هدایت شده از حمیدرضا غریب رضا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مدیر موسسه گفتوگوی دینی وحدت: به شدت نیازمند #جهاد_تبیین در موضوع #فلسطین و #غزه هستیم، مردم ما اساسا پرسشگر هستند و برای سوالات خود، پاسخهای قانعکننده میخواهند. چند موسسه در #قم وجود دارند که مبلغ تخصصی در حوزه تبیین مسائل فلسطین تربیت و به مناطق مختلف اعزام میکنند.
———————————-
🔗 برای آشنایی بیشتر با ظرفیتهای جهان اسلام و امکان و فرصتهای گفتگوی دینی با رویکرد وحدت گرایانه و تمدن ساز اسلامی، کانال غریب رضا را در ایتا در آدرس زیر دنبال بفرمایید:
🆔 @gharibreza1
Korsi Tarviji Ostad Khansari 14021111.MP3
37.22M
💠 #كرسی_ترويجی (موضوع شناسی مقاصد الشريعه و تفاوت آن با عناوین مرتبط)
11 بهمن 1402
💢 استاد معظم احمد خوانساری
💢 استاد معظم خدارحم مرادی
💠💠💠💠💠
#استاد_احمد_خوانساری
#استاد_خدارحم_مرادی
#مقاصد_الشریعه
#اصول_فقه
#انجمن_اصول_فقه_حوزه
#كرسي_ترويجی
#صوت_نشست
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
🆔@anjomaneosol
🆔@Communityinformationchannel
همایش بین المللی مطالعات تطبیقی اخلاق در اسلام و مسیحیت
✅یازدهمین نشست علمی همایش بین المللی مطالعات تطبیقی اخلاق در اسلام و مسیحیت
⬅️موضوع: اخلاق مددکاری و خدمت اسلام و مسیحیت
👤 حجت الاسلام حبیب بابایی
-رئیس پژوهشکده مطالعات تمدنی و اجتماعی
👤اسقف مالخاز سونگولاشویلی
-اسقف اعظم کلیسای بابتیست گرجستان
⏰زمان: شنبه 14 بهمن ساعت 9 الی 11
🇮🇷مکان: قم، صفائیه کوچه 23 مدرسه باقر العلوم
dte.bz/philconf لینک حضور مجازی
هر دو سخنران بصورت حضوری ارائه خواهند داشت.
https://eitaa.com/Communityinformationchannel
📌📌
✅همایش بین المللی مطالعات تطبیقی اخلاق در اسلام و مسیحیت
https://eitaa.com/Communityinformationchannel
📅 پاسداشت «هفته جهانی همگرایی ادیان و مذاهب» و غفلت ما
🗓 در حالی که در تقویم جهانی و به همت مجمع عمومی سازمان ملل متحد، یکم تا هفتم فوریه به عنوان «هفته جهانی هماهنگی ادیان و مذاهب» ثبت شده و عموم فرق و ادیان برنامه های متنوعی برای پاسداشت این روز برگزار می کنند، اما پژواکی از این روز در نهادهای بین المللی شیعه برای معرفی مکتب اهل بیت (ع) و نمایاندن زندگی مسالمت آمیز میان پیروان ادیان و مذاهب در ایران مشاهده نشد.
🔹 پنهان نیست که گوی سبقت در توجه به این امور در جهان اسلام را شیخ نشینان قطر ربوده اند و خاندان آل ثانی امسال نیز با دعوت از برنده فلسطینی جایزه عربستانی «ملک فیصل ۲۰۲۴» یعنی دکتر وائل حلاق، سخنرانی ویژه ای برای او با عنوان «چیستی اخلاق مذاهب» برپانموده اند. نکته ظریف با اینکه دوحه، برنده فلسطینی و استاد دانشگاه آمریکایی این جایزه را به قطر کشانده تا هم در فوتبال و هم در فرهنگ و هم در علم خود را سرآمد جهان اسلام و رقیب عربستان معرفی کند.
🗓 امیدواریم نهادهای مسئول با برنامه ریزی فرهنگی دقیق، همگام با سایر ادیان و مذاهب از این ظرفیت جهانی استفاده بهینه انجام دهند. چنین باد...
