💡چه کسی به جنگ زده های ایرانی در جنگ شناختی کمک می کند؟
✍️مهدی افراز
🔹چهارشنبه، صبح، بعد از عملیات وعده صادق ۲، جمعی از معلمان در مدرسه دخترانه متوسطه دوم در منطقه پردیسان قم تصمیم می گیرند برای بزرگداشت و برگزاری جشن، با خرج خودشان میان ۴۰۰ نفر دانش آموز مدرسه شیرینی پخش کنند. شیرینی ها پخش می شود ولی ده ها دانش آموز در حرکتی نمادین شیرینی های خودشان را به سطل زباله می ریزند، با این استدلال که؛ "شیرینی جنگ که خوردن ندارد"...
🔸ذهن جامعه ایران سخت ترین هسته دفاعی و مرکزی ترین رینگ پدافندی از جریان مقاومت در جهان است. اقتدار جمهوری اسلامی نه بر موشک و پهباد که بر ایمان عمومی ایرانیان است. از این موشک ها و پهبادها همه دارند اما آن چه ندارند اراده عمومی است. خیلی سال است که این اراده آماج هجمه های ادراکی است و حتما محصول این جنگ شناختی در زمان خودش به میدان کشانده خواهد شد. فردای اولین حمله نظامی اسرائیل مشخص خواهد شد که ذهن ایران تا چه میزان جنگ زده است.
🔹ذهن ایران دهه هاست به واسطه ارائه حرفی متفاوت برای بشریت و محقق نمودن بخش های مهمی از این گفتار در عرصه زندگی، متحمل این ضربات شده است. مردم ما در تداوم این حرکت امروز با وضعیت پیچیده ای مواجه شده اند، این پیچیدگی شدیداً به اقتضائات دوران مقاومت مرتبط است. پی گرفتن یک مسیر متفاوت از خواست قدرت ها و عدم پذیرش اراده آن ها ما را با چالش های درونی و بیرونی متعددی مواجه ساخته که موجب شده است بخش هایی از جامعه نسبت به ادامه این مسیر دچار تردیدهایی شوند. این تردید لزوماً به حساب و کتاب های سودجویانه و هزینه و فایده های منفعت طلبانه مربوط نیست و بخش مهمی از این تردیدها متوجه احساس هویت و حقانیت نسبت به مسیری است که در پیش گرفته ایم.
🔸منشأ اصلی این تردیدها، احساس بیگانگی با هویت مقاومت می باشد. در شرایطی که جامعه ایران شدیدا در حال مقاومت است اما به جهت درگیر شدن با این چالش تا حدودی احساسات خودآگاهانه خود نسبت به وضعیت مقاومت را از دست داده است. جامعه ایران به دلیل تحمل فشارها در رنج است اما این رنج خود را به امری مقدس به نام مقاومت ارجاع نمی دهد و به همین دلیل از این در رنج بودن، احساس پیشرفت و امید ندارد.
🔹مهم ترین عامل در پدید آمدن این وضعیت به نهاد ادراک ساز در موضوع مقاومت بازمی گردد، یکی از برداشتهای ذهنی که در راستای اقدامات این نهاد در ذهنیت مردم ایران تهنشین شده این است که «مقاومت یک ایدهی حاکمیتی و سیاسی است و با زندگی روزمرهی ما بینسبت است». جامعه امروزِ ایران، وقتی کلمهی «مقاومت» را میشنود، عباراتی مانندِ «محور مقاومت»، «جبههی مقاومت»، «نیروهای مقاومت» و «مقاومت فلسطین و لبنان و ...» در ذهنیتش پدیدار میشود. در این برداشت، جمهوری اسلامی ایران در راستای اهداف سیاسی خود، دارد از گروههایی که به عنوان مقاومت شناخته میشوند، حمایت میکند. این برداشت سیاسی ـ نظامی و جغرافیایی از مفهوم مقاومت، برداشت غلطی نیست، امّا با عمق معنایی مقاومت فاصله دارد.
🔸میتوان ادّعا کرد مفهوم مقاومت در ذهنیت جامعهی ایران ـ حتّی جامعهی متدیّن ـ بسط و تفصیل درستی نیافته است. القای برداشتهای نارسا و ناقص از مفهوم مقاومت موجب شده است جامعه میان زندگی روزمرهشان با الگوی مقاومت، احساس تعارض داشته باشد. بعضاً اینگونه برداشت میشود که تصمیم حاکمیت مبتنی بر دنبال کردن ایدهی مقاومت در منطقه، یا اساساً بینسبت با زندگی آحاد جامعه است، و یا اینکه زندگی روزمره مردم ایران را دچار چالش کرده است.
