کمیته طبقه بندی مشاغل و انضباط کار مترو
۱۳۵۰ میلیارد تومان از اعتبار متروی پایتخت بلوکه شد؛
اعتبار مترو، گروگان شبکه بانکی
داستان تکرار شد، داستان گروکشی پول مترو در شبکه بانکی به دلیل بدعهدی و بدنامی شهرداری تهران! سه سال پیش بانک آینده بخشی از پول فروش اوراق مشارکت متروی تهران را که با عاملیت این بانک انجام شده بود، بلوکه کرد؛ دو سال قبل هم بانک رفاه ۴۰۰ میلیارد تومان از پول شهرداری تهران از محل فروش اوراق مشارکت را نزد خود نگه داشت تا تکلیف بدهی قبلی فی مابین مشخص شود؛ گویا حالا هم این اتقاق تکرار شده و بانک تخصصی در حوزه شهرداری ها ۱۳۵۰ میلیارد تومان از پولی که باید به مترو تزریق شود را مسدود کرده است!
به نقل از روزن آنلاین، شهرداری تهران مجوز انتشار ۱۸۵۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت به منظور تامین مالی توسعه خطوط مترو را در مصوبه بودجه ۱۴۰۱ دولت دریافت کرد؛ برای فروش این اوراق با تنها بانک تخصصی شهرداری ها به تفاهم رسید و این بانک عاملیت خود را ایفا کرد و اوراق مذکور را به فروش رساند. اما به رغم تعهد قانونی، گفته می شود برای واگذاری مبلغ حاصل از فروش اوراق به شهرداری تهران، این بانک فقط ۵۰۰ میلیارد تومان از این رقم را به حساب شهرداری واریز و مابقی مبلغ یعنی ۱۳۵۰ میلیارد تومان را بلوکه کرده تا شهرداری تهران به تعهدات مالی خود در قبال بازپرداخت بدهی قبلی نزد این بانک عمل کند.
حساب تسویه نشده بابت ۶۳۰ واگن
این رفتار که از نگاه مدیریت شهری، مصداق گروکشی به نظر می آید، از ماجرای قرارداد ساخت ۶۳۰ واگن مترو شروع شد؛ موضوعی که از سال ۹۶ دنبال شد اما سرانجام در اواخر سال ۱۴۰۱ به نتیجه رسید و مقرر شد که با همت شهرداری تهران و دولت، ۱۵ درصد پیش پرداخت ساخت۶۳۰ واگن به شرکت چینی پرداخت شود؛ به این ترتیب که تامین مالی برای نیمی از این پیش پرداخت را شهرداری تهران برعهده گرفت.
مدیران شهری هم برای پرداخت این مبلغ دست به دامن بانک تخصصی شهرداری ها شده و توانستند سهم خود از پیش پرداخت قرارداد واگن ها را به این ترتیب تامین کنند. اما حالا در پی مبهم بودن چگونگی بازپرداخت بدهی به این بانک در مورد قرارداد ۶۳۰ واگن، شنیده ها حاکی از این است که بانک مذکور قصد دارد تا ۱۳۵۰ میلیارد تومان را فعلا به شبکه مترو تزریق نکند.
تکمیل سه ایستگاه مترو، در انتظار تامین مالی
ممانعت از پرداخت این پول به حساب مترو در حالی رخ می دهد که می توان با این رقم سه ایستگاه مترو که با پیشرفت فیزیکی بالای ۷۰ درصد در انتظار افتتاح هستند را به مدار بهره برداری وارد کرد؛ ایستگاه هایی که هر یک به طور متوسط ظرفیت افزایش روزانه ۴۰ هزار سفر به شبکه مترو را دارد. با احتساب معطلی سه ایستگاه می توان گفت که ۱۲۰ هزار سفر مترویی روزانه، تحت تاثیر این گروگان گیری اعتباری قرار دارند.
البته ریشه این رفتار تکرارشونده در شبکه بانکی را باید در بدعهدی و بدنامی سابقه دار شهرداری تهران در طول یک دهه گذشته جست وجو کرد. بدهی انباشته شهرداری به شبکه بانکی که با در نظر گرفتن جرایم تاخیر به ۷۰ همت رسیده است، گویی قرار نیست سبک شود.
