eitaa logo
برادرانه
212 دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
10.3هزار ویدیو
320 فایل
حسین برادران پرسش سوالات دینی ومذهبی: @Hossein_baradaranh
مشاهده در ایتا
دانلود
✳️فرق مخلِص با مخلَص ✔️در این که میان «مخلِص» و «مخلَص» (خالصان و خالص شدگان) چه تفاوتى وجود دارد؟ سخنهایى گفته شده است؛ ولى شاید بهترین تفسیر در این زمینه این باشد که «مخلِصان» کسانى هستند که خود در راه خالص سازى خویشتن از هرگونه آلودگى به شرک و انگیزه هاى غیر الهى و رذائل اخلاقى گام مى نهند و تا آنجا که در توان دارند پیش مى روند؛ امّا «مخلَصان» کسانى هستند که امدادهاى الهى و عنایات ربّانى، آخرین ناخالصیهاى وجودشان را از میان مى برد و به لطف پروردگار از هر نظر خالص مى شوند. توضیح این که: ناخالصیها در وجود انسان در واقع دو گونه است: گونه اى از آن طورى است که انسان از آن آگاه مى شود و توان بر طرف ساختن آن را دارد و در این راه مى کوشد و تلاش مى کند و موفّق به اخلاص نیّت و عقیده و عمل مى شود. امّا گونه اى دیگر از آن بقدرى مخفى و مرموز است که انسان توانایى بر تشخیص آن ندارد و حتی در صورت تشخیص، توانایى پاکسازى آن را ندارد؛ همان گونه که در روایت معروف نبوى وارد شده: «اِنَّ الشِّرْکَ اَخْفى مِنْ دَبیبِ النَّمْلِ عَلى صَفاة سَوْداء فى لَیْلَة ظَلْماءَ»؛ (شرک [و نفوذ آن در اعمال] مخفى تر است از حرکت مورچه بر سنگ سیاه در شب تاریک!).(۱) در این گونه موارد هرگاه لطف الهى شامل حال سالکان راه نشود، از این گذرگاه صَعْبُ الْعُبُور گذر نخواهند کرد و در ناخالصیها مى مانند؛ امّا گویى خداوند جایزه کسانى را که در اخلاص خویش تا آخرین مرحله توان و قدرت مى کوشند، این قرار داده که باقى مانده راه را تنها با عنایت او بپویند و این مخلِصان را مخلَص کند.(۲) ✍پی نوشت :(۱). بحار الأنوار، مجلسى، محمد باقر بن محمد تقى، محقق/ مصحح: جمعى از محققان، دار إحیاء التراث العربی، بیروت، چاپ دوم، ۱۴۰۳ ق، ج ۶۹، ص ۹۳ ،باب ۹۸ «الکفر و لوازمه و...». (۲). گرد آوری از کتاب: اخلاق در قرآن، آیت الله العظمى ناصر مکارم شیرازى، مدرسه الامام على بن ابى طالب(ع)، قم، چاپ اول، ۱۳۷۷ ه. ش، ج ۱، ص ۲۷۲.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️کاندولیزا رایس وزیر سابق امور خارجه آمریکا و مشاور ارشد جرج بوش: ✔️رهبر ایران میتواند نقشــه هایی را که بهترین ذهنها، با صرف بیشــترین بودجه ها، در زمانی بسیار طوانی کشیده و مجریانی ماهر اجرای آن را به عهده گرفته اند، با یك سخنرانی یك ساعته خنثی کند. ✔️نتانیاهو نخست وزیر رژیم اشــغالگر قدس: قبلاً درباره خطر هسته ای ایران هشــدار دادم، اما امروز می خواهم خطر پیچش تاریخ به نفع ایران را گوشزد کنم و بگویم آقای خامنه ای از تنگه خیبر در عربستان تا تنگه جبل الطارق در مراکش را به لرزه انداخته و ملت ها را به سوی خود جلب کرده است. دوستان هوشیار ما می دانند که خیلی وقت است رهبر ایران، رهبر منطقه و مســلمین جهان اســت. ✍(خبرگزاری دفاع مقدس، تاریخ 17 دی 1393)
