تا 2030
این خانم رو میشناسید؟ همونی که جلوش نوشته ایران؟ لطفاً پست بعدی را بخوانید...⬇️ 🆔@CoronaDeceptio
🔺ایشان، مریم جوان شهرکی، نمایندهء UNIDO (سازمان توسعهء صنعتی ملل متحد) در ایران هست که چند روز پیش در کنفرانس عمومی یونیدو در وین اتریش حضور یافت.
♨️قدیما، 1 نیمچه پوششی داشت (اینجا را ببینید)، که پس از ززآ، کلاً کنارش گذاشت.
🔹البته وی به عنوان نمایندهء یک سازمان بینالمللی در ایران مشغول به کار است. پیشتر و در طور دورهء 6 سالهء فعالیت وی در یونیدو، هیچ عکسی از حضورش در نشستهای خارجی یونیدو، دیده نشده و کلاً عکسهایی هم که از وی وجود داشت، با 1 نیمچه پوششی بود، احتمالاً ایشان، قبلاً هم در این قبیل کنفرانسها شرکت داشته، اما اینکه امسال، برای اولین بار جرأت کرده و عکس بیحجاب خود را منتشر کرده، نشان از خیال راحت وی دارد! اینکه کوچکترین برخوردی با وی در کار نیست. این خانم در هر حال یک ایرانی است که در یک نشست بینالمللی، بی حجاب حاضر شده و مایهء ننگی است برای ایران! لابد از فردا، باید شاهد حضور سایر زنان بیحجاب از هیئت جمهوری اسلامی ایران در نشستهای بینالمللی باشیم، چرا که خانم شهرکی، راه را باز کردند!
🔸یک سال و نیم از شورش ززآ گذشته و بیعملی دولتمردان در برخورد با بیحجابی را به تمام معنا شاهد بودهایم. آقایان کلاً جوری برخورد میکنند که انگار همه چیز عادی است و موضوع حجاب، محلی از اعراب ندارد!
🔹از ابتدای ززآ، کوچکترین ارادهی عملی برای برخورد با بیحجابی در مجموعهء دولت جمهوری اسلامی ایران (مثلاً از سوی وزارت ارشاد، نهاد زنان و خانوادهء ریاست جمهوری و... دیده نشده) اگر هم گاهی به ندرت حرفی زده شده، در حد همان حرف بوده، و معالاسف، حتی بسیاری از دولتمردان، عرضهء حرف زدن خالی را هم نداشتند!
🔸نگران آیندهام که با روندی که در بیحجابی شاهدیم، تصویر زن مسلمان ایرانی در مجامع بینالمللی، کاملاً به لجن کشیده شود؛ تصویری که قطعاً به عنوان یک زن مسلمان ایرانی، نسبت به آن رضایت ندارم! حجاب هویت زن ایرانی است، هرچند که دستهای تمام شیاطین عالم، میکوشند آنرا از سر زن ایرانی بکشند.
✴️خدایا! ما را در راه حفظ سنگر حجاب، موفق بدار!
✔️پ.ن: این خانم، یکی از رابطهای اصلی پیادهسازی هر چیز مخربی (ولو با ظاهر خوب) در ایران است، هر آنچه که زیر مجموعهء توسعهء پایدار است، از اسکان افاغنه گرفته تا توسعهء استارتآپها، شهرهای پایدار (در راستای دستیابی به اهداف 9 و 11 توسعهء پایدار) روندهای بهداشتی و انقلاب صنعتی چهارم!
✔️وی همچنین یکی از پایههای اجرای طرحهای مربوط به توسعهء پایدار (مثل تکاپو، برنامهای با محوریت دستیابی به اهداف سند 2030) در وزارت کار بوده است (به زودی در خصوص تکاپو، خواهم نوشت، انشاء الله).
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
31.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶🔹 تقدیر از غیرتمندی و ایستادگی بر اصول
جمعی از اساتید، دانشجویان، اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تهران و گروههای مردمی جهت تقدیر از اقدام غیورانه و بهنگام دکتر غلامرضا جمشیدیها، رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران در ایستادگی بر مواضع اصولی و اخلاقی، با حضور در محل دانشکده از ایشان تقدیر و قدردانی کردند.
🔻در این مراسم که در روز چهارشنبه ۸ آذر مصادف با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) پس از نماز ظهر و عصر در تالار گفتوگوی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران برگزار شد، دکتر کاظم فولادی قلعه، رئیس دانشکده مهندسی دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران به نمایندگی از اعضای هیئت علمی، تصریح کرد: «پیام این قدردانی این است که آمران به معروف و ناهیان از منکر در همه حال مورد حمایت نظام جمهوری اسلامی ایران هستند، خصوصاً اگر در جایگاه و مسئولیت مدیریتی باشند»
🔻حجتالاسلام و المسلمین سلیمانی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشکده عنوان کرد: «از ابرازهای بسیار مهم نظام سلطه برای تحکم بر دیگران، ابزار ترس است. ما باید همانگونه که حضرت فاطمه (س) در پر دفاع از اسلام و ولایت، بدون هیچ ترسی بهترین اقدامات و روشنگریها را انجام دادند؛ برای دفاع از اصول مسلم دینی بر هرگونه ترسی غلبه کنیم.
