بسمالله الرحمن الرحیم
کتاب را با احساس دوگانهی اندوه و افتخار و گاه از پشت پردهی اشک، خواندم و بر آن صبر و همت و پاکی و صفا، و بر این هنرمندی در مجسّم کردن زیبائیها و زشتیها و رنجها و شادیها آفرین گفتم. گنجینهی یادها و خاطرههای مجاهدان و آزادگان، ذخیرهی عظیم و ارزشمندی است که تاریخ را پربار و درسها و آموختنیها را پرشمار میکند. خدمت بزرگی است آنها را از ذهنها و حافظهها بیرون کشیدن و به قلم و هنر و نمایش سپردن.
این نیز از نوشتههائی است که ترجمهاش لازم است. به چهار بانوی قهرمان این کتاب بویژه نویسنده و راوی هنرمند آن سلام میفرستم.
۹۲/۷/۵
#تفریظ_رهبر_انقلاب_بر_کتاب_من_زنده_ام
@Asre_Zohor_313
#سیره_اخلاقی_امام_حسین_ع
⇦ جود و بخشش
جود و بخشش، از صفات ارزشمند انسانیت است که خداوند به آن دستور داده و انجام آن را نسبت به توانگران واجب ساخته (وجوب و استحباب آن از نظر مراتب و موارد، بحث فقهی دارد که در منابع ویژه بحث شده است) و ....
● قصص/سوره۲۸، آیه۷۷.
○ نحل/سوره۱۶، آیه۹۰.
● ذاریات/سوره۵۱، آیه۱۹.
#السلام_علیک_یا_اباعبدالله_ع
#السلام_علیک_یا_اصحاب_الحسین_ع
@Asre_Zohor_313
#ستارگان_دشت_کربلا
⇦عمرو بن قرظة الانصاری
عمرو بن قرظه از شهداى کربلا است. پدر او (قرظه) از اصحاب امام على علیه السلام و از خزرجیانى بود که به کوفه آمد و آنجا ماندگار شد و در رکاب على علیه السلام با دشمنانش جنگید.
عمرو، از کوفه آمد و در کربلا، روز ششم محرم به سیدالشهدا علیه السلام پیوست. امام در گفتگوهایش با عمر سعد، او را براى ...
●عنصر شجاعت، ج۲، ص۱۶۰.
○مقتل الحسین، مقرم، ص ۳۰۶.
#السلام_علیک_یا_اباعبدالله_ع
#السلام_علیک_یا_اصحاب_الحسین_ع
@Asre_Zohor_313
🌹 شهید عباس بابایی (14 آذر 1329 قزوین – 15 مرداد 1366 سردشت)
#شهید_هفته
🔸 سرتیپ شهید عباس بابایی معاون نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی بود. وی از خلبانان ماهر و تاثیرگذار در جنگ تحمیلی بود که توانست ماموریتهای سوق الجیشی را در تاریخ جنگ به ثبت برساند.
عباس بابائی از جمله افسران متعهد نیروی هوائی ارتش جمهوری اسلامی ایران بود. وی در طول مدت فعالیت شجاعانه خود بیش از سه هزار ساعت پرواز با انواع هواپیماهای شکاری داشت و تنها طی یک سال و نیم بیش از 60 ماموریت جنگی را با موفقیت کامل به انجام رسانید.
در طول جنگ تحمیلی سرلشگر بابائی در عملیات مختلف نظامی شرکت داشت و در شرایط دشوار عملیات همواره پشتیبانی رزمندگان اسلام بود. شهید بابائی در قرارگاههای عملیاتی شخصا حضور مییافت و همپای رزمندگان اسلام به بررسی طرحها و نقشههای عملیات هوایی میپرداخت. شهید بابائی به کمک همکارانش در مدت ایام حج سال 1366 طرحی را برای عبور سالم کشتیهای تجاری در خلیج فارس به اجرا درآورد، ماحصلاش عبور امن چهل فروند کشتی غولپیکر تجارتی از تنگه خورموسی بود.
وی برای پیشرفت سریع عملیات به نظارت بر کارها اکتفا نمیکرد و علیرغم ممانعتهایی که برای جلوگیری از پرواز وی به دلیل سمتی که داشت به وجود میآوردند خود شخصا در پروازهای عملیاتی شرکت میکرد و با مهارت و شجاعتی خاص به مقابله با دشمنان اسلام میپرداخت. او با اینکه معاون عملیات نیروی هوایی بود هیچگاه خود را از صحنه نبرد جدا نمیکرد و همیشه در میدانهای جنگ حضور داشت و میگفت: «اگر پرواز نکنم، احساس ضعف خواهم کرد زیرا هستی خود را در میدان جنگ میبینم»
در سال 1366 نامش برای سفر حج نوشته شد. همه چیز برای زیارت خانه خدا مهیا بود اما ناگهان در آخرین لحظات و در فرودگاه، از رفتن به حج صرف نظر کرد. وقتی با اصرار اطرافیان مواجه شد گفت: «مکه من این مرز و بوم است. مکه من آبهای گرم خلیج فارس و کشتیهایی هستند که باید سالم از آن عبور کنند، تا امنیت برقرار نباشد، من مشکل میتوانم خودم را راضی کنم». خانواده را فرستاد اما خودش نرفت. در تماس تلفنی که همسرش از مکه با او داشت گفت: «انشاء الله خودم را تا عید قربان به شما میرسانم».
سرانجام در پانزدهم مرداد ماه 1366 روز عید قربان به فیض شهادت نائل آمد.
#شهید_بابایی
@Asre_Zohor_313