🔴 تصاویری از فجایع هولناک و شکنجههای جنون آمیز #جنسی در زندان ابوغریب عراق - ۲۰۰۳
#آمریکا_در_عراق
#ابوغریب
@AskWest
🔥 کشتن نیم میلیون انسان در ۱۸ سال❗️
⭕️ نیوزویک: #آمریکا از ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ تا کنون ۶ هزار میلیارد دلار در به صورت مستقیم در جنگ هزینه کرده، که نتیجهی آن کشته شدن نیم میلیون انسان بوده است.
🔻 این آمار فقط متعلق به حضور نظامی آمریکا در سه کشور #افغانستان، #پاکستان و #عراق است و طبق گزارش نیوزویک شامل ۵۰۰ هزار کشته جنگ #سوریه نمیشود.
🔸 این گزارش در مقابل آمار کشته شدگان جنگ های نیابتی آمریکا در کشورهای دیگر مانند #یمن که با بودجه نظامی و تسلیحاتی آمریکا به خاک و خون کشیده شدهاند ساکت است!
📎 https://www.newsweek.com/us-spent-six-trillion-wars-killed-half-million-1215588
@AskWest
⭕️ دولت #ژاپن شش روز پس از تسلیم شدن به ارتش ایالات متحده در ایام پایانی جنگ دوم جهانی، جلسهای محرمانه در محل اقامت نخست وزیر تشکیل داد که موضوعش نه ربطی به بمبارانهای هستهای داشت و نه میلیونها آواره ی جنگی، بلکه درباره غریزه جنسی سربازان آمریکایی بود!
🗽 خروجی این جلسه، تشکیل «انجمن تفریح و سرگرمی» بود که در آن بیش از ۵۵۰۰۰ زن ژاپنی به عنوان روسپی برای سربازان آمریکایی مشغول به کار شدند.
🔸 یکی از مقامات وقت وزارت کشور ژاپن در یک سخنرانی برای زنان کارگر در یک کارخانه در شهر کاواساکی به منظور ترغیب آنها برای پذیرفتن این مسئولیت گفته بود: «شما باید از پذیرفتن این مأموریت احساس غرور کنید!»
#آمریکا_در_ژاپن
#کاپیتولاسیون
📎 https://www.nytimes.com/1995/10/27/world/fearing-gi-occupiers-japan-urgesd-women-into-brothels.html?pagewanted=all&src=pm
@AskWest
⭕️ هزینه حضور ارتش آمریکا برای «محافظت» از ژاپن❗️
🔸 طبق اعلام ستاد فرماندهی نیروهای آمریکایی در ژاپن واقع در پایگاه هوایی یوکوتا، تا فوریه ۲۰۰۸ تعداد ۴۷۲۰۰ نظامی آمریکایی در ژاپن مستقر بودهاند و ۱۱۷۰۰۰ شناور ناوگان هفتم نیروی دریایی آمریکا نیز حضور دارند. همچنین ۳۱۵۰ کارمند آمریکایی غیرنظامی و ۴۱۶۹۵ عضو خانواده نظامیان نیز هستند. استان اوکیناوا با ۲۳۱۴۰ نفر، میزبان بیشترین تعداد از این افراد است.
🔸 تا مارس ۲۰۰۶، تعداد ۸۷ مقری که بهطور اختصاصی مورد استفاده ارتش آمریکا بوده است مساحتی برابر با ۳۱۲ کیلومتر مربع را اشغال کرده است. اگرچه اوکیناوا فقط ۰/۶ درصد مساحت ژاپن را شامل میشود اما ۷۵ درصد مساحت پایگاههای آمریکایی در آن قرار دارد.
🔸 براساس گزارش سال ۲۰۰۴ وزرات دفاع آمریکا، ژاپن مبلغ ۳/۲۳ میلیارد دلار به صورت مستقیم و ۱/۱۸ میلیارد دلار به صورت غیرمستقیم بابت استقرار نیروهای آمریکایی در کشورش پرداخت کرده است که ۷۴/۵ درصد هزینههای آنها را پوشش داده است.
