بصیرت
خب حالا شما نگاه کنین این تز حضرات چقدر در جامعه طرفدار داره؟! الحمدلله مردم خیلی روشن شدن که مذاکر
خب لازمه که در پایان درباره تز #تنش_زدایی چند نکته رو عرض کنم👇
1. اولاً تنش رو ما ایجاد نکردیم که بخوایم بزداییمش!!
دولت آمریکا 15 هزار کیلومتر خارج از مرزهای خودش، در تمام کشورهای اطراف ما پایگاه نظامی ایجاد کرده و صدها هزار نیروی نظامی و هزاران اسلحه سنگین و سبک کار گذاشته
دولت آمریکا چندین ناو نظامی هواپیمابر و ... در اطراف ما قرار داده پس ما تنش رو ایجاد نکردیم که حالا به دنبال رفعش باشیم.
ما باید با این تنشی که برامون درست کردن مقابله کنیم.
مقابله نظامی، مقابله امنیتی، مقابله اقتصادی، مقابله فکری، مقابله فرهنگی و ...
تنش رو دشمن ایجاد کرده و ما فقط می تونیم با این تنش مقابله کنیم.
http://eitaa.com/joinchat/1457520640Cc36b961aba
2. شعار #تنش_زدایی طیف غرب گرای داخلی ایران
یعنی اینکه ما مقابل آمریکا و اقداماتش سکوت کنیم و همراهی کنیم!!
خب ما می پرسیم چه سکوتی؟
چه همراهی؟
تا کجا باید سکوت کنیم؟
وقتی که کشور رو اشغال کردن، دیگه قانع میشن؟
همونطور که شما هم میدونید، باید عرض کنم دشمن #هیچوقت به عقب نشینی ما راضی نخواهد شد.
هسته ای رو دادیم
حالا میگه باید از عراق و سوریه و لبنان و ... عقب نشینی کنید.
خب از اینجا که عقب نشینی کنیم
بازم میگه در داخل کشورتون باید این کار رو بکنید یا نکنید!
مثلا بهونه های به عنوان حقوق بشر! مسائل موشکی و ...
http://eitaa.com/joinchat/1457520640Cc36b961aba
3. تجربه نشون داده، هرجایی حامیان این تفکر در جایی مسئولیت گرفتن؛
اونجا #هیچ پیشرفتی نداشته
در عوض هر جایی که تفکر انقلابی بر مبنای تکیه بر جوانان و ظرفیتای داخلی حاکم شده اونجا قطعا متحول شده
صعنت #خودروسازی رو در مقابل صنعت #موشک_سازی ببینید!!
یا صنعت هسته ای، نانو و ... و سایر علوم دانشگاهی رو که هرجایی تفکر #غرب_گرایی حاکم شده #هیچ پیشرفتی را شاهد نبودیم
لذا باید قاطعانه گفت که پیشرفت و حل مشکلات اقتصادی هیچ ربطی به آمریکا ندارهه!
نداره جانم
http://eitaa.com/joinchat/1457520640Cc36b961aba
4. بررسی های کارشناسی نشون می ده که دلیل اصلی #عدم جذب سرمایه گذار خارجی، #عدم_شفافیت اقتصادی و #عدم_آمادگی زیرساختی و همچنین فسادهای اقتصادیه
و مسائل اقتصادی تنها 10-15 درصد تأثیر داره!!
لذا جذب سرمایه گذار خارجی نتیجه مستقیم #تنش_زدایی نیست و نخواهد بود!
هروقت شفافیت اقتصادی در داخل حاکم شده و زیرساختا برا جذب سرمایه گذار آماده بشن قطعاً جذب سرمایه گذار براحتی صورت خواهد گرفت
و...
والسلام😊
درپناه حق باشید
http://eitaa.com/joinchat/1457520640Cc36b961aba
بصیرت
4. بررسی های کارشناسی نشون می ده که دلیل اصلی #عدم جذب سرمایه گذار خارجی، #عدم_شفافیت اقتصادی و #عدم
نکات متعدد و گسترده دیگه ای وجود داره که فعلا وقت کمه
ان شاالله اگر فرصت شد و لازم بود در قالب موضوعات دیگه خدمتتون عرض میکنم
☺️صلوات
📌كليد اصلي رشد اقتصاد لهستان
🔹اقتصاد کشور لهستان پس از 45 سال تحت سلطه کمونیسم تقریبا فروپاشیده بود و تورم آن به 645 درصد رسیده و خیلی از شرکت ها و کارخانجات دولتی بسیار بی بازده و از نظر تکنولوژی روز عقب مانده و زیان ده بودند.طرح موسوم به Balcerowicz که در لهستان دهه 90 میلادی پس از فروپاشی بلوک شرق- که لهستان نیز بخشی از آن بود- به اجرا درآمد طرحی بسیار جسورانه بود که توسط وزیر اقتصاد لهستان لچک بالچروویتس طرح ریزی و اجرا شد.