💥مسْلِمْنا (کانال علمیتخصصی مسائل جهان اسلام) در تلگرام، ایتا و بله:
➣ @Muslimnair ؛ @muslimnair
➣ واتس اَپ:
https://chat.whatsapp.com/H7nizlXGUrP2CtEK6UrE2J
هدایت شده از حمیدرضا غریب رضا
#اطلاعیه| آیین اختتامیه چهاردهمین جشنواره مردمی فیلم عمار خوزستان
🔰با تقدیر از اکرانکنندگان و هنرمندان برتر استان خوزستان
با حضور:
🔹️حجتالاسلام حمیدرضا غریبرضا
🔸️میلاد هارونی
🔹️گروه سرود خدامالزهرا
#چهاردهمین_جشنواره_مردمی_فیلم_عمار
#حسینیه_هنر_اهواز
#رسانه_بیداری
🆔 @resanebidari_ir
🆔 @ammarkhz
•┈┈••✾••┈┈•
🔗 برای آشنایی بیشتر با ظرفیتهای جهان اسلام و امکان و فرصتهای گفتگوی دینی با رویکرد وحدت گرایانه و تمدن ساز اسلامی، کانال غریب رضا را در ایتا در آدرس زیر دنبال بفرمایید:
🆔 @gharibreza1
🎤چهارشنبههای نقد و نظر
4⃣چهارمین کرسی علمی -- ترویجی زمستان ۱۴۰۲ معاونت پژوهشی دانشگاه ادیان و مذاهب، این هفته با عنوان:
❇️تأثیر مکتب دیوبند بر سلفیت
👤ارائهدهنده: دکتر غلامحسین جهانتیغ، استادیار گروه علوم سیاسی، دانشکده روابط ملل اسلامی، دانشگاه ادیان و مذاهب
👤ناقد: دکتر محمد اللهنیا سماکوش، استادیار رشته مذاهب کلامی، دانشکده الهیات و معارف اسلامی، گروه فلسفه و کلام اسلامی، دانشکده شهید محلاتی
👤دبیر علمی: حجتالاسلام والمسلمین، دکتر محمد مرادی، مربی و پژوهشگر سبک زندگی اسلامی
زمان: چهارشنبه، ۱۸ بهمنماه ۱۴۰۲، ساعت ۱۲:۳۰
مکان: پردیسان، دانشگاه ادیان و مذاهب، سالن کنفرانس شهید بهشتی
👥 با ما همراه باشید
💢دبیرخانه کرسیهای نظریهپردازی، نقد و مناظره دانشگاه ادیان و مذاهب
#کرسی_ترویجی
#مذاهب_اسلامی
#مذاهب_کلامی
#مطالعات_تطبیقی
آدرس کانال کرسیهای علمی دانشگاه ادیان 👇
➣ ایتا:
➣ https://eitaa.com/acrurd
💠 کانال اطلاع رسانی معاونت پژوهشی دانشگاه ادیان و مذاهب
➣ایتا:
➣ https://eitaa.com/ResearchURD
https://eitaa.com/Communityinformationchannel
1_9512359718.pdf
3.94M
شماره دوم هفتهنامه
سفارت ایران در واتیکان
💠❄️💠❄️💠
https://eitaa.com/joinchat/3663266339C473d6adf7a
https://eitaa.com/Communityinformationchannel
استاد مشهور اخوانی دکتر محمد المختار شنقیطی، ﻣﻮﺭﯾﺘﺎﻧﯿﺎﯾﯽ ﺗﺒﺎﺭ ﻭ ﻣﻘﯿﻢ ﺩﻭﺣﻪﯼ ﻗﻄﺮ ﺍﺳﺖ. ﻭﯼ ﮐﻪ ﺩﺍﻧﺸﻨﺎﻣﻪﯼ ﺭﺷﺘﻪهاﯼ ﻓﻘﻪ، ﺍﺻﻮﻝ، ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﻭ ﻣﺘﺮﺟﻤﯽ ﺯﺑﺎﻥﻫﺎﯼ ﻋﺮﺑﯽ، ﺍﻧﮕﻠﯿﺴﯽ ﻭ ﻓﺮﺍﻧﺴﻮﯼ ﺭﺍ ﺩﺭ ﮐﺎﺭﻧﺎﻣﻪﯼ ﺁﻣﻮﺯﺷﯽ ﻭ ﻋﻠﻤﯽ ﺧﻮﺩ ﺩﺍﺭﺩ، ﺩﮐﺘﺮﺍﯼ ﺍﺩﯾﺎﻥ ﺭﺍ اﺯ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﺗﮕﺰﺍﺱ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﻭ ﻫﻢ ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﺍﺩﯾﺎﻥ ﺩﺍﻧﺸﮑﺪﻩ ﭘﮋﻭﻫﺶﻫﺎﯼ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﺩﻭﺣﻪ ﻭ ﺭﯾﯿﺲ ﺩﭘﺎﺭﺗﻤﺎﻥ ﺣﻘﻮﻕ ﻭ ﺍﺧﻼﻕ ﻗﻄﺮ ﺍﺳﺖ. ﺷﻨﻘﯿﻄﯽ ﺍﺯ ﮐﺎﺭﺷﻨﺎﺳﺎﻥ ﺟﻬﺎﻥ ﻋﺮﺑﯽ ﻭ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﺩﺭ ﺣﻮﺯﻩﯼ ﻣﺴﺎﯾﻠﯽ ﭼﻮﻥ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﺗﺤﻠﯿﻠﯽ ﺍﻧﺪﯾﺸﻪ ﺳﯿﺎﺳﯽ ﻭ ﺭﻭﺍﺑﻂ ﺍﺳﻼﻡ ﻭ ﻏﺮﺏ ﺍﺳﺖ. ﻋﻤﺪﻩﯼ ﺁﺛﺎﺭ ﻭﯼ ﻧﯿﺰ ﭘﯿﺮﺍﻣﻮﻥ ﺑﺎﺯﺧﻮﺍﻧﯽ ﺍﻧﺘﻘﺎﺩﯼ ﺗﺎﺭﯾﺦ، ﻓﻘﻪ ﻭ ﺍﻧﺪﯾﺸﻪ ﺳﯿﺎﺳﯽ ﻣﺴﻠﻤﺎﻧﺎﻥ ﺍﺳﺖ.
