فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 هی زن! ساکت باش؛ تو فقط باید یه کالای خوشگل باشی!!
♻️ تری کروز؛ بازیگر، مجری تلویزیون و فوتبالیست آمریکایی:
«بهترین مثال برای بیان وضعیت زنان در غرب مثال برده داری هست.
اصلا این جا، مردها زن ها رو به شکل یک انسان نمی بینند و معتقدن اصلا زن ها آدم نیستند!
وقتی یک زن می خواد از بچه هاش یا شرایط زندگیش صحبت کنه شرایط طوری هست که انگار همه به اون زن میگیم هی ساکت باش، ساکت باش، تو فقط کالا هستی و فقط باید یک کالای خوشگل باشی!!
لینک فهرست مطالب و راهنمای کانال
🆔 https://eitaa.com/Chastity/750
عفاف و حجاب
✋باطن بدحجابی https://eitaa.com/Chastity/121 🔸 شباهت به اتوبوس https://eitaa.com/Chastity/302 👇👇👇👇
↩️کلیپ عفاف و حجاب
ساکت باش؛ تو فقط باید یه کالای خوشگل باشی
https://eitaa.com/Chastity/3182
ترویج فاحشهگری و نقشه حمله نظامی به ایران
https://eitaa.com/Chastity/3177
هشداردکترفرهنگ
https://eitaa.com/Chastity/3164
آیا بدن خودمه، لباس خودمه، اختیارش رو دارم !!
https://eitaa.com/Chastity/3167
ریشه های ترس استکبار جهانی از #حجاب و عفاف
https://eitaa.com/Chastity/3163
بی حجابی و بیرون انداختن ناف و
https://eitaa.com/Chastity/3162
واقعیتهای حجاب در جامعه امروز ایران
https://eitaa.com/Chastity/3165
↩️ پاورپوینت
پاورپوینت سیمای عفاف در آینه حجاب
https://eitaa.com/Chastity/3175
پاورپوینت مروارید صدف با موضوع حجاب ویژه مقطع ابتدایی
https://eitaa.com/Chastity/3174
پاورپوینت تاریخچه حجاب
https://eitaa.com/Chastity/3173
پاورپوینت جامع حجاب
https://eitaa.com/Chastity/3172
پاورپوینت حراج انسانیت (حجاب)
https://eitaa.com/Chastity/3171
اصبغ بن نباته گوید: از امیر مؤمنان علیه السّلام شنیدم که می فرمودند:در آخر الزّمان نزدیک به قیامت زنانى ظاهر شوند:
⛔️ بى حجابان برهنگان،
⛔️ خود آراستگان براى غیر شوهران،
⛔️ رها کنندگان دین،
⛔️ داخل شدگان در آشوبها.مایلان به شهوت
⛔️شتاب کنندگان سوى لذّات وخوشگذرانى ها، ⛔️حلال شمارندگان محرّمات الهى،
واینان داخل در دوزخ هستند.
وَ رَوَى الْأَصْبَغُ بْنُ نُبَاتَهَ عَنْ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ ع قَالَ سَمِعْتُهُ یقُولُ یظْهَرُ فِی آخِرِ الزَّمَانِ وَ اقْتِرَابِ السَّاعَهِ وَ هُوَ شَرُّ الْأَزْمِنَهِ نِسْوَهٌ
📛 کاشِفَاتٌ عَارِیاتٌ
📛متَبَرِّجَاتٌ مِنَ الدِّین
📛 داخِلَاتٌ فِی الْفِتَن
📛 مائِلَاتٌ إِلَى الشَّهَوَاتِ
📛مسْرِعَاتٌ إِلَى اللَّذَّاتِ
📛مسْتَحِلَّاتٌ لِلْمُحَرَّمَاتِ
فِی جَهَنَّمَ خَالِدَات
(من لا یحضره الفقیه، ج۳، ص۳۹۰)
موضوع مرتبط : زنان آخر الزمان ، آثار بد حجابی در قیامت ، آثار حرام خواری در قیامت
:
لینک فهرست مطالب و راهنمای کانال
https://eitaa.com/Chastity/750
🔮🔺اثر فردی
🔮🔺اثر خانوادگی
🔮🔺اثر اجتماعی
1️⃣🔹اثر #فردی است و آن آرامش است. یک بانویی که محجبه است آرامش روحی دارد. می داند مال خودش است؛ می داند نگاه دیگران دنبالش نیست و گناه اجتماعی نمی کند. می داند دیگران را تحریک نمی کند.
