فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥#کلیپ | صد بار تکرار میکنیم؛ اختلاف شیعه و سنی ممنوع!
❌ یکی از گسلها و شکافهایی که انگلیسیها استفاده میکند، شکاف بین #شیعه و #سنی است.
#حقوق_بشر_آمریکایی
#جهاد_تبیین
#روایت_درست
#ثامن۲۳
#بیدارباش
🆔 https://eitaa.com/Bidarb_a_s_h
🆔 https://rubika.ir/Bidarb_a_s_h
📌 از تنظیم اخلاق حکمرانی تا تنظیم بازار
✍️ #علی_اسفندیار در روزنامه سراج نوشت:
«مزه قدرت، زیر زبان سیاستمداران دنیا میماند!» این کلیگویی شاید به دلیل ابتلای زیاد سیاستمداران و اهالی منصب و مقام به لذت قدرت باشد. آنچه در لابهلای تاریخ بیش از صلح و صمیمیت یافت میشود، فتنه و جنگ و کشمکش است آن هم زیر بیرق «قدرت»!
قدرت را هرچند میتوان در ساحتهای گوناگون اجتماعی بررسید؛ اما «قدرت سیاسی» دامنهی پر کشمکشتری دارد. مخاطبان قدرت سیاسی، همهی مردم هستند، همهی آدمها باید زیر چتر قدرت سیاسی دیده شوند و الا بن بست و سکوت مرگآور بر جامعه چیره خواهد شد و صداها زمانی بلند میشود که کار از کار گذشته و مزهاش به دست حادثهای دیگر تلخ میشود. در همین کشور خودمان، این تلخی را امام راحل و مردم انقلابی، به خاندان سلطنتی شاهنشاهی چشاندهاند.
این که در مبانی دینی، والیان و حاکمان به «مردمداری» امر میشوند، نشان از حفظ و حراست از ریشههای حکومت دینی و مهمتر، ایجاد و جلب مشارکت در ساخت جامعهای پرتکاپو و پیشرو است. مشارکتطلبی نیز بیش از تصویب قانون و سخنرانیهای دستوری و غیر دستوری، باید در میدان عمل، گفتوگو و رصد میدانی تحقق یابد.
در این میان ارتباط و تعامل بیواسطه با جامعه یکی از مهمترین اصول مدیریت اسلامی به شمار میآید. به گواه تاریخ، حضرت علی(ع) برای ارزیابی بازار اسلامی شخصا در بین مردم حضور مییافت و از قیمت کالاها پرسش میکرد و برای تاجران و مردم از آیات الهی و ارزش اخلاق و انصاف در جامعه میگفتند.
امیر مؤمنان علی(ع) «حضور در بین مردم» را شرط رفتاری مدیر تراز جامعه اسلامی میدانند و به مالک اشتر میفرمایند: زیاد خود را از رعیت پنهان نساز که پنهان شدن والیان از مردم نمونهای است از تنگخویی و کم اطلاعی در کارها.
از سوی دیگر غفلت از ظرفیت تعاملی مردم و مدیران به شکاف عاطفی و گسست در همراهی جامعه با حاکمان میانجامد. ارتباط چهره به چهره با مردم، در دسترس بودن مدیران، شنیدن صدای اصناف و گروههای اجتماعی و لمس آسیبهای اقتصادی میتواند توشهای ارزشمند برای رفع درست و سریع مسائل اجتماعی باشد.
این مهم، در سبک مدیریتی و سیره پیشوایان دینی به ویژه پیامبر اکرم(ص) و امیر مؤمنان(ع) به روشنی یافت میشود؛ رسول اکرم(ص) در بازدید از یک انبار مواد غذایی، فروشنده را پس از احراز تخلف، نهی کرده و فرمودند: هر که خیانت ورزد از ما نیست.
همین سیره در رفتار امام علی(ع) نیز مشاهده میشود، آنجا که به مالک اشتر توصیه میکنند: در مجلسی عمومی بنشین و در آن مجلس برابر خدایی که تو را آفرید فروتن باش و سپاهیان و یارانت که نگهبانان تو هستند از آنان بازدار، تا سخنگوی آن مردم بدون لکنت، با تو گفتوگو کند.
هرچند فرآوردههای حضور مدیران نظام دینی در میدان مردمداری نیازمند تبیین بیشتر است؛ اما یکی از آوردهها، انتقال مسائل نوپدید جامعه روی میزهای تصیمساز است.
نظارت مستقیم مدیران بر احوال و بازار مردم آنقدر منزلت دارد که امیر مؤمنان(ع) در پاسخ به درخواست «اصبَغِ بنِ نُباتِه» مبنی بر واسپاری نظارتِ بازار و حضور در بین مردم، به نمایندگان خود، اصبغ را سخت مذمت میکند و نشان می دهند که رصد مستقیم از اوضاع جامعه و حضور در بین مردم از ارکان حکمرانی دینی به شمار میآید.
بی شک فروتنی در برابر مردم، همراهی و همدلی و شنیدن درد دردمندان در کنار ایجاد اعتماد، اطمینان و محبوبیت برای مدیران؛ نور امید را برای مردم و تلاشِ همگانی را در بخشهای مختلف حاکمیت به همراه دارد.
