💬 عبدالحمید در نماز جمعه امروز زاهدان چه گفت؟
🔹 عبدالحمید در نماز جمعه این هفته مسجد مکی ضمن فضاسازی در مورد افزایش نرخ دلار و کاهش ارزش پول ملی، القاء به بن بست رسیدن سیاست جمهوری اسلامی ایران و افزایش نفرت مردم به دین و عملکرد نظام و ادعای نشنیدن صدای مردم توسط مسئولان و حوزه علمیه قم و اخذ اعتراف اجباری از دستگیر شدگان اغتشاشات، خواستار برگزاری رفراندوم و تن دادن نظام به خواست معترضان شد.
🔹 اهم اظهارات عبدالحمید در مسجد مکی به شرح زیر است:
-انقلاب ۵۷ بوسیله همه طیف ها اتفاق افتاد و همه در این کشور شریکیم و سهم داریم
-مهم ترین تبعیض برای زنان در کشور اعمال شده، در هیچ دولتی وزیر زنان نداشتیم
-در حق اقوام و مذاهب در ایران تبعیض قرار گرفته است.
-برای آزادی کشته دادیم تا آزادی داشته باشیم
-نظام مشروعیت خود را از رای مردم گرفت وتمام مسئولین از همین مردم مسئولیتشان را گرفتند
🔹 اهل سنت افراطی پس از نماز جمعه شهرهای سوران، خاش، ایرانشهر، راسک سیستان و بلوچستان در خیابانها تجمع و ضمن شعاردهی علیه نظام به مقرهای انتظامی سنگپرانی و به برخی اماکن خسارت وارد کردند.
_______
https://eitaa.com/jejonoob
#ایتا👈
http://sapp.ir/jejonoob
@Banou_negar
بانو نگار
💬 عبدالحمید در نماز جمعه امروز زاهدان چه گفت؟ 🔹 عبدالحمید در نماز جمعه این هفته مسجد مکی ضمن فضاسا
جناب مولوی شما دیگر از زنان و مطالباتشان نگویید!
@Banou_negar
صدور حکم اعدام نوجوان ۱۳ ساله در عربستان
🔹حکومت سعودی یک نوجوان ۱۳ ساله به نام عبدالله الحویطی را به اعدام محکوم کرد.
دست رژیم کودک کش در شهادت کودکان ما هم پدیدار است.
#آرشام
#علی اصغر
#محمدرضا
#جراحت آرتین
#کشک وانسییون حقوق کودک .
https://t.me/Sara_sadat_pad
@sara_sadat_pad
@Banou_negar
بالقیس!
رفته بودی سرکوچه انار بگیری
تکه هایت به خانه برگشت
آن ها بیروت را ول کردند
و غزالی را از پا در آوردند
از وقتی چشمهای تو بسته شد
دریا استعفا داد
بالقیس !
وقتی کیفت را از لای خرابه های
بیروت در آوردند
فهمیدم با رنگین کمانی زندگی می کردم
نزار قبانی
نزار قبانی دیپلمات وشاعر برجسته سوری و مورد علاقه واحترام دنیای عرب.
عکس بالا متعلق به منزل نزار در سوریه است ، سوریه برای خودش تمدنی دارد از جنس کلام وادب شاعرانش هم میتوان میزانی از رفاه وآبادانی وآرامش مردمانش را ردیابی کرد .
سوریه اما اکنون وحالا چگونه است؟
شعرهای شاعرانش را باید به شعرر قبل از سوری سازی شده داعشی وبعد از داعشی تقسیم کرد ، دردی که کلمات یارای توصیفش ندارند.
همه تمدن سوری را به تلی از خرابه تبدیل کردند تا شاید فرهنگ سوریه را استحاله کنند و تمدنی بنا کنند با فرهنگی که دیگر سوری با آن نمی تواند مثل گذشته غزل بسراید و قصیده صد من کند .
#وکیلم _خیابانی به تعداد خیابانهای ایران و دهاتی که کوچه دارد ...
https://t.me/Sara_sadat_pad
@sara_sadat_pad
https://t.me/Banou_negar
یادداشت دوم : پیرامون تقاضای لغو عضویت جمهوری اسلامی ایران در کمیسیون مقام زن سازمان ملل در یک هفته اخیر.
ما کودکان دهه ۶۰هجری شمسی وقتی پدرانمان در جبهه بودند و نامه می نوشتیم یا نقاشی می کشیدیم :
ای نامه که میروی به سویش
به جای من ببوس دست ورویش
نامه ای برای همه زنانی که مستقیم وغیره مستقیم بخشی از حکمرانی در جمهوری اسلامی ایران بودند وهستند:
سرکارخانم ها :
همسران تمامی رؤسای جمهور کشور از ابتدا تا کنون
معاونت زنان وخانواده ریاست جمهوری از ایجاد تا کنون.
روسای فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی از ابتدا وجود تا کنون
همسران رؤسای مجلس شورای اسلامی ازابتدا تشکیل تا کنون.