🔴 بخوانید : ✔️ برو بپرس...!؟ https://t.me/joinchat/AAAAAEAbLRT9deqJ4v5sMQ
✅ فضای مجازی میتواند ابزاری باشد برای تو دهنی زدن به دشمنان. ↖️ این کلام رهبر انقلاب باید به بهترین شکل ممکن اجرا شود؛ ✅ اولین قدم اینست که گفتمان "آه و افسوس" را به گفتمانی تعادلی و منصفانه تبدیل کنیم. ⬅️ گفتمانی که ضمن اعتراض به نقص ها و ضعف ها، توجه ویژه ای به پیشرفت ها و توانمندی ها داشته باشد. ⬅️ باید حس ناامیدی و حسرت را به "حس افتخار" تبدیل کنیم، [نه اینکه خودمان هم اسیر فضاسازی های رسانه ای دشمن شویم و واقعیت های کشور را آنطور که دشمن می پسندد جا بزنیم⚠️] 💠 نیروی انقلابی همیشه باید دست برتر را داشته باشد. ✊ انقلاب ما به اندازه کافی مفتخر و باشکوه است. ✅ هر جا موفقیتی حاصل شده از تفکر انقلابی برآمده و هر جا ضعف داریم، تفکرات زاویه دار جا خوش کرده اند. سرتان ⚡️ چرا همیشه انقلابی ها باید زیر هجمه های ضدانقلاب باشند؟! ⚡️ چرا همیشه ما باید خودمان را اثبات کنیم؟! ✅ انقلاب ما، بزرگترین گواه برای موفقیت و حقانیت ماست و بارها کارآمدی و اقتدارش ثابت شده است. ⚡️این ما هستیم که باید جریان مقابل را به چالش بکشیم. ⚡️ ما باید مطالبه گر باشیم و به خود ببالیم... ⚡️ آنها باید سرافکنده باشند و شرمگین 💠 با اطمینان تمام در فضای مجازی جهاد میکنیم و به استقبال جشن چهلم میرویم. منبع:
📚 بخوانید : یکشنبه ها . احکام شرعی ✔️ قضا شدن نماز صبح https://t.me/joinchat/AAAAAEAbLRT9deqJ4v5sMQ 👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ لجن پراکنی مزدوران فارسی زبان برای به انحراف کشیدن کودکان ما 👹 کارشناس شبکه ماهواره‌ای GEM خودارضایی موجب افزایش هوش هیجانی کودکان میشود پدر و مادر باید این را به فرزندان خود آموزش دهند 💢اشاعه فحشا چندسالی است که هر روز انواع و اقسام خبرها را در میشنویم. از منبع و سند خبرها که بگذریم(عموما سندی ندارند). اخلاق اسلامی در مورد شنیدن خبر از چه نظری دارد؟ فورا منتشر کنیم تا همه باخبر شوند؟ ✅در قرآن  به این موضوع اشاره شده، ماجرایی در مورد خبر انتساب فحشا پیش آمد و آیه ۱۹ سوره مبارکه نور نازل شد. ✅اصطلاحی معروف شد بنام: اشاعه فحشا و به اشاعه فحشا، در میان مؤمنان حرام است: «ان الذین یحبون ان تشیع الفـحشة فی الذین ءامنوا لهم عذاب الیم فی الدنیا والاخرة والله یعلم وانتم لا تعلمون؛ : کسانی که دوست دارند در میان مردم با ایمان یابد عذاب دردناکی برای آنها در دنیا و آخرت است، و خداوند می‌داند و شما نمی‌دانید.» ✅اما معنای چیست؟ کلمه یا فحشاء در قرآن مجید غالبا در موارد و آلودگیهای ناموسی به کار رفته، ولی از نظر مفهوم لغوی چنانکه راغب در مفردات گوید: فحش و فحشاء و فاحشه به معنی هر گونه رفتارو گفتاری است که زشتی آن بزرگ باشد، و هر گونه نشر فسادو اشاعه و قبائح و کمک به توسعه آن را اشاعه فحشا می‌گویند.
