کامپیوتر کوانتومی چیست و چگونه آینده محاسبات را دگرگون میکند؟
کامپیوتر کوانتومی یکی از نوآورانهترین فناوریهای روز است که تحولات بزرگی در پردازش اطلاعات ایجاد میکند. برخلاف رایانههای کلاسیک که با بیتهای صفر و یک کار میکنند، این فناوری از کیوبیتها بهره میبرد. کیوبیتها به لطف برهمنهی و درهمتنیدگی کوانتومی، چندین حالت را همزمان پردازش کرده و محاسباتی انجام میدهند که در رایانههای کلاسیک دشوار است. اگر به این انقلاب علمی علاقهمندید، در ادامه مقاله با ما همراه باشید تا جزئیات کامپیوتر کوانتومی و تأثیرات آن بر آینده جهان را بررسی کنیم.
📥 ادامه مقاله
روابط عمومی معاونت توسعه و فناوری رسانه
🆔 کانالهای رسمی
ایتا | بله
#دانستنیها
🆔 @Cafe_Titr
۳۰ فروردین
راه اندازی پنج مسیر فیبرنوری در زنجان
صدا و سیمای زنجان با همکاری نهادهای استانی پنج مسیر جدید فیبر نوری را در نقاط کلیدی شهر در سال گذشته به بهرهبرداری رساند.
به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه و فناوری رسانه، این طرح با همت معاونت فنی صدا و سیمای زنجان و همکاری مخابرات استان، شهرداری زنجان، اداره کل ورزش و جوانان و هیئت زینبیه اعظم به اجرا درآمد. تمامی مراحل اجرای پروژه بدون هیچ هزینهای مالی برای سازمان صدا و سیما انجام شده است.
مسیرهای فیبر نوری راهاندازی شده، نقاط مهمی همچون مصلی جدید زنجان، محوطه سبزه میدان در مرکز شهر، ورزشگاه سرپوشیده ششهزار نفری، مسجد زینبیه اعظم و سالن اجتماعات روزبه علوم پزشکی را پوشش میدهد.
هدف اصلی این پروژه، ارتقاء کیفیت پخش برنامههای زنده، به ویژه در مناسبتهای ملی و مذهبی، رفع مشکلات فنی در انتقال سیگنال و بهبود زیرساختهای فنی تولید و پخش رسانهای است.
روابط عمومی معاونت توسعه و فناوری رسانه
🆔 کانال های رسمی
ایتا | بله
#ارتباطات_زمینی_و_ماهوارهای
#زنجان
#سال1404
🌐 Tech.irib.ir
🆔 @Cafe_Titr
۳۰ فروردین
🔺 ترمیم خط انتقال ایستگاه رادیویی کیاشهر
🔸 خط انتقال ایستگاه رادیویی کیاشهر صداوسیمای گیلان توسط همکاران اداره کل فرستنده های رادیویی و تلویزیونی ترمیم و در مدار قرار گرفت.
🔹 به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه و فناوری رسانه، ایستگاه پرقدرت رادیویی کیاشهر با 3 فرستنده استانی، سراسری و برون مرزی جزء ایستگاه های رادیویی با اهمیت کشور محسوب می شود. انتقال توان تولید شده تمامی فرستنده ها در این ایستگاه به وسیله یک خط انتقال خاص انجام می گیرد که این خطوط آسیب پذیری زیادی در برابر حوادث طبیعی و یا سرقت دارند.
در همین خصوص پس از سرقت سیم های خط انتقال هر سه فرستنده توسط سارقان، با هوشمندی همکاران اداره کل فرستنده های رادیویی و تلویزیونی این سیم ها از جنس فولاد و با روکش آلومینیوم (در حدود 2000 متر) ترمیم و در مدار قرار گرفتند.
لازم به ذکر است، استفاده از سیم های فولادی با روکش آلومینیوم هم به لحاظ قیمت بسیار به صرفه است و هم از لحاظ سرقت، این امکان را برای سارقان از بین خواهد برد که این موضوع مهم منفعت سازمان صداوسیما را نیز در بر خواهد داشت.
روابط عمومی معاونت توسعه و فناوری رسانه
🆔 کانال های رسمی
[ایتا](https://eitaa.com/Cafe_Titr) | [بله](https://ble.ir/cafe_titr)
#فرستندههای_رادیویی_و_تلویزیونی
#گیلان
#سال1404
🌐 Tech.irib.ir
🆔 @Cafe_Titr
۳۰ فروردین
📚عنوان کتاب: اثر مرکب
✍️ نویسنده: دارن هاردی
کتاب *اثر مرکب* اثر مشهور دارن هاردی، درباره روش انتخاب صحیح در مورد همه چیز است. این اثر میتواند نگرش شما را به موفقیت تغییر دهد و مسیر حرفهای زندگیتان را متحول کند.