اگر مسایل زنان برای شما ، سياسی نیست به گونه ای که در زمان مسوولیت همسرانتان و خودتان در قدرت موضوعیت پیدا کنند ،کمی شبیه هیلاری کلینتون،میشل اوباما ، همسرجرج دبلیو بوش وسایرینشان _ دور از خاستگاههای سیاسی ونگرشی خود و همسرانتان _ حضور موثر و به موقع داشته باشید.
درخواست لغو عضویت ایران از کمیسیون مقام زن سازمان ملل را دیدید ابتکار عمل نداشتید ...
چون با بدنه زنان جامعه ارتباط ندارید.
نگاههای رسمی وفانتزی دارید..
چون معاونت زنان ریاست جمهوری ها درک دقیقی از مسائل زنان ندارند و نیاموختند که میتوان از آن تریبون هم ظلم ناشی از تحریم های یک جانبه را در حق زنان ایرانی به گوش جهانیان رساند .
چون رؤسای فراکسیون های زنان ادوار مجلس معمولا اسیر ملاحظات سیاسی مردان سیاسی هستند ومی شوند و چشم به پیروزی باند خود در آینده نزدیک دارند و زنان مسوول کنونی نیز همچنین.....
سکوت شماها ناشی از ناکارآمدی وناکار بلدی است .
و ابر مسأله حوزه زنان وخانواده است .
واین همان زخم کهنه است...
#سیاسی کردن مسائل زنان وخانواده و اطمینان از بقا در قدرت ...
همسران رؤسای جمهور یقینا به دلیل انتساب به شخص اول اجرایی کشور از امکانات و ظرفیت هایی بر مهمل قانون نانوشته ای برخوردار هستند، هم جز گاهی در خصوص مسائل ، فرزندانشان که فکر می کنند نباید شبیه فرزندان مردم محاکمه شوند از این ظرفیت استفاده نکرده اند ،هزینه ای برای زنان ایرانی نپرداخته اند.
تا کنون اجتماعی همدلانه از این بانوان و توجه آنها به ظرفیت نخبگانی وکارشناسی زنان فرهیخته غیر رسمی خارج از ساختار ،دیده نشده است .
چرا؟ آیا اصالت ندارد ؟ قانون اساسی از شی انگاری و نگاه ابزارگونه به زن پرهیز داده است.
اما زن کلید واژه ی ،گاهِ انتخابات و سیاسی میشود . به ناگاه گل محافل میشود .
منظومه فکری رهبران انقلاب هیچ تناسبی با نگاه های تک بیتی وزینت سربرگِ نامه های اداری و عکس نوشت های معمول ندارد .
در هر سه عرصه حکمرانی اعم از تقنین،اجرا وقضا مسائل فراوانی لاینحل مانده است.
بعضی قوانین قدیمی زورشان به حل چالشهای موجود نمی رسد .
بعضی از آنها تناسبی با زن ۱۴۰۱ ندارد .
بعضی باید بروز رسانی شود...
در عرصه های بینالمللی سهممان را نگرفتیم واین نیز از کژ کارکردی است ...
#کمیسیون مقام زن سازمان ملل.
#زنان فرهیخته بی نقش در ساختارهای به نام زنان.
#بختک خاندان سالاری
#بختک خون سالاری
#بختک سیاسی کاری
#مسائل زنان وخانواده
#پاد وکیل خیابانی تمام شهرهای ایران و دهاتی که کوچه دارد
https://t.me/Sara_sadat_pad
@sara_sadat_pad
@Banou_negar
جامعه شناسی یک شورش
پرویز امینی در گفتگو با فرهیختگان لایههای مختلف تحولات پائیز ۱۴۰۱ را تحلیل کرده که بخشهایی از آن را در ادامه میخوانید:
🔻اتفاقی مثل آبان 98 خیلی تکاندهنده و تلخ است. باید تأملبرانگیز میشدباید میتوانست این پرسش را ایجاد کند که ما کجای کار را خطا کردیم و کجای راه را اشتباه آمدیم؟ به نظر من حتی سوالش خیلی جدی شکل نگرفت.
🔻اکنون سطح خشونت خیلی بالاست و فقط هم خشونت بالا نیست، بلکه از نظر کیفیت هم خشونت خیلی عریانی است. ما همدلیهای اجتماعی را از هم دریغ میکنیم. یعنی اگر کسی از نیروی پلیس یا بسیج یا حافظان امنیت به شهادت میرسد، طیفی که طیف معترض است، احساس همدلی کمتری دارند. پدیدههایی مثل آنچه برای آرمان علیوردی اتفاق افتاد خشونتهای بسیار عریانی است که محصول شورش است؛ جایی که دیگر عقل چندان کار نمیکند و محاسبات اخلاقی کارکردی ندارد
🔻«هابز» استعاره جالبی درباره این افرادی دارد که محصول این رادیکالیسم اجتماعی هستند. از تعبیر «فخر پوچ» برای آنها استفاده میکند. میگوید «حشرهای یا موجود ضعیفی روی محور درشکه یا ارابه مینشیند و چون در محیط خاکی حرکت میکند، گرد و خاک ایجاد میشود. ممکن است او این توهم را پیدا کند که من در حال ایجاد این گرد و خاک هستم!» درحالیکه آن کار چرخهای ارابه است. کاراکترهایی که در #ایران میبینید و مثلا یک ورزشکار در میانشان هست، در وضعیت فخر پوچند.