🎨 ببینید : کاریکاتور 🎓 اندر حکایت خوابگاه دانشجویی.... https://t.me/joinchat/AAAAAEAbLRT9deqJ4v5sMQ
⁉️«بی بی سی» از ایرانیان چه می خواهد؟ 🔸بی بی سی از ما می خواهد باور کنیم که هم خودش کاملا بیطرف است! هم خبرها و تحلیل هایش کارشناسانه، دقیق و بیطرفانه است! 👈زیرا اگر ما بیطرفی کسی یا تشکیلاتی را باور کنیم، هرگز به او با دیدۀ تردید و سوء ظن نگاه نخواهیم کرد! 🔺اما برای کسانیکه روزهای جنگ را دیده اند، حنای BBC رنگی ندارد، روزهایی که در آن عراق همیشه «اعلام می کرد» و ایران همیشه «ادعا می کرد»! 🔸روزهایی که سهم ایران از پوشش اخبارِ پیروزی توسط BBC، «تحریم» بود و سهم عراق «بزرگنمایی»! 🙄ما چگونه می توانیم «ادعای بیطرفی» BBC را باور کنیم؟ وقتی که یکسره خبرهایش «بزرگنمایی و تکرار» اتفاقات بدی است که در ایران به وقوع پیوسته! هر جای ایران که کاسه ای به کوزه ای خورده و شکسته، BBC برای خبردادن و آب و تاب دادن آنجاست!😉 اما در جاهای دیگر ایران، هرگز! ... در «تشکیلات عظیم و تودرتوی خبرگزاری سلطنتی پرهزینۀ BBC»، 👈هیچ زمانی در مورد ایران، هیچ خبر و پدیدۀ مثبت، تازه، امیدوارکننده و شادی بخشی وجود ندارد! همه چیز در حال خرابی است! همۀ دنیا علیه ایران هستند! ایران در همۀ آمارهای بد در ته خط قرار دارد...! 🔸به طوری که آدم شاخ در می آورد که با این همه بدبختی و معضلات یکسره ای که BBC برای ایران و ایرانیان جلوه می دهد، چطور مملکت و ملت، هر روز کن فیکون نمی شود!🤓 👥💬🗣 رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
منشا بوی نامطبوع تهران مشخص شد استاندار تهران: 🔹فاضلاب ناشی از شیرابه‌ پسماند‌های ارادکوه و تخمیر و تجزیه مواد غذایی فسادپذیر صنایع لبنی و کشتارگاه‌ها آلودگی بسیار بالایی ایجاد می‌کند، بوی ناشی از این آلودگی به هوا متصاعد و در اثر وزش باد پراکنده می‌شود. 🔹متاسفانه در جنوب و غرب استان تهران صنایعی مستقر هستند مانند صنایع لبنی و کشتارگاه‌های مرغ که حداقل استانداردهای محیط زیستی را رعایت نمی‌کنند. 🔹ارتباط بوی بود تهران با فعال شدن آتشفشان دماوند نیز کاملا رد شده است، چرا که جهت غالب وزش باد از غرب به شرق بوده و دماوند در شرق تهران است. 👥💬🗣 رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
📚 بخوانید : طنز صیاثی...😜 https://t.me/joinchat/AAAAAEAbLRT9deqJ4v5sMQ
✔️فرق مخلِص با مخلَص ✳️در این که میان «مخلِص» و «مخلَص» (خالصان و خالص شدگان) چه تفاوتى وجود دارد؟ سخنهایى گفته شده است؛ ولى شاید بهترین تفسیر در این زمینه این باشد که «مخلِصان» کسانى هستند که خود در راه خالص سازى خویشتن از هرگونه آلودگى به شرک و انگیزه هاى غیر الهى و رذائل اخلاقى گام مى نهند و تا آنجا که در توان دارند پیش مى روند؛ امّا «مخلَصان» کسانى هستند که امدادهاى الهى و عنایات ربّانى، آخرین ناخالصیهاى وجودشان را از میان مى برد و به لطف پروردگار از هر نظر خالص مى شوند. توضیح این که: ناخالصیها در وجود انسان در واقع دو گونه است: گونه اى از آن طورى است که انسان از آن آگاه مى شود و توان بر طرف ساختن آن را دارد و در این راه مى کوشد و تلاش مى کند و موفّق به اخلاص نیّت و عقیده و عمل مى شود. امّا گونه اى دیگر از آن بقدرى مخفى و مرموز است که انسان توانایى بر تشخیص آن ندارد و حتی در صورت تشخیص، توانایى پاکسازى آن را ندارد؛ همان گونه که در روایت معروف نبوى وارد شده: «اِنَّ الشِّرْکَ اَخْفى مِنْ دَبیبِ النَّمْلِ عَلى صَفاة سَوْداء فى لَیْلَة ظَلْماءَ»؛ (شرک [و نفوذ آن در اعمال] مخفى تر است از حرکت مورچه بر سنگ سیاه در شب تاریک!).(۱) در این گونه موارد هرگاه لطف الهى شامل حال سالکان راه نشود، از این گذرگاه صَعْبُ الْعُبُور گذر نخواهند کرد و در ناخالصیها مى مانند؛ امّا گویى خداوند جایزه کسانى را که در اخلاص خویش تا آخرین مرحله توان و قدرت مى کوشند، این قرار داده که باقى مانده راه را تنها با عنایت او بپویند و این مخلِصان را مخلَص کند.(۲) ✍پی نوشت :(۱). بحار الأنوار، مجلسى، محمد باقر بن محمد تقى، محقق/ مصحح: جمعى از محققان، دار إحیاء التراث العربی، بیروت، چاپ دوم، ۱۴۰۳ ق، ج ۶۹، ص ۹۳ ،باب ۹۸ «الکفر و لوازمه و...». (۲). گرد آوری از کتاب: اخلاق در قرآن، آیت الله العظمى ناصر مکارم شیرازى، مدرسه الامام على بن ابى طالب(ع)، قم، چاپ اول، ۱۳۷۷ ه. ش، ج ۱، ص ۲۷۲.