🔻دکتر جمشیدیها با اشاره به اینکه همیشه روابط بسیار نزدیک با دانشجویان داشتهام، گفت: «این اقدام من اصلاً جنبهی شخصی نداشت و ایستادگی بر اصول اخلاقی و دینی بود. امید است که مسئولان، با جسارت و جرأت بیشتری از قانون جمهوری اسلامی حمایت کنند»
✍️ تمدننگار | شکوهیانراد
@SHRChannel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏷قرار بود در خصوص چرایی دروغ بودن داستان تغییرات اقلیمی بنویسم. من در چند بخش به این موضوع خواهم پرداخت.
🎞در ابتدا، لطفاً ویدیوی کوتاه ضمیمه را که از سخنان 2 سیاستمدار آمریکایی تشکیل شده ببینید؛ الگور در سال 2009، در کنفرانس COP15 دانمارک، یک پیشبینی اقلیمی داشت. همچنین در ادامه، پیشبینی اقلیمی جان کری (همون که امضاش تضمین برجام بود) فرستادهء ویژهء آمریکا در امور اقلیمی -که اینک در COP28، در امارات حضور دارد- را در سال 2009 ببینید.
♨️این پیشبینیهای احمقانه که صدالبته هیچیک محقق نشدند، اساس سیاستگذاری کنفرانس اقلیمی و نیز عهدنامهء پاریس هستند.
♨️به گویندگان آمریکایی این صحبتها توجه کنید. اینان خدایان نیرنگ و خباثت در سیاستند که ذیل عناوین علمی و بشردوستانه و دوری از سیاست! سیاستهای شیطانی آل یهود را به بشر دیکته میکنند.
➖نکته1. پیشبینی الگور در سال 2009، براساس مدلسازی کامیپوتری صورت گرفت. این شما را به یاد چیزی نمیاندازد؟ مثلاً مدلسازیهای کامپیوتری پیشبینی میزان مرگ و میر بر اثر کرونا؟
➖نکته2. الگور در همان سال 2009، از کشورها خواست که یک معاهدهء اقلیمی را امضا کنند، چیزی که در نهایت، منجر به امضای عهدنامهء اقلیمی پاریس، در سال 2015 شد.
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌شهید همت: «بچهها بجنگید، اگر نجنگید عنان ما را این سازمان مللیهای جاسوس به دست میگیرند».
🔺بجنگید، اگر نجنگید عنان ما را IMF و WBG به دست میگیرند؛
🔺بجنگید، اگر نجنگید عنان ما را با اهداف توسعه پایدار (سند 2030) سازمان ملل به دست میگیرند؛
🔺بجنگید، اگر نجنگید، تربیت یافتههای شرق و غرب، این سرسپردگانی که با «هیچ منطقی» خلع سلاح نمیشوند و برپادارندگان سلطهء ابرقدرتها هستند، عنان ما را به دست میگیرند...
🌱برای آزادی و آزادگی
🌱برای رهایی از سلطه و ستم
🌱برای برافراشتن پرچم توحید و عدالت
✨برای برپایی حکومت عدل جهانی مهدی موعود (عج)
📌بجنگید!
📌بجنگید!
📌بجنگید!
✍🏻مهدی منتظر مهدی
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺وزیر خارجه امروز در دانشگاه تهران، توضیحات کوتاهی دربارهء سند 2030 و اجرایش در کشور داد.
👆🏻ویدیوی ضمیمه، حاوی حرفهای وی در این خصوص است که در ادامه، مروری بر آن داریم.
🔻لطفاً پست بعدی را بخوانید.
🆔@CoronaDeception
🌐لینک:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503b
تا 2030
🔺وزیر خارجه امروز در دانشگاه تهران، توضیحات کوتاهی دربارهء سند 2030 و اجرایش در کشور داد. 👆🏻ویدیوی
📂18 آذر ماه 1402، وزیر امیرعبداللهیان، با حضور در دانشگاه تهران، توضیحات کوتاهی دربارهء سند 2030 و اجرایش در کشور داد.
🔺او گفت: «یک سند فرهنگی و آموزشی 2030 داریم و چندین سند راجع به موضوعات دیگر، از جمله محیط زیست»
🔺و بعد گفت: «در کشور ما در گذشته مباحث فرهنگی و مربوط به آموزش و پرورش 2030 امضا شد».