🔹بخشی از جامعهی ایران، در حال حاضر ایدهی مقاومت را یک سخن انفعالی میانگارد که طرحی رو به جلو برای راهبریِ حیات اجتماعی ندارد. اینکه چگونه مقاومت، در جهانِ بازاریشدهی کنونی، ایدهای فعال و پیشبرنده برای حیات اجتماعی است، هنوز تبیین درخوری نیافته است. جامعهی ایرانی جمهوری اسلامی را در مقایسه با مسیر توسعهای که سایر کشورهای اسلامی در حال پیمودن هستند، بازخوانی میکند، ولی در این بازخوانی، تصویر روشنی از آینده مسیری که جمهوری اسلامی در سیاست، اقتصاد و فرهنگ در حال پیگیری است را ندارد.
🔸در این شرایط، هنوز هم بسیاری از افراد و جریانات که به دنبال حمایت از جبهه مقاومت می باشند، احساس تعلقی برای پرداختن به عرصه ادراکی ایرانیان ندارند و در تمنای اعزام به جبهه های لبنان هستند. ضمن پاسداشت این انگیزه مبارک اما باید توجه داشت که امروز مبنایی ترین حمایت از جریان مقاومت، رسیدگی به تصویر ذهنی ایرانیان از ایده مقاومت و کمک به جنگ زدگان ایرانی در حوزه افکار عمومی است.
مطلب از کانال آقای مهدی افراز در ایتا
✅ در کانال فناوری های نوظهور تهدیدات شناختی عضو شوید:
▶️https://eitaa.com/Cog_threats
برگزاری نشست با موضوع دلالت های هوش مصنوعی بر الگوی تعاملاتی سیاست، اطلاعات و مردم؛
دبیر علمی نشست:
مصطفی سمیعی نسب؛ رئیس اندیشکده اقتصاد سیاسی امنیت و دفاع
ارائه کنندگان:
۱. دکتر محمد بهمن آبادی؛ عضو هیات علمی پژوهشکده هوش مصنوعی دانشگاه شریف با موضوع «تاثیر فناوریهای نوظهور بر تعامل با نظام سیاستگذاری و تصمیم گیری»
۲. دکتر سید احمد قاسمی؛ عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی
با موضوع «هوش مصنوعی و اطلاعات مردم پایه»
۳. دکتر غلامرضا سادات؛ عضو هیئت علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری با موضوع «سازمان های اطلاعاتی و هوش مصنوعی؛ بایستهها، منافع و محدودیتها»
۴. دکتر عطاءالله مقامی؛ عضو هیئت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با موضوع «فناوریهای نوظهور و سیاستگذاری امنیت فرهنگی؛ الزامات گام دوم انقلاب اسلامی»
زمان: دوشنبه، ۱۴ آبان ۱۴۰۳، ساعت ۸ الی ۱۰.
مکان: خیابان انقلاب، بین چهارراه ولی عصر(عج) و برادران شهید مظفر شمالی، پلاک ۹۰۷. خانه اندیشه ورزان، طبقه دوم، سالن کنفرانس.
#فناوریهای ـ نوظهور
#هوش ـ مصنوعی
#تصمیم گیری
#اطلاعات
#مردم
#امنیت
#گام ـ دوم
#انقلاب ـ اسلامی
#اندیشکده ـ اقتصادـ سیاسی
#امنیت ـ دفاع
✅ در کانال فناوری های نوظهور تهدیدات شناختی عضو شوید:
▶️https://eitaa.com/Cog_threats
هدایت شده از هوش افزوده
آتروفی شناختی
آتروفی شناختی به معنای کاهش توانایی های شناختی و ذهنی انسان است که می تواند ناشی از عدم استفاده از این توانایی ها باشد. با ظهور هوش مصنوعی و افزایش وابستگی به فناوری، فعالیت های شناختی انسانی ممکن است به طور قابل توجهی کاهش یابد. این موضوع می تواند به تحلیل و کاهش عملکردهای شناختی منجر شود، مشابه آتروفی عضلانی که به دلیل عدم استفاده از عضلات ایجاد می شود.
....