✔️امام خمینی رحمت الله علیه : 💠ما مکرر دیدیم که زنان بزرگواری ، زینب گونه (علیها سلام الله) فریاد می زنند که فرزندان خود را از دست داده و در راه خدای تعالی و اسلام عزیز از همه چیز خود گذشته و مفتخرند به این امر و می دانند آنچه به دست آورده اند بالاتر از جنات نعیم است چه رسد به متاع ناچیز دنیا. ✍صحیفه نور ، جلد ۲۱ ، صفحه ۱۷۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید : پاسخ به شبهات دینی ❓آیا خدا برای نپوشاندن یک تار مو ، کسی را به جهنم می برد...!؟ https://t.me/joinchat/AAAAAEAbLRT9deqJ4v5sMQ
⭕️ فرانسه؛ مهد آزادی با جریمه‌ نقدی 🔺تو همین فرانسه که بزرگانش دم از آزادی می‌زنن ؛ هرکاری که آدم شرمش میاد بگه رو آزاد کردن و ازشم حمایتم می‌کنن !! اگه جرأت داری تو سواحل این کشور حجاب اسلامی داشته باش! درجا توسط پلیس وظیفه‌شناس حدود سی و هشت یورو جریمه می‌شی... با یه حساب سر انگشتی ؛ حتی اگه یورو رو ۱۲ هزار تومن هم حساب کنیم ، می شه چهارصد و پنجاه و شش هزار تومن !!!! 💸 😒 ~ آره دیگه آزادی دقیقا ینی همین... 🌐 منبع : www.youtube.com/watch?v=hm04KUmFczs 👥💬🗣 رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
واکنش شهردار,کرمان به ماجرای کودکان کاری که در جلوی دوربین مجبور به خوردن گل می‌شوند!! شهردار كرمان در گفت و گو با ايسنا: 🔹این فرد خاطی کارمند یا کارگر شهرداری نبوده است 🔹این فرد خاطی،کارمند یکی از شرکت‌های پیمانکاری خدماتی سازمان همیاری شهرداری است که اخراج شده است 🔹به دنبال پیدا کردن دو کودک کاری که مورد اذیت و آزار قرار گرفته‌اند هستیم تا از آنها دلجوی کنیم. 🔸اخیرا در فضای مجازی فیلمی منتشر شد مبنی بر اینکه یک کارمند شهرداری دو کودک کار را که مشغول گل‌فروشی بودن گرفته و شرط آزاد شدنشان را خوردن گل‌هایشان می‌کند. 👥💬🗣 رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
✔️عظمت پروردگار در آفرینش حیات و مرگ ✴️قرآن مجید در آیه ۲۸ سوره «بقره» با ذکر یکى از پدیده هاى شگفت انگیز آفرینش، انسان ها را متوجه وجود پرودگار مى سازد، در واقع، قرآن مجید در این آیه براى اثبات وجود خدا از نقطه اى شروع کرده که براى احدى جاى انکار باقى نمى گذارد و آن مسأله پیچیده حیات و زندگى است. نخست مى گوید: (چگونه شما خدا را انکار مى کنید در حالى که اجسام بى روحى بودید و او شما را زنده کرد و لباس حیات بر تنتان پوشانید)؛ «کَیْفَ تَکْفُرُونَ بِاللّهِ وَ کُنْتُمْ أَمْواتاً فَأَحْیاکُمْ». قرآن به همه ما یادآورى مى کند که قبل از این شما مانند سنگ ها، چوب ها و موجودات بى جان مرده بودید، و نسیم حیات اصلاً در کوى شما نوزیده بود. ولى اکنون داراى نعمت حیات و هستى مى باشید، اعضاء و دستگاه هاى مختلف، حواس و ادراک به شما داده شده، این هستى و حیات را چه کسى به شما عطا کرده آیا خود به خویشتن دادید؟ بدیهى است هر انسان منصفى بدون هیچ تردید اعتراف مى کند این نعمت از خود او نیست، بلکه از ناحیه یک مبدأ عالم و قادر به او رسیده است. از کسى که تمام رموز حیات و قوانین پیچیده آن را مى دانسته، و بر تنظیم آن قدرت داشته. آنگاه جاى این سؤال است: پس چرا به خدائى که بخشنده حیات و هستى است کفر مى ورزید؟. امروز براى همه دانشمندان مسلّم شده، ما در این جهان چیزى پیچیده تر از مسأله حیات و زندگى نداریم؛ چرا که با تمام پیشرفت هاى شگرفى که در زمینه علوم و دانش هاى طبیعى نصیب بشر گردیده، هنوز معماى حیات گشوده نشده است. این مسأله آن قدر اسرارآمیز است که افکار میلیون ها دانشمند و کوشش هایشان تاکنون از درک آن عاجز مانده، ممکن است در آینده در پرتو تلاش هاى پى گیر، انسان از رموز حیات، تدریجاً آگاه گردد، ولى مسأله این است: آیا هیچ کس مى تواند چنین امر فوق العاده دقیق، ظریف و پر از اسرار را که نیازمند به یک علم و قدرت فوق العاده است، به طبیعت بى شعور که خود فاقد حیات بوده است نسبت دهد؟ اینجا است که مى گوئیم: پدیده حیات در جهان طبیعت بزرگ ترین سند اثبات وجود خدا است که پیرامون آن کتاب ها نگاشته اند، و قرآن در آیه فوق مخصوصاً روى همین مسأله، تکیه کرده است. پس از یادآورى این نعمت، دلیل آشکار دیگرى را یادآور مى شود و آن مسأله «مرگ» است مى فرماید: (سپس خداوند شما را مى میراند)؛ «ثُمَّ یُمیتُکُمْ». انسان مى بیند اقوام، خویشان، بستگان و آشنایان یکى پس از دیگران مى میرند و جسد بى جان آنها زیر خاک ها مدفون مى شود، اینجا نیز جاى تفکر و اندیشه است، چه کسى هستى را از آنها گرفت؟ اگر هستى آنها از خودشان بود، باید جاودانى باشد، این که از آنها گرفته مى شود دلیل بر این است که دیگرى به آنها بخشیده. آرى آفریننده حیات، همان آفریننده مرگ است، چنان که در آیه ۲ سوره «ملک» مى خوانیم: «الَّذی خَلَقَ الْمَوْتَ وَ الْحَیاةَ لِیَبْلُوَکُمْ أَیُّکُمْ أَحْسَنُ عَمَلاً»؛ (او خدائى است که حیات و مرگ را آفریده که شما را در میدان حسن عمل بیازماید). (۱) ✍پی نوشت : (۱). گرد آوری از کتاب: تفسیر نمونه، آیت الله العظمی مکارم شیرازی، دار الکتب الإسلامیه، چاپ پنجاه و پنجم، ج ۱، ص ۱۹۹.
🌸رسولُ اللّه ِ صلى  الله  عليه  و  آله :  أفضَلُ النّاسِ مَن عَشِقَ العِبادَةَ فَعانَقَها، وأحَبَّها بقَلبِهِ، وباشَرَها بِجَسَدِهِ، وتَفرَّغَ لَها، فَهُو لا يُبالي عَلى ما أصبَحَ مِنَ الدُّنيا : عَلى عُسرٍ أم عَلى يُسرٍ .  برترين مردم كسى است كه عاشق عبادت شود؛ پس، دست در گردن آن آويزد و از صميم دل دوستش بدارد و با پيكر خود با آن در آميزد و خويشتن را وقف آن گرداند؛ پس چنين شخصى را باكى نباشد كه دنيايش به سختى گذرد يا به آسانى.  الكافي : 2/83/3.