🔸 پرداختهای مستقیم ژاپن شامل حقوق بیش از ۲۵۰۰۰ کارمند غیرنظامی آمریکایی، هزینههای آب، برق، گاز و فاضلاب و همچنین سوخت برای گرمایش و خوراکپزی برای سکونتگاههای نیروهای آمریکایی است.
🗽 دریاسالار تیموتی کیتینگ، فرمانده وقت نیروی دریایی آمریکا در حوزه پاسیفیک، در اظهاراتش در برابر کمیته نیروهای مسلح سنا اذعان داشته است که ژاپن با پرداخت بیش از ۴ میلیارد دلار، دست و دلبازترین همپیمان آمریکاست و همواره در این زمینه ثابتقدم بوده است!
#آمریکا_در_ژاپن
📎 https://tinyurl.com/y4u2l466
@AskWest
⭕️ پایگاه هوایی #فوتنما (Futenma) - خطرناکترین پایگاه دنیا❗️
🔻 این پایگاه در منطقهای پرجمعیت در دل شهر قرار دارد و ساکنان اوکیناوا بیش از دو دهه است که خواستار برچیده شدن کامل آن هستند. تاکشی اوناگا، فرماندار اوکیناوا که در ۲۰۱۸ درگذشت منتقد جدی دولت مرکزی در این باره بود و معقتد بود توکیو در ماجرای پیمان امنیتی با آمریکا پس از جنگ دوم جهانی، اوکیناوا را قربانی کرده است. حدود نیمی از ۵۰۰۰۰ نیروی نظامی آمریکایی مأمور در ژاپن، ساکن اوکیناوا هستند.
📎 https://tinyurl.com/yxzotass
📎 https://tinyurl.com/y4haqs7d
🔸 مسئلهی ارتکاب تجاوز به عنف، زورگیری و سرقت توسط نیروهای نظامی آمریکایی هم همواره در این سالها وجود داشته است؛ ۵۶۳۴ جرم کیفری بین سالهای ۱۹۷۲ تا ۲۰۰۹ شامل ۲۵ قتل، ۳۸۵ ورود غیرمجاز به قصد سرقت، ۲۶ حریق عمدی، ۱۲۷ تجاوز به عنف، ۳۰۶ ضرب و جرح و ۲۸۲۷ دزدی که شنیعترین آنها تجاوز به دختر ۱۲ ساله در سال ۱۹۹۵ بوده است. اینها بخشی از هزینهای است که #ژاپن باید برای «محافظت» بپردازد!
📎 https://tinyurl.com/y2gmhxrl
🔸 البته آمار موارد تجاوز چندان قابل اعتماد نیست زیرا بسیاری از زنان تمایلی به گزارش تجاوز ندارند چون میدانند تحقیری که این مسئله برایشان به همراه دارد بیش از مجازاتی است که در انتظار متجاوز خواهد بود. حتی در پرونده تجاوز گروهی سربازان آمریکایی به دختر ۱۲ سالهی اهل اوکیناوا، مقامات ژاپنی ابتدا تمایلی به برگزاری محاکمه نداشتند و میگفتند با این کار میخواهند از آن دختر محافظت کنند!
📎 https://tinyurl.com/y52fodsz
#آمریکا_در_ژاپن
#کاپیتولاسیون
@AskWest
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یک روز زندگی در #فلسطین اشغالی❗️
⭕️ و تو چه میدانی #مظلومیت چیست؟
@AskWest
اعضاء محترم کانال،
سلام
یکی از آسیبهای فضای مجازی کاهش توان تحلیل و تفکر عمیق در مخاطب است. معمولاً کاربرها در این محیط با طیف گستردهای از پستها بمباران میشوند و فرصت ریشه یابی و تحلیل پیدا نمیکنند.
برای مثال در کانالهای متعددی صحبت از انحراف جنسی شدید در غرب (مثل رابطه جنسی با حیوان) به میان میآید و همه از این وضع مطلع و ناراحت میشوند اما اغلب به روند یا پروژههایی که نتیجهی آن ایجاد وضع فعلی است نمیپردازند.
به همین دلیل معمولاً به ندرت در مطالعات فضای مجازی تغییری در افکار، رفتار یا سبک زندگی کاربر ایجاد میشود.
