فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥تحلیل فوق العاده مهمی که همه مردم ایران تا پیش از انتخابات، باید از آن مطلع شوند تا افراد نالایق و خائنی که منافع حزبی خود را بر منافع ملت ایران ترجیح میدهند، نتوانند بار دیگر بر کشور مسلط شوند
#برجام نتیجه ولایت ناپذیری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حمایت محکم دکتر #جلیلی از یک خانم محجبه در مقابل هواداران ززآ ‼️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱 پولی که جلیلی به بیت المال پس داد
⚜ روایت داوود علیمهری از مدیریت دکتر جلیلی در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی با بودجه یک چندم دورههای قبل از خود
💬مجموعه #روایت_سعید || قسمت بیست و هشتم
🤝 با اشتراک گذاری این پست، رسانه #سعید_جلیلی باشیم.
🔴دکتر #سعید_جلیلی:
همان قدر که نمیتوان نسبت به گرسنگی مظلومان بیتفاوت بود، مقابل شکمبارگی مترفان نیز نباید ساکت بود. حقوقهای نجومی به اندازهی کارتن خوابی مایه شرمساری است و نگاه لیبرال که ذات آن افزایش فاصلهی فقیر و غنی است، نمیتواند حامی مظلومین و فقرا باشد.
🗳 دکترجلیلی
26.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷⚡️روایت #پرفسور_درخشان، استاد علم اقتصاد از دکتر سعید جلیلی
⭕️ برخی کاندیدا بجای پرداختن به عمق مسائل، شروع میکنند به وعده و وعید دادن و تصاویر زیبایی را ترسیم کردن.
اما دکتر جلیلی به خاطر اخلاق اسلامی که دارد چنین کاری را نمیکند. کم هستند سیاست مدارانی که موضع گیری سیاسی خود را منطبق کنند بر اخلاق.
📍 من اطمینان دارم که دکتر جلیلی نقطه عطفی در تاریخ ایران خواهد شد.
📍دکتر جلیلی میتواند فرهنگ سیاسی کشور را تغییر دهد
.
#اگر مشتاق #فهم_درست و انتخاب بهترین گزینه هستید کامل گوش کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پرفسور درخشان استاد تمام اقتصاد از دانشگاه آکسفورد:
⭕️ برخی کاندیدا بجای پرداختن به عمق مسائل، شروع میکنند به وعده و وعید دادن و تصاویر زیبایی را ترسیم کردن.
اما دکتر جلیلی به خاطر اخلاق اسلامی که دارد چنین کاری را نمیکند. کم هستند سیاست مدارانی که موضع گیری سیاسی خود را منطبق کنند بر اخلاق.
من اطمینان دارم که دکتر جلیلی نقطه عطفی در تاریخ ایران خواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ روایت مذاکرات بغداد جلیلی
📌وندی شرمن:
اینها (تیم مذاکره کننده ایرانی) بر سر محل برگزاری مذاکره مارو زجر میدادند!
📌جلیلی:
خب چرا قبول میکردند بیایند بغداد؟! چون تو موضع ضعف بودند!
_
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️ وقت را هدر ندهید
امروز همه موظفیم
امروز همه مسئولیم
💠 سوابق اجرایی جلیلی در عالیترین سطوح نظام
🔰 برای پرداختن به سابقه اجرایی یک نامزد انتخابات، سوای از شاخصها و ملاکهایی که وزارت کشور و شورای نگهبان برای تأیید صلاحیت آن فرد در نظر میگیرد؛ مواردی قابلیت پرداخت دارد که تصور عموم جامعه نسبت به آن مخدوش است.
🔹سابقه اجرایی به یک معنا، داشتن کفایت مدیریتی و سیاستی است. یعنی فرد در مدت مشخصی، در مسئولیتها و جایگاههایی بوده که توانایی مدیریتی در او ایجاد و ارتقاء پیدا کرده است. حال سوال اینجاست که آیا هر سابقه اجرایی برای فرد کفایت مدیریتی و سیاستی میآورد؟ خیر.
🔻زیرا مدت مسئولیت یا جایگاه آن، شاید برای فرد سابقه اجرایی به معنای کسوت و دیرینگی داشته باشد اما شایستگی و کفایت را لزوماً با خود ندارد. یعنی فردی میتواند در بالاترین رده مسئولیت اجرایی مثل وزارت و شهرداری و.. باشد اما کفایت مدیریتی و سیاستی برای او صدق نکند.
🔻 برعکس آن را هم داریم. ممکن است فرد تا قبل از دریافت مسئولیت اجرایی رده بالا در چنین نهادهایی، سوابق دهان پُرکنی نداشته باشد و در عین حال کفایت مدیریتی و سیاستی برای او صادق باشد. فلذا ابتدا باید تصور خود را در این زمینه اصلاح کنیم.
💡اما سوابق اجرایی دکتر سعید جلیلی
دبیرشورای عالی امنیت ملی، یکی از مهمترین نهادهای بالادستی است که بر تمام نهادهای امنیتی، اجرایی، نظارتی، قانونگذار و قضایی کشور نظارت و اشراف دارد.
جلیلی در سال ۸۶ توسط رییس جمهور وقت، به عنوان دبیر شورای امنیت ملی منصوب شد.
یک سال بعد، در سمت نماینده مقام معظم رهبری در این شورا منصوب گردیده و تا به این لحظه در این کسوت خدمت میکند.
دکتر جلیلی در این حضور ۱۷ ساله نقش بسزایی در تصمیمات این شورا داشتهاست. تصمیماتی که باعث مدیریت بحرانها و حل و فصل چالشهای امنیتی میشود.
🔹امنیت جزو پایهای ترین مسائل یک کشور است. زمانیکه قرار است یک تصمیم حتی در خردترین حالت خود اجرایی شود باید نسبت آن با امنیت ملی در داخل و خارج سنجیده شود. این جایگاه بهدلیل نقش منحصر به فردی که دارد خواه ناخواه با سه قوه در ارتباط مستمر است. دکتر جلیلی با حضور در عالیترین نهاد امنیتی کشور مثل شورای عالی امنیت ملی و به واسطه حضور در هیأت عالی نظارت بر اجرای سیاستهای کلی نظام با فرآیند قانونگذاری صحیح آشناست و اجرای کم هزینه مصوبات با بیشترین عایدی را فهم کرده است.
🔻همچنین دبیر شورای عالی امنیت ملی و نماینده رهبری در این شورا به واسطه جایگاه خطیرشان و وجه امنیتی، در تمام مسائل اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و بین المللی کشور که در حکم مسائل کلان اجرایی هستند، ورود و دخالت موثر دارند. این اشراف مدیریتی و سیاستی فرد را توانمند میکند که در بزنگاهها بهترین راهبرد را انتخاب کند.
🔻برای مثال اگر قرار است اتفاقی شبیه مدیریت کمبود کالا و ارز در کشور بیفتد، اگر فردی نباشد که به واسطه حضور و نقش در شورای عالی امنیت ملی و مجمع تشخیص مصلحت نظام با نهادها و وزارتخانهها رفت و آمد نداشته باشد و چم و خم فرآیند یک تصمیم تا اجرا را تجربه نکرده باشد، حتماً کشور را از چاله به چاه میاندازد. یعنی رییسجمهور آگاه و وقت شناس با یک تصمیم به موقع هم مشکل کشور را حل میکند و هم با تصمیم خود مانع ایجاد بستر فساد میشود.
💡دستاوردهای هستهای
از هیچ، آنچه نداشتیم ساختیم
در زمانیکه کشور حتی یک سانتریفیوژ هم نداشت و دانشجویان هستهای این مملکت تا به حال یک دستگاه آزمایشگاهی سانتریفیوژ از نزدیک ندیده بودند و آقای خاتمی عاجزانه از غرب طلب ساخت آن را میکرد؛
دکتر جلیلی در دهه هشتاد، با یک مدیریت هوشمندانه کشور را صاحب این دستگاه کرد و یک مبحث کاملا علمی و پیچیده را با تدابیر خود حل و فصل کرد.
🔻بعد از آن هم در قضیه غنیسازی ۲۰ درصد، یک پروژه دیپلماسی داخلی و خارجی را جلو برد که خروجی آن شد خودکفایی در ساختن داروهای کم یاب!
🔻 علاوهبراین در همان اثنای مذاکرات دهه هشتاد جلیلی وقتی متوجه میشود که قرار است ایران در سه چهار سال آینده به تحریم بنزین تهدید شود در عرض یکی دوسال نیروهای داخل را بسیج میکند که با کلید زدن پروژه ساخت پالایشگاههای سوختی با امکانات داخلی این تهدید را خنثی کند.
دکتر جلیلی در مسیولیتهای اجرایی که تا این لحظه قرار گرفته، نشان داده است که در یک مدت کم و امکانات محدود میتواند با داشتن کفایت مدیریتی و سیاستی و در عین حال پاک دستی و پایمردی بر مبانی اسلام و انقلاب، میوه خود را که منفعت ملی است، بچیند.
✍محمدامین برغمدی
⚡️شما که به یوم الحساب باور داری؟ چه پاسخی برای امام صادق داری؟
✅ انتخاب اصلح در کلام امام صادق ع
🔻شخصی از امام صادق (ع) پرسید:
بین دو حاکم در تردیدم؟
🌹امام فرمود: عادل،صادق،فقیه و باتقواترین را انتخاب کن.
🔻شخص :اگر به تشخیص نرسیدم؟
🌹امام فرمود: ببین افراد متدین به کدام مایلند.
🔻شخص گفت: اگر نفهمیدم؟
🌹امام فرمودند: بنگر مخالفان آیین ما کدام را بیشتر می پسندند، او را کنار بگذار و ببین کدام بیشتر، آنها را خشمگین میکند، او را برگزین.
منبع : اصول کافی جلد 1ص 68.
✔️🇮🇷حضرت امام خامنه ای:
ببینید دشمن چه کسی را نظاره گرفته و چه کسی برای او خطرآفرین است؟
همان شخص بهترین خادم ملت است...
#پی_نوشت1: شناخت بهترین گزینه برای ریاست جمهور از طریق یکفر بالطاغوت
🔺نظر شخصیتها و رسانههای ضدانقلاب و صهیونیستی دربارۀ دکتر سعید جلیلی و ترس و اضطراب از ریاست جمهوری ایشان
✅ گاردین:
به نظر می رسد جلیلی از مورد اعتمادترین و نزدیکترین دوستان آیت اللّٰه علی خامنهای باشد.
✅ روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت:
جلیلی از رزمندگان دوران جنگ هشت ساله و از نیروهای اصولگرای نزدیک به رهبری است.
✅ جروزالم پست روزنامه صهیونیستی: اصولگرایی تندرو و نزدیک به رهبری ایران است. احتمال ریاست جمهوری جلیلی نیز دلهره آور است!
✅ ان بی سی نیوز:
سعید جلیلی، محافظه کار تندروی نزدیک به آیت الله خامنهای، کسی است که با رَویهٔ خود تا کنون اجازه نداده است تا مذاکرات با نتیجهٔ مطلوب ما دنبال شوند.
✅ بی بی سی فارسی:
سعید جلیلی ویژگیهایی دارد که میتواند وی را به «ستاره نوظهور» این دور از رقابتها تبدیل کند. او از نظر ایدئولوژیک و خط مشی سیاسی، چه در سخن و چه در عمل، تابع خط و نگاه رهبری است و این را به ویژه در پرونده هستهای اثبات کرده است. بنابراین آقای جلیلی میتواند همان مجری مورد نظر جناح حاکم باشد تا کارهایی که قرار است در حوزه هستهای و نحوهٔ تعامل یا تقابل با دنیای بیرون اتفاق بیفتد، به اسم و امضای آیت اللّٰه خامنهای و مجری متواضع او تمام شود.
✅ الجزیرة،
دلایل اقبال بیشتر اصولگرایان همفکر با آیت اللّٰه خامنهای به سمت سعید جلیلی را اینگونه بر میشمارد:
نزدیکی افکار جلیلی به آیت اللّٰه خامنهای مقبولیت او در محافل دانشگاهی و بین جوانان و داشتن اطلاعات کافی دربارۀ جزئیات مشکلات پیش روی سیاست خارجی ایران.
✅ صدای آمریکا:
⚡️⚡️با آمدن جلیلی منتقدان حکومت ایران بیم دارند که وی پیروز نهایی انتخابات ۹۲ باشد.