مشروح مطلب در آدرس زیر:
https://civilica.com/note/6966/
آدرس کانال هوش افزوده در پیام رسان ایتا:
https://eitaa.com/augmente
🔸و ینصرک الله نصرا عزیزا
🔹و خداوند پيروزى با اقتدارى نصيب تو خواهد كرد
@cog_threats
Fakhri-Audio.mp3
2.99M
این صوت را خوبه هر از چندگاهی گوش بدیم. خوبه چندین بار گوش بدیم..... چقدر با این طرز تفکر فاصله گرفته ایم ....😔
🌺 بی حسرت از جهان نرود هیچ کس به در
🌺الا شهید عشق به تیر از کمان دوست
صوت شهید فخری زاده - شهادت 7 آذر 1399
💠کانال فناوری های نوظهور تهدیدات شناختی
▶️https://eitaa.com/Cog_threats
همایش ملی جنگ شناختی و امنیت ملی
با میزبانی دانشگاه عالی دفاع ملی
با سلام بر اساتید،اندیشمندان و فرهیختگان عزیز
به حول و قوه الهی سایت و آدرس الکترونیکی همایش تقریبا آماده و قابل بارگذاری است.لذا از کلیه عزیزان خواهشمند است با توجه به زمان بندی و تقویم همایش نسبت به ارسال مقاله های ارزشمند خود اقدام نمایند.
پست الکترونیکی:
cwnsc@sndu.ac.ir
آدرس سایت:
cwnsc.sndu.ac.ir
💠کانال فناوری های نوظهور تهدیدات شناختی
▶️https://eitaa.com/Cog_threats
دهان وقاحت در ذهن استعمارزده
رضا نساجی
هنوز هم هموطنانی هستند که دنبال علائم انفجار موشک حماس و جهاد در بیمارستان معمدانی (الاهلی) غزه میگردند تا اسرائیل را از حملۀ ۱۷ اکتبر ۲۰۲۳ به بیمارستان تبرئه کنند؟
در این مدت، اسرائیل تمام بیمارستانها و پناهگاههای سازمان ملل و نهادهای بشردوستانه و حتی کلیساها را ویران کرد، پزشکان، امدادگران و خبرنگاران را دستگیر کرد و کشت. یک موردش، دکتر عدنان البرش، پزشک متخصص و رئیس بخش ارتوپدی مجتمع بیمارستانی شفا در شهر غزه، که پس از بازداشت، تحت شکنجه در زندان اوفر، در زندان ۱۹ آوریل کشته شد.
البته که نظر ایرانی له و علیه فلسطین مطلقاً تاثیری به حال آنان ندارد. اما تصور کنید با همین سادهانگاری ذهن استعمارزده توقع داشته باشند اسرائیل و امریکا با حملات هدفمند به ایران، براندازی را پیاده کنند. اولین بمبها که به مناطق مسکونی و خدمات عمومی مثل بیمارستانها برخورد کند، به همین صورت فرافکنی خواهد شد که «کار خود حکومت است».
بمبهای بعدی با شواهدی غیرقابلانکار، با گزارههایی چون «هر جنگ پیشرفتهای درصدی از خطا دارد که طبیعی است» توجیه میشود.
ویران شدن شهرها و کشته شدن مردم غیرنظامی - در شرایطی که تمام سران حکومت در پناهگاههایشان در داخل و خارج در امان هستند - مستلزم توجیه «جنگ است دیگر؛ آزادی هزینه دارد» خواهد بود.
بعد که کشتار و آوارگی جمعی مردم را شاهد بودیم و نظامیان خارجی مثل عراق و افغانستان بابت اطلاعات نادرست و یا حتی محض تفریح مردم غیرنظامی را میکشند، جواب میشنویم: «تقصیر خودتان است؛ میخواستید خودتان رژیم را سرنگون کنید تا نیاز به مداخلۀ خارجی نباشد»
سپس به جایی میرسیم که مثل عراق و لیبی و سودان، گروههای مسلح نظامی و شبهنظامی باقیمانده از حکومت و یا مخالف حکومت مشغول تجاوز به زنان و غارت مردم هستند. آنگاه میگویند: «این مردم لیاقت آزادی را ندارند» و میفهمیم که مدعی مذکور یکی از جماعت شبهاپوزیسیون راستگرای خارجنشین بوده که اصلاً حاضر نیست پایش را به ایران بگذارد، و صد البته هیچ هم و غمی هم در قبال وضع زندگی مردم در داخل کشور ندارد.