حالا اگر در کانالی این توضیح ضمیمه شود که ریشه تمایل جنسی به حیوان از همنشینی مستمر و خو گرفتن با بعضی حیوانات ناشی میشود، آن موقع این تلنگر در خانوادهای که ناآگاه است زده میشود که همنشینی مدام فرزندشان با یک سگ ممکن است به یک انحراف مهلک جنسی کشیده شود. آن وقت ارائه مثال از کشورهای غربی مبتلا به این مرض منجر به تغییر در رفتار و سبک زندگی مخاطب میشود. در غیر اینصورت او همیشه خود و پیرامون خود را عاری از این مشکل میداند و فقط سری به نشانه تأسف تکان میدهد!
کاری که تیم ما در «غرب گرد» درصدد انجام آن است تقویت تفکر انتقادی در مخاطب از طریق طرح سؤال و پرداخت محققانه و مستند به موضوعات است. به همین دلیل معمولاً از پستهای پر تعداد و پراکنده اجتناب میکنیم. هرچند ممکن است کاربرانی که در این فضا عادت کردهاند روزانه در هر کانال دهها پست ببینند و ناگهان در کمتر از یک هفته صدها یا هزاران پست دیده نشده داشته باشند در این کانال هم ماندگار نباشند!
همین حالا لحظهای درنگ کنید و به اطرافیان خود که مدام ساعتها در این فضا حضور دارند نگاه کنید. چند درصد از آنها در چند ماه یا چند سال اخیر تغییری در روش زندگی خود ایجاد کردهاند؟ مگر غیر از این است که ثمره آگاهی «تغییر» و «حرکت» است و ثمره جهل «راکد» ماندن.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 برشی از فیلم اسنودن - ۲۰۱۶
🎥 لحظهای که مأمور سیا فعال سازی دوربین و میکروفن لپ تاپ خاموش را به #اسنودن نشان میدهد❗️
🔺 اسنودن که در صدد است از یک پاکستانی نقطه ضعفی بیابد تا او را تحت فشار بگذارد، از همکار خود در سیا کمک میخواهد و او نیز به راحتی از طریق فعال کردن دوربین لپ تاپ خواهر زن و استفاده از #فیسبوک دخترش به اطلاعات آنها دسترسی پیدا میکند.
📎 (زیرنویس فارسی)
#ادوارد_اسنودن
#حریم_خصوصی
#سواد_رسانه_ای
@AskWest
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 برشی از فیلم اسنودن - ۲۰۱۶
🎥 اسنودن: مقامات #ژاپن از پیشنهاد ما برای شنود و جاسوسی مردم کشورشان خوشحال نشدند و گفتند این کار خلاف قوانین آنها است، اما ما تمام این کشور را مخفیانه جاسوسی کردیم❗️
🔺 #آمریکا نه تنها از ژاپن بلکه از کشورهای فراوان دیگری به بهانه #تروریسم جاسوسی میکرد. اما حقیقت فقط تسلط اقتصادی و اجتماعی بر کشورهای دیگر و حفظ منافع دولت آمریکا بود.
📎 (زیرنویس فارسی)
#ادوارد_اسنودن
@AskWest
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 برشی از فیلم اسنودن - ۲۰۱۶
🎥 اسنودن: آژانس امنیت ملی #آمریکا تمام گوشی های همراه در دنیا را تحت پوشش اطلاعاتی قرار میدهد❗️
📎 (زیرنویس فارسی)
#ادوارد_اسنودن
#سواد_رسانه_ای
@AskWest
🎬 اسنودن (Snowden) بیستمین فیلم رسمی کارگردان برندهی سه جایزه اسکار الیور استون (Oliver Stone) است.
🔻 این فیلم روایت گر ماجرای حقیقی #ادوارد_اسنودن مهندس رده بالای کامپیوتر و کارمند دولتی #آمریکا است که اطلاعات مخفی و اسناد طبقه بندی شدهای از جاسوسی دولت ایالات متحده از شهروندان خود و سایر کشورهای دنیا را منتشر میکند.