✂️--------برشی از کتاب
همهی ما میدانیم که بهطور ناگهانی نمیتوانیم به موفقیت برسیم و باید تلاش زیادی بکنیم تا از یک فرد عادی به فردی موفق تبدیل شویم. عوامل مختلفی هستند که میتوانند در مسیر موفقیت ما تاثیر بگذارند. دارن هاردی کتاب اثر مرکب را باتوجه به تجربیات شخصی خودش نوشته است. او سالهای زیادی جزو کاربلدترین افراد در صنعت موفقیت و پیشرفت شخصی بوده، مقدار زیادی پول را برای آزمودن ایدهها، منابع و فلسفههای مختلف هزینه کرده است و سرانجام خلاصه آنها را در این کتاب جمع کرده است. صفحات اول کتاب صوتی اثر مرکب به شنونده میگوید که این کتاب اثری خارقالعاده در زمینهی موفقیت است و چه چیزهایی برای رسیدن به موفقیت لازم و ضروری است.
🆔 @Cafe_Titr
۳۱ فروردین
در دنیای امروز که جوانان توسط رسانههای جمعی احاطه شدهاند، پیامها و تصاویر زیادی درمورد سریعترین راههای رسیدن به موفقیت و ثروت به گوشمان میرسد. هر روزه در فضای مجازی و تبلیغاتهای روزمره ادعاهای وسوسهانگیزی را مشاهده میکنیم که میخواهند به ما بگویند با تلاش و هزینه کم میتوانیم موفق شویم، در حالی که همه ما میدانیم هیچ موفقیتی بدون تلاش بهدست نمیآید. در حقیقت هیچکس بهطور ناگهانی ثروتمند و موفق نمیشود، اما ما میتوانیم نکاتی را جهت ثروتمند شدن بیاموزیم و آنها را به طور پیوسته و دقیق جهت افزایش درآمد خود به کار ببریم.
گوش دادن به کتاب صوتی اثر مرکب میتواند ما را از سردرگمیها رها کند و در این صورت ما میتوانیم بر روی اصول مهمتر موفقیت تمرکز کنیم. این کتاب به ما یادآوری میکند که برای رسیدن به پیشرفتهای بزرگ، حتما لازم نیست
اطلاعات جدیدی بهدست آوریم، بلکه بهتر است برنامهریزی دقیقی داشته باشیم تا در رسیدن به هدفهایمان به ما کمک کند. دارن هاردی در این کتاب با آموزش 6 اصل مفید و ثمربخش، مسیر ناهموار موفقیت را برایمان آسانتر میکند.
✨نکات طلایی✨
شما باید درمورد انتخابهای خودتان بیشتر آگاه شوید تا متوجه شوید آیا شما انتخابهای خوب، انتخابهای بد یا اصلاً انتخابی انجام میدهید با نه! با گذشت زمان، لازم است عادتهایی مثبت و تازه را در خودمان تقویت کنیم. این کتاب به شما در از بین بردن موانع موفقیت کمک میکنند و فرآیند پیروزی شما را سریعتر میکند.
روابط عمومی معاونت توسعه و فناوری رسانه
🆔 کانالهای رسمی
ایتا | بله
#مدیریت
#کتاب_هفته
🆔 @Cafe_Titr
۳۱ فروردین
🔺 بازسازی پکیج سرمایشی فرستنده رادیویی سیستان و بلوچستان
🔸 با هدف مقابله با گرمای طاقتفرسای تابستان و تضمین پایداری عملکرد تجهیزات فرستنده، پکیج سرمایشی ۲۴ تنی ساختمان فرستنده رادیویی صدا و سیمای سیستان و بلوچستان پس از بازسازی کامل توسط همکاران ساختمان و تأسیسات، مجدداً وارد مدار بهرهبرداری شد.
🔹 به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه و فناوری رسانه، با توجه به افزایش دمای هوا در فصل تابستان و به منظور پیشگیری از آسیب دیدن تجهیزات حساس فرستندههای رادیویی، این مرکز بازسازی جامع دستگاه پکیج سرمایشی ۲۴ تن سالن فرستنده رادیویی ۱۰۰ کیلووات را در دستور کار قرار داد.
