eitaa logo
بصیرت 1404
230 دنبال‌کننده
4.3هزار عکس
4.4هزار ویدیو
498 فایل
✅این کانال مکمل کانال @hal_khosh است و به یاری خدا وند مهربان تلاشی است درجهت آگاهی بخشی وبصیرت افزایی با ❎گزیده بروزترین اخبار و تحلیلهای سیاسی ولطفا ببینید. 🆔 @Imam_zamani 🆔 @hzrt_mahdi 🆔 @menbar_kotah انتقادات و . . . تبادل👇 @abasalialmasi
مشاهده در ایتا
دانلود
11.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 در مشهد ساعت ۶ صبح بیش از ۴۰۰ کارگر سر چهار راه که منتظر کار بودند، به بهانه کار سوار ماشین میکنند و به ورزشگاه میبرند و بقیه ماجرا را ببینید خیلی قشنگه ببینید 🆔 @almasabad
آمار کرونا - پنجشنبه ۲۷ آذر مبتلایان: ۷۴۵۳ نفر قربانیان: ۲۱۲ نفر @Isffarsna 🆔 @almasabad
21.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 کربلا در کربلا می‌ماند اگر زینب نبود 🔹نطق به تاسی از زینب کبری(سلام‌الله علیها) به زبان‌ انگلیسی 🔹او می‌گوید: "ترامپ، پدر من را شهید کرد و بایدن پیام تشکر منتشر کرد". آقای ظریف؛ شما که زبان دنیا را بلدی(!!!) کاش این صحبت‌ها را به دنیا مخابره می‌کردی نه اظهارات ضعف و زبونانه را! روحانی که می‌گفت ترامپ یک کاغذ را خط‌خطی کرد اگر بایدن بیاید کاغذ سفیدی را امضا می‌کند! ترامپ را می‌گفت: ترامپ. به بایدن که می‌رسید می‌گفت: آقای بایدن!
🔺تحریف سخنان رهبری توسط رسانه‌های اصلاح‌طلب به نفع خود 🔸رسانه‌های اصلاح‌طلب سخنان رهبری تحریف کردند و این درحالی است که رهبری در سخنان دیروزشان فرموده بودند: باید بیش از آنکه به فکر رفع تحریم باشیم بر خنثی کردن آن تمرکز کنیم البته نمی‌گوییم دنبال رفع تحریم نباشیم چراکه اگر بتوان تحریم را رفع کرد، حتی یک ساعت هم نباید تأخیر کنیم؛ اگرچه اکنون چهار سال است که تأخیر شده و از سال ۹۵ که بنا بود همه تحریم‌ها یک‌باره برداشته شود تا امروز نه تنها تحریم‌ها برداشته نشد بلکه زیادتر هم شد. ✅ @Masaf 🆔 @almasabad
21.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌📣 حتما ببینید 🎬 ⚡️کلیپ طوفانی و بسیار مهم👇 💥«ماجرای مضحک لغو تحریم ها»💥 《بخش اول》 📌تله اصلی خود شمایید !! 📌محسن رضایی دقیقا چه کاره است؟ 📌طرح اخیر مجلس خلاف راهبرد امام خامنه ای است❗️
15.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌📣 حتما ببینید 🎬 ⚡️کلیپ طوفانی و بسیار مهم👇 💥«ماجرای مضحک لغو تحریم ها»💥 《بخش دوم》 📌ما آقای روحانی را حتی شایسته نصیحت کردن هم نمی دانیم ! 📌روی صحبت ما با مجلس و دستگاه قضایی است. 📌آقای قالیباف شما در تشخیص راهبرد اصلی مواجهه با تحریم چه تفاوتی با حسن روحانی دارید ؟