📚بخوانید : دوشنبه ها . تفسیر قرآن 💠 خدا از مومنین دفاع می کند.... https://t.me/joinchat/AAAAAEAbLRT9deqJ4v5sMQ 👇👇
💠إِنَّ اللَّهَ يُدَافِعُ عَنِ الَّذِينَ آمَنُوا إِنَّ اللَّهَ لَا يُحِبُّ كُلَّ خَوَّانٍ كَفُورٍ (حج/38) قطعاً خداوند از كسانى كه ايمان آورده اند دفاع مى كند، بى شك خداوند هيچ خيانتكار ناسپاسى را دوست ندارد. ✳️نکته ها : ✔️يكى از وعده ها و سنّت هاى الهى، نصرت و دفاع از مؤمنين است و خداوند اين دفاع و حمايت را به عنوان يك حقّ، بر خود لازم فرموده است . البتّه معناى دفاع و نصرت الهى، هميشه دفاع و نصرت فورى و كوتاه مدّت نيست، بلكه دفاع دراز مدّت را نيز شامل مى شود، زيرا در آيات ديگر مى فرمايد: «والعاقبة للمتّقين» آرى، ممكن است در يك درگيرى و جنگ، مؤمنين به ظاهر شكست بخورند ولى اهداف و تفّكر آنان پيروز شود، چنانكه ابن ملجم، حضرت على عليه السلام را به شهادت رساند، ولى آيا خداوند او را حمايت كرد يا على عليه السلام را؟ نام على، فرزند على، كتاب على، مناجات على، عزّت على، شيعه ى على و تفكّر على سرانجام به پيروزى رسيد. 🔵«خَوّان» و «كَفور» به معناى كسى است كه كفر و خيانت، كار و سيره ى او باشد. ✳️پیام ها : ✔️1- تحقّق وعده ى الهى در دفاع از مؤمنان، حتمى است. ✔️2- مؤمنان، تنها و بى مدافع نيستند. ✔️3- حمايت خداوند، ابدى است. ✔️4- مؤمنان، از حريم خدا دفاع مى كنند وخدا از حريم مؤمنان. ✔️5- مؤمنان، محبوب خدا هستند. ✔️6- عنصرى كه نصرت و دفاع خدا را جلب مى كند، ايمان است. ✔️7- همه ى مردم در برابر خداوند يكسانند ، و خيانت از هيچ كس بخشيده نيست. ✔️8- بدتر از خيانت، خيانت پيشگى؛ «خَوّان» بدتر از كفر، كفرپيشگى است.«كَفور» ✔️9- خيانت، زمينه ى كفر است. (اوّل «خَوّان» مطرح شده، بعد «كَفور») ✔️10- كسى كه ايمان ندارد به خود و خدا و رسول خدا صلى الله عليه وآله خيانت كرده است. («خوّان» در برابر «آمنوا» قرار داده شده) ✍تفسیر نور . ذیل آیه شریفه .
