دارُ السَّلام🌴
⚡️ دولت آیت الله رئیسی لایحه انصراف ایران از سه سازمان بین المللی را تقدیم مجلس کرد / در پی این لغو
دلم نیومد این خبر رو منتشر نکنم👆
👌این یک تصمیم مبارک تمدنی است
خدا بر توفیقاتشان بیفزاید.
#یادداشت_اول
۳۱ فروردین ۱۴۰۳
استعدادهای درخشان و سلامت جسم و روان کودک بدون دخالت والدین و آداب پنجگانه انعقاد نطفه❗
❓آیا کودکان ما واقعا بی استعدادند یا اینکه ما نسبت به اصول افزایش استعداد و سنجش صحیح آن جاهل هستیم ؟؟!!
✍ مشغول مطالعه گزاره های مربوط به استعداد سنجی و افزایش استعداد افراد بودم.
عمده مطالب صرفا به شناسایی، هدایت و افزایش آنها در ابتدای رفتن به مدرسه و دبیرستان و دانشگاه پرداخته بودند آنهم به جهت انتخاب رشته.
در نهایت با انواع بازی ها و یادگیری زبان و حل جدول سودوکو و برخی آزمون های شخصیتی و تست هوشی و...درصدد سنجش و افزایش استعداد بودند.
عده اندکی هم درباره نقش#انتخاب_همسر و مادر در رشد ظرفیت های کودک صحبت کرده بودند.
و نیز در مطالعات پزشکیم نسبت به ارتباط کیفیت انعقاد نطفه با سلامت جسمی و عقلی و اخلاقی و ذهنی کودک_که پزشکان محترم از برخی متولدین دارای نقص عضو و بیماری،بدون آنکه به همه ابعاد و علل مساله #إشراف داشته باشند،به بیماری های مادر زادی تعبیر میکنند_ گزاره ای نیافتم!
با این سطح از مطالب، به ندرت میتوان درباره پایه های افزایش استعداد و رشد مطلبی مفید و کاربردی پیدا کرد.
عدم توجه به منشاء عمده بیماری های مادرزادی(به اصطلاح این عزیزان) چالش های فراوانی را در جامعه ایجاد کرده که برخی از آنها تألم خاطر والدین و ایجاد شبهات عدیده نسبت به #عدل_الهی و نیز متحمل شدن هزینه های بعضا گزاف برای این مسأله است...
گویا در تفکر کنونی جامعه، نهایت نقشی که خالق جهان برای پدر و مادر تعریف کرده، منحصر به افزایش ظرفیت فرزندشان بعد از تولد اوست. و مسأله راهبردی #آداب_انعقاد_نطفه هیچ جایگاهی در شکل دهی ظرفیتها و استعدادهای مختلف انسان در زندگی آینده ندارد!
👈 یکی از اصول چهارگانه افزایش استعداد و رشد،رعایت آداب پنجگانه انعقاد نطفه(به عنوان استعدادهای پایه) است.
✅ شیوه صحیح انعقاد نطفه( بعد از انتخاب همسر)مهمترین عامل موثر بر شکل گیری شخصیت است.
طبق روایات اهل بیت علیهم السلام باعث ارتقاء ظرفیت های عقلی و اخلاقی و جسمی و ذهنی فرزند میشود و از بسیاری از بیماری های مادرزادی و صعب العلاج و نیز بیماری های مقاربتی و زود انزالی و چالش های جسمی و روحی مرتبط با روابط جنسی غلط جلوگیری میکند.
روایات و آیات مرتبط با آداب انعقاد نطفه در چهار دسته(زمان انعقاد نطفه_ مکان آن_ مقدمات آن_ و آداب معنوی آن) تقسیم شده که ملحق به این آداب بسیار مهم،مراقبت های دوران حمل هم افزوده شده است.
👈 یکی از خدمات چهل گانه مساجد محله محور،تبیین «بسته فقهی اجتهاد برای کودکان» و آداب انعقاد نطفه و گسترش آموزش های فقهی مرتبط با آن است.
برای مطالعه این بسته( اینجا )را بخوانید.
🍎🍏
https://eitaa.com/Darol_salam
🖐سلام خدمت دوستان محترم
یادداشت دوم رو إن شاء الله طی روزهای آتی خدمتتون تقدیم میکنم🌹
#یادداشت_دوم
۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
عوامل سرطان زایی که مجوز مصرف هم دارند❗
«الگوی فقهی ارزیابی غذا یا الگوی پوزیتویستی کُدِکْس آلیمنتاریوس»⁉️
👈 دبیر کارگروه سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دیروز در نشستی،ضمن اشاره به عوامل سرطانزا، مردم را از آنها بر حذر داشت(اینجا)... درحالی که اکثر این موارد در زندگی مردم فراوان و تبدیل به یک فرهنگ شده و سبک زندگی سرطانزایی را با الگو گیری از #مدرنیته برایشان به ارمغان آورده است.(خصوصا در حوزه غذا و سموم و آفت کش ها که با نگاه ناقصِ سلول پایه و تغییرات درون سلولی طبق تأییدات سازمان غذا و دارو و پژوهش های آزمایشگاهی هم مجوز تولید و فروش دارند! که این بخشی از مبانی کدکس آلیمنتاریوس است ).