خواهری که بدحجاب بیرون می آیی مصداق این آیه ایی شما دارید معاونت برگناه می کنید. جوان به شما نگاه می کند و تحریک می شود و زن هم ندارد و می افتد بر حرام. گناه می کنید شما.
وقتی دست در دست شوهرت در کوچه می آیی و شوخی و مزاح می کنی. این باید اصلاح شود.
2️⃣🔹 اثر #خانوادگی دارد. بچه، دختر، شوهر شما یک مسافرت برود و نباشد خیالاتش راحت است که این زن مال این است. زیبایی هایش را تقسیم نکرده. وقتی محجبه بود این زن مال اوست. نه دیگران بهره ببرند. این ارزش خانوادگی اش است. ثبات خانواده ها در حجاب بیشتر است و از هم پاشیدگی کمتر است. وقتی بدحجابی شد این آقایی که با خانمش می آید و نگاهش می افتد به زن فلانی و می گوید لباس و قیافه زن فلانی را دیدی؟ دیدی آرایش کرده بود؟ یاد بگیر. خب باهم دعواشون میشه و اختلاف میشه. هوس می کنند. زن های همدیگر را نگاه کردند خب طبیعیه یکی زیباتره، یکی زشت تره. قیافه ها فرق می کند. این باعث می شود مردها تحریک شوند. این اتفاقاتی که در جامعه می دانیم و می دانید و جاش هم روی منبر نیست.
3️⃣🔹سومین اثر آن اثر #اجتماعی است. جامعه سالم می ماند. فساد، زنا، فحشا در جامعه کم می شود.
حجاب هم اثر فردی دارد آرامش.
هم اثر خانوادگی دارد استحکام.
هم اثر اجتماعی دارد سلامت.
فرد باحجاب اگر بود خود آرام است. خانواده مستحکم است و جامعه سالم است.
کلیدواژه: حجاب/آرامش/ اجتماع سالم/استحکام خانواده
لینک فهرست مطالب و راهنمای کانال
https://eitaa.com/Chastity/750
✋پوشش من به خودم مربوط است
حجاب یکی از ضروریات مسلم دینی و اسلامی است که وجوب و لزوم آن در قرآن کریم مورد توجه و بیان قرار گرفته است. با این وجود در سال های اخیر برخی افراد با برپایی کمپین هایی از جنس چهارشنبه سفید سعی کرده اند به نوعی ماهیت و شرعیت این واجب دینی را زیر پا گذاشته و اهمیت و لزوم آن را در جامعه لگدمال کنند، یکی از استدلالات این افراد این است که حجاب همانند نماز و روزه مقوله ای فردی است از این رو نباید در جامعه دیگران نیز ملزم به رعایت آن باشند. در این نوشتار سعی داریم به بررسی و حل این شبهه بپردازیم.
دین مجموعه ای از دستورات فردی و اجتماعی
قبل از بیان هر مطلبی باید به این موضوع اشاره کنیم که دین مجموعه ای از دستورات اعتقادی، عبادی و اخلاقی است. بسیاری از این دستورات تک بعدی نبوده، چرا که در ارتباط با دیگران و جامعه معنا و مفهوم پیدا می کنند. در تأیید این مطلب جان مک موری از جامعه شناسان دینی در تأکید بر جنبه های اجتماعی دین می نویسد: «دین زنده با ماهیتی که دارد، باید رابطه اجتماعی را خلق کرده و از آن نگهداری کند، بنابراین دین منحصراً یک امر فردی نیست، بلکه وجوه اجتماعی آن در انجام اعمال و مناسک مذهبی کاملاً پدیدار است.»[1]
در واقع اگر انسان را موجودی به دور از جامعه و در یک اتاق در بسته فرض کنیم که رفتار و نوع عملکرد او هیچ گونه ارتباطی با دیگران نداشته باشد، در این صورت شاید بتوان گفت اعمال و رفتار او یک امر شخصی است که هیچ گونه رابطه اجتماعی با دیگران در آن معنا و مفهوم ندارد. این در حالی است که خدای متعال انسان را موجودی اجتماعی خلق کرده است؛ که در خود ارتباط و تعامل با دیگران را مشاهده می کند. شاید به جرأت بتوان گفت که در آیین اسلام نماز نیز یک امر فردی نیست، چرا که دارای کارکردهایی روشن و مهم اجتماعی است. وقتی که خدای متعال در توصیف نماز می فرماید: «إِنَّ الصَّلَاةَ تَنْهَى عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَلَذِكْرُ اللَّهِ.»[2]، به این مطلب رهنمود می کند که انسان متقی و نمازگزار در ارتباط با جامعه خود را ملزم به رعایت تقوا می کند و نه تنها از ارتکاب گناه در خلوت بلکه به طریق اولی در جامعه و در ارتباط با دیگران نیز از گناه خودداری می کند.