این عملیات فنی با تلاش مستمر همکاران ساختمان و تأسیسات انجام پذیرفت و شامل تعویض بلوور، عیبیابی و رفع نشتی مدار شارژ گاز، همچنین تعمیر کمپرسور بود. پس از انجام تعمیرات اساسی، دستگاه مذکور دوباره به چرخه تجهیزات بهرهبرداری بازگشت و اکنون نقش مهمی در تأمین سرمایش سالن فرستنده ایفا میکند.
این اقدام گامی در حفظ پایداری ارسال امواج رادیویی و جلوگیری از اختلالات ناشی از گرمای بالا قلمداد میشود و نقشی برجسته در بهینهسازی عملکرد تجهیزات فنی این مرکز ایفا مینماید.
روابط عمومی معاونت توسعه و فناوری رسانه
🆔 کانال های رسمی
ایتا | بله
#ساختمان_و_تاسیسات
#سیستان_و_بلوچستان
#سال1404
🌐 Tech.irib.ir
🆔 @Cafe_Titr
۳۱ فروردین
🔺 پوشش تلویزیون دیجیتال در روستای خراوان سفلی شهر طبس
🔸 روستای خراوان سفلی در شهرستان طبس استان خراسان جنوبی، با راهاندازی ایستگاه تلویزیون دیجیتال، به ۱۹ شبکه تلویزیونی و ۱۸ شبکه رادیویی دسترسی پیدا کرد.
🔹 به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه و فناوری رسانه، این روستای کمبرخوردار که فاقد شبکه برق سراسری است، تنها از طریق دو ژنراتور محلی برقرسانی میشود و روزانه حدود ۳۰ دقیقه با قطعی برق مواجه است.
با همت و تلاش کارشناسان معاونت فنی صدا و سیمای خراسان جنوبی، ایستگاهی دیجیتال و کمقدرت در دل مسیری دشوار و صعبالعبور راهاندازی شد تا گامی در تحقق عدالت رسانهای برای مناطق دورافتاده برداشته شود.
روابط عمومی معاونت توسعه و فناوری رسانه
🆔 کانال های رسمی
ایتا | بله
#فرستنده_های_رادیویی_و_تلویزیونی
#خراسان_جنوبی
#سال1404
🌐 Tech.irib.ir
🆔 @Cafe_Titr
۳۱ فروردین
یکم اردیبهشت، سالروز بزرگداشت سعدی شیرازی استاد سخن و حکمت فارسی گرامی باد
روابط عمومی معاونت توسعه و فناوری رسانه
🆔 کانالهای رسمی
ایتا | بله
#پیام
🆔 @Cafe_Titr
۱ اردیبهشت
🔺 ماهنامه فنی و مهندسی شمس شماره 126 سازمان نظام مهندسی ساختمان تهران
📚 عنوان مقاله: بررسی فناوری های نوین در صنعت ساختمان با تاکید بر کاهش انرژی ساختمان
✍️ نویسنده: محمدرضا خلیلی / مشاور معاون توسعه و فناوری رسانه
🆔 @Cafe_Titr
۱ اردیبهشت
🔺 ماهنامه فنی و مهندسی شمس شماره 126 سازمان نظام مهندسی ساختمان تهران
📚 عنوان مقاله: بررسی فناوری های نوین در صنعت ساختمان با تاکید بر کاهش انرژی ساختمان
✍️ نویسنده: محمدرضا خلیلی / مشاور معاون توسعه و فناوری رسانه
امروزه برای بشر بهره بردن از تکنولوژی تبدیل به یک ضرورت شده است و انرژی، اصلی ترین عامل تامین نیرو برای بهره گیری از تکنولوژی می باشد. ایران از نظر دارا بودن منابع و ذخایر متنوع انرژی از ثروتمندترین کشورهای جهان به حساب می آید، اما رعایت نشدن اصول ارتقاء بهره وری و بازدهی انرژی موج شده میزان مصرف و اتلاف انرژی در کشور ایران به مراتب بالاتر از کشورهای صنعتی جهان باشد. ساختمان ها به عنوان یکی از بزرگترین مصرف کنندگان انرژی در جهان نقش اساسی در تولید گازهای کلخانه ای و اثرات مخرب زیست محیطی دارند. از این رو بهره گیری از تکنولوژی های نوین و سیستم های هوشمند مدیریت انرژی می تواند به کاهش مصرف انرژی و افزایش بهره وری در ساختمان های مسکونی و تجاری کمک شایانی کند. هزینه یک ساختمان تنها هزینه طراحی و ساخت نبوده بلکه هزینه نگهداری و استفاده از آن را نیز شامل می شود. اغلب ساختمان ها فاقد امکانات لازم برای مدیریت انرژی می باشند. در این مقاله به بررسی تکنولوژی های نوین مدیریت انرژی که برای بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان ها کاربرد دارند، می پردازیم و به معرفی برخی از جدیدترین تکنولوژی های بهره وری انرژی نیز خواهیم پرداخت.