از سوی دیگر این سریال بدعهدی ناتمام در حالی ادامه دار شده که شهرداری در این دوره و به خصوص در سال جاری مدعی کسب اضافه درآمد بوده و حتی عزم کرده متمم دومی را هم تا پایان سال ۱۴۰۲ به شورای شهر ارائه کند. اما مشخص نیست چرا این اضافه درآمدها به کار مترو نیامده و نتوانسته اعتبار از دست رفته شهرداری را که عامل محرومیت مترو از پول اوراق مشارکت شده است، جبران کند.
کانال کمیته طبقه بندی مشاغل مترو در ایتا و تلگرام به آدرس :👇👇👇
https://t.me/Business_classiflcation_metro
https://eitaa.com/Business_classiflcation_metro
کمیته طبقه بندی مشاغل و انضباط کار مترو
نقشه پیش خور دارایی های پایتخت در ۱۴۰۳
«ملک فروشی» به تاکتیک شهرداری برای عقب انداختن ورشکستگی شهر تبدیل شده است.
محمود سریع القلم :
«ملک فروشی» به تاکتیک شهرداری برای عقب انداختن ورشکستگی شهر تبدیل شده است.
به نقل از روزن آنلاین، مدیران شهری می گویند فروش املاک شهر در قالب طرح مولد سازی انجام می شود، اما برخی منتقدان معتقدند شهرداری با فروش املاک درشت دانه خود هزینه های جاری شهرداری را تامین می کند و آن را به نوعی پیش خور کردن آینده شهر توصیف می کنند. سهم امسال فروش املاک در لایحه بودجه سال آینده شهرداری افزایش داشته است.
بهروز شیخ رودی، معاون پیشین محاسبات و پایش عملکرد شورای شهر تهران با اشاره به جزئیات بخش واگذاری دارایی های سرمایه ای لایحه بودجه ۱۶۹ هزار میلیارد تومانی شهرداری برای سال ۱۴۰۳ به روزن آنلاین می گوید: در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ شهرداری تهران، تحصیل ۱۸ هزار و ۷ میلیارد تومان از محل فروش اموال و دارایی های شهر پیش بینی شده و بر اساس این لایحه شهرداری قصد دارد در سال آینده رقمی بالغ بر ۱۱ هزار و ۵۲۹ میلیارد تومان بیشتر از آنچه در بودجه سال ۱۴۰۲ به تصویب شورای شهر رسیده بود، دارایی ها و اموال شهر را به فروش برساند. بر این اساس فروش اموال و دارایی های شهر با سهم ۱۰ درصدی از تامین مالی بودجه سومین ظرفیتی است که تدوین کنندگان بودجه ظاهرا آن را به خوبی شناخته و به دنبال استفاده از آن برآمده اند، زیرا رشد ۱۷۸ درصدی را برای این شیوه تامین درآمد در بودجه پیش بینی و به شورای شهر پیشنهاد کرده اند.
پایان شفافیت در فهرست املاک فروشی
شیخ رودی در ادامه با اشاره به پیش بینی تامین ۱۷ هزار و ۸۱۶ میلیارد تومان از این رقم از طریق فروش املاک و اموال غیر منقول می گوید: در این لایحه فروش ۱۷ هزار و ۸۱۶ میلیارد تومان از املاک و اموال غیر منقول شهر برای سال آینده پیش بینی و در دستور کار شهرداری قرار گرفته است؛ این رقم چیزی جز سه برابر شدن فروش املاک و دارایی های شهر و شهرداری نسبت به سال ۱۴۰۲ نیست! البته از سوی دیگر جزئیات این املاک و دارایی ها نیز مشخص نیست و ما نمی دانیم که شهرداری این رقم را از فروش کدام دسته از املاک و دارایی ها می خواهد تحصیل کند، موضوعی که در گذشته با ارائه فهرست املاک و دارائی های پیشنهادی شهرداری در پیوست های بودجه روشن می شد، اما حالا با کنار گذاشتن تصویب سیاست ها و الزامات تهیه بودجه سال آینده توسط شورای ششم، شهرداری الزامی برای ارائه فهرست املاک و دارایی های مورد نظرش برای فروش به شورای شهر ندارد و اعضای شورای شهر هم این ارقام را بدون توجه به اینکه از فروش چه املاک و دارایی های به دست خواهد آمد تصویب می کنند.