🔻نارضایتیهایی وجود دارد و حالا این ظرفیتی شد که خشم و نفرت بدون ضابطه و محاسبات عقلانی ظهور کند و به شکل مخربی و خشونتهای عریانی بروز کند. درواقع مرگ مهسا امینی با آنچه اتفاق افتاده تناسب ندارد، اما مرگ او در حکم آن فریادی است که شما در کوهستان میزنید و بهمن سرازیر میشود.
🔻اولین بار است یک پدیدار اجتماعی، سیاسی، امنیتی فراگیر در سطح ملی اتفاق میافتد، ولی گروهها، مجموعهها و سازمانهای سیاسی؛ از پوزیسیون تا اپوزیسیون در آن «بلاموضوع» هستند. نه اینکه موافق یا مخالف یا ضعیف یا قوی باشند بلکه اصلا موضوعیتی ندارند و این وضعیت خیلی آنومیک است.
🔻یکی، دوماه قبل وقتی ماجرای خانمی پیش آمد که جلوی ون را گرفت و گفت: «دخترم مریض است»، التهاب اجتماعی را شاهد بودیم. این موضوع به شما نشان میدهد بر سر پیش بردن چیزی به نام «گشت ارشاد» مناقشه دیده میشود. از نظر اجتماعی نوعی اکراه و نگاه منفی دراینباره وجود دارد. بعد هم میگویید: «اصلا ارادهای برای گشت ارشاد نبوده است و ما پنج یا 10 ون داشتهایم.» معنای این حرف این است که فقط بدنامی و هزینهاش را میپرداختید، درحالیکه بهغیر از هنجاری خوب یا بد است، بهلحاظ امکانی هم غیرممکن بوده است.
🔻ماجرای دانشگاه شریف، یکی از خطاهای دستگاه امنیتی بود. مسائلی که در این دانشگاه پشت سر و بعدش رخ داد و حسی که استادان دانشگاه پیدا کردند خیلی موثر بود. بهطور مثال طرف حساب کردن چهرههای مشهور و سلبریتیها جزء خطاهای ما بهشمار میرود، همچنین میتوان به ماجرای زاهدان اشاره کرد که خودشان معترف هستند در آن خطاهایی مرتکب شدند و درنهایت فرمانده نیروی انتظامی را تغییر دادند. همچنین میشود از ماجرای نازیآباد نام برد که خطا بود
🔻در بحثهای کوتاهمدت باید سیاستهای عادیسازی درپیش بگیریم تا وضعیت خاصی که در این 50 روز طی کردیم به وضعیت عادی و روال معقول تبدیل شود. مسائلی که این عادیسازی را مخدوش میکند از دستورکار خارج کنیم، مثلا بعضی از بازداشتهایی که انجام میشود بهنظرم ضدخصلت عادیسازی و امنیتیزدایی است.
🔻ماجراهایی مانند «سیسمونیگیت» را نباید دستکم گرفت. آثار تخریبی، احساس تبعیض و تقسیم جامعه به «ما» و «آنها» را باید جدی دید. میگویند «ما»یی وجود دارد که ما مردم عادی هستیم و «آنها»یی وجود دارد که صاحبان منصب سیاسی، ادارهکنندگان کشور و افراد ذینفوذ هستند. با خود میگویند ما درگیر مشکلات و مناقشات ابتدایی و اولیه هستیم، آنها اجناس لوکس خود را از خارج کشور میآورند.
🔻این نکات در آسیبرسانی و رنجور کردن ذهن جامعه بسیار موثر است و نباید دستکم و نادیده گرفت. بهطور مثال در واکنش به سفر پسر یکی از معاونان وزیر دولت اعلام شد رئیسجمهور تاکید کرده اگر پسر میرود، پدر هم باید برود. در ادامه مردم دیدند پسر معاون بانوان رئیسجمهور در خارج از کشور زندگی و فعالیت میکند. این اتفاقات آثار تخریبی بسیار زیادی دارد.
📌متن کامل را در اینجا 👈http://fdn.ir/75505 بخوانید.
@FarhikhteganOnline2
@Banou_negar
دوچرخه سواری و موتور سواری بانوان در ملاء عام فاقد وصف مجرمانه است!
پس از آنکه بازتاب سخنان سرهنگ علی اصغر شریفی رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ مبنی بر ممنوعیت رانندگی زنان با موتور برقی با واکنشهای متعددی مواجه شد، روز گذشته خبری تکمیلی از این مقام مسئول منتشر شد مبنی بر اینکه «قانون درباره موتورسواری خانمها سکوت کرده و ما هم سکوت می کنیم».
طبق تبصره ذیل ماده ۲۰ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی «صدور گواهینامه رانندگی موتورسیکلت برای "مردان" برعهده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران است»؛ تبصرهای که نشان می دهد تنها مانع قانونی صدور گواهینامه موتور برای زنان بر سر همین یک کلمه درج نشده در این جمله، یعنی "زنان" است.
