✧❁﷽❁✧
#محبوب_یهود
1️⃣ یکی از مهم ترین چالش های صدر اسلام ،نفوذ «تفکرات انحرافی یهودی و مسیحی» در بین اصحاب است. پیامبر خدا (ص) با راهنمایی الهی در موارد متعدد، انحرافات فکری آنها را بازگو کرد.
2️⃣ رسول الله (ص) با آنکه از انتشار تورات توسط عمر به شدت غضبناک شد و بارها حیله گری یهود را آشکار ساخت، لکن خلیفه دوم ارتباط بسیار محکمی با یهودیان داشت. طبری سنی مذهب، در تفسیر خود به گوشه ای از این #ارتباط_مشکوک اشاره می کند:
♦️«...كنت أشهد اليهود يوم مدراسهم فأعجب من التوراة كيف تصدق الفرقان، ومن الفرقان كيف يصدق التوراة! فبينما أنا عندهم ذات يوم قالوا: يا ابن الخطاب، ما من أصحابك أحد أحب إلينا منك. قلت: ولم ذلك؟ قالوا: إنك تغشانا وتأتينا...»
🔸 عمر بن خطاب می گفت: من در مدارس یهودیان حضور می یافتم و از اینکهچگونه تورات قرآن را تصدیق می کرد و یا اینکه قرآن تورات را تصدیق می کرد، تعجب می کردم!
روزی در میان یهودیان بودم که آنها به من گفتند: ای فرزند خطاب! هیچ کدام از افراد همراه با تو را به اندازه تو دوست نداریم و تو در نزد ما #محبوب_ترین هستی!
عمر گفت: چرا من از همه در نزد شما یهودیان برایتان محبوب تر هستم؟ آنها گفتند: زیرا تو با ما رفت و آمد مداوم داری و با ما صمیمی هستی!
⛔️ به تصویر و سند ملحق به متن مراجعه کنید!
✅ این #محبوبیت در زمان خلافت عمر در قالب ارتباط با افرادی مثل ابوهریره و کعب الاحبار و عبدالله بن سلام و تمیم داری و دیگران، به اوج خود رسید.
✧❁دانشگاه امامت❁✧
🆔 @Emamat110u
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✧❁﷽❁✧
✍️ آیا بوسیدن ضریح شرک است؟
❇️ پاسخ فوق العاده استاد قرائتی
✧❁دانشگاه امامت❁✧
🆔 @Emamat110u
هدایت شده از دلائلُ الصِّدق لِنَهجِ الحق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✧❁﷽❁✧
✳️ عالم مشهور اهل سنت پاکستانی:
✍️ من دیگر #حضرت علی علیه السلام نمی گویم همانند شیعیان #مولا علی علیه السلام می گویم! چون ... .
❁دلائلُ الصِّدق لِنَهجِ الحق✧❁
🆔@Dalaaelossedgh110
هدایت شده از دلائلُ الصِّدق لِنَهجِ الحق
7.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✧❁﷽❁✧
#ایادی_الیهود
✍ شاهدوا الفیلم! سفیر الامارات فی الکیان الغاصب، یتبرک ذلیلا من خاخام یهودی صهیونی غاصب 😡
✅ فمرحبا بأهل السنة و الوهابیه!! یتبرکون من الیهود حینما اتهموا المسلمین الذین یتبرکون من آثار رسول الله صلی الله علیه و آله بالشرک!!
❁دلائلُ الصِّدق لِنَهجِ الحق✧❁
🆔@Dalaaelossedgh110
✧❁﷽❁✧
◀️ «ذهبی» درباره امام صادق (ع) می نویسد:
1️⃣ «... لم يرو مالك عن جعفر حتى ظهر أمر بني العباس...»
♦️مالک بن انس _ امام مالکی ها_ از امام صادق (ع) در زمان حکومت بنی امیه هیچ روایتی نقل نکرد مگر آنکه بنی عباس حاکم شدند!
⚠️ این نشان از شدت فشار بنی امیه نسبت به اهل بیت (ع) دارد که حتی بزرگ ترین فقها و محدثان اهل سنت نیز جرات نقل حدیث از امام صادق (ع) نداشتند!
2️⃣ «... وخرج حفص بن غياث إلى عبادان وهو موضع رباط، فاجتمع إليه البصريون، فقالوا: لا تحدثنا عن ثلاثة ; أشعث بن عبدالملك، وعمرو بن عبيد، وجعفر بن محمد.
♦️ ابن معین می گوید حفص بن غیاث به آبادان رفت. اهل بصره در اطراف او جمع شدند و گفتند که از سه نفر _ من جمله امام صادق (ع) _ برای ما روایت نقل نکن!
⚠️ این امر نشان از شدت ناصبی گری اهل بصره در آن زمان است. بخاری نیز از این جو متاثر شده و در صحیح خود از امام صادق (ع) روایتی نقل نکرده است.