این کارشناس مالیه و اقتصاد شهری توضیح می دهد: بر اساس سنت سالانه تصویب سیاست ها و الزامات تدوین لایحه بودجه سال آینده که تصویب آن از سال ۱۳۸۶ آغاز و تا سال ۱۴۰۰ ادامه داشت، شورای شهر در ادوار مختلف و حتی در سال نخست شورای ششم، شهرداری مکلف می شد تا فهرست جامعی از املاک پیشنهادی خود برای فروش در کنار فهرست وام های پیشنهادی و نیز گزارشی از بدهی ها و ….خود به شورا ارائه کند و حالا این رویه نیکو دو سالی است در شورای ششم کنار گذاشته شده است و تقریبا می شود گفت هیچکس نمی داند چه میزان از املاک و اراضی ذخیره شهری یا دیگر املاک و دارایی های شهرداری قرار است در سال آینده به فروش برسد.
محمود اولاد: ملک فروشی مثل فروختن فرش زیر پاست
محمود اولاد، تحلیلگر مسائل اقتصادی هم تعریف ساده ای از فروش املاک شهرداری می کند و آن را به فروش فرش زیرپای یک خانواده برای کسب درآمد شبیه می داند. اولاد به روزن آنلاین می گوید : در سمت درآمدها و هزینه ها غیر از بحث منابع و مصارف، بحث درآمد، تملک دارایی های سرمایه ای و تملک دارایی های مالی را داریم که منابع را تشکیل می دهند و در سمت مصارف و هزینه ها، واگذاری دارایی های مالی و واگذاری دارایی های سرمایه ای را؛ اینها هر کدام مفهوم خاص خود را دارند. درآمد یعنی از محل کارهایی که انجام می دهید و ارزش افزوده ای که تولید می کنید، حاصل می شود. هزینه هم یعنی هزینه هایی که برای گذران امور یک سال انجام می دهید. وقتی اموال و دارایی های شهر را می فروشید، می شود واگذاری دارایی های سرمایه ای؛ مانند این است که در یک خانواده از محل کار ،درآمدی دارید و در کنارش از محل فروش فرش زیر پایتان هم کسب درآمد کنید. شهرداری هم یک درآمد دارد و فرش زیر پایش هم املاکی است که دارد و دارایی های شهر است.
او ادامه می دهد : شهرداری می تواند دارایی های عمومی که جزو منابع است را واگذار کند، اما برای تبدیل به احسن دارایی؛ یعنی اگر می خواهید فرش زیر پایتان را بفروشید، برای این باشد که خانه بخرید .
ادامه 👇👇👇
در شهر هم که اموال را می فروشند، این اموال باید صرف تملک دارایی های سرمایه ای شود و به همان میزان دارایی سرمایه ای اضافه کنند.
به طور مثل صرف زیرساخت و گسترش حمل و نقل یا مترو شود که اینها جزو دارایی های شهر است و به دارایی های سرمایه ای شهر اضافه می شود که یک دارایی که غیرمولد است و مثلا ملک یا زمین است را می فروشند و به دارایی تبدیل می کنند که مولدتر است. وقتی دارایی را می فروشند اگر صرف هزینه بکنند، یعنی انگار فرش زیر پایشان را فروختند تا بیشتر مصرف کنند؛ در این صورت بعد از مدتی دیگر چیزی برای فروش نخواهند داشت و هزینه ها همیشه بیشتر از درآمدها می شود و البته شهرداری هم عادت کرده که زیاد خرج کند. در این شرایط چون نه چیزی دارید بفروشید و نه درآمدتتان کفاف می کند، فقیر و به استقراض ناگزیر می شوید؛ این سرنوشت شهرهایی است که این گونه اداره می شوند.
ورشکستگی شهر را به تعویق می اندازند
اولاد اضافه می کند: وقتی نمی توانید هزینه ها را با درآمد کنترل کنید، یعنی شهر را اداره می کنید و رفت و روب، خدمات شهری و غیره را انجام می دهید، اما سطح کمی و کیفی این خدمات طوری است که با درآمدها همخوانی ندارد و اموال می فروشید و پس از مدتی که دیگر اموال ندارید و به این نوع هزینه ها هم عادت کردید و نمی توانید هزینه ها را کم کنید؛ درآمد هم ندارید و در نتیجه به مشکل برمی خورید و شهر ورشکست می شود. مساله این است که مدیریت های شهری همیشه سعی می کنند رسیدگی به این موضوع را عقب بیاندازند؛ یعنی این ورشکستگی را به دوره مدیریتی بعدی موکول کنند و مدیریت بعدی کار سخت را انجام دهد و به این فکر کند که چطور بین درآمدها و هزینه ها تناسب ایجاد کند. سالیان سال است که این گونه است و در ساختار شهرداری این رفتار نهادینه شده است.
او یادآوری می کند: چند سال گذشته حرکت خوبی انجام شد تا اصلاحی در ساختار هزینه درآمد شهرداری انجام شود و این تفکیک بین درآمد و منابع درست شود؛ هر چند در آنجا هم اشکالاتی در تعریف وجود داشت که چه چیزی را تملک دارایی سرمایه ای در نظر بگیرند؛ ولی سعی می کردند به گونه ای عمل کنند تا به میزانی که واگذاری دارایی سرمایه ای انجام شده، تملک دارایی سرمایه ای اتفاق بیافتد یا نشان دهند اگر تراکم می فروشند که نوعی فروش فضای شهری است یا رانت شهری را واگذار می کنند، در مقابل این تملک دارایی سرمایه ای می کنند و معادلش زیرساخت تولید می کنند.
وی می افزاید: هنوز فروش زمین به عنوان واگذاری دارایی سرمایه ای وجود دارد؛ اما در سمت دیگر ماجرا تملک دارایی سرمایه ای غیر شفاف تر شده است و تملک دارایی سرمایه ای فقط این عنوان را یدک می کشد؛ ولی وقتی به جزییاتش دقت می کنیم متوجه می شویم برخی اقدامات هزینه سالانه را در آنجا آوردند و به نوعی پوشش دادند که بشود آن را تملک دارایی سرمایه ای حساب کرد. البته این موضوعات از گذشته بوده، اما گسترش بیشتری پیدا کرده است.
کانال کمیته طبقه بندی مشاغل مترو در ایتا و تلگرام به آدرس :👇👇👇
https://t.me/Business_classiflcation_metro
https://eitaa.com/Business_classiflcation_metro
8.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍ چطور یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی را دریافت کنیم؟
✅معاون وزیر تعاون: ۱۲۰ هزار تومان یارانه تشویقی به ۲۲۰ هزار تومان تبدیل میشود و ۱۷ بهمن در قالب اعتبار در حساب یارانه افراد شارژ میشود.
🔹دو فروشگاه اینترنتی بزرگ هم اخیرا به طرح کالابرگ پیوستهاند.
کانال کمیته طبقه بندی مشاغل مترو در ایتا و تلگرام به آدرس :👇👇👇
https://t.me/Business_classiflcation_metro
https://eitaa.com/Business_classiflcation_metro
کمیته طبقه بندی مشاغل و انضباط کار مترو
کلنگ زنی خط ۱۱ متروی تهران تا پایان بهمن ماه
مجری خط ۱۱ متروی تهران از کلنگ زنی خط ۱۱ متروی تهران تا پایان بهمن ماه خبر داد.
به نقل از تسنیم، هاشم روحانی درباره آغاز عملیات احداث خط 11 متروی تهران اظهار کرد: در تلاش هستیم مقدمات کار را فراهم کنیم تا بتوانیم کلنگ زنی خط 11 متروی تهران را در روزهای پایانی بهمن ماه آغاز کنیم.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه تعداد محدودی دستگاه TBM (تی بی ام، دستگاه حفاری مکانیزه بوده و برای پروژه های وسیع است) در کشور وجود دارد و همه آنها در بخش های مختلف در حال استفاده هستند، این خط را به صورت دستی حفاری خواهیم کرد.