✍ خدای حکیم بعد از آفرینش انسان، تدابیر زیستِی دنیا را هم به او تعلیم داد.
امام رضا علیه السلام فرمودند:«خداوند پیغمبر خویش را قبض روح نفرمود تا دین را برایش کامل نمود و قرآن را بر او نازل کرد که بیان کننده هر چیزی است. حلال و حرام و حدود و احکام و #تمام_احتیاجات_مردم را در قرآن بیان کرده است...»(📚الکافی ج۱ ص۱۹۸).
یکی از آن موارد بسیار مهمی که انبیاء الهی و ائمه اطهار علیهم السلام برای ما بیان کرده اند،نوع تغذیه متناسب با خلقت و طبیعت انسان است.
از دیدگاه انبیاء و ائمه علیهم السلام، اینکه غذا چگونه ارزیابی و تهیه میشود و چه کسی آنرا تولید میکند و طریقه مصرف آن چگونه باید باشد، بسیار اهمیت دارد.
نگاه مترقی انبیاء به مقوله غذا، دارای چهار مرحله است.
در مرحله اول به بحث درباره مبانی و تعاریف ارزیابی مواد غذایی پرداخته و بر اساس این مفاهیم در مرحله دوم، از تدابیر و استانداردهای عمومی برای تولید مواد اولیهِ غذایی بحث میشود.
در مرحله سوم و چهارم، استانداردهای مربوط به طبخ و مصرف نهایی غذا به صورت کلی و نیز ملاحظه هر ماده غذایی به نحو مستقل مدنظر قرار می گیرد.(مثلا طبق روایات،تهیه آرد و نان از خارج خانه باعث ذلّت و فَقْر میشود.📚کافی ج۵ ص۱۶۷).
در همین مرحله آخر،۳ مؤلّفه بر اساس #مِزاج (که در مقابل نگاه سلول پایه و نیز تعریف طب سنتی از آن قرار دارد) در نظر گرفته میشود که رعایت آنها تاثیر بسزایی در سلامت جسمی و روحی و ذهنی و اخلاقی(فردی و اجتماعی) دارد. و غذاها را بر اساس این سه دسته اثر طبقه بندی میکنیم.
آنها عبارتند از؛ ۱_ارزش گذاری غذا گاهی بر پایه تاثیر گذاری بر یک عضو بدن از حیث قوت و ضعف( مثلا طبق روایات زردک باعث گرم شدن کلیه ها و تقویت چشم میشود).
۲_ گاهی بر پایه تاثیر گذاری بر اوصاف اخلاقی و ارتباطش با اعضاء بدن مثل قلب( مثلا طبق روایات، میوه به آدم ترسو را شجاع و بخیل را سَخی میکند و یا خوردن کرفس عقل انسان را زیاد میکند و یا خوردن انار در هر شب یا صبح جمعه، وسوسه قلب را از بین میبرد و یا حسد و حرص باعث بیماری جسم میشود...).
۳_ و گاهی بر پایه تاثیر گذاری بر قواعد تقدیر است که به صورت روزانه بر سلامت و مرض و اخلاقیات انسان ها عارض میشود.( مثلا پرداخت زکات مال به عنوان یکی از عوامل تغییر دهنده تقدیر، باعث افزایش کیفیت و #برکت مال میشود و..).
*نکته: مراد از غذا در لسان قرآن و انبیاء، غذای #حلال_و_طیب است.(۱۶۸ بقره_ ۸۸مائدة_ ۱۱۴ نحل_ ۵۱ مومنون...).
👈 در نتیجه دستگاه متعالی و مترقی انبیاء و اهل بیت علیهم السلام،غذاها و میوه ها را بر اساس ریز مغذی ها و سلول پایه ارزیابی نمیکند بلکه بر پایه ابعاد سه گانهِ مِزاج میسنجد.
در پایان، گفتگوهای جدی پیرامون الگوهای فقهی ارزیابی غذا را به سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت پیشنهاد کرده و تغییر بنیادی در استانداردهای کشاورزی،دامداری و باغداری را لازم میبینیم.
جهت مطالعه بیشتر👇
« الگوی فقهی ارزیابی غذا »را بخوانید.
🍎🍏
https://eitaa.com/Darol_salam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آشنایی با اعمال یداوی ۱
تل گیری
🗣تانسیل استون(tonsil stone)
🗣تل گیری
🗣قاروق گیری
🗣دونه گیری
😳تل گیری در جهان رایج است و در ایران تل گیرها رو دستگیر می کنند!