🔸 الیور استون که خود از کهنه سربازهای جنگ ویتنام است در روایت خود بیشتر به دنبال چرایی علت وقوع این حادثه است تا چگونگی آن.
📎 دانلود فیلم به زبان اصلی (ویرایش شده، با زیرنویس فارسی):
https://www.cinemamarket.ir/p/d139
📎 تماشا و دانلود فیلم (رسانه ملی):
https://www.telewebion.com/episode/1864096
@AskWest
⭕️ تبلیغ نشریه ریپورتر در کشورهای عربی - جولای ۲۰۱۸
🔻 این تبلیغ با عنوان #آگاه_بمان (Stay Informed) در تلاش است این مفهوم را منتقل کند که یک زن مسلمان با مطالعه و آگاه شدن میتواند برخلاف مسیر حرکت دیگران #سبک_زندگی صحیح را بیابد و در گمراهی و افراط نماند.
📎 https://www.bestadsontv.com/ad/96015/Reporter-Magazine-Stay-Informed
✍️ این واقعیتی است که کشورهای اسلامی، مانند دیگر کشورها و جوامع، با مشکلاتی روبرو هستند، اما به نظر موضوع اساسی در مطلب بالا این پرسش است که آیا نسخهای که تفکر غربی برای مردم دیگر کشورها میپیچد نسخهای کارآمد است؟
به بیان دیگر، آیا نسخهای که تفکر آمریکایی و اروپایی برای زنان مشرق زمین ارائه میکنند راهگشا و نجاتبخش است؟
که البته روش پاسخ به این سوأل بسیار ساده است: بررسی نتایج عینی و ملموس پیاده سازی این نسخه در کشورهای غربی و دیگر کشورهایی که این نسخه را استفاده کردهاند.
مطالبی که در ادامه ارائه میگردد ناظر به یافتن پاسخ این پرسش است.
@AskWest
⭕️ #سوئد و #دانمارک کشورهایی هستند که بالاترین نرخ آزار و اذیت جنسی را در اتحادیه اروپا دارند.
🔻 نتایج یک پژوهش که توسط «آژانس اروپایی حقوق اساسی» در سال ۲۰۱۴ منتشر شده نشان میدهد در سوئد و دانمارک، ۸۰ تا ۱۰۰ درصد افراد بالغ گفتهاند که مورد #آزار_جنسی قرار گرفتهاند.
🔸 در #بریتانیا، #فرانسه، #آلمان و #فنلاند، ۶۰ تا ۷۹ درصد افراد چنین وضعیتی را تجربه کردهاند.
🔸 مؤسسه گیتاستون براساس دادههای جمع آوری شده در سال ۲۰۱۲، #سوئد را #پایتخت_تجاوز_در_غرب نامگذاری کرد که به لحاظ تعداد موارد تجاوز به عنف فقط از کشور لسوتو در جنوب آفریقا وضعیت بهتری دارد❗️
#زن_در_غرب
#کالای_جنسی
📎 https://www.statista.com/chart/3345/sexual-harassment-in-the-eu
@AskWest
📊 نتایج تحقیقات صورت گرفته در سال ۲۰۱۸ نشان میدهد بیش از ۸۰% زنان در #آمریکا نوعی از #آزار_جنسی را در زندگی خود تجربه کردهاند.
📊 در #هالیوود وضعیت اسفناکتر است و نتایج تحقیقات در سال ۲۰۱۸ حاکی از آن است که ۹۴% بازیگران زن در دوران حرفهای خود در #صنعت_سرگرمی متحمل آزار و اذیت جنسی شدهاند.
#زن_در_غرب
#من_هم_همینطور
#MeToo
📎 https://www.vox.com/identities/2018/2/21/17036438/sexual-harassment-me-too-assault-hollywood
@AskWest
⭕️ پژوهشهای جدید نشان میدهد که خشونت و #آزار_جنسی در دانشگاهها فراگیر است و بسیاری از دانشجویان اطلاعی در مورد شرایط آن ندارند.
🔻 براساس نتایج یک پژوهش جدید، فقط یک چهارم دانشجویانی که مورد #تجاوز قرار گرفتهاند این مسئله را به پلیس گزارش دادهاند. این پژوهش با حضور ۵۶۴۹ دانشجوی دانشگاههای #انگلیس انجام شده است.
