استبصار | Estebsar.ir
۲۳_تجلی زمینی و رحمانی پیامبر (ص) بعثت و رسالت 📌 خداوند که مظهر رحمت استُ مهمترین نعمتش را در قالب
۲۴_برکت فراگیر سلام و صلوات بر پیامبر رحمت (ص) و دخترش (س)
📌 یزید بن عبدالملک می گوید: پدرم از جدم روایت کرد که روزی بر فاطمه وارد شدم. آن حضرت فرمود: خواسته ات چیست؟ گفتم : برای طلب برکت نزد شما آمده ام!! آن حضرت فرمود: از پدرم شنیدم که هر کس بر او و بر من سه روز پیاپی سلام کند، بهشت بر او واجب می شود. گفتم: این برکت به واسطه سه روز سلامُ فقط در حیات شما و پدر شماست؟ یا پس از رحلت شما و ایشان هم هست؟ فرمود: حتی پس از رحلت ما.
این روایت ویژه و شگفت از حضرت، تفسیری است بر همین فراز از خطبه درباره رحلت پیامبر. چرا که پیامبری که ولادتش سلام است و خدا و فرشتگان پیوسته به او صلوات و درود می فرستند حتی پس از رحلت، بدیهی است که رحمت و برکت و مقام استغفار این پیامبر هیچگاه قطع نخواهد شد. و سخن فرقه هایی مانند عرب جاهلی یا وهابیت که معتقد به نابودی روح پس از مرگ بودند هم باطل است. و چون چنین است، اگر مسلمانان سه روز سلام و صلوات پیوسته داشته باشند قطعا رحمت و برکت شامل حال آنان خواهد شد. فقط در این سلام و صلوات باید بدانند که سلام و صلوات بر پیامبر پس از رحلت ایشان اگر منحصر به پیامبر باشد «ابتر» خواهد بود. و به تصریح سوره «کوثر» و دیگر آیات و روایات، صلوات و سلام ابتر مقبول نیست و بلکه اگر با عناد باشد مورد شماتت است «ان شانئک هو الابتر».
چرا که پیامبر با عترت پیوند خورده و از ارکان عترت حضرت زهرا س است.
پس رحمت طلبی از رهیافت سلام به پیامبر مشروط به سلام به عترت است که رکن آن حضرت زهرا س است.
✅ بنیادبین المللی استبصار
@estebsar_ir
Estebsar.ir 💯
استبصار | Estebsar.ir
✨شهید مستبصر کمال کورسل (ابوحیدر)🌷✨ از پاریس به قم آمد جنگ شروع شد❗️ گفت درجبهه چیزهایی هست که در
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨تولد در پاریس، شهادت در مرصاد✨
میدانید تنها شهید اروپایی دفاع مقدس کیست و مزارش کجاست⁉️
"وقتی به برکت دعای کمیل شیعه شد دوست داشت نام علی را برای خودش انتخاب کند "
مستبصر بسیجی شهید کمال کورسل (ابوحیدر)🌷
📽اینجا در آپارات استبصار ببینید❗️
✨پنج شنبه های شهدایی🥀✨
#بسیج #بسیجی
✅ بنیادبین المللی استبصار
@estebsar_ir
Estebsar.ir 💯
استبصار | Estebsar.ir
۲۴_برکت فراگیر سلام و صلوات بر پیامبر رحمت (ص) و دخترش (س) 📌 یزید بن عبدالملک می گوید: پدرم از جدم ر
۲۵_توهم میراث داری پیامبر (ص)بنابرخود ارث گذاری
📌 «ثم التفت الی اهل المجلس» یعنی چون دختر پیامبر متوجه جمع حاضر شد، .... : بیایید این جمله را تحلیل و آنالیز مفهومی کنیم خصوصا با کمک از رویدادهای زمانی و قراپن بیرونی: تنها دختر پیامبر که معصومه و عالمه و فهیمه بود یعنی دارای دانش های خاص و تخصصی بود، ۱۰ روز پس از رحلت پیامبر و حوادث فشرده و سیاه و شگفت آن، وارد مسجد النبی شده است. بستر این ورود هم رویداد غصب فدک است. این ده روز بشدت سیاه و تاریک همگی نشان تغییر هویت و ماهیت جمع حاضر است. حتی اگر آنان در آغاز خطبه حضرت اشکی هم بریزند، ولی گویا چنان مسخ شده اند که دیگر امیدی به همراهی آنان نیست.