3️⃣ «... كنت إذا نظرت إلى جعفر بن محمد علمت أنه من سلالة النبيين. قد رأيته واقفا عند الجمرة يقول: سلوني، سلوني .... سمعت جعفر بن محمد يقال: سلوني قبل أن تفقدوني، فإنه لا يحدثكم أحد بعدي بمثل حديثي.»
♦️ عمرو بن ابی المقدام (از محدثین بزرگ) گوید: وقتی به جعفر بن محمد (ع) می نگریستم، دانستم که او از سلالة پیامبران است. او را در جمره دیدم که می گفت: از من سوال کنید!
♦️ صالح بن ابی الاسود (از امامان حدیث اهل سنت) می گوید: امام (ع) می گفت: حقایق دین را از من بپرسید تا مرا از دست نداده اید. زیرا هیچ کس بعد از من، همانند احادیث من را نمی گوید!
✧❁دانشگاه امامت❁✧
🆔 @Emamat110u
═✧❁﷽❁✧═
#معرفی_کتاب
⏺ نام کتاب: الامام الصادق علیه السلام
⏺ نویسنده: علامه محمد حسین مظفر از خاندان بزرگ مظفر که در علم و دیانت بی نظیر هستند.
⏺ موضوع کتاب: مهم ترین مباحث مطرح شده در این کتاب می توان به موارد زیر اشاره کرد:
1️⃣ مفهوم شناسی «اهل بیت»
2️⃣ جریان شناسی تاریخی بنی امیه و بنی عباس
3️⃣ جایگاه شناسی امامت در دین با رویکرد تطبیقی شیعه و اهل سنت
4️⃣ تبیین جایگاه امام صادق (ع) و محنت های وارده بر او
5️⃣ تبیین لزوم و جایگاه تقیه در نظر امام صادق(ع) به همراه تبیین شرایط زمانی و مکانی آن
6️⃣ تبیین حیات علمی امام صادق (ع) و معرفی شاگران او
7️⃣ تبیین سیره اخلاقی، عبادی و ... امام صادق (ع)
✅ از انجا که نویسنده در اوج قله فقه، اصول، فلسفه، کلام شیعه است و در پژوهش و تولید فکر کم نظیر است، این کتاب برای طلاب، اساتید دانشگاه، پژوهشگران و مبلغان دینی بسیار پرکاربرد است.
✧❁دانشگاه امامت❁✧
🆔 @Emamat110u
May 11
دانشگاه امامت
═✧❁﷽❁✧═ #معرفی_کتاب ⏺ نام کتاب: الامام الصادق علیه السلام ⏺ نویسنده: علامه محمد حسین مظفر از خاندا
═✧❁﷽❁✧═
⏹ لینک دانلود پی دی اف کتاب «الامام الصادق» علیه السلام علامه مظفر
https://www.noor-book.com/%D9%83%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A7%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D9%84%D8%B5%D8%A7%D8%AF%D9%82-%E2%80%8E%E2%80%8E-pdf
✧❁دانشگاه امامت❁✧
🆔 @Emamat110u
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✧❁﷽❁✧
🔴 رویای شوم سازمان منافقین و عربستان سعودی برای انتخابات ایران؛ رای ندهید تا بتوانیم ایران را به آتش بکشیم و جنگ خیابانی راه بیندازیم!
♦️ ارائه گزارش سازمان منافقین در آنتن زنده شبکه ۲۴ سعودی و درخواست این گروهک تروریستی از آل سعود و کشورهای عربی!
⛔️ ایادی شیطان بزرگ مثل وهابیت خبیث و مزدوران آنها در صدد لطمه زدن به مملکت امام زمان علیه السلام هستند
✍ روز انتخابات باید در کل کشور غوغایی از #شور و #حضور برپا شود.