به جز تبصره یاد شده که عملا با در نظر گرفتن مردان راننده و بیتوجه به زنان راننده، صدور گواهینامه موتور برای زنان را با محدودیت مواجه کرده است؛ در هیچ کجای آیین نامههای مربوط به این امر و حتی قوانین دیگر از جمله قانون اساسی، صدور گواهی نامه موتور برای زنان ممنوع نیست.
اداره کل حقوقی قوه قضاییه نیز درباره دوچرخه سواری و موتور سواری بانوان در ملا عام نظریه مشورتی صادر کرد و این اعمال را فاقد وصف مجرمانه دانست.
بر اساس این نظریه به دلیل اینکه برای دوچرخه سواری یا موتورسواری بانوان مجازاتی پیش بینی نشده است، صرف دوچرخه سواری یا موتورسواری بانوان فاقد وصف کیفری دانسته شده است.
حکم دیوان عدالت اداری در "الزام" راهنمایی و رانندگی به صدور گواهی نامه موتور برای زنان و تفسیری از قانون که به نفع زنان شد
از سوی دیگر مرداد سال ۹۸ شعبهای از دیوان عدالت اداری در رایی، حکم "الزام پلیس راهور ناجا به صدور گواهینامه رانندگی موتورسیکلت برای زنان واجد صلاحیت" را صادر کرد. حکمی که نشان میدهد بر خلاف نظر پلیس که «قانون درباره موتورسواری خانمها سکوت کرده و ما هم سکوت می کنیم»، میتوان از این «سکوتِ قانون» تفاسیر دیگری داشت.
در رای آن شعبه از دیوان عدالت اداری آمده بود: «رانندگی برای زنان جامعه ایران اعم از رانندگی با موتورسیکلت در هیچ یک از مقررات موضوعه منع نشده است که با عنایت به اصل اباحه رانندگی موتورسیکلت نیز برای آنان مباح تلقی میشود».
مدیران جامعه اجازه ندارند در شرع دخالت کنند
توران ولی مراد، فعال حوزه زنان در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه هر موضوعی در حوزه زنان نظیر موتورسواری زنان را میتوان در سه بعد "شرع"، "عرف" و "قانون" بررسی کرد که البته قانون روی عرف نیز اثر میگذارد، اظهار کرد: موضوعات در شرع یا حلال، یا حرام، مستحب، مکروه و یا مباح است. کسی اجازه ندارد در شرع دخالت کند. بنابراین مدیران جامعه اجازه ندارند شرعی برای موتورسواری یا حتی دوچرخه سواری زنان تعیین و بر اساس آن قانون بنویسند.این فعال حوزه زنان همچنین با بیان اینکه در نظام جمهوری اسلامی برای سیاست گذاری، مدیریت و قانون گذاری حوزه زنان صندلیهایی به زنان اختصاص داده شده است و این خانمهایی که بر روی این صندلیها نشستهاند وظیفه رفع این مشکلات حوزه زنان را دارند، تصریح کرد: اینطور به نظر میآید که در حوزه زنان دست و پا زیاد است یعنی آنهایی که کار میکنند زیاد اند اما مغز و زبان برای رفع مشکلات زنان کم است. مگر خانمها الان ترک موتور نمینشینند؟.
انسیه خزعلی، معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در نخستین نشست خبری خود با اصحاب رسانه در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا درباره چرایی مسکوت ماندن مطالباتی نظیر صدور گواهینامه موتور برای زنان و برنامههای این معاونت برای پیگیری این مطالبات، پاسخ داده بود: «حتما باید کارگروههایی تشکیل و کار را تخصصی پیش ببریم و اگر تصمیمی گرفته شد، گزارش دهیم.»
ادامه👇
isna.ir/xdMJD9
@Banou_negar
#بانونگار_رسانه_بانوان_انقلاب_اسلامی
☑️ورود زنان افغانستان به حمامهای عمومی و سالنهای ورزشی هم ممنوع شد.
✔️طالبان چند روز پس از آنکه ورود زنان را به پارکها و شهربازیها ممنوع کرد، از ممنوعیت ورود آنها به سالنهای ورزشی و حمامهای عمومی هم خبر داد.
✔️مقامهای طالبان با این تصمیم که روز یکشنبه ۱۳ نوامبر (۲۲ آبان) اعلام شده است، زنان افغان را بیش از پیش در دسترسی به مکانهای عمومی محدود کردند./یورونیوز
@kherad_Jensi
@Banou_negar
لایحه «حفظ کرامت و حمایت از زنان در برابر خشونت» تقریبا نهایی شده است.
🔺 کیومرث سرمدی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار منیبان درباره آخرین وضعیت لایحه «حفظ کرامت و حمایت از زنان در برابر خشونت» گفت: در جلسه قبلی کمیسیون اجتماعی این لایحه مورد بحث قرار گرفت و میتوان گفت تقریبا نهایی شده است.