واقعاً آقای وزیر؟
فقط همین بخش آموزش (هدف 4 سند 2030) امضا شد؟ بقیهاش نشد؟
و ادامه میدهند. ما آن سند را امضا نمیکنیم.
❓سوال: وقتی خودتون میفرمایید قبلاً امضا شده، الان مفهوم اینکه ما آن سند را امضا نمیکنیم چیست؟
🔺او تآکید میکند که بخش آموزش 2030 در دولت رییسی متوقف شد (آنچه از آمار و ارقام برمیآید به نظر میرسد که ایران در اجرای این بند، پیشرفت هم داشته، اینجا را ببینید).
🌀اما نکتهء جالب و بسیار قابل توجه صحبتهای وزیر این است: «یک آلرژیای پیش اومده در کشور ما، نسبت به 2030!»
♨️و ادامه میدهد: «بخش آموزش و پرورش و فرهنگی 2030، منافع ما را تأمین نمیکند و هر جلسهای هم مرتبط با آن باشد، مورد قبول ما نیست»
✔️بعد
از اینجای صحبتهای وزیر، موضوع حساس میشود:
«اما اگر یک برنامهای مرتبط با محیط زیست است و کاهش آلودگی هوا، مایی که هنوز عضو عهدنامهء پاریس نشدهایم -به خاطر ملاحظاتی که داریم- اگر اسم 2030 روش بود، نباید زود بگیم عه! این همون 2030 آموزش و پرورشه!»
🔻باید به جناب وزیر تبریک گفت به خاطر نهایت هنری که در لفاظی دارند! اولش میگن سند 2030 محورهای دیگه هم داره، مثل محیط زیست، ولی آخرش باز همه چیز 2030 را به آموزش و پرورش تقلیل میدهند!
🔻و البته متأسفم برای قشر دانشجویی که نشسته بودند و خوب وزیر را سوال پیچ نکردند که آقای وزیر، 2030 آموزش پرورشه کدومه؟!
🔻در خصوص همین جملهء وزیر هم قبلاً توضیح دادم که بندهای عهدنامهء اقلیمی پاریس، در کشور ما در حال اجرا شدن است (اینجا) و عملاً عدم تأیید شورای نگهبان برای پیوستن به این عهدنامه، به هیچ گرفته شده!
🔻به علاوه، «اما»یی که آقای وزیر در ابتدای جملهء خود آوردند، حکایت تلخی است...
آقای وزیر، فراموش کردید که امام جامعه، اجرای این سند را کلاً ممنوع اعلام کردهاند؟ دیگر این اما و اگر شما معنی ندارد!
اما یعنی چه؟
اجرای این سند، کلاً مردود است!
❌آقای وزیر! وقتی کل مملکت تا خرخره در منجلاب اجرای منویات سند 2030 فرو رفته، وزارت خارجهء شما، برنامهء مرتبط با اجرای 2030 در بازهء زمانی 2023-2027 را امضا کرده، رمزریال مصوب شده و بسیاری از برنامههایی که در کشور در حال پیادهسازی است، اجرای بند به بند این سند ننگین است، این قبیل حرفهای شما، بسیار بیارزش و پوچ است!
🆔@CoronaDeception
🌐لینک:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹خیلی از دوستان از شنیدن حرفهای دیروز امیرعبداللهیان ناراحتند؛
🔸من اما به یک دلیل خوشحالم!
🔹در حرفهای وزیر یک نکتهء مهم وجود داشت؛ آنجایی که گفت: «آلرژی» به سند 2030!
🔸این نشون میده صدای ما جماعت اندکی که 50 نفر هم نمیشیم، خیلی بالا رفته... و توانستیم تا حدی، جامعه رو بیدار کنیم.
✨من، تمام این رو برکت الهی میدونم، اون هم در حالی که ما تنهای تنها بودیم.
🔹اگر جماعت قلمفروش... کمی از حق مینوشتند، شاید وضع بهتر بود.
✨به هر روی، خدا رو شاکرم که جمع کوچک ما، جمع افراد آزادهای بوده که ساکت ننشستند، همت کردند، و با همهء گرفتاریهایی که داشتند و دارند، برای اسلام و کشورشون تلاش میکنند!
🌱اگر خسته نشیم، روزهای بهتری در پیش رویمان خواهد بود؛
✨من یقین دارم خداوند از جایی برای ما گشایش خواهد کرد، که گمان نمیکنیم، به شرط آنکه ناامید نشویم!
🆔@CoronaDeception
🌐لینک:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503b
هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
✴️ کاش نمایندگان مجلس در ادوار بعدی حواسشان باشد که وزیر تعاون، حتماً لازم است #نگاه_راهبردی و #شمّ_امنیتی داشته باشد و همه چیز را فقط اقتصادی نبیند.