10.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌📣 حتما ببینید 🎬🔥کلیپ طوفانی و بسیار مهم👇 💥«ماجرای مضحک لغو تحریم ها»💥 《بخش سوم》 📌آقایان مجلس و قوه قضاییه به خاطر سکوتتان میتوانید جواب ۳۰۰ هزار شهید را بدهید ؟! 📌وصیتنامه حاج قاسم را خوانده اید؟ 📌دیدید که حاج قاسم نوشت من امام خامنه ای را تنها میبینم ؟
🌍جهان، در روزی که گذشت (۲۷ آذر ۱۳۹۹) 🔸تعداد مبتلایان به کرونا در جهان به ۷۴ میلیون و ۶۹۵ هزار، تعداد بهبودیافتگان به ۵۲ میلیون و ۵۲۳ هزار نفر و شمار جان‌باختگان به یک میلیون و ۶۵۸ هزار تن رسید. 🔸 قیمت سبد نفتی اوپک از ۵۰ دلار گذشت. 🔸مدیر اطلاعات ملی آمریکا مدعی دخالت ایران، روسیه و چین در انتخابات ریاست جمهوری این کشور شد. 🔸به منظور ارتقای رهبری آمریکا در فضا، ترامپ دستور استفاده از انرژی هسته‌ای در فضا را داد. 🔸یک روزنامه صهیونیستی: جمعیت دوستی اسرائیلی و عمان با هدف معرفی عمان به اسرائیلی‌ها و بالعکس تاسیس شد. 🔸آزمایش کرونای "امانوئل ماکرون" رئیس‌جمهوری فرانسه مثبت شد. 🔸دادگاه عالی ورزش اعلام کرد ورزش روسیه به دلیل دوپینگ تعدادی از ورزشکاران، دو سال حق حضور در المپیک و مسابقات جهانی را ندارد.
🇮🇷 ایران، در روزی که گذشت (۲۷ آذر ۱۳۹۹) 🔹وزارت بهداشت: موارد جدید ابتلا به کرونا: ۷۴۵۳ نفر؛ کل مبتلایان: ۱۱۳۸۵۳۰ نفر؛ بهبودیافتگان: ۸۵۶۵۱۳ نفر؛ فوتی‌های جدید: ۲۱۲ و مجموع درگذشتگان: ۵۳۰۹۵ تن 🔹رئیس‌جمهوری: ۲۹ و ۳۰ آذر، اصناف از ساعت ۱۸ تعطیل و تردد خودروهای شخصی، از ساعت ۲۰ ممنوع می‌شود. 🔹۹۹ طرح شاخص شهرداری های سراسر کشور با سرمایه گذاری ۷۹۵۰ میلیارد تومان افتتاح شد. 🔹سخنگوی وزارت خارجه، قطعنامه ضد ایرانی مجمع عمومی سازمان ملل در حوزه حقوق‌بشر را فاقد وجاهت قانونی خواند. 🔹مدیرکل دفتر برنامه ریزی مسکن وزارت راه: با همکاری قوه‎قضاییه، تابستان، به جز برخی موارد استثنا، هیچ حکم تخلیه‌ای برای مستاجران صادر نشد. 🔹دو عضو شورای‌شهر و یک کارمند شهرداری بابل به اتهام فساد مالی و دریافت رشوه، به دست پاسداران گمنام امام زمان (عج) بازداشت شدند. 🔹انفجار کپسول گاز در یک واحد مسکونی در روستای علی آباد پاکدشت، ۲ کشته و ۵ مصدوم بر جای گذاشت. 🔹پروازهای هفتگی شرکت هواپیمایی ایران‌ایر از تهران به آنکارا و بالعکس از سر گرفته شد. 🔹 پرواز تهران_شيراز هواپيمايی كاسپين به دليل نقص فنی در فرودگاه اصفهان به زمين نشست.
💠کانال خبری ، تحلیلی ✅تلاشی درجهت آگاهی بخشی وبصیرت افزایی با ❎گزیده بروزترین اخبارسیاسی و تحلیلهای سیاسی 🔻 https://eitaa.com/joinchat/2661744651C3f9979c9c7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا