• حرکات دست هنگام تدریس •
معلمانی که هنگام تدریس حرکات دست زیادی دارند معمولا افراد قدرتمند و با اعتمادبهنفس بالا هستند .
همچنین حرکات دست آنها باعث میشود، مخاطبشان تمرکز بیشتری بر روی موضوع پیدا کنند.
مثلا هنگام نشان دادن اعداد، کوچک و بزرگ و...
بسیاری از مفاهیم از دست استفاده کنید.
البته سعی کنید حرکاتی آرام و با تمرکز داشته باشید، نه با سرعت.
╭───
│@CafeAghayeMoshaver☕️
╰──────────
✔️نمودار استخوان ماهی یا نمودار علت و معلول ایشیکاوا
نمودار استخوان ماهی (Fishbone Diagram) یک ابزار بصریسازی است که در دستهبندی علتهای احتمالی یک مسئله بهکار میرود. این ابزار برای شناسایی علل اصلی یک مشکل استفاده میشود.
نمودار استخوان ماهی، که معمولاً برای تحلیل علل اصلی مشکلات مورداستفاده قرار میگیرد، ترکیبی از طوفان فکری و نوعی قالب برای فرایند نقشه ذهنی (Mind Map) است.
این نمودار در توسعهی محصولات و عیبیابی فرایندها کاربرد دارد و معمولاً برای متمرکز کردن ایدهها حول محور یک مسئله یا مشکل بهکار میرود. رهبر گروه پس از همفکری درخصوص علل احتمالی یک مسئله، به گروه کمک میکند تا علتها را متناسب با میزان اهمیتشان ردهبندی کند و بهصورت نموداری سلسلهبندیشده نشان دهد. نام این نمودار برگرفته از طرح آن است که به اسکلت ماهی شباهت دارد. نمودارهای استخوان ماهی معمولاً از راست به چپ عمل میکنند و هر استخوان بزرگ ماهی، به استخوانهایی کوچکتر تقسیم میشود که هرکدامشان جزئیات بیشتری را در بر دارند.
╭───
│@CafeAghayeMoshaver☕️
╰──────────
کافه آقای مشاور☕️
✔️نمودار استخوان ماهی یا نمودار علت و معلول ایشیکاوا نمودار استخوان ماهی (Fishbone Diagram) یک ابزا
طراحی نمودار استخوان ماهی
نمودارهای استخوان ماهی معمولاً در طول یک جلسهی گروهی طراحی و روی یک فلیپچارت یا تختهسفید ترسیم میشوند. گروهها بهمحض اینکه «مسئلهای ملزم به بررسی بیشتر» شناسایی شد، میتوانند قدمهای زیر را برای طراحی نمودار بردارند:
۱. سرِ ماهی با بیان مسئله یا مشکل درقالب جمله و قرار دادن آن داخل یک کادر شکل میگیرد.
۲. سپس، یک پیکان افقی و بهسمت سر ماهی در طول صفحه کشیده میشود. این پیکان مانند ستونفقرات ماهی عمل میکند.
۳.مرحلهی بعد شناسایی حداقل ۴ «علت» اصلی است که شاید به مسئله یا مشکل مربوط باشند. برخی از دستهبندیهای متداول برای شروع میتوانند اینها باشند: روشها، مهارتها، تجهیزات، افراد، امکانات، محیط و اقدامات. این علل با پیکانهایی از ستونفقرات جدا شده و اولین استخوان ماهی را میسازند.
۴. اعضای گروه برای هر علت اصلی باید به ایدهپردازی دربارهی اطلاعاتی جانبی بپردازند که ممکن است بر آن علت اصلی تأثیر بگذارند. این مرحله معمولاً شامل انواع روشهای پرسشگری است تا ایدهها را متمرکز نگاهدارند. مانند تکنیک پنج چرا (5W) و یا تکنیک چهار P که شامل Policies (سیاستها)، Procedures (رویهها)، People (افراد) و Plant (ابزار و تجهیزات).
۵. این روندِ تجزیهی علل تا زمانی که علت اصلی مسئله شناسایی شود ادامه پیدا میکند. سپس، گروه، نمودار را تجزیهوتحلیل میکند تا درباره نتیجه و گامهای بعدی به توافق برسد.
╭───
│@CafeAghayeMoshaver☕️
╰──────────
27.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
داستان تولد امام حسین ( ع )
مرتبط با درس چهاردهم #هدیه
پایه دوم ابتدایی
╭───
│@CafeAghayeMoshaver☕️
╰──────────
🗓 آیندهات همیشه روشن خواهد بود وقتی که متمرکز ،خوشبین، با اعتماد به نفس باشی..