✔️ او در ادامه عنوان کرد: قرار شد اگر همکاران کمیسیون اجتماعی نظر اصلاحی و پیشنهادی دارند ظرف یک هفته آینده به کمیته مربوطه ارائه دهند. بدون شک این لایحه یکی از دستور کارهای کمیسیون اجتماعیست که انشالله تا پایان سال به صحن علنی آمده و به تصویب میرسد.
#بانونگاررسانه_بانوان_انقلاب_اسلامی
@Banou_negar
♦️اقدام تعجب آور مجلس: لغو قانون اعطای تابعیت به فرزندان مادران ایرانی
روز یکشنبه ۲۲ آبان نمایندگان مجلس کلیات طرح تأسیس سازمان ملی اقامت را تصویب کردند. ماده ۴۱ این قانون می گوید:
🔹قانون اصلاح قانون تعیین تکلیف تابعیت فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی مصوب دوم مهر۱۳۹۸ از زمان لازمالاجراشدن این قانون به استثنای افرادی که در سامانه مذکور ثبتنام کردهاند لغو میگردد./انتخاب
توضیحات بیشتر در👇
https://www.tabnak.ir/004pNN
@Banou_negar
تصاویری از حسین زینالزاده و دانیال رضازاده از شهدای امروز مشهد که بر اثر ضربات چاقو آشوبگران به شهادت رسیدند.
@AkhbarMashhad
@Banou_negar
بیمه زنان خانه دار و دختران
زنان خانهدار و دختران مانند بسیاری از اقشار کشور میتوانند تحت پوشـش تأمین اجتماعی قرار گیرند و از خدمـات تأمین اجتماعی اسـتفاده کنند. طرح بیمه زنان خانهدار و دختران یکی از زیرمجموعههای «طرح بیمه فراگیر خانواده ایرانی» بوده و در ردیف بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد است. در این طرح، زنان و دختران رأسا بیمه پردازی مینمایند و تأمین امنیت اقتصادی زنان بخصوص در دوران پیری(دریافت مستمری) و ازکارافتادگی، از مزایای بیمه برای زنان اسـت. متقاضیان در بازه سنی ۱۸ الی ۵۰ سال میتوانند از طریق وبسایت خدمات غیرحضوری سازمان، به نشانی es.tamin.ir و بدون مراجعه به شعب از خدمات این طرح بهرهمند شوند.
اطلاعات تکمیلی در:
https://tamin.ir/page/women
@Banou_negar
⬅️ماحصل صداوسیمای کارمندی در ماجرای کیان
محسن کاشانی دانش آموخته مدیریت رسانه
در ماجرای بسیار غم انگیز کشته شدن کیان پسربچه ایرانی اهل ایذه، عملکرد صداوسیما به لحاظ حرفهای، چیزی شبیه به فاجعه بود.
۱. #روایت_اول ماجرا را به لحاظ زمانی، صدا و سیما تقریبا به درستی انجام داد. کلیدواژه عملیات تروریستی به خوبی روی ماجرا نشست و شبکهها نیز با درج عبارت ایذه تسلیت، موضع اولیه و موقعیت ما را مشخص کردند.
۲. همین روایت اول آبکی، باعث تحرک مثبت جوانان انقلابی در فضای مجازی و وایرال شدن خبر با تمِ تروریستی بودن ماجرا شد. در نتیجه با هشتگ #پایان_مماشات، طرف مقابل و لیدرهای مجازیشان در موضع ضعف و پاسخگویی رفتند.
۳. همه چیز نسبتا خوب پیش میرفت اما مگر خناسان جبهه باطل به راحتی پا پس میکشند؟ حجم تولیدات هنری از آثار گرافیکی گرفته تا موشن و... که به سرعت تولید میشود و در استوری #سلبریتیها مینشیند نشان از حرکتی دارد که رسانههای رقیب آغاز کردند. پیج اینستاگرامی مادر کیان میشود منشاء محتوای احساسی با چاشنی اتهام به نظام. بیبیسی و اینترنشنال هم با قدرت ماهیگیری از آب گلالود را در دستور کار دارند.
۴. پنجشنبه است. روایت اول صداوسیما در حد همان روایت ناقص، پرابهام، مخدوش شده توسط حریف، باقی مانده و هیچ حمایتی نمیشود.
۵. ناقص به این جهات: کسی نمیداند اسامی دقیق شهدا چیست؟ چند نفر از نیروهای حافظ امنیت بودند؟ از کدام نهاد امنیتی و انتظامی بودند؟ تصویرشان چرا منتشر نمیشود؟ تکلیف آن دو نفر مجهول الهویه چه شد؟ چرا هیچ تصویری از واقعه منتشر نشده؟ تیر اندازی چگونه رخ داده؟ آن زن کشته شده که بود؟ کیان آنجا چه میکرد؟ خودروی پدر کیان برای چه در محل حادثه حضور داشت؟ پدر کیان کجاست؟ جنازه کیان کجاست؟ ماجرای تصویری که یخ درکنار بدن برهنه این طفل معصوم است، چیست؟ و ....