@eslamteb
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️ در نامه حجتالاسلام علی کشوری به رئیس جمهور مطرح شد/ ارائه ۸ پیشنهاد به دولت جمهوری اسلامی برای بهبود وضعیت معیشتی و اقتصادی مردم
❓طرح ۸ پیشنهاد اقتصادی در حوزه طبقه بندی مشاعل، بازارهای رایگان، تولید مردمی، تأمین مالی غیرمتمرکز، تقویت پول و...
🗞مطالعه متن کامل نامه:
https://m-hedayat.blog.ir/1403/02/04
#فقه_المکاسب
#مسائل_اقتصاد_ایران
#نگرشی_نو_به_اقتصاد
https://eitaa.com/olgou4
#یادداشت_سوم
۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
علاج های پلاستیکی برای معضل پلاستیک❗
✍ بعد از ایجاد دانشگاه ها در سراسر دنیا و ورود علوم پوزیتویستی به آن، توجه به خاصیت های اشیاء( برای شناخت صحیح این عالَم) در ذهن مردم به فراموشی سپرده شد و مطالعات دیگری بر مبنای شناسایی عناصر موجود در طبیعت( برگرفته از جدول مندلیف) مورد توجه و اقبال قرار گرفت.
بر مبنای این نوع مطالعات و روش تحقیق، شوینده ها و پلاستیک ها و سموم و آفت کش های کشاورزی توسط #انسانِ_مدرن تولید شدند.( و هر کدام به نوعی چالش آفرینی کردند...).
ظَهَرَ الْفَسَادُ فِي الْبَرِّ وَالْبَحْرِ بِمَا كَسَبَتْ أَيْدِي النَّاسِ(روم ۴۱).
👈 یکی از اشکالات اساسی به این نوع مطالعه و نتائج عینی آن در خارج اینست که؛ هیچ کدام از تصرّفات انسانِ مدرن در اشیاء و طبیعت، تاکنون بدون چالش نبوده است( البته منکر برخی کارآمدی ها در برخی حوزه ها نیستیم).
مثلا یکی از چالش های مربوط به نوع استفاده بشر از طبیعت، ساخت پلیمرهاست که #پلاستیک یکی از انواع مهم آنست.
عمده ویژگی های مثبتی که طرفداران پلاستیک برای تولید انبوه آن ذکر کرده و توجیه میکنند،آنست که هم سبک، هم منعطف و هم ارزان است.
در حال حاضر ما در اطراف خود شاهد آلودگی های ناشی از پلاستیک هستیم. آلودگی های زیست محیطی، مشکلات مربوط به سلامت و...
👈 طبق گزارشاتی، جزائر زباله ای در سراسر جهان شکل گرفته که عمده آنها آلودگی های پلاستیکی است و سلامت جانداران دریایی را به خطر انداخته است. «اینجا و اینجا»
در کشور خودمان بر اساس آمار، فقط در میادین میوه و تره بار شهر تهران سالانه ۲۱ تن کیسه پلاستیکی استفاده میشود❗ «اینجا».
برخی از چالش های ناشی از پلاستیک، مربوط به محیط زیست و تهدید حیات جانداران و آلودگی آب رودخانه ها و چشمه ها و مزارع است. به اقرار وزارت بهداشت، تولید و رونق پلاستیک سبب بیماری های صعب العلاجی همچون #سرطان شده است.«اینجا و اینجا و اینجا».
در حال حاضر سرعت تولید زباله در کشور بیش از سرعت بازیافت آن است.« اینجا».
راهکارهایی همچون تفکیک زباله از مبدأ و تولید محصولات تجزیه پذیر در طبیعت نیز توفیقی نیافته است.
اینک به عدم توزیع پلاستیک رایگان توسط فروشگاه ها توصیه میکنند.« اینجا».
«خِشت اول گَر نَهد معمار کَج
تا ثُریا میرود دیوار کج»❗
اشکال دوم به این نوع مطالعات، ناتوانی از پاسخ به برخی سوالات اساسی است. به عنوان نمونه👈 عناصر موجود در طبیعت چه تاثیری بر مِزاج و طبع انسان دارد⁉️ مثلا تاثیر پلاستیک بر مِزاج چهارگانه انسان( گرمی_سردی_خشکی_تری) چیست⁉️
با توضیحات مذکور کمی روشن شد که؛ «انسان مدرن چون همیشه گزارشش از اشیاء ناقص است( بخاطر عدم #اشراف و نداشتن اطلاعات کامل)، توصیفات او از اشیاء و علاج او نیز ناقص خواهد بود».
بنابراین کاملترین و مطمئن ترین راهکار، توجه به توصیف خالق از اشیاء و علاج اوست.
✅پیشنهاد ما به مسوولان مربوطه برای حل این چالش ها، بررسی و مطالعه #خاصیت_های_اشیاء ذیل جدول فقهی تسخیر و گفت و گوی تفصیلی پیرامون آنست. این جدول با روش تحقیق مجزائی به تبیین خاصیت های اشیاءِ عالَم پرداخته و شناخت وسیعتری از اشیاء به انسان میدهد. طبیعتاً شناخت بهتر اشیاء، باعث استفاده صحیح تر از آنان با حداقل ترین چالش ها خواهد بود.
