هدایت شده از کانال انرژی مثبت خدا
به توکل نام اعظمت🕊️بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ💜
هدایت شده از کانال انرژی مثبت خدا
🌸 الهـی
✨بهترین آغازها آن است
🌸که با تکیه بر نام و حضور تو باشد
🌸با توکل به اسم اعظمت
✨آغاز میکنیم روزمان را
🌸الهـی
✨هر جا که تو باشی
🌸نگاهها ، مهربان
✨کلامها ، محبت آمیز
🌸رفتارها ، سرشار از مهر میشوند
✨الهی تو باش تا همه چیز سامان یابد
🌸 بسْم اللّٰه الرَّحْمٰن الرَّحیم
✨ الــهـــی بــه امــیــد تـــو
@ENERGY_PIUS1399
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
،،
راز زندگی این است که
بفهمیم هر روز
یک معجزه است...🌸🍂
شما همین یک زندگی را دارید
دیگر هرگز متولد نخواهید شد
پس تا میتوانی زندگی را زندگی کن
صبحتون دل انگیز و پر عشق ☀️💕
https://eitaa.com/ENERGY_PIUS1399
8.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همه می خواهند بدنساز باشند اما کسی نمی خواهد وزنه های سنگین بلند کند!
#ورزش_صبحگاهی
https://eitaa.com/ENERGY_PIUS1399
آدم های موفق... - @mer30tv.mp3
4.34M
صبح چهارم بهمن
#رادیو_مرسی
#حال_خوب_با_انرژی_مثبت
کانال انرژی مثبت عضو شوید👇
https://eitaa.com/joinchat/3732275407C1b8469c76b
💚💫💫💚
#مبعث؛ یعنی وساطت تو میان بنده و معبود.
یا رســـــ💚ـــــول اللّه!
دستانم را بگیر 👋
تا بتهای باقیمانده دلم را بشکنم
که خدای تو
خریدار دلشکستگان است.💔
https://eitaa.com/joinchat/3732275407C1b8469c76b
8.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاش باشد عیدیِ مبعث همین
کربلا پای پیاده اربعین
https://eitaa.com/joinchat/3732275407C1b8469c76b
پاداش روزه روز بیست و هفتم ماه رجب
دوستای گلم روزه ی فردا خیلی خیلی ثواب داره،حتما اگه میتونید فردا روزه بگیرید😍
1) حضرت صادق علیه السلام به حسن بن راشد فرمود: روزه روز بیست و هفتم ماه رجب را ترک نکن، زیرا بیست و هفتم رجب روزی است که نبوّت بر محمّد صلّی الله علیه و آله نازل شد، و ثواب روزه آن معادل روزه شصت ماه است.
📚(کافی، ج4،ص 149)
2) حسن بن راشد گفت: به حضرت صادق علیه السلام عرض کردم: در روز مبعث، چه عملی انجام دهیم؟ فرمود: روزه گرفته، و بر محمّد و آلش زیاد صلوات فرستید.
📚 (اقبال الاعمال، ص 180)
3) حضرت صادق علیه السلام فرمود: هرکس روز بیست و هفتم رجب روزه گیرد، خداوند پاداش روزه هفتاد سال را برای او می نویسد.
📚(بحارالانوار، ج97، ص34 به نقل از امالی صدوق)
4) حضرت رضا علیه السلام فرمود: خداوند، محمّد صلّی الله علیه وآله را سه شب قبل از پایان رجب مبعوث کرد، پس روزه آن روز مانند روزه هفتاد سال می باشد.