✅ گاردین:
جلیلی کسی است که تز دکترایش در خصوص “سیاست خارجی پیامبر اسلام” بوده است! و در تعامل با غرب با رویکرد مقاومتی، نمایندگان غربی را شگفت زده کرد. وی در مصاحبه تلویزیونی خود گفت که به دنبال تغییر سازوکار میباشد و در خصوص سیاست خارجه نیز میخواهد تا از تهدیدها، فرصت به وجود آورد.
✅ هفته نامه ویک:
اگر جلیلی به عنوان رئیس جمهور ایران انتخاب شود انتخابات برای آمریکا فاجعهبار خواهد بود و این آروزها بر باد خواهد رفت.
✅جلیلی به عنوان یک رزمندهٔ قسم خورده زمانی گفته بود که هدف ایران «ریشهکن کردن سرمایهسالاری، صهیونیسم و کمونیسم و ترویج گفتمان اسلام ناب در جهان» است.
✅ روزنامه آمریکایی کریستین ساینس مانیتور:
جلیلی مردی همیشه انقلابی بوده است و به شدّت به رهبر ایران آیت اللّٰه خامنهای وفادار است. او قهرمان مقاومت در برابر فشارهای آمریکا و اسرائیل است.
✅ سوزان مالونی از اعضاء اندیشکده بروکینگز است که از اتاق فکرهای صهیونیستی است که به رئیس جمهور آمریکا طرح میدهند:
دلیل شانس بالای " جلیلی" در انتخابات این است که او شاخصههای ریاست جمهوری را که آیت اللّٰه خامنهای مد نظر دارد، به طور کامل داراست. جلیلی زبان نرمتری نسبت به احمدی نژاد دارد، کارهایش را با نظم و دقّت بیشتری انجام میدهد و قابل اطمینانتر است. تفاوت مهم دیگر او با "احمدی نژاد" نوآوریها و توانایی فوق العاده رسانهای اوست.
✅ بی بی سی:
سیاستمداری که راه رفتن او به سبب پای مصنوعیاش صدمات جنگ ایران و عراق
را تداعی میکند و شیوهٔ رفتار سادهاش بیش از هر چیز یادآور رفتار سیاست مداران صدر انقلاب بهمن ۱۳۵۷ است.
✅ علیرضا نوری زاده:
مسند نشینی سعید جلیلی فاجعهای است که نه فقط آثارش نصیب ما، که نصیب نسلهای آینده خواهد شد... آیا باید دست روی دست گذاشت و نظاره کرد تا سعید خان بر کرسی ریاست جمهوری بنشیند؟ آیا از دست ما کاری بر میآید...؟
به گمان من، مهم این نیست که چه کسی تدارکاتچی بعدی خواهد بود و سعید جلیلی را شکست خواهد داد، مهم این است که سعید جلیلی انتخاب نشود.
#پی_نوشت2: تبلیغات سنگین رسانه ای شیاطین داخلی و خارجی جلیلی را تندرو و حسن روحانی را میانه رو و منجی ایران معرفی کردند و نتیجه شد برجامی که جان کری گفت: ما دیگر با هیچ جنگی نمیتوانیم ایران را آنطور که برجام خلع سلاح کرد، ناتوان کنیم!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گذری بر روزی که
#آیتاللهخامنهای رهبر شد
#گفتمانانقلاباسلامی
غربگرایان، مدل رشد و توسعه را نه از شرق یاد گرفتید و نه از غرب! - 1
محمود سريعالقلم استاد داشگاه شهید بهشتی میگوید: حاكميت اقتصادي باید از قدرت سياسي بايد جدا شود.
وی ضمن سخنانی در «دومين رويداد جامع معدن و صنايع معدني» گفت: جهان تبديل به مثلثي شامل روسيه، آمریکا و چين شده. در حالي كه حدود 30 سال پيش جهان دوقطبي بود. يك عدهاي در كمپ شوروي و عدهاي ديگر در جبهه آمریکا بودند و اقتصاد و سياست و فرهنگ از يكديگر تفكيك شده بود. اما امروز مثلث سه قدرت شكل گرفته و سپس حدود 10 كشور ميانپايه قدرتمند جهان مثل هند، اندونزي، كرهجنوبي، نيجريه و آفريقاي جنوبي، مكزيك و شيلي و برزيل هستند كه مبناي رشد و توسعه جهاني شدهاند.