👈 جهت آشنایی بیشتر «جدول فقهی تسخیر» را مطالعه نمائید.
🍎🍏
https://eitaa.com/Darol_salam
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️مفاهیم و بازیگران نظم آینده جهان کدام هستند؟!/ اجلاسیه امنیتی قم را برگزار کنید.
👌با وضوح تدریجی تزلزل در نظم ظالمانه بعد از جنگ جهانی دوم -که مفاهیم و چارچوب های آن در نهادهایی مانند: شورای امنیت سازمان ملل و ناتو و اجلاسیههائی مانند اجلاس امنیتی مونیخ و... تحمیل می گردید- برخی از مسئولین در کشور ایران در راستای تعریف نظم جدید برای جهان، حضور در پیمانهایی مانند شانگهای، بریکس و حضور در اجلاسیه ی امنیتی سن پترزبورگ (دوازدهمین اجلاس بینالمللی نمایندگان عالی کشورها در امور امنیتی) و ... را به عنوان راهبرد اصلی برای دستیابی به نظم جدید در جهان توصیه و تئوریزه می کنند.
👌به عنوان مثال: در اجلاس سنپترزبورگ (امروز ،چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳)، چهار محور ۱- تضمین امنیت اطلاعات در جهان نوظهور چند قطبی (تهدیدها و فرصتها)، ۲- حفظ هویت ملی و ارزشهای سنتی برای حفظ امنیت صلح و ثبات بینالمللی، ۳-همکاریهای بینالمللی برای مقابله با مهاجرت غیرقانونی و ۴- مسائل حفاظت از جمعیت در درگیریهای نظامی و شرایط اضطراری با ماهیت طبیعی و غیرطبیعی» به عنوان محورهای مهم امنیت در دنیای فردا معرفی شده است. در اجلاسیه های شانگهای و پیمان بریکس هم مفاهیم معیوبی مانند محورهای مطرح شده در اجلاسیه سن پترزبورگ مطرح می شود؛ که برای بازسازی نظم آتی جهان ناکافی و بعضاً غلط است.
👌 در یک جمله اعتقاد دارم: که حضور مؤثر ایران برای طراحی نظم آینده جهان وابسته به شناسائی دقیق بازیگران آینده جهان و شناسایی دقیق مفاهیم سازنده نظم صحیح است. نهادها و اجلاسیه ها و پیمانهای شرقی از هر دو حیث ناقص و معیوب محسوب می شوند و نظم برآمده از این نهادها شباهت فراوانی با نظم آمریکایی خواهد داشت.
👌 از منظر نظریه امنیتی سِلْم؛ مهمترين مشکل امنیتی در جهان فعلی، ضعف شدید در پدافند غیرعامل است و ترمیم بخش های غیر نظامی مرتبط با امنیت وابسته به یازده محور: ۱- ارتباط الگوی تولید نان و غذا با امنیت و مقاومت ، ۲- ارتباط الگوی سلامت و واکسن با امنیت و مقاومت، ۳- ارتباط الگوی ساخت مسکن با امنیت و مقاومت،۴- ارتباط مدیریت شهری با امنیت و مقاومت ، ۵- ارتباط الگوی بازار و روش توزیع کالا با امنیت و مقاومت ،۶- ارتباط الگوی مسابقات و ورزش با امنیت و مقاومت ،۷- ارتباط الگوی مدیریت آب با امنیت و مقاومت ،۸- ارتباط الگوی حمل و نقل با امنیت و مقاومت، ۹-ارتباط الگوی صنعت و تولید با امنیت و مقاومت، ۱۰- ارتباط بیان و شعر با امنیت و مقاومت و۱۱- ارتباط الگوی تأمین مالی با امنیت و مقاومت، است. عدم درک صحیح از بخشهای غیر نظامی امنیت در نگاه های پوزیتویستی، وابستگی امنیت به سلاح را افزایش و بالتبع امنیت در جهان مدرن را متزلزل کرده است.
👌به شورای عالی حوزه علمیه و آیت الله اعرافی پیشنهاد می کنم: با حضور بازیگران دنیای جدید از کشورهای ۱- فلسطین، ۲-آذربایجان، ۳-بحرین، ٤- سوریه، ۵- قطیف، ۶- بخشهایی از چین، ۷- ازبکستان، ۸- عراق، ۹- اردن، ۱۰- مصر، ۱۱- کویت ، ۱۲- پاکستان و ۱۳- بخش های از هند، مفاهيم غير نظامی مؤثر بر امنیت را تبیین و تفاهم کنند و به انفعال حوزه علمیه درباره حوادث سرنوشت ساز آینده با برگزاری اجلاسیه امنیتی قم پایان دهند. حضور گفتمانی و علمی حوزه علمیه قم در نظم آتی جهان یک ضرورت است. اهمیت سطور فوق بعد از هرج الروم و جنگ همه جانبه آتی بیشتر واضح خواهد شد.