✋اثبات اجتماعی بودن حجاب در پنج دقیقه
1- دقت در معنا و مفهوم حجاب: آیا زنان و یا حتی مردان فقط در حین ارتباط با خدای متعال باید نوع خاصی از پوشش و ستر را رعایت کنند، یا طبق دستورات دینی و اسلامی در حین تعامل و ارتباط با سایر انسان ها نیز باید از یک قاعده روشن اسلامی پیروی و تبعیت کنند، به عبارت دیگر اگر این حکم الهی ناظر به نوع پوشش زنان در خلوت و تنهایی است، می پذیرفتیم که این دستور الهی یک حکم شخصی و فردی است. این در حالی است که خدای متعال در قرآن کریم می فرماید: «اى پیامبر، به زنان و دخترانت و به زنان مؤمنان بگو: «پوششهاى خود را بر خود فروتر گیرند. این براى آنكه شناخته شوند و مورد آزار قرار نگیرند.»[2]، اینکه خدای متعال زنان را به رعایت پوشش امر می کنند و در ادامه می فرماید: « یُعْرَفْنَ» و «فَلا یُؤْذَیْن» آیا مقصود این است که زن در خانه شناخته شود و مورد آزار قرار نگیرد یا مقصود این است که این زن با این پوشش در «جامعه» شناخته شود و مورد «آزار و اذیت» شهوت پرستان قرار نگیرد، به طور قطع مقصود حضور در اجتماع است؛ چرا که زنان در حریم خصوصی منزل و در کنار محارم خود، نیاز نیست پوشش کامل را رعایت کنند و این مطلب خود به تنهایی گویای فلسفه اجتماعی بودن حجاب است.
2- اگر انسان بدون مسئولیت آفریده شده بود: از موضوعاتی که به واقع مؤید اجتماعی بودن مسأله حجاب به شمار می آید موضوع مسئولیت های اجتماعی افراد است. در آیین و شریعت اسلامی همه افراد در قبال همنوعان خود مسئولیت دارند.[3]، هیچ کس نمی تواند در جامعه نسبت به هم نوع خود بی تفاوت زندگی کند؛ چرا که خدای متعال برای او وظایف مشخصی را تعریف و تعیین کرده است. به واقع اگر انسان در اجتماع دارای مسئولیت خاص و معین نبود شاید راه برای اثبات فردی بودن حجاب می شد. یعنی اگر زنی که در جامعه با کشف حجاب خود مرتکب یک گناه می شود، در قبال عملکرد خود و نوع تأثیر آن بر افراد مسئول نبود یا اینکه وقتی دیگران او را در حین ترک یک واجب دینی می بییند و او را در حال ارتکاب یک گناه مشاهده می کنند؛ امر به معروف و نهی از منکر بر آنها واجب نبود.[4]، شاید حجاب یک موضوعی فردی در اسلام شناخته می شد، این در حالی است که جایگاه مسئولیت های دینی در این خصوص مشخص است.