🔸 حدود نیمی از دانشجویان دختر (۴۹٪) گفتهاند که به شکل نامناسبی لمس شدهاند اما فقط ۵٪ آنها این مسئله را به یک مقام مسئول، شامل پلیس یا مقامات دانشگاه، گزارش دادهاند.
🔸 فقط حدود ۸٪ دانشجویان دانشگاههای انگلستان که هدف رفتارهای جنسی نامناسب بودهاند، این مسئله را گزارش دادهاند در حالی که این رقم برای تمام قربانیان آزارهای جنسی در جامعه در سال ۲۰۱۸ به ۲۰٪ میرسد.
🔸 تقریباً نیمی از حوادث (۳۰٪) در پردیس دانشگاهها اتفاق میافتد و نیمی از شرکت کنندگان (۵۳٪) گفتهاند که آزار یا خشونت جنسی از طرف یکی از همکلاسیهایشان بوده است.
#زن_در_غرب
#کالای_جنسی
📎 https://news.sky.com/story/student-rape-three-quarters-of-all-attacks-not-reported-11647903
@AskWest
⭕️ براساس برخی پژوهشها، یک اپیدمی #خشونت_جنسی در پردیسهای دانشگاهی #آمریکا وجود دارد.
🔸 شلبی ابرت، دانشجو، میگوید: «فکر میکنم بزرگترین مشکل ما در دانشگاه نوشیدن زیاد #الکل و رابطهی جنسی است و تازه بعد از اینکه اتفاق افتاد با خودمان میگوییم که من احتمالاً نباید چنین کاری میکردم!»
🔸 دنی اورو، دانشجو، میگوید: «آنچه من تجربه کردهام این است که وقتی بیرون میروم، مردها تو را لمس میکنند، سعی میکنند تو را بگیرند و به خانهشان ببرند.»
🔸 دانشجویان دختری هم هستند که از حضور دائمی تهدید، آزار یا حمله، به خصوص در شبها، صحبت میکنند. بریانا کاتن، دانشجو، میگوید: «همین الان حداقل ۱۰ نفر از دوستانم را میشناسم که نوعی از #آزار_جنسی را تجربه کردهاند.» بعد اضافه میکند که سال گذشته خودش هم قربانی حمله جنسی شده است اما آن را گزارش نداده و مثل خیلی دیگر از قربانیان فکر میکند که شاید تقصیر از او بوده است.
🔸 در کالج آنتیوچ چند سال است که رویکرد سختگیرانهای برای پیشگیری از آزارهای جنسی دارند. در آنجا هرگونه لمس بدن فرد دیگر، حتی دست دادن یا لمس بازوی فرد، نیاز به اجازه گرفتن شفاف به صورت شفاهی دارد❗️
#زن_در_غرب
#کالای_جنسی
📎 https://news.sky.com/story/is-there-a-sexual-assault-epidemic-at-us-universities-11442907
@AskWest
⭕️ در سال ۲۰۱۸ در #پاریس پویش اطلاعرسانی «شوک» علیه #آزارجنسی راهاندازی شد تا به شکستن سکوت زنان دربارهٔ حملات به آنها کمک شود و شاهدان را ترغیب کند تا به مجازات «شکارچیان» کمک کنند. (بخش اول)
🔻 در این طرح مسافران شبکه حمل و نقل عمومی با پوسترهایی مواجه میشوند که تصویر زنی ترسیده را در حالی نشان میدهد که میله مترو را گرفته و در محاصره حیوانات وحشی ترسناکی مثل خرس، کوسه و گرگ است که نماد مردهایی است که زنان را آزار و اذیت میکنند.
🔸 روی این پوسترها نوشته شده: «بیایید آزار و اذیت جنسی را دستکم نگیریم. قربانی و شاهد باید زنگ هشدار را به صدا درآورند!»
