#تذکر #نکته #آخرالزمان #امام_عصر #دعابرایفرج
◽️◽️نکتهای که حاصل عمر است
🔹آیت الله سید مرتضی مجتهدی سیستانی درکتاب صحیفه مهدیه میاورد:
مرحوم حاج شیخ حسنعلی اصفهانی (معروف به نخودکی) از دوران کودکی به عبادات و ریاضات اشتغال داشته و زحمات فراوان و طاقتفرسایی را برای رسیدن به اهداف بلند روحی متحمل شده بودند که فوقالعاده مهم و پرزحمت بوده است.
🔹او هر چه ذکر و ورد و ختم و نماز و آیات قرآنی را که در مدت عمر خود از کودکی انجام داده ، یادداشت و در کتابی جمع آوری کرده بود؛ و چون در این کتاب رازها و نکات مهمی وجود داشت، صلاح نمی دانستند که آن را در اختیار همگان قرار دهند، به همین جهت آن را مخفی میکرد و در دسترس افراد قرار نمی داد.
🔹مرحوم پدرم در ارتباط با آن کتاب میفرمودند:
مرحوم حاج شیخ حسنعلی اصفهانی در اواخر حیات خود آن کتاب را به مرحوم آیت الله حاج سید علی رضوی داد. مقصود از نقل این جریان، نکته مهمی است که مرحوم نخودكى در آخر آن کتاب نوشته بود. نکتهای که برای همه کسانی که در راه معنویات و سیر و سلوک شرعی سعی میکنند، درس آموز مى تواند بود.
🔹مرحوم نخودكى در آخر کتاب خود نوشته است:《ای کاش این اذکار و ختومات و این وردها و زحمات را در راه نزدیک شدن و تقرب به امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف انجام می دادم.》
🔹واما بعد ؛ چرا ما به این نکته عمل نکنیم؟
ما که زندهایم و جوان هستیم چرا به این گنج و گوهر دست نیازیم؟ خردمند آن است که از تجارب خود بهره ببرد و خردمندتر و عاقلتر آن است که از "از تجارب دیگران" بهره برگیرد. پس بیائید خردمندانهتر عمل کنیم ...
🔹طرفه آن است که اگر برای امام عصر حضرت بقیه الله --علیه السلام-- دعا کنیم او نیز بهتر از آن را برای ما خواهد خواست و دعا خواهد کرد .
همیشه برای فرج دعا کنیم که خردمندانهترین کاری است که در زندگی انجام دادهایم ..
🔹فقط امام زمان _علیه السلام _ والسلام ....
🔹
🔹
🔹
@QuranAnjoman_ESF
📚 منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته علوم قرآن و حدیث سال ۹۸
👇👇👇
ehsanpouresmaeil.com/node/347
🔹
🔹
🔹
@QuranAnjoman_ESF
4_5834625913844664187.mp3
6.5M
💽 فایل صوتی🔺
● گزيده اى از شرح رساله حقوق حضرت امام سجاد صلواتاللهعلیه
● حق استاد 👈 بسيار شنيدنى
● از بیانات آیةالله یثربی مدظله
🔹
🔹
🔹
@QuranAnjoman_ESF
#نقش_زن
🔹زنان میتوانند یک لباس ساده را با ۵ انگیزهٔ متفاوت بدوزند!
🔹زنان میتوانند در موازنه ارزی نقش مثبت ایفا کنند.
✔️استاد سید منیرالدین حسینیِ هاشمی(ره):
🔆 زنان ۵ دسته هستند :
1⃣ گاهي مادری براي فرزندش لباسي میدوزد و هدفش اين است كه لباس فرزندش را بهگونهاي زيبا بدوزد كه وسيلهٔ تفاخرش به مردم باشد. اين يك نوع حساسيت و يك گونه انگيزه است كه منشأ چنين عملي ميشود.
2⃣ دوم اینکه زن لباس را براي تفاخر فرزندش نميدوزد، بلكه اين كار را براي خشنود شدن شوهرش انجام ميدهد. طبيعتاً اين نمونه، يك سطح بالاتر از قبلي است.
3⃣ سطح بالاتر از اين هم فرضاً به اين صورت است كه زن آن لباس را تنها بهخاطر خشنودي شوهرش نميدوزد، بلكه بهخاطر خدا صرفهجويي در زندگي را لازم ميداند. او خشنودي خدا را میطلبد، گرچه از شوهرش هم قدرداني ميكند. ته قلب و محور و بنيان قلب او بر محبت نسبت به خدا استوار است، لذا احترامي هم كه به شوهرش ميگذارد احترام الهي است، مادي نيست و براي جلب يك نفر به خود و فريفتهگري نيست. طبيعي است كه اين رتبه نسبت به مراتب قبل والاتر است.