۶. این ابهام ها را بگذارید در کنار روایت مستند به حرفهای #مادر_کیان و #فضای_احساسی تصاویر کودک از دنیا رفته ای که از ترس دزدیده شدن توسط نظام، در خانه با #یخ نگهداری میشود. اینها باعث #مخدوش شدن روایت رسمی صداوسیما میشود اما دریغ از پاسخ و اقناع ... این فضای مهآلود کار را به جایی میکشاند که فراستی رسانه دیده هم تلویحا انگشت اتهام را به سمت خشونت نظام میچرخاند. چرا؟ چون روایت طرف مقابل غالب است ولو اول نبوده باشد.
۷. انتهای تلاش صداوسیما دو مصاحبه از پدربزرگ و دایی کیان است که #دوپهلو و کوتاه یکیشان از مظلومیت میگوید و طلب مشخص شدن قاتلین میکند و دیگری با سوالی به غایت بیربط و مبهم توسط خبرنگار، تایید میکند که ماجرای کیان را شبیه شاهچراغ میداند، خب که چه؟
۸. جمعه میشود. مراسم تشییع شهدای ایذهای شروع میشود. از دیروزش به جز چند زیرنویس و چند گزارش به شدت ضعیف خبری (مثل همیشه دوربین را بین مردم برده و چند نفر به نمایندگی از ملت ایران این حادثه تروریستی را محکوم کرده و تمام).
مراسم تشییع با چند پلان از مردم و تابوتهای بینام و گنگ و تصویری از نماز میت و تمام. آقای محسن رضایی که به انتشار خبرهای زودتر از موعد و بی ربط به مسئولیتش شهرت دارد، خبر از دستگیری سه نفر در #مرز_باکو میدهد که بعدها شد ماکو. خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل. یک مقام امنیتی را نیاوردند روی آنتن درست و حسابی ماجرا را تشریح کند.
۹. حالا خودتان را بگذارید جای بچه های انقلابی که از اول روایت صداوسیما را محکمتر از خود صداوسیما فریاد زده اند. با این همه ابهام و نقص و سوال چه کنند؟ #خدمات_پس_از_فروشِ_روایت توسط صداوسیما چه میشود؟ هیچ. رها ... یاد سربازهای ارتش اسد افتادم که آن مدافع حرم میگفت در عملیاتها بعد از حمله، ساعت ۲ بعد از ظهر جمع میکردند میرفتند میگفتند ساعت کاریشان تا ۲ هست و فردا باز برمیگشتند مناطق از دست رفته دیروز عصر را پس بگیرند.
۱۰. آقای صداوسیما کلاهت را بالاتر بگذار. با #ارتش_اسد نمیشود به جنگ تروریستهای مغزشویی شده و تکفیری و قسم خورده رفت. اینکه به دو سه تا گزارش خبرنگار ایذهای بسنده کردی و پنجشنبه شب را در خانه خود راحت سر بر بالین نهادی یعنی نفهمیدی کجای کاری! باید مدافع حرمها را جلو بفرستی، ارتش اسد ته تهش به درد خط نگه داشتن میخورد. نه تک و هجوم.
۱۱. کاش همین روایت اول بدون اقدامات تکمیلی را هم نداشتی. اینطور فقط ما را دچار گیجی کردی و موضع رقیب را تقویت. دروازه خالی را اوت زدی ... اعتراف خود اغتشاشگران از دست به سلاح شدن و هورا کشیدنها برای کشتار ایذه را هم به فراموشی کشاندی. قبل از این در برخی مواقع احساس بیدولتی داشتیم. الان حس میکنم درشرایط بیرسانهای هستیم. #باخت_رسانهای درجنگ روایتها را بپذیریم؟ یا تکانی به خودتان میدهید؟
@Banou_negar
نقدی بر طرح جدید مجلس ابهام در اعطای تابعیت به فرزندان زنان ایرانی
https://www.isna.ir/news/1401082819116/%D9%86%D9%82%D8%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%B1-%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D8%AC%D9%84%D8%B3-%D8%A7%D8%A8%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B9%D8%B7%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%B9%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D9%81%D8%B1%D8%B2%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%86
@Banou_negar
۲۸آبان ماه ۱۳۵۸روز تدوین نهایی قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
خبرگان قانون اساسی ۷۵نفر بودند ویک نفر آنها بانو منیره گرجی بود .
مطابق اظهارات این بانوی سیاسی واجتماعی،خیلی از آقایون مبارز و مجاهد و روحانی ازایشان خواسته بودند که برای خبرگان کاندیدا شوند وبالاخره خودشان به جمع بندی می رسند و شرکت می کنند وبا رأی بیش از یک میلیون از طرف مردم تهران انتخاب میشود.
خاطرات خانم گرجی از روز اول مجلس خبرگان قانون اساسی قابل تأمل و توجه می باشد ،خط فکری مغایر با منظومه فکری رهبران انقلاب را روایتگری می کند خطی که تا کنون نیز ردپای آن در ساحت های مختلف حکمرانی اعم از سیاست گذاری،تقنین،اجرا ،قضا قابل مشاهده است.
خانم گرجی می گوید در روز اول تشکیل مجلس خبرگان قانون اساسی، یکی از آقایان که نماینده یکی از شهرهای اطراف شیراز بود
گفت این جا مجلس گناه است یک زن وهفتاد مرد و دیگری گفت خانم گرجی پاتون را از کفش من بیرون کن ،گفتم کفش اندازه پاتون کنید.