👇👇
۳- اشاعه فحشا:
اگر حضور زن بی حجاب در جامعه و کشف حجاب او در خیابان مصداق روشن اشاعه فحشا نبود، و این که زن آزاد بود در جامعه با هر تیپ و قیافه ای در جامعه حاضر شود، شاید حجاب یک مسئله فردی به شمار می آمد، این در حالی است که در آیات و روایات اسلامی لزوم حجاب به اثبات رسیده است و هر گونه دهن کجی به آن و رعایت نکردن این قانون الهی در جامعه مصداق روشن اشاعه گناه و فحشا در جامعه است که در شریعت اسلامی از آن نهی شده است.[5]
4- کمک به تقویت گناه: یکی از قواعد مهم فقهی، قاعده ی حرمت اعانت بر «اثم» است که فرد یا افراد دیگری گنهکار را در انجام عنصر مادی یاری و کمک میکنند، به عبارت دیگر در شریعت و آیین مقدس اسلام هر گونه کمک رسانی و تقویت برگناه در جامعه حرام شناخته شده است. از طرفی کمک و یاری رساندن در تقویت نیکی و تقوا در جامعه لازم شمرده شده است.[6]، در واقع زن با کشف حجاب خود در جامعه علاوه بر اینکه موجب سلب آرامش و روان مردان در جامعه می شود، زمینه را برای تهیج شهوانی مردان فراهم می کند، و این موضوعی است که به روشنی خود بستر فراهم شدن گناه در جامعه می شود. در واقع رعایت حجاب در جامعه علاوه بر اینکه موجب تقویت پاکی زنان می شود، زمینه دوری گناه در مردان را نیز افزایش می دهد.[7] رابطه حجاب با پاکی قلوب را می توان در آیه 53 سوره مبارکه احزاب مشاهده کرد بخصوص زمانی که خدای متعال با عباراتی این چنین می فرماید: «ذلِكُمْ أَطْهَرُ لِقُلُوبِكُمْ وَ قُلُوبِهِنَّ؛ این كار براى پاكى دلهاى شما و آنها بهتر است!»
سخن آخر:
بنا بر مطالب یاد شده حتی بر اساس اندیشه لیبرالیسم هم نمی توانیم ادعا کنیم که رعایت حجاب در جامعه امری اختیاری و فردی است؛ چرا که «جان استوارت میل»، اولین متفکر غربی که به محدوده حقوق فردی و خصوصی پرداخته، معتقد است: «هر نوع عملی که بدون علت مشروعی موجب آسیب دیدن دیگران شود رواست که توسط عقاید عمومی و در موارد شدیدتر، با دخالت قانون ممنوع شود، آزادی فرد باید محدود به آن باشد که به دیگران آسیب نرساند.»[8]
پی نوشت:
[1]. یوآخیم واخ و جامعه شناسی دینی، جمشید آموزگار. به نقل از حجاب و مسئولیت ها و اختیارات دولت اسلامی، پژوهشکده فقه و حقوق، به کوشش ابراهیم شفیعی سروستانی، ج2، ص545.
[2]. احزاب، آیه 59. «یا أَیُّهَا النَّبِیُّ قُلْ لِأَزْواجِكَ وَ بَناتِكَ وَ نِساءِ الْمُؤْمِنینَ یُدْنینَ عَلَیْهِنَّ مِنْ جَلاَبِیبِهِنَّ ذلِكَ أَدْنى أَنْ یُعْرَفْنَ فَلا یُؤْذَیْن...»
[3]. روضة المتقین فی شرح من لا یحضره الفقیه، ج5، ص515. «كُلُّكُم رَاعٍ و كُلَّكُم مَسْؤُولٌ عن رَعِیَّتِه؛ به راستی كه همه شما حافظ و سرپرستید و همه شما جوابگوی مردم زیردست خود هستید.»
[4]. سوره آل عمران، آیه 110.«شما بهترین امتی بودید که به سود انسانها آفریده شده اند ؛(چه اینکه) امر به معروف و نی از منکر میکنید و به خدا ایمان دارید.»
[5]. سوره نور، آیه19. «كسانى كه دوست دارند زشتیها در میان مردم با ایمان شیوع یابد، عذاب دردناكى براى آنان در دنیا و آخرت است و خداوند مىداند و شما نمىدانید!»
[6]. مائده، آیه2.« وَ تَعاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَ التَّقْوى وَ لا تَعاوَنُوا عَلَى الْإِثْمِ وَ الْعُدْوان»
[7]. احزاب، آیه53. «إِذا سَأَلْتُمُوهُنَّ مَتاعاً فَسْئَلُوهُنَّ مِنْ وَراءِ حِجابٍ ذلِكُمْ أَطْهَرُ لِقُلُوبِكُمْ وَ قُلُوبِهِنَّ»
[8]. جان استوارت میل، در باره آزادی، ترجمعه محمود صناعی، ص129.