در این صورت آنان بر گرد خلیفه ای جمع شدند که فضیلتی نداشت جز سن بالا و قدمت اسلام نسبت به خودشان ، بدین جهت خودشان هم دنبال این بودند که در این ساختار جدید که با زمان پیامبر ص تفاوت داشت، برای خود اسم و رسمی درست کنند. و چون از کیفیت و معنویت در آنها خبر نبود بدیهی بود که به سوی سابقه سازی عددی و اماری بروند و «اسلام کیلویی» مبتنی بر پرونده سازی های جعلی بسازند و با حذف ارزش های واقعی، کنتور میزان حضور فیزیکی در کنار پیامبر یا میزان نزدیکی قبیله ای یا ... را طراحی کنند.
در این شرایط است که چون حضرت زهرا س به سوی اهل مجلس رو می کند، با درک و فهم عمق حال و آینده این جریان نوپدید، به جای حمله مستقیم به آن،غیر مستقیم آن را به چالش می کشاند
✅ بنیادبین المللی استبصار
@estebsar_ir
Estebsar.ir 💯
🔘عبدالله زاهدی از نیک شهر استان سیستان وبلوچستان
✨کتب اهل تسنن شیعه ام کرد✨
به حدیثی در بخاری برخوردم که پیامبر فرمودند:«بعد از من فتنه ها رخ می دهد» صحابه پرسیدن:«آنوقت به چه کسی مراجعه کنیم؟» رسول الله فرمودند:«به علی بن ابی طالب علیه السلام» برایم سوال شد که چرا پیامبر بقیه را نفرمودند و چرا ما علی علیه السلام را با این فضیلت خلیفه چهارم گذاشتیم❗️
بعد به آیه مباهله و احادیث آن برخوردم تامل نمودم و وقتی تحقیقاتم به پایان رسید، یقین به تشیع کردم و مکتب اهلبیت علیهم السلام را اختیار نمودم.
💻اینجا در سایت استبصار بخوانید❗️
✅ بنیادبین المللی استبصار
@estebsar_ir
Estebsar.ir 💯
استبصار | Estebsar.ir
۲۵_توهم میراث داری پیامبر (ص)بنابرخود ارث گذاری 📌 «ثم التفت الی اهل المجلس» یعنی چون دختر پیامبر مت
۲۶_عبودیت معیار میراث داری پیامبر (ص)
📌 حضرت زهرا(س) چون متوجه اهل مجلس شد: اولین جمله ای که خطاب به آنان به کار برد، جمله ای بود که در سیر طبیعی خطبه از توحید و نبوت (و امامت)، به آن می رسید: و آن کلمه «عباد الله» بود. چرا که وقتی نظام هستی بر اساس توحید معرفی شد و آنگاه برترین انسان و پیامبر با صفت عبودیت معرفی شد، بدیهی است که مدعی یاری و یاوری او و مدعی هم صحبتی او هم به جای لقب صحابه ، بهترین لقب برایشان «بلندای بندگی» خواهد بود.
در این راستا حضرت خود نظام بندگی را برای صحابه به علت درک پیامبر و آموزه ها و تعالیم او در یک نظامواره از تکالیف و ماموریت ها و مسئولیت های اختصاصی تعریف می کند که هم شووءن فردی آنها و هم ساحت اجتماعی و سیاسی آنها را شامل شده و هم به زمان حال آنها می پردازد و هم به آینده.