حجتالاسلام علی کشوری (دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی) - تبیین بازیگران و مفاهیم نظم آینده جهان - چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ - قم
#نظریه_امنیتی_سِلْم
#امنیت_و_زیرساخت
#امنیت_مردم_پایه
https://eitaa.com/olgou4
🚫 ممنوعیتِ شرعی هر گونه رابطه تجاری با صهیونیست و شُرکای او. ( از باب نفی سبیل).
#تحریم_نستله
#تحریم_کوکاکولا
#تحریم_پپسی
از ورود به منزل و سفره مسلمین❗,
May 11
عرض سلام و ادب خدمت اعضای محترم🖐
یادداشت بعدی رو إن شاء الله فردا تقدیمتون میکنم🌺
#یادداشت_چهارم
۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
« بیداری فطرت ها»
✍ چند وقتی است که دنیا شاهد تحققِ عمیقِ #حقوق_بشر و #آزادی_بیان توسط سوپر مدعیانِ آن در اروپا و ایالات متحده است❗
دانشجویان دانشگاه های مختلف اروپا و آمریکا(سوربن فرانسه، ایتالیا، انگلیس،واشنگتن، کالیفرنیا، تگزاس، دانشگاه هاروارد در ماساچوست و...) درحالی که در اعتراضات سراسری و گسترده جهت محکومیت نسل کشی و جنایاتِ رژیم صهیونیستی و حامیان او شرکت کرده و خواستار توقف آن شده اند، با #خشونت بی بدیل پلیس مواجه میشوند.
میزان خشونت به حدی است که حتی جامعه علمی و نخبگانی و اساتید هم از آن بی نصیب نمانده اند. 👈 « اینجا »
#وحدت_کلمه_رمز_پیروزی
هر جا که وحدتی علیه ظلم شکل بگیرد، پیروزی هم قرین آن خواهد شد. خواه در جمهوری اسلامی باشد، خواه در قلب نظام کفر❗
✍ سیاستمداران قُلدر اروپایی و آمریکایی چاره ای جز تن دادن به مطالبات مشروع دانشجویان و نخبگان علمی خود ندارند. این اعتراضات به یک سیاست داخلی نیست! بلکه در برابر یک سیاست خارجی شکل گرفته و این نشان از بیداری فطرت ها و انزجار از ظلم و جنایات و تبعیض های نژادی است.
و اما تکلیف خواص در جمهوری اسلامی در قبال این بیداری فطرت ها چیست❓
👇👇👇👇
رهبر انقلاب فرمودند: آرمانهای جمهوری اسلامی ذیل دو عنوان کلی خلاصه میشود؛
۱_ «#اداره_کشور_به_شیوه_اسلامی»
۲_ «ارائه الگویی به مردم جهان برای اداره خوب یک کشور»...
1403/01/19
✍ در بخش اول؛ مدیریت حوزه های مختلف کشور و سیاستهای داخلیِ حاکم بر آن باید بر مبنای اسلام و برگرفته از آن و متناسب با شرایط روز باشد تا پیشرفت مادی و معنوی بدون وقفه و عقبگرد حاصل شود.
و اما نسبت به بخش دوم؛(ارائه الگو به مردم جهان)که حاکی از عصبانیت و یأس مردم جوامع غربی از سیاست های داخلی و خارجی و بن بست های مدیریتی آنهاست، #خواص،علاوه بر تبیینِ واقعیتِ دنیای غرب و ضعف های بنیانی آن که در رسانه ها سانسور میشود، باید در معرفی الگوهای مدیریتیِ «عدالت محور» و متناسب با ظرفیت های آن جامعه نیز تلاش کنند.
👈در بخش اول،مسوولین و دانشجویان محترم را به مطالعه و گفت و گو پیرامون
« اولویت های دوازده گانه تمدنی »دعوت کرده و در بخش دوم،مطالعه 📚« نظریه سیاست خارجی قبل از ظهور »را پیشنهاد میکنیم.
🍎🍏
https://eitaa.com/Darol_salam
دارُ السَّلام🌴
#یادداشت_چهارم ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ « بیداری فطرت ها» ✍ چند وقتی است که دنیا شاهد تحققِ عمیقِ #حقوق_بشر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تحلیلگر آمریکایی: دانشجویان معترض نیروهای نیابتی ایران هستند
🔹گرینبلات، سیاستمدار و مشاور اوباما مدعی شده: همانگونه که ایران نیروهای نیابتی نظامی مانند حزبالله دارد، گروههای دانشجویی یهودی و فلسطینی نیز نیروهای نیابتی ایران در دانشگاهها هستند.