لینک فهرست مطالب و راهنمای کانال
https://eitaa.com/Chastity/750
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹بالاخره یک کار اثرگذار برای حجاب تولید شد.
https://eitaa.com/Chastity
منیره سیف
دختری که حجاب را به مدرسه ترجیح داد.
#زن عفت افتخار
https://eitaa.com/Chastity
عفاف و حجاب
✋فلسفه حجاب(عدم اذیت) https://eitaa.com/Chastity/61 🔸برهنگی کارِ شیطان است. https://eitaa.com/Chast
👌فهرست کلی کانال حجاب و عفاف
۱_فلسفه پوشش چیه؟
https://eitaa.com/Chastity/3210
۲_شبهات پوشش (5عدد)
https://eitaa.com/Chastity/3153
۳_گام های عفاف و حجاب
(ارتباط با نامحرم)
https://eitaa.com/Chastity/3154
۴_مراقبت چشم
https://eitaa.com/Chastity/3155
۵_برنامه دشمن
https://eitaa.com/Chastity/3156
۶_دغدغه حجاب
https://eitaa.com/Chastity/3157
۷_رسانه و حجاب
https://eitaa.com/Chastity/3159
۸_نربیت عفیفانه
https://eitaa.com/Chastity/3160
۹_ایمان و حجاب
https://eitaa.com/Chastity/3161
۱۰_کلیپ وپاور
https://eitaa.com/Chastity/3183
۱۱_شهدا و عفاف
https://eitaa.com/Chastity/3151
۱۲_دوازده مبحث عفاف و حجاب
https://eitaa.com/Chastity/750
۱۳_حجاب و اذیت
https://eitaa.com/Chastity/3293
باید لیست فوق دقیقتر اصلاح شود👇
https://eitaa.com/Chastity/750
نامههای تکاندهنده شهید 17 ساله به مجله «زن روز»
https://eitaa.com/Chastity/4828
نمیدونم کدوم شهره و کار کدوم نهاده! ولی میخوام یه خداقوت بگم بهشون که معنای واقعی کار خودجوش فرهنگی تمیز رو نشون مون دادن:)
لینک فهرست مطالب و راهنمای کانال
https://eitaa.com/Chastity/750
به طور کلی در توضیح فلسفه حجاب به زبان ساده باید گفت، زنان از نظر روحی نسبت به مردان حساس ترند و از این رو نگاه های از روی شهوت مردان می تواند آن ها را به شدت از نظر روحی و روانی دچار مشکل کند.
اما هنگامی که زن حجاب خود را متناسب با دانسته های فلسفه حجاب حفظ می کند، چشم نامحرم از او دور مانده، ارزش و مقامش بیشتر می شود، همچنین اعتماد به نفس او افزایش می یابد.
جالب است بدانید حجاب در خارج از کشور نیز در حال افزایش است چون آن ها به درک عمیقی از فواید حجاب رسیده اند. در ادامه دلایل و فواید حجاب را برای شما بیان می کنیم.👇
فلسفه حجاب
https://eitaa.com/Chastity/750
حجاب، عاملی مهم در پایداری خانواده
یکی از مهمترین موضوعاتی که در فلسفه حجاب توجه بسیار زیادی به آن شده است، مسئله خانواده و عشق و محبت، مابین زن و مرد است.
اگر حجاب به طور کاملا درست و باکیفیت بسیار بالا در خانواده برقرار باشد، بر روی افزایش عشق و محبت بین اعضای خانواده تاثیر بسیار زیادی دارد.
هنگامی که زن حجاب خود را کاملا درست و بر اساس فرمایشات دینی رعایت کند و همچنین چشم او غیر شوهر خود کسی را نبیند و تمام عشق خود را برای همسر خود خرج کند؛ نگاههای آلوده از زن دور شده و او حس بدی را نسبت به خود نداشته و اعتماد به نفسش افزایش می یابد.
قطعا با دانستن دلایل بیشتر، بهتر می توانیم درک کنیم فلسفه حجاب چیست؟
به طور کلی اگر مرد هم با توجه به فرمایشات دینی حجاب خود را رعایت کند و مراقب نگاه های خود باشد، به این ترتیب صفا و صمیمیت در خانواده روز به روز بیشتر میشود. بنابراین می توان نتیجه گرفت که تا چه حد دانستن فلسفه حجاب به زبان ساده، میتواند بر روی کیفیت زندگی افراد تاثیر گذار باشد.