https://eitaa.com/Communityinformationchannel
"سومان"
آدمها شطرنجی هستند. سیاه و سفیدشان، شانه به شانهی هم پیش میرود. گاهی سفید غالب و گاهی سیاهی مسلط میشود.
خداوند آنها را دورنگ آفریده است.[۱] زیبایی یک انسان در اختیار است و هویت او را انتخاب تشکیل داده است.
اگر از انسان اختیار را بگیری، از انسانیت میافتد. میشود رباتی که نشاط و پویایی ندارد.
انتخابهای انسان گاهی او را از حیوان پستتر [۲] و گاهی از فرشتگان بالاتر میبرد. با وجود امکان انتخاب سیاهی، برگزیدن سفیدی مایهی مباهات است. آن هم درست زمانی که همه از صلاح و رهایی او ناامید شدهاند.[۳]
این انتخابها معمولا جفتی هستند، تکبر و تواضع، عزت و ذلت، شجاعت و ترس، بخل و کرم و عفت و خیانت. این مفاهیم در سرتاسر زندگی انسان سایه افکندهاند و هر انسانی دائما در معرض انتخاب است.
از زمین چمن فوتبال تا میدان مین، از کوهنوردی روی اورست تا غواصی کف اقیانوس، از پریدن از هواپیما تا شنا در استخر، از شرکت در مهمانی و فعالیتهای اجتماعی تا انداختن یک برگ کوچک کاغذ در صندوق رای، میتوانند صحنهی نقش آفرینی اختیار انسان باشد.
گاهی دویدن روی چمن نشان از غیرت و حفظ ناموس است و گاهی نوشتن و قلم زدن در روایت کردن آن. گاهی حاضر شدن پای یک جعبهی مهروموم شدهی آراء و گاهی تشویق دیگران و سوق دادنشان به بینش و تحلیل دقیق سیاسی، اما شاید عجیب به نظر برسد اینکه چمن و صندوق، چه ربطی به ناموس دارد!
شاید ارتباطش را پدران و مادران ما قبلترها فهمیده باشند، یا حتی شاید وجدان انسانی متذکر و متوجه آن شده باشد. نمیدانم کجا و چطور؟ اما میدانم که وطن و سرزمین را مام میهن نامیدهاند، چرا که انسان را در آغوش خودش بزرگ میکند و رشد میدهد، پرورش میدهد، تلاش برای آن نشانهی غیرت و مردانگی و دوری از او باعث بیماری و افسردگی میشود. آه دوری!! غربت!! بله درست است، شاید یکی از پردردترین آسیبهای روحی انسان زمانی باشد که از غربت و دوری از وطن خودش در رنج و دلتنگی باشد.[۴]
شاید همان تعبیر یکی از دانشجوهایم سر کلاس بهترین ترجمان این حال باشد؛ مریم، دانشجویی که ۸ سال را در کانادا و ۶ سال را در روسیه گذرانده بود، در جواب شوخیهای سیاه همکلاسیهایش در مورد اوضاع ایران و غاز بیگانه، گفت: "دوستان هر روز دور از وطن و غربت طعم غروبهای جمعه را دارد" نمیدانم تا به حال طعم دلتنگی روزهای جمعه را چشیدهاید یا خیر؟ اما سنگینیاش مثل بلند کردن یک کوه اورست است برای یک نوزاد. له میشوی، روزی هزار بار میمیری و زنده میشوی و تاب تحمل نداری..