🔴 حضور وزیری که فاقد درک حدأقلهای تحلیل راهبردی، مناسبات امنیتی و ارتباط این دو با مسائل اجتماعی در بدنهی چندین میلیون نفری جامعهی مرتبط با وزارت تعاون است، برای کشور #خسارت_محض است!
📢 صوت زیر تبیین میکند که افزایش ۵۷ درصدی حقوق کارگران در زمان وزیر سابق، چگونه از وقوع ابعاد سخت اجتماعی و اقتصادی فتنهی ۱۴۰۱ که سرویسهای امنیتی دشمن طراحی کرده بودند، جلوگیری کرد:
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/2035
✍️ تمدننگار | شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
هدایت شده از مدافعان محیط زیست
⚡️سند ملی امنیت غذایی دارای اشکالات متعددی است!
👌امروز (۱۹ آذر ۱۴۰۲) سند ملی امنیت غذایی - که مشتمل بر ۲۰۰ برنامه ملی در حوزه غذا است!- در شورای عالی انقلاب فرهنگی رونمایی شد. این سند که رئیس جمهور آن را ابلاغ کرده بودند؛ دارای مجموعه ای از اشکالات غیرقابل اغماض است. به برخی از این اشکالات اشاره می کنم:
👌اشکال اول (فقدان تعریف روشن از مفهوم طیبات): با اینکه در این سند کلمه غذای طیب استعمال شده است؛ ولی در این سند متأسفانه تعریف مشخصی از غذای طیب ارائه نشده است. تأکید بر مفهوم غذای طیب و ارایه تعریف روشن از آن، اولین اقدام لازم در حوزه غذا است. (در الگوی فقهی ارزیابی غذا، طیبات را به اقلام برتر همه گروهها ی خوراکی تعریف کرده ایم. اقلام برتر گروه ۱- حبوبات، سبزیجات، میوه ها، گوشت ها، روغن ها، شیرینی ها، آشامیدنیها و.. را غذای طیب می خوانیم/ رجوع شود به الگوی فقهی ارزیابی غذا)
👌اشکال دوم: (عدم تأکید بر تولید غیرمتمرکز غذا): راهکار اصلی، برای تأمین کافی غذای طیب در همه گروه های خوراکی، احیای روستاها و تأکید بر تولید غیر متمرکز غذای طیب است. تولید کارخانه ای و متمرکز غذا به معنای قبول فاصله طبقاتی، غذای آغشته با مواد نگهدارنده و سایر آلودگی ها و آلودگی گسترده محیط زیست است. (بسته بندی ناشی از تولید صنعتی غذا، علت اصلی تولید زباله های خشک در جهان است)
👌اشکال سوم: (عدم تأکید بر آفت کشی طبیعی و به گزینی در حوزه بذر) : تأمین بذر و آفت کش ها و تقویت کننده ها، تلقیح و... همگی باید به صورت طبیعی و با استفاده از ایدههای شئ پایه باشد. آلودگیهای مواد غذایی در اقلامی مانند برنج، پرتغال، هندوانه، گوجه و... امری مسلم است و راه مقابله با آن آموزش ایده های شئ پایه در حوزه نهاده های مرتبط با غذا است.
👌اشکال چهارم: ( عدم توجه به محتوای آموزشی مرتبط با غذا بر اساس آموزش های امام صادق علیهالسلام): یکی از الزامات تولید گسترده و با برکت غذا، آموزش مفاهیم وحیانی مرتبط با غذا در حوزه تولید، توزیع و مصرف غذا است. یکی از مصادیق مهم آموزش های جدید در حوزه غذا، تبیین الگوی فقهی ارزیابی غذا و نقد و حذف کدکس معیوب آلیمنتاریوس از حوزه ارزیابی غذا است.
👌اشکال پنجم: (عدم پیش بینی اقدامات زیرساختی مرتبط با غذا در سند امنیت غذایی): برای دستیابی به تولید مردمی و غیر متمرکز غذای طیب، علاوه بر ارائه آموزشهای جدید به مردم و مسئولین، نیازمند اقدامات زیرساختی دیگری مانند: اجرای قانون مترقی احیای موات و واگذاری زمین رایگان به مردم به شرط احیاء، ترویج اساسی قانون برکت آفرین زکات در اقلام نه گانه، ساخت بازارهای رایگان برای عرضه غذا و... می باشیم.
حجتالاسلام علی کشوری (دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی) - نقد و ارزیابی سند ملی امنیت غذایی - یکشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۲ -قم
#الگوی_جدید_ارزیابی_غذا
#سند_ملی_امنیت_غذایی
https://eitaa.com/olgou4
🕊
https://eitaa.com/modafezist
این نظم نوین چیست که ایران
اینگونه نهادست برایش سر و جان را؟
حرف از سند توسعه، اسناد هزاره
مدهوش نمودست چرا کل جهان را؟
از واکسن و آن پاندمی و حُقهی ویروس
کتمانِ حقایق شد و بستند دهان را!
چون آرکیو کد دار شُدید با دزِ واکسن
آسان بِشود یافت شما را و مکان را
با آیدیِ 2020 اگر حَق تو بگویی
آن دولتیان زود ببندند زبان را
باید همه جا کنتورِ هوشمند بِنَصبیم!
تا کربنمان صفر شود، داد و اَمان را
از جنسیتِ خویش نباید که بگویی
این است که حامی شدهاند کُلّ زنان را
با فایوجی و پایلوت شهرینهی هوشمند
امواج بتابند چنان تیر و کمان را
بنزین نه فقط، گاز، تمامیِ انرژی
محدود شود تا بزدایند روان را
اقلیم، هوا، آب همان است که بوده
بازیست همه، تا که ببندند همان را
آن هوش که مصنوعیه آن را بستایند
غولی بشود تا که بگیرد ضربان را
رمزی که ریال است، نه پول است و نه ارز است
یک قفل جهانیست که بگرفته کران را
از صنعت و آن نام کذایی چهارم
زنجیر بسازند و بگیرند توان را
------
باید که برون رفت ز هر دفتر شیطان
صهیون که گرفته است تمامی جهان را
هرگز نتوان خفته نشستن به نظاره
برخیز و بلند آر درفش کاویان را
ماییم در این راه مبارز به تمامی
تا بازستانیم حق پیر و جوان را!
✍🏻 کار مشترکی از دوستان #مبارز_سند_2030
🆔@CoronaDeception
🌐لینک:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀فردا (12 دسامبر) آخرین روز برگزاری کنفرانس اقلیمی COP28 است. در کنفرانس امسال تغییرات اقلیمی، تصمیمات مهمی در خصوص آیندهء غذایی و کشاورزی دنیا اتخاذ شد.
🎞لطفاً این مصاحبهء کوتاه با «مارک مورانو» را ببینید (قبلاً در خصوص وی نوشتهام: اینجا)، که مربوط به چندروز پیش از شروع COP28 است.
🔹وی اعلام میکند که:
➖یکی از اهداف اصلی کنفرانس اقلیمی، دور نگه داشتن کشورهای در حال توسعه از دستیابی به رشد و توسعه است.
➖همچنین در کنفرانس COP امسال، بر کاهش خوردن گوشت تمرکز میشود!
➖طبق گفتههای جان کری، مصرف گوشت در آمریکا، باید 90% کم شود. همچنین بیل گیتس هم گفته آمریکا و تمامی کشورهای غربی باید کمتر گوشت گاو بخورند، و به جای آن باید گوشت تولید شده در آزمایشگاه را بخورند.
➖ این یک دستورالعمل کلی است و در کنفرانس COP تلاش میشود تا صنایع غذایی متداول، دچار فروپاشی شوند و کشاورزی، به ابرشرکتهای کشاورزی واگذار شود. شرکتهایی که نمایندگانشان در همین کنفرانسهای بینالمللی حاضرند و تصمیمسازی میکنند.
➖به طور کلی، برنامهء امسال COP، فروپاشی عمدی سه حوزهء انرژی، عرضهء غذا و حمل و نقل و جابهجایی آزاد است.
🔜من در پست آتی، به تصمیم مهم اتخاذ شده در کنفرانس امسال خواهم پرداخت.
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
تا 2030
🌀فردا (12 دسامبر) آخرین روز برگزاری کنفرانس اقلیمی COP28 است. در کنفرانس امسال تغییرات اقلیمی، تصمیم
📂امسال و در COP28، بیانیهای به امضای 134 کشور دنیا رسید که علیالظاهر، ایران آنرا امضا نکرده است. بیانیهای با موضوع کشاورزی پایدار، سیستمهای غذایی انعطاف پذیر و اقدامات اقلیمی متوازن با آن.
🔹طبق این بیانیه (که متنش قبلاً در اختیار کشورها قرار گرفته بود) سران کشورها و دولتها با تأکید مجدد بر تعهدات به دستور کار 2030 برای توسعه پایدار، کنوانسیون چهارچوب سازمان ملل متحد در مورد تغییرات آب و هوا و عهدنامه پاریس، متعهد شدند تا با بازنگری/ جهتدهی به سیاستها و پشتیبانی عمومی مرتبط با سیستمهای کشاورزی و مواد غذایی به ترویج فعالیتهایی بپردازند که سبب کاهش انتشار گازهای گلخانهای میشود.
🔸این تعهدات، باید به سرعت و تا سال 2025 عملی شده و نتایجشان در COP30، بررسی شوند.