مجری خط 11 متروی تهران تصریح کرد: قطعه اول شامل 4.5 کیلومتر و 4 ایستگاه است که حدفاصل ایستگاه متروی چیتگر تا خیابان نیک پسندی واقع در محدوده تهرانسر و بزرگراه فتح است و حفاری آن احتمالاً تا بهمن ماه سال آینده به طول می انجامد و احتمالاً بهره برداری از ایستگاه ها نیز در سال 1406 خواهد بود.
به گزارش تسنیم، خط 11 مترو تهران به طول 32 کیلومتر و شامل 21 ایستگاه، از خطوط اولویت دار شبکه مترو بوده که به واسطه پوشش مناطق کم برخوردار از حیث دارا بودن سیستم حمل و نقل ریلی، ساخت آن از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
یکی از شاخص های این پروژه، اجرای 2 ایستگاه و یک پارکینگ زیرزمینی در قالب یک ایستگاه جزیره ای است که به عنوان یک طرح ایستگاهی نوین، ویژگی های منحصر به فردی دارد. از مهمترین مزایای این روش، بهره برداری تدریجی از خط 11 متناسب با پیشرفت عملیات اجرایی فازهای مختلف آن است.
اولویت نخست شروع عملیات اجرایی خط 11 به بخش ایستگاه چیتگر تا ایستگاه عبدل آباد مربوط می شود.
کانال کمیته طبقه بندی مشاغل مترو در ایتا و تلگرام به آدرس :👇👇👇
https://t.me/Business_classiflcation_metro
https://eitaa.com/Business_classiflcation_metro
🔴دولتی که بدهکار است چگونه می تواند متناسب سازی بازنشستگان را اجرا کند؟!
نصرالله دریابیگی (نائب رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی کشور):
🔸تامین اجتماعی متاسفانه به شدت با کسری بودجه مواجه است و مقصر اصلی این ناترازی مالی فقط دولت می باشد. دولتی که از بدهی های قبلی خود سرباز زده و حتی امسال (۱۴۰۲) یک ریال هم جهت بدهی خود به سازمان پرداخت نکرده است.
🔸حال باید پرسید دولتی که بدهکار است چگونه میتواند متناسب سازی را اجرا کند؟! باز هم خود سازمان را مجبور می کند با جیب خود آن جیبش را پر کند؟! بر اساس قانون مصوب شده، دولت مکلف به پرداخت کامل متناسب سازی است؛ بازنشستگان انتظار دارند دولت بدهی قبلی به سازمان و متناسب سازی را از منبع در آمدی خودش پرداخت کند نه از اموال سازمان تامین اجتماعی./دسترنج نیوز
کانال کمیته طبقه بندی مشاغل مترو در ایتا و تلگرام به آدرس :👇👇👇
https://t.me/Business_classiflcation_metro
https://eitaa.com/Business_classiflcation_metro
✍️معاون وزیر کار: ۵۱ درصد بازنشستگان تامین اجتماعی از طریق قانون مشاغل سخت و زیانآور بازنشسته میشوند
✅علی حسین رعیتی فرد:
🔹 ۵۱ درصد بازنشستگان تامین اجتماعی از طریق قانون مشاغل سخت و زیانآور بازنشسته میشوند.
🔹این روند و حجم بازنشستگی پیش از موعد باعث از دست دادن نیروی کار دارای بهره وری از یک سو و فشار به صندوقهای بیمه ای و سازمان تامین اجتماعی میشود.
🔹به دنبال اصلاح آیین نامه مشاغل سخت و زیانآور هستیم؛ زیرا امروز این موضوع به یک عامل مهم خروج نیروی کار تبدیل شده و به مثابه پاشنه آشیلی است که بازار کار از آن ناحیه به چالش وخسران دچار میشود.
🔹تلاش ما تنظیم روابط میان کارگر و کارفرما با مدنظر قرار دادن منافع دو طرف است، در این راستا به دنبال همراه کردن کارفرما و کارگر با یکدیگر به عنوان شرکای اجتماعی هستیم.
💢منبع: ایرنا
کانال کمیته طبقه بندی مشاغل مترو در ایتا و تلگرام به آدرس :👇👇👇
https://t.me/Business_classiflcation_metro
https://eitaa.com/Business_classiflcation_metro
با من بخوان!
کاش اسلام هم میتونست مردم رو اینجوری تربیت کنه....
هفته قبل برا یه دوره آموزشی به هلند رفته بودم یه روز براخرید لب تاب به بازارشهرٱمستردام پایتخت هلند رفتم به اولین مغازه فروش وسایل صوتی تصویری که رسیدم لب تاب موردنظرم رو قیمت کردم فروشنده گفت قیمتش ۶۹۵یورو است.
خداحافظی کردم وبه مغازه بعدی رفتم وقیمت همان لب تاب راپرسیدم گفتند ۶۹۵یورو نخریدم وبه هوای قیمت پایینتر به مغازه سوم وچهارم وبالاخره پنجمین مغازه رفتم ولی هرپنج فروشنده گفته بودند۶۹۵یورو..
فروشنده پنجم که ایرانی تباربود متوجه شد که من ایرانی هستم موقع بیرون رفتن از مغازه اش گفت آیا شما واقعا میخواهید خریدکنید گفتم بله میخواهم بخرم. گفتنداگرواقعا قصدخریدن دارید بفرمایید همینجا بخرید زیرا قیمت این لب تاب درسراسر هلند همینست وبه هوای ارزانی خودتان را خسته نکنید اینجا هلندست نه ایران قیمت اجناس همه جا یکسان ومقطوعست وچک وچونه زدن هم بیفایده.
فکری کردم باخودگفتم راست می گوید چون همه جا قیمت یکی بود. از فروشنده خواستم یک لب تاب برایم بیاورد وخودم نیز
هفتصد یورو روی میز فروشنده گذاشتم و منتظر لب تاب وباقیمانده پولم که پنج یورو بود ماندم فروشنده کارتن لب تاب را به دستم داد وپول را شمرد من. منتظربودم پنج یورو به من برگردانداما باتعجب دیدم که فروشنده یک اسکناس صدیورویی ویک اسکناس پنجاه یورویی ویک اسکناس پنج یورویی که میشد ۱۵۵یورو را بمن داد گفتم آقا شما که گفتیدقیمت مقطوعست وتخفیف نداردپس این ۱۵۰ یورو اضافه روچرا برگردوندید.
فروشنده خنده ای کردوگفت ببین عزیزم این ۱۵۰تا مالیاتیست که شهروندان هلندی باید بپردازند ومهاجرین ازپرداخت این مالیات معاف هستندبرای همین آنرا بشما پس دادم.
درکمال ناباوری از مغازه بیرون رفتم وناخودآگاه بیاد جمله اسدآبادی افتادم که میگفت...
من در غرب اسلام دیدم ومسلمان ندیدم ودر شرق مسلمان دیدم واسلام ندیدم...
کانال کمیته طبقه بندی مشاغل مترو در ایتا و تلگرام به آدرس :👇👇👇
https://t.me/Business_classiflcation_metro
https://eitaa.com/Business_classiflcation_metro
7.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💔 چشمان شوک زده کودک فلسطینی که از زیر آوار نجات داده شده
کانال کمیته طبقه بندی مشاغل مترو در ایتا و تلگرام به آدرس :👇👇👇
https://t.me/Business_classiflcation_metro
https://eitaa.com/Business_classiflcation_metro
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هوش مصنوعی و قطار (1)
AI & Train
قطار تندروی کشورهای مختلف به انتخاب هوش مصنوعی
ظاهرا هوش مصنوعی ایران را نمی شناسد!
#هوش_مصنوعی
#قطار
#قطار_تندرو
#AI
#Artificial_Inteligence
#Train
#High_Speed_Train
کانال کمیته طبقه بندی مشاغل مترو در ایتا و تلگرام به آدرس :👇👇👇
https://t.me/Business_classiflcation_metro
https://eitaa.com/Business_classiflcation_metro