انقلاب اسلامی مانیفستِ خود را در مورد زنان در قانون اساسی صریح بیان کرد ، مقدمه قانون اساسی به تفکری که مجلس را مجلس گناه می دانست و حضور زن در اجتماع را پا در کفش مردان کردن می دانست پاسخ قانونی داد.
زن در قانون اساسی (مقدمه قانون اساسی ): در ایجاد بنیادهای اجتماعی اسلامی،نیروهای انسانی که تاکنون در خدمت استثمار همه جانبه خارجی بودند هویت اصلی وحقوق انسانی خود را باز می یابند ودر این بازیابی،طبیعی است که زنان به دلیل ستم بیشتری که تا کنون از نظام طاغوتی متحمل شده اند، استیفای حقوق آنان بیشتر خواهد بود....زن در چنین برداشتی از واحد خانواده،از حالت شی ءبودن و یا ابزار کار بودن در خدمت اشاعه مصرف زدگی واستثمار خارج شده و ضمن بازیافتن وظیفه خطیر وپر ارج مادری در پرورش انسانهای مکتبی پیش آهنگ، و خود همرزم مردان در میدان های فعال حیات می باشد ودر نتیجه،پذیرای مسئولیتی خطیرتر و در دیدگاه اسلامی برخوردار از ارزش و کرامتی والاتر خواهد بود.
بعدا آمدند خدمت امام گفتند انقلاب کردیم تمام شد دستور بدید این زنان بروند در خانه امام فرمودند ،تازه شروع شده.
دست بردار نشدند با وجود این گفتمان غنی برای بهره برداری سیاسی گاها ابزارگونه در انتخابات ها از زنان استفاده شد و این گونه نقض قانون اساسی کردند.
رد پای تفکری که نتوانست در قانون اساسی پا بگذارد در ترک فعلها و بد سلقیگی ها و بدقوارگی های تصمیمات دیده شد و از طریق نقش دادن به زنانی که درک دقیقی از مسائل زنان ندارند کار خودشان را کردند ولذا گاهی به سمت تحجر رفتند وگاهی غرب ،رهبر انقلاب مفهوم _الگوی سوم_ را که _جانِ قانون اساسی _ومانیفستِ انقلاب اسلامی وحرف تازه او در جهان امروز می باشد را گفتمان سازی کردند .
نه زن کالا شده غرب ونه زن پستوی شرق..
زنی که در عین لطافت مادرانگی حضور مؤثر وفعال اجتماعی دارد .
راه کار دادند ،نقشه راه دادند صریح خطاب به زنان گفتند خودتان بروید مسائلتان را حل کنید .
اما زنانِ مردشده در خدمت مردان سیاست تا کنون کاری نکردند دلیلش واضح است ،توانایی ندارند. شما می خواهید مو از کف دست صاف بکنید ؟!
صحبت های آقا تبدیل به عکس نوشت، زینت سربرگ نامه های اداری ، مطلع سخنرانی و سود استفاده برای ماندن و اخذ تأیید از جانب مردان سیاسی شد.
گفتمان رهبران انقلاب و منظومه فکری آنها را در حد همین قالبها تنزل دادند.
اخباری گری به دلیل فهم ناصحیح...
حضور معیوبی از زن ملقمه ای از استانداردهای غرب و اسلام در هیچ کدامش هم اصیل و موفق نیستند.
توانایی تنظیم وتدوین شاخصهای عدالت جنسیتی را نداشتند و ندارند لذا زن را در نقش های ذاتی و نقش هایی که قانون اساسی برای آنها زن را برخوردار از ارزش و کرامتی والاتر تلقی می کند ، ناموفق کردند.
اگر ظرفیت گفتمان انقلاب اسلامی در اختیار اهل و خبره های منهای سیاست زدگی در قلمرو زنان بود امروز همه دختران ایرانی عمیقا افتخار می کردند .
زنانی که در مراکز قدرت پیوسته بوده اند اما توانایی تبیین گفتمان انقلاب اسلامی در حوزه زنان را نداشته اند و با عملکرد خود باعث مظلوميت آن شده اند .
و..... لیلی نام همه دختران سرزمین من است...
سارا _سادات_ پاد وکیلم _خیابانی _برای همه شهرهای ایران و دهاتی که کوچه دارد
https://t.me/Sara_sadat_pad
@sara_sadat_pad
@Banou_negar
🔸 طایفه منگور کُرد که حادثه (تعرض به خانه و هتک حیثیت زن مومنه) برای منزل یکی از اعضای این طایفه رخ داده بود قصد اتمام اغتشاشات این شهر را دارند.
🔸گفتنی است طایفه منگور که اکثریت جمعیت مهاباد را تشکیل می دهند، سنی مذهب و دلبسته به نظام اسلامی ایران می باشند.
🔹ایل منگور به تعصب بر ناموس و غیرت شهره دارند و در دوره رضا خان نیزعلیه بی حجابی پهلوی قیام کردند (قیام ملاخلیل منگور).