❤️اسرار دستگاه گردش خون 💠یکى از دستگاه هاى بزرگ بدن، دستگاه گردش خون مى باشد که همیشه خون را در تمام بدن انسان به گردش در مى آورد.این دستگاه، نمونه کامل لوله کشى بسیار دقیق و منظّمى است که با نقشه و هندسه شگفت آورى در تمام پیچ و خم اعضاى کوچک و بزرگ بدن انسان کشیده شده و به طور خودکار یک وظیفه مهمّ حیاتى را انجام مى دهد. مرکز دستگاه گردش خون، عضوى است به نام «قلب» که گلابى شکل بوده و حجم آن به اندازه یک مشت بسته است. این عضو از نظر اهمیّت فوق العاده اى که دارد، در جاى محفوظى از بدن، میان دو دیواره محکم استخوان هاى پشت و قفسه سینه، در بین دو شش و در سمت چپ بدن قرار گرفته است باید دانست که ضربان قلب به طور خودکار است، یعنى قلب مى تواند بدون آنکه با مراکزى رابطه داشته باشد، مدّتى به ضربان خود ادامه دهد، به همین خاطر اگر قلب حیوانى را از سینه او خارج کنیم، تا مدّتى به ضربان خود ادامه مى دهد و اگر بلافاصله در مایعى شبیه به ترکیب خون وارد شود، ضربان آن مدّت بیشترى ادامه خواهد یافت. به طور متوسّط یک سیزدهم وزن بدن انسان را خون تشکیل مى دهد، بنابراین اگر کسى به وزن ۷۸ کیلوگرم باشد، تقریباً ۶ لیتر خون و کسى که ۶۵ کیلوگرم وزن داشته باشد در حدود ۵ لیتر از این مایع پرمنفعت را دارا خواهد بود. در هر میلى متر مکعّب خون، به طور میانگین ۵ میلیون گلبول قرمز وجود دارد و گلبول هاى سفید تعدادشان از گلبول هاى قرمز کمتر بوده و در هر میلی متر مکعّب خون، حدود ۶ هزار گلبول سفید شناور است. این سربازان مسلّح همواره به حالت آماده باش بوده و در هنگام هجوم میکروب ها، با تمام نیرو از کشور تن دفاع مى کنند گلبول هاى قرمز یکى از کارهاى مهم خون را که رساندن مادّه حیاتى اکسیژن به سلّول ها و جمع آورى نمودن سموم از بدن است، انجام مى دهند، براى اینکه نظم، ریزه کارى ها و ظرافت عجیب این دستگاه را به خوبى دریافته و یقین کنیم که آفرینش آن جز از یک منبع علم و قدرت و آفریننده دانا و تواناى جهان هستى امکان پذیر نیست، باید آن را با مشابهش ـ هر چند به طور ناقص ـ مقایسه کنیم: دستگاه لوله کشى یک شهر را در نظر بگیرید که به تمام خانه ها، کارخانه ها و مؤسّسات مختلف شهر کشیده شده است. آیا هرگز فکر مى کنید که دست تصادف و علل فاقد شعور طبیعى، بدون اینکه هدفى در کار باشد. چنین دستگاهى را در آن شهر به وجود آورده باشد؟! یا اینکه هر بیننده اى یقین مى کند که لوله کشى مزبور اوّلا، زیر نظر مهندسین ماهر، طراحى و نقشه کشى شده و ثانیاً، به وسیله گروهى کارشناس و کارگر فنّى به صورت فعلى خود درآمده و ثالثاً، هر کدام از وسایل و آهن آلات آن به نوبه خود در کارخانه هاى گوناگونى ـ که همه معلول فکر و عقل انسان ها مى باشد ـ ساخته شده است؟ اکنون فکر کنید که لوله کشى یک شهر کجا و لوله کشى دستگاه حیرت آور گردش خون کجا؟ همین دستگاهى که با یک نظم دقیق و ساختمان بسیار ظریف در هر دقیقه، ۲ مرتبه، تعداد ده تریلیون سلّول را آبیارى مى کند. وقتى درباره لوله کشى ساده، آن هم با آن ساختمان خالى از ظرافت و مملوّ از موادّ خشن، هیچ عاقلى حکم به تصادف نمى کند، پس در مقابل دستگاه شگفت انگیز و سرشار از لطف، دقّت و نظم گردش خون، چگونه حکم خواهد کرد؟!(۱) ✍پی نوشت : (۱). گردآوری از کتاب: آفریدگار جهان، آیت الله العظمى ناصر مکارم شیرازى ، مدرسه الامام على بن ابى طالب( ع)، قم، ۱۳۷۹ ه. ش، ص ۱۳۰.