ادامه درلینک زیر
https://eitaa.com/Chastity/3206
حجاب، راز به دست آوردن جامعه سالم
از جمله موارد فلسفه حجاب داشتن جامعه ای بهتر و سالم تر است. اگر مردان و زنان به نکات مختلف دینی که وظیفه ی اصلی آن ها است، توجه کافی و لازم را داشته باشند، به مرور زمان میتوان شاهد نابودی فقر و فحشا شد.
به طور مثال هنگامی که یک زن با حجاب کامل شامل مانتو و انواع مقنعه مناسب وارد محل کار می شود، برخی مردان دیگر نمی توانند نگاه خود را به چنین زنانی معطوف کنند.
از این رو زنان می توانند با دانستن فلسفه حجاب به زبان ساده، بدون هیچ دغدغه ای، با آرامش کارهای روزمره خود را انجام دهند و در محیط های ادارای بدون هیچ حاشیه ای بر روی کار خود متمرکز شوند. از این رو اگر می خواهیم جامعه سالم تری داشته باشیم، باید بدانیم فلسفه حجاب چیست و به نکات زیر توجه کنیم.
اول آن که زنان توجه زیادی به نکات حجاب داشته باشند و از کارهایی که سبب خودنمایی میشود، جلوگیری کنند.
دوم آن که مردان نیز میل و غریزه جنسی خود را در محیط های اجتماعی کنترل کرده و به زنانی که حجاب کاملی ندارند با دید بدی نگاه نکنند (به مرور زمان حتی این زنان بدحجاب نیز حجاب خود را بهتر می کنند و به نوعی می توان جامعه بهتر و زیباتری با برابری زن و مرد به وجود آورد).
فلسفه حجاب
https://eitaa.com/Chastity/750
حجاب، مؤثرین روش برای حفظ ارزش و مقام زن
مردان به طور کلی خود را نیازمند به زنان میبینند و حال اگر زن خود را از نظرهای شهوانی مرد دور نگه دارد، این ارزش و مقام بالاتر نیز میرود.
از طرفی مرد هنگامی که زن را در حجاب کامل میبیند، او را دست نیافتنیتر میداند و تلاش بیشتری برای رسیدن به او خواهد کرد. فلسفه حجاب به زبان ساده از دید اسلام بیان می کند که هر چه زن عفیفتر باشد، ارزش و احترام بیشتری در میان مردان جامعه خواهد داشت..
دسترسی بدون دردسر و راحت به زن هم باعث بی ارزشی او می شود و برعکس هرچقدر وصال برای مرد سخت تر باشد ارزشش بیشتر خواهد بود.
یکی از کارکردهای حجاب همین است. قرار دادن حائلی بین زن و مرد باعث سخت تر شدن دسترسی مرد به زن و در نتیجه خواستنی تر شدن زن می شود.
مفهوم عشق به معنای واقعی نیز در سایه همین منطق شکل می گیرد.
اساسا مردان بیشتر به زنی عشق می ورزند که عفت و وقار بیشتری داشته باشد و خود را به راحتی در اختیار او قرار ندهد.
یکی از دلایل کمرنگ شدن و در حاشیه رفتن عشق در غرب و اخیرا در برخی شهرهای بزرگ کشورمان همین است.
از طرفی زنان بی حجاب در چشم مردان فقط به چشم یک طعمه دیده میشوند و مردان هیچ ارزش و مقامی برای آنها متصور نخواهند شد.
بنابراین با مطالعه دقیق فسلفه حجاب می توان فهمید که تا چه اندازه دین اسلام به ارزش و احترام زن توجه داشته است
فلسفه حجاب
https://eitaa.com/Chastity/750
چرا حجاب سبب آرامش می شود؟
هنگامی که مابین مرد و زن حریمی وجود داشته باشد و هرکدام از طرفین چارچوب مشخصی برای عفاف خود مشخص کنند، کنترل میل و غریزه بسیار راحت تر خواهد شد که این موضوع باعث می شود انسان آرامش ذهنی بیشتری داشته باشد.
مسئله شخصیت زن
فرض کنید یک ماشین مدل بالا از کنار مردم رد شود، در این حال اگر به مردمی که در صحنه هستند دقت کنید، مشاهده خواهید کرد برخی از مردم با چشمانی خیره به آن ماشین نگاه می کنند.