@makshufat
@Banou_negar
34.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مولوی عبدالحمید از کدام تبعیض و حقوق زن می گوید؟!
مولوی عبدالحمید امام جمعه اهل سنت زاهدان میگوید: پوشاندن دستها برای زنان واجب است. دایره و محدوده کار زن فقط خانه است. پوشاندن صورت با برقع (پوشیه) برای زنان واجب است به شکلی که نهایتا فقط یک یا دو چشم پیدا باشد.
به گزارش همشهریآنلاین، مولوی عبدالحمید میگوید: تعلیم و آموزش برای زنان فقط در صورت ضرورت و در صورت تفکیک جنسیتی و با استاد زن جایز است. باید در کلاس درس (در صورت عدم تفکیک جنسیتی) حصار و دیوار بکشید و طرف زنان شیشه ای که یک طرف دید دارد (شیشه رفلکس یک طرفه) نصب کنید. شنیدن صدای زن (حتی سخنرانی) از تلویزیون و رادیو و ضبط صوت برای مردان حرام است.
@Banou_negar
توئیت عضو دفتر نشر آثار رهبری خطاب به امام جمعه مشهد
گفتنی است، آیتالله سیداحمد علمالهدی در خطبه سیاسی نماز جمعه مشهد گفته بود: «کسانی که روسری از سر برمیدارند و برای رضایت آمریکا کشف حجاب میکنند، بدانند که آمریکا به آنان به چشم همان روسپیهای کودتای ۲۸ مرداد نگاه میکند، آیا راضی هستید که عفت خود را رها کنید تا آمریکا خوشش بیاید؟»
@Banou_negar
🔺فایل صوتی نشست گفتگوی محمدحسین بادامچی و دکتر محسن بدره
در نشست جایگاه زنان در اعتراضات اخیر/ دانشگاه الزهرا/ ۲۹ آبان ۱۴۰۱ در کانال تلگرام بانو نگار بارگزاری شد.
آدرس کانال👇
https://t.me/Banou_negar
@Banou_negar
سطحی از قفل شدگی کنونی در گفتگو!.mp3
2.22M
🚧 سطحی از قفل شدگی کنونی در گفتگو!
#نشست_دانشجویی/ دانشگاه باهنر کرمان
🎙حجت الاسلام قنبریان / ۱۴آبان۱۴۰۱
• ملاحظه کاری با جریان تحجر، حرف نوی انقلاب را با آنها ادغام کرد! این خوانش با مردم قفل می شود! و راه برای غربزدگی باز می کند!
#حرف_نوی_جمهوری_اسلامی
#دو_دیگری_جمهوری_اسلامی
@m_ghanbarian
@Banou_negar
⚜ بسیج دانشجویی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی برگزار میکند:
"زن شیشه ای"
🔹 جلسه اول از سلسله نشستهای پیرامون حقوق بانوان و نقش زن در جامعه
⏰ زمان:
سه شنبه ۱ آذر ، ساعت۱۲ الی ۱۳:۳۰
🗺 مکان:
دانشگاه فردوسی، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی،تالار دکتر کوهستانی
@Banou_negar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میکرومستند-«حق زن»
مجادلات جلسات قانون اساسی پیرامون برابری زن و مرد
در زمان برگزاری مذاکرات قانون اساسی، شایعاتی درباره پایمال شدن حقوق زنان در اصول قانون اساسی مطرح میشد. به عنوان نمونه روزنامه آیندگان در ۶ مرداد ۵۸ از گردهمایی چریکهای فدایی خلق خبر داد که در آن گفته شده بود: «این قانون از اساس برابری را نقض کرده است و از زن فقط یک موجود خانهنشین میسازد.» یا مطابق نقل روزنامه اطلاعات در ۷ آبان ۱۳۵۸، اتحاد ملی زنان از تمایلات قشری و تصویب قوانین کهنه بر خلاف برابری زنان با مردان به بهانه احکام اسلام انتقاد کرده بود. اما حقیقت ماجرا چه بود؟ آیا حقوق زنان نادیده گرفته شده بود؟ خبرگان قانون اساسی چه نگاهی به برابریِ حقوقیِ زن و مرد داشتند؟ این بار به بخشی از مذاکرات اصل ۲۰ و ۱۱۵ قانون اساسی پرداختهایم. گفتگوهای مهمی که درباره حق زنان رد و بدل شده، باعث فهم بهتر جایگاه زن از نگاه قانونگذاران و اختلافات مهمی که بین آنها بوده میشود. «اختلاط زن و مرد» و «میزان عقل زن» دو عامل مهمی بوده که از سوی مخالفان برابری حقوقی، بیان شده و به همین دلیل در متن اصل، به جای «تساوی حقوق در قانون» از عبارتِ «به طور یکسان در حمایت قانون» استفاده شده است. اما برخی از اصول با مقاومت برخی نمایندگان، مبهم باقی ماندهاند تا در آینده درباره آنها تصمیم گرفته شود.
#مدرسه_آزاد_فکری
#بانونگاررسانه_بانوان_انقلاب_اسلامی
@Banou_negar