@Farsna
✍ جا داشت که عنوان یادداشت أخیرم رو چنین بنویسم؛ حسینیهٔ کاخ سفید و دانشجویان جان بر کف خط امام و رهبری در ایالات متحده❗️😉
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️ دومین اجلاسیه مشترک جریانهای تمدنی در فصل بهار ۱۴۰۳ در شهر تمدن ساز قم برگزار خواهد شد. ستاد برگزاری اجلاسیه در مرحله انتخاب موضوع و استاد برای اجلاسیه دوم است. اطلاعات تکمیلی درباره زمان و ارائه های اجلاسیه دوم به زودی اطلاع رسانی خواهد شد. (به فضل الهی)
✅ چند نکته درباره اجلاسیه های مشترک جریانهای تمدنی:
۱- دومین اجلاسیه مشترک جریانهای تمدنی دارای ۷ ارائه و یک سخنرانی افتتاحیه و یک سخنرانی اختتامیه است.
۲- همه پژوهشگران تمدن اسلامی در سراسر کشور که قصد طرح یک موضوع تمدنی در اجلاسیه دوم را دارند؛ می توانند آثار علمی خود را به اجلاسیه دوم ارائه کنند.
۳- نقشه جامع تمدن اسلامی، حرکت به سمت تمدن اسلامی را در نه محور ۱- امامت و مدیریت، ۲- علم و روش تحقیق، ۳- تزکیه و پاکسازی، ۴- مکاسب و تجارت، ۵- نفی سبیل و سلطه، ۶- نظم و زمان، ۷- بیان و شعر، ۸- فرقان و ارزیابی و ۹- عبرت و میراث فرهنگی، پی گیری و تبیین می کند.
🗞مطالعه ۳۲ خبر درباره اولین اجلاسیه مشترک جریانهای تمدنی
https://eitaa.com/Tamadon_Islam
#جامعیت_اسلام
#فقه_نظام
#اجلاسیه_مشترک
https://eitaa.com/olgou4
هدایت شده از سعید قربانی دولت شانلو
قاضی خداست. اما همه چیز حساب و کتاب دارد❗️
لَعَنَ اَللَّهُ اَلْخَمْرَ وَ غَارِسَهَا وَ عَاصِرَهَا وَ شَارِبَهَا وَ سَاقِيَهَا وَ بَائِعَهَا وَ مُشْتَرِيَهَا وَ آكِلَ ثَمَنِهَا وَ حَامِلَهَا وَ اَلْمَحْمُولَةَ إِلَيْهِ.
ترجمه 👈 خداوند خودِ شراب و غَرَس کننده ماده اولیه آن را( یعنی کشاورز و یا کارگری که به انگیزه تهیه شراب مثلا خوشه انگور را میچیند) و کسی که آن را به جهت ساخت شراب می فِشارد و نوشنده و نوشاننده و فروشنده و مشتری و کسی که پول آنرا به جیب میزند و حمل کنندهٔ شراب و تحویل گیرنده آن را لعنت کرده است!
« من لا یحضره الفقیه ج۴ ص۳ »
🔸 نحوه برخورد با شارِب خَمر و مُسکرات در روایات👇
پیامبر فرمودند: شرابخوار اگر سخنی گفت،تصدیق نکنید. و اگر خواستگاری کرد، به او زن ندهید. و اگر بیمار شد، به عیادتش نروید. و اگر مُرد، بر جنازه اش حاضر نشوید. و امانتی را به او نسپارید. اگر به او امانتی سپردید و او آنرا از بین بُرد، پس صاحبِ امانت هیچ حقی ندارد تا از شرابخوار تقاضای جایگزین کند و مستحق دریافت أُجرتی نیست! چرا؟؟؟ چونکه خداوند فرمود: ُ وَ لاٰ تُؤْتُوا اَلسُّفَهٰاءَ أَمْوٰالَكُمُ( اموالتان را به سَفیهان ندهید) و حال آنکه چه کسی سفیه تر از شارب خمر است⁉️🤔 « تفسیر قمی ج۱ ص ۱۳۱ »
🔸مرگ در حال گناه!
لاَ تَجْلِسُوا عَلَى مَائِدَةٍ يُشْرَبُ عَلَيْهَا اَلْخَمْرُ فَإِنَّ اَلْعَبْدَ لاَ يَدْرِي مَتَى يُؤْخَذُ.
ترجمه: بر سر سفره ای که در آن شراب نوشیده میشود، ننشینید. چونکه آدمی نمیداند چه وقتی جانش ستانده میشود!
« الخصال ج۲ ص ۶۱۰ »
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️ نشست گفتگو و مناظره با موضوع برنامه فقهی قلب و عروق روز چهارشنبه ۲ خرداد ۱۴۰۳ در محل کتابخانه امیرکبیر شهر کرمانشاه برگزار می گردد.
🗞دریافت کتاب اول قلب و عروق
https://eitaa.com/olgou4/4200
❓تذکر: بر فرآیند برگزاری این گفتگوی علمی، یک هیئت سه نفره قضاوت، نظارت خواهد نمود.
