی اسلامی
اخلاق اسلامی و کاربست قاعده تسامح در ادله سنن، ص 37 و 38
#کتاب
#اخلاق_اسلامی_و_قاعده_تسامح
#استاد_محمد_تقی_اسلامی
@Arshiv_Gholam
عَلِيُّ بْنُ إِبْرَاهِيمَ عَنْ أَبِيهِ عَنِ النَّوْفَلِيِّ عَنِ السَّكُونِيِّ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ (علیه السّلام) قَالَ:
تَصَافَحُوا فَإِنَّهَا تَذْهَبُ بِالسَّخِيمَةِ.
عِدَّةٌ مِنْ أَصْحَابِنَا عَنْ سَهْلِ بْنِ زِيَادٍ عَنْ جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الْأَشْعَرِيِّ عَنِ ابْنِ الْقَدَّاحِ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ (علیه السّلام) قَالَ:
لَقِيَ النَّبِيُّ (صلّی اللّه علیه و آله) حُذَيْفَةَ فَمَدَّ النَّبِيُّ (صلّی اللّه علیه و آله) يَدَهُ فَكَفَّ حُذَيْفَةُ يَدَهُ فَقَالَ النَّبِيُّ (صلّی اللّه علیه و آله) يَا حُذَيْفَةُ بَسَطْتُ يَدِي إِلَيْكَ فَكَفَفْتَ يَدَكَ عَنِّي؟ فَقَالَ حُذَيْفَةُ يَا رَسُولَ اللَّهِ بِيَدِكَ الرَّغْبَةُ وَ لَكِنِّي كُنْتُ جُنُباً فَلَمْ أُحِبَّ أَنْ تَمَسَّ يَدِي يَدَكَ وَ أَنَا جُنُبٌ فَقَالَ النَّبِيُّ (صلّی اللّه علیه و آله) أَ مَا تَعْلَمُ أَنَّ الْمُسْلِمَيْنِ إِذَا الْتَقَيَا فَتَصَافَحَا تَحَاتَّتْ ذُنُوبُهُمَا كَمَا يَتَحَاتُّ وَرَقُ الشَّجَرِ؟
الكافي، ج2، ص 183
#حدیث
#الکافی
#رسول_الله
#امام_صادق
@Arshiv_Gholam
Moazzenzadeh-RozeHazratRoghayeh[02].wma
5.04M
🎙روضه حضرت رقیّه (سلام اللّه علیها)🎙 شماره 3
"مرحوم سلیم مؤذن زاده"
#صوت
#روضه
#سلیم_موذن_زاده
@Arshiv_Gholam
Moazzenzadeh-RozeHazratRoghayeh[03].wma
2.99M
🎙روضه حضرت رقیّه (سلام اللّه علیها)🎙 شماره 2
"مرحوم سلیم مؤذن زاده"
#صوت
#روضه
#سلیم_موذن_زاده
@Arshiv_Gholam
Moazzenzadeh-RozeHazratRoghayeh[04].wma
4.97M
🎙روضه حضرت رقیّه (سلام اللّه علیها)🎙 شماره 1
"مرحوم سلیم مؤذن زاده"
#صوت
#روضه
#سلیم_موذن_زاده
@Arshiv_Gholam
Moazzenzadeh-RozeHazratRoghayeh[01].wma
6.33M
🎙روضه حضرت رقیّه (سلام اللّه علیها)🎙 شماره 4
"مرحوم سلیم مؤذن زاده"
#صوت
#روضه
#سلیم_موذن_زاده
@Arshiv_Gholam
سلسله جلسات تفسیر قرآن کریم توسّط حضرت آیت اللّه العظمی خامنه ای از پاییز سال ۱۳۵۰ در مدرسه "میرزا جعفر" مشهد (دانشگاه رضوی فعلی) شروع شد.
در این جلسات سوره های مبارکه ی مائده، انفال، برائت و آیاتی از سوره مبارکه یونس مورد تفسیر و تبیین قرار گرفت. تفسیر سوره مبارکه برائت از اوایل سال ۱۳۵۱ آغاز و حدوداً تا بهمن ۱۳۵۱ _برابر با محرم الحرام ۱۳۹۳ هجری قمری_ ادامه یافت.
این درس تفسیر که یکی از دو درس تفسیر در حوزه علمیّه مشهد در آن روزگار بود، به طور معمول در روزهای تعطیلی دروس رسمی حوزه یعنی پنجشنبه ها و جمعه ها در "مدرسه میرزا جعفر" از مدارس علمیّه در محدوده حرم مطهّر و بعد ها در مسجدی در "پایین خیابان" و سپس "مسجد قبله" برگزار می شد.
روش به کار رفته در این جلسات تفسیری، "روش اجتهادی" است که در آن بر استفاده و راه یابی به مقصود آیات با استفاده از تفکّر و تعقّل تأکید شده است. ضمن این که در کنار روش عقلی، استفاده از روش تفسیری "قرآن به قرآن" و بهره گیری معتنابه از روایات کاملاً مشهود است.
این جلسات به دلیل مضمون و محتوای روشنگرانه و کاربردی آن در زنده کردن روح اسلامی در مخاطبان از سوی رژیم طاغوت به شدّت مورد توجّه و کنترل بوده است.
✍ أثری از نائب المهدی امام خامنه ای (حفظه اللّه)
📚 انتشارات انقلاب اسلامی
#معرفی_کتاب
#تفسیر_سوره_برائت
#سید_علی_خامنه_ای
#رهبر
@Arshiv_Gholam