🔻درباره زائری ها و آقامیری ها دوست عزیزی گفت: خوشحالی ازین که خلع لباس شده است؟ گفتم حقا نه، امیدوارم این حکم برگردد؛ اما عمق ماجرا فراتر از حکم قضائی است. حکم دادگاه آقای آقامیری را بهانه کردم. حجم بالای دلخوری انقلابی ها از آقای زائری هم نشانه است. ایندو بزرگوار نماد جریانی هستند که انشالله خیرخواه اند اما ضررهای قابل اعتنائی به جامعه می زنند. باید درباره این منابر شاذ، بیشتر نوشت. هرچند بین آقای زائری و آقامیری تفاوت است، اما به این فهم هردو روحانی معزز، گرفتار یک جنس خطا هستند. یکی از رفقا نوشته بود که علت مخالفت با امثال زائری ها در زبان نقدشان است. نوشتم آدرس غلط ندهید. اگر کسی منکر نقد حکومت شود، خائن به انقلاب و مردم است؛ نقد کنیم، منصفانه و حتما شلاقانه. اما اشکال جای دیگری است. سه انتقاد جدی به سبک رفتاری این دو بزرگوار وجود دارد. عمق رنج، بجهت این است که با دو طلبه مواجهیم؛ دونفر اهل دین که مع الاسف در حال تکثیرند. 🔻اشکال اول. گم کردن سطوح انقلاب. آقای زائری اخیرا گفته است با اینهمه مشکل باز هم می گویند انقلاب اسلامی، 400 سال پیشرفت داشته است. این جمله یک نشانه است از یک خطای راهبردی در سبک انتقادی شان. این خطای راهبردی ناشی از گم کردن سطح تحلیل انقلاب است. انقلاب اسلامی را باید در 5 سطح تحلیل کرد. انقلاب، نظام، دولت و جامعه و امت. نقدهای مربوط به کم کاری ها وفساد مسئولین و فقر و غیره اگر دقیق و منصفانه و عالمانه باشد، مربوط به بخش دولت است؛ اعم از اجرایی و قضائی و غیره. بی اعتنایی به این سطوح باعث می شود با بیان اشتباهات حکمرانی، مخاطب را نسبت به اصل نظام و انقلاب بدبین کنیم. بله انقلاب اسلامی، با توجه به رشد معنویت و بسترسازی برای رشد کرامت ها، چند صدسال تاریخ انسانی را جابجا کرده است. هرچند امروز گرفتار اختلالات تودرتوی حکمرانی باشیم. 🔻اشکال دوم. حقیقت ناتمام. منبری که جای اصل و فرع را عوض کند، ولو اینکه حق بگوید دین تحریف شده به جامعه ارائه کرده است. منبری که بخشی از حقیقت دین را بگوید، دین مسخ شده ارائه کرده است. مبلغی که فقط ابعاد رحمانی دین را بگوید دین التقاطی به مخاطب تحویل داده است. آخوندی که معروف و منکر دین را بشناسد، اما بلندی صدایش در مواجهه با معروفات و منکرات را عادلانه تنظیم نکند، دین مقلب و مشوه را فریاد کرده است. مبلغی که برای سروصدای سر ظهر بازی کودکان اخم کند، اما عربده کشی لات محله را محل نگذارد، دین مسخ شده روی منبر ارائه کرده است. مبلغی که فساد چهارتا مسوول بی کفایت را ببیند، اما از فساداکبر صاحبان کبر در عالم چشم بپوشد، دین التقاطی به مخاطب داده است. طلبه ای که کمک به پیرزن فقیر را تبلیغ کند اما جمله ای از نصرت ولی نگوید، اصل و فرع امور را در ذهن پامنبری بهم ریخته است. چه آنکه وقت جهاد از پای این منبر، بجای عزم میدان همه سرگرم نذرمهربانی و لقمه مهربانی ها خواهند شد. 🔻اشکال سوم. تساهل بجای مدارا آقای زائری اخیرا نوشته است کل مسئولین و کشور و همه و همه یک طرف باشند و مردم یک طرف، سمت مردمم. سوال ساده اینست که حق کجاست؟ ریشه بسیاری از اشکالات دیگر در همین جمله است. مثل موضوع حجاب که برای توجیه بی حجابی بین مردم مجبور شدند اصل الزام حجاب را منکر شوند. علت اصلی این است که یارای چشم در چشم مخاطب کردن و حرف حق گفتن را ندارند، به هر دلیل؛ نمی گویم صرفا به جهت لایک و فالور است. این بزرگواران با کمال تاسف فرق تساهل را با مدارا اشتباه گرفتند. مدارا کردن، یعنی حق گفتن و اما زمانه را در نظر گرفتن. مدارا یعنی حق گفتن، ولی با مردم مدارا کردن. اما تساهل یعنی زمانه را دیدن و از حق گذشتن. یعنی به بهانه مردمداری، حق شکستن. از اولی مدارای با بدحجاب در می آید و از دومی انکار حجاب. زمین و آسمان ها، میان ایندو تفاوت است. 🖋محسن مهدیان ویدیوچکـ / @videocheck_media 💢 رسانه ای متفاوت برای شما☝️