📥 ادامه مقاله
روابط عمومی معاونت توسعه و فناوری رسانه
🆔 کانالهای رسمی
ایتا | بله
#مقاله
🆔 @Cafe_Titr
۱ اردیبهشت
گفتگو با مهندس مرتضی طاهری مدیر فرستنده های رادیویی
🔺 از گذشته تا آینده ، بر روی موج AM
🔸 در چهارم اردیبهشت ۱۳۱۹، با راهاندازی اولین فرستنده رادیویی ایران در تهران، فصل جدیدی در تاریخ ارتباطات کشور گشوده شد. این فرستنده که با قدرت ۲۰ کیلووات (۱۴۰۰ کیلوهرتز) آغاز به کار کرد، سرآغاز پخش برنامههای رادیویی در ایران بود. از آن روز تاکنون، فرستندههای رادیویی به عنوان ستونهای شبکه های رادیویی، نقش بیبدیلی در اطلاعرسانی، آموزش و سرگرمی ایفا کردهاند.
امروز، با گذشت بیش از هشت دهه، شبکه فرستندههای رادیویی در ایران به فناوریهای پیشرفتهای مجهز شده و با پوشش گستردهای که از امواج بلند و متوسط AM تا FM دارد، هنوز یکی از قابلاعتمادترین رسانهها در شرایط بحرانی و روزمره به شمار میروند. اما این سؤال مطرح است که با ظهور فناوریهای دیجیتال و تغییر ذائقه مخاطبان، آینده فرستندههای رادیویی چگونه خواهد بود؟
به مناسبت سالگرد آغاز به کار رادیو در ایران، گفتوگویی با مهندس مرتضی طاهری، مدیر امور فرستندههای رادیویی اداره کل فرستنده های رادیویی و تلویزیونی معاونت توسعه و فناوری رسانه ملی، ترتیب دادهایم تا از چالشهای فنی، توسعه زیرساختها و تحولات آینده سیستمهای پخش رادیویی در کشور بیشتر بدانیم و نگاهی تخصصی به دنیای فرستندههای رادیویی در ایران داشته باشیم و ببینیم این فناوری کهنه اما پرکاربرد، چگونه خود را با نیازهای عصر جدید تطبیق میدهد.
🆔 @Cafe_Titr
۱ اردیبهشت
بخشی از گفتگو
🔹 برای آشنایی مخاطبان به انواع انتشارات فرستندههای رادیویی، اشاره بفرمایید: برای آشنایی بیشتر مخاطبان با انواع انتشار فرستندههای رادیویی، لازم است به تفاوتهای آنها اشاره کنیم. انتشار رادیو AM بهصورت آسمانی و زمینی صورت میگیرد. شیوه زمینی یا موج متوسط، بهمنظور پوشش داخل کشور و مناطق مرزی کشورهای همجوار استفاده میشود، در حالی که انتشار آسمانی یا موج کوتاه برای پوشش رادیویی بلندمدت و برونمرزی به کار میرود. در مقابل، رادیو FM برای پوشش جغرافیایی محدود و جمعیتهای شهری مناسب است، با اینکه برد و پوشش آن کمتر است، اما کیفیت صدا در این شیوه انتشار بسیار بالاتر است.
📎 ادامه این گفتگو که در شماره 1476هفتهنامه صدا و سیما منتشر شده است، را میتوانید از طریق وبسایت [tech.irib.ir](https://tech.iriborg.ir/-/%D8%A7%D8%B2-%DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D8%AA%D8%A7-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%8C-%D8%A8%D8%B1-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%AC-am) مطالعه نمایید.
روابط عمومی معاونت توسعه و فناوری رسانه
🆔 کانالهای رسمی
ایتا | بله
#گفتگو
#فرستندههای_رادیویی_و_تلویزیونی
#سال1404
🌐 tech.irib.ir
🆔 @Cafe_Titr
۱ اردیبهشت