#قلب_و_عروق
#پیشگیری_ساختاری_از_بیماری
#نظام_سازی
https://eitaa.com/olgou4
دارُ السَّلام🌴
#یادداشت_سوم ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ علاج های پلاستیکی برای معضل پلاستیک❗ ✍ بعد از ایجاد دانشگاه ها در سراس
پلاستیک کمتر با تولیدِ کمتر
نه با مصرف کمتر❗️
✍ معقولانه تر این است که زمینهٔ آلودگی محیط زیست رو کمرنگ کنیم و از بین ببریم. نه اینکه صرفاً بخواهیم به شاخ و برگ ها و تبعات آن بپردازیم...
هدایت شده از محمدمهدی قاسمی
🌺 ادب «شاگرد» به «معلم» در اسلام
👌لازم نیست مرید چشم و گوش بسته ی معلم خود باشید و همه ی گفته های او را قبول کنید، اما باید در مقابل کسی که از او دانش آموخته اید اینگونه بود:
🌸متواضع باشید
🌸احترام کنید
🌸سخنانش را خوب گوش کنید
🌸در مقابلش به احترام بایستید
🌸او را دعا کنید
🌸به او با محبت نگاه کنید
🌸به دیدار او بروید
🌸بیشتر با او همنشینی کنید
🌸مجلس او را گرامی بدارید
🌸به دقت به سخنان او گوش کنید
🌸کاملا متوجه او باشید
🌸در برابر او صدایتان را بلند نکنید
🌸اگر کسی از او پرسشی کرد قبل از استاد به او جواب ندهید
🌸در مجلس او با کسی صحبت نکنید
🌸در نزد او از کسی غیبت نکنید
🌸اگر از او بدگویی شد از او دفاع کنید
🌸عیب هایش را بپوشانید
🌸فضیلت هایش را آشکار سازید
🌸با دشمن او همنشین نگردید
🌸با دوست او دشمنی نورزید
🌸حرص شنیدن نزد او بیش از میل به سخن گفتنتان باشد
🌸او را سوال پیچ نکنید
🌸صحبت او را به خاطر کسی قطع نکنید
🌸وقتی به همه جمع حاضر سلام می کنید درود و تحیت مخصوص نثار او کنید
🌸در مقابل او بنشینید
🌸در حضور او با دست و چشم اشاره نکنید
🌸در برابر قول او،قول مخالفی نقل نکنید
🌸امر و نهی(شرعی)او را اطاعت کنید
احادیث:👇👇👇
▪️امام صادق علیهالسلام:
ایّاک ان تّنْصِبَ رَجُلاً دوُنَ الحُجَّهِ فتصدِّقَهُ فی کُلِّ ما قالَ
بپرهیز از اینکه بدون دلیل کسی را برای خود برگزینی و بدون چون و چرا تمام گفتههای او را تصدیق نمائی
▪️امام صادق علیه السلام:تَواضَعُوا لِمَن طَلَبتُم مِنهُ العِلمَ
در پیشگاه کسى که از او دانش مى آموزید، فروتن باشید.
▪️امام سجّاد علیه السلام:حَقُّ سائِسِکَ بِالعِلمِ ، التَّعظیمُ لَهُ و التَّوقیرُ لِمَجلِسِهِ و حُسنُ الاِستِماعِ إلَیهِ
حق استاد تو این است که بزرگش دارى و محضرش را محترم شمارى و با دقّت به سخنانش گوش بسپارى
▪️امام على علیه السلام:قُمْ عَن مَجلِسِکَ ِلأبیکَ و مُعَلِّمِکَ و إن کُنتَ أمیرا
به احترام پدر و معلّمت از جاى برخیز ، گرچه فرمان روا باشى
▪️امام کاظم علیه السلام:اَلنَّظَرُ اِلی وَجْهِ الْعالِمِ حُبّاً لَهُ عِبادَة
نگاه به صورت عالم از روی محبت، عبادت است
▪️رسول اکرم صلی الله علیه و آله:مَنْ زارَ عالِماً فَکَأنَّما زارَنی، وَ مَنْ صافَحَ عالِماً فَکأنَّما صافَحَنی، وَ مَنْ جالَسَ عالِماً فَکَأنَّما جالَسَنی، وَ مَنْ جالَسَنی فِی الدُّنْیا أجْلَسْتُهُ مَعی یَوْمَ الْقِیامَةِ
هر کس به دیدار و زیارت عالم و دانشمندی برود مثل آن است که مرا زیارت کرده،هر که با دانشمندی دست دهد و مصافحه کند مثل آن که با من مصافحه نموده.هر شخصی هم نشین دانشمندی گردد مثل آن است که با من مجالست کرده و هر که در دنیا با من هم نشین شود،در آخرت هم نشین من خواهد گشت
▪️امام علی علیه السّلام:جالِسِ الْعُلَماءَ یَزْدَدْ عِلْمُکَ وَ یَحْسُنْ اَدَبُکَ و تَزکُ نَفسُکَ
با علما معاشرت کن تا علمت زیاد،ادبت نیکو و جانت پاک شود