🔹بدین ترتیب، تغییر سیستمهای غذایی، یکی از موارد مهم دستور کار اجلاس COP بود.
🔸ظاهر این بیانیه، جملاتی از همین دست است، اما در واقع شیوهء رسیدن به این «بازنگری در کشاورزی» همان چیزی است که مورانو عنوان کرد: از بین بردن کشاورزی متداول و واگذاری کشاورزی به شرکتهای بزرگ.
🔹البته، داستان به همین جا ختم نمیشود... کمی به عقب برگردیم: روزهای ابتدایی کنفرانس و یا چند روز قبل از شروع آن:
🔸واشنگتن اگزماینر در مقالهای با عنوان «نشست اقلیمی، در کمین همبرگر شماست» نوشت: دیپلماتها و سران کشورها در COP مشغول خوردن انواع خوراک گوشتی لذیذ هستند، در حالی که یکی از اهداف اصلی این کنفرانس آن است که مطمئن شوند رعیت، گوشت کمتری خواهد خورد. در این کنفرانس، سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (FAO) اولین "نقشه راه سیستمهای غذایی جهانی" خود را منتشر میکند، سندی که برای کاهش مصرف گوشت طراحی شده است.
🔹همچنین این نشریه در مقالهء دیگری نوشت: «با وجود ارائه غذاهای گوشتی در اجلاس COP28، انتظار میرود سازمان ملل به آمریکاییها بگوید که مصرف گوشت خود را کم کنند تا انتشار گازهای گلخانهای کاهش یابد».
🔸بلومبرگ هم نوشت: «سیستمهای تولید غذا، عامل تولید حدود یک سوم گازهای گلخانهای جهان هستند و در این بین، بیشترین سهم به دامداری مربوط است».
❓اما اولین "نقشه راه سیستمهای غذایی جهانی" که FAO امسال آن را در COP28 منتشر کرده چیست و بر چه مواردی تأکید دارد؟
🔜در پست بعدی به این موضوع خواهم پرداخت.
➖پ.ن: هرچند که بیانیهء کشاورزی امسال COP توسط ایران، امضا نشد، اما از آنجایی که ما عضو FAO هستیم، به نظر میرسد که ملزم به اجرای این دستورالعمل جدید فائو خواهیم بود و با علاقهء وافری که در مسوولان کشور ما برای اجرای دستورات سازمانهای بینالمللی دیده میشود، احتمالاً از این مورد هم عقب نخواهیم ماند.
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
📂مروری بر اولین "نقشه راه سیستمهای غذایی جهانی" فائو، رونمایی شده در COP28:
🔸به تصریح فائو، این نقشهء غذایی در راستای دستیابی به هدف دوم از اهداف 17 گانهء سند توسعه پایدار 2030 است و عنوانش این است:
➖«دستیابی به هدف دوم سند 2030، بدون نقض افزایش دمای زمین، به میزان کمتر از 1.5 درجه، یک نقشهء راه جهانی؛
چگونه تغییر سیستم کشاورزی از طریق اقدامات اقلیمی تسریع شده به دستیابی به امنیت غذایی و تغذیهء امروز و فردا کمک خواهد کرد».
🔸محتوای این راهنما، تغییر در سبک کشاورزی (کشاورزی، آبزیپروزی، دامداری و...) است و مثلاً در آن آمده: در روشهای فعلی پرورش گوشت، باید از نشخوارکنندگان بزرگ به سمت حیوانات نشخوارکنندهء کوچک، و از نشخوارکنندگان به حیوانات تک معده، به ویژه مرغ رفت تا گازهای گلخانهای کاهش یابد.
🔹همچنین تاکید شده که از حشرات، به عنوان خوراک دام بهره برند. به علاوه دستکاری ژنتیکی دامها، باید بیشتر شود.
🔸در کنار این راهنما، دیدن موارد دیگر هم مهم است. مثلاً سازمان ملل هم به تازگی تأکید مجدد داشته که رژیم عذایی، بیشتر به سمت گیاهخواری برود، چرا که این کار سبب کاهش ردپای کربن افراد میشود. همزمان WHO هم در توصیههای خود، تأکید به کاهش مصرف گوشت دارد.
❓سؤال مهم: آیا واقعاً این همه تلاش هماهنگ برای کاهش مصرف گوشت، با هدف کاهش میزان گازهای گلخانهای و جلوگیری از گرمایش زمین (که خود یکی از بزرگترین دروغهای حال حاضر میباشد) است یا هدف دیگری در پس جلوگیری از گوشتخواری وجود دارد؟ هدفی که پشت این دروغهای علمی گم میشود و تقریباً به عقل هیچ یک از ابناء بشر نمیرسد؟
🆔@CoronaDeception
🔚بالاخره کنفرانس 13 روزهء COP28 پایان یافت و من مشغول مرور بیانیههایی بودم که در این نشست، تصویب شده بودند. یکی از مهمترین بیانیههای مصوب این کنفرانس که در رابطه با سلامت و اقلیم بود، به امضای 143 کشور دنیا، از جمله ایران رسیده است.