🔸 طبق گفته یکی از مسئولان این طرح در پاریس، این پویش طراحی شده تا «کمی مردم را با احساس ترس زنان در هنگام استفاده از حمل و نقل عمومی شوکه کند.» او میگوید: «ما نمیخواهیم مردها را بدنام کنیم، بلکه هدفمان شکارچیها هستند! در مورد آزار و اذیت، قانونِ سکوت حکمفرماست. زنان رنج میکشند اما ترجیح میدهند اعلامش نکنند. و این همان چیزی است که شکارچیها روی آن حساب میکنند.»
🔸 مارلن شیپا، وزیر عدالت جنسیتی #فرانسه، این پویش را تحسین کرده و گفته: «مسئولین حمل و نقل نقش مهمی در کاهش سطح مدارا در زمینه آزار و اذیت خیابانی به طور کل، و در حمل و نقل عمومی به طور خاص دارند.»
#فرانسه
#زن
📎 https://www.telegraph.co.uk/news/2018/03/05/paris-launches-shock-poster-campaign-against-sexual-harassment
@AskWest
⭕️ در سال ۲۰۱۸ در #پاریس پویش اطلاعرسانی «شوک» علیه #آزارجنسی راهاندازی شد تا به شکستن سکوت زنان دربارهی حملات به آنها کمک شود و شاهدان را ترغیب کند تا به مجازات «شکارچیان» کمک کنند. (بخش دوم)
🔻 در این طرح مسافران شبکه حمل و نقل عمومی با پوسترهایی مواجه میشوند که تصویر زنی ترسیده را در حالی نشان میدهد که میله مترو را گرفته و در محاصره حیوانات وحشی ترسناکی مثل خرس، کوسه و گرگ است که نماد مردهایی است که زنان را آزار و اذیت میکنند.
🔸 براساس نظرسنجیها، حدود ۸۷٪ بانوان استفاده کننده از حمل و نقل عمومی گفتهاند که قربانی تبعیض جنسیتی یا آزار جنسی، و در برخی موارد #تجاوز بودهاند، و از هر ۱۰ نفر، ۶ نفر میترسند که به آنها حمله شود. حدود ۴۳٪ از حملات جدی علیه زنان در پاریس در حمل و نقل عمومی رخ میدهد.
🔸 این پویش در حالی به راه افتاده است که فرانسه در حال تصویب قانونی علیه «اهانت جنسی یا جنسیتزده» است که میتواند مردانی را که زنان را در خیابانهای فرانسه با رفتارهای هرزهگرانه مورد آزار قرار میدهند از ۹۰ تا ۷۵۰ یورو جریمه کند.
🔸 ژرار کولومب، وزیر کشور فرانسه، تأیید کرده است که دولت به دنبال جریمه در صحنه است «که به نیروهای امنیتی ما اجازه میدهد تا مرتکبین چنین رفتارهایی را بلافاصله مجازات کنند.» طرح این قانون در پارلمان پس از افزایش نگرانیها در مورد حمله و آزار جنسی در پی رسوایی #هاروی_واینشتاین صورت گرفته است.
#فرانسه
#زن
@AskWest
⭕️ خانمهایی که با استفاده از «جعبه حریم شخصی» (Personal Space Box) سعی دارند مانع لمس یا اذیت و آزار مردان در مترو شوند❗️
🔸 شما که در یک کشورِ در حال توسعه زندگی میکنید چه راهکاری برای زنان این کشورهای توسعه یافته دارید؟
#آگاه_بمان
🆔 http://eitaa.com/joinchat/1327562765C0056c05608
⭕️ میتوانی رقص توئرک (رقص پایین تنه) کنی؟
🔻 آدا هِگربرگ، فوتبالیست ۲۳ سالهی نروژی، از باشگاه لیون #فرانسه به عنوان برترین بازیکن زن سال ٢٠١٨ انتخاب شد و اولین توپ طلای بانوان را دریافت کرد.
🔸 اما مجری برنامه در اقدامی عجیب از او پرسید میتواند توئرک برقصد. هگربرگ که متعجب و عصبانی به نظر میرسید پاسخ منفی داد و حتی لحظهای قصد ترک صحنه را داشت. او در نهایت با اکراه پذیرفت لحظاتی کوتاه با مجری بطور نمادین برقصد❗️
🔸 #هگربرگ که قصد دامن زدن به این مسئله را نداشت در مصاحبه بعد از مراسم در این باره گفت: «من در آن لحظه به این عمل به دید #آزارجنسی نگاه نکردم. فقط خوشحال بودم که برقصم و جایزهام را ببرم!»