سلام. صبحتون پر از نور امید🌱
╭───
│@CafeAghayeMoshaver☕️
╰──────────
بهای رسیدن... - @mer30tv.mp3
6.89M
فرصت شنیدن این چند جمله را ازخودت نگیر ☺️
#رادیو_کافه_آقای_مشاور
╭───
│@CafeAghayeMoshaver☕️
╰──────────
آیین نامه اجرایی مدارس
ماده ۷۱- در دوره ابتدایی دانشآموزی میتواند از مفاد ماده فوق استفاده کند که در ارزشیابی نوبت خردادماه، در تمامی دروس، رتبه (مقیاس) «خوب» را کسب نموده باشد. فهرست دانشآموزان پایه ششم ابتدایی که در خردادماه شرایط استفاده از ماده فوق را کسب میکنند از طریق مدرسه به اداره آموزش و پرورش ارسال تا تمهید مقدمات ثبتنام و شرکت آنان در امتحانات شهریورماه پایه هفتم در یکی از مدارس دوره اول متوسطه فراهم گردد.
✅️تبصره ۱-کارنامه و دفتر امتحانات برای شرکتکنندگان در امتحانات شهریورماه به صورت یک نوبتی تنظیم گردد و برای آنان نمره انضباط منظور نشود.
✅️تبصره۲- داوطلبان آزاد پایه ششم ابتدایی و دوره اول متوسطه و دانشآموزان مدارس دوره اول متوسطه بزرگسالان و آموزش از راه دور، مجاز به استفاده از مفاد این ماده نخواهند بود.
✅️تبصره ۳- شرایط قبولی در ارزشیابی شهریورماه در دوره ابتدایی و دوره اول متوسطه همانند شرایط مندرج در آییننامههای مربوط خواهد بود.
✅️تبصره- غایبین موجه دوره اول متوسطه در ارزشیابی شهریورماه میتوانند در امتحانات داخلی با تأیید شورای مدرسه و در امتحانات هماهنگ با تأیید کمیسیون خاص اداره آموزش و پرورش در ارزشیابی غایبین مجاز شرکت نمایند.
---------------------
╭───
│@CafeAghayeMoshaver☕️
╰─────────
این 5 مدل مکث را حتما در تدریس استفاده کنید.
1⃣ مکثِ دَرکی: شنوندگان نمی توانند بدون تخلیه ذهنی بیش از سه جلمه را به صورت پیاپی درک کنند. با هر بار مکث گویی حواس آن ها سُر می خورد و در سکوتی که شما فراهم کردید می افتد. با مکث کردن ذهن آن ها تازه می شود و مطالب جدید را بهتر درک می کنند.
2⃣ مکثِ اهمیت: برای نکات مهم از آن استفاده کنید. می توانید بلافاصله قبل از اشاره به نکته مهم یا بلافاصله پس از آن مکث کنید تا مخاطبان به اهمیت چیزی که گفتید پی ببرند.
3⃣ مکثِ سوالی: بعد از پرسیدن یک سوال مکث کنید. عجیب است که بعضی از سخنران ها سوال می پرسند و منتظر جواب نمی مانند!
حتی بعد از اینکه کسی جواب سوالی را داد؛ بازهم چند ثانیه مکث کنید تا دیگران حرف آن یک نفر را هضم کنند.
4⃣ مکثِ تکمیلی: بهتر از بعضی از مطالبی که همه می دانند را تکرار نکنیم. ما اول جمله یا ضرب المثل را بگوییم و مکث کنیم تا مخاطبان آن را تکمیل کنند. مثلا : نابرده رنج گنج ...
5⃣ مکثِ طنز: گاهی از بین جمع کسی با شوخی مطلبی می گوید؛ همیشه نیاز به پاسخ دادن نیست. گاهی مکث و تبسم معجره می کند.
╭───
│@CafeAghayeMoshaver☕️
╰──────────
📗 بخشی از کتاب سلام بر ابراهیم
🔶 به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی
🔷 بازگشت امام خمینی(ره)
اوايل بهمن بود. با هماهنگي انجام شده، مسئوليت يکي از تيم هاي حفاظت حضرت امام(ره) به ما سپرده شد.گروه ما در روز دوازده بهمن در انتهاي خيابان آزادي(منتهي به فرودگاه) به صورت مسلحانه مستقر شد.صحنه ورود خودرو حضرت امام را فراموش نمیکنم. ابراهيم پروانه وار به دور شمع وجودي حضرت امام مي چرخيد. بلافاصله پس از عبور اتومبيل امام، بچه ها را جمع کرديم. همراه ابراهيم به سمت بهشت زهرا (س) رفتيم...
╭───
│@CafeAghayeMoshaver☕️
╰──────────