@HOWZAVIAN
#اخلاق_حکمرانی
#جهاد_تبیین
#روایت_درست
#ثامن۲۳
#بیدارباش
🆔 https://eitaa.com/Bidarb_a_s_h
🆔 https://rubika.ir/Bidarb_a_s_h
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 دعوت زیبای مجری توانمند آقای مجید یراق بافان از رهبر معظم انقلاب برای سخنرانی
ما این طرف و آن طرفی را نشناسیم
ما پشت سر عشق، طرفدار شماییم
آن خیل شهیدان، همه شاگرد شمایند
ما نیز به پیکار، پیِکار شماییم
#حکیم_انقلاب
#جهاد_تبیین
#روایت_درست
#ثامن۲۳
#بیدارباش
🆔 https://eitaa.com/Bidarb_a_s_h
🆔 https://rubika.ir/Bidarb_a_s_h
25.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #کلیپ | #بیتیاس؛ از آغاز تا پایان
🔺آنچه درباره بیتیاس نمیدانیم!
#جنگ_نرم
#آسیب_شناسی
#حقوق_بشر_آمریکایی
#جهاد_تبیین
#روایت_درست
#ثامن۲۳
#بیدارباش
🆔 https://eitaa.com/Bidarb_a_s_h
🆔 https://rubika.ir/Bidarb_a_s_h
⭕️محل شهادت مسافران پرواز ۶۵۵ ایران ایر در خلیج فارس گلباران شد
🔹محل سقوط پرواز ٦٥٥ که توسط ناو وینسنس آمریکای جنایتکار مورد هدف قرار گرفت، با حضور خانوادههای این شهدا و نیز واحدهای مختلفی از یگانهای نیروی دریایی سپاه گلباران شد.
#خبرگزاری_بسیج
Basijnews.ir/fa/news/9442407
@Basijnewsir
⭕️حضور نمایندهای از دفتر رهبر معظم انقلاب در تشییع مادر شهید ژاپنی
🔹حجتالاسلام ابوترابیفرد امام جمعه موقت تهران صبح امروز از طرف دفتر مقام معظم رهبری در مراسم تشییع امالشهید سبا بابایی (کونیکو یامامورا مادر ژاپنی شهید محمد بابایی) حضور یافت و سلام و تسلیت رهبر انقلاب اسلامی را به خانواده آن مرحومه ابلاغ کرد.
#خبرگزاری_بسیج
Basijnews.ir
@Basijnewsir
مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران:
⭕️بیشاز ۳۸ هزار زائر به سرزمین وحی اعزام شدند
🔹کاپیتان شمس الدین فرزادی پور گفت: شرکت هوایی پروازهای حج امسال را به تنهایی انجام داده و تا کنون بیشاز ۳۸ هزار زائر از ۱۷ مرکز استان با ۱۵۶ پرواز به سرزمین وحی اعزام شدهاند.
#خبرگزاری_بسیج
Basijnews.ir/fa/news/9442353
@Basijnewsir
🇪🇸 قتلعام در آکوما و قطع کردن پای بومیان
🔻در سال ۱۵۹۸، زمانی که فرماندار خوان د اوناته ، به دستور پادشاه #اسپانیا، به #نیومکزیکو حمله کرد و شروع به حمله به بومیان بومیان آمریکا در این منطقه کرد و هر چیزی که ارزش داشت را برد. در دسامبر ۱۵۹۸، گروهی از سربازان اسپانیایی که به دنبال غذا بودند به "آکوما" رسیدند.
‼️بومیان در ابتدا از آنها استقبال و رفتار دوستانه کردند تا اینکه سربازان متجاوز شدند و شروع به طلب غلات از انبارهای آکوما کردند که برای زنده ماندن این قبیله در زمستان لازم بود. نبرد سپس به یک #قتل_عام تبدیل شد، و پس از پایان آن، حدود ۸۰۰ نفر از مردم آکوما کشته شدند و پوئبلو آنها در ویرانه بودند.
‼️پس از آن، بازماندگان به سانتو دومینگو پوئبلو برده شدند، جایی که همه مردان بالای ۱۲ سال به ۲۰ سال بردگی محکوم شدند. از چند ده مرد آکوما در سن جنگ که هنوز پس از نبرد زنده بودند، به قطع یک پا محکوم شدند. بچههای زیر ۱۲ سال زنده مانده از والدینشان گرفته شدند و به مبلغان اسپانیایی داده شدند تا بزرگ شوند. با این حال، بیشتر آنها و همچنین زنان به بردگی فروخته شدند.
🔻اوناته بعدا محاکمه شد، به جرم ظلم به سرخپوستان و مستعمرات محکوم شد و از نیومکزیکو تبعید شد. با این حال، او به این حکم اعتراض کرد و بعداً از همه اتهامات پاک شد.
‼️در پایان، جمعیت تقریبی ۲۰۰۰ نفری که در آکوما پوئبلو زندگی می کردند به تقریباً ۲۵۰ بازمانده کاهش یافت.
#ثامن
✅بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir