#مدل_صحیح_ارزیابی_غذا ۴
✍️تاثیر غذا بر اخلاق
برخی از خوراکی هایی که روی #خوش_اخلاقی انسان اثر مثبت دارند؛
__ کدو
پیامبر اسلام به امیرالمومنین علیه السلام فرمودند: «کدو بخور. همانا کسی که کدو میخورد، اخلاقش نیکو و چهره اش خرّم و با نشاط میگردد. کدو خوراک من و خوراک پیامبرانِ قبل از من است».««مستدرک الوسائل ج۱۶ ص۴۲۵»»
__ روغن زیتون
پیامبر اسلام فرمودند:«بر شما باد به روغن زيتون.زيرا معده را پاك مىكند، بلغم را زُدوده،و اعصاب را تقويت مىكند، بيمارى فرسودهكننده را از بين بُرده،اخلاق را نيكو میسازد، روح را آرامش داده و اندوه و غمّ را میزداید».««عیون اخبارالرضا ج۲ ص۳۵»»
__ مَویز
پيامبر خدا(صلّى الله عليه و آله)فرمود:«بر شما باد كشمش كه آن صفرا را باز مىكند و بلغم را از بين مىبرد و رگ را محكم مىكند و خستگىها را برطرف مىسازد و اخلاق را نيكو مىكند و نفس را پاك مىكند و غصه را از بين مىبرد». ««الخصال ج۲ ص۳۴۳»»
__ گوشت
پیامبر خدا فرمودند:«گوشت خوردن چهره و اخلاق را نیکو میکند». ««کنز العمّال ج۱۵ ص۲۸۲»».
و نخوردن گوشت تا ۴۰ روز در بد اخلاقی انسان اثرگذار است.««من لایحضره الفقیه ج۱ ص۲۹۹»».
🔸سرکه انگور و شهوت زنا!
امام صادق علیه السلام فرمود: «خورش قرار دادن سركه، شهوتِ زنا را قطع مىكند».««الکافی ج۶ ص۳۳۰»»
🔸 خواص شگفت انگیز 👈««میوه بِه»» رو بخوانید.
🌴 @Darol_salam
⚡️ ۳ پرسش مهم از طلاب و فضلای فقه نظام
👌 به طلاب و فضلای فقه نظام -و حتی فقهای فقه نظام- پیشنهاد می دهیم: برنامه های تبلیغاتی نامزدهای ریاست جمهوری را با دقت فراوان استماع بفرمائید و به سه سؤال زیر پاسخ دهید:
👌سؤال اول: میزان نفوذ مفاهیم معیوب توسعه پایدار 2030 در ذهنیت مسئولین را چگونه ارزیابی می کنید؟! (به عنوان مثال یکی از نامزدهای محترم در حال ترویج هدف ۷ و هدف ۹ سند طاغوتی توسعه پایدار 2030 -باحذف نام سند 2030- است.)
👌سؤال دوم: بعد از استماع سخنان نامزد ها؛ چه راه حل های جایگزینی از مجموعه مباحث الگوی پیشرفت اسلامی و فقه نظام به کارشناس های کشور و رئیس جمهور پیشنهاد می کنید؟! (به عنوان مثال به جای تدابیر معیوب بخش هفتم سند توسعه پایدار 203 در حوزه انرژی چه پیشنهادی برای حل مشکلات انرژی در کشور پیشنهاد می کنید؟! )
👌 سؤال سوم: چرا دیدگاه های بین المللی و توسعه غربی با صدای بلند در ایام انتخابات ترویج و تبلیغ می شود؟! (بیش از ۱۰۰ راه حل تمدنی در حوزه علمیه قم در حوزه های مختلف وجود دارد؛ ولی این راه حل ها کمتر در فضای تصمیم سازی کشور استماع و مطرح می شود!)
#پیشنهادهای_حوزوی_به_رئیس_جمهور
#رئیس_جمهور_تمدنی
#یکسان_انگاری_پیشرفت_و_توسعه
https://eitaa.com/olgou4
⚡️۱۰۰ پرسش تمدنی از رئیس جمهور آینده ایران / قسمت اول
👌 اگر هدف انقلاب اسلامی را تحقق تمدن اسلامی می دانیم؛ باید مفاهیم بخشی و موضوعی مرتبط با ساخت تمدن اسلامی را بشناسیم و آن را در فضای تصمیم سازی کشور ترویج دهیم. ساخت تمدن اسلامی با کلی گویی درباره تمدن اسلامی و ایضاً تقلید از برنامه های پوزیتویستی به دست نمی آید. برخی از پرسش های تمدنی موضوع محور به شرح زیر است:
👌پرسش اول: چه تفاوتی میان نوع خدمات در دولت مدرن و نوع خدمات در دولت اسلامی قائل هستید؟! آیا شما خدمات دولت اسلامی را همان خدمات دولت مدرن می دانید و فقط در توزیع خدمات وصف عدالت را لحاظ می کنید؟! (رئیس جمهور باید درکی تفصیلی از خدمات دولت اسلامی و تفاوت های آن با خدمات دولت مدرن داشته باشد!)
👌پرسش دوم: شاخصه های ارزیابی پیشرفت در تمدن اسلامی چه تفاوتی با شاخصه های ارزیابی در دولت مدرن دارد؟! آیا شما هم پیشرفت کشور را بر اساس نماگرهای معیوب اقتصاد کلان ارزیابی می کنید؛ یا برای ارزیابی کشور شاخصه های جدیدی در ذهن دارید؟! (به عنوان مثال: آیا تحقق عدالت را با شاخصه بسیار معیوب کاهش ضریب جینی محاسبه می کنید؛ یا برای محاسبه عدالت به شاخص جدیدی دست یافته اید؟!)
👌پرسش سوم: آیا تقسیمات شهری بزرگ مقیاس و مفهوم منطقه شهری را برای اداره جامعه مناسب تر می دانید؟! یا برای دستیابی به تقسیمات شهری کوچک مقیاس و مفهوم محله شهری برنامه ریزی خواهید نمود؟! از نظر رئیس جمهور آینده مساحت مطلوب برای طرحی و ساخت یک محله به چه میزان است؟!
👌 پرسش چهارم: در دولت اسلامی معیارهای مطرح برای رتبه دهی به ساختمان چیست؟! آیا برای ارزیابی پایداری و مفید بودن یک ساختمان به معیارهائی مانند سبز بودن ساختمان و... بسنده می کنید؟! یا برای رتبه دهی و ارزیابی ساختمان شاخصه های جدیدی را تعریف خواهید کرد؟!
👌 پرسش پنجم: رئیس جمهور آینده ایران چه شاخصه هائی را برای ارزیابی موفقیت در سیاست های پولی و مالی مدنظر دارد؟! آیا شاخصه های معیوبی مانند: نرخ بهره واقعی (اسم علمی ربا!!)، اعتبارات مازاد، نوسانات پول، مانده حساب جاری تراز پرداخت ها و... را برای ارزیابی موفقیت سیاست های پولی و مالی لحاظ می کنید؟! ( برای ارزیابی موفقیت سیاست های پولی و مالی کشور شاخص هائی مانند: ۱- ارتقای قدرت ذخیره ارزش در پول، ۲- کاهش نیاز به تبادل با پول، ۳- تبادل مستقل و کاهش نقش بانک ها در فعالیت های اقتصادی، ۴-دریافت غیرمتمرکز زکات و... تعریف کرده ایم.)
✅ ادامه دارد....
#پیشنهادهای_حوزوی_به_رئیس_جمهور
#رئیس_جمهور_تمدنی
#یکسان_انگاری_پیشرفت_و_توسعه
https://eitaa.com/olgou4
#یادداشت_دهم
۲۶ خرداد ۱۴۰۳
تذکری به حامیان نامزدهای انتخاباتی⚠️
✍️ به طور معمول در ایام انتخابات، اکثر حامیان نامزدهای انتخاباتی به شاخص های کلی همچون تدیّن، تقوا، انقلابی گری و ولایت مداریِ نامزدها،( که البته مسأله مهمی هم بوده) پرداخته و ملاک در انتخاب #فرد_اصلح را توجه به این شاخص ها میدانند.
👈 اما آنچه که اهمّ و دارای اولویت بوده و تا حدی باعث رهایی از «معضل کلی گویی در معیارهای انتخابِ فرد اصلح و در نتیجه ارتقاء درکِ مردم برای #انتخابِ_أحسن» میشود، تبیین و توجه دادن مردم به سمت #برنامه_های_مسأله_محور نامزدها است.
این برنامه های مدیریتی، یا تقلید از برنامهها و طرح های مدیریتی در دنیای غرب است( که خودشان هم چندان خیری ندیدند!...)، یا تئوریزه شدهٔ آن با یکسان انگاری دو مفهوم #توسعه_و_پیشرفت!( که از ابتدای انقلاب تاکنون با آن مواجه بوده ایم..) و یا مستنبط از آیات و روایات و علوم سرشارِ حاملان و حافظانِ وحی برای #اداره_کشور_به_شیوه_اسلامی.
👌فی المثل یکی برنامه های مسأله محور، توجه به یکی از مهمترین دغدغه های صحیح و بجای مردم در حوزه مسکن، یعنی #اعطای_زمین_رایگان با متراژ بالا و ساخت ارزانِ خانه های ویلایی و بیش از پیش فراهم شدن زمینه #تفریحاتِ_خانگیِ_روزانه و رسیدگی بیشتر و بهتر به تربیت فرزندان است.
👈 آیا این امر با ساخت قفس های طبقاتی برای مردم و یا صرفاً احداث بوستان های منطقه ای و محله ای( پارک بانوان و...) ولو که فاصله آن تا منزل هم کم باشد، ممکن خواهد بود⁉️ 👉
حال بماند که «السَّفَرُ قِطْعَةٌ مِنَ الْعَذابِ» یعنی مسافرت زیاد یا طولانی متضمّن رنج بوده( بجهت کثرتِ دوری از خانواده و یا غربت...) و سفرهای فراوانِ درون شهری هم مصداقی از آن!
امام کاظم علیه السلام فرمودند:«بكوشيد كه وقت خود را ( در شبانه روز) چهار بخش كنيد: ۱_ بخشى براى مناجات با خدا. ۲_ بخشى براى گذران زندگى و معاش. ۳_ بخشی براى همنشينى با برادران و افراد مطمئنّى كه شما را از عيوبتان آگاه ساخته و در دل، خيرخواه شما هستند. ۴_ و خالی کردن بخشی از زمان هم براى بهره بردن از لذتهاى غير حرام. و در پرتو اين بخشِ آخر است كه بر آن سه بخش ديگر توان مىيابيد!...»/📚««تحف العقول ج۱ ص۴۰۹»»
به همه دوستان و دوست داران پیشرفت ایران اسلامی توصیه اکید میکنم که نزاع را صرفاً بر سر شخصِ نامزدها محدود نکنند، و بر سر برنامه های مسأله محور و میزان کارآمدی آنها( با توجه به قوّت منبع آن) دغدغه داشته و در کنار بولد کردن أشخاص در چشم و ذهن مردم، به بزرگ نمایی برنامه های مسأله محور و کارآمدی آن بپردازند که شناساندن این برنامه ها، شناخته شدن مدیر کارآمد را هم در پی خواهد داشت به حول و قوة الهی.
والسَّلامُ عَلی مَن إتَّبعَ الْهُدی.
🌴 @Darol_salam
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️ پیشنهادهاي دکتر محمد باقر قالیباف برای اصلاح نظام بانکی و اصلاح نظام مجوزها، ۶ عارضه جبران ناپذیر دارد!
👌 مقدمه: تولید صنعتی به شش دلیل ۱- تخریب محیط زیست، ۲- گسترش فاصله طبقاتی، ۳- تضعیف قدرت تنظیم وقت افراد، ۴- افزایش هزینه های اقتصادی دولت و مردم، ۵- تضعیف تولید طیبات و غذای سالم و ۶- گسترش بیماری های مزمن؛ گزینه مطلوب تولید برای تمدن اسلامی محسوب نمی شود و باید "الگوی مردم پایه مشاغل برتر" برای مسئولین و اقتصاددان های کشور -به عنوان الگوی مطلوب تولید - تدریس شود.
👌نکته اول: تأکید برنامه هفتم توسعه و قانون استقلال بانک مرکزی بر اصلاح ترازنامه بانکها و در یک جمله اصلاح نظام تأمین مالی کشور به شکل فعلی، به معنای تثبیت تولید صنعتی و عوارض شش گانه آن در کشور است. فقه المکاسب برای اصلاح نظام تأمین مالی کشور، تأمین مالی غیرمتمرکز مردم پایه برای حمایت از مشاغل برتر را تئوریزه کرده است. فتأمل
👌نکته دوم: الگوی اصلاح نظام مجوزهای خانگی، صنفی و حوزه تجارت خارجی کشور برای رونق کار آفرینی در کشور به معنای توسعه تولید صنعتی و بالتبع تشدید عوارض ۶ گانه تولید صنعتی در کشور است. برای اصلاح مجوزهای تولید به سمت مشاغل برتر از ابزارهای آموزش و تعریف جدید بازار بهره می بریم.
👌 نتیجه بحث: اصلاح نظام تأمین مالی و نظام مجوزهای کشور در راستای تولید صنعتی ۶ عارضه جبران ناپذیر دارد و لازم است تا نامزدهای انتخاباتی و دکتر محمدباقر قالیباف برنامه عملیاتی خود برای اصلاح الگوی تولید کشور را ارائه نمایند. به نظر حقیر دکتر محمدباقر قالیباف درک روشنی از مردمی کردن اقتصاد ندارند و مردمی کردن اقتصاد و خصوصی سازی اقتصاد را یکی می پندارند!
حجتالاسلام علی کشوری (دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی) نقد دیدگاههای اقتصادی دکتر محمد باقر قالیباف در حوزه تأمین مالی و نظام مجوزهای کارآفرینی / جمعه انتظار ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ / قم
#پیشنهادهای_حوزوی_به_رئیس_جمهور
#رئیس_جمهور_تمدنی
#یکسان_انگاری_پیشرفت_و_توسعه
https://eitaa.com/olgou4
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
✅ تغییر در الگوی کارشناسی کشور سرنوشتی محتوم است!/ برای مواجهه با ذهنیت توسعه محور نامزدهای انتخاباتی و نخبگان به تبیین پنج نظریه زیر اولویت دهید:
۱- قانون مترقی احیای موات (احیای موات در حوزه های ثلاثه مشاغل برتر، مسکونی و مدیریت آب به صورت پیوسته)
۲- مدیریت شهری محله محور (تبیین مزایای قطعی تقسیمات شهری کوچک مقیاس)
۳- مقررات فقهی ساختمان و تعریف سیستم های جدید رتبه دهی به ساختمان
۴- نظریه مشاغل برتر فقه المکاسب
۵- تبیین راه حل های الگوی پیشرفت اسلامی در حوزه انرژی
❓ متن کامل اطلاعیه انتخاباتی حجتالاسلام علی کشوری:
https://eitaa.com/olgou4/6580
#پیشنهادهای_حوزوی_به_رئیس_جمهور
#رئیس_جمهور_تمدنی
#یکسان_انگاری_پیشرفت_و_توسعه
https://eitaa.com/olgou4
هدایت شده از بسلام آمنين
سلام و عرض ادب
خواندن این کتاب را از #واجبات میدانم.
💐💐💐💐💐💐💐💐💐
بویژه برای دغدغه مندان انقلاب اسلامی، بویژه تر در ایام انتخابات...
این کتاب آینه ای بسیار روشن برای درک تفاوت های ذاتی ساختاری دولت اسلامی با دولت مدرن است. برای فهم تفصیلی از این نکته که:
جاده منتهی به جهنم دولت مدرن، با مدیر انقلابی متدین به بهشت نخواهد رسید.
ما نیازمند ایجاد تغییرات جدی در جاده ها و #دستگاه_کارشناسی هستیم.
#دریافت_کتاب👇
https://eitaa.com/olgou4/6429
#روز_عرفه بهترین زمان برای معرفت پیدا کردن به مدلهای اداره جامعه بر مبنای #علوم_اهل_بیت علیهم السلام است.
روز عرفه بهترین زمان برای #توبه_تمدنی از اجرای طرحهای هفده گانه سند ضاله ۲٠۳٠ یهود است.
#یادداشت_یازدهم
۲۷ خرداد ۱۴۰۳
روز عَرَفه؛ وقتِ اضافهٔ شبهای قدر!
✍️ ماه مبارک ذی الحجّه و روز عرفه تا عیدُ الْأضْحٰی، گویی به منزله ماه مبارک رمضان و شب قدرِ آن است تا عید فطر.(منتهی در مقیاس زمانی کوتاهتر برای جاماندگان از مهمانی بزرگ).
حاجیان و مهمانان خانه خدا در حج تمتّع و عمرهٔ آن، از ابتدای إحرام بستن، برخی از اموری که تا قبل از آن حلال بود، بر ایشان حرام گشته و تا پایان اعمال حج، حق انجام «محرّمات إحرام» را ندارند( مگر یکجا که آن بعد از اتمام عمرۀ حج و قبل از بستن احرام برای اعمال حج واجب است).
دومین عمل واجب در حجِّ واجب بعد از بستن احرام، وقوف در صحرای عرفات از ظهر روز نهم ذی الحجه تا غروب آن بوده که حاجیان باید قبل از صبح یا قبل از ظهر در آنجا حاضر باشند...
اما مهمان نوازی خدای منّان منحصر در حاجیان نیست و شامل غیر حاجیان نیز شده تا با توجه کردن به این روز مهم از مواهب میزبانِ تمام و کمال آن متنعم شوند.
عرفه بهانه ایست دوباره برای بازگشت به بندگی خدا. گویی که خداوند با صدایی بلند میگوید: « قل يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنْفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ ۚ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا ۚ إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ»/ زمر آیه ۵۳.
امام صادق علیه السلام فرمود: «هركه در ماه رمضان آمرزيده نشود تا ماه رمضان آينده آمرزيده نخواهد شد مگر آنكه [عرفه] را دریابد».📚الکافی ج۴ ص۶۶.
و چه خسارت کرد آنکه این روز را هم از دست بداد❗️
چرا که پیامبر رحمت فرمودند: «برخی از گناهانی هستند که بخشیده نمیشوند جز در عرفات».📚الجعفریات ج۱ ص۶۵.» ( امید میرود شامل حال کسانی که در صحرای عرفات نیستند و به این روز مهم توجه دارند هم بشود).
👈 إن شاءالله با دریافتن این روز بزرگ و انجام اعمال آن مِن جمله؛ زیارت اباعبدالله علیه السلام و دعا و تضرّع و...، علاوه بر کسب اهلیت ورود به #عید_قربان و فراهم شدن زمینه پاکی از گناه و امدادی بر قربانی کردن هواها و هوس ها، آماده بیعت خالصانه با #امام_امّت در #یوم_الغدیر شده و خادم الجمهور بعدی را با نگاه #جامعیت_اسلام و اداره جامعه بر مبنای علوم اهل بیت علیهم السلام انتخاب نمائیم.
التماس دعا 🤲
🌴 @Darol_salam
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️ نامزدهای انتخاباتی درکی از مفهوم پیشرفته بازار رایگان ندارند!
👌 ملت ایران در حال استماع برنامه ها و تحلیل های نامزدهای انتخاباتی ریاست جمهوری در دوره چهاردهم هستند. یکی از بحث های مغفول در گفتگوهای اقتصادی این دوره، عدم توجه جدی به تعریف جدید بازار است.
👌 توضیح بیشتر اینکه: یکی از توصیههای اصلی فقه المکاسب؛ ساخت بازارهای رایگان در محیط های پرتردد شهری و روستایی است. در صورت ساخت این نوع از بازارها مجموعه ای از فواید به شرح زیر به دست می آید.
👌 با ساخت بازارهای رایگان بخش قابل توجهی از مردم -که قدرت خرید یا اجاره محل کسب را ندارند- می توانند از سود ناشی از تجارت بهره ببرند و این مسئله یک نوع محرومیت زدایی پایدار و موفق است. همچنین با ساخت بازارهای رایگان، سیستم توزیع کالا در کشور متکثر می شود و تعدد توزیع کنندگان به معنای تقویت تولید -خصوصاً تولید غیرمتمرکز- در کشور است. اساساً مهمترین مشکل تولید کننده، محدودیت در انتخاب بازار و بردگی و وابستگی تولید کننده به توزیع کنندگان بزرگ و زنجیره ای است. سومین خاصیت ساخت بازارهای رایگان، ایجاد استحکام در شبکه توزیع کشور در بحران های طبیعی و نظامی است. سیستم توزیع مردمی قابلیت تخریب و تعطیل ندارد و نوعی پدافند غیرعامل محسوب می شود.
👌خلاصه سخن آنکه: ساخت بازارهای رایگان توسط حاکمیت و واقفان؛ زمینه ساز عمومی کردن تجارت است و عمومی تر شدن تجارت به معنای ۱- محرومیت زدایی پایدار، ۲-تقویت تولید و تولید کننده و ۳- استحکام شبکه توزیع کشور در برابر بحران های طبیعی و نظامی خواهد بود. (درباره ارکان پنجگانه بازار از منظر امیرالمؤمنین علیه السلام در فقه المکاسب سخن گفته ایم!)
حجتالاسلام علی کشوری (دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی) - نقد و بررسی دیدگاههای اقتصادی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در دوره چهاردهم - روز عرفه ۱۴۴۵ - قم
❓ متن کامل سومین اطلاعیه انتخاباتی حجتالاسلام علی کشوری:
https://eitaa.com/olgou4/6580
#پیشنهادهای_حوزوی_به_رئیس_جمهور
#رئیس_جمهور_تمدنی
#یکسان_انگاری_پیشرفت_و_توسعه
https://eitaa.com/olgou4
رئیس فرهنگستان علوم پزشکی: مجوزدادن به موسسات طب سنتی خارج از وزارت بهداشت خلاف سیاستهای کلی سلامت است.
https://www.ams.ac.ir/content/1841
〰〰〰〰〰〰
✍ جناب علیرضا مرندی؛ رئیس فرهنگستان علوم پزشکی، هر از چند گاهی خودی نشان داده و سیطرهٔ نظام پزشکیِ متقلِّد از WHO را به رخ میکشد.
اصلا هم غیر عادی نیست که ایشان فقط گاهی اوقات، آنهم در مواردی حیاتی که وقتی بوی «استقلالِ تئوریک یا عملی در حوزه طب و جمعیت» به مشام میرسد، ابراز وجود کرده و مانع اجرای سیاستهای ضدّ تقلیدی میشوند!!!😒
هنوز هم آن ایّام اجرا شدنِ با قوّتِ سیاستهای صهیونیستیِ کاهش جمعیت را که به آن افتخار میکردند، یادمان نمیرود.
👈 مرندی گفت:«وقتی سازمان ملل جایزه جمعیت را به من میداد خبرنگاران زیادی دنبال این بودند که من از خودم قهرمان بسازم. من در پاسخ به آنها گفتم که به نظر من این موضوع به روحانیت شیعه برمیگردد که با فقه پویا در زمانهای مختلف بهترین تصمیم را اتخاذ میکند!...👈««اینجا را بخوانید».
آنهایی که کتاب«کاهش جمعیت؛ضربه ای سهمگین بر پیکر مسلمین» را خوانده اند، متوجه عمق فاجعه هستند و چه خون دلی خورد مرحوم علامه طهرانی...آنهایی که نخوانده اند، توصیه اکید دارم که بخوانند.جهت مطالعه و دریافت کتاب👈««لینک»»
لااقل زحمات #شهید_رئیسی را در امضای «خارج شدن مجوّزهای طب سنتی از دست وزارت بهداشت» بر باد ندهید! 👈««اینجا را بخوانید»»
👌(خودمانیم؛ #شهید_جمهور عجب نقطه زنیِ تمدّنی کرد که سوزش آن حدود یکماه بعد احساس شد!)
👈 توصیه آخر:
درکنار هیجانات ایام انتخابات، مراقب برخی تحرّکات عجیبِ عده ای باشیم...
🌴 @Darol_salam
هدایت شده از سعید قربانی
#عید_سعید_قربان رو به نوبهٔ خودم بر همه مسلمین و خاصة شیعیان تبریک و تهنیت عرض میکنم.💐💐💐🌺🌺🌺🌸🌸🌸
✍️ سعید قربانی😜