✅ نشر حداکثری
✧❁دانشگاه امامت❁✧
🆔 @Emamat110u
هدایت شده از دلائلُ الصِّدق لِنَهجِ الحق
═✧❁﷽❁✧═
✅#الأول_من_فضائل_امیرالمومنین
1. ان هذا #اول من آمن بی
📚 الأمالي( للصدوق)، النص، ص: 22
2. و #أول من صدقني
📚 الأمالي( للصدوق)، النص، ص: 22
3. فإنّه #أوّل من يراني
📚 بشارة المصطفى لشيعة المرتضى (ط - القديمة)، النص، ص: 153
4. #أوّل من يصافحني يوم القيامة
📚 بشارة المصطفى لشيعة المرتضى (ط - القديمة)، النص، ص: 153
5. علي (ع) #أول الناس إسلاما
📚 الإختصاص، النص، ص: 125
6. علي(ع) #أول من اتبعني
📚 عيون أخبار الرضا عليه السلام، ج2، ص: 60
7. #اول من یدخل من هذا الباب امام المتقین
📚إثبات الهداة بالنصوص و المعجزات، ج3، ص: 273
8. #اول من یدخل الجنة انا و انت و فاطمة و الحسن و الحسین(ع)
📚بشارة المصطفى لشيعة المرتضى (ط - القديمة)، النص، ص: 47
9. #اول اربعة یدخلون الجنة
📚 الخصال، ج1، ص: 255
10. علي(ع) #أول من يقرع باب الجنة
📚 تأويل الآيات الظاهرة في فضائل العترة الطاهرة، ص: 753
11. وأنت #أوّل من أعانني على أمري
📚عيون أخبار الرضا عليه السلام، ج1، ص: 304
12. #اول من جاهد معي عدوّي
📚 عيون أخبار الرضا عليه السلام، ج1، ص: 304
13. وأنت #أوّل من صلّى معي
📚 بشارة المصطفى لشيعة المرتضى (ط - القديمة)، النص، ص: 126
14. انا #اول من یجثو بین یدی الرحمن للخصومة
📚صحيح البخارى - (13 / 322) حدیث : 3965
15. وأنت #أوّل من يجوز الصراط معي
📚بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج38، ص: 140
16. يا علي(ع) #أول من تنشق الارض عنه محمد(ص) ثم أنت
📚 بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج38، ص: 140
17. #أول من يحيى محمد (ص)، ثم أنت
📚 اليقين باختصاص مولانا علي (ع) بإمرة المؤمنين، النص، ص: 165
18. و #أول من يكسى محمد(ص) ثم أنت
📚اليقين باختصاص مولانا علي(ع) بإمرة المؤمنين، النص، ص: 165
19. علي(ع) #أول من آخذ ميثاقه من الائمة(ع)
📚البرهان في تفسير القرآن، ج4، ص: 231
20. علي(ع) #أول من وحد الله مع رسوله(ص)
📚 الأمالي( للصدوق)، النص، ص: 22
21. فأنت يا عليّ (ع) #أول الاثني عشر الامام (ع)
📚 مختصر البصائر، ص:144
❁دلائلُ الصِّدق لِنَهجِ الحق✧❁
🆔@Dalaaelossedgh110
═✧❁﷽❁✧═
◀️ امام رضا (ع) درباره فضیلت زیارت حضرت معصومه (س) می فرماید:
♦️«... من زارها عارفا بحقها فله الجنّة...»
⏺ در اینکه «حق و معرفت حقیقی حضرت معصومه(س) چیست» می توان به موارد زیر اشاره کرد:
1️⃣ حضرت معصومه (س) از سلاله پاک امام کاظم (ع) است. این سلسله نورانی، منتخب و پاک شده درگاه الهی هستند. حضرت معصومه جلوه ای از آن نسلی است که از حضرت آدم (ع) شروع شده تا قیامت محور امامت و نبوت الهی هستند. زیارت ایشان نقطه ربط و اتصال با انبیاء و ائمه (ع) است.
2️⃣ اوضاع فکری و فرهنگی زمان ایشان به گونه ای بود که قدرت های شیطانی، با ترویج موسیقی ها حرام، رقص، شراب خواری تمام تلاش خود را در جهت از بین بردن عفت و حیای زنان و دختران، به کار بستند! گوشه ای از این حقایق در کتاب «الاغانی» ذکر شده است. حضرت معصومه (س) با تربیت الهی در دامن امام کاظم (ع)، الگوی عملی _همانند حضرت فاطمه و خدیجه (س)_ برای دختران با حیا و عفیف شد.
3️⃣ شهر قم در روایات مهدوی جایگاه بسیار ممتازی در نشر حقایق دینی دارد. بی شک تمام شرافت و توان نقش آفرینی آن در تولید فکر دینی در عرصه جهانی، مدیون حصضرت معصومه (س) است. آری! هجرت ایشان و انتخاب شهر مقدس قم مقدمه این تحولات عظیم جهانی است.
4️⃣ تدبیر شیطانی مامون آن بود که امام رضا (ع) را بالاجبار از مدینه دور کند. او را به نجاست خلافت غصبی خود آلایش دهد ولی تدبیر الهی آن بود که این هجرت اجباری مقدمه فتح فکری و مذهبی ایران گردد. آری هجرت آن بانو همسو و مکمل هجرت برادرش بود. همانند قیام و هجرت امام حسین (ع) و زینب (س).
✧❁دانشگاه امامت❁✧
🆔 @Emamat110u
═✧❁﷽❁✧═
#امیر_المومنین
1️⃣ لقب «امیرالمومنین» از القاب اختصاصی امام علی علیه السلام است. جالب است بدانید که در هیچ جای «صحیح بخاری»این لقب به حضرت علی علیه السلام نسبت داده نشده است!
2️⃣ سوگمندانه این لقب در برخی موارد به افرادی نسبت داده می شود که نه تنها بهره ای از ایمان ندارند بلکه کسانی هستند که در دشمنی با اهل بیت(ع)کوتاهی نکردند.
❁دانشگاه امامت❁✧
🆔 @Emamat110u