📚 (بحارالانوار، ج97، ص36 به نقل ازكتاب فَضَائِلِ الْأَشْهُرِ الثَّلَاثَة)
5) ابن عبّاس از رسول خدا صلّی الله علیه وآله نقل می کند که درباره روز بیست و هفتم ماه رجب که به پیامبری مبعوث گردید، چنین فرمود: هرکس روز بیست و هفتم رجب روزه گیرد، برای او معادل کفّاره شصت سال می باشد، و خداوند او را از ابلیس و جنودش حفظ می کند، پس اگر در آن روز یا در آن شب بمیرد، شهید مرده است ؛ و خداوند روح او را در چینه دان مرغ سبزی قرار می دهد که در بهشت به هرجا بخواهد می رود، و خداوند برای او بهره ای از عبادت عبادت کنندگان، مجاهدین، شاکرین و ذاکرین قرار می دهد، آن کسانی که خوفی بر ایشان نیست و محزون نمی شوند. قسم به آن کس که مرا به حق مبعوث کرد، اگر بنده یا کنیزی روز بیست و هفتم رجب روزه گیرد و شب بیست و هفتم را به عبادت سپری کند، خداوند گناهان وی که بین او و خدایش بوده است می آمرزد، هرچند به تعداد ستارگان آسمان، قطره های باران، برگ های درختان و تعداد روزهای دنیا باشد. همچنین خداوند برای او بهره ای از ثواب های جبرئیل، میکائیل، اسرافیل، عزرائیل و روحانیّین همراه او، کروبیّین و حمله عرش قرار می دهد. قسم به کسی که مرا به حق برانگیخت، خداوند بهره ای از عبادت فرشتگان هفت آسمان برای او منظور می کند، و آن گاه که ملک الموت برای قبض روحش می آید، او را در حالت ایمان قبض روح می کند. چنین فردی از قبرش بیرون می آید درحالی که چهره اش همچون ماه شب چهارده می درخشد، و بر پل صراط همچون برق ناگهانی عبور می کند، و نامه اعمالش به دست راست وی داده می شود، و کفه ترازوی اعمال وی سنگین در نظر گرفته می شود، و آن هنگام که مردم می ترسند وی نمی ترسد، و خداوند در بهشت فردوس هفتاد شهر به او می دهد که در هر شهری هفتاد هزار قصر وجود دارد، و هر یک از این قصرها از دنیا و آنچه در دنیاست بهتر است، و در هر قصری چیزهایی وجود دارد که چشم ندیده، گوش نشنیده، و به قلب بشری خطور نکرده است.
📚 (بحارالانوار، ج97، ص51 به نقل از کتاب النوادر)
6) ابواسحاق عُرَیضی می گوید: در قلبم افتاد که چه ایّامی از سال روزه گرفته شود. لذا قصد کردم نزد حضرت هادی علیه السلام بروم. حضرت در منطقه بِصَریا بودند. این امر را به هیچکس نگفتم. نزد حضرت رفتم، وقتی مرا دید فرمود: ای ابواسحاق، آمدی از من از ایامی سؤال نمایی که در آن ایام روزه گرفته می شود. آن ها چهار روز می باشند: روز بیست و هفتم رجب که خداوند رسولش صلّی الله علیه وآله را بر خلقش مبعوث نمود، روز میلاد رسول خدا صلّی الله علیه وآله که هفدهم ربیع الاول است، روز بیست و پنجم ذی القعده که روز گسترده شدن زمین از زیر کعبه است، و روز غدیر که رسول خدا صلّی الله علیه وآله برادرش علی علیه السلام را به عنوان پرچم هدایت برای مردم و امام بعد از خودش اقامه کرد. عرض کردم: فدایت شوم، راست فرمودی، من به همین منظور آمده بودم. شهادت می دهم که تو حجّت خدا بر خلقش می باشی.
📚(تهذيب الأحكام، ج4،ص305- 306)
7) از ائمه صادقین علیهم السلام در فضلیت روزه چهار روز از ایّام سال روایت وارد شده است. آن چهار روز عبارتند از: روز هفدهم ربیع الاول که روز ولادت رسول خدا صلّی الله علیه وآله می باشد. هرکس این روز را روزه بگیرد، خداوند روزه شصت سال را برای وی می نویسد ؛ روز بیست و هفتم رجب که روزی است که رسول خدا صلّی الله علیه وآله در آن روز مبعوث شد. هرکس این روز را روزه بگیرد، روزه اش معادل کفّاره شصت ماه خواهد بود؛ روز بیست و پنجم ماه ذی القعده که در آن، زمین گسترده شده است ؛ و روز غدیر که رسول خدا صلّی الله علیه وآله، حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام را به امامت نصب کرد.
📚(وسائل الشيعة، ج10، ص456به نقل از الْمُقْنِعَة
https://eitaa.com/joinchat/3732275407C1b8469c76b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 مبعث با سعادت پیامبر اسلام (ص) مبارک باد. 🌸
.
.
.