✍️ این حادثه بار دیگر ثابت میکند یک #زن در غرب هرقدر هم که موفق باشد، باز هم نگاهها به او جنسی است و ملاک برتری او ظاهر اوست❗️
📎 https://www.theguardian.com/football/2018/dec/03/ballon-dor-ada-hegerberg-twerk-luka-modric
@AskWest
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ دانشگاهها تجاوز را از ترس بدنامی نادیده میگیرند❗️
🔻 طبق گزارشهای اتحادیهی بین المللی دانشجویان، #تجاوز_جنسی در دانشگاهها و مؤسسات آموزشی #بریتانیا اپیدمی شده است و ۷۰ درصد دانشجویان گزارش دادهاند که در خوابگاهها مورد #آزار_جنسی قرار میگیرند.
🔸 با این حال اساتید راهنما و مدیران گروهها به قربانیان میگویند که این مسئله را بزرگ نکرده و به پلیس مراجعه نکنند تا مبادا موجب بی آبرویی و بدنامی دانشگاه شود.
📎 https://www.thetimes.co.uk/article/universities-ignoring-rape-for-fear-of-bad-reputation-7t68dw0v3
@AskWest
⭕️ نیمی از زنان در #آلمان قربانی #آزار_جنسی هستند.
🔸 مطالعات نشان میدهد ۴۳ درصد زنان آلمانی حداقل یک بار در طول زندگی خود نوعی از #آزار_جنسی را تجربه کردهاند. همچنین این مطالعات نشان میدهد ۱۴ درصد آزارهای جنسی در مكانهای عمومی و ۱۰ درصد در محل کار رخ میدهند.
🔸 این تحقیقات پس از جنبش #من_هم_همینطور و رسوایی #هاروی_واینشتاین صورت گرفته است.
#MeToo #Germany
📎 https://www.dw.com/en/half-of-women-in-germany-victim-of-sexual-harassment-survey/a-41149234
@AskWest
⭕️ به این خانم ها و پلاکاردهایی که در دست دارند توجه کنید. میگویند «لباس مشکی کوتاه من به معنای بله گفتن نیست!» یا «نه گفتن به این معنا نیست که من را متقاعد کنید!»
✍️ مسئله در عین پیچیدگی بسیار ساده است. حقیقت این است که هیچ زن سالمی در هیچ جای دنیا از اذیت و #آزار_جنسی یا #تجاوز استقبال نمیکند. اما مهم روشی است که برای جلوگیری از این مشکل باید به کار بست. گویا زن غربی با همه تبلیغاتی که در دنیا برای #متمدن و #مدرن بودن خود به راه میاندازد هنوز درک عمیقی از روانشناسی مرد ندارد و همچنان او را مریخی میپندارد!
اساساً مرد جلوه گری زن را به معنای چراغ سبز برای برقراری رابطه میبیند و اندام نیمه برهنه زن، غریزه و خوی فطری (هر) مرد(ی) را بر میانگیزد. دیدن زیاد این صحنهها به مرور خوی حیوانی او را بر خود کنترلی اش برتری میدهد و او را به حیوانی افسارگسیخته بدل میکند که فقط یکی از نتایج آن آمار غیرقابل باور خشونت جنسی در #اروپا و #آمریکا است (که در پستهای قبل به نمونههایی از آن اشاره شد).
آسیب جدی تر از بین رفتن یا کمرنگ شدن مفهوم #خانواده و افزایش سرسام آور آمار #فرزندان_نامشروع است.
🆔 http://eitaa.com/joinchat/1327562765C0056c05608
⭕️ تا سال ۲۰۱۷، از هر چهار والدینی که با یک کودک در #آمریکا زندگی میکند، یک زوج ازدواج نکرده است❗️
#خانواده_در_غرب
📎 https://www.pewsocialtrends.org/2018/04/25/the-changing-profile-of-unmarried-parents
@AskWest