4⃣ يك رتبه از اين والاتر هم متصور است و آن اينكه زن بگويد من در اين كار طالب رضاي خدا هستم، اما نهتنها در شكل خشنود نمودن شوهر؛ چون در عين اينكه به شوهر احترام ميگذارم، ولي انجام اين كار تنها در شكل خشنودي شوهر ـ كه طبيعتاً رضاي خدا هم در اين است ـ براي من كوچك است و من به اين حد قانع نيستم و به دنبال امري بالاتر و والاتر از اين هستم، فرضاً ميگويد نظام اسلامي ايران در مقابله با استكبار، از نظر ارزي (ارز خارجي) دچار مضيقه است و لذا من در اين فكرم كه در حد توانم و به هر اندازه كه ميتوانم لباس بچه يا شوهرم را خودم بدوزم و راضي نباشم كه لباس از ساير كشورها به ايران وارد شود تا منجر به هزينه ارزي گردد؛ چون ما دچار محدوديت ارزي هستيم. يا فرضاً بگويد موازنه ارزي متأثر از الگوي مصرف است كه من هم يكي از مصرفكنندگانم، لذا من تاب تحمل پايين آمدن ارزش ارز را ندارم و لذا سعي ميكنم به مقدار قدرت خودم، سهيم در مشكلات ارزي نباشم. 👉
اگر در اين مثال دقت كنيد درمييابيد كه اين زن به «نظام ولايت» توجه دارد و ميگويد: «من ميخواهم به اين نظام كمك كنم». اين، بالاتر از مرتبه قبل است. این رتبه را «رتبه كلان» مينامم.
5⃣ حال از اين رتبه هم پا فراتر میگذاریم و ارتباط امور زنان با تكامل اجتماعي را، در قالب رابطه دوخت يك لباس با تكامل اجتماعي، اجمالاً مطرح میکنیم. آن زني كه فرضاً ميگويد: كل نظام به منزلت يك دستگاه پخش (دستگاه بلندگو) است و يك «پرچمدار» و رهبري است كه از طرف «نبي اكرم صلي الله عليه و آله و سلم» ميخواهد به وسيله اين دستگاه، صداي اسلام را به جهان برساند، لذا من نبايد بلندگوي اسلام را ضعيف كنم، من بايد بگذارم اين صداي «تاريخي» به گوش مردم جهان برسد، من نبايد با «مصرف» خود در راه تكامل بشر سنگاندازي كنم.»
🔹
🔹
🔹
@QuranAnjoman_ESF
#حقوق_هفتگانه
در حدیثی از رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله) نقل شده است كه:
#مؤمن بر #مؤمن از جانب خدا #هفت_حق واجب دارد:
📌 ۱- #احترام: او را در چشم خود، بالا مرتبه ببیند.
📌 ۲- #محبت: از عمق دل او را دوست داشته باشد.
📌 ۳- #مواسات: در مال و اموال خود با او شریک باشد.
📌 ٤- #حمایت: در مقابل غیبت و بدگوئی دیگران از او حمایت کند.
📌 ۵- #عیادت: در زمان بیماریش از او عیادت کند.
📌 ۶- #تشییع: در تشییع جنازه مؤمن، شرکت بکند.
📌 ۷- #یاد_خیر: پس از مردن مؤمن جز به خوبی از او یاد نکند.
📚مجلسی، محمد باقر، بحار الانوار، ج۷۱، ص۲۲۲.
🔹
🔹
🔹
@QuranAnjoman_ESF
7.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_ولایی_۵
🔹چگونه در راه تبلیغ دین بکوشیم، استقامت بورزیم،حتی توهین بشنویم؟
🔹پیامبر اکرم ، پزشكى بود كه به دنبال بيماران بود؛ نه بيماران به دنبال او !
🔹
🔹
🔹
@QuranAnjoman_ESF
استاد حجت الاسلام و المسلمین حاج سید محمد حسین بحرالعلوم میردامادی در کلاس کفایه الاصول بحث اخلاقی خود را اختصاص به نقل حدیثی داده که واقعا آموزنده بود:
🔴 ماجرای خواندنی احمد بن ابی نصر بزنطی
🔷 احمد بن ابی نصر بزنطی می گوید:
من ابتدا واقفی مذهب بودم. بعد، مستبصر شدم. روزی ازمام حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام تقاضا كردم وقت مناسبی تعيين بفرمايند تا شرفياب حضور گردم و مسائلم را مطرح كنم. اين گذشت تا روزی من در خانهام نشسته بودم، در زدند.
💐 ديدم خادم امام علیه السلام مركب مخصوص امام علیه السلام را آورده تا مرا خدمت امام ببرد. با خوشحالی تمام سوار شدم و شرفياب گشتم. مسائلی را مطرح كردم و بهرهها بردم تا شب شد. همان جا نماز مغرب و عشا را با امام علیه السلام خواندم. بعد، غذا آوردند و پس از صرف غذا خواستم برخيزم برای رفتن. فرمودند: دير وقت شده و منزل شما هم دور است، صلاح اين است كه همين جا استراحت كنی. من هم كه از خدا می خواستم خدمت امام علیه السلام باشم، اطاعت كردم و ماندم.
✅ به خادمشان فرمودند: رختخواب مخصوص خودم را بياور، برای آقای احمد بزنطی پهن كن. من در اين موقع به فكر فرو رفتم و از ذهنم گذشت كه معلوم می شود من آدم بسيار بزرگواری هستم كه امام اينگونه با من رفتار می کنند.
🔸 امام علیه السلام مركب مخصوص خود را برای من فرستاده و مرا به خانهشان آورده و با من هم غذا شده و بعد، رختخواب مخصوص خودشان را در اختيار من گذاشته اند. عجب! اين منم كه چنين بزرگوارم؟ امام نيم خيز شده بودند تا برخيزند و به اتاق خود بروند. ديدم نشستند.
🔷 فرمودند: احمد!، قصّهای برايت بگويم. وقتی صعصعة بن سوهان، از اصحاب جدّم حضرت اميرالمؤمنين علیه السّلام مريض شد، مولا اميرالمؤمنين علیه السلام به عيادت او رفتند و كنار بسترش نشستند و دست بر پيشانی او گذاشتند و او را مورد ملاطفت قرار دادند.
🌺 بعد، وقتی خواستند برخيزند، فرمودند: صعصعه، نكند اين آمدن من به عيادتت را مايهی امتياز خود از برادران ايمانی ات بشماری. اين تكليف دينی من بود كه انجام دادم.
⚠️ حضرت امام رضا علیه السلام اين قصّه را گفتند و برخاستند و در واقع، با اين عمل، هم آگاهی خود را از ما فی الضمیر من نشان دادند، كه نمونهای از علم غيب بود، هم به من پند دادند و مرا از بيماری عُجب و خودپسندی شفا بخشيدند.
📚 بحارالأنوار، جلد 49، صفحه 48، حديث 48
🔹
🔹
🔹
@QuranAnjoman_ESF
7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#روز_بصيرت
#كلام_امام
❌بیانات منتشرنشده رهبر حكيم انقلاب در روز ۳۰ تیرماه ۸۸
📖 روایت کامل این دیدار در کتاب #فتنه_تغلب منتشر شده است.
👇👇👇
🔹
🔹
🔹
@QuranAnjoman_ESF
دانشآموختگان دانشكده علوم قرآنى اصفهان
#روز_بصيرت #كلام_امام ❌بیانات منتشرنشده رهبر حكيم انقلاب در روز ۳۰ تیرماه ۸۸ 📖 روایت کامل این دید
👆👆👆
📖 بمناسبت #۹دی؛ کتاب #فتنه_تغلب منتشر شد.
📥 معرفی و خرید کتاب👇
http://book-khamenei.ir/index.aspx?pageid=208&description=639051
🔹
🔹
🔹
@QuranAnjoman_ESF
#اطلاعيه
مهلت ارسال مقالات همایش تا ٣٠ بهمن ماه ١٣٩٧ تمدید شد.
پیرو جلسه شورای سیاست گذاری دوازدهمین همایش بین المللی پژوهش های قرآنی، مهلت ارسال مقالات همایش تا تاریخ ٣٠ بهمن ١٣٩٧ تمدید شد.
این تمدید پیرو درخواست محققان و پژوهشگران محترم صورت گرفته و قابل تمدید نخواهد بود.
http://iqro.ir/fa/news.php?rid=37
🔹
🔹
🔹
@QuranAnjoman_ESF