اگر از همان ها بپرسید راننده ماشین چه قیافه ای داشت؟ اصلا راننده را دیده اید یا نه ؟ احتمالا جواب منفی خواهید شنید. چرا؟ چون جدابیت ماشین مانع از دیدن راننده شده است.
در نظام خلقت هر موجودی همراه با یک سری ویژگی ها و خصوصیات منحصربفرد خلق می شود.
زن بعنوان یکی از مخلوقات خداوند، ویژگی های خاصی دارد که باعث تفکیک و تمایزش از موجود دیگری به نام مرد می شود.
یکی از این ویژگی ها جذابیت های جنسی زن است. جنس زن همواره برای مرد جذابیت داشته و مرد همیشه به دنبال تصاحب او بوده است. اما زن فقط زیبایی و جذابیت جنسی نیست بلکه یک شخصیت و هویت انسانی است.
اگر زنی با ظاهر کردن جدابیت های جنسی اش به مردان بفهماند که او را با جذابیت های جنسی ببینند و بشناسند، آیا دیگر شخصیت و هویت انسانی اش دیده می شود؟
کارکرد حجاب در حفظ شخصیت زن این است که با پوشاندن جذابیت ها و زیبایی های ظاهری زن باعث می شود توجه ها به سمت شخصیت انسانی زن جلب شود و تمرکز نگاه ها را ازظاهر به باطن و اصل هدایت می کند. درواقع هرچه به مردان کمتر اجازه بدهید که ظاهر شما را ببینند، بیشتر به باطن شما توجه می کنند!
در مواجهه با زن باحجاب دیگر کسی از جذابیت های جنسی و چشم و ابروی زیبا حرفی نمی زند و ویژگی های اصلی شخصیت زن موضوعیت پیدا می کند.
ويليام جيمز به صراحت توصيه ميكند: زنان عزّت و احترام شان به اين است كه به دنبال مردان نروند، خود را مبتذل نكنند و خود را از دسترس مردان، دور نگهدارند
حالا اگر کسی معتقد نیست که زن به جز بدن و جذابیت های جنسی چیز دیگری به نام شخصیت انسانی دارد باید به یکسری چیزها در وجودش شک کرد!
پس حفظ شخصیت زن، اولین مورد از فلسفه حجاب است.
فلسفه حجاب
https://eitaa.com/Chastity/750
حجاب مایه امنیت زن
روشن است که زنانی که در جامعه خودآرایی و طنازی می کنند بیشتر از زنان محجبه در معرض برخوردهای زشت مردان هوسران هستند.
وقتی زن با حفظ پوشش کامل وارد اجتماع شود، مرد هوسباز دیگر حتی تصور اذیت و آزار او را به خودش راه نمی دهد و پایش را از حریم شخصی زندگی او عقب می کشد.
اما زنی که در جامعه هیچ محدودیتی برای خود در مقابل نگاه مردان نامحرم قائل نمی شود به مرد هوسباز اجازه می دهد که جرات تحقیر او را به خود بدهد.
دوربین مخفی زیر بازیگری را با سه گریم متفاوت نشان می دهد که در کنار بزرگراه منتظر ایستاده است. واکنش راننده ها نسبت به زن در سه گریم مختلف متفاوت و بسیار جالب است. این فیلم نشان می دهد نوع پوشش زن با میزان مزاحمت های خیابانی ارتباط مستقیم دارد.
www.aparat.com/video/video/embed/videohash/5WEGA/vt/frame?t=227
حجاب عامل محبوبیت زن برای همسرش
به طور طبیعی وقتی زنی بی پروا، زیبایی ها و جذابیت های خودش را برای غیر شوهر در جامعه عرضه کند و به مرد زندگی خود خیانت کند، خواه ناخواه محبت شوهرش را به نفرت تبدیل می کند.
وقتی مرد تفاوتی میان خود و مردان دیگر احساس نکند و زنش را هم در اختیار خود و هم در اختیار دیگران می بیند دلیلی برای وفادار ماندن به او نمی بیند، اما زنی که با وفاداری به شوهر، زیبایی هایش را تنها مختص شوهر می داند علاقه شوهر را به خودش متمرکز می کند.