❓داشتم از خودم میپرسیدم که اگر ایران این کنفرانس را ترک کرده، این بیانیه دقیقاً چهطور، چه زمانی و توسط چه کسی امضا و پذیرفته شده است؟
🔙سوم دسامبر، روز سلامت اجلاس COP بود و در آن روز، از بیانیهء فوقالذکر رونمایی شد. ایران یکم دسامبر، نشست را ترک کرد. از بررسی متن بیانیه دریافتم که جمعآوری امضا برای آن، در 1 دسامبر انجام شده و اعلام رسمی متن و پذیرشش توسط کشورها در 3 دسامبر بوده؛
▪️این احتمالاً بدان معناست که هیئت ایران از در که وارد شده، جلوش کاغذ گذاشتن و آقایان هم با روی باز و گشاده آنچه جلوشون گذاشتند رو امضا کردند (یه همچین چیزی!)
⁉️واقعاً چرا؟ برای چی هر چی جلوشون میگذارند، امضا میکنند و میپذیرند؟ کی بهشون اجازه داده با 1 امضا، آیندهء یک ملت رو به بازی بگیرند؟
❓اما این بیانیهء اقلیم و سلامت چیست؟
🔜در پست بعدی به این موضوع خواهم پرداخت، انشاء الله!
❌پ.ن: هرچند که ظاهراً هیئت رسمی ایران، این کنفرانس را ترک کرد، اما این به معنای عدم حضور نمایندگان دولتی/غیر دولتی ایران در این کنفرانس نبود.
❓سوال آن است که اگر هیئت عالی رتبهء ایران به خاطر حضور اسراییل، این کنفرانس را ترک کرد، حضور سایرین/ نمایندگان دولتی رده پایینتر در این کنفرانس دقیقاً چه توجیهی دارد؟ یعنی برخی ایرانیها معترض حضور اسراییل بودهاند و برخی دیگر با این حضور مشکلی نداشتهاند؟
▪️شاید اگر فرصتی بود، دربارهء حضور ایرانیان در این کنفرانس بنویسم...
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
تا 2030
🔚بالاخره کنفرانس 13 روزهء COP28 پایان یافت و من مشغول مرور بیانیههایی بودم که در این نشست، تصویب شد
📂مروری بر بیانیهء اقلیم و سلامت COP28
📃متن این بیانیه، که ایران آنرا امضا کرده و پذیرفته، با همکاری برزیل، مالاوی، بریتانیا، ایالات متحده، هلند، کنیا، فیجی، هند، مصر، سیرالئون و آلمان تدوین شده و طیف وسیعی از حوزههای ملی را در رابطه با اقلیم و سلامت پوشش میدهد، از جمله ایجاد سیستمهای بهداشتی مقاومتر در برابر آب و هوا، تقویت همکاریهای بین بخشی برای کاهش انتشار گازهای گلخانهای، به حداکثر رساندن مزایای سلامتی اقدامات اقلیمی، و افزایش بودجه برای راهحلهای آب و هوا و سلامت.
▪️در متن این بیانیه بر انجام اقدامات در راستای هدف سوم سند 2030 تأکید شده.
🔻برخی نکات مهم این بیانیه از زبان کشورهای امضا کنندهء آن عبارتند از:
🔸ما فوریت اقدام در مورد تغییرات آب و هوا را تشخیص میدهیم و به مزیتهای سلامت و بهداشت حاصل از کاهش شدید، سریع و پایدار انتشار گازهای گلخانه ای، از جمله آلودگی کمتر هوا، تحرک فعال و تغییر به سمت رژیمهای غذایی سالم و پایدار توجه میکنیم. (دقت کنید: این بیانیه، 1 متن کلی هست که بعداً تفسیر جزء به جزء کلمات و عباراتش بیرون میآید و مثلاً معلوم میشود که منظور از رژیم غذایی سالم، نخوردن گوشت طبیعی، خوردن گوشت آزمایشگاهی و حشرهخواری است)
🔹ما، با توجه به شرایط ملی خود برای دستیابی به این اهداف، متعهد میشویم که ملاحظات بهداشتی را در فرآیندهای سیاست اقلیمی ادغام کنیم و ملاحظات آب و هوایی را در برنامه های سیاست سلامت خود دنبال کنیم (این بدان معناست که به زودی قوانین جدیدی در کشور ما، در راستای مسائل اقلیمی تدوین خواهد شد، قوانین زائدی که منشأشان، همین دست اوامری است که در این قبیل کنفرانسها صادر میشود).