آمریکا دو مزيت مهم دارد كه نشان ميدهد براي 50 سال آينده همچنان قدرت برتر جهان خواهد بود. اول در حوزه نظامي كه اين كشور 4750 سايت نظامي دارد. 219 هزار سرباز براي اين كشور كار ميكنند و در 75 كشور دنيا 764 پايگاه نظامي برپا كرده است. نكته دوم اينكه بالاي 82 درصد از تراكنش هاي اقتصادي جهان با دلار آمریکاست. اين، قدرت نظامي و اقتصادي آمریکا را همچنان به عنوان قدرت برتر نگه ميدارد. اما در عين حال روسيه و چين فرصت هايي را به دست آوردهاند كه جلوي نفوذ آمریکا بگيرند.
سریعالقلم میافزاید: يكي از تفاوتهاي اساسي كشور ما با بقيه جهان به خصوص كشورهاي ميانپايه دارد، اين است كه هنوز دولت محور فكر ميكنيم. كشورهایي مثل هند و برزيل و چين و حتي امارات خيلي شركتمحور هستند. يعني آينده را در شركتها ميبينند. دو شركت چيني در حوزه نفت و گاز رتبه 28 و 37 جهاني را دارند. شركتي مثل پتروچاينا از نظر درآمد بالاتر از آفريقاي جنوبي است. شركت ساينوپك هم رديف كشور لهستان است. به آرامكو نگاه كنيد كه 603 ميليارد دلار سال گذشته درآمد داشته است. يا شركت برق چين 530 ميليارد دلار از نظر جايگاه در صحنه بينالمللي داشته است. اما در رابطه با ايران؛ ما ايرانيها مشكلمان طي 1.5 قرن گذشته اين بوده كه دنبال رشد و پيشرفت بودهايم و ميخواهيم درآمد سرانه را بالا ببريم. من اسم آن را ميگذارم عقلانيت ابزاري. اما دايره بزرگتري هست به نام عقلانيت فلسفي و تا زماني كه حل نشود آن اولي حل نميشود. تعريف ما از زندگي چيست؟ با اين دنيا ميخواهيم چكار كنيم؟ ميخواهيم با اين دنيا مبارزه كنيم يا همكاري؟ بسياري از سؤالات فلسفي هنوز براي ما باقي مانده است. ويتنام يا چين و ژاپن اينها را حل كردند. كرهايها اين مشكلات را دهه 60 و هنديها 20 سال پيش حل كردند. اما هنوز عقلانيت فلسفي ما هنوز حل نشده. آيا ميخواهيم ثروت توليد كنيم؟ بسياري ميگويند در ايران ثروت لغت منفي است و استفاده نكنيد. سود و سرمايه داري و بخش خصوصي الفاظ منفي شده. در حالي كه جهان با اينها كار ميكند. توليد ثروت و محدود كردن دولت در توليد ثروت و پذيرش تشكلهاي بخش خصوصي و تفكيك تدريجي قدرت سياسي از قدرت اقتصادي در جهان حرف اول را ميزند.
او همچنین گفته است: «نوشتههاي ايزايا برلين را بخوانيد. تمام اين نوشتهها در يك جمله خلاصه ميشود «تا زماني كه قدرت سياسي از قدرت اقتصادي جدا نشود در پي آزادي نباشيد. چه آزادي مدني چه آزادي اقتصادي يا سياسي.» در سالهاي گذشته و دو، سه دهه اخير در همين جمله خلاصه ميشود. در چين 82 درصد ثروت نزد بنگاهها و افراد است. در كشوري كه توسط 12 كميته و 2 هزار نفر اداره ميشود و انتخاباتي هم وجود ندارد. از نظر سياسي اين كشور بسته است اما از نظر اقتصادي با جهان كار ميكند. كشوري كه سرمايهداري غير دولتي را تجربه نكند نه قادر به رقابت است نه به دنبال كارآمدي ميتواند باشد و نه تخصص و كاركردگرايي را ارج ميدهد و نه گردش فكر و انديشه در آن شكل ميگيرد».