با این نظامواره ای که شرط مهم حفظ آنلاین را دارد، حضرت ترسیمی از بندگی و صحابه بنده محور دارد که دیگر دیگر ادعای صحابی بودن با این معیارها به راحتی و آسانی نخواهد بود. و به ویژه اگر بین زمان حال با زمان پیامبر تفاوت ایجاد شود هم باعث حبط اعمال گذشته خواهد بود نه اینکه هم صحبتی با پیامبر یک ارزش ذاتی لایتغیر به حساب آید. چرا که وقتی اصل عبودیت مابسته به حفظ و اتصال آنلاین است، صحابه بودن هم که فرع آن است به طریق اولی چنین خواهد بود.
✅ بنیادبین المللی استبصار
@estebsar_ir
Estebsar.ir 💯
قربان محمد روشنی، فرزند: «اله بران» معلم خوش مرام، از دشت ترکمن صحرای گلستان، از ترکمن های گنبدکاووس، اهل تسنن، بسیجی گردان «یارسول الله(ص)» از لشکر ۲۵ کربلا؛…عاشق ولایت امام، همان سال های نخست جنگ، با عضویت بسیج، راهی جبهه می شود.
👈قربان محمد، دل می سپارد به صداقت جبهه و ماندگار می شود.
عاشق مرام عاشورائی فرمانده اش میشود🦋
🔖#داستان_قربان_محمد
#بسیجی
#عشق_نامه
ذره ذره این عشق در او شعله می کشد، بیقرار و بی تاب، مجنون وار می گدازد، از این سو برای مدتی، از گردان یارسول(ع) مرخصی گرفته، به شهر و زادگاهش باز می گردد. پلاکش بر سینه؛ چفیه اش برشانه؛ پوتین و قمقمه، فانسقه اش؛ با همان لباس بسیجی خاکی و ساده اش؛ قبل از این که به خانه برود،
⏰ عصر بود…کوچه به کوچه، اهالی محل را به مسجد می خواند!به خانه می رود، پدر و مادر و خانواده را هم بی درنگ به سوی مسجد می آورد.⁉️
🔖#داستان_قربان_محمد
#بسیجی
#عشق_نامه
👇
📢همه بیائید…
آخر تو ای معلم دوست داشتنی ترکمن ها، چه درسر داری….!؟همه نگران!؟ دلواپس و پر اضطراب.
⁉️مگر چه شده این معلم خوش مرام و خوش نام را،…تک تک خانه اقوام و آشنا را می کوبد؛ بزرگان قومش را به تمنا و التماس، به مسجد می کشاند.🤔
یکی دو ساعتی در محل، قربان محمد می افتد سر زبان ها، مگر از جبهه برای قومش چه پیغام مهمی آورده است.
نماز مغرب و عشاء؛ قربان محمد بیقرار… مردم بی تاب.
مادر نگران. پدر آشفته و دلواپس…
🔖#داستان_قربان_محمد
#بسیجی
#عشق_نامه
#هفته_بسیج
استبصار | Estebsar.ir
📢همه بیائید… آخر تو ای معلم دوست داشتنی ترکمن ها، چه درسر داری….!؟همه نگران!؟ دلواپس و پر اضطراب. ⁉
سلام 😊👋
استبصاریهای عزیز 🌹😍
به نظر شما قربان محمد چه چیز مهمی را میخواست با اهالی محله و خانواده اش در میان بگذارد که همه را به مسجد فراخواند ؟
⏳با ما همراه باشید در روز آینده ادامه قصه عشق نامه قربان محمد را برایتان تعریف خواهیم کرد ❗️
راستی هفته بسیج هم بر همه شما مبارک که بسیجی خاندان اهل بیت هستید یاعلی 🤚
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
استبصار | Estebsar.ir
۲۶_عبودیت معیار میراث داری پیامبر (ص) 📌 حضرت زهرا(س) چون متوجه اهل مجلس شد: اولین جمله ای که خطاب به
۲۷_قرآن محوری پیش شرط میراثداری
📌 قرآن با نقش مهم انسان سازی و جامعه سازی بر پیامبر ص نازل شد و تمامی صحابه شاهد نزول وحی و نقش کارگشای قرآن بودند. در آستانه رحلت پیامبر ص ، با ختم نبوت و قطع وحی، قرآن و عترت به عنوان دو میراث معنوی به صحابه و مسلمانان نسل های بعد ارائه شد. اما برخی از صحابه با شعار «حسبنا کتاب الله» و غصب خلافت، سعی بر حذف «عترت» از متن جامعه اسلامی را داشتند.