▪️حضرت سجاد علیه السلام : حق کسی که به تو علم می آموزد این است که او را تعظیم کنی و مجلس او را گرامی بداری و به دقت به سخنان او گوش کنی و کاملا متوجه او باشی و در برابر او صدایت را بلند نکنی و اگر کسی از او پرسشی کرد قبل از استاد به او جواب ندهی و در مجلس او با کسی صحبت نکنی و در نزد او از کسی غیبت نکنی و اگر از او بدگویی شد از او دفاع کنی و عیب هایش را بپوشانی و فضیلت هایش را آشکار سازی و با دشمن او همنشین نگردی و با دوست او دشمنی نورزی
▪️حضرت باقر علیه السلام : وقتی به نزد عالمی رفتی حرص تو به شنیدن باید بیش از میلت به سخن گفتن باشد و باید خوب گوش دادن را مانند خوب گفتن فراگیری و صحبت او را به خاطر کسی قطع نکنی، علاوه بر این که به همه جمع حاضر سلام می کنی درود و تحیت مخصوصی نثار او کنی و در مقابل او بنشینی و در حضور او با دست و چشم اشاره نکنی و در برابر قول او قول مخالفی نقل نکنی
▪️پیامبر صلی الله علیه و آله: هر کس به کسی ( یا مسلمانی) مسئله ای بیاموزد مالک و صاحب او او میگردد از حضرت سوال شد:آیا در این صورت میتواند او را بفروشد؟فرمود:خیر ولی میتواند به او امر و نهی کند
▪️پیامبر صلی الله علیه و آله:هرکس به کسی(یا مسلمانی)مسئله ای بیاموزد مالک و صاحب او او میگردد از حضرت سوال شد:آیا در این صورت میتواند او را بفروشد؟فرمود:خیر ولی میتواند به او امر و نهی کند
▪️امام صادق علیه السلام:از جـمله حـقوق اسـتاد بر تو این است که بسیار از او نپرسی و بـه اصـرار از او نپرسی
▪️پیامبر صلی الله علیه و آله:اللّهُمَّ اغْفِر لِلمُعَلِّمینَ و أطِل أعمارَهُم و بارِک لَهُم فی کَسبِهِم
پیامبر صلی الله علیه و آله:خدایا! آموزگاران را بیامرز؛عمرشان را دراز و کسبشان رابا برکت کن
👈معلم،آموزگار علوم معصومین علیهم السلام است و فنون مفید و لازم
💐روز معلم مبارک باد💐
✍🏻م.م.ق
🌱کانال آثار محمدمهدی قاسمی
https://eitaa.com/joinchat/1563558641C16d10abe80
دارُ السَّلام🌴
قاضی خداست. اما همه چیز حساب و کتاب دارد❗️ لَعَنَ اَللَّهُ اَلْخَمْرَ وَ غَارِسَهَا وَ عَاصِرَهَا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعتراض شدید و تند استاد امیری، به پزشکانِ نجاستخوارِ شرکت کننده، در پارتیِ تعدادی از پزشکان شیراز، که ۲۹ نفر از آنان بر اثر سرو مشروبات الڪلی، مسموم و یک نفر فوت شده است!!!
پ ن: انتظار از نظام پزشکی انتظار باطلی هست زیرا کل این سیستم در جهت حاکمیت فرهنگ غربی طراحی شده
✨eitaa.com/tebeslami_ir
سلام و عرض ادب خدمت سروران گرامی.
یادداشت بعدی رو إن شاء الله شنبه تقدیمتون میکنم💐
هدایت شده از اخبار و تحلیلهای تمدنی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ دیدگاه علامه مصباح یزدی(ره) درباره علوم انسانی و روانشناسی
https://eitaa.com/mavaneetahaghogh
السَّلٰامُعَلیٰجَعفَرِبنِمُحَمَّدٍالصّٰادِقِ(عَلَیهِالسَّلٰام)
✅ نام همسران و فرزندان امام صادق علیهالسلام؛
۱.فاطمه؛ ایشان از نسل امام حسن مجتبی علیه السلام بودند که برای حضرت صاحب سه فرزند به نام های؛ #اسماعیل #عبدالله و #أمّ_فروه شدند.
۲.حمیده خاتون؛ ایشان کنیزی بود که حضرت ابتدا او را خرید و پس از مدتی او را به عنوان همسر دائمی برگزید که برای حضرت صاحب سه فرزند به نام های؛ #موسی(علیه السلام) #محمد و #اسحاق شد.
*حضرت صاحب #۴_کنیز دیگر بودند که هرکدام از آنها برای حضرت یک فرزند به نام های؛ #عباس #علی #اسماء #فاطمه آوردند.
📚بحارالانوار،جلد۴۷،صفحه۲۴۱