اظهارات آقای سریعالقلم در حالی است که :
📍اولا عناصر غربگرای ایرانی تا همین چند سال قبل خیال میکردند آمریکا کدخدای جهان است و برای پیشرفت باید تسلیم و رعیت او شد. اما حالا او اذعان میکند که نزدیکترین اقمار آمریکا هم از کدخدای کذایی فاصله گرفتهاند و با دیگر قدرت های اقتصادی و سیاسی کار میکنند. این را مقایسه کنید با منطق آویزان شدن از آمریکا در روند خسارتبار برجام که آدرسش را امثال آقای سریعالقلم دادند.
غربگرایان، مدل رشد و توسعه را نه از شرق یاد گرفتید و نه از غرب! - 2
📍ثانیا با وجود تفکیک میان اقتصاد و سیاست و تلاش برای حمایت از سرمایه گذاری و بخش خصوصی، گلوگاه های مهم اقتصادی در آمریکا و اروپا و چین و روسیه، در اختیار دولت یا احزاب سیاسی حاکم است. عجیبتر این که در آمریکا مجتمع های بزرگ نظامی- صنعتی و سرمایه سالاران محدود، سیاست و دولت را خطمشی گذاری میکنند و در واقع سیاست و اقتصاد در این کشور کاملا در هم تنیده است. یعنی این گونه نیست که سیاست برای خودش و اقتصاد هم برای خودش باشد.
📍ثالثا برخلاف آدرس گمراهکننده غربگرایان درباره دیپلماسی التماسی و خرید فرصتهای محدود از طریق واگذاری منابع قدرت و امنیت ملی، کشورهای موفق در دنیا ضمن تعامل با کشورها، هرگز حاضر به مذاکره و واگذاری منابع قدرت و پیشرفت ملی خود نشدهاند. متاسفانه این اتفاق در برجام درباره برنامه هستهای اتفاق افتاد و غربگرایان طبق نقشه غرب درصدد بودند که روند واگذاری امتیازات و خریدن امتیازهای نسیه و اعتیاد بیشتر به این روند را به حوزه توانمندیهای دفاعی و نفوذ منطقهای و حتی موضوعاتی مانند نیروگاهسازی و... هم گسترش بدهند!
📍رابعا بدترین دوره مدیریتی که موجب زمین خوردن بخش خصوصی و تعطیلی کارخانهها و شرکتهای خصوصی شد، مربوط به دور مدیریتی غربگرایان در دولت سابق است که اتفاقا ادعای تعامل با جامعه جهانی را داشت اما تعامل را به آمریکا و سه دولت اروپایی محدود کرد و با گروگان گذاشتن اقتصاد و تولید، موجب تضعیف بنیه بخش خصوصی اقتصاد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برخورد آقای جلیلی بامفسدین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امشب شب مهتابه حبیبم را میخوام
حبیبم اگر خوابه طبیبم را میخوام
ایران پس از حمله به اسرائیل تهاجمیتر شد
♦️افسر سابق سازمان سیا و پژوهشگر بنیاد دفاع از دموکراسیها ضمن تحلیلی تأکید کرد ایران پس از حمله مستقیم به اسرائیل تهاجمیتر شده و بازدارندگی اسرائیل و آمریکا در مقابل ایران از بین رفته است.
🔹رئول مارک گرشت در تحلیلی برای مؤسسه هوور نوشت: پس از جنگ غزه و واکنش اسرائیل به رگبار موشکها و پهپادهای ایران، آیا در خاورمیانه چیزی تغییر کرده است؟ مسئله فلسطین مسلماً تقویت شده و این کار را برای اعراب دشوارتر میکند که چگونه با اسرائیل به طور علنی تماس داشته باشند. هفت اکتبر ممکن است احتمال پیوستن عربستان به این توافق را از بین ببرد.
♦️اسرائیلیها آنقدر امتیاز ندارند که بتوانند به سعودی پیشنهاد دهند. اجازه دادن به اسرائیل برای پرواز در آسمان ریاض خطر مهمی برای سعودی است. این کشور اسلامی است و بنسلمان تعداد قابلتوجهی از دشمنان را در خانواده خود، نهاد مذهبی و دایره گستردهتر جمعآوری کرده است.