فلسفه حجاب
https://eitaa.com/Chastity/750
حجاب زن مایه آرامش روحی مرد
علم فیزیولوژی و روانشناسی اثبات کرده که مردان بیشتر از زنان با نگاه تحریک می شوند.
وقتی زنی بدون رعایت حجاب در مقابل دیدگان مردی ظاهر می شود، ممکن است باعث تحریک او شود و به لحاظ روانی او را هم بهم بریزد.
مردی که نیاز درونش به اوج رسیده ولی هنوز امکان ازدواج ندارد به لحاظ ذهنی و روحی تحت فشار زیادی قرار می گیرد.
این رفتار از سوی زنانی که حجاب را به بهانه آزاد بودن زن رعایت نمی کنند کاملا در تضاد با نفس آزادی است چون باعث محدود کردن آزادی های معنوی مرد می شود.
حجاب زن و پوشش او در مقابل نامحرم باعث می شود که مردان بدون دغدغه ذهنی و آزاردهنده به امور اجتماعی بپردازند.
لسفه حجاب
https://eitaa.com/Chastity/750
حجاب شرط تعالی معنوی
در جامعه ای که حجاب وجود ندارد نه روح زن و نه روح مرد استعداد و شایستگی تجربه های معنوی و عرفانی را نخواهد داشت.
اگر بخواهیم همه به کمالات معنوی و عرفانی برسند باید از این آلودگی ها محفوظ باشیم.
در تمام ادیان الهی بر پوشیده بودن زن، خصوصا در حالت عبادت تاکید شده است.
در نقاشی های معابد و کلیساهای تمام دنیا، زنان قدیس همه مذاهب حجابی کامل دارند، لباس راهبه های مسیحی یکی از نمونه های حجاب تمام عیاراست.
این نشان می دهد که از نظر تمام ادیان، تعالی معنوی زن مستلزم حجاب و پوشیدگی اوست. زن با پوشاندن سر و پیکر خود در حجاب، دل و جان خودش را از حجاب های باطنی رها می کن
فلسفه حجاب
https://eitaa.com/Chastity/750
عفاف و حجاب
حجاب، عاملی مهم در پایداری خانواده یکی از مهمترین موضوعاتی که در فلسفه حجاب توجه بسیار زیادی به آن
حجاب عامل استحکام خانواده
حجاب از دو راه باعث استحکام خانواده است. اولین تاثیر حجاب در استحکام روابط خانوادگی در مرحله انتخاب همسر است.
حجاب باعث می شود که در حین انتخاب، زیبایی های ظاهری زن در چشم مرد به تنهایی جلوه نکند و مبنای انتخاب، از زیبایی صرفا ظاهری به ملاک های دیگری تغییر کند.
ارزشمندی زیبایی زن باعث می شود که مرد در حین انتخاب به مسائل دیگر چندان توجهی نشان ندهد و برای تصاحب زیبایی او عجله کرده و حساب شده عمل نکند.
انتخابی که تنها از روی احساس باشد و صرفا زیبایی زن را ملاک قرار دهد از عمق زیادی برخوردار نیست.
چون زیبایی های زن هرچقدر برای مرد جذاب باشد با گذشت زمان تکراری و عادی می شود و اگر با یک اتفاق، زن زیبایی خود را از دست دهد و یا مرد، زنی زیباتر از همسر خودش پیدا کند، به طرف او کشیده می شود.
حجاب مانع از این انتخاب سطحی و بچگانه می شود و باعث می شود مرد ملاک های دیگری را در زن جستجو کند و آنها را مبنای تشکیل زندگی قرار دهد.
در چنین انتخابی است که مبنای زن و شوهری و محبت بین آنها بر پیوندهای استواری بنا می شود و از بین رفتن زیبایی زن چندان خللی در این ارتباط ایجاد نمی کند.
مردی که در بیرون از خانه دائما در معرض جلوه های زنانی جز همسر خود است و با تحریکاتی گوناگون مواجه می شود، کم کم از همسر خود دلسرد می شود.
در نتیجه، محیط خانواده انسجام خود را ازدست می دهد و سست می شود. پس حجاب به سود خود زن هم هست. تازه زنی که بیرون خانه خودنمایی می کند، چه بسا شوهر داشته باشد.
ادامه در لینک زیر
https://eitaa.com/Chastity/3197