هدایت شده از ⚫️◾️دُوخَط رُوضِه◾️⚫️
به روے تخته ے در جسم لاغرش افتاد
به حالتے ڪه رضا یاد مادرش افتاد
به جرم اینڪه ز نسل علیست، آقا را
چنان زدند ڪه عمامه از سرش افتاد
به تخته پاره چنان مے برند دریا را
ڪه پا از این سر و سر هم از آن سرش افتاد
سید مهدے حسن زاده
#شهادت_امام_ڪاظم
👉 @Do_KhatRoze 📜
هدایت شده از ⚫️◾️دُوخَط رُوضِه◾️⚫️
.
پلڪے بزن روا بشود حاجت همه
اے قبله حوائجمان یابن فاطمه...
#محمد_حبیب_زاده
#شهادت_امام_ڪاظم
👉 @Do_KhatRoze 📜
🌷بسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ🌷🌺
🥀🍃🥀شهادت امام موسی الکاظم علیه السلام تسلیت باد.🥀🍃🥀
🌼🌴🌸قرآن از نگاه امام موسی بن جعفر علیه السلام🌼🌴🌸
🥀🍃🥀امام موسی کاظم علیه السّلام بهترین صدا و صوت را در تلاوت قرآن داشت. وقتى که قرآن مى خواند؛ شنوندگان از تلاوت او بى حال و گریان مى شدند. امام کاظم علیه السلام در باره قرآن سخنانی زیبا دارند که در اینجا به گوشه ای از این سخنان اشاره می شود.
🥀🍃🥀ارزش تلاوت قرآن🥀🍃🥀
حفص گوید: از امام کاظم علیه السلام شنیدم به مردى مى فرمود: تو دوست دارى در دنیا بمانى؟ در پاسخ گفت: آرى، فرمود: براى چه؟ جواب گفت: براى خواندن «قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ» و امام علیه السلام چیزى نگفت و پس از ساعتى فرمود:
اى حفص! هر که از دوستان و شیعیان ما بمیرد و قرآن را خوب نداند، در قبرش به او یاد دهند تا خدا به وسیله آن درجه اش را بالا برد، زیرا درجات بهشت به اندازه آیات قرآن است، به او گفته شود: بخوان و بالا رو و مى خواند و بالا مى رود،
حفص گوید: من احدى را ندیدم که بر خود بترسد چون موسى بن جعفر و احدى را ندیدم از آن حضرت امیدوارتر باشد و قرآن خواندنش با ناله بود و چون قرآن مى خواند گویا با کسى سخن مى گفت. (کافی چاپ إسلامیه ج ۲ ص ۶۰۶ باب فضل حامل القرآن).
🥀🍃🥀قرآن، ظاهر و باطن دارد🥀🍃🥀
روایاتى دلالت دارند بر اینکه تمام قرآن در شأن ائمه علیهم السلام می باشد و ولایت آنها واجب است و مضمون بیشتر روایات آنست که ظاهر بعضى از آیات، بیان احکام است و باطن آنها بیان شأن ائمه علیهم السلام است در روایتی می خوانیم که:
محمد بن منصور گوید: از امام کاظم علیه السلام، در باره این آیه پرسیدم: «.. إِنَّما حَرَّمَ رَبِّیَ الْفَواحِشَ ما ظَهَرَ مِنْها وَ ما بَطَنَ/ هر آینه پروردگارم کارهاى زشت را، خواه آشکار باشد خواه پنهان، حرام کرده است»؟ فرمود: به راستى، قرآن ظاهر و باطن دارد، همه آنچه را قرآن حرام کرده ظاهرش مقصود است و باطن آن همان ائمه و پیشوایان جور و ستم هستند و هر چه را خدا در قرآن حلال شمرده ظاهرش مقصود است و منظور از باطن آن امامان و پیشوایان بر حقّند. (بصائر الدرجات فی فضائل آل محمد صلى الله علیهم ج ۱ ص ۳۳ باب ۱۶ معرفة أئمة الهدى...)
🥀🍃🥀قرآن، ضابط و تکیه گاهی مطمئن🥀🍃🥀
حضرت امام موسى کاظم علیه السلام فرمود: «هر که دین خویش را از کتاب خدا و سنت پیغمبرش فراگیرد، کوه ها زائل مى شوند پیش از آنکه او زایل گردد و هر که دین خود را از دهان مردان بگیرد، آن مردها او را از دین برگردانند» و فرمود: «هر که امر ما را از قرآن نشناسد، از فتنه ها دور نباشد و ایمن نگردد». (کافی چاپ إسلامیه ج ۱ ص ۷ مقدمه مؤلف).