بگذریم!! مام میهن برای آدمی ارزشمند است، حرمت دارد و مایهی آبرو و عزت است؛ لذا جانفشانی و تلاش برای بزرگداشت آن مطلوب عقل و شرع و اخلاق است.
به عنوان نمونه از کار در دستگاههای دولتی و حکومتی تا شغل آزاد و هنر و نظافت و جنگ و جهاد و شهادت گرفته تا شستن فرش و ظرفهای ناهار و شام، پختن نان و آجر، ساختن مسکن و راه، بافتن شال و کلاه، نوشتن دستاوردها، اصلاح کمبودها و شرکت در بالابردن اعتبار بینالمللیاش جلوی چشم اجانب و بیگانگان...
فرقی نمیکند جهاد گاهی با سلاح گرم و گلوله است، گاهی با قلم و کاغذ و مرکب،[۵] گاهی با ۹۰ دقیقه دویدن و شوت زدن و گاهی با توسعهی صنعت و تاسیسات جادهای، گاهی با بیان دستاوردهای چهلساله تحت سختترین شرایط سیاسی و گاهی تبیین ضرورت شرکت در سرنوشت خود و همه.
مهم این است که انسان بعد از هر عمل صالحی، از باب ادب آن را توفیقی از طرف خداوند متعال بداند و سجدهی شکری به جای آورد، درست شبیه تیم فوتبال ایران در بازی مقابل ژاپن، شبیه گریههای بازیکنان غیور ایرانی مقابل چشم جهانیان.
۱. شمس:۸، فالهمها فجورها و تقواها
۲. اعراف:۱۷۹، اولئک کالانعام بل هم اضل
۳. بقره:۳۰، اتجعل فیها من یفسد فیها و یسفک الدماء
۴. homesick
۵. مداد العلماء افضل من دماء الشهدا، من لا يحضره الفقيه، ج4، ص: 398.
#سومان_ناموس
#مام_میهن
#ایران_عزیز
#انتخابات۱۴۰۲
#مشارکت_هرمی
#مشارکت_حداکثری
✍@Dr_zdp53
۱۴۰۲/۱۱/۱۵
❇️ اولین دور گفتوگوهای ادیانی حوزههای علمیه و فرانسیسکنهای واتیکان در مقر فرانسیسکنها در شهر آسیزی ایتالیا ، از مقدس ترین شهرهای مسیحیت کاتولیک برگزار گردید.
🔸 در این دور گفتوگوها که به دعوت رسمی فرانسیسکنهای واتیکان انجام شد، ضمن گفتوگو در عرصهها و ظرفیتهای مشترک اسلام و مسیحیت به ویژه مشترکات تشیع و فرانسیسکنها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
💢 موضوعات مشترک مورد گفتگو که صرفاً برخی از دهها موضوع مشترک به شمار میرفت عبارت بودند از:
✍️ «عدالت و ظلمستیزی از منظر ادیان»، «فقر و زهد دینی»، «دعا و معنویت در دیدگاه شیعه و مسیحیت»، «حقوق بشر از منظر ادیان» و «نقد حقوق بشر غربی» و...
https://eitaa.com/Communityinformationchannel
🏴🏴
دعوتید به مجلس عزای پدری مهربان:
آدرس: خراسان، مشهد، حرم!!
🏴🏴
@Dr_zdp53
🕯🕯
١٤٤٥/٧/٢٥
✳️ گزارشی از ششمین نشست علوم انسانی اسلامی گروه ادیان مؤسسه آموزرشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
✅ ششمین نشست علوم انسانی اسلامی با هماندیشی اعضای هیئت علمی گروه ادیان و كلام و فلسفه دین در سالن اندیشه برگزار شد و حجت الاسلام و المسلمین دكتر مرتضی صانعی موضوع خود را با عنوان "رویكرد مطلوب مطالعه ادیان در راستای اسلامی سازی علوم انسانی" ارائه کرد.
🔷 به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) حجت الاسلام و المسلمین دكتر مرتضی صانعی عضو هیئت علمی مؤسسه گفت: یك مطالعات ادیان داریم و یك علم ادیان، مطالعات ادیان اصطلاحی است به قدمت عمر بشر از زمانی كه دین شكل گرفت، كار مطالعات ادیان با رویكردهای مختلف بوده است و همچنان هم وجود داشته، دارد و خواهد داشت اما علم ادیان در قرن 19 به صورت یك اصطلاح و دانش بعنوان Science of religions. شكل گرفت.
👈👈 مشروح خبر
🌐 کانال مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🔰 @iki_ac_ir
🆔 https://eitaa.com/msanei_ir
#ادیان