🔹پروژههای زیرساختی عظیم و از بین برنده بودجه «۲۰۳۰» ولیعهد عربستان، که میتوان به راحتی با موشکهای ایران از بین برد، او را به سمت هماهنگی بیشتر با تهران سوق داده. او پس از حمله به تاسیسات نفتی عربستان در سال ۲۰۱۹ که ترامپ، به جز اعزام نمادین تفنگداران دریایی هیچ کاری انجام نداد، به طور جدی به سمت دیدگاه سنتیتر و معاملاتی در واشنگتن چرخش پیدا کرد.
♦️جنگ غزه در ایالات متحده، دانشگاهها را بههم ریخته است. وضعیت در اروپا حتی بدتر است.
🔹ایران از طریق «محور مقاومت» و برنامههای پهپادی و موشکی، استراتژی بسیار تهاجمیتری را علیه دشمنان خود در پیش گرفته. حمله مستقیم به اسرائیل، گام منطقی بعدی در این دوئل بود. در نگاه رهبران تهران شلیک سیصد موشک و پهپاد جسورانه بود و منجر به صعود ایران شد.
♦️در ۱۹ آوریل، اسرائیل فرصتی برای اقدام در مورد برنامه هستهای و کارخانههای تولید موشک ایران داشت. با این حال، نتانیاهو و بنی گانتس پلک زدند. تنها وزیر جنگ، ظاهراً خواستار تشدید تنش بود.
🔹ایران قطعاً از توان رهگیری موشکها و پهپادهای اسرائیلی- آمریکایی آگاه شد. از همه مهمتر، به وضوح دید که نه اسرائیل و نه آمریکا نمیخواهند در روز مبادا علیه برنامه هستهای ایران اقدام کنند. این برنامه به قدری پیشرفت کرده که ایران را به یک دولت در آستانه هستهای تبدیل کرده است.
♦️اسرائیل از ترس تشدید تنش، از اقدام منصرف شد. نگرانی از آمریکا و اسرائیل، که مطمئناً عامل مهمی در توضیح اینکه چرا تهران به تدریج به سمت ساخت و آزمایش بمب هستهای حرکت کرده، ممکن است در ۱۹ آوریل از بین رفته باشد.
🔹رویکرد تهاجمیتر ایران قطعاً به خوبی نشان میدهد که چرا عبور از نقطه گریز میتواند موقعیت جمهوری اسلامی را تا حد زیادی ارتقا بخشد.
💢روزنامه کیهان
📸 کارنامه اقتصادی دولت شهید رئیسی
🔸تورم نقطه به نقطه ٣٠
(کمترین میزان از سال ٩٩)
🔸تورم سالانه ٣٧
(کمترین میزان از سال ٩٩)
🔸تورم مواد غذایی ٢٢
(کمترین میزان از سال ٩٩)
🔸تورم تولید ٢٣
(کمترین میزان از سال ٩٧)
🔸تورم مسکن ١٢
(کمترین میزان از سال ٩۶)
🔸رشد نقدینگی ٢٣
(کمترین میزان از سال ٩٧)
🔸نرخ بیکاری ٨.١
(کمترین میزان از سال ۶٨)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹خاطره سخنگوی دولت از پیگیری شهید رئیسی برای کنترل اصلیترین منشأ خلق تورم
🔸سخنگوی دولت در مراسم بزرگداشت شهدای خدمت در دانشگاه محقق اردبیلی: نرخ رشد نقدینگی که اصلی ترین عامل تورم است، در شروع این دولت حدود ۴۳ درصد بود با پیگیری جدی شهید رییسی در اردیبهشتماه امسال به ۲۴ درصد کاهش یافته است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ذات اصلاح طلبان همین است. تحریم طلب، برانداز، ویرانی طلب
▪️آرزو داشتند و دارند که ترامپ انتخاب شود تا تحریم ها بیشتر شود. چرا که دمکرات ها "شل و ول" هستند و سیاست های ایران تکان نمی خورد.
▪️مهدی هاشمی هم ٨٨ از واشنگتن دنبال سیاستمدارانی بود که ایران را بیشتر تحریم کنند.
▪️اصلاح طلب خودش بر سر قدرت باشد، حالا ایران ویران و تحریم شده و جنگ زده هم بود ایرادی ندارد.
▪️شرم آور است این ویدیو. دختر هاشمی رفسنجانی. شرم آور است