🔹از بندهای مهم این طرح بسیار جسورانه اقتصادی که اقتصاد ایران نیز نیاز مبرم به آن دارد تعدیل گسترده کارکنان شرکت ها و ادارات دولتی و توقف افزایش سالیانه حقوق و دستمزد بود. البته برای جلوگیری از تبعات گسترده اجتماعی چنین طرحی مقرر شد کارگران و کارکنان شرکت ها و اغلب ادارات دولتی با دریافت پایه حقوق حداقلی خانه نشین شوند و مادامی که برای خود شغلی در چرخه تولید پیدا نکرده اند مقرری محدودی از دولت دریافت کنند.
🔹در واقع دولت با پذیرش ریسک، نگاه اشتغال زایی به شغل های غیر ضروری دولتی را با تعدیل گسترده نیروی کار حذف کرد و دولت را بسیار کوچک و در عین حال کارآمد کرد.
🔹افراد زیادی که بیکار شده بودند اما مستمری از دولت دریافت می کردند به تدریج جذب شغل های مولد در بخش خصوصی شدند و دولت نیز مستمری آنها را قطع می کرد. دولت همچنان مصمم بود علاوه بر کاهش تعداد کارکنان هزینه های جاری شامل حامل های انرژی را در سازمان ها و کارخانه های دولتی که مصرف بالایی داشت، کم کند. به طوری که برخی از ادارات دولتی با یک دهم کارکنان قبلی مجبور به کار بودند.
🔹در طی اجرای این طرح 1.100.000 نفر در ادارات و شرکت های دولتی شغل های غیر ضروری خود را از دست دادند و دولت تصدی گری خود در اقتصاد را رها کرد. فقط 3 سال بعد از اجرای این طرح 600000 شرکت خصوصی در لهستان تاسیس شدند و برای 1.500.000 نفر شغل ایجاد شد و افراد زیادی که تا قبل از آن در شرکت های و ادارات دولتی به کارهای غیرمولد و وقت گذرانی مشغول بودند وارد چرخه واقعی اقتصاد شدند.
🔹در نتیجه این طرح در بین سال های 1989 تا 2000 اقتصاد لهستان به شکوفایی رسید و بالاترین نرخ رشد اقتصادی در شرق اروپا را ار آن خود کرد. هم اکنون اقتصاد لهستان با تولید ناخاص داخلی 470 میلیارد دلار و سرانه تولید ناخالص 12400 دلار تقریبا 3 برابر اقتصاد ایران تولید سرانه دارد.
🔹ایران با داشتن 4 میلیون نفر کارمند و حقوق بگیر بخش دولتی جزو کشورهای بسیار پرهزینه از نظر هزینه های جاری است. این در حالی است که کشور ژاپن با 127 میلیون نفر جمعیت معادل 1.5 برابر جمعیت ایران و اقتصاد سوم جهان فقط 753 هزار نفر کارمند دارد که یک پنجم کارمندان ایران است.
🔹آمریکا با 323 میلیون نفر جمعیت و اقتصاد 18.5 تریلیون دلاری اش فقط 2.700.000 کارمند دولتی دارد و جالب اینکه از این تعداد فقط 1.100.000 نفر پلیس هستند.
🔹در کنار کوچک کردن دولت کارآمد کردن کردن آن نیز ضروری است. از این تعداد 4000000 حقوق بگیر دولت حدود 900 نفر در سطح وزیر و معاون وزیر و 124000 نفر مدیران ستادی و استانی و روسای ادارات و 296000 نفر مدیران عملیاتی و رده های پایین تر می باشند. متاسفانه اغلب مدیران فاقد دانش زبان خارجی و IT هستند که از ملزومات مدیریتی نوین هستند.
🔹در اغلب کشورهای توسعه یافته دولت ها کوچک اما بسیار کارآمد هستند و آزمون های موسوم به CSE برای استخدام در دولت برگزار می شود که آزمون بسیار بسیار سختی است و فقط نخبگان جامعه می توانند در آن قبول شوند. بنابراین راه را برای قبیله گرایی و استخدام نورچشمی ها می بندد
#اقتصادی
http://eitaa.com/joinchat/1457520640Cc36b961aba
بسم الله الرحمن الرحیم
امروز در بخش اول مباحث به موضوع بسیار جدی #جنگ_آب میپردازم
http://eitaa.com/joinchat/1457520640Cc36b961aba
ابتدا این آمار رو ببینید👇
بصیرت
میزان مصرف آب شیرین آمریکا نیروگاه ۴۱% کشاورزی ۳۷% شرب ۱۳% صنعتی ۵% سایر ۴%
به عنوان یه کشور صنعتی و توسعه یافته بهش نگاه کنید