حضرت زهرا در این بخش از خطبه نظامواره مهمترین نعمت معنوی اسلام و پیامبر ص که قرآن باشد را معرفی می کند تا دانسته شود شکر نعمت قرآن جز با قرآن دانی و قران زیستی جامع محقق نخواهد شد. و به علت گستره ویژگی ها، ساختارها، نظام محتوایی و بازتاب های آن، این مهم با مراجعه مستقیم هر کس به قرآن دانسته نمی شود و قرآن بدون «ثقل انسانی خود» ابتر و مهجور خواهد شد. برای اثبات این پیچیدگی، حضرت ۱۸ نکته درباره قرآن بیان میکند.
البته هدف دیگر حضرت در کنار معرفی قرآن بعنوان نعمت و عنایت ویژه، معرفی ضرورت همراهی عترت با قرآن، اثبات حجیت و اعتبار قرآن به عنوان یک قانون حقوقی و قضاپی است. بدین جهت بیشترین نظامواره ای که قرآن ارایه می دهد ویژگی های استنادی و اعتباری قران و شفافیت پیام های آن در برخی از مسائل حقوقی است. این زاویه را در قرآن شناسی، حضرت از این جهت مطرح می کند تا در آخر خطبه بتواند به صورت گسترده به آیات ارث در قرآن استناد کند.
این رویکرد سه گانه در معرفی قرآن در این بخش از خطبه، نشانی آشکار از «امینه الوحی» بودن آن حضرت بود که برای اولین و آخرین بار برای صحابه آشکار گردید
✅ بنیادبین المللی استبصار
@estebsar_ir
استبصار | Estebsar.ir
سلام ⛔️چند روزی است ماجرای پاراچنار و کشتار شیعیان دل بسیاری از ما را به درد آورده است❗️ ❌اما ش
«شیرخوارههای پاراچناری به شهادت رسیدند». این بخشی از گزارش این روزهای رسانهها از فاجعه بزرگ اخیر، علیه شیعیان پاراچنار پاکستان است.
❌ سگان بیقلاده وهابیت در پاکستان، دوباره از سکوت و غفلت مجامع جهانی و عموم مسلمین سواستفادهکرده و بهجان دهها زن باردار و اطفال شیرخوار شیعی افتادهاند ؛ مبادا که موسیای دوباره، به کندن ریشههای کفرشان مبعوث شود. به شیرخوارهها شلیک میکنند، مبادا که فردا زبان به یاعلی باز کنند. حلقوم برادران ما را ذبح میکنند، تا فریاد «اغثنا یا صاحبالزمان»شان میان دشتهای سبز پاراچنار گم شود. دریغا دریغ؛ که شیعه قرنها به این خوف و تقیه و قتلها خو کرده. خونش را اگر ریختهاند، به سرانگشت خونین، باز نام علی را نوشته. شیعه تمام نمیشود و به ازای هر حلقوم مذبوح از ما، هزار حلقوم دیگر فریاد خواهند کشید؛ که اغثنا و ادرکنا و لاتهلکنا و بیا و نگذار که تمام شویم؛ که جز تو یاور و حمایتگری برای ما نیست. که تنهاییم و مظلوم و همچنان امّیدوار. ای عزیز در پرده.
#پاراچنار
Estebsar.ir 💯