🥀🍃🥀ائمه علیهم السلام، برگزیدگان خداوند🥀🍃🥀
خداوند تمام علوم نزد خود را که در امّ الکتاب هست، همه را در قرآن آورده و قرآن را به خلفا و حجج خود به میراث داده است.
🥀🍃🥀دعای امام کاظم علیه السلام🥀🍃🥀
در پایان سخن از خداوند خواستار دعایی هستیم که امام کاظم علیه السلام از خداوند خواستند: «اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ... أَنْ تَجْعَلَ الْقُرْآنَ رَبِیعَ قَلْبِی وَ شِفَاءَ صَدْرِی وَ نُورَ بَصَرِی وَ ذَهَابَ هَمِّی وَ حُزْنِی/ خداوندا از تو می خواهم که قرآن را سرور و شکفتگى دل من و روشنى چشمم و زایل کننده اندوهم و برطرف کننده غم من بگردانى. (مصباح کفعمی ص ۱۲۴ دعاء آخر للکاظم ع).
🥀🍃🥀🥀🍃🥀🥀🍃🥀🥀🍃🥀🥀🍃🥀🥀🍃🥀
مرکز جهانی اطلاع رسانی آل البیت.
هدایت شده از جهادتبیینی
🗓سالروز درگذشت حامی پیامبر
🏳مجاهد و شهید تحریم اقتصادی
🏳مغضوب کافران و منافقان تاریخ
🏳سيد القریش، حضرت ذو ألشيبه
🏳عمرانبنعبدالمطلب، أبوطالب(ع)
💠رهبرانقلاب
‼️قضیه شعب ابیطالب، دوران بسیار سختی در تاریخ صدر اسلام است؛ یعنی پیامبر دعوت علنی را شروع کرده بود، بتدریج مردم مکه - بخصوص جوانان، بخصوص بردهها - به حضرت میگرویدند و بزرگان طاغوت - مثل همان ابولهب و ابوجهل - دیدند که هیچ چارهای ندارند، جز اینکه پیامبر و دوروبرش را از مدینه اخراج کنند؛ همین کار را هم کردند. تعداد زیادی از اینها را که دهها خانوار میشدند و شامل پیامبر و خویشاوندان پیامبر و خود ابیطالب - با اینکه ابیطالب هم جزو بزرگان بود - و بچه و بزرگ و کوچک میشدند، همه را از مکه بیرون کردند. اینها از مکه بیرون رفتند؛ اما کجا بروند؟ تصادفاً جناب ابیطالب، در گوشهای از نزدیکی مکه - فرضاً چند کیلومتری مکه - در شکاف کوهی ملکی داشت؛ اسمش «شعب ابیطالب» بود. شعب، یعنی یک درّه کوچک. جناب ابیطالب گفتند به آنجا برویم. حالا شما فکرش را بکنید! در مکه، روزها هوا گرم و شبها بینهایت سرد بود؛ یعنی وضعیتی غیرقابل تحمّل. اینها سه سال در این بیابانها زندگی کردند. چقدر گرسنگی کشیدند، چقدر سختی کشیدند، چقدر محنت بردند، خدا میداند. یکی از دورههای سخت پیامبر، آنجا بود. در همین اثنا جناب ابیطالب که پشتیبان پیامبر و امید او محسوب میشد، و خدیجه کبری که او هم بزرگترین کمک روحی برای پیامبر بهشمار میرفت، در ظرف یک هفته از دنیا رفتند! حادثه خیلی عجیبی است؛ و پیامبر تنهای تنها شد. ٧٧/٢/٢٢
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
زیارتنامۀ حضرت أبوطالب، عمران بن عبدالمطّلب(ع)
پدر بزرگوار امیرالمؤمنین(ع)
🕌 @fajr_sadegh
هدایت شده از اشعار آیینی حسینیه
#پیامبر_اعظم_ص_مدح ؛ #صلوات
تا داشته ام فقط تو را داشته ام
با یاد تو قدّ و قامت افراشته ام
بوی صلوات می دهد دستانم
از بس که گل محمدی کاشته ام
#سعید_بیابانکی
© اشعار آیینی حسینیه 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/525729794C288420984e