آری، از رنج مردم فلسطین و... باید اینگونه درس آموخت. سرشت و سرنوشت ما مردم خاورمیانه و شمال آفریقا یکی است.
در تلگرام @RezaNassaji
💠کانال فناوری های نوظهور تهدیدات شناختی
▶️https://eitaa.com/Cog_threats
با سلام و احترام؛
کانال تخصصی "تکنولوژی در دفاع مقدس" به بررسی کاربردهای فناوریهای نوین در ترویج فرهنگ دفاع مقدس می پردازد.
https://eitaa.com/defatech
.
🔴 ولادت مردی که میتوانست برای بقا در قدرت خدعه کند و نکرد مبارک🌹
۱. علی(ع) میتوانست با تقدیم استانداری به طلحه و زیبر از جنگ جمل جلوگیری کند!
۲. علی(ع) میتوانست با پذیرش موقتی حکومت معاویه زمان بخرد و از جنگ صفین جلوگیری کند!
۳. علی(ع) میتوانست با قبول شروط ساده خوارج از جنگ نهروان جلوگیری کند!
۴. علی(ع) اساسا خیلی زودتر از اینها میتوانست شروط شورای شش نفره را بپذیرد و قبل از عثمان به خلافت برسد! با یک خدعه ممکن بود.
۵. علی(ع) میتوانست در ماجرای حمله مردم معترض مصر و اهل مدینه به خانه عثمان سکوت کند و پس از قتل او به خلافت بی دردسر برسد. نه اینکه مَشک را پر آب کند تا به خانه عثمان برساند!
۶. علی(ع) میتوانست بیت المال را مانند خلیفه دوم و سوم تقسیم کند تا عرب را بر عجم برتری دهد، تا بنی هاشم و بنی امیه را بر سایرین برتری دهد! بی سر و صدا حکومت کند!
۷. علی(ع) میتوانست حُکم قاضی فاسد شُریح را تمدید کند و برای دولت خود حاشیه نسازد تا بر او قضاوت را تحمیل کنند!
۸. علی(ع) میتوانست عقیل بردارش را و اُم هانی خواهرش را از بیت المال سیرآب کند تا با ذغال داغ عقیل را پشیمان و خواهر را با دینار برابر با کنیزش بیرون کند!
۹. علی(ع) میتوانست هر بار پس از خبر فساد فرماندارانش سکوت کند و شکایت مردم از آنان را نادیده گیرد تا خواص فاسد حکومت او علیه او قیام نکنند!
۱۰. علی(ع) میتوانست در صفین پس از آزادسازی چاه آب برای سپاهیان خود، آب را بر معاویه ببندد تا در مضیقه باشند.
بله علی(ع) میتوانست. تمکن و هوش داشت. در عرب باهوش ترین بود. با این کارها عمر دولت او طولانی میشد اما دیگر در آن صورت علی(ع) ایستاده بر تمام تاریخ بشر نبود! دیگر او علی(ع) نبود.
ولادت مردی که میتوانست برای بقا در قدرت خدعه کند و نکرد مبارک🌹
علی(ع) یعنی ماندن بر سر اصول...
🖊 متن از علیرضا زادبر
💠کانال فناوری های نوظهور تهدیدات شناختی
▶️https://eitaa.com/Cog_threats
🌺اللّٰهُمَّ إِنِّى أَسْأَلُكَ وَأَتَوَجَّهُ إِلَيْكَ بِنَبِيِّكَ نَبِيِّ الرَّحْمَةِ مُحَمَّدٍ صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْهِ وَآلِهِ، يَا أَبَا الْقاسِمِ، يَا رَسُولَ اللّٰهِ، يَا إِمامَ الرَّحْمَةِ، يَا سَيِّدَنا وَمَوْلَانَا إِنَّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ إِلَى اللّٰهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حَاجاتِنا، يَا وَجِيهاً عِنْدَ اللّٰهِ اشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللّٰهِ.
🌹عید مبعث بر تمامی مسلمانان جهان مبارک باد.
┄┄┅═✧❁💠❁✧═┅┄
💠کانال فناوری های نوظهور تهدیدات شناختی
▶️https://eitaa.com/Cog_threats
هدایت شده از همایش ملی جنگ شناختی و امنیت ملی
تازههای نشر:
جنگشناختی
آینده سیطره شناختی
اولین نشست علمی ناتودر مورد جنگشناختی
#کتاب