🔸همچنین متعهد میشویم که به طور منظم با وزارتخانههای مختلف و ذینفعان برای تقویت همافزایی و همکاری ملی و چندجانبه در مورد تغییرات اقلیمی و سلامت تشکیل جلسه دهیم و پیشرفت جمعی خود را در کنفرانسهای تغییرات اقلیمی سازمان ملل، مجامع بهداشت جهانی و سایر همایشهای جهانی بررسی کنیم (این بدان معناست که کلیهء اقدامات صورت گرفته، آماربرداری شده و به صورت گزارش در خواهند آمد تا در مجامع آتی، به محضر اربابان بینالمللی ارائه شوند، همان اربابانی که تعیین تکلیف میکنند و بدین صورت، استقلال عملی کشورها و از جمله کشور ما را زایل میکنند).
🔺برای حمایت از تعهدات فوق و در راستای عملی کردن این بیانیه، مجموعهای از کمکهای مالی اعلام شده، که در پست بعدی به آنها خواهم پرداخت.
♨️پ.ن: سخنان آقای سلاجقه را به یاد دارید؟ کسی که مدام تکرار میکند ما تحریمیم؟
وی در سخنرانی خود در COP26 گفت: «اگر در حالیکه همچنان تحریمها یا اقدامات قهری یک جانبه اعمال میشود، ایران به عضویت کامل معاهده پاریس درآید، و ضمناً قادر به دریافت هیچ گونه کمک مالی یا فنی از جامعهء بین الملل نباشد، چگونه می تواند به تعهدات خود عمل کند؟»
🔜به زودی توضیح خواهم داد که ایشان دقیقاً دلشورهء عدم دسترسی ایران به چه پولهای کثیفی را دارد.
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
☑️بزرگترین ناترازی موجود در کشور، ناترازی شرف و شعور بین مسئولین، مشاوران و تریبونداران است!
✔️همانها که یک کلمه از شرکت مسئولین در اجلاس چند روز پیش COP و اهداف شومش در پوشش مبارزه با تغییرات اقلیمی نمیگویند، به یکباره دوره افتادهاند و نگران ناترازی انرژی و تأثیراتش بر آلودگی شدهاند!
❓مگر ممکن است بدون در نظر گرفتن اسناد بینالمللی که متاسفانه دولتها مو به مو در حال اجرایش هستند و دستورات اجلاسی که آقایان بیسر و صدا در آن شرکت میکنند، برای مملکت نسخه پیچید!؟
💢امان از این اتحاد شوم ریشوهای بیریشه و ریش تراشیدههای غرب لیس!
✔️همان چغندرهایی که در برابر مافیای خودرو لال هستند، مافیای نفت را ندیده میگیرند، اجرای تعهدات پاریس را نمیفهمند، هنوز نمیدانند فلان رییس جمهور، پاسپورت انگلیسی دارد یا نه (و جنایات هشت سالهاش را با یک هشتگ ماستمالی کردند) اما برای شمردن لقمه رعیت کارتخوان ویژه تعبیه میکنند!
✔️همان قماشی که با کلید واژهء «یارانه پنهان» زورشان را زدند و با پایان اجلاس COP28 ساز «ناترازی» کوک کردند!
✔️دانشگاه آریامهر، (همان که بنا بود شریف باشد ولی نشد) که به اعتراف خودش مغز متفکر اجرای سند ۲۰۳۰ است هم با برگزاری میزگردهای «ناترازی» به خوبی در حال پیشتیبانی لجستیک از این ملیجکان انقلابینما است!
❓برای مقطوعالنسل کردن میلیونها ایرانی چه غلطی کردید که ناترازی انرژی اینقدر نگرانتان کرده؟ مگر نسلی هم باقی میماند تا انرژی لازم داشته باشد که ادعای نگرانی دارید؟
❓چطور راه اندازی CBDC برایتان ترسناک نبود؟ چطور برای کنترل هوشمند، کنتورهای هوشمند، برابری جنسی، راه اندازی شهر فرشها و اعتراف امیرعبدالهیان و خزعلی به اجرای موذیانهء ۲۰۳۰ و … به غیرتتان برنخورد؟
❌این دستور کار ارباب در اجلاس COP28 بر پایان استفاده از انرژیهای هیدروکربنی (که به دروغ فسیلی نام گرفتهاند) و استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر است!
❓چرا باید باور کنیم شما در این نگرانیتان منافق نیستید؟
❓چرا هیچکدامتان از میلیاردها دلار هزینهء تغییر این سیستم انرژی حرفی نمیزنید؟
💢آنها را که لازم دانستند با تیر بزنند، پشت فرودگاه، در جاده دماوند، وسط تهران و یمن زدند...
☑️با دیانای سیب زمینی فاز مجاهدت برندارید لطفاً!